YENİ RENAULT SYMBOL DRIVE THE CHANGE



Benzer belgeler
Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata.


Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault KANGOO Express

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir


YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yeni. Renault MEGANE

Aksesuarlar

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

AKSESUARLAR D AKSESUARLAR

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Yeni Dacia Logan MCV

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

MINI Cooper S HP

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

Peugeot e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

Dacia Sandero... Tam size göre.

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

Fiyat Listesi Şubat 17

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Fiyat Listesi Şubat 17

Hyundai i CVVT Style

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline


Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Volkswagen Golf 1.4 TSI GT Spor

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Peugeot HDi Premium Otomatik

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Opel Insignia HP Edition Elegance

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE

Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik

Volvo S D Drive

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Yeni Renault MEGANE Sedan

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

vazgeçilmez olacak. Günlük yaşamınızda

Audi A3 1.6 TDI Attraction

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Peugeot HDi GT Line Otomatik

Honda Accord 2.4 Executive

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

Renault Megane 1.5 dci Privilege 105 bg

Fiyat Listesi Şubat 17

Vito Tourer Donanım Özellikleri

MINI Cooper S HP

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

Honda Civic 1.6 Premium

Chevrolet Lacetti V CDX

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

Honda Civic 1.6 Dream Otomatik

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik

BOYUTLAR - SANDERO JANT BEYAZ (3 69) KÜL BEJİ (HNK) SİYAH (676) PLATİN GRİ (D69) ATEŞ KIRMIZISI (B76) KIZIL KAHVE (CNG) 15 ARACAJU

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit

Fiyat Listesi Temmuz 17

Transkript:

YENİ RENAULT SYMBOL DRIVE THE CHANGE

YENİ RENAULT SYMBOL BAKIŞ s.06 DURUŞ s.10 YAKIN PLAN s.16 İNOVASYON s.22 GÜVENLİK s.24 CARLAB s.27 KAPAKTA Yeni Symbol Fotoğraf Patrick Curtet

BAKIŞ 06 / 07 ŞIKLIĞIN DORUĞU HER AYRINTIYA HAKKINI VEREN, STİL SAHİBİ TASARIMI, TÜM DUYULARI HAREKETE GEÇİRİYOR. YALIN HATLARIN VE DİNAMİK DURUȘUN KUSURSUZ UYUMU İSE GÜZELLİĞİN TANIMINI YENİDEN YAZIYOR.

1. DETAYLARDAKİ ÖZEN 2. 3. 4. 1. Ön yüzde, çift optikli farlar ve gündüz farları (DRL), son derece dinamik ve modern. 2. Profilinin akıcı çizgileri, yanlardaki sağlamlık duygusuyla buluşuyor. Yeni Renault Symbol, modern ve çağdaş bir tasarıma sahip. 3. Sinyalli yan aynalar; ayrıntı tutkusunu perçinliyor. 4. 16" Flexwheel jantlar

BAKIŞ 08 / 09 ARANAN ARANAN KONFOR AİLENİZİN HER ÜYESİ DÜŞÜNÜLEREK TASARLANMIŞ BİR KONFORLA, CÖMERT, DOKUNMATİK VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLERİ BULUŞTURDUK... YENİ RENAULT SYMBOL,TÜM BEKLENTİLERİNİZ KARŞILAMAK İÇİN YARATILDI.

1. İÇ DONANIM ZENGİNLİĞİ 2. 3. 4. 5. 1. Dokunmatik ekranlı RENAULT R-NAV multimedya sistemi. Ön konsola entegre 7 (18 cm) dokunmatik ekranlı RENAULT R-NAV multimedya sistemi pratik ve teknolojik uygulamalara erişim sağlıyor: Navigasyon, radyo, USB ipod uyumlu audio bağlantı girişi ve bluetooth teknolojisi sayesinde eller serbest telefon bağlantısı ve müzik dinleme. 2. Elektronik klima. Elektronik klima, iç sıcaklığı hassas bir şekilde ayarlayarak optimum düzeyde konfor sağlamaya olanak tanıyor. 3. Torpido Paneli Orta konsola entegre RENAULT R-NAV ile birlikte iki tonlu modern torpido paneli. 4. Hız ayar ve sınırlayıcı. Aracınıza daha fazla hakim olmanızı sağlar. 5. Arka koltuk sırtlığı 1/3-2/3 katlanma özelliği. Bu özellik, yükleme kapasitesini arttırma ve hacimli ve/veya uzun nesneleri taşıma imkanı sağlar.

DURUŞ 10 / 11 GÜZELLİK ANLAYIŞI DİREKSİYONUNUN DERİSİNİ PARMAKLARINIZDA HİSSEDİN, TORPİDO PANELİNİN HATLARINDA GÖZ GEZDİRİN, DOKUNMATİK TEKNOLOJİLERİ DENEYİN VE MOTORUN SESSİZLİĞİNİ DİNLEYİN... HAYRANLIK İŞTE BÖYLE BİR ŞEY... Hiçbir şey rastlantı değil. Yeni Renault Symbol size çekici geliyorsa ve gözünüzü ondan alamıyorsanız, bunun sebebi Yeni Renault Symbol ün sizin için tasarlanmış olmasıdır. O sizin duyularınıza konuşur. İçinde, en son teknolojileri barındıran şık torpido paneli... Dışında, güzelliği arayan bir tasarımcı tarafından bin defa üzerinde çalışılmış çizgiler. Malzemenin içine bir heykeltraş titizliğiyle yontulmuş tasarım detayları: mimari aritmetik formlara sahip havalandırma ızgarası gibi. Yeni Renault Symbol ün tüm detaylarında, estetik ve zerafet duygusunu güçlendirmek için yapılmış küçük dokunuşları görebilirsiniz.

Her günü özel kılacak bir konukseverlik duygusuyla, Symbol sizi ağırlıyor. Hareket edin, keşfedin, durun, yeniden yola çıkın... Onunla, her anınız mutlu geçecek.

14 / 15

YAKIN PLAN 16 / 17 YENİ RENAULT SYMBOL YAKIN PLAN SÜRÜŞ KEYFİ, PERFORMANS, TASARRUF VE KONFORUN BENZERİ OLMAYAN BİRLİKTELİĞİ... SİZE SUNDUĞU AVANTAJLARI DAHA YAKINDAN TANIMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

YENİ RENAULT SYMBOL Dingil mesafesi : 2 634 mm Uzunluk : 4 348 mm Genişlik* : 1 733 / 1 994 mm Yükseklik : 1 517 mm Bagaj hacmi (VDA) : 510 dm 3 Azami bagaj hacmi : 1 257 dm 3 * Dikiz aynasız / dikiz aynalarıyla beraber

YAKIN PLAN 18 / 19 YENİ BİR EKONOMİK GÜÇ

YENİ RENAULT SYMBOL, HERKESİN İHTİYACI İÇİN DÜŞÜNÜLDÜ. BU YÜZDEN İKİ BENZİNLİ VE BİR DİZEL MOTOR SEÇENEĞİYLE, KULLANIMI EKONOMİK, PERFORMANSI YÜKSEK, SÜRÜŞÜ ÇOK KEYİFLİ... 1.2 16v 75 bg 1.2 16v 75 bg motor, yakıt tüketimini kontrol altında tutarken, oldukça iyi hızlanmalar sağlıyor. Yakıt tüketimi karma parkurda 6l/100 km ile sınırlı olan bu motor, 107 Nm lik torku ile canlı ve atak bir davranış sergiliyor. 1.5 dci 90 bg Dizel seçeneğini tercih eden sürücüler için, Yeni Renault Symbol, üstünlüğünü kanıtlamış 1.5 dci 90 bg motoru sunuyor: Bu motor bütün sıralamalarda hep en üstte. 90 ve kullanımda rekor derecede ekonomik. Sadece 3,9 l/100 km* yakıyor ve CO 2 salımı da 103 g CO 2 /km ile sınırlı. Bu üç üstün motor seçeneği, Yeni Renault Symbol ün her kullanıcıya ve ihtiyaca uygun, çok yönlü bir otomobil olduğunun somut kanıtı. salımı sayesinde düșük bir kullanım maliyeti sağlıyor. Yani hem cebinizi hem çevreyi düşünüyor. * Tüketim ve yayımlar, ilgili yönetmeliğe göre onaylanmıştır.

YAKIN PLAN 20 / 21 İÇİNDE YALNIZCA KEYİF VAR. KARŞINIZDA SİZE ARZU ETTİĞİNİZ MÜKEMMELİĞİ HER DETAYIYLA SAĞLAYAN BİR SEDAN VAR. GENİŞ İÇ HACİM, DİKKAT ÇEKİCİ TASARIM, MODÜLERLİK, AKILLI KULLANIM ALANLARI VE DAHİCE DÜŞÜNÜLMÜŞ DETAYLAR BİR ARADA. ŞİMDİ SIRA SİZDE. KEYFİNİ ÇIKARIN. Y eni Renault Symbol ün beş yolcu koltuğunun her santimetrekaresi size üstün bir konfor sunuyor. Araçtaki her yolcu için akıllıca tasarlanmış yerleştirme alanları pratik bir kullanım olanağı sağlıyor. Torpido gözündeki özel yerleşim alanları da öyle... Çarpıcı tasarımı, torpido panelinin çizgilerinde kendini gösteriyor. Orta bölümde yer alan pratik donanımlarla da size modern yaşamın avantajlarını sunuyor. Renault R-NAV da bunlardan biri. Ailenin ihtiyaçları günden güne sürekli değiştiğinden (iş, okul, etkinlikler, tatil), Symbol, iç hacminin en iyi şekilde kullanılmasını sağlamak için, 1/3 2/3 şeklinde bir modülerlik sunan ve sırt dayanağı katlanabilen bir arka koltuk sırası sunuyor. Böylece, kategorisinin en iyisi olan bagaj hacmi, koltuklar katlandığında 510 dm3 ten 1257 dm 3 e çıkabiliyor. Günün ihtiyaçlarına göre adapte olmayı da bilen şık bir sedandan daha pratik bir şey olamaz.

İNOVASYON 22 / 23 RENAULT RENAULT R-NAVR-N MULTİMEDYA MULTİMEDYA SİSTEMİ SİSTE %100 %100 DOKUNMATİK DOKUNMAT RENAULT R-NAV MULTİMEDYA SİSTEMİ, 7"LİK DOKUNMATİK EKRANI SAYESİNDE, SON DERECE PRATİK İŞLEVLERDEN YARARLANMA İMKANI VERİYOR: NAVİGASYON, RADYO, USB IPOD UYUMLU AUDIO BAĞLANTI GİRİŞİ VE BLUETOOTH TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE ELLER SERBEST TELEFON BAĞLANTISI VE MÜZİK DİNLEME. RENAULT R-NAV, %100 DOKUNMATİK, TEKNOLOJİK AKILLI!

1. 2. 3. 4. 1. Ekrana basit bir dokunuşla, Türkiye haritası elinizin altında. Üstelik sesli navigasyon özelliği ile donatıldı. 2. Dokunmatik ekranlı navigasyon RENAULT R-NAV ile standart bir adresi programlamak veya https://renault.naviextras.com sitesinden şehir planlarını güncellemek artık çok kolay. 3. İster Bluetooth teknolojisi sayesinde isterseniz USB ipod uyumlu Audio bağlantı girişi ile müzik dinleme. 4. Bluetooth teknolojisi sayesinde eller serbest telefon bağlantısı.

GÜVENLİK 24 / 25 MUTLAK ÖNCELİĞİMİZ: HERKESİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK EN UFAK AYRINTIYA ÖNEM VERMEK, BİZİM İÇİN İNSANLARA SAYGIMIZI GÖSTERMENİN EN İYİ YOLUDUR. KALİTE, YARATICILIK, YENİ ÇÖZÜMLER BULMA VE UYGULAMA YETENEĞİ: BUNLARIN HEPSİ, ARAÇLARIMIZI GİT GİDE DAHA DA MÜKEMMELLEŞTİRİYOR.

ÖNLEMEK Riskleri öngörmek ve her koşulda sürücüyü bilgilendirmek için Sürücüyü anında sorumlu kılmak ve bilgilendirmek için Renault tarafından tasarlanan ve geliştirilen teknolojiler size daha güvenli ve daha huzurlu bir sürüş sağlar. DÜZELTMEK Her şeyi değiştiren ileri teknolojiler Renault, çevredeki her şeye duyarlı bir tepkisellik bulunan sürüş yardım sistemleri geliştirdi. KORUMAK Araçta seyahat eden ve aynı herkesi korumak Kaza verileri alanındaki uzmanlığı ve yenilikçi teknolojileri sayesinde, Renault pazarın en güvenli ürün gamlarından birini sunuyor. Önceliğimiz: kaza durumunda yaşam kurtarmak için maksimum güvenlik sağlamak. ESP + CONTRÔLE SOUS-VIRAGE 1. 2. 3. 1. Koruma. Güçlendirilmiș yapı. Yüksek etkili yan hava yastıkları. 2. ABS. Tekerleklerin kilitlenmesini önleyen Antiblokaj Fren Sistemi (ABS) ve uzun süreli olarak frene basılan durumlarda güzergah kontrolünü korumaya yarayan acil fren destek sistemi (AFU). 3. Elektronik denge programı (ESC) Elektronik patinaj önleme sistemi (ASR). 4. Hız ayar ve sınırlayıcı. Belli bir seyir hızının sabitlenmesine veya bir azami hızın sınırlanmasına imkan verir. 4. EĞİTMEK & KURTARMAK Herkesin güvenliği için hareket etmek Renault, insanı her türlü yaklaşımının merkezine yerleştiriyor. Gerek okullarda ve üniversitelerde öğrenciler, gerekse çocuklar için ve uluslar arası ve önleme konularında çok sayıda toplumsal sorumluluk projesine destek veriyor. Marka aynı zamanda müdahale durumunda ilk yardım hizmetlerinin etkinliğini arttırmak için de çalıșmalar yapıyor. RAKAMLARLA RENAULT GÜVENLİĞİ Șirkette 600 den fazla kişi özel olarak araçların güvenliği konusunda çalışmalar yapıyor. Güvenlikle ilgili araştırma ve geliştirme için her yıl 100 Milyon Avro yatırım yapılıyor. Her yıl 400 adet gerçek çarpışma testi ve 4000 simülasyon gerçekleştiriliyor.

YENİ RENAULT SYMBOL EFSANE. YENİDEN...

CARLAB KONFOR DERECESİNİ, DONANIM DÜZEYİNİ KENDİNİZ SEÇİN... ARACINIZI KİŞİSELLEŞTİRİN. ÖZGÜRLÜK, KÜÇÜK DETAYLARDA YATAR. RENK KARTELASI/ Symbol ün renkleri TASARIM ATÖLYESİ/ İç mekân ambiyansları MOTOR SEÇENEKLERİ VE BOYUTLAR DONANIMLAR & OPSİYONEL EKİPMANLAR TEMEL AKSESUARLAR / Stile karakterini veren donanımlar

RENK KARTELASI OPAK, METALİK TÜM RENK PALETİ. BEYAZ (O) UZAY MAVİ (O) PLATİN GRİ (M) KISALTMALARIN ANLAMLARI O=Opak M=Metalik

ATEŞ KIRMIZI (M) KÜL BEJİ (M) ACEM MAVİSİ (M) SİYAH (M)

TASARIM ATÖLYESİ DONANIM SEVİYELERİ, RENKLER, OPSİYONLAR. OYUN SIRASI SİZDE! JOY JOY STANDART DONANIMLAR Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) Acil Fren Destek Sistemi (AFU) Elektronik Denge Programı (ESC) Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR) Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları Sürücü Emniyet Kemeri Uyarısı Çocuk Koltuğu Sabitleyici (ISOFIX) Gündüz Farları Lastik Tamir Kiti Manuel Klima Hidrolik Direksiyon Yükseklik Ayarlı Direksiyon Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Elektrikli Ön Camlar Yükseklik Ayarlı Ön Koltuk Başlıkları Yükseklik Ayarlı 3 Arka Koltuk Başlığı - JOY Joy Siyah/Gri Döşeme Radyo CD MP3 Direksiyondan kumandalı radyo 2 Adet Hoparlör Bluetooth Bağlantısı Çift Optikli Ön Farlar 15" Fuego Tipi Çelik Jant Kapakları Siyah Renk Dış Kapı Kolları Gövde Rengi Yan Aynalar Sinyalli Yan Aynalar Gövde Rengi Tamponlar OPSİYONLAR Stepne 185/65 R15 Metalik Boya TOUCH 15" Fuego çelik jant kapakları TOUCH STANDART DONANIMLAR = JOY + Yan Hava Yastıkları Yükseklik Ayarlı Ön Emniyet Kemerleri Ön Sis Farları Sürücü Tarafı Tek Dokunuşla Açılıp Kapanabilen Elektrikli Ön Camlar Elektrikli Arka Camlar Arka Koltuk Sırtlığı 1/3-2/3 Katlanma Özelliği Yükseklik Ayarlı 3 Arka Koltuk Başlığı - TOUCH Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu Touch Siyah/Bej Döşeme 4 Adet Hoparlör Yol bilgisayarı Joy Siyah/Gri Döșeme 16" Flexwhell Jantlar Gövde Rengi Dış Kapı Kolları Elektrikli Yan Aynalar OPSİYONLAR: Metalik Boya Renault R-Nav Paketi: Renault R-NAV Navigasyon Multimedya Sistemi, Türkiye Haritası, 7" Dokunmatik Ekran Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü 16" Flexwheel Jantlar Touch Siyah/Bej Döşeme

BAGAJ HACMİ (dm 3 ) VDA hacim (ISO 3 832 normu) 510 Arka koltuklar katlanmış halde maksimum hacim (tavana kadar) 1 257 ÖLÇÜMLER (mm) A Dingil mesafesi 2 634 B Toplam uzunluk 4 348 C Ön dingil çıkıntısı 814 D Arka dingil çıkıntısı 900 E Ön tekerlek izi 1 493 F Arka tekerlek izi 1 476 G Toplam genişlik dikiz aynasız/dikiz aynalı 1 733 / 1 994 H Boş yükseklik 1 517 J Boş bagaj eşik yüksekliği 754 K Yüklü halde yerden yükseklik 155 ÖLÇÜMLER (mm) L 2 inci sırada diz boşluğu 177 M Ön dirsek genişliği 1 417 M1 Arka dirsek genişliği 1 434 N Ön omuz genişliği 1 387 N1 Arka omuz genişliği 1 389 P Ön koltukta 14 açıyla tavan yüksekliği 900 P1 Arka koltukta 14 açıyla tavan yüksekliği 868 Y Bagaj üst giriş genişliği / maksimum bagaj genişliği 770 / 1 038 Y2 Çamurluklar arası iç genişlik 1 013 Z Bagaj giriş yüksekliği 406 Z2 Arka koltukların gerisinde yükleme uzunluğu 1 076

TEKNİK ÖZELLİKLER BENZİNLİ DİZEL 1.2 16v 75 bg MOTOR - VİTES KUTUSU Yakıt tipi Kurșunsuz süper Emisyon normu EURO5 Silindir hacmi (cm 3 ) 1149 Çap ve Stroke (mm) 69x76,8 Sıkıștırma oranı 9,8 Silindir / supap sayısı 4 / 16 Maksimum güç kw (bg/din) 55 (75) Maksimum güç devri (dev/dak) 5500 Maksimum tork Nm CEE 107 Maksimum tork devri (dev/dak) 4250 Partikül filtresi - AKTARMA ORGANLARI Vites kutusu tipi Manuel - 5 ileri FRENLER Ön: hava kanallı disk (DV) çapı (mm) 258 PERFORMANS Maksimum hız (km/sa) 156 0-100 km/sa (sn) 14"5 Tüketimler (lt/1 00 km) CO2 (g/km) Şehir içi Şehir dışı Karma 140 7.9 5 6 KAPASİTELER Yakıt deposu (lt) 50 AĞIRLIK Aracın yürür vaziyette kütlesi (kg) 974 1.5 dci 90 bg Euro Dizel EURO5 1461 76 x 80,5 15.5 4 / 8 66 (90) 3750 220 1750 var Manuel - 5 ileri 258 167 12"2 103 4.4 3.7 3.9 50 1059 Symbol aşağıdaki üç kıstasa uymaktadır : Çevreye olan etkilerini minimize eden ISO 14001 onaylı bir fabrikada üretilmektedir. CO 2 salımları 120 g/km den düşüktür. Geri dönüşümden gelen %7 in üzerinde plastik içermektedir ve ömrünün sonunda %95 in üzerinde yeniden değerlendirilebilir özelliktedir. ile, markamız aracın tüm ekonomik ömrü boyunca taahhüde girmektedir.

/ / 16 Flexwheel Jantlar A: Aksesuar

TEMEL AKSESUARLAR DAHA FAZLA KONFOR, DAHA FAZLA TEKNOLOJİ Mİ İSTİYORSUNUZ? RENAULT, YENİ SYMBOL E ÖZEL HAZIRLANMIŞ VE GELİŞTİRİLMİŞ GENİŞ BİR AKSESUAR ÜRÜN GAMI SUNUYOR. 2. 2. 1. 5. 4. 3. 1. Yan Cam Rüzgarlığı İkili takım halinde satılan bu ön yan cam rüzgarlıkları yolcu bölümündeki havanın dolaşmasına olanak verir. Kolayca takılabilir. 2. Bagaj Taban Filesi bagaj bölmesini düzenlemenize olanak sağlar. 3. Yan Kapı Bantları Yeni Symbol ünüzü, bu estetik görünümlü yan kapı bantları ile günlük hayatın ufak tefek darbelerine karşı koruyabilirsiniz. 4. Ön ve Arka Paçalıklar Araca özel olarak tasarlanmıș olan ön ve arka paçalıklar, kaportayı sıçrayan çamur ve taşlara karşı etkili bir şekilde korur. 5. Enlemesine Tavan Barları Bu enlemesine tavan barları aracınızın tavanına doğrudan ve hızlı bir şekilde takılır. Bu tavan barlarına bisiklet taşıyıcı, kayak taşıyıcı veya aracınızın yük kapasitesini artırmak amacıyla tavan bagajı takılabilir.

RENAULT'NUZA EN İYİ BİZ BAKARIZ! GARANTİLER YENİ SYMBOL Yeni Araç Garantisi, malzeme, montaj ve üretim hatalarına karşı kilometre sınırı olmaksızın 2 yıldır. Yeni Renault Symbol, 2 yıl sınırsız kilometre garantisine ek olarak 3 yıl 100.000 km (hangisi önce dolarsa) Yeni Araç Garantisi kapsamındadır. Boya Garantisi kilometre sınırı olmaksızın 3 yıl süre için geçerlidir. Aracın yaşı ne olursa olsun, Renault Yetkili Servislerinde, yapılan tüm müdahaleler, malzeme, montaj ve üretim hatalarına karşı 2 yıl / 60.000 km Yedek Parça ve Onarım Garantisi kapsamındadır. RENAULT ŞEBEKESİNDE SUNULAN DİĞER HİZMETLER Hiç kimse Renault nuzun bakım ve onarımını Renault dan daha iyi yapamaz, aracınızı Renault dan daha iyi donanım ve aksesuarlarla teçhiz edemez. İlk montaj parçalarına eşdeğer kalitede olan Renault Orijinal Yedek Parçaları Renault nuzun orijinal değerinin korunmasını sağlar. Artı Oto, çok cazip şartlar ve uygun fiyatlarla otomobil kiralama hizmeti verir. Aracınızı kişiselleştirmek için, sağlam ve ileri teknolojili, geniş Renault Aksesuarları yelpazesinden seçiminizi yapabilirsiniz. Aracınıza yapılan her müdahaleden sonra aracınızdaki 34 nokta, Renault şebekesi çalışanları tarafından güvenliğiniz için ücretsiz olarak kontrol edilir. Sonuçlar, Kontrol Sertifikası ile size verilir. Ayrıca aracınız, dış yıkaması yapılarak, size temiz bir şekilde teslim edilecektir. Her bir servis paketinin fiyatının baştan belli olduğu Renault Fix Servis Paketleri aracın bakımı için gerekli temel işlemleri ve bakım sırasında değiştirilen parçaları kapsıyor. Diğer bir deyişle, bu paketler size yedek parça, işçilik ve KDV si içinde, her şey dahil fiyatlarla sunuluyor. RENAULT YARDIM Türkiye nin her yerinde, günde 24 saat, yılda 365 gün arızalı ve kazalı araçlara yol üzerinde onarım ve çekme hizmeti veren Renault Yardım a 444 62 47 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. RENAULT YARDIM 444 62 47 365 GÜN 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİZ. Renault sizi dinlemek ve bilgilendirmek için bir dizi iletişim olanağını hizmetinize sunuyor: MÜŞTERİ HİZMETLERİ - Alo Renault Çağrı Merkezi : 0 212 444 66 22 - İnternet sitesi : www.renault.com.tr - Mektup adresi : RENAULT MAİS Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. Müşteri Hizmetleri Çakmak Mahallesi Balkan Cad. No: 49 Casper Plaza 34770 Ümraniye-İSTANBUL

YENİ RENAULT SYMBOL 12OZG00013 Eylül 2014 /renaultturkiye /renaultturkey /renaultturkey /+RenaultTurkiye www.renault.com.tr Broşürün içeriğinin baskı tarihi itibariyle doğru ve güncel olması için gereken tüm önlemler alınmıştır. Bu broşür önseri veya prototiplerden hazırlanmıştır. Sürekli ürün geliştirme politikası çerçevesinde, Renault broşürde tanıtılan ve görüntülenen araç ve aksesuarların özelliklerini her an değiştirme hakkını saklı tutar. Bu değişiklikler Renault Yetkili Satıcılarına en kısa sürede bildirilir. Ticarileştirildikleri ülkelere göre, versiyonlar arasında farklılıklar olabilir, bazı donanımlar mevcut olmayabilir (standart, opsiyon ve aksesuar olarak). En yeni bilgileri almak için en yakın Renault Yetkili Satıcısına başvurunuz. Baskı tekniklerindeki sınırlar nedeniyle, broşürde yer alan renkler araçların gerçek boya veya iç döşeme renklerinden az da olsa farklı olabilir. Her hakkı mahfuzdur. Broşürün, hangi şekilde ve ne amaçla olursa olsun, Renault nun ön onayı olmaksızın, tamamen veya kısmen çoğaltılması yasaktır.