Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Benzer belgeler
Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada.


GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

ELEGANT URLA


YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Başkent in en özel caddesinde,

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.


Yasamaya, deger yatırıma deger...

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Güçlü ve güvenilir bir isim...

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Şehrin İçindeki. Huzur

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Özel olduğunuzu hissedin!

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

rüya sehir

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa


Kalite Tesadüf Değildir

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Ankara nın Yeni Vadisi

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

parkresidencescadde.com

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

hayallerinizi inşaa ediyoruz

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ARTUNSAFİR. yaşamın prestiji

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Bağlıca nın en lüks konsepti

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

w w w. a s i l i n s. c o m


ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

EVİM EVİM GÜVENL EVİM EVİM PRATİK EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM MERKEZİ EVİM EVİM EĞLENCELİ EVİM OFİS EVİM YEŞİL EVİM EVİM SAĞLIKL EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM

B r an değ l, her zaman kazanmaya. başlayın...

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

A B. Anlatılmaz yaşanır...

Hayatınıza elit bir değer katın...

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

İZMİR İN OKSİJENİ E

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Mavişehir in butik sitesi



Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır.

www

Teknolojinin Buluşma Noktası...

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...


KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!..

ASİL ÖZTÜRK İNŞAAT

Hadımköy / Satılık Malikane

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

Transkript:

Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek ve değişen müşteri beklentilerini karşılamak için kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Üstün kalite ve hizmet anlayışı, uzman bir kadro ile kişiye özel yaşam alanları tasarlamayı her zaman amaç edindik. Öztürkler İnşaat, şimdi de Dora Park projesi ile kaliteyi ve çağdaş mimari yaklaşımları bir araya getirerek sizlere konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Son yıllarda Denizli nin her geçen gün değerine değer katan yerleşim yeri Servergazi bölgesinde yer alan projemiz ile size standartların üstünde bir hayat sunmayı hedefledik. Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Kusursuz mimarisinin ayrıcalıklarının yaşamınızın vazgeçilmez bir parçası olacağı ve sevdiklerinizle mutlu bir hayatın keyfini çıkaracağınız Dora Park, kentsel dönüşüm projesi olup, 2.925 m 2 arsa üzerinde 7 katlı 2 blok olmak üzere 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile toplam 28 adet daireden oluşuyor. Dora Park ile kendinizi şımartacaksınız!

Dora Park; lokasyon olarak, aktivite ve alışveriş merkezlerine, toplu ulaşım duraklarına, eğitim ve sağlık kurumlarına yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Merkezi konumun fonksiyonel mimariyle birleştiği yüksek yatırım değerine sahip sınırlı sayıda daireden oluşan Dora Park, tamamı 1. sınıf malzemelerle donatılmış özel butik bir proje.

Denizli nin en prestijli noktasında, hayattan maksimum konfor bekleyen aileler için tasarlanmış bir proje

Ailenizle birlikte en keyifli zamanları yaşayacağınız, tamamen sizin beklentileriniz doğrultusunda tasarlanan Dora Park, ferah mimarisi, standart dışı kat yüksekliği ve geniş terasları ile hayatı size cömertçe sunarak benzersiz kılıyor.

Her türlü konfor ve yaşam alanlarının düşünüldüğü proje, en küçük detaylar dahil, mutlu, kaliteli ve güvenli bir hayat için tasarlandı. Dora Park, gerek dış mimarisindeki modern çizgileri gerekse estetiğin konforlu yaşam alanlarına dönüştürüldüğü iç dekorasyonları ile fark yaratıyor.

Dora Park ın yemyeşil peyzajının içinde konumlanan açık havuzunda evinizden uzaklaşmadan tatil yapmanın ve serinlemenin keyfini çıkaracaksınız.

Dora Park ta her dairenin bir araçlık yerinin olduğu kapalı otoparktan, dairelere asansörle ulaşmanın konforunu yaşayacaksınız. 7/24 tam güvenlik sisteminin denetiminde kamera gözetimiyle korunan Dora Park ta kendinizi ve ailenizi daima güven içinde hissedeceksiniz.

3 + 1 DAİRE KAT PLANI 4 + 1 DAİRE KAT PLANI 1 / BALKON 13.40m 2 2 / SALON 33.15m 2 3 / MUTFAK 18.82m 2 4 / OTURMA ODASI 15.40m 2 5 / YATAK ODASI 14.20m 2 6 / EBEVEYN DUŞ 3.05m 2 7 / GİYİNME ODASI 3.95m 2 8 / ÇOCUK ODASI 10.40m 2 9 / BALKON 5.14m 2 10 / BANYO 4.70m 2 11 / WC 2.79m 2 12 / KORİDOR 14.27m 2 1 / BALKON 13.40m 2 2 / SALON 22.15m 2 3 / MUTFAK 19.32m 2 4 / OTURMA ODASI 13.17m 2 5 / ÇOCUK ODASI 12.30m 2 6 / YATAK ODASI 14.20m 2 7 / EBEVEYN DUŞ 3.05m 2 8 / GİYİNME ODASI 3.95m 2 9 / ÇOCUK ODASI 10.40m 2 10 / BALKON 5.14m 2 11 / BANYO 4.70m 2 12 / WC 2.79m 2 13 / KORİDOR 14.27m 2

DAİRE ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLER Akıllı ev sistemi Rehau marka yerden ısıtma sistemi Isı yalıtımlı alüminyum doğrama Elektrikli otomatik panjur Konfor ısıcam Ankastre inox mutfak ürünleri (davlumbaz, ocak, fırın) Dairelerde klima alt yapısı Görüntülü diyafon Asma tavan ve ışık bandı uygulaması Sitenin % 82 si yeşil alan % 18 i yerleşim alanı 28 araçlık kapalı otopark Açık yüzme havuzu 1 adet süs havuzu Taşyünü mantolama Termal modifikasyon uygulanmış ahşap ile dış cephe kaplaması Merkezi ısıtma Merkezi sıcak su Merkezi uydu sistemi Merkezi su arıtma sistemi Otoparktan asansör ile dairelere ulaşım Yayalar ve araçlar için ayrı olmak üzere kontrollü noktalardan siteye giriş ve çıkışlar Giriş güvenlik kulübesi ile bütün daireler arasında haberleşme sistemi Otoparkta yangın alarm sistemi Her daireye ait 1 adet kiler Çok amaçlı kullanıma uygun 1 adet salon 7/24 kameralı güvenlik sistemi Su kesintilerine karşı su deposu ve hidrofor Modern bahçe peyzaj uygulaması Otomatik bahçe sulama sistemi

İLETİŞİM: 0532 547 4003 // 0532 220 2210 OFİS: 0258 263 9445 Altıntop Mah. Mimar Sinan Cad. Öztürk İş Merkezi No: 1 Kat: 2 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ Katalogda bulunan tüm görseller tanıtım amacıyla hazırlanmıştır. Öztürkler İnşaat, gerektiğinde projede değişiklik yapma hakkına sahiptir.

www.ozturkler-insaat.com