dört mevsim mutluluk...



Benzer belgeler
KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Ankara nın Yeni Vadisi

www

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

parkresidencescadde.com

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

rüya sehir

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Her detayında size özel şıklık...

OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor


Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.


SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

Yasamaya, deger yatırıma deger...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...


Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

ELEGANT URLA

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

BURJ ANTEP F&H Y PI.

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Güçlü ve güvenilir bir isim...

şimdi mavi ve yeşili zamanı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Şimdi Yaşamkent in en prestijli noktasında hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir proje doğuyor. Ferah ve fonksiyonel tasarımı, rengârenk bahçeleri

Geleceğinizin İnşası...

Çerkezköy ün. en iyi projesi

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.


Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.


Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER Herkes ev sahibi oluncaya kadar...

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Başkent in en özel caddesinde,

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe


moonparktasdelen.com

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Sahip olduklarının değerini bilenler için...


hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.



HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

KILIÇ İNŞAAT

Gerçek olan bir rüya gibi..

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Evin, senin artın olmalı.

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon: İlan No:f Referans No:WS-111

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayat boyu, hayat dolu!..

CASALARA BIANCA

HOŞGELDİNİZ HAYALLERİNİZİ SÜSLEYEN YENİ BİR SOLUKLA DAHA K ARŞINIZDAYIZ. ADINDAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZERE YEŞİLİN HAKİM OLACAĞI DOĞAŞEHİR KONUTLARI

w w w. a s i l i n s. c o m

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!


#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

A B. Anlatılmaz yaşanır...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

Transkript:

dört mevsim mutluluk...

35 yıllık tecrübe İnşaat sektöründe otuz beş yıldır deneyimli, dinamik ve yenilikçi anlayışı ile hizmet veren ural inşaat, bugüne kadar sektörde önemli pek çok yapı inşaatı gerçekleştirmiştir. kadir ural tarafından kurulmuş olan inşaat şirketi zaman içinde taahhüt ve kat karşılığı şeklinde; konuttan, yeşil alan projelerine, dini yapılardan, okul çalışmalarına kadar birçok yapının inşaatını tamamlamıştır. ural inşaat; sahip olduğu deneyim, sektöre kazandırdığı profesyonellik, geleceğe yön veren inovatif düşünce yaklaşımıyla konut sektörünün dün olduğu gibi bugün ve yarınına da yön vermeye devam etmektedir.

villa anlayışınız değişiyor Göl Evleri Hem yazın hem de kışın yaşayabileceğiniz butik bir villa projesi. Kendinizle baş başa kalabileceğiniz, ya da huzurlu bir ortamda çok özel komşularınızla birlikte yalnızlıktan uzaklaşabileceğiniz bir dünya... Döşemealtı konumuyla, Antalya da hemen yanı başınızda, tarih ve doğanın iç içe olduğu, yaz aylarında da içinizi serinleten doğal bir ortam. Kent yaşamının gürültüsünden ve yorucu temposundan uzakta, temiz havası ve sakinliği ile doğanın eşsiz huzurunu yaşamak isteyenlere sunulmuş özel bir proje. göl evleri, her noktadan göz alıcı göl manzarası ve doğanın güzelliğini gözler önüne seren bir konumdadır. Konum, arazi ve peyzajın doğru ilişkisi, su öğesinin proje kapsamındaki doğru kullanımı ve malzeme kalitesi, göl evleri ni diğer benzer projelerden ayrıştıran temel özellikler arasındadır.

mutluluğa uzanan yepyeni bir yaklaşım Villalar, site içinde ortak bir yaşam önerisinde bulunurken, villaların ve diğer yapısal alanların özel hayatın gizliliğine uygun biçimde yerleştirilmiş olması, projenin sunduğu ayrıcalıklı özelliklerin başında gelmekte. Bir site kurgusu içerisinde yer alan villalarda fonksiyonellik ön planda tutulmuştur. Bütün tasarım ve donanımlar kullanıcısına özel mekanlar yaratabilmek adına en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olmak üzere 3 farklı şekilde tasarlanmıştır.

sağlığınız ve konforunuz için güzel fikirlerimiz var Her mevsim estetik görünen bir ortamda, suyun yoğun olarak kullanıldığı hayranlık yaratan bir bahçede, dört mevsim, gece-gündüz yüzebilmeniz için Türkiye de bir ilki yapıyoruz... Türkiye nin en uzun biyolojik yüzme göleti... Avrupa nın birçok ülkesinde örneklerini görebileceğimiz biyolojik yüzme göletleri doğaya ekolojik katkılarıyla yerini alıyor. Biyolojik yüzme göletleri hiçbir kimyasal içermeyen doğal suda, huzurlu ve rahatlatıcı bir ortamda yüzebilmenin keyfini yaşatıyor. Suyun verdiği huzur, sakinleştirici etkisi ile bahçelere yeni bir boyut kazandırırken, organik tasarımı, bahçe ile ortak bir uyum içinde hazırlanıyor.

ekolojik ve estetik: biolojik yüzme göleti biyolojik yüzme göletleri, hiçbir kimyasal maddeye gerek duymadan kendi kendini temizleyebilen havuzlardır. Bitkilerin doğal filtreleme özelliklerinden yararlanan biyolojik yüzme göletleri, bu sayede sudaki zararlı organik maddeleri ve mikropları yok eder. Böylece klor kokusu ve tadı almadan berrak ve temiz bir suda yüzmenin keyfini yaşarsınız. Suyun arıtma işlemi, bir süs havuzu görünümünde olan rejenerasyon havuzu sayesinde yapılmaktadır. Bu havuz sadece biyolojik arıtmayı gerçekleştirmez, görünümü ile bahçenize güzellik katar, sağlıklı bir yüzme ortamı sunar. Sahip olduğu ekosistem sayesinde biyolojik yüzme göleti iniz dört mevsim kullanılabilir. Kışın havuzunuzdaki suyu boşaltmanız gerekmez. Doğallığından gelen tüm avantajlarının yanında, biyolojik yüzme göletleri, sizi tüm kimyasal maliyetleri ve güçlü devir-daim motoru masraflarından kurtarır.

zengin sosyal donatıları ile Göl Evleri sizlere eşsiz bir yaşam sunuyor Biyolojik yüzme göleti Bay-Bayan soyunma odaları ve duş kabinleri Fitness salonu Sauna Buhar odası Sosyal tesis - kafeterya Yönetim ofisi Spor alanları -çocuk parkı Dinlenme alanları Yürüyüş parkurları Her villaya özel tahsisli hobi bahçesi Her villaya özel tahsisli 2 adet açık otopark 2 adet kapıcı dairesi

yaşamdan dört mevsim keyif alın göl evleri nde sıkılmaya vakit bulamayacaksınız... Her ayrıntısı mutluluğunuz için tasarlandı. Sevdiklerinizle beraber geçirdiğiniz vakit kadar, bu vakti nerede ve nasıl geçirdiğiniz de önemlidir. göl evleri nde maksimum konfor hedeflenerek tasarlanan sosyal alanlar, size tüm beklentilerinizi karşılayabileceğiniz bir yaşam keyfi sunuyor. Konforu seçmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. göl evleri nde farklı açık hava aktiviteleri, size sevdiklerinizle birlikte spor yapma ve keyifli vakitler geçirme imkânı sunuyor. Ayrıca eşsiz orman havasının hakim olduğu Döşemealtı nda her mevsim serinliği yaşarsınız. Çocuklarınız için oyun alanı ve sevdiklerinizle birlikte oturup, sohbet edebileceğiniz kafe, bilardo odası gibi aktivite alanları da göl evleri sosyal tesisinde yer alıyor.

hayalini kurduğunuz yaşam alanları Villalarda, kurgusu ve programlanması doğru yapılmış, içinde geçecek hayatın akışını çağdaş yaşam standartlarına ulaştıracak bir yerleşim planı dikkat çekmektedir. İç mimaride ahşap, taş ve metal gibi doğal malzemeler ile yaratılan güçlü tasarım, bahçe tasarımlarıyla ile tamamlanarak, kalıplaşmış site ve apartman yaşantısının ötesinde yeni bir hayat stili önerisi sunmaktadır.

fark yaratan kalite ve işçilik İçinize sinen tüm ayrıntıları ve sıra dışı zarifliği ile göl evleri, birinci sınıf işçiliğin yanı sıra yine birinci sınıf markaların özel ve seçkin tasarımları ile karşınıza çıkıyor. Mükemmellik detaylardadır ve göl evleri nde tüm unsurlar sizin konforunuz için seçilmiştir. göl evleri, her noktadan göz alıcı manzarası ile doğanın güzelliğini gözler önüne seren bir yapıdadır. Yaratılan farkın hemen hissedilebileceği, keyifle yaşamanız için her detayın özenle düşünüldüğü ve yere kadar panoromik pencereleri ile ister evinizin içinden isterseniz bahçenizden sabah güneşinin enerjisine, akşam güneşinin huzuruna, dolunayın romantik ışıltısına göl evleri nde merhaba diyeceksiniz.

lezzet dolu bir hayat için Göl Evleri Yemekler, mutlu, huzurlu ve sağlıkla hazırlanıp, keyifle sofrada yerini aldığında lezzetli olur. Modern teknolojiyle üretilen mutfak mobilyalarıyla donatılan geniş mutfağınızda, ailenizle keyifli, konforlu ve tabii ki lezzetli vakit geçirmeniz için işlevsel, pratik ve birinci sınıf kaliteye sahip mutfaklar tasarladık. göl evleri'ne adımınızı her attığınızda, mutlu bir yuvanın sıcaklığını hissedeceksiniz.

2 PLAY START 1 PLAYER 2 PLAY START 1 PLAYER 14 5 62 1 11 10 3 4 13 8 9 7 12 15 Göl Evleri yerleşim planı İç mekândan dış detaylarına kadar yüksek standartlarda, kusursuz tasarımla inşa edilmiş müstakil toplam 32 adet villadan oluşan göl evleri, her biri müstakil bahçe konseptli, her noktadan eşsiz göl manzarası ve geniş alana oturan ferahlığı ile sizlere ayrıcalıklı bir yaşam önerisinde bulunuyor. Villa Tip A / 6+1 / 371 m² / Arsa Payı 755 m² / 4 Adet 5 3 4 6 ŞÖMİNE KİLER 5.94 m² 4.60 m² WC 2.70 m² VESTİYER 2.95 m² 10.50 m² 2 SALON 74.00 m² ANTRE & HOL 14.80 m² 1 9 MUTFAK 20.70 m² ÇALIŞMA ODASI 12.20 m² 7 8 1. Site Girişi 2. İdari Ofis 3. Sauna, buhar odası, fitness merkezi 4. Basketbol ve voleybol sahası 5. Çocuk oyun parkı 6. Misafir otoparkı 7. Biyolojik yüzme göleti 8. Dinlenme alanları 9. İki adet kapıcı dairesi Zemin Kat Planı Sosyal Tesis Planı DUŞ JAKUZİ 11.60 m² GİY.ODASI 9.30 m² ÇAMAŞIR ODASI 7.00 m² 4.95 m² GİY. ODASI 4.30 m² 19.40 m² İDARİ OFİS 11.20 m² PLAY PLAYER 2 1 START PLAY PLAYER 2 1 START PLAY PLAYER 2 1 START BAY WC 3.50 m² BAYAN WC 3.60 m² OYUN SALONU 45.50 m² HOL 12.43 m² KAFETERYA 60.50m² Zemin Kat Planı BAYAN SOYUNMA O. 9.12 m² SPA HOLÜ 10.00 m² BAY SOYUNMA O. 8.80 m² BUHAR ODASI 7.70 m² SAUNA 8.00 m² HOL 12.43 m² FITNESS 52.00 m² 1. Kat Planı BALKON 6.00 m² EBEVEYN Y. ODASI 29.10 m² 18.30 m² BALKON 14.10 m² HOL 12.80 m² 6.12 m² 22.85 m² BALKON 4.30 m² 1. Kat Planı

Villa Tip B / 5+1 / 277 m² / Arsa Payı 563 m² / 17 Adet Villa Tip C / 4+1 / 243 m² / Arsa payı 494 m² / 11 Adet 9.13 m² 2.90 m² VESTİYER 2.80 m² MUTFAK 15.00 m² 9.13 m² MUTFAK 13.50 m² ANTRE & HOL 8.40 m² SALON 65.00 m² ANTRE & HOL 6.30 m² SALON 61.50 m² WC 2.70 m² KİLER 3.80 m² ŞÖMİNE DUŞ-WC 3.10 m² VESTİYER 2.90 m² ŞÖMİNE Zemin Kat Planı Zemin Kat Planı 16.30 m² BALKON 5.60 m² 16.00 m² 12.00 m² HOL 12.50 m² 12.00 m² EBEVEYN Y. ODASI 22.70 m² BALKON 5.60 m² BALKON 5.60 m² 5.00 m² HOL 9.60 m² 15.60 m² EBEVEYN Y. ODASI 22.00 m² BALKON 5.60 m² 5.20 m² ÇAMAŞIR ODASI 6.40 m² GİY. ODASI 5.20 m² 6.50 m² GİY. ODASI 3.90 m² ÇAMAŞIR ODASI 5.40 m² GİY. ODASI 4.40 m² 5.13 m² 1. Kat Planı 1. Kat Planı

Ural İnşaat kalitesini yaşayanlar diyor ki; Güzel bir yaşam sunan Ural inşaat, kaliteli işçiliği ile Ural Konutlarında bize yüksek bir yaşam standardı sunmuştur. Teşekkürler, iyi ki varsınız... Füsun Çatirel (müzik öğretmeni) -Volkan Çatirel (pilot) Hayat bazen çok hoş sürprizler sunar insana. Gördüğüm anda çok beğendiğim Kadir Ural'ın (artık Kadir Abimiz:))) yapmış olduğu evi aldığımızdan itibaren tek bir gün kalitesinden, kullanım rahatlığından, sağlamlığından şüphemiz olmadı. İlk defa gözümüz kapalı taşınıp ardından düzeltmelerle uğraşmadık. Bir insan ancak Kadir Abimiz kadar işine saygılı, özenli olabilir. Biz aile olarak bu evde hep huzurla oturduk, inşallah herkes bizim kadar şanslı olup Kadir Abimizin yaptığı evlerde oturma fırsatı bulur. İSMAİL VOLKAN MİMARLIK olarak ısı yalıtımı, su yalıtımı ve yapı kimyasalları konularında çalışmalar yapmaktayız. Antalya bölgesinde WEBER YAPI KİMYASALLARI, BEKAERT DRAMİX ÇELİK TELLER VE LAFARGE DALSAN alçı, alçı levha ve BOARDEX ürünlerinin dağıtımını yapmaktayız. URAL İNŞAAT ile 15 yıl önce 2000 yılında Lara bölgesinde yapmakta oldukları şantiyelerinde tanışmıştık. Aradan geçen 15 yılda bizde bıraktığı kalıcı etkileşimleri 3 madde de sıralayabiliriz. YENİLİKÇİLİK- KALİTE ESTETİK Her bir projesinde yeni ve özgün olmak için çalışan Ural İnşaat, Antalya da herhangi bir zorunluluk olmamasına rağmen ısı yalıtım sıvalarını ilk defa başarıyla uygulayan firmadır. Bu yüzdendir ki temsilcisi olduğumuz şirketlerin yeni ürün lansmanlarının ilk adresi URAL İNŞAAT olmaktadır. Ural inşaat, inşaatın tüm aşamalarında malzeme kalitesi ve estetiğinden ödün vermeden çalışır. Bütün yapılarında bizleri de kendimizi yenilikçi ve sürekli kendini geliştirmeye zorlamamıza neden olan işbirliğinden dolayı URAL İNŞAAT ailesine teşekkür ederiz. İsmail VOLKAN 2010 yılından beri Ural Konutları Lara - 24 numarada yaşıyoruz. İyi planlanmış imalatı özenle yapılmış bir evimiz var. Özellikle bahçemiz benim de çalışma alanıma girdiği için, içtenlikle söyleyebilirim ki son derece profesyonelce tanzim edilmiş ve kaliteli bitkiler kullanılarak olgun bir bahçe yaratılmış. Bahçe kapısından girdikten sonra şehrin bütün keşmekeşini arkamızda bırakır, komşularımızla keyifli zamanlar geçirdiğimiz bir yaşam alanında buluşuruz. Emeği geçen her kesin eline sağlık. Hülya YENTUR - Ziraat Mühendisi Antalya ya taşınmaya karar verdik ve Ural İnşaat'tan ev aldık. Evi aldıktan sonra fark ettik ki sadece vazgeçemeyeceğimiz bir evimiz değil, dostlarımız da oldu. Sıcak sohbetlerin edildiği güzel bir bahçemiz ve her zaman arayabileceğimiz komşularımız. Ural inşaat a hem ev için hem de komşularımızı seçerken gösterdiği özen için teşekkür ediyoruz. Müge - Süleyman Sayın Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Ev Satın alma vesilesiyle, Kadir Ural ile tanıştım. Hem son derece kaliteli ve değerinde bir Ev satın aldım ve hem de Kadir Ural gibi yıllarca birlikte olacağımız candan bir dost ve bir arkadaş kazandım. Size bir anı anlatmak isterim; Kadir Ural, evi satın aldıktan sonra bana şunları anlatmıştı: Aslında ben bu evi başkasına satmak için karar vermiştim, ancak para alış-verişini yaparken kocasının eşini küçük düşürücü, saygısız bir davranışı oldu. Bunu gördükten sonra hemen o anda evi satmaktan vazgeçtim. Çünkü ben Ev alma komşu al lafına çok inanırım. Binada tek bir satılık ev kalmıştı diğer ev alanlar iyi insanlardı. Evin 3. Katını da bu adama verip onların geleceğini riske atmak istemedim. İşte Kadir Bey böyle bir insan! Kazanmaktan önce bunları düşünüyor ve insanlığıyla, yardımseverliği ile ADAM GİBİ ADAM! Aslında çok da sık ev yapan bir Müteahhit değil. Kendi ifadesi ile yerinde Kupon tabir ettiği bir Arsa bulursa, oraya son derece kaliteli bir ev yapıyor ve bu evleri hiç acele etmeden sabırla bekleyip, değerinde ve doğru insanlara satmak gibi de bir anlayışı var. Aslında kendisi için sayfalar dolusu çok şeyler yazabilirim ama sözlerimin sonunda onun için şunları da mutlaka söylemek isterim; Kadir Bey güzelim Anadolu insanları içerisinde kişiliği, yardımseverliği, güvenirliği ve güzel dostlukları ile sayısı hızla azalmakta olan nadide insanlardan birisidir ve kendisiyle gurur duyuyorum. Sevgi ve Saygılarımla, Cüneyt Kuru Rixos Premium Belek-Cluster General Manager Selma Saylam

Yeşilbahçe Mah. Savaş Cad. Ural Apt. 11/A T: 0 (242) 316 19 19 www.uralinsaat.com info@uralinsaat.com