ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

Benzer belgeler
bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

parkresidencescadde.com

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

Ticaretimiz taçlandı...

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Geleceği Bugünden Görmek...


Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Kalite Tesadüf Değildir

Kağıthane nin en kıymetlisi

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...


deneyimimizle geleceği güvenle inşa ediyoruz.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

ELEGANT URLA

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR


Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Başkent in en özel caddesinde,

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür.

İş hayatında dengeleri değiştirecek

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir

Gerçek olan bir rüya gibi..

Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi. bir yuva gayrimenkul projesidir.

BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR. Yaşama hazır!

w w w. k a h y a o t e l. c o m

Evviva Residence - Beylikduzu Residence - Beylikdüzü Emlak Rehberiniz

Vatanım Hazır Beton İnşaat

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...


Özel olduğunuzu hissedin!

Bağlıca nın en lüks konsepti

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.


A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.


ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

BİZ KİMİZ?

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

www. birlikinsaat.com

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

geleceğinize DEĞECEK

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

Her detayında size özel şıklık...

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama


Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

Ankara nın liderler zirvesi...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.


Merve Kristal.

İşyeri Mağazalar Teras Café Bar & Restaurant. Studio Home Ofisler

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!


İş dünyasında prestijin yeni adresi

OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Ankara nın Yeni Vadisi

AKDAĞLAR GRUP AKPLAZA PİYALEPAŞA İSTANBUL UN KALBİNDEYİZ...

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

Transkript:

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş olduğu önem ile Antalya yapı sektörünün güven inşaa etmeyi hedef seçmiş sayılı firmaları arasında yer almıştır. Antalya ili Lara semtinde 1993 yılında Alpek 1 Sitesini, 1995 yılında Alpek 2 Sitesini, 1997 yılında Alpek 3 ve Alpek 4 Sitelerini tamamlayarak teslim etmiş ve daire sahiplerinin yatırımlarını en iyi şekilde değerlendirmiştir. 2000 yılından itibaren yaz aylarının sıcak ve nemli havasından bunalanları, Korkuteli ilçesinin doğal serinliğine davet ederek; 2001 yılında tamamladığı Alpek Yayla Sitesi ve 2006 yılında tamamladığı Alpek Doğa Evleri Sitesinde oturanlara, bu serin ilçenin havasını dostlarıyla paylaşma imkanı yaratmıştır. Kuruluşundan bugüne kadar tamamladığı projelerle değerli aileleri bir araya getirerek kendine has bir müşteri portföyü oluşturan firmamız, Antalya ili Yenigün Mahallesi Mimoza Evleri ndeki ofisinde faaliyetlerine devam etmektedir. Alpek A.Ş., tecrübeli şirket ortakları ve yenilenen genç kadrosu ile aynı heyecanla çalışmalarına hız vermiş ve 2015 yılı Haziran ayı içerisinde bitirdiği Yeni Alpek Evleri projesiyle müşterilerine kaliteli bir yaşam olanağı sağlamıştır. 1987 yılından itibaren bize güvenen iş ortaklarımız ve değerli müşterilerimize her zaman yüksek nitelik ve kalitede hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

MERKEZİ VE ÖZEL BİR LOKASYON Alpek Plaza, Antalya'da şehrin merkezinde ticari açıdan gelişen bir bölgede ve ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alıyor. Ayrıca modern, fonksiyonel ve estetik mimarisiyle bölgeye kentsel anlamda değer katıyor. MarkAntalya AVM: 1,4 km Mevlana Kavşağı: 0,4 km Çevre Yolu: 1,2 km Antalya Havalimanı: 11 km Akdeniz Ünv. Hastanesi: 7,9 km H. İşcan Kültür Merkezi: 1,5 km Sanayi Bölgesi: 2,4 km Adliye: 6,3 km Antalya Ticaret ve Sanayi Odası: 5,1 km Konyaaltı Sahili: 4,9 km Akra Barut Hotel: 5 km

KIZILIRMAK CADDESİ H. İŞCAN KÜLTÜR MERKEZİ MEVLANA KAVŞAĞI MARKANTALYA AVM

ALPEK PLAZA İLE PRESTİJLİ OFİS HAYATI Alpek İnşaat, Kızılırmak Caddesi üzerinde hayat bulacak yeni projesi 'Alpek Plaza' ile yatırım dünyasına ve ofis yaşamına yepyeni ve prestijli bir soluk getiriyor. 5939 metrekare arsa üzerinde 25049 metrekarelik toplam inşaat alanına sahip Alpek Plaza, Alpek İnşaat güvencesi ve her detayı düşünülmüş benzersiz mimarisiyle iş hayatına yeni standartlar getiriyor.

İŞ HAYATINDA KALİTE STANDARDINIZ YÜKSELİYOR Sosyal olanakları ve profesyonel işletim sistemiyle A Plus ofis kavramını bölgeye ilk defa getiren 'Alpek Plaza' iş yaşamına yeni, kalite standartlarını yükselten bir bakış açısı getiriyor.

MODERN OFİS HAYATI Modern bir anlayış ile tasarlanmış ofisler; yüksek tavanları, açılabilen camları, gün ışığıyla beslenen fonksiyonel mekanları ile çalışanlar için ferah ve huzurlu bir atmosfer yaratıyor.

ESNEK TASARIMLI VE BİRLEŞTİRİLEBİLEN OFİS ALANLARI Alpek Plaza'nın farklı büyüklüklerdeki ofis alanları ve ofislerinin esnek yapısı, en küçük alanda bile en fazla verimi sağlamak üzere tasarlandı. İsteğe göre birleştirilebilen kat ofisleri, şirketlerin ve yatırımcıların farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor. 120 metrekare ile 760 metrekare arasındaki farklı tip ve büyüklükteki ofisler sadece seçiminizi bekliyor.

MİSAFİRLERİNİZLE BİRARAYA GELEBİLECEĞİNİZ ÖZEL MEKANLAR Sizin için tasarlanmış özel mekanlarda misafirlerinizle biraraya gelebilir, verimli iş toplantıları gerçekleştirebilirsiniz.

KONFORLU ORTAK ALANLAR Tüm ortak alanlarda özenle seçilmiş malzemeler, her metrekaresi düşünülmüş mimari detaylar, estetik ve fonksiyonellikle birleşiyor.

İŞ HAYATI VE SOSYAL HAYAT BİRARADA Antalya'nın yükselen değeri Alpek Plaza, hem iş yaşamı, hem sosyal yaşam hem de yatırım için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kapalı Otopark 220 Araç (her bağımsız bölüm başına 4 araç) Açık Otopark - Misafir Otoparkları Oto Yıkama Terzi - Lostra - Kuru Temizleme Güvenlik, Lobi Ve Danışma Hizmetleri Alışveriş ve Perakende Alanları Cafe - Restaurant Çatı Bahçesi Spor Salonu Toplantı Salonu Çok Amaçlı Salon - Sergi - Konferans - Kokteyl - Film Gösterimi Seyir Terası

ÇAĞDAŞ CEPHE TASARIMI Alpek Plaza'nın 'Ekstra clear' özellikli camlarla kaplı dış cephesi dışarıdaki yaşamı ve renkleri olduğu gibi iç mekana yansıtıyor. Tüm mevsimlerde güneş kontrolü ve sıcaklık dengesi sağlayan bu camlar ayrıca enerjidende tasarruf sağlıyor.

ÇATI BAHÇESİNDE KEYİFLİ MOLALAR... Özenle tasarlanmış çatı bahçesinde misafirlerinizle birlikte kahve sohbetleri yapabilir, yoğun iş günleri ve öğle tatillerinde keyifli molalar verip çalışma veriminizi arttırabilirsiniz.

seyir terası 8. kat 7. kat 6. kat 5. kat ofis katları 4. kat 3. kat 2. kat 1. kat ofis sosyal alan çatı bahçesi asma kat zemin kat mağaza otopark giriş - çıkış 1. bodrum kat otopark mağaza depo sığınak 2. bodrum kat 3. bodrum kat otopark

3. bodrum kat planı: otopark: 4245 m² 2. bodrum kat planı: otopark: 4120 m² 1. bodrum kat planı: otopark+mağaza depo+sığınak: 4120 m² zemin kat: mağaza+ofis girişleri: 2868 m² asma kat: mağaza: 2070 m² 1. kat planı: ofis+sosyal alan: 1063 m² + çatı bahçesi: 2160 m² 2. kat planı: ofis: 920 m² 3. kat planı: ofis: 920 m² 4. kat planı: ofis: 920 m² 5. kat planı: ofis: 920 m² 6. kat planı: ofis: 920 m² 7. kat planı: ofis: 920 m² 8. kat planı: ofis: 920 m² seyir terası: 570 m²

zemin kat planı K ofis girişi 2 servis giriş-çıkış mağaza tip 7 otopark giriş-çıkış mağaza tip 6 mağaza tip 5 mağaza tip 4 mağaza tip 3 mağaza tip 2 mağaza tip 1 ofis girişi 1 servis giriş-çıkış

mağaza tip 1= 576 m² zemin kat 256 m² asma kat 172 m² depo 148 m² mağaza tip 2 =558 m² zemin kat 245 m² asma kat 163 m² depo 150 m² mağaza tip 5 = 1625 m² zemin kat 658 m² asma kat 515 m² depo 452 m² mağaza tip 3 =1746 m² zemin kat 688 m² asma kat 558 m² depo 500 m² mağaza tip 6 = 364 m² zemin kat 180 m² asma kat 99 m² depo 85 m² mağaza tip 4 = 996 m² zemin kat 400 m² asma kat 320 m² depo 276 m² mağaza tip 7 = 316 m² zemin kat 160 m² asma kat 100 m² depo 56 m² Ofis giriş 1= 140 m² Ofis giriş 2= 140 m²

1. kat planı K bahçeli ofis tip 1 çatı bahçesi bahçeli ofis tip 3 wc+depo+mutfak çatı bahçesi çok amaçlı salon toplantı salonu bahçeli ofis tip 2 bahçeli ofis tip 1

bahçeli ofis tip 1: 162 m² (152 m² ofis alanı + 10 m² teras) bahçeli ofis tip 2: 178 m² (148 m² ofis alanı + 30 m² teras) bahçeli ofis tip 3: 182 m² (152 m² ofis alanı + 30 m² teras) wc + depo + mutfak: 48 m² çok amaçlı salon: 95 m² toplantı salonu: 48 m² çatı bahçesi: 2160 m²

normal ofis katı planı K alternatif ofis katı planı 1 K ofis tip 1 135 m² ofis tip 5 255 m² ofis tip 2 120 m² ofis tip 3 ofis tip 3 128 m² 128 m² ofis tip 4 ofis tip 4 122 m² 122m² ofis tip 2 120 m² ofis tip 5 255 m² ofis tip 1 135 m²

alternatif ofis katı planı 2 K alternatif ofis katı planı 3 K ofis tip 6 383 m² ofis tip 7 760 m² ofis tip 6 377 m²

ofis tip 1 Brüt Alan: 135 m² Giriş Holü: 19 m² Açık Ofis: 47 m² Ofis: 18 m² Yönetici Odası: 34 m² Koridor: 6 m² Mutfak: 7 m² WC: 4 m² K AÇIK OFİS OFİS YÖNETİCİ ODASI GİRİŞ HOLÜ KORİDOR MUTFAK WC

ofis tip 2 Brüt Alan: 120 m² Giriş Holü: 19 m² Açık Ofis: 60 m² Yönetici Odası: 29 m² Mutfak: 8 m² WC: 4 m² K AÇIK OFİS GİRİŞ HOLÜ YÖNETİCİ ODASI WC MUTFAK

ofis tip 3 Brüt Alan: 128 m² Giriş Holü: 22 m² Açık Ofis: 41 m² Ofis: 25 m² Yönetici Odası: 29 m² Mutfak: 7 m² WC: 4 m² K WC GİRİŞ HOLÜ YÖNETİCİ ODASI MUTFAK AÇIK OFİS OFİS

ofis tip 4 Brüt Alan: 122 m² Giriş Holü: 21 m² Açık Ofis: 63 m² Yönetici Odası: 27 m² Mutfak: 7 m² WC: 4 m² K YÖNETİCİ ODASI AÇIK OFİS GİRİŞ HOLÜ MUTFAK WC

ofis tip 5 Brüt Alan: 255 m² Giriş Holü: 19 m² Açık Ofis: 127 m² Ofis: 17 m² Yönetici Odası: 34 m² Toplantı Odası: 29 m² Koridor+Mutfak: 13 m² Yönetici WC: 5 m² WC 1: 4 m² WC 2: 7 m² OFİS YÖNETİCİ ODASI K GİRİŞ HOLÜ KORİDOR +MUTFAK YÖN. WC AÇIK OFİS WC 1 TOPLANTI ODASI WC 2

ofis tip 6 Brüt Alan: 383 m² Yönetici Sekreterya: 35 m² Açık Ofis: 210 m² Yönetici Odası: 34 m² Toplantı Odası: 40 m² Ofis: 24 m² Koridor+Mutfak: 13 m² Yönetici WC: 5 m² WC 1: 4 m² WC 2: 7 m² WC 3: 4 m² Mutfak: 7 m² AÇIK OFİS YÖNETİCİ SEKRETERYA YÖN. WC YÖNETİCİ ODASI KORİDOR +MUTFAK K WC 1 WC 2 WC 3 MUTFAK TOPLANTI ODASI OFİS

ALPEK PLAZA PROJE KÜNYESİ Projenin Adı: Projenin Yeri: Yüklenici: Arsa Sahibi: Alpek Plaza Yenigün Mah. / Kızılırmak Cad. / Muratpaşa / Antalya Alpek İnşaat A.Ş. Alpek İnşaat A.Ş. Mimari Proje: İç Mimari Proje: Statik Proje: Mekanik Proje: Elektrik Proje: Peyzaj Mimarlığı: Maket: AC Bıçaklı Mimarlık Ada Proje Budak Mühendislik Kurt Mühendislik Yüksel Mühendislik Palmiye Peyzaj Mimarlık Atölye 86 Mimarlık ve Maket Hizmetleri Arsa Alanı: 5939 m² Toplam İnşaat Alanı: 25049 m² Satılabilir - Kiralanabilir Alan: 12399 m² Bağımsız Bölüm Adedi: 55 (48 Ofis + 7 Dükkan) Ofis Alanları: 120-760 m² arası Dükkan Alanları: 316-1746 m² arası Sosyal Donatı Alanları: Kapalı otopark, oto yıkama, terzi, lostra, kuru temizleme, mağaza ve perakende alanları, spor salonu, cafe - restaurant, toplantı salonu, çok amaçlı salon, çatı bahçesi, seyir terası

Yenigün Mah. 1067 Sok. No:2 Muratpaşa / Antalya Satış Ofisi Yenigün Mah. 1067 Sok. Mimoza Evleri Sitesi A Blok D:1 Muratpaşa / Antalya 0 242 241 22 93 0 532 314 53 21 info@alpek.com.tr www.alpek.com.tr