CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO

Benzer belgeler
CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO

CITROËN BERLINGO AĞUSTOS 2009

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO AĞUSTOS 2009

CITROËN C3 PICASSO AĞUSTOS 2009

CITROËN C-ELYSÉE ZARAFETİN VE SAĞLAMLIĞIN BULUŞMASI

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

KARŞI KONULMAZ ÇEKİCİLİK

CITROËN C-ELYSÉE ZARAFETİN VE SAĞLAMLIĞIN BULUŞMASI


GELECEKTEN GÜNÜMÜZE GELEN

YENİ CITROëN BERLINGO

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

SADE VE AKICI ÇİZGİLERLE ÖZGÜN BİR GÖRÜNÜM

GELECEKTEN GÜNÜMÜZE GELEN

CITROËN BERLINGO COMBI

TEKNOLOJİ HİZMETİNİZDE

YENİ CITROËN C4 PICASSO 1 FR

CITROËNC1TARZINI SEVİYORUM!

CITROËN C3 AĞUSTOS 2009

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA


DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

X-Class Power Donanım Özellikleri

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Fiyat Listesi Şubat 17

TEKNOLOJİ HİZMETİNİZDE

Fiyat Listesi Şubat 17

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17

YENİ CITROËN C4 PICASSO 1 FR

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

Fiyat Listesi Şubat 17

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

SPIRIT OF AVANT-GARDE DS 3

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Volkswagen Amarok ve yeni Amarok Canyon 2014 incelemesi

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

Sprinter Kamyonet Donanım Özellikleri

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

Sayısız özellik, kusursuz güzellik.

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Opel Astra Classic III

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

MINI Cooper S HP

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Citroen C4 1.6 THP 156 Hp Exclusive MCP

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Opel Astra Classic III

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Volvo XC D3 163 HP R-design Otomatik Vites

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

MINI Cooper S HP

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition

Opel Astra Sedan ı keşfedin...

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

Opel Astra Classic III


Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Hyundai i CVVT Style

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

İkinci El Araç Ekspertizi

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Allure

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

Peugeot e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

İkinci El Araç Ekspertizi

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Transkript:

CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO

UFKUNUZU GENİŞLETİN! C4 Picasso ve Grand C4 Picasso, geniş cam yüzeyleri ve sıra dışı tasarımlarıyla büyülüyor. Geniş iç hacim sunan C4 Picasso ve 7 kişilik oturma kapasitesiyle sınırsız konfor sağlayan Grand C4 Picasso, EuroNCAP yolcu güvenliği testlerinden aldıkları 5 yıldızla kusursuz bir güvenlik sunuyor. 2

ÜSTÜN BİR GÖRÜŞ AÇISI... Visiospace, üstün bir görüş (visio) ve geniş bir iç mekanı (space) simgeleyen kelimelerin birleşiminden oluşuyor. C4 Picasso nun ön kısımında bulunan panoramik ön cam, görüş açısını 35 dereceden 70 dereceye çıkararak, mükemmel bir görüş açısı sağlıyor. 1.04 m enindeki, segmentinin en geniş panoramik cam tavanı ise gökyüzüyle aranızdaki tüm engelleri ortadan kaldırıyor. 4

fark yaratan detaylar... C4 Picasso da en ince ayrıntısına kadar her şey düşünüldü. C4 Picasso nun arkasında bulunan park sensörleri ile park etmek şimdi hiç olmadığı kadar kolay. Artık en karanlık gecelerde bile korkmanıza gerek yok! Çünkü C4 Picasso nun yan aynalar altındaki aydınlatması yolunuzu her zaman aydınlatıyor. Geri vitese aldığınızda, elektrikli yan aynalar otomatik olarak kendini ayarlıyor. Cam tavan, Visiospace özelliğini tamamlayarak daha ferah bir iç mekan sağlıyor. Otomatik farlar, ışık düzeyini algılayan sensörleri sayesinde ortam ışığı azaldığında otomatik olarak yanıyor.

AİLE BOYU KONFOR... C4 Picasso ve Grand Picasso nun ön kısımında 1 adet 1.5 litrelik şişe alabilen klima ile soğutulmuş göz dahil dört büyük kapalı eşya saklama alanı bulunuyor. Ayrıca ailenizin kişisel aksesuarları için araç içinde çok sayıda pratik bölme de mevcut. Hepsi, daha rahat ve konforlu bir yolculuk yapmanız için... Koltuk arkası tepsisi ile arka tarafta da yolculuklar çok keyifli. Isofix çocuk koltuğu bağlantıları ile tüm değer verdikleriniz güvende. Ayrıca denetim aynası ile gözünüz arkada kalmayacak.

ÜSTÜN KONFOR ANLAYIŞI... Yeni nesil teknolojilerle donatılan C4 Picasso ve Grand C4 Picasso nun keyfini sürün. Parfümlü koku kartuşu otomobilinizin havasını değiştiriyor. Dört bölgeli klima sistemi her mevsim ideal bir sürüş ortamı yaratıyor. Ön konsolun sağında ve solunda yer alan klima kumandaları, hem sürücü hem de ön yolcu için aynı anda iki farklı sıcaklık ayarlama imkanı sunuyor. Arka yolcular için klima kontrolü ve havalandırma sistemi, arkadaki yolcuların havayı kendi isteklerine göre ayarlayabilmelerini sağlıyor. Elektrik kumandalı ön ve arka camlar sayesinde sürüş keyfinize ara vermeden camları kolayca açıp kapayabiliyorsunuz.

SÜRÜŞ KEYFİ... Direksiyon simidi üzerine yerleştirilen kumanda düğmeleriyle, tüm kontrol parmaklarınızın ucunda... Yenilikçi teknolojilerle donatılan C4 Picasso ve Grand Picasso, MCP (elektrohidrolik kumandalar yardımıyla 6 ileri mekanik şanzımanın otomatikleştirilmesi) ile destekleniyor. C4 Picasso ve Grand C4 Picasso yu dilerseniz otomatik, dilerseniz manuel modda kullanabiliyorsunuz. Manuel konumda iken, vites geçişlerini direksiyonun arkasında yer alan kollar yardımıyla kolayca yapabiliyorsunuz. Vites geçişleri yumuşak olan ve 0.8 saniye gibi kısa bir sürede gerçekleşen C4 Picasso ve Grand C4 Picasso, ESP sistemi sayesinde, manevra sırasında da kullanım konforu sağlayarak gerçek bir sürüş keyfi sunuyor. Bir dizel olarak otomatik konforu sunan C4 Picasso ve Grand Picasso, 6 ileri vitesi sayesinde daha düşük yakıt tüketiyor. Ön konsola monte edilen elektrikli park freni, klasik tip mekanik el frenini ortadan kaldırıp kullanım kolaylığı sağlarken, otomobile estetik bir hava katıyor. Hill Holder (Yokuşta Kalkış Desteği) size daha güvenli bir yol tutuş ve rampalarda daha kolay ilk hareket imkanı sağlıyor. %3 den daha yüksek eğimlerde devreye giren bu sistem sayesinde, ayağınızı fren pedalından çekseniz bile sistem 2 sn. kadar daha otomatik olarak fren uygulamaya devam ederek kaymayı engelliyor. Bu 2 sn. süreyle ayağınızı rahatlıkla frenden çekip gaza basabiliyorsunuz.

TEKNOLOJİNİN ÖTESİNDE... Üstün teknolojik özelliklerle donatılan C4 Picasso ve Grand C4 Picasso ile hem şehir hem de şehirlerarası yolculukların tadını çıkarın. Citroën Grand C4 Picasso nun 7 kişilik oturma kapasitesi tüm sevdiklerinize yer açıyor. Arka park sensörleri engelleri belirleyerek park kolaylığı sağlıyor. Üstelik aracınız engele yaklaştıkça artan bip sesleri yardımıyla engellerin yerini ve yakınlık derecesini görebiliyorsunuz. Kategorisinin en geniş bagaj hacmine sahip olan C4 Picasso nun bağımsız katlanabilir arka koltukları, büyük yüklerinizi rahatlıkla taşımanızı sağlıyor. Üstelik boyutları ayarlanabilir bagaj hacmi, arka koltukların katlanmasıyla 1951 lt ye kadar çıkabiliyor. C4 Grand Picasso nun modüler tasarımı sayesinde ister 7 kişi yolculuk yapmanın, ister tüm eşyalarınızı rahatlıkla taşımanın keyfini yaşayın.

GÜVEN DOLU YOLCULUKLAR... Tavana entegre perde hava yastıkları ve ön koltuklara entegre yan hava yastıkları, yandan darbe gelmesi durumunda ön ve arka yolcuların başlarını koruyarak, yolcuları aracın içine itecek şekilde açılıyor. Böylece şok etkisi azaltılarak yolcular darbe bölgesinden uzaklaştırılmış oluyor. Üstelik C4 Picasso ve Grand Picasso nun sabit merkezli direksiyonu sayesinde, direksiyonun pozisyonu ne olursa olsun, hava yastığı hep doğru açıda açılıyor. ABS, frenleme basıncını dengeleyerek tekerleklerin kilitlenmesini önlerken; EBA (Acil Fren Destek Sistemi), aracınızın manevra kabiliyetini koruyor. Emniyet kemerlerini takmayı unuttuğunuzda, 3 noktadan bağlantılı emniyet kemerlerinin her biri için bilgi ekranında kemer uyarı ikazı beliriyor. Isofix çocuk koltuğu bağlantıları tüm dikkatinizi yola vermenizi sağlarken sevdiklerinizi koruma altına alıyor. Virajlarda en üst düzeyde yol tutuşu sağlayan ESP (Elektronik Stabilite Kontrolü), aracınızın savrularak kontrolden çıkmasını engellerken ASR (Antipatinaj Sistemi) ile ani kalkışlarda meydana gelen patinaj önlenmiş oluyor.

renkler Beyaz (O) Gümüş Gri (M) Başak Sarı (M) 7 kişilik Vizon Gri (M) Tivoli Mavi (M) 5 kişilik Yakut Kırmızı (M) Kül Gri (M) Gece Mavisi (M) Siyah (M) M: Metalik O: Opak * Broşürde yer alan renkler gerçeğinden farklılık gösterebilir.

teknoloji GÜVENLİĞİNİZİN HİZMETİNDE Yolculuklarınızda güvenliğin tam sağlanması için Citroën modelleri son jenerasyon aktif ve pasif güvenlik sistemlerini size sunar: ABS (Anti-Lock Brake System): Tekerleklerin kilitlenmesini önleyici fren sistemi, gerekli durumda tekerleklerin blokajının engellenmesi amacıyla frenleme basıncını düzenleyen bir fren destek sistemidir ve ek olarak direksiyon kontrolünün korunmasını da sağlar. EBA (Emergency Brake Assist): Acil Fren Destek Sistemi, durma mesafesinin azaltılması amacıyla fren pedalına hızlı basılması durumunda fren basıncını anında artırır. Takip eden araçları uyarmak için flaşör lambalarını otomatik olarak devreye alır. ASR (Anti-Spin Regulation): Tekerleklerin kaymasını önleyen anti patinaj sistemi, patinaj algılayıcılar tarafından teşhis edilir edilmez tekerlek veya tekerlekler düzenlenerek aracın kaygan zemin üzerindeki hareketini ve çekişin korunmasını sağlayan bir elektronik sistemdir. ESP (Electronic Stability Program): Akıllı elektronik bir sistem olan elektronik stabilite programı, yol tutuş kaybı olması durumunda fiziki yasalar çerçevesinde motor tahrik veya fren sistemlerini yöneterek sürücü tarafından seçilen güzergah üzerinde aracı kontrol eder. EBD (Electronic Brake Distribution): Elektronik Fren Güç dağılımı, tekerlekleri ayrı ayrı yöneterek, arka tekerleklerin frenleme gücünü en optimum duruma getirmek için ABS algılayıcılarını kullanır. Hız sabitleyicisi (Cruise Control): Bu sistem, yol profili nasıl olursa olsun gaz pedalına gerek kalmaksızın aracın sürücü tarafından belirtilmiş sabit hızda kullanımını sağlar. Kumandaya tekrar basarak devre dışı bırakmak ya da debriyaj pedalına veya fren pedalına dokunarak devreden çıkartmak mümkündür. Hız sınırlayıcısı: Bu sistem belirlenen maksimum hızın aşılmamasını sağlar. Hız ayarını sürücü seçer ancak gaz pedalına sonuna kadar basılmadıkça programlanan hız aşılmaz. Belirtilen özellikler araçlara göre farklılık gösterebilir. İlgilendiğiniz aracın güvenlik özellikleriyle ilgili bilgiler için teknik föyü inceleyiniz. 18

Citroën : SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ ÜRETİCİ GARANTİSİ: 2 YIL / SINIRSIZ KİLOMETRE Citroën iniz üretici kaynaklı gerçekleşecek tamir ve parça değişimleri için 2 yıl boyunca garanti altında (Garanti koşulları için Citroën Yetkili Satıcı ve servislerinden ayrıntılı bilgi temin edebilirsiniz.) BOYA GARANTİSİ Binek araçlar için 3 yıl Ticari araçlar için 2 yıl PASLANMAYA KARŞI GARANTİ Binek araçlar için 12 yıl Ticari araçlar için 5 yıl CITROËN ARTI GARANTİ Üretici garantisi dışında Citroën Artı Garanti ile aracınız +1 veya +2 yıl / 150.000 kilometreye kadar güvence altında (Citroën Artı Garanti koşul ve ücretleri için Citroën Yetkili Satıcı ve Servislerinden ayrıntılı bilgi temin edebilirsiniz.) S.Ö.Z. (SORUNSUZ ÖZENLİ ZAMANINDA) Citroën 3 iş günü içerisinde onarımını tamamlayamadığı araç sahiplerine günlük 50 TL ödeme sözü veriyor (Citroën S.Ö.Z. uygulaması koşulları için Citroën Yetkili Satıcı ve Servislerinden ayrıntılı bilgi temin edebilirsiniz.) CITROËN DESTEK: 7 GÜN / 24 SAAT Citroën iniz 7 gün / 24 saat Türkiye nin her yerinde yol yardım hizmetiyle güvencede CITROËN EXPRESS SERVICE Yağ, lastik, fren, egzoz, süspansiyon ve aksesuar ile ilgili işlemlerinizde randevusuz hizmet YEDEK CITROËN İM Atölyede aracınızla ilgili işlemler devam ederken işlerinizden kalmamanız için alternatif ödeme seçenekleriyle kullanımınıza sunulan yedek araçlar Bu broşür, bilgi niteliğinde olup, gerçeğinden farklılık gösterebilir. Taahhüt olarak kabul edilemez. CITROËN DIALOG 0212 359 63 63 19

CRÉATIVE TECHNOLOGIE