Tarihin Mimarisi,

Benzer belgeler
Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

KILIÇ İNŞAAT

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

www

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Özel olduğunuzu hissedin!

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

yesill residence marmarisyapi.com

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

Geleceğinizin İnşası...


1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

ELEGANT URLA

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR


Yasamaya, deger yatırıma deger...

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY


Hayallerinize ulaşmanız için...

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN

Her detayında size özel şıklık...

keşfetmeye hazır mısın?

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin


Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Başkent in en özel caddesinde,

şimdi mavi ve yeşili zamanı


Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

w w w. a s i l i n s. c o m

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İş hayatında dengeleri değiştirecek

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Biz Kocaman bir Aileyiz...

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

Merve Kristal.


URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r

ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ

Mühendisliğin kalite ile birleştiği nokta... Bu Proje Cem İnşaat a aittir.

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

BORNOVA. 286/4 sokak no:2 Defne Plaza k:7 d:43 Mansuroğlu Mahallesi Bayraklı/İzmir Tel: (0232) Faks: (0232)

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Size Özel Yenilikler

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

TABİATIN ANAHTARI ELİNİZDE.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.


Evin, senin artın olmalı.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.


w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

parkresidencescadde.com

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

BİZ KİMİZ?

Vatanım Hazır Beton İnşaat

FLUYAPI. FLUYAPI

rüya sehir

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

Transkript:

Tarihin Mimarisi,

Doğanın Estetiği İle...

Merhaba Uzman Yapı, kurulduğu günden bu yana, sağlam bir gelecek ve huzur dolu bir hayat için sorunsuz yaşam alanları sunmayı hedeflemiştir. Amorium evleri de Uzman Yapı imzasıyla Eskişehir e kazandıracağımız yeni projelerimizden bir tanesidir. Projemizde topluma yönelik sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek, tüketici memnuniyetinin yanı sıra güvenli ve mutlu yaşam alanları sunmayı amaçladık. Bu anlamda şehri yüksek nitelikli yapılarla taçlandırıyoruz. Amorium Evleri, sahiplerinin hayatına değer katacak bir yaşam alanı olarak tasarlandı. Bu sebeple projeyi oluştururken yeşil alan konusunda fazlasıyla hassas davrandık. Konut sahiplerinin kendisini olabildiğince ferah ve huzurlu hissetmesinin, gelecek nesillerin ise güvenle büyümesinin yolunun nitelikli bir yaşam alanından geçtiği bilinciyle hareket ediyoruz. Hayata Değer anlayışımızı koruyarak, etik değerlere saygılı, özgün, yüksek nitelikli ve estetik yapıların altına imzamızı atmaya devam edeceğiz.

Uzman Yapı Uzman Yapı, 2009 yılında, sizlere Eskişehir de mutlu anılar biriktirebileceğiniz kullanışlı ve prestijli yaşam alanları tasarlamak için kuruldu. Kurulduğu günden beri 200 den fazla yapının temelinde imzası bulunmaktadır. Uzman Yapı, her biri ayrı bir hikayeye basamak olacak yeni yaşam alanları tasarlarken, müşterisinin satış sonrası memnuniyetine de öncelik vermektedir. Müşterilerine mutlu anılar ve hikayeler biriktirebilecekleri prestijli yaşam alanları sunarken, çevreye ve insana karşı saygıyı ve sorumluluğu da her zaman ön planda tutacak şekilde hizmet vermektedir. Şehirleri daha estetik kılacak özgün ve çağdaş projeleri, kalite ve estetik ile buluşturan Uzman Yapı, sizler için yaşam standartları yüksek, nitelikli yaşam alanları tasarlamaya devam edecektir.

Mimar İç Mekan Tasarımcısı Oguzhan ÖZTÜRK Amorium, sahip olduğu ruhu ve barındırdığı duyguları ile insana ve doğaya artı değer vadeden bir yaşam alanı olarak tasarlandı. Yapının dış cephesinde kullandığımız ahşap detaylar samimiyeti, kahverengi tonlar güveni, siyah ise asaleti temsil ediyor. Projeyi tasarlarken şehrin genel mimari dokusunun aksine, tekdüzelikten uzaklaşıp modernliğe önem verdik. Amorium, başarılı bir ressam tarafından tuvale titiz fırça darbeleriyle işlenmiş ve uyum içinde dans eden bir sanatı temsil ediyor bizim için. Doğallık ve sadelik temasını işlediğimiz iç mekân tasarımlarımızda size şehrin yoğunluğunu, kalabalığını ve günün yorgunluğunu unutturmayı vadediyoruz. Ortak kullanım alanı olan bahçenin ve yeşil renginin verdiği pozitif enerjiyi salon ve odalarımıza taşıdık. Konutlarımızın iç tasarımında ağırlıklı olarak beyaz, yeşil ve siyah renkler kullanıldı. Beyazın saf ve duruluğu, yeşilin ise huzuruyla evinizin kapılarını aralayacaksınız. Amorium un iç mimarisi, yaşayacağınız sıcak bir aile atmosferinin yanı sıra kendinizi tatildeymiş gibi keyifli hissetmenizi sağlamak amacıyla tasarlandı.

Mühendis Erdinç KESIKOGLU Projelerimizin üretimini titiz mühendislik prensipleri ve deneyimli bir kadro ile gerçekleştiriyoruz. Uygulama esnasında yapı yönetmeliğinin tüm süreçlerini hassas bir şekilde kontrol ederek sonlandırıyoruz. Uzman Yapı olarak kullandığımız dış cephe ve dolgu materyallerinin yüksek seviyede dayanıklı ve taşıyıcı olma özelliklerini göz önünde bulunduruyor ve test ediyoruz. Konutlarımızın iç donanımlarında malzemeleri ise, birinci sınıf ve Türkiye de yüksek marka değeri olan uzun süre dayanıklılığı kanıtlanmış olan ürünlerden seçiyoruz. Bu bağlamda konut kullanıcılarımıza uzun ömürlü ve sorunsuz bir yaşam alanı sunuyoruz.

Eskişehir in hızlı yaşantısı içinde olduğu kadar kent hayatının yoruculuğundan uzak bir yaşam alanı düşünün. Sofistike olduğu kadar prestijli, şehirli olduğu kadar da doğa dostu bir proje. Zamansız sanatın modern estetiğe armağanı olan kübik görünümü odak noktaya koyan mimarisiyle görsel bir şölen sergileyen Amorium, toplam alanının %70 inin yeşil ve ortak alandan oluşmasıyla da farkını ortaya koyuyor. Ahşap detayların sıcaklığıyla harmanlanan dış cephe, güneşin ışığından fazlasıyla yararlanmanızı sağlayacak büyük pencereler, geniş ve ferah iç mekan Şehir merkezine ve diğer önemli noktalara yakınlığı ise bir diğer artı değer. Kaliteli materyalleriyle güven verici olan proje, her insanın doğayla iç içe yaşama isteğine olan saygısıyla da kendine hayran bırakıyor. Doğadan, kaliteden, sanattan ve duygulardan ilham alan Amorium, geleceğe uzanan adımlarınızda huzurun hep yanınızda kalmasını sağlayacak ve terapi gibi bir yaşamı size sunacak.

Amorium, modern mimarinin hoş örneklerinden biridir. Toplam alanının %70 inin yeşil ve ortak alan olmasıyla da doğa dostu bir projedir. İç mekanın geniş olması sebebiyle ise ortamda ferahlık ve dingilik hakim. Prestij için estetik, güven için emek gerektiğini düşünerek tasarladığımız Amorium, Uzman Yapı güvencesiyle sahnelenen bir sanat eserini andırıyor.

HAYATA DEĞER

%70 YEŞİL ALAN AHŞAP DIŞ CEPHE KAPLAMA YAĞMUR SUYU İLE SULAMA SİSTEMİ

HER DAİREYE ÖZEL OTOPARK VE ARAÇ TANIMA ÖZELLİĞİ

MİSAFİR OTOPARKI OTOMATİK GARAJ KAPILARI

BÜYÜK BALKON

GENİŞ CAMLAR

3 KATLI 3 BLOK 145 m2 3+1 DAİRELER OTOMATİK PANJUR SİSTEMİ

HER BİNADA ÇÖP

BACASI MEVCUT

FERAH

BANYO

ŞIK TASARIM

GENİŞ AİLELERE GENİŞ MUTFAKLAR

LÜKS VE ZARİF ÇİZGİLERLE MODERN SALONLAR

RAHAT

KONFORLU

KAT PLANI

Uzman Yapı, müşterilerine sunduğu 7/12 teknik servis hizmetiyle ihtiyaç duydukları anda elektrik-su tesisatından, armatür değişimine kadar kullanıcıların satış sonrası karşılaştıkları sorunlara kısa sürede çözüm sağlıyor.

Opera ya 7 dakika Kentpark a 5 dakika Valiliğe 9 dakika Anadolu Üniversitesi ne 6 dakika

Espark a 7 dakika Sazova Parkı na 17 dakika Otogar a 5 dakika Osmangazi Üniversitesi ne 14 dakika

Çamlıca Mah. Ulusal Egemenlik Bulvarı No: 2 26180 Tepebaşı / ESKİŞEHİR +90 (850) 926 26 26 www.uzmanyapi.com.tr