Yaşam kalitenizi belirleyen kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda; doğa, lüks ve huzuru ilk sıraya aldık. Gösterişin sadelikle bütünleşmesini,

Benzer belgeler
parkresidencescadde.com


VISTA SUNSET.

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem


Pencereniz adalara açılsın!

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

Yeni yaşamınıza dokunun!

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ

geleceğinize DEĞECEK

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) Fax. (0242) /

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA

Gerçek olan bir rüya gibi..

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

www

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR...

Geleceği Bugünden Görmek...

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

şimdi mavi ve yeşili zamanı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:

/elaresort /elaresort

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity. 1. Etap Villaları

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

Baş döndüren bir yaşam...

MODALAR MODALAR Ý N Þ A A T.

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Mutluluğu birlikte yaşamaktır


BORNOVA. 286/4 sokak no:2 Defne Plaza k:7 d:43 Mansuroğlu Mahallesi Bayraklı/İzmir Tel: (0232) Faks: (0232)

OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

/ Büyülü 1 İstanbul Masalı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

İş hayatında dengeleri değiştirecek

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz



Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar...

View my property listings

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Tarihin Mimarisi,

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

senin hayatın senin tarzın

yaşamak çok değerli ETAP 1 & ETAP 2

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

yeni nesil yaşam alanı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

Caddeye Tarz, Hayata Değer

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon: İlan No:f Referans No:WS-111

Ankara nın Yeni Vadisi

Mutlu Bir Yaşam İçin

NADOL. yaşam evleri.


Kağıthane nin en kıymetlisi


GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

Hayat bir kere yaşanır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Bağlıca nın en lüks konsepti

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

SİZİN İÇİN YAZILAN IŞILTILI BİR MASAL

Çerkezköy ün. en iyi projesi


Şehrin en doğal hali!

İnsan doğasına uyumlu mekanların sırrı yatay mimari de...

GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle

Başkent in en özel caddesinde,

Transkript:

Yaşam kalitenizi belirleyen kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda; doğa, lüks ve huzuru ilk sıraya aldık. Gösterişin sadelikle bütünleşmesini, tecrübeli mimarlarımız tarafından sizin seçkinliğinizi hesaba katarak tasarladık. Kendine has dizaynının İtalyan mimarisinin yapı taşlarından esintilerle beslenerek oluşturulan görselliği, hayatınız boyunca biriktireceğiniz anılarla, The 4; Turgutreis i SİZİN EVİNİZ haline getiriyor.

HUZUR MANZARASI; Turgutreis'in SİZE UZANAN GENİŞ PERSPEKTİFİYLE Bölgenin tüm güzelliklerinden büyük bir cömertlikle faydalanarak tasarlanan The 4 ; TURGUTREİS, deneyimlenmesi gereken emsalsiz bir gün batımı manzarasını, gökyüzünün tüm detaylarını, uçsuz bucaksız maviliği ve yeşilin her halini tüm içtenliğiyle sizlerin rutini haline getirmeyi amaçlamaktadır.

01 THE 4 TURGUTREİS İhtişamını Deneyimle TURGUTREİS, ev kavramını prestij le bir araya getiren anlayışıyla, denizi sonsuz havuzunuzdan seyretmenize imkan sağlıyor. Nitelikli yaşamı prensip edinenler için fazlasıyla tatminkar bir seçenek olmasının yanında, işlevsel yapısıyla tüm yaşam biçiminizi aurasıyla şekillendiriyor.

Tüm Gereken Doğa, Huzur, Lüks Egenin alternatifi olmayan yarımadasında boylu boyunca uzanan mavinin görüntüsü, size yalnızca eşsiz bir tecrübe değil, aynı zamanda bulunmaz bir huzur vaat ediyor. Bodrum a yalnızca 30dk mesafedeki The 4 ; TURGUTREİS, kara, deniz ve hava ulaşımına uygunluğuyla her yere yakın fakat bir o kadar da izole bir yaşam alanı sağlıyor.

The 4 ; Turgutreis Yansıması Yaşam alanınızın hayat kalitenizi en yüksek seviyede tutması adına, dünyanın en üst düzey mimarilerinden biri olan İtalyan mimarisinin çok özel detaylarını sizin memnuniyetinize sunuyoruz. Ruhsal dinginliğinizin yeniden tanımlanacağı bu elegan, zarif ve nitelikli işçilik size hayat boyu bitmek bilmeyen bir iç huzur vaat etmektedir.

Turgutreis in MÜTEVAZILIĞI LÜKSLE BULUŞTU Sizin deneyimlerinizi lüks ve zerafetten asla mahrum bırakamazdık. The 4: Turgutreis ile Turgutreis in mütevazılığının açığını büyük bir keyifle yakaladık.

08 THE 4 TURGUTREİS Lokasyon Denize 500 metre 180 Panoramik Deniz Manzarası Turgutreis Marina ya 900m Bodrum Şehir Merkezi ne 18km Milas Havaalanı na 54km

Teknolojiyle Çevrelenmiş Bir Hayat Sahası Doğanın size sunduğu bütün güzelliklerin yanına, hayatınızı daha da kolaylaştırması için teknolojinin bütün pratikliğini de ekledik.

Huzurun Tarifsiz İnşası Hayatınız boyunca düşlediğiniz huzuru temel olarak kabul edip The 4 : Turgutreis i bu huzur üzerine inşa ettik. Hayat sahanızın sizi çok daha fazla değerli hissettirmesi adına, çok daha değerli malzemeler kullandık. Dizaynın hayal dünyanız ve iç ferahlığınıza katkısını ilk andan itibaren fark edeceksiniz.

15 THE 4 TURGUTREİS Ev Sistemi Sizlerin konforu ve yaşam kalitesi göz önünde bulundurularak The 4; Turgutreis konsepti Akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Villanızda bulunan tüm elektronik araçların enerji tüketimini minimuma indiren bu sistem sayesinde, her türlü elektronik eşyanızı uzaktan kumanda edebilir, kullanım süresini kısıtlayabilirsiniz.

VRF VRF Isıtma ve Soğutma teknolojisi marifetiyle, villanızdaki odaların her birini farklı sıcaklık seviyelerine ayarlayabilirsiniz. Yaşam alanınızı en verimli hale getirmek için dizayn edilen bu teknoloji, sizlerin hayat standartını her zaman en yüksek seviyede tutma amacındadır.

LÜKSE ENDEKSLEYİN Sizin yaşam standartlarınız için gözümüzü çok yükseklere diktik. The 4: Turgutreis ile bunu gerçekleştirdik.

21 THE 4 TURGUTREİS Özel Yüzme Havuzu Eşine rastlanmayan bir tasarım olan Sonsuz Havuz konsepti, Deniz ve Havuzu birleştiren görsel bir fenomeni sunuyor. Denizi ayaklarınıza kadar getiren bu fenomen sayesinde, doğanın bir parçası olmanız an meselesi

Özel Güvenlik The 4 ; Turgutreis te sizin ve ailenizin güvenliği en öncelikli politikamız olarak belirlenmiştir. Bu nedenle villanız kapalı devre kamera sistemi ve özel güvenlik ile 7/24 korunmaktadır.

24 THE 4 TURGUTREİS Otomatik Sulama 700 m² yeşil alana sahip olan villanız, otomatik sulama sistemiyle bir an olsun yeşilliğinden ödün vermeyecek ve aynı zamanda doğanın bir parçası olduğunuzu size sık sık hatırlatacak. Jeneratör The 4 ; Turgutreis, sorun her ne olursa olsun ışık mahrumiyeti yaşatmamak adına Jeneratör teknolojisi sunmaktadır. Tabi müthiş yıldız manzarası da cabası

Güneş Enerjisi Kapalı Sistem Güneş Enerjisi, enerji tasarrufunu maksimum düzeyde sağlamasının yanı sıra, normal sistemlere nazaran çok daha yüksek verimlilik ve dış etkenlere dayanıklılık göstermektedir. Su sıcaklığını diğer sistemlere göre geç kaybeder ve çok daha dayanıklıdır.

Sosyal Hayat DENEYİMİNİN İÇ TASARIMLA HARMANLANMASI

30 THE 4 TURGUTREİS Jakuzili Havuz Jakuzinin verdiği hazzı Turgutreis manzarasıyla yaşamak size bambaşka bir deneyimin kapılarını aralayacak. Sonsuz havuzun verdiği doğayla bütünleşme hissi, jakuzinin rahatlatıcılığı ile daha da artacak. İçeceğinizi yudumlarken arkadaşlarınızla eşsiz Turgutreis manzarasının tadını doyasıya çıkarın ve kendinizi Jakuzi nin rahatlatıcılığına bırakın.

ve Barbekülü Bahçe Sizi 700m² lik yeşil alanın tüm nimetlerinden faydalanmaya davet ediyoruz. Aileniz, arkadaşlarınız veya tek başınıza barbekünün o mis gibi kokusuna kapılacaksınız. Şöminenin yanında geçireceğiniz zaman, deşarj olmanıza yeterince yardımcı olacaktır.

34 THE 4 TURGUTREİS Fitness Formunuzdan ödün vermeniz en son isteyeceğimiz şey olurdu. Doğanın tam da içinde yer alacağınız The 4 ; Turgutreis, sağlık ve spor için size en iyi ve lüks şartları sunmayı görev edindi.

Sauna ve Buhar Odası Rahatınızı ve sağlığınızı en ince detayına kadar önemseyen The 4; Turgutreis, sauna ve buhar odası ile, tüm günün yorgunluğunu ve toksinleri vücudunuzdan atmanız için en büyük yardımcınız olacak. Spa Villanızın SPA odası, şifalı sular ile yapılan o benzersiz bakımdan en verimli şekilde faydalanmanız için dizayn edildi.