Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Benzer belgeler
www


Vatanım Hazır Beton İnşaat

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

Gerçek olan bir rüya gibi..

parkresidencescadde.com

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Başkent in en özel caddesinde,


Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1


Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası


Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.



Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Geleceğinizin İnşası...

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN


Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

ELEGANT URLA

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Hayatınıza elit bir değer katın...

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

MUTLULUK DOLU

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

"Yaşamınıza Değer Katın"

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:

Özel olduğunuzu hissedin!

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Özgürlüğün Ev Hali.

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...


MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I

BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR. Yaşama hazır!

rüya sehir

Ankara nın Yeni Vadisi

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Evviva Residence - Beylikduzu Residence - Beylikdüzü Emlak Rehberiniz

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Kağıthane nin en kıymetlisi

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

İZMİR İN OKSİJENİ E

Biz Kocaman bir Aileyiz...

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

yaşam alanlarınız özelleşiyor...

w w w. a s i l i n s. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

yıldızlara yer açtık...

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m

Hayat yeniden başlasın...

Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

Konforun Tanımı Değişti...

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

Şehrin İçindeki. Huzur

Mavişehir in butik sitesi

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Yasamaya, deger yatırıma deger...

BURJ ANTEP F&H Y PI.

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

Transkript:

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken organik tasarım ve özgün mimariyle Sürü İnşaat kalitesini sizlere sunuyoruz.

PROJE Şehrin yükselen değeri Seyir Konutları, etrafındaki olası diğer yapılardan etkilenmeden şu an sahip olduğu görüş açısını sürdürecek. Doğu ve güney cepheli bloklardan oluşan Seyir Konutları nın aydınlık, huzur verici ve ferah manzarasının her zaman keyfini çıkarabileceksiniz.

Seyir Konutları ana arter yollara yakın bir konumda ve bu durum ulaşımınızı kolay hale getiriyor. Bloklar kendi içinde de ferah bir yerleşime sahip. Ayrıca, tüm bloklardan dairenize direkt asansörle engelsiz bir şekilde ulaşabileceksiniz.

Projemiz 4 blok ve her biri brüt 203 m 2 lik kat alanına sahip toplam 68 daireden oluşuyor. 5400 m 2 lik arsa alanının 4000 m 2 sini özel peyzaj uygulamaları, yeşil alan ve sosyal yaşam alanına ayırdık.

SOSYAL YAŞAM Seyir Konutları nda çocuklarınız hem çocuk parkında hem de çocuk oyun salonunda neşe ve güvenle sosyalleşebilecekler. Siz de basketbol sahasında açık havanın keyfine varırken, dilerseniz bloklar arası kapalı havuz, soyunma odaları ve duşlar hizmetinizde olacak. Havuzun hemen yanındaki spor salonunda ise form tutup zinde hissedeceğinize eminiz.

Mimari konsepte uygun olarak düzenlenen peyzaj, huzur veren ferah bir tazelik vadediyor. Süs havuzu, kamelyalar ve etrafındaki geniş bahçelerle mavi ve yeşilin mükemmel uyumunu yaşayacak; evinize giden yolda veya pencerenizden her baktığınızda bu ahengin tadını çıkaracaksınız. Tüm dairelerimizde konforun ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu geniş ve ferah balkonlar bulunuyor. Bu geniş yaşam alanlarında, gün doğumunu nefis bir kahve ya da zengin bir kahvaltı eşliğinde seyredebilecek; gün batımında kalabalık akşam yemeklerinin tadını çıkarabileceksiniz.

OTOPARK Tüm otopark kullanımını blokların altında tasarladığımız projede dairelerden otoparka asansörle doğrudan ulaşabileceksiniz. Bu sayede, aracınız ile daireniz arasında engelsiz ulaşımın konforunu yaşayacaksınız. Ayrıca, her dairenin kendine ait geniş otopark alanında aracınızı rahatlıkla park edebileceksiniz.

HOL / KORİDOR İç dekorasyonda sizi göz alıcı tasarımlar bekliyor. Mutfak ve salonunuzda kullanılan cam kapılar, evinize şık ve modern bir ambiyans katacak. Koridorda küçük mimari dokunuşlarla oluşturduğumuz niş bölmeyi ise dilediğiniz gibi dekore edebileceksiniz.

SALON Zevkinize göre dekore edebileceğiniz genişlikte, misafirlerinizi gönlünüzce ağırlayabileceğiniz aydınlık, ferah bir salon Seyir Konutları nda sizleri bekliyor.

YATAK ODASI Giyinme odası ve ebeveyn banyosuyla size düzen ve konforu vadediyoruz. Böyle şık bir yatak odasına sahip olmak hayal değil

ANA BANYO / MİSAFİR WC / EBEVEYN BANYO Yerden ısıtma sistemiyle banyonuz dahil, evinizin her yerinde kış aylarını sıcacık ve keyifli geçireceksiniz. Yeni nesil hamam tarzında düzenlenen, çerçevesiz cam duş alanıyla gelenekseli modern estetiğe dönüştürüyoruz. Şık ve sade tasarım sayesinde banyolarda zaman geçirmek daha keyifli hale gelecek.

MUTFAK Mutfak, çekirdek bir ailenin günlük yaşam alanı olarak kullanabileceği, oturma grubu köşesi oluşturulmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Ayrıca, mutfak ve mutfaktaki yaşam alanını, tavan alçı dekoruyla ayırarak oturma grubu köşesinde şık bir tasarıma imzamızı atıyoruz. Mutfak dolap sistemini maksimum saklama alanı yaratılacak şekilde tasarlıyoruz. Oluşturulan kiler sistemi ile ortalama dolap sayısının üzerinde depolama alanına sahip olacaksınız.

ÇOCUK / GENÇ ODASI Çocuklarınız için ders çalışabilecekleri, boş zamanlarında keyifli vakit geçirebilecekleri odalar tasarladık. Dilerseniz, kız ve erkek yatak odası olarak ayrı ayrı kullanabilir, dilerseniz de oturma odası olarak yararlanabilirsiniz.

GÜVENLİK Seyir Konutları nda sizin ve ailenizin huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesini önemsiyoruz. 7/24 güvenlik hizmetlerimizle her zaman yanınızdayız!

A-B BLOK KAT PLANI C-D BLOK KAT PLANI 1 1 2 5 Daire Brüt Kat Alanı: 203 m 2 2 5 Daire Brüt Kat Alanı: 203 m 2 4 3 1 Arka Balkon: 7,80 m 2 2 Ebeveyn Banyo: 4,00 m 2 4 3 1 Arka Balkon: 7,80 m 2 2 Ebeveyn Banyo: 4,00 m 2 6 3 Ebeveyn Yatak Odası: 15,75 m 2 6 3 Ebeveyn Yatak Odası: 15,75 m 2 7 8 4 Giyinme Odası: 4,85 m 2 5 Çocuk Odası: 13,65 m 2 7 8 4 Giyinme Odası: 4,85 m 2 5 Çocuk Odası: 13,65 m 2 10 6 Ana Banyo: 5,85 m 2 7 Genç Odası: 15,35 m 2 10 6 Ana Banyo: 5,85 m 2 7 Oturma Odası: 15,35 m 2 9 11 8 Misafir WC: 3,30 m 2 9 Salon: 33,75 m 2 9 11 8 Misafir WC: 3,30 m 2 9 Salon: 33,75 m 2 10 Hol + Koridor: 14,20 m 2 10 Hol + Koridor: 14,20 m 2 11 Mutfak: 23,70 m 2 11 Mutfak: 23,70 m 2 12 Ön Balkon: 12,80 m 2 12 Ön Balkon: 12,80 m 2 12 12

GENEL ÖZELLİKLER KONUM Otomatik Panjur Sistemi Banyo Dahil Tüm Zemin Yerden Isıtma Ortak Kullanım Alanlarında Jeneratör Desteği 1 Adet Yüzme Havuzu ve 2 Adet Süs Havuzu Banyolarda Kişisel Bakım ve Ev Temizliği için Saklama Dolapları Ortak Alanlarda Kablosuz İnternet Erişimi Kullanıma Hazır Klima Tesisatları Merkezi Uydu Sistemi Her Daireye Özel Depo Daire İçinde Salon ve Tüm Yatak Odalarında Telefon ve TV Prizi 1. Sınıf Seramik, Vitrifiye ve Armatür 1. Sınıf Suya Dayanıklı Dolap ve Kapı Sistemleri 1. Sınıf Aydınlatma Sistemleri Projeye Uygun Yangın Söndürme Düzenlemesi Dış Cephede Isı Yalıtımı Sağlayan Mantolama Sistemi Tüm Blok Çatılarında Isı ve Su Yalıtımı Katlar Arasında ve Dairelerin Bitişik Duvarları Arasında Isı ve Ses Yalıtımı Isı Yalıtımlı Çift Cam Kapalı Devre Kamera Güvenlik Sistemi (CCTV)

0258 371 66 56 0533 050 28 88 info@seyirkonutlari.com Şemikler Mah. 3137 Sk. No: 2B Gümüşler Bulvarı, Merkezefendi/Denizli

www.seyirkonutlari.com