HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ

Benzer belgeler

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd :34:20

Lefke Bölgesi ÖZEL YURTLAR. kitapçığı. w w w. eul.edu.tr

ÖĞRENCİ YURTLARI

ÖĞRENCİ YURTLARI

ÖĞRENCİ YURTLARI

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ

Sizi. davet ediyoruz... hayal ettiğiniz gibi bir yurtta yaşamaya. Yurdumuzun Hitap Ettiği Fakülte ve Ulaşım Bilgileri

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Kağıthane nin en kıymetlisi

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

Geleceğinizin İnşası...


Lilyum Garden ALEMDAĞ

Taksim den Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü ne gelen otobüs hatları:


Hayatınızın değişmeyen yıldızları Huzur Güven Mutluluk

Kalkan günlük kiralık villa, Kalkan merkeze yakın Kışla Mevkinde; Mavi Bayrak ödüllü Kışla Plajına 500 m mesafede konumlanmıştır.

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

Kalkan Merkezde yer alan deniz ve doğa manzarasına hakim kiralık lüks villamız Kalkan ın merkezine araçla yaklaşık 5 dakika mesafededir.

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y

Evinizden uzaktaki eviniz

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

Tel : Adres : Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü, Zirvebey Caddesi, Kuyubaşı İSTANBUL

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

parkresidencescadde.com

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...


YAR DOÇ SAY 2014 BAŞARI SIRASI 2012 BAŞARI SIRASI 2013 BAŞARI SIRASI 2015 BAŞARI SIRASI OBK KON. EN KÜÇÜK PUAN TÜRÜ PROF SAY. DOÇ SAY.

İTÜ de Spor ve Yaşam

İstanbul da yeni açılan kız yurtları

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

w w w. a s i l i n s. c o m

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI

SATILIK / İstanbul-Avrupa / Yalova

şimdi mavi ve yeşili zamanı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

HILTON ISTANBUL KOZYATAGI

Hayallerinize ulaşmanız için...

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

TASARRUFLU GÜVENLİ TEKNOLOJİK RAHAT

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/ /12/2014

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437


Yatırım Caddeye Çıkıyor


FGE - BİLGEM MESAFELER TABLOSU / TABLE OF DISTANCES. (Kaynak : googlemaps) mesafe/ distance. süre/ duration

HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

Ticaretimiz taçlandı...

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Sunday 2nd of November :50:31 AM Document generated by

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin


Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

2006 Yılı Eğitim Programı Ağustos 2006(EİYD) Dr.Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi EAH

Gayrimenkul Danışmanlık. RE/MAX Sur BÜYÜME KARARI ALDI

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Üniversitelerde İnteraktif TV Networkü Tanıtım Sunumu.

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi...

SATILIK / İstanbul-Avrupa

Her detayında size özel şıklık...

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder

FACTSHEET SUMMER 2018

Aquarius Club Villa 18

2006 Yılı Eğitim Programı Yılı Eğitim Programı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

w w w. k a h y a o t e l. c o m

Yasamaya, deger yatırıma deger...

İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ: Bütün bölüm ve programlar KDV dahil 19 bin 100 TL.


Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite...

Vakıf Üniversiteleri Servet İstiyor

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Gardenia Residence G1


Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

ERZURUM OTELLER TLF: FAX: ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA

SATILIK / İstanbul-Avrupa / İstanbul-Anadolu

Pencereniz adalara açılsın!

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir.

Royal. (212)

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

Transkript:

HAKKIMIZDA Sabiha Hanım Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları MEB e bağlı özel bir kurumdur. Yurtlarımız hiçbir vakıf, kurum, kuruluş, dernek, cemiyet ve cemaate bağlı olmayan aile şirketidir. MİSYONUMUZ Atatürk İlkelerine ve Laik Anlayışına bağlılığımızın işletmemize de yansıdığı yurtlarımız, deneyimli personeli ve yönetim kadrosuyla öğrencilerimizin ve velilerimizin hizmetindedir. 2006 yılından bugüne talepler doğrultusunda, daha iyi hizmet verebilmek adına şubeleşerek bir zincir oluşturduk. Kurduğumuz şubelerin üniversitelere yakınlığının yanı sıra, öğrencilerimizin sosyal çevre açısından da beklentilerini güvenli bir şekilde karşılayabilecek lokasyonda olması bizim için son derece önem taşımaktadır. Seçkin ve güler yüzlü personelimizle her yıl yüzlerce öğrenciye hizmet vermekteyiz. Öğrencilerimize evinin rahatlığını, sıcaklığını aratmayacak güvenli ve huzurlu bir aile ortamı sunmaya çalışıyoruz. Eğer bu aileye dahil olmak istiyorsanız sizi de Sabiha Hanım Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtlarına bekliyoruz. Yurtlarımızda konaklayan tüm öğrencilerimizin öncelikle güven, saygı ve aile sıcaklığını hissetmelerini amaçlamaktayız. Hedefimiz; öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak planlanmış odalar, sosyal faaliyet alanları, her yıl kendimizi daha da geliştirerek, çözüm odaklı bir işletme anlayışı ile yolumuza devam etmektir.

BEŞİKTAŞ KIZ Odalarımız 1, 2, 3, 4 ve 6 kişilik olup, yataklarımız bazalı ve ranzalıdır. 1 2 3 4 Revir Kişiye özel çalışma masaları Ev tipi banyo, wc Manzaralı odalar 1, 2, 3, 4, 6 kişilik bazalı odalar Odalarda tv 24 Saat Güvenlik Binamızın çevresi 24 saat güvenlik kamerasıyla taranmaktadır. Bayan güvenlik görevlilerimiz kesintisiz hizmet sunmaktadır. Ayrıca polis karakolu 150 metre mesafede bulunmaktadır. Son derece güvenli ve rahat bir yerde bulunmaktayız. Ücretsiz İçme Suyu Yurtlarımızda öğrencilerimize içme suyu, sebil ve damacana ile ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Her ay içme suyunun raporu alınmaktadır. Deniz Manzaralı Odalarımız ve Bahçe Keyfi Yurdumuzda her odamız ışık almaktadır ayrıca son iki katta bulunan odalarımız deniz manzaralıdır. Yurdumuza ait geniş bahçemizde öğrencilerimiz günün yorgunluğunu atıp, hoşça vakit geçirebilirler. Çamaşırhane ve Ütü Odası Öğrencilerimizin istedikleri zaman kullanabilmeleri için yeterli miktarda çamaşır makinası ve ütü tahsis edilmiştir. Öğrenci Mutfakları Her katta öğrencilerimizin istedikleri gibi kullanabilecekleri mutfaklarımız hazırlanmıştır. Spor Salonu Öğrencilerimizin güne zinde başlaması ve gün sonunda streslerini atabilmeleri için spor salonumuz mevcuttur. Ders Çalışma Salonu Ders çalışma salonu ayrı bir bölüm olarak düzenlendi. Gürültüsüz ve rahat bir ortamda derslerinize çalışabilir, ödevlerinizi hazırlayabilir ve kitap okuyabilirsiniz. İnternet Hizmeti Okuma salonuna ücretsiz internet bağlantılı bilgisayarlar konulmuştur. Ayrıca, her odada internet hattı bulunmaktadır. Telefon Yakınlarınızla görüşme yapmanız amacıyla her odaya dahili telefon bağlantısı kurulmuştur. 24 Saat Sıcak Su ve Banyo Her katta yeterli sayıdan fazla banyo ve tuvaletlerimiz tek kişinin kullanımına uygun olarak dizayn edilmiştir. * Bina deprem yönetmeliğine uygun inşaa edilmiş ve İ.T.Ü. sağlamlık raporuna sahiptir. * Günün her saatinde, yurda rahatlık ve güvenlik içinde ulaşmak mümkündür. * Şubemiz İstanbul-Avrupa Yakası nın merkezi noktalarından birinde bulunup, birçok üniversiteye yürüme mesafesinde veya tek vasıta ile 10-15 dakika mesafededir. Lavabo Banyo Çamaşırhane Mutfak Etüt Odası Teras Spor Salonu Bahçeşehir Üniverstesi 10 dk. yürüme mesafesi, Yıldız Üniversitesi 7 dk. yürüme mesafesi, Üsküdar Üniverstesi 15 dk. vapur mesafesi, Galatasaray Üniversitesi 10 dk. otobüs, Bilim Üniverstesi 15 dk. otobüs, Florence Nightingale Hastanesi Hemşirelik Yüksekokulu 15 dk. otobüs, İstanbul Üniversitesi 20 dk. otobüs veya tramvay, Boğaziçi Üniverstesi 15 dk. otobüs, Bilgi Üniverstesi 15. dk otobüs, Haliç Üniversitesi 15 dk., Kadir Has Üniversitesi 15 dk. otobüs, Mimar Sinan Üniversitesi 10 dk. otobüs, İstanbul Teknik Üniversitesi 20 dk. otobüs, Mecidiyeköy 10 dk., Üsküdar 10 dk., Eminönü 15 dk., Taksim 10 dk. Adres: Abbasağa Mah. Salnameci Sk. No: 3/5 Beşiktaş / İSTANBUL Tel: 0212 458 32 66-67 - 68

UNKAPANI KIZ Odalarımız 2, 3 ve 4 kişilik olup; her odada komidin, gardrop, çalışma masası ve yakınlarınızla görüşme yapmanız amacıyla dahili telefon bulunmaktadır. 2 3 4 24 Saat Sıcak Su 24 Saat kesintisiz sıcak su; her öğrenciye yetecek kadar ve her katta WC ve lavabo vardır. Banyo, WC alanları son derece hijyenik olarak düzenlendi. Ücretsiz İçme Suyu Yurtlarımızda öğrencilerimize içme suyu, sebil ve damacana ile ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Her ay içme suyunun raporu alınmaktadır. Dinlenme Salonu Öğrenci kapasitemiz hesaba katılarak düzenlendi. Salonda dev ekranlı ve uydu bağlantılı TV, DVD ve Cep sineması, çay ocağı ve Amerikan tipi mutfak dizayn edildi. Burada çayınızı keyifle içebilirsiniz. Çamaşırhane ve Ütü Odası Öğrencilerimizin istedikleri zaman kullanabilmeleri için yeterli miktarda çamaşır makinası ve ütü tahsis edilmiştir. İnternet Hizmeti Okuma salonuna ücretsiz internet bağlantılı bilgisayarlar konulmuştur. Ayrıca, her odada internet hattı bulunmaktadır. Güvenlik Binamızın çevresi 24 saat güvenlik kamerasıyla taranmaktadır. Bayan güvenlik görevlilerimiz kesintisiz hizmet sunmaktadır. Ayrıca Beyazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü 250 metre mesafede bulunmaktadır. Son derece güvenli ve rahat bir yerde bulunmaktayız. * Bina deprem yönetmeliğine uygun inşaa edilmiş ve İ.T.Ü. sağlamlık raporuna sahiptir. * Günün her saatinde, yurda rahatlık ve güvenlik içinde ulaşmak mümkündür. * Şubemiz İstanbul-Avrupa Yakası nın merkezi noktalarından birinde bulunup, birçok üniversiteye yürüme mesafesinde veya tek vasıta ile 10-15 dakika mesafededir. Çamaşırhane Yemek Salonu Mutfak İstanbul Üniversitesi ne 5 dakika yürüme mesafesinde, Kadir Has Üniversitesi ne 10 dakika yürüme mesafesinde, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi ne 15 dakika otobüsle, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ne 15-20 dakika otobüsle, Haliç Üniversitesi Fındıkzade şubesine 15 dakika otobüsle, Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy şubesine 25 dakika otobüsle, Unkapanı durağından Taksime 15-20 dakika otobüsle, Unkapanı durağından Osmanbey, Nişantaşı 20-25 dakika, Vezneciler durağından Şişli 20-25 dakika, Veznecilerden Fatih, Aksaray, Eminönü 15 dakika yürüme mesafesinde... Etüt Odası Dinlenme Odası Bilgisayar Salonu Adres: Kalenderhane Mah. Dedeefendi Cad. No: 18 Unkapanı / Eminönü / İSTANBUL Tel: 0212 528 91 58-59 Fax: 0212 528 91 39

ÜSKÜDAR KIZ Odalarımız 1, 2, 3, 4 ve 6 kişilik olup; her odada komidin, gardrop, çalışma masası ve yakınlarınızla görüşme yapmanız amacıyla dahili telefon bulunmaktadır. 1 2 3 4 6 Öğrencilerimizin sağlığı için hijyen bir ortam bizim için önemlidir. Bu nedenle hafta içi her gün odaların düzeni ve temizliği banyo ve tuvaletler dahil olmak üzere profesyonel temizlik personelimiz tarafından yapılmaktadır. Sizler sadece dolabınız ve kendi yatağınızdan sorumlu olursunuz. Öğrencilerimizin istedikleri zaman kullanabilmeleri için yeterli miktarda çamaşır makinası ve ütü tahsis edilmiştir. Öğrencilerimize içme suyu, sebil ve damacana ile ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Her ay içme suyunun raporu alınmaktadır. Huzurla çalışabileceğiniz etüt odalarımız, Merkezi ısıtma sistemi ile ısınma, 24 saat sıcak suyumuz, Gece ve gündüz idari personelimiz, 24 saat görevli güvenlik personelimiz mevcuttur. Sabah kavaltısı ücretsiz olup yurdumuzun ikramıdır. Sabah, öğle, akşam yemeklerinizi kafeterya olarak düzenlenmiş boğaz manzaralı terasımızda keyifle yiyebilirsiniz. Avantajlarımız Kablosuz İnternet, günlük oda temizliği, heryere ulaşım kolaylığı, spor salonu, boğaz manzarali teras kafe, sabah kahvaltısı, gün boyu sıcak yemek, öğrencinin bütçesine uygun... Arzu edilirse mutfağımızı kullanıp sizler de yemek yapabilirsiniz. Yurdumuz 10 Yıllık M.E.B standartlarına uygun çalışan özel bir yurttur. Teras Çamaşırhane Yemek Salonu Etüt Odası Televizyon Odası Spor Salonu Yürüme Mesafesi Üsküdar Üniversitesi 15 dakika, Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi 2 dakika, Üsküdar Üniversitesi Kuzey Yerleşkesi 15 dakika, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Üsküdar Atik Valide Yerleşkesi 15 dk. Toplu Taşıma ile Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesi 7 dakika, Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi 15 dakika, Marmara Üniversitesi Kartal Yerleşkesi 20 dakika, Doğuş Üniversitesi 15 dakika, Mimar Sinan Üniversitesi 15 dakika, Bahçeşehir Üniversitesi 15 dakika, Galatasaray Üniversitesi 15 dakika, Yıldız Teknik Üniversitesi 15 dakika, Acıbadem Üniversitesi 20 dakika, Yeditepe Üniversitesi 25 dakika, İstanbul Teknik Üniversitesi 25 dakika, Kadir Has Üniversitesi 25 dakika, İstanbul Üniversitesi 30 dakika, İstanbul Ticaret Üniversitesi Küçükyalı Yerleşkesi 20 dakika, Beykoz Lojistik MYO 30 dakika. Adres: Mimar Sinan Mah. Atlas Çıkmazı Sk. No:13/264 Üsküdar Kapalı Çarşısı Kat:1 ve 2 ÜSKÜDAR Tel: 0216 310 43 60-61-69 Fax: 0216 310 43 78

ÇAPA KIZ Odalarımız 2, 3, 4 ve 6 kişilik olup; her odada komidin, gardrop, çalışma masası ve yakınlarınızla görüşme yapmanız amacıyla dahili telefon bulunmaktadır. 2 3 4 6 24 Saat Sıcak Su 24 Saat kesintisiz sıcak su; her öğrenciye yetecek kadar ve her katta WC ve lavabo vardır. Banyo, WC alanları son derece hijyenik olarak düzenlendi. Ücretsiz İçme Suyu Yurtlarımızda öğrencilerimize içme suyu, sebil ve damacana ile ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Her ay içme suyunun raporu alınmaktadır. Dinlenme Salonu Öğrenci kapasitemiz hesaba katılarak düzenlendi. Salonda dev ekranlı ve uydu bağlantılı TV, DVD ve Cep sineması, çay ocağı ve Amerikan tipi mutfak dizayn edildi. Burada çayınızı keyifle içebilirsiniz. Ders Çalışma Salonu Ayrı bir bölüm olarak düzenlendi. Gürültüsüz ve rahat bir ortamda dersslerinize çalışabilir, ödevlerinizi hazırlayabilir ve kitap okuyabilirsiniz. İnternet Hizmeti Okuma salonuna ücretsiz internet bağlantılı bilgisayarlar konulmuştur. Ayrıca, her odada internet hattı bulunmaktadır. Çamaşırhane ve Ütü Odası Öğrencilerimizin istedikleri zaman kullanabilmeleri için yeterli miktarda çamaşır makinası ve ütü tahsis edilmiştir. Güvenlik Binamızın çevresi 24 saat güvenlik kamerasıyla taranmaktadır. Bayan güvenlik görevlilerimiz kesintisiz hizmet sunmaktadır. Ayrıca yurdumuz Şehremini polis karakoluna 250 metre mesafede bulunmaktadır. Son derece güvenli ve rahat bir yerde bulunmaktayız. * Bina deprem yönetmeliğine uygun inşaa edilmiş ve İ.T.Ü. sağlamlık raporuna sahiptir. * Günün her saatinde, yurda rahatlık ve güvenlik içinde ulaşmak mümkündür. * Şubemiz İstanbul-Avrupa Yakası nın merkezi noktalarından birinde bulunup, birçok üniversiteye yürüme mesafesinde veya tek vasıta ile 10-15 dakika mesafededir. Lavabo ve Banyo Yemek Salonu Çamaşırhane Mutfak Etüt Odası Dinlenme Odası Bilgisayar Salonu Haliç Üniversitesi Fındıkzade Binası yürüyerek 10 dk. Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy tek otobüs ile, Haliç Üniversitesi Şişhane tek otobüs, Kadir Has Üniversitesi Bahçelievler Binası otobüs ile 30 dk. Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü tek otobüs 10 dk. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü otobüs veya metro, Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü tek otobüs, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü otobüs veya tramvay 5 dk. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi yürüyerek 20 dk. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi yürüyerek 20 dk. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yürüyerek 15 dk. Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü otobüs veya metro, Marmara Üniversitesi Beyazıt Kampüsü otobüs veya tramvay, Kültür Üniversitesi Şirinevler-Ataköy Kampüsü otobüs veya metro, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Binası tek otobüs, Mimar Sinan Üniversitesi tramvay veya otobüs, Bilgi Üniversitesi Mecidiyeköy tek otobüs... Adres: Ördek Kasap Mah. Akkoyunlu Sk. No: 33 Fındıkzade / İSTANBUL Tel: 0212 531 10 22-52 Fax: 0212 531 10 81

BEYOĞLU ERKEK Odalarımız 1, 2, 3, 4 ve 6 kişilik olup; her odada komidin, gardrop, çalışma masası ve yakınlarınızla görüşme yapmanız amacıyla dahili telefon bulunmaktadır. 1 2 3 4 6 24 Saat Sıcak Su 24 Saat kesintisiz sıcak su; her öğrenciye yetecek kadar ve her katta WC ve lavabo vardır. Banyo, WC alanları son derece hijyenik olarak düzenlendi. Ücretsiz İçme Suyu Yurtlarımızda öğrencilerimize içme suyu, sebil ve damacana ile ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Her ay içme suyunun raporu alınmaktadır. Ders Çalışma Salonu Ayrı bir bölüm olarak düzenlendi. Gürültüsüz ve rahat bir ortamda dersslerinize çalışabilir, ödevlerinizi hazırlayabilir ve kitap okuyabilirsiniz. Mimarlık okuyan öğrencilerimiz için çizim masası, çizim odası ve atölye mevcuttur. Teras Deniz manzarasına hakim ve ferah terasımızda vakit geçirebilir, sabah kahvaltınızı ve akşam yemeğinizi yiyebilir, ikramımız olan çayınızı yudumlayabilirsiniz. Çamaşırhane ve Ütü Odası Öğrencilerimizin istedikleri zaman kullanabilmeleri için yeterli miktarda çamaşır makinası ve ütü tahsis edilmiştir. Dinlenme Salonu Salonumuzdaki dev ekran televizyonda uydu bağlantılı Lig Tv ve D-Smart mevcuttur. Ayrıca maçları Sinevizyon perdesinde rahat armut minderlerde izleyebilirsiniz. Güvenlik Binamızın çevresi 24 saat güvenlik kamerasıyla taranmaktadır. Bay güvenlik görevlilerimiz kesintisiz hizmet sunmaktadır. Son derece güvenli ve rahat bir yerde bulunmaktayız. Spor Salonu Öğrencilerimizin güne zinde başlaması ve gün sonunda streslerini atabilmeleri için spor salonumuz mevcuttur. İnternet Hizmeti Okuma salonuna ücretsiz internet bağlantılı bilgisayarlar konulmuştur. Ayrıca, her odada internet hattı bulunmaktadır. * Bina deprem yönetmeliğine uygun inşaa edilmiş ve İ.T.Ü. sağlamlık raporuna sahiptir. * Günün her saatinde, yurda rahatlık ve güvenlik içinde ulaşmak mümkündür. * Şubemiz İstanbul-Avrupa Yakası nın en merkezi noktasında olup, birçok üniversiteye yürüme mesafesinde veya tek vasıta ile 10-15 dakika mesafededir. Lavabo Banyo Çamaşırhane Mutfak Mimar Sinan Üni. Fındıklı Kampüsüne 5 dk. Yürüyerek, Bahçeşehir Üni. Karaköy Kampüsü 5 dk. Yürüyerek, Bahçeşehir Üni. Ortaköy 20-25 dk. Toplu taşıma ile, Beykent Hukuk 10 dk. Yürüyerek, Beykent Ayazağa 25 dk. Toplu taşıma ile, İtü Maçka 10 dk., Ayazağa 25 dk. Toplu taşıma ile, İstanbul Üni. Beyazıt Kampüsüne 12 dk. Tramvayla, Kadir Has Üni. 10 dk. Otobüsle, İstanbul Üni. Çapa 10 dk. Otobüsle, Cerrahpaşa 10 dk. Otobüsle, Üsküdar Üni. 20 dk. Toplu taşıma ile, Galatasaray Üni. 20-25 dk. Toplu taşıma ile, Haliç Üni. 20 dk. Metro veya otobüs, Yıldız Teknik Beşiktaş 20 dk, Davutpaşa 30 dk. Etüt Odası Televizyon Odası Dinlenme Odası Spor Salonu Adres: Hacımimi Mah. Karabaş Deresi Sk. No: 34-36 Tophane / Beyoğlu / İSTANBUL Tel: 0212 293 84 45 Fax: 0212 293 79 05

ŞİŞLİ ERKEK Odalarımız 1, 2, 3, 4 kişilik olup; her odada komidin, gardrop, çalışma masası ve yakınlarınızla görüşme yapmanız amacıyla dahili telefon bulunmaktadır. 24 Saat Sıcak Su 24 Saat kesintisiz sıcak su; her öğrenciye yetecek kadar ve her katta WC ve lavabo vardır. Banyo, WC alanları son derece hijyenik olarak düzenlendi. Dinlenme Salonu ve Kahvaltı Öğrenci kapasitemiz hesaba katılarak düzenlendi. Salonda dev ekranlı ve uydu bağlantılı LigTV, DVD ve Cep sineması, çay ocağı bulunmaktadır. Burada çayınızı keyifle içebilirsiniz. Güvenlik Binamızın çevresi 24 saat güvenlik kamerasıyla taranmaktadır. Bay güvenlik görevlilerimiz kesintisiz hizmet sunmaktadır. Son derece güvenli ve rahat bir yerde bulunmaktayız. Ücretsiz İçme Suyu Yurtlarımızda öğrencilerimize içme suyu, sebil ve damacana ile ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Her ay içme suyunun raporu alınmaktadır. Ders Çalışma Salonu Ayrı bir bölüm olarak düzenlendi. Gürültüsüz ve rahat bir ortamda dersslerinize çalışabilir, ödevlerinizi hazırlayabilir ve kitap okuyabilirsiniz. Çamaşırhane ve Ütü Odası Öğrencilerimizin istedikleri zaman kullanabilmeleri için yeterli miktarda çamaşır makinası ve ütü tahsis edilmiştir. İnternet Hizmeti Okuma salonuna ücretsiz internet bağlantılı bilgisayarlar konulmuştur. Ayrıca, her odada internet hattı bulunmaktadır. * Bina deprem yönetmeliğine uygun inşaa edilmiş ve İ.T.Ü. sağlamlık raporuna sahiptir. * Günün her saatinde, yurda rahatlık ve güvenlik içinde ulaşmak mümkündür. * Şubemiz İstanbul-Avrupa Yakası nın en merkezi noktasında olup, birçok üniversiteye yürüme mesafesinde veya tek vasıta ile 10-15 dakika mesafededir. Lavabo Çamaşırhane Mutfak Etüt Odası Dinlenme Odası Bilgisayar Salonu Mimar Sinan Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü ne otobüsle 15 dk. İ.T.Ü Gümüşsuyu-Taşkışla Kampüsü ne metro ile 10 dk., Maçka Kampüsü ne otobüsle 15 dk, Maslak Kampüsü ne otobüsle 20 dk. Bahçeşehir Üniversitesi Mecidiyeköy yürüyerek 5 dk., Beşiktaş Kampüsü ne otobüsle 15 dk. Beykent Üniversitesi Ayazağa otobüsle 25 dk, metro ile 15 dk. Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü ne otobüsle 15 dk., Kuştepe otobüsle 10 dk. Bilim Üniversitesi Esentepe yürüyerek 7 dk. Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü otobüsle 20 dk. Galatasaray Üniversitesi Beşiktaş otobüsle 15 dk. Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy yürüyerek 2 dk., Şişhane otobüsle 25 dk. Marmara Üniversitesi Nişantaşı otobüsle 20 dk, metro ile 10 dk, Bahçelievler otobüsle 35 dk. Kadir Has Üniversitesi Cibali otobüsle 25 dk. Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş otobüsle 15 dk, Maslak otobüsle 25 dk, Davutpaşa otobüsle 35 dk. Adres: Abide-i Hürriyet Cad. Perihan Sk. No: 113 Şişli / İSTANBUL Tel: 0212 246 70 42 Fax: 0 212 246 70 41

ÇAPA SABİHA HANIM APART FATİH ERKEK Her dairenin: Kendine ait mutfağı, banyosu, çamaşır makinesi, buzdolabı, televizyonu, ocağı, su ısıtıcısı, çalışma masası ve interneti mevcuttur. Ayrıca organik ürün yetiştirdiğimiz bir bahçemiz bulunmaktadır. Güvenlik Binamızın çevresi 24 saat güvenlik kamerasıyla taranmaktadır. Son derece güvenli ve rahat bir yerde bulunmaktayız. * Bina deprem yönetmeliğine uygun inşaa edilmiş ve İ.T.Ü. sağlamlık raporuna sahiptir. * Günün her saatinde, yurda rahatlık ve güvenlik içinde ulaşmak mümkündür. FATİH ERKEK ŞUBEMİZ YENİ İNŞA EDİLMİŞ BİNASIYLA 2015-2016 ÖĞRENİM YILINDA HİZMETİNİZDE! BİNAMIZ VE ODALARIMIZ Adres: Topkapı Mah. Vakıf Gureba Hastane Cad. No: 52 Fındıkzade / Fatih / İSTANBUL Tel: 0507 218 58 30 Adres: Molla Gürani Cad. Sigortacı Sk. No: 21 Fındıkzade / Fatih / İSTANBUL Tel: 0212 293 84 45 Fax: 0212 293 79 05

NOTLAR