ALM İnşaat 24 yılı aşkın süredir sizin zevkiniz ve tercihlerinizle tecrübesini harmanlayarak yeni yaşam alanları yaratıyor.

Benzer belgeler
Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe

1+1 A BLOK DAİRE NO KAT BALKON M2 BRÜT M 2

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

geleceğinize DEĞECEK



İ Ö İ


4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...


SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir

Palmiye Park ı Hayata Geçirenler

parkresidencescadde.com

Konforun Tanımı Değişti...

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

VISTA SUNSET.

SATILIK / Antalya TL TL TL TL TL TL TL TL TL 120.

MODALAR MODALAR Ý N Þ A A T.

Pasha. (256) Siz de geleceğinizi gayrimenkul sektöründe RE/MAX Pasha çatısı altında şekillendirin.

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Saygılarımızla, A.Şevki OMAĞ

Vatanım Hazır Beton İnşaat

CASALARA BIANCA

Öğrencilerimiz TED Kayseri Kolejinde Ulusal Sorunları ve Çözümleri Tartıştılar

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

EMPA'DAN SİZLER İÇİN KONFORLU YAŞAM SUNAN, GALAKSİ KENT Çanakkale / Merkez

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

yaşamak çok değerli ETAP 1 & ETAP 2

Royal (212)

Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada.

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

SATILIK / İstanbul-Anadolu





HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR


Şehrin en doğal hali!


THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM






ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ


Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

RE/MAX Armoni çatısı altında





Satış Ofisi Merkez










Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

Ö Ç Ö


Ç Ç Ş Ö








İ İ



Ç Ö Ş Ş Ç Ü Ş Ş Ö Ü



D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I









Transkript:

ALM İnşaat 24 yılı aşkın süredir sizin zevkiniz ve tercihlerinizle tecrübesini harmanlayarak yeni yaşam alanları yaratıyor. İhtiyaçlarınız, seçimleriniz, beğenileriniz ile şekillenen binalar konfor ve incelikle birlikte her alanda seçkin zevkinizi yansıtıyor. Doğanın soğuk haliyle sunduğu malzemeler tamamen size özel sıcacık mekanlara dönüşüyor.

Tüm projelerinin ortak noktası kalite ve memnuniyet olan ALM, sizin zevkinizi yansıtan kişiye özel farklı binalar yaratıyor. Usta ellerin üzerinde titizlikle çalıştığı binalarımız, tıpkı bir terzi gibi sadece sizin stilinizi yansıtan hayallerinizdeki mekanları yaratıyor.

Kalite Mutlu evler inşa etmek kalite ve konfordan geçiyor. Alm İnşaat ta öncelik, insana verdiği değer ve onların yaşam kalitesi gelmektedir. Kaliteli binalar, konforlu evler ve yaşam kalitesi yüksek mekanları amaçlayan ALM İnşaat bu amaçla çalışıyor, kaliteyi projelerinden eksik etmiyor! Doğa ALM İnşaat, çalıştığı tüm projelerde doğaya maksimum alan açmaya ve çocuklara daha yeşil bir dünya bırakmayı amaçlamaktadır. Nefes almanın gün geçtikçe zorlaştığı merkez kentlerde doğaya zarar vermeden mekanlar inşa eden ALM İnşaat yeşilin, mavinin tüm tonlarının projelerinde hep varolmasını hedefliyor. Memnuniyet Memnuniyetinizi en büyük başarı olarak kabul edip, fikirleriniz ve önceliklerinizi ön planda tutarak çalışan ALM İnşaat için en büyük değer daima gülen yüzler olacaktır. İnşa ettiği tüm projeleri söz verdiği zamanda ve söz verdiği şekilde teslim etmeye çalışmak en büyük vazgeçilmezidir.

Karamürsel / Naturalm Çiftlik Evleri ALM inşaat Karamürsel in Karaahmetli köyün de bitki örtüsünün oksijenin bol olduğu hayalini kurduğunuz doğal yaşam biçimini Naturalm Karamürsel çiftlik evleri ile sizlere sunuyor. Tertemiz dağ havası yeşil bitki örtüsü ve dağ yamaçları ile sizleri hayallerinizi yaşamaya çağırıyor. Naturalm Karamürsel çiftlik evleri, 3 tipi mevcut 45 adet bahçeli ev, sosyal tesis, size arzu ettiğiniz kadar bahçe ve hayvancılık hizmeti sunan, bol bol oksijen ve doğal güzellikten oluşmaktadır.

Şehir yaşamının kaybettirdiği huzur, sağlık, coşku hislerini geri kazandıracak, çocuklarınızla 4 mevsim huzuru yakalayacağınız harika bir ortam. www.naturalm.net

Moda /Ağabey Sokak Apartmanı Moda /Ahter Sokak Apartmanı Henüz yapım aşamasında olan Modadaki apartman 6 kattan oluşmaktadır. 1 bodrum kat, zemin, 4 normal kat ve çatı arası ile birlikte 10 daire olacaktır. Henüz yapım aşamasında olan Modadaki apartman 6 kattan oluşmaktadır. 1 bodrum kat, zemin, 4 normal kat ve çatı arası ile birlikte 8 daire olacaktır.

Çağlayan / Adalet Apartmanı Çağlayan daki 6 katlı Adalet Apartmanı bodrum kat, zemin kat, 4 normal kat ve çatı katı olarak yapılmıştır. Binada 2 katlı 2 mağaza, 3 ü dubleks 12 daire olmak üzere toplam 14 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Kalamış / ALM Apartmanı Kalamış ta bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kat olarak 5 kat ve çatı katından oluşmaktadır. Binada 1 dubleks daire olmak üzere toplam 5 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Suadiye / İş Merkezi Suadiye İş Merkezi Toplam 5 katlı olup; 1 bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat ve çatı arasından oluşmaktadır.

Ataşehir / ALM Apartmanı Ataşehir de bodrum kat, zemin kat ve 2 normal kat olarak 4 kat ve çatı katından oluşmaktadır. Binada 3 dubleks daire olmak üzere 7 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Salacak / Apartman Salacak ta bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kat olarak 5 kat ve çatı katından oluşmaktadır. Binada 1 dubleks daire olmak üzere 5 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Çağlayan / Ferhat Bey Apartmanı Ferhat Bey Apartmanı Çağlayan da bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kat olarak 5 kat ve çatı katından oluşmaktadır. Binada 1 dubleks daire olmak üzere 9 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Büyükçekmece / Sera 3 Evleri Büyükçekemece Sera 3 Evleri Büyükçekmece de apartman, villa ve villa dairelerinden oluşan bir sitedir. Sera 3 Evleri; 12 adet dubleks, 18 apartman dairesi, 6 adet üçer katlı ve çatı arası ilaveli villa olmak üzere toplam 36 bağımsız bölümden oluşmaktadır.

Sera 3 Evleri Büyükçekmece de apartman, villa ve villa dairelerinden oluşan bir sitedir. Sera 3 Evleri; 12 si dubleks 18 apartman dairesi, 12 adet dubleks villa dairesi, 6 adet üçer katlı ve çatı arası ilaveli villa olmak üzere toplam 36 bağımsız bölümden oluşmaktadır.

ALM DEN ÖNCE... Sera Evleri 2 Büyükçekmece de yüzme havuzu olan Sera 2 sitesi 4 bloktan oluşmaktadır. 32 si dubleks daire olmak üzere 48 bağımsız bölüm, bulunmaktadır.

Sera Evleri 1 Büyükçekmece de yüzme havuzu olan sitelerin ikincisi 5 bloktan oluşmaktadır. Sera 1 sitesinde 20 si dubleks daire olmak üzere 30 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve 15 normal kat olarak 17 kat ve çatı katı olan 3 bloktan oluşmaktadır. Sitede 12 si dubleks daire olmak üzere 192 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Beylikdüzü Siteleri 5

Beylikdüzü Siteler 4 Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve 14 normal kat olarak 16 katı olan 3 bloktan oluşmaktadır. Sitede 180 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve 14 normal kat olarak 16 kattan oluşmaktadır. Binada 60 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Beylikdüzü Siteleri 3

Beylikdüzü Siteleri 2 Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve kademeli blok yapılı 9 ve 12 normal kat olarak 11 ve 14 kattan oluşmaktadır. Binada 46 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Beylikdüzü Siteler 1 Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve kademeli blok yapılı 9,12,14 normal kat olarak 11, 14, 16 katı olan 3 bloktan oluşmaktadır. Sitede 148 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Opr. Cemil Topuzlu Caddesi, No: 87 Daire: 8 Caddebostan / Kadıköy İSTANBUL T: 0216 386 62 00 (Pbx) F: 0216 368 13 99 info@alm.com.tr www.alm.com.tr