Yeşile sırtınızı dayayıp sonsuz bir ufukta Ankara yı izlediniz mi hiç? Yeni bir başlangıçın öyküsü AnkaNatura ile hayat buluyor.

Benzer belgeler
HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY


Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

ELEGANT URLA

yıldızlara yer açtık...


parkresidencescadde.com

Ankara nın Yeni Vadisi

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

yıldızlara yer açtık... 3 yıldızlara yer açtık...

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Royal. (212)

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Güçlü ve güvenilir bir isim...

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

www

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:


BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

Teknolojinin Buluşma Noktası...

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya...

Hayatın Doğası Değişiyor!

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Size Özel Yenilikler

yeni nesil yaşam alanı

Başkent in en özel caddesinde,

Kağıthane nin en kıymetlisi

Royal (212)

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Sahip olduklarının değerini bilenler için...


Kiralanabilir Teknokent Ofisleri

Pencereniz adalara açılsın!

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Royal. (212)


Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?


Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

BURJ ANTEP F&H Y PI.


C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

232 NARLIDERE PREMIUM

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...


Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Her detayında size özel şıklık...

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

NADOL. yaşam evleri.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

Şehrin İçindeki. Huzur

Altın Park Konutları. 8 bloktan oluşan 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri toplam 91 daireyle sizleri yeni bir yaşama davet ediyor...

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR...

ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

rüya sehir

Satış Ofisi Merkez

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

Doğaya komşu konforlu bir yaşam

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

Transkript:

Yeşile sırtınızı dayayıp sonsuz bir ufukta Ankara yı izlediniz mi hiç? Yeni bir başlangıçın öyküsü AnkaNatura ile hayat buluyor. Şehrin keşmekeşinden, gürültüsünden, kalabalıklığından kaçıp, yemyeşil doğayla iç içe ama bir o kadar da vazgeçemeyeceği şehre yakın olmak isteyenler için, AnkaNatura ile yepyeni doğal bir yaşam hikayesi başlıyor.

Lokasyon TASARIM ÖYKÜSÜ NEREDEYİZ? Proje arazisi konum olarak incelendiğinde; ön plana çıkan özelliği, Ankara nın seçkin konutlarına ve üniversitelerine yakınlığıydı. Arazinin Hacettepe orman arazisine komşu olması ise dikkatimizi en çok çeken noktaydı. Arazi topogrofik olarak Hacettepe orman arazisinin eteklerine serilmişti. Projenin bu orman bölgesinin köklerini oluşturması için çalışmaya karar verdik. Bu bakış açısından yola çıkarak ormana sınır değil, ormanın sıırında bir proje tasarladık. Yeşille bütünleşen, orman arazisine katman olan bir proje. Zeminden mümkün olduğunca kopmadan ve peyzaj alanlarını da azaltmadan alana yerleşmek bu konsept için en önemli kriterlerden birisiydi. Elimizdeki 191 konutun 84 tanesini oluşturan villalar ilk katmanımızı oluşturdu. Bunu takiben bahçe dubleks ve çatı dubleks yaşam tarzı sunan blok grubu geldi. En son olarak bu blok grubuna bağlı ara dubleks ve 2+1 plan tiplerimizi yerleştirdik. Blokları örten çatı örtüsü, zemine indikçe daha küçük blok gruplarını sardı. Bütün bu katmanlar tek bir düzlemde devam ederken blok cepheleri bu hareketi kesen bir yöneliş oluşturdu. Blok cephelerini de doğal malzemelerin tercih edildiği geometrik modüllerin serbest kompozisyonundan oluşturduk. Her zaman göz önünde bulundurduğumuz tek nokta topraktan kopmamak, mümkün olan en fazla yeşil alanı sağlamaktı. Alternatif bir yaşam kurgusu oluşturduk, manzaranın etkisini artırdık, yeşille kucaklanan nefes alan bir proje tasarladık. Ankara nın yemyeşil doğayı kucakladığı, ormanın bir parçası haline gelen, modern yaşamın tüm olanaklarını içinde bulunduran projesi AnkaNatura nın yaşamla buluşacağı günü heyecanla bekliyoruz. AnkaNatura Ankara nın en gözde konut bölgesi Beytepe de inşa ediliyor. Çankaya- Turgut Özal Bulvarı hattının ortasında yer alan, orman dokusuna, üniversitelere, spor komplekslerine, AVM ve eğlence merkezlerine komşu AnkaNatura, yaşama yepyeni bir alternatif sunuyor. Park Caddesi ne 3,5 km Angora Evleri ne 500 m Hacettepe Üniversitesi ne 3 km Bilkent Üniversitesi ne 4 km Gordion AVM ye 5 km Migros a 1 km Panora AVM ye 12 km TED Ankara Koleji ne 8 km Atatürk Hastanesi ne 8 km Ankaville e 5,5 km Legant Proje Ekibi

Genel Görünüm YEŞİLİN BÜTÜN TONLARI ANKANATURA DA

Sosyal Yaşam ANKANATURA DA YAŞAMIN TÜM AYRINTILARI ÖZENLE TASARLANIYOR!

Sosyal Yaşam YAŞAMI RENKLENDİREN TÜM AYRINTILAR ANKANATURA DA AnkaNatura, yemyeşil doğasının yanısıra, sosyal yaşam imkanlarıyla da hayatı renklendiriyor! 1000m 2 lik sosyal tesis - Kışın kapalı yazın açık olarak kullanılabilen yüzme havuzu - Fitness - Sauna - Cafe-bar - Market Açık spor alanları - Basketbol sahası - Tenis kortu Çocuk oyun alanları Ortak yeşil alanlar Ortak yeşil alan ve bahçelerde otomatik sulama tesisatı Site çevresinde ve içerisinde kameralı güvenlik sistemi Konutlar ile site giriş nizamiyesi arasında sesli interkom sistemi Merkezi uydu anten tesisatı Bahçe sulaması için sulama suyu deposu Konutlar için içme suyu deposu Site yönetim ofisi Jeneratör

TERAS DUBLEKSİ

Teras Dubleksi TERAS DUBLEKSİ AnkaNatura da toplam 28 adet olan teras dubleksleri, geniş alanlardan hoşlananların tercihi. AnkaNatura nın genel konseptine pararlel evin genelinde kullanılan açık renk malzemeler daha ferah alanlar oluşturmak için planlandı. Evin her iki tarafında da bulunan geniş teraslar, evin içinden doğaya açılan bir pencere olacak şekilde tasarlandı. Çağdaş ve modern tasarımın doğayla buluştuğu büyülü dünya AnkaNatura, farklı yaşam alanlarıyla birçok farklı yaşama sesleniyor.

Teras Dubleksi

Teras Dubleksi

BAHÇE DUBLEKSİ

Bahçe Dubleksi BAHÇE DUBLEKSİ AnkaNatura da en çok adette bulunan konut tipi bahçe dublekslerinde tüm ayrıntılar özenle düşünülmüştür. AnkaNatura bahçe dublekslerinin sunduğu en önemli avantaj 120m 2 lik bahçesidir. Doğadan hiç kopmadan her günü tatil tadında geçirmeyi sağlayan bu bahçe, kimi zaman baharat bitkilerinin kokuları eşliğinde aileniz ile yapacağınız kahvaltıların, kimi zaman ise dostlarınız ile yapacağınız keyifli sohbetlerin değişmeyen yeri olacaktır. Bahçe dublekslerinde konforlu bir yaşam için günışığından yararlanmanın her yolu kullanılmıştır. Misafirler, çocuklar, komşular için tüm ihtiyaçlar düşünülmüş, modern yaşamın fark yaratan tasarımı AnkaNatura nın doğal yapısıyla bütünleştirilmiştir.

Bahçe Dubleksi

Bahçe Dubleksi

ARA KAT DUBLEKSİ

Ara Kat Dubleksi ARA KAT DUBLEKSİ AnkaNatura da toplam 13 adet bulunan ve yaşamı tüm ayrıntılarıyla içinde barındıran Ara Kat Dubleksleri, modern bir yaşamın kapısını açıyor. Çağdaş mimarinin tüm ayrıntıları bu dairelerde yaşamınızı dolduruyor. Özellikle yaşam alanlarının büyük olmasından hoşlananlar için ideal bir seçenek oluşturuyor. Maksimum ışık alınabilecek şekilde tasarlanan pencereler ferah ve aydınlık bir yapı sunuyor. Mutfağın hemen yanındaki teras, keyfin evdeki adresi olmaya aday.

Ara Kat Dubleksi

2+1 DAİRE

2+1 Daire 2+1 DAİRE 2+1 daireler AnkaNatura da yalnızca 10 adet bulunmaktadır. Maksimum kullanım hedefiyle daha bütün bir yaşam alanı hayal edenler için kurgulanmıştır. Ebevyn odasına özel banyosu ve standartların üstündeki kullanım alanı büyüklükleri ile fark yaratmaktadır. Bu tipler, ferah, konforlu olmasının yanısıra, sıcak, samimi bir yaşam alanı sunmaktadır. Bu özelliklerine ek olarak, maksimum ışık alınabilmesi için kurgulanan pencereler doğayı yaşam alanlarına taşımaktadır.

2+1 Daire

Proje Avantajları TÜRKIYE NİN İLK ÇOK KATLI ÇELİK KONUT YAPISI! ANKANATURA ÇEVRE DOSTU ANKANATURA Gelişmiş ülkelerin modern ve sürdürülebilir kentleşme ilkelerinin temeli çelik Amerikan Akciğer Derneği ne göre; kullanılan malzemeler sayesinde, sağlıklı iç Ankara nın gri yapısına, AnkaNatura rengarenk bir yapılanmayla doğal bir Çelik yapı sistemiyle inşa edilen AnkaNatura, depreme karşı güvenli bir yaşam yapı sistemi, AnkaNatura ile Türkiye de ilk kez çok katlı bir konut projesi olarak hava kalitesine sahip mekanlar elde edilir. yaşam şansı sunuyor. Ormanın eteklerine yerleştirilen, yeşilin her tonunu içinde sunarken, çeliğin % 90 geri dönüştürülebilir bir malzeme oluşu, yenilenebilir enerji hayata geçiyor. Tesisatta kolay değişim ve yenilenme ile konfor sağlar. Diğer yapı sistemlerine barındıran AnkaNatura, sürdürülebilir yaşam felsefesine göre inşa ediliyor. kaynaklarının kullanımı ve sistemin yerleşim özellikleri sayesinde doğal toprak Bu sistem, % 98 i yoğun deprem bölgesi olan ülkemizde, üst yapı ağırlığını oranla daha az eskime ve yıpranma payı vardır. AnkaNatura, tertemiz havası ve oksijeniyle Ankara nın yeni nefesi olma vizyonunu yapısının minimum deformasyonu ile çevreye saygıyı temel alıyor. azaltıp, yatayda ve düşeyde homojen bir yapısal davranış göstererek olası Yapım özellikleri sayesinde ekonomik tadilat özelliği sunar. üstleniyor. Çevre dostu proje AnkaNatura, sağlıklı bir gelecek için yaşam alanlarını depremlere en yüksek performansı göstermektedir. Isı yalıtımı her bölgenin iklim koşullarına göre tasarlanır ve uygun malzeme şekillendiriyor, gelecek için çalışıyor. İç mekanda kolonsuz, kirişsiz net mekan kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda seçimleriyle uygulanır, ısı yalıtım performansı yüksektir. geleneksel sistemlere göre duvar kalınlıkları belli standartlarda olduğu için, dış Çelik çevre dostudur, % 90 oranında geri dönüştürülebilir bir malzemedir. cephe kaplamasında tasarruf, iç mekanda da % 7-10 oranında alan kazanımı sağlayarak geniş çözümler sunar.

Proje Avantajları TEKNOLOJİNİN YENİ BOYUTU: AKILLI ANKANATURA KARLI ANKANATURA AnkaNatura, teknolojik ev otomasyon sistemleri ile hayatı hiç olmadığı kadar temas kurabilir, ayrıca yangın algılama sistemini evinizin istediğiniz noktasına AnkaNatura, Çankaya ile Çayyolu nu bağlayan yeni bulvarın ortasında yer alıyor, yüklüyor. Kalabalık bir şehrin dışında bir o kadar da şehirle iç içe lokasyon avantajı, kolaylaştırıyor. Evlerinizde bulunan mevcut sistemle evinizin iklimlendirme adresleyebilirsiniz. başka bir deyişle yeni Ankara nın merkezinde olan AnkaNatura bir çok yönden AnkaNatura nın benzersizliğinin göstergesi haline geliyor. Doğayla iç içe modern olanaklarını, tüm aydınlatma birimlerinizi ve güvenlik donanımlarını hayat ulaşım imkanına sahip. AnkaNatura nın bu konumu üniversitelere komşuluğu, mimarisi ve çağdaş yapısı ile de dikkat çeken AnkaNatura, aynı zamanda kârlı bir standartlarınız doğrultusunda kendinize özel bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Tüm bunların yanında size özel ek donanımlar sayesinde evinizin perdelerini bile çevresindeki yaşamsal olanaklarla zenginleşiyor. Yoğunluğun az olduğu bir bölgede, yatırım fırsatı sunuyor. kontrol edebilir, internet üzerinden evinize bağlanabilir hatta uygun bir cep telefonu Ankara nın seçkin konutlarına komşu olmanın ayrıcalığı hayata farklı bir anlam Örneğin; tatile çıkarken bir iki tuşa basarak evin suyunu, aydınlatmalarını ve iklimlendirme mekanizmasını tamamen kapatabilirsiniz. Dilerseniz evinize geri dönmeden odalarınızı önceden ısıtıp soğutabilirsiniz. Site güvenliği ile görüntülü ile evinizi istediğiniz şekilde kontrol edebilirsiniz. Üst düzey yalıtım donanımı ve teknolojiye sahip AnkaNatura daki evinizin tükettiği enerjiyi, devamlı izleyip yönetme olanağınız dahi bulunmaktadır. Angora Evleri ne 500 m Hacettepe Üniversitesi ne 3 km Park Caddesi ne 3,5 km Gordion AVM ye 5 km Ankaville e 5,5 km TED Ankara Koleji ne 8 km Bilkent Üniversitesi ne 4 km

Doğanın kalbinde, akıllı ev konseptiyle daha önce hiç yaşamadığınız bir konfor ve ayrıcalık sunan AnkaNatura ile, sizin de konut seçiminiz mutlu sonla bitsin. Bu katalogda kullanılan tüm görseller ve bilgiler tanıtım açlıdır. Firma değişiklik yapma hakkına sahiptir Bu katalog geri dönüştürülebilir kağıttan üretilmiştir. Temmuz 2011 İSTANBUL