PRATİKLİK ARTIK ÇOK DAHA CAZİP

Benzer belgeler
YOLLARDAKİ GÜZELLİĞİ KORUYUN

BÜYÜK DÜŞÜNÜN XL düşünün

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

MINI Cooper S HP

TÜM MODELLER KATALOĞU

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Hyundai i CVVT Style

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

MÜKEMMELİYETÇİ OLANLAR İÇİN TASARLANDI Her zaman bir klasik.

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

TÜM MODELLER KATALOĞU

ALTEA XL ENJOYNEERING

Opel Insignia HP Edition Elegance

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Seat Leon 1.6 Stylance

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Fiyat Listesi Şubat 17

Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik

Fiyat Listesi Şubat 17

Created in Barcelona.

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Harekete. geç. SEAT Ibiza

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

MINI Cooper S HP

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Audi A3 1.6 TDI Attraction

Honda Civic 1.6 Elegance

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

Fiyat Listesi Şubat 17

Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik

Volkswagen Golf 1.4 TSI GT Spor

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

BMW 3 Serisi 3.20d TL. İlan detayları DİZEL COUPE TEMİZ BAKIMLI KM DE SUNROOF LU İÇ DIŞ M P. Sahibinden. İlan tarihi: 1 Ağustos 2016

Peugeot HDi GT Line Otomatik

Chery Tiggo HP Lusso

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

Opel Astra Classic III

Sayısız özellik, kusursuz güzellik.

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Allure

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Volvo S D Drive

Peugeot e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Harekete. Geç. SEAT Ibiza

Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik

Chevrolet Lacetti V CDX

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI Comfortline DSG Tiptronic

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

Peugeot HDi Premium Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Volvo XC T6 Aut.

SEAT. Senin Leon'un. Senin Tarzın. 20 Style 24 FR 28 Xcellence 32 Jantlar 33 Ebatlar 34 Döşemeler 36 Teknik Özellikler 40 Renkler

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi

Citroen C4 1.6 THP 156 Hp Exclusive MCP

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium Aut.

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus

Transkript:

TOLEDO

PRATİKLİK ARTIK ÇOK DAHA CAZİP Tasarımın her aşamasında, herkesin gözünü kamaştırmak istedik. Mükemmel aile otomobiline ulaşmak için coupe bir aracın abartısız zarafetiyle, station bir aracın çok yönlülüğünü birleştirdik. SEAT Toledo yu hassas ve kusursuz tasarım hatları, geniş ve çarpıcı yüzeyleri, köşeli ön farları ve yatay arka far grubuyla görsel bir şölene dönüştürdük. Bunları yaparken, hepsinin SEAT marka değerlerine ve tasarım DNA sına mükemmel şekilde uymasına özen gösterdik. Otomobilin arka kısmına 550 litre hacim sunan cömert bir bagaj yerleştirdik. Bagajı bir hatchback gibi kapatılıp açılabilecek şekilde tasarlayarak, Toledo yu yollardaki en çekici sedanlardan biri haline getirdik.

İÇ ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ KEŞFEDİN Oturun, arkanıza yaslanın ve gevşeyin. Ne de olsa SEAT Toledo dasınız. İster direksiyon başındaki sürücü ister geniş iç hacmin keyfini çıkaran yolcu olun, yeterince baş üstü ve diz mesafesine sahip olacaksınız. İç mekanda yüksek kaliteli koltuk ve döşemeler kullandık. Üstün malzeme kalitesinin ve işçiliğin buluştuğu iç mekanda, rahatlatıcı etkisinden dolayı bej renk tercih ettik. Rahatlama hissini tamamlamak ve en sevdiğiniz parçayı dinleyebilmeniz için USB bağlantısını araca dahil ettik. SEAT Toledo nun konforlu aile otomobilleri içerisinde her yönüyle kendini gösterebilmesi için çok çalıştık.

EKONOMİ VE TASARIMIN SİMGESİ SEAT Toledo yu yalnızca tasarımdan ibaret düşünmedik; gerçek gücü yansıtmasını da amaçladık. 7 ileri DSG şanzıman ile adeta yolda süzülme hissi veren akıcı ve sarsıntısız vites geçişleri sunduk. Toledo nun tasarruf seviyesini daha da yükseltmek için 106 g/km ye kadar düşük emisyon değerleri sunan Start&Stop lu motorları, opsiyonel bir seçenek olarak araca dahil ettik. TSI ve TDI motorlarımızı üretirken daima tek hedefimiz güvenilir olmak oldu. Ve evet çok güçlü motorlar ürettik! Tabii 122 hp a kadar güç üreten motorlarımız ne kadar güçlü olursa olsun, bizim için önemli olan gideceğiniz yere ne kadar hızlı vardığınız değil, oraya nasıl ulaştığınız oldu.

TEKNİK OLARAK GÖZ ALICI ÖN FAR YIKAMA Ön farları temiz tutar ve yolun aydınlatılma seviyesinin korunmasına yardımcı olur. (Opsiyonel Kış Paketi ile birlikte sunulmaktadır.) DERİ DİREKSİYON Direksiyona her dokunduğunuzda kaliteyi hissedin. DSG ŞANZIMAN Kesintisiz gücü otomatik vites konforuyla birleştirir. ÇOK GENİŞ HACİMLİ BAGAJ 550 litrelik hacim ve kolay erişim.

GÜVENLİK ÖN PLANDA Sürücü ya da yolcu olun, arkada ya da önde oturun, SEAT Toledo da güvenliğiniz bir numaralı önceliğimizdir. Bu nedenle sürücü, yolcu ön ve yan hava yastıkları, yolcu hava yastığı iptali, emniyet kemeri uyarı mekanizmasına ilave olarak perde hava yastıkları seçeneği de Style paket dahilinde sunulmaktadır. Bunların üstüne ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi), ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü), arka koltuklar için bir adet çocuk koltuğu sabitleyicisi ISOFIX ve Top Tether gibi özellikleri de eklediğinizde, SEAT Toledo yoldaki en güvenli aile otomobillerinden biri haline gelir. Güvenlik konusunu daima düşündüğümüz için bu konuda sizin endişelenmenize hiç gerek yok. ARKA PARK SENSÖRÜ Böyle güzel bir otomobile sahip olduğunuzda, doğal olarak bu güzelliği korumak isteyeceksiniz. Arka park sensörü, aracınızla arkadaki araç arasında güvenli mesafeyi koruyarak geri gidebilmenizi veya park ederken ilgili araca fazla yaklaşmamanızı sağlar. YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ (HILL HOLD CONTROL) Yokuş Kalkış Desteği, yokuşta kalkış sırasında 2 saniye kadar fren basıncını koruyarak otomobilinizin geri kaymasını engeller. HAVA YASTIKLARI Toledo da güvenlik bir numaralı önceliktir. Sürücü, yolcu ön ve yan hava yastıkları, yolcu hava yastığı iptali ve emniyet kemeri uyarı mekanizmasına ilave olarak perde hava yastıkları seçeneği de sunulmaktadır. ESC Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC), her virajda mükemmel bir stabilite sağlar. Bu sistem direksiyon, lastikler, frenler ve gaz pedalından gelen bilgileri izler ve gerektiğinde ayarlamalar yaparak yol tutuşunuzun en güvenli şekilde devam etmesine yardımcı olur.

STYLE / 16 Alüminyum Alaşım Jantlar / Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları / Gövde Rengi Kapı Kolları ve Yan Aynalar / Krom Kaplı Ön Izgara / Elektrikli, Isıtmalı Yan Aynalar / Arka Park Sensörü / Koyu Karartılmış Arka Camlar / Otomatik Klima, Soğutmalı Torpido Gözü / Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektromekanik Direksiyon / Yol Bilgisayarı / Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control) / Piano Black İç Dekor / Deri Direksiyon ve Vites Topuzu / Elektrikli Ön - Arka Camlar / Direksiyondan Kumandalı Radyo, CD, MP3 Çalar, Aux-in, USB Girişi / 6 Hoparlörlü Ses Sistemi (4 Hoparlör + 2 Tweeter) / Işıklandırmalı Torpido Gözü / Yükseklik Ayarlı Sürücü - Yolcu Koltuğu / Ön - Arka Kol Dayama / Parçalı Katlanabilir Arka Koltuklar / ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi) + MSR (Elektronik Motor Çekiş Kontrolü) + ASR (Elektronik Patinaj Önleme Sistemi) + HBA (Hidrolik Fren Asistanı) + ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) + EBA (Acil Fren Destek Sistemi) + / Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Hold) / Lastik Basınç Sensörü / Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları / Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları / Perde Hava Yastıkları / Ön Yolcu Hava Yastığı İptali / Sürücü / Yolcu Emniyet Kemeri Uyarısı / Ön - Arka Disk Frenler / Ani Frenlemede Otomatik Yanan Flaşörler / Aktif Gergili Ön Emniyet Kemerleri / Arka Koltukta 1 Adet Çocuk Koltuğu Sabitleyicisi (ISOFIX) + Top TETHER / İmmobilizer / Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Görsellerde yer alan bazı donanımlar standart donanım paketlerinden farklılık gösterebilir.

TOLEDO TEKNİK ÖZELLİKLER EBATLAR MOTOR 1.2 lt TSI 105 hp 1.4 lt TSI 122 hp DSG 1.6 lt TDI CR 90 hp DSG 1.6 lt TDI CR 105 hp Motor Tipi 4 silindir 8 V Benzinli Motor 4 silindir 16 V Benzinli Motor 4 silindir 16 V Dizel Motor 4 silindir 16 V Dizel Motor Motor Hacmi (cc) 1197 1390 1598 Maks. Güç hp (kw) / dd 105 (77) / 5000 122 (90) / 5000 90 (66) / 4200 105 (77) / 4400 Maks. Tork Nm / dd 175 / 1550-4100 200 / 1500-4000 230 / 1500-2500 250 / 1500-2500 Yakıt Besleme Sistemi TSI - Direkt Enjeksiyon Direkt Enjeksiyonlu Common Rail Şanzıman Tipi 6 İleri Manuel 7 İleri DSG Otomatik 7 İleri DSG Otomatik 5 İleri Manuel Emisyon Kontrolü EU5 PERFORMANS Maks. Hız (km / s) 195 206 184 190 Hızlanma (0-100) km / s (sn) 10.3 9.5 12.2 10.4 YAKIT TÜKETİMİ * / CO 2 EMİSYON DEĞERLERİ Şehir İçi (lt/100 km) / (g/km) 6,9 / 160 7,4 / 172 5,6 / 146 5,6 / 147 Şehir Dışı (lt/100 km) / (g/km) 4,6 / 107 4,8 / 112 3,9 / 103 3,7 / 97 Ortalama (lt/100 km) / (g/km) 5,4 / 125 5,8 / 134 4,5 / 118 4,4 / 114 BOYUTLAR VE AĞIRLIK Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm) 4482 / 1706 / 1461 Dingil Mesafesi (mm) 2602 Jantlar, Lastikler 7J x 16 215 / 45 / R16, 7J x 17 215 / 40 / R17 İz Genişliği, Ön / Arka (mm) 1463 /1500 Yakıt Tankı Kapasitesi (lt) 55 Bagaj Kapasitesi (lt) 550 Net Boş Ağırlık (kg) (sürücü hariç) 1100 1155 1210 1190 * Bu değerler test ortamında elde edilmiş değerlerdir. Kişinin kullanımına göre değişiklik gösterebilir.

İÇİNDEKİ GÜZELLİĞİ KEŞFET Göz Kamaştıran İç Mekan İç mekanı zevkinize uygun olarak kişiselleştirin 3 farklı seçeneği ile SEAT Toledo size iç mekanı istediğiniz gibi kişiselleştirme imkanı sunar. Piano Black iç dekor size eskimeyen klasik bir görünüş sunar. Sade ve şık görünüşüyle sizi yanıltmayacaktır. Daha modern ve dikkat çekici görünüş isteyenlere Metalik iç dekor mükemmel, zarif ve şehirli görünüm sunmaktadır. Ya da parlak ve gösterişli Ahşap iç dekor ile sürüş keyfinizi daha lüks hale getirin. PIANO BLACK AHŞAP METALİK

DİZAYN TEKNOLOJİ İLE BULUŞTU SEAT Toledo I-TECH I-TECH teknolojisi son teknoloji akıllı sürüş özelliklerini sizlerle buluşturmaktadır. SEAT Toledo I-TECH, 16 titanyum renkli alüminyum alaşımlı jantları, krom kapı eşiklerindeki ve kapılardaki krom I-TECH logoları ile aracınıza farklı bir kimlik katar. İçeride ise Alcantara döşeme ve metalik iç dekor bu kimliği tamamlayan diğer özelliklerdir.

DÖŞEMELER STUC MUNDAKA FY St STUC SATINSCHWARZ FX + PBL St ALCANTARA AKTIVE GRİ FY + PLC St Style /St/ Standart Opsiyonel * Sadece I-Tech paketi ile birlikte alınabilir. ALCANTARA STUC SATINSCHWARZ FX + PIN * St ALCANTARA STUC SATINSCHWARZ FX + PLC St STUC STONE BEJ FZ + PBI St

RENKLER JANTLAR BILA BEYAZ 9P9P OPAK NEVADA BEYAZ 2Y2Y METALİK BRILLIANT GRİ 8E8E METALİK CAPUCCINO BEJ 4K4K METALİK DESIGN 16" 21/1 St DENIM MAVİ G0G0 METALİK OCEAN MAVİ 8X8X ÖZEL RODIUM GRİ F6F6 METALİK SİYAH 1Z1Z METALİK CHERRY KIRMIZI 6X6X METALİK PASION KIRMIZI 8T8T OPAK Style /St/ Standart Opsiyonel * Sadece I-Tech paketi ile alınabilir. DESIGN 16" 21/1 TITANYUM * St DYNAMIC 17" 21/1 St

KİŞİSEL BİR AİLE OTOMOBİLİ Her SEAT Toledo, hem pratik hem de kuşku duyulmayacak kadar güzel olan orijinal SEAT aksesuarlar yelpazesinden seçim yaparak daha da kişisel hale getirilebilir. TAVAN ÇITALARI Maceranıza online olarak başlayın.online araç oluşturucu hayalinizdeki SEAT Toledo nuzu görselleştirmek için kolay ve hızlı bir yoldur. Motor, donanım, gövde rengi ve opsiyonel ekipmanlar arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz. Burada, hayalinizdeki özellikleri kaydedebilir, indirebilir ve hatta paylaşabilirsiniz. Başlamak için www.seat.com.tr internet sitesini ziyaret edin ve Araç Oluşturucu bölümüne bağlanın. EŞYA TUTUCU ÇEKİ DEMİRİ IŞIKLANDIRMALI KAPI EŞİK KAPLAMASI

SEAT SERVİS 12 YIL KOROZYON ÖNLEYİCİ 2 YIL ONARIM GARANTİSİ KONTROL VE BAKIM AKTİF KONTROL OTOMOBİLİ YERİNDEN ALMA VE TESLİM ETME SEAT KASKO Müşterilerimiz için büyük bir markanın tüm özelliklerini sunan özel bir araç sigortası sunuyoruz: SEAT Kasko AKILLI ONARIM FİNANSMAN ORİJİNAL SEAT AKSESUAR MEKANİK VE ELEKTRİK OTOMOBİL YIKAMA SERVİSİ 2 YIL GARANTİ Tüm SEAT araçları, herhangi bir kilometre sınırlaması olmadan 2 yıllık garanti sunmaktadır. İhtiyaç duyulması halinde otomobiliniz, en kısa sürede ve herhangi ekstra bir masraf olmadan, tüm Türkiye de bir Yetkili SEAT Servisi nde onarılabilir. Onarımlar, en iyi sonuçlara erişmek için daima SEAT Orijinal Parçaları kullanan, marka tarafından eğitilmiş profesyonellerce yapılır. ORİJİNAL SEAT YEDEK PARÇALARI Konu bir SEAT otomobile bakım yapmaya gelince, SEAT Orijinal Yedek Parçaları'nın kullanımı, kalite ve güvenilirliğe yönelik bir garantidir. SEAT Servis ağı dahilinde markanın otomobilleri konusunda uygun eğitim alan profesyonellerin taktığı SEAT Orijinal Yedek Parçaları, en yüksek seviyede kalite, hizmet ve garantinin sağlanmasının tek yoludur. SEAT MÜŞTERİ HİZMETLERİ SEAT ta temel amacımız, müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunarak onları memnun etmektir. Bu nedenle, beklemek zorunda kalmaksızın, yetkili servislerimizin baş edemediği tüm sorunları çözmek veya sorulara cevap vermek için yılda 365 gün ve günde 24 saat emrinizde olan bir telefon hizmeti sunmaktayız. Marka ile doğrudan iletişim kurmak için aşağıdaki numarayı ve e-posta adresini kullanabilirsiniz. KAPORTA VE BOYA Kaportada bir hasar olması durumunda, etkilenen parçaların değiştirilmesi veya boyanması gereklidir. Otomobilinizi ancak bu şekilde koruyabilirsiniz. SEAT MOBİLİTE SERVİSİ GEÇİCİ ARAÇ TAHSİSİ SEAT SERVİS AĞI Geniş kapsamlı garantiler Ödeme sisteminde uygunluk Ve hepsinin üzerinde, hızlı onarımlar SEAT GARANTİ PLUS Müşteri ile yapılan ve 2 yıllık sözleşmeye dayanan garantinin sona ermesinden sonra 1, 2 veya 3 yıl için üretim kusurlarına atfedilebilen hataların ücretsiz onarımını kapsayan, SEAT ın önerdiği opsiyonel bir sigortadır. Otomobiliniz için garanti şartlarından daha uzun süre yararlanmanın yolu... SEAT SERVİS BAKIM Telefon: 444 SEAT (7328) E-posta: info@seat.com.tr

İspanyol ve Almanız. Biz tutkulu mükemmeliyetçileriz. Biz duygusal teknolojistleriz. Bildiğimiz her şey, hissettiğiniz şeylerdir. Tasarım bizim işimizdir. Teknolojiye hayat veririz. Biz buna TECHNOLOGY TO ENJOY diyoruz. Biz SEAT ız. SEAT ın tercihi SEAT S.A. aktif bir ürün geliştirme politikası izlemektedir. Bu nedenle Doğuş Otomotiv ve SEAT S.A. model, tasarım, renk, donanım, aksesuar ve teknik özellikler ile diğer tüm bilgileri önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutar. Bu döküman baskı tarihinden (Temmuz 2014) sonra güncellenmiş olabilir. Doğuş Otomotiv ve/veya SEAT S.A., tarafından ürünü tanımlamak için kullanılan işaret veya numaralarla ilgili olarak bir hak iddia edilemez. Bu broşürde kullanılan şekil ve görseller, standart donanıma dahil olmayan aksesuarlar ve özel donanımlar içerebilir. Baskı işlemlerindeki sınırlandırmalar nedeniyle kağıt üzerindeki renkler ürünlerin gerçek renklerine göre farklılık gösterebilmektedir. Bazı ürün ve hizmetler ulusal ve AB yasaları veya iklim koşulları gereğince tüm pazarlarda sunulamamaktadır. SEAT ürünlerini satın alırken ulusal kanuni gereklilikler de göz önünde bulundurulmalıdır. Bu bağlamda daha fazla bilgi almak için lütfen SEAT yetkili satıcıları ile iletişime geçiniz. Ağustos 2014 SEAT.COM.TR