HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR



Benzer belgeler
Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor...

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Başkent in en özel caddesinde,

MUTLULUK DOLU

Geleceğinizin İnşası...

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Şehrin İçindeki. Huzur

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.


Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

G L O B A L L O F T.

BURJ ANTEP F&H Y PI.

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.


Hayatınıza elit bir değer katın...

KILIÇ İNŞAAT

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

Güçlü ve güvenilir bir isim...

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m

Merve Kristal.

Mutluluğa Açılan Kapı

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

w w w. a s i l i n s. c o m

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

"Yaşamınıza Değer Katın"

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü

www

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Özgürlüğün Ev Hali.


4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224


Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Yapıda uzman imzası. Make. projesi


1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet


Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

rüya sehir

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Özel olduğunuzu hissedin!

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Merve Pırlanta.

Şimdi Yaşamkent in en prestijli noktasında hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir proje doğuyor. Ferah ve fonksiyonel tasarımı, rengârenk bahçeleri

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...


Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

Ayrıcalık her adımda...

Transkript:

HAKKIMIZDA Mimari özgünlüğün, teknoloji ve mühendislikle birlikte önem kazanacağına inanan Gama Grup un inşaat sektöründeki deneyimleri, bu kez de STUDİO GARDEN projesiyle hayat bulmaktadır. Rahat ve huzur dolu ortamlarda doğayla bütünleşen, işlevselliği artırılmış ekonomik yaşam alanları inşa etme ilkelerini benimseyen Ankara merkezli Gama Grup, inşaat sektörüne getirdiği yeni vizyonunu, STUDİO GARDEN projesiyle Konya da gerçekleştirerek, alanında öncü olmayı hedeflemektedir. Gama Grup; teknoloji ve mühendisliğin önemine inanan kadrosuyla; inşaatta kalite, güven ve itibar öncelikli yaklaşımıyla tanınmakta, yatırımlarını bu alanlarda yoğunlaştırmaktadır. Hayata geçirdiği diğer projelerinde olduğu gibi; en önemli prensibi, estetikle uyumlu Sağlamlık ve Deprem Yönetmeliğine Uygunluk olan firma; STUDİO GARDEN Projesinde de bu prensibinin gereğini ortaya koymaktadır. İnşaatlarında kullandığı yapı malzemelerinin, alanında kendini ispatlamış markaların ürünleri olmasına önem vermekte, kalite standartlarını karşılamayan malzemelere projelerinde asla yer vermemektedir. Benimsediği ilkelerini gerçekleştirme yönünde çalışmanın başarıyı, başarının da huzur ve mutluluğu getireceği inancında olan şirketimiz sizleri; ortaya çıkacak bu başarıyı paylaşmaya, başarının getireceği huzur ve mutluluğu birlikte yaşamaya davet etmektedir. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR

Studio Garden İle Mutluluğu Yakalayın...

Yaz-Kış Yeşil Kalan Bahçe... Şehrin içinde yaşamak artık doğadan uzak olmak anlamına gelmiyor. Studio Garden renkli ve çiçeklerle bezeli iç bahçesinde günün yorgunluğunu atmak ve enerjinizi toplamak için hoş bir molla verin...

Studio Garden İle Farklı Bir Yaşama Adım Atın...

Estetik ve Rahatlığın Yansıması... Zarafetin ve şıklığın en güzel hali; Estetik ve rahatlıkla buluşup sizleri Stüdyo Garden ın salonun da sizleri ağırlıyor.

İnce Zevklerin Buluşma Noktası... Studio Garden farklı zevklere uygun, keyifli zamanlar geçirebileceğiniz alanlar tasarladı. Günün tüm yorgunluğunu atacağınız, sizin ve konuklarınızın unutamayacağı anları yaşayabileceğiniz alanları estetikle buluşturdu.

Yaşama Studio Garden İle Renk Katın... Studio Garden da huzur dolu bir ortamda yeni bir yaşam tarzı sunuluyor. İşlevsellik göz önünde bulundurularak rahat ve ekonomik yaşam alanlarını sizler için inşaa ettik.

Herşey Mutluluğunuz İçin... Studio Garden Dubleks yatak odalarında kendinizi her an huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Studio Garden ile mutluluğunuzu ikiye katlayın.

Sadece Mutfak Değil Hayatın Merkezi... Modern tasarımın ve teknolojinin kusursuz uyumu, ideal tarzı sizin hayallerinizdeki mutfak profilini göz önüne sunuyor. Studio Garden mutfaklarında bütün yemekler sevgiyle, lezzetle ve kolaylıkla pişiyor.

Detaylar Tutkuya Dönüşüyor... Sağlıklı ve hijyenik bir yaşamı keyifli hale getiren Studio Garden, banyonun ince detayı ve kusursuz tasarımıyla size özel yaşam alanına dönüşüyor.

Mükemmellik Ayrıntıda Gizlidir... Yaşamın yorucu temposunda kendinize vakit ayırmak çok zor. Studio Garden ın donanımlı fitness salonu sizleri ulaşım zahmetinden kurtarıyor. Ayrıca mini sinema salonu ve 24 saat güvenlik hizmetiyle Studio Garden da güvenliğiniz, huzurunuz ve mutluluğunuz en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

Projenin Genel Özellikleri - Deprem yönetmeliğine uygun, konvansiyonel kalıp sistem betonarme karkas. - Açık otopark - Daire giriş kapıları Ahşap veya PVC sarmal çelik kapı - Daire iç kapıları Ahşap veya PVC sarmal kapı - Pencereler kaliteli PVC, camlar sinerjı konfor - Kalorimetre (ısı ölçerli) merkezi ısıtma sistemleri - Merdivenler mermer kaplama, merdiven evi duvarları ısı yalıtımlı sandviç duvar - Bahçe peyzaj düzenlenmesi, kamera ve çocuk oyun alanları - Bina dış cephe montalama, komşu daire bitişik duvarları sandvinç, katlar arası ısı ve ses yalıtımı - Balkon ve merdiven korkulukları alüminyum doğrama - Site etrafı duvarlarla çevrili ve otomatik aydınlatmalıdır - Dairelerde kullanılan bütün malzemeleri TSE lidir.

2.500 m² lik Alanda 5 Katlı Blok Toplantı Salonu 1+0 YATAY 43 m² lik 1+0 Yatay Daireler 24 Saat Kamera ile Güvenlik 1+1 YATAY 63 m² lik 1+1 Yatay Daireler Kesintisiz internet 1+1 DUBLEKS 75 m² lik 1+1 Dubleks Daireler 24 Saat Resepsiyon Hizmeti Amerikan Mutfak Fitness Salonu Tam Beslemeli Jenaratör Çocuk Oyun Alanı Dairelere Özel Otopark Alanı Masa Tenisi Misafir Otoparkı Ücretsiz Bisiklet Hizmeti 2 Adet Panaromik Asansör Mini Sinema Salonu 180 m² İç Bahçe Alanı Selçuk Üniversitesi Kampüsüne Yürüme Mesafesi 24 Saat Sabit ve Gezici Güvenlik

800 metre yürüme mesafesi

İstanbul Yolu Bosna Hersek Mah. Turgut Reis Cad. No: 17/A Selçuklu / KONYA Tel: 0332 240 00 06 Gsm: 0507 120 06 06 www.studyogarden.com info@studyogarden.com