www.smarttownankara.com Smarttown Bir Berlika Yapı Projesidir.



Benzer belgeler
Hayata Dair Herşey. SİZE O KADAR FAZLA İMKAN SUNACAĞIM Kİ, BURADAN DIŞARI ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.


Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

rüya sehir

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

yıldızlara yer açtık...

Size Özel Yenilikler

Hayatınıza elit bir değer katın...

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Başkent in en özel caddesinde,

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...



MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Yasamaya, deger yatırıma deger...

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

KILIÇ İNŞAAT

Her detayında size özel şıklık...


www

Geleceğinizin İnşası...

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

ELEGANT URLA

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT


Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

yıldızlara yer açtık... 3 yıldızlara yer açtık...

Ankara nın Yeni Vadisi

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

A B. Anlatılmaz yaşanır...

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.


BURJ ANTEP F&H Y PI.


Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır.

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Vatanım Hazır Beton İnşaat

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Fortis Yapı // Hakkında

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

Çerkezköy ün. en iyi projesi

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin


Özel olduğunuzu hissedin!

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.


değişimin başlangıç noktası

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi.


w w w. a s i l i n s. c o m

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

Şimdi Yaşamkent in en prestijli noktasında hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir proje doğuyor. Ferah ve fonksiyonel tasarımı, rengârenk bahçeleri

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

Gerçek olan bir rüya gibi..

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa

Bu üçlüye dikkat. Yatırım araştırılarak yapılır. En iyi her zaman sorgulanır!


1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

Hadımköy / Satılık Malikane

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

"Yaşamınıza Değer Katın"

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

TANITIM YAZISI. megalityapi.com

Transkript:

Smarttown Bir Berlika Yapı Projesidir.

Ankara da yeşili bol, toprağın kokusunun hissedildiği Smarttown da yaşıyorum. İnanması güç ama Smarttown da 14675 m 2 nin %80 i doğal yeşil alan var ve çamlar ile kaplı. Aslında bu özellik insanın yaşantısına inanılmaz bir güzellik, heyecan ve huzur katıyor. Tabiat ve sevgi. İkisi bir arada... Peki canım havuza girmek, tenis oynamak, yürümek, koşmak, oyun oynamak istediğinde bilin bakalım ne yapıyorum! Hayır! Sadece bu özellikleri kullanmıyorum. Smarttown un ayrıcalıklı başka özelliklerinden de faydalanıyorum. Hem bütçeme uygun, hem de faizsiz ödeme kolaylığını kullanıyorum... Smarttown u daha nasıl anlatayım ki? Çok insan düsler. ama Çok az insan sahip olur... Mükemmel teknik özelliklerini mi? Sadece 40 daire ve 6 özel villadan oluşan ayrıcalıklı yaşantımızı mı? İyi ki Smarttown lu olmuşum... İnsan yaşadığı yeri çok sevmeli...

Huzurun Rengi Yeşil Sonsuzluğun Simgesi Mavi ile Güzelleşir

Tutkuların Simgesi Güneş, Smarttown dan Doğar

Hayata Dair Her Şey SİZE O KADAR FAZLA İMKAN SUNACAĞIM Kİ, BURADAN DIŞARI ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ. SMARTTOWN ihtiyacınız olan her şeyi sunacak potansiyele sahip olup, size Ankara nın içinde yeni bir Ankara yaşatacak. Size dair, sizin bile bilmediğiniz yeni Dünyalar sunacak. SMARTTOWN size 14.675 m 2 lik bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz, geniş muhteşem bir yaşam alanı sunuyor. Üstelik bu alanın yaklaşık %80 i yeşil alan. Geniş peyzaj alanı ile size ve sevdiklerinize huzur dolu vakitler geçirmenizi sağlayacak. Yürüyüş parkuru, spor salonu, saunası ve daha birçok sağlıklı yaşam alanlarıyla sizin için her şeyi düşündük.

Bütün günün yorgunluğunu atacağınız sıcacık, huzur dolu bir mekân hayal edin. İlginizi çekebilecek başka özelliklerimiz de var tabii ki; 5+1 ses sistemiyle ya da opsiyonel olarak sinema sistemi kurdurarak evinizde kendi sinemanızı yaratın. Sizin İçin Huzur Dolu Bir Odam Var

Ayrıcalıklı Bir Mutfağa Ne Dersiniz? Kahvaltınızı yaparken mutfağın geniş penceresinden bakınca, kışın Ankara nın karlı dağlarının arasından gelen güneş ışıklarıyla, yazın beyazdan sıyrılmış yemyeşil bir manzarayla karşılaşacaksınız. Sonbaharda yağmur ve toprak kokusu, ilkbaharda ise yeni açan çiçeklerin kokusu sofranızı saracak.

Uğur, Bereket, Hareket, Değişim, Dönüşüm, Smarttown la gelecek.

Misafirleriniz Sizi Kıskanırsa Sorun Olur mu? Evinize misafirlerinizi davet ettiğinizde onları site girişinden salonunuza kadar kıskandıracaksınız. Muhteşem geniş odalarınızla ve güneşi en yüksek düzeyde içeri alacak şekilde dizayn edilmiş pencerelerinizle onlara şehir yaşamından ayrılmadan nasıl böylesine yeşil ve lüks bir mekânda yaşadığınızı gösterin. Eğer bunlar sizin için yeterli değilse onlara uzaktan kumandalı ev giriş sisteminizi, büyük pencerelerinizden muhteşem manzarayı, SPA merkezini, havuzunuzu, tenis kortunuzu gösterin, çocuklarınızı beraber güvenle oynamaları için çocuk parkına gönderin. Misafirleriniz girdikleri bütün ortamlardan daha huzurlu bir ortama girdiklerini anlayacaktır. Onlara ne kadar ayrıcalıklı olduğunuzu göstermekten asla çekinmeyin.

Mutluluğu Bulduğunuz Yer

Tercih Sizin... İsterseniz brüt 318 m 2 ve 180.11 m 2 lik net alanı ile geniş ve ferah dairelerimizden, isterseniz 592.31 m 2 brüt ve 378.16 m 2 lik net alanı ile 7+1 penthouse dairelerimizden ya da 546.47 m 2 brüt ve 461.20 m 2 lik net alanı ile kişiye özel villalarımızdan birini seçmek için birçok sebebiniz var. Sitemizde bulunan geniş yeşil alanımız içinde koşu parkuru ve bisiklet yolu, ailenizin güven içinde etkinliklere katılabileceği sosyal tesisleri, günün stresini atabileceğiniz 24 saat açık sıcak su havuzu, sağlıklı yaşamınızı devam ettirebileceğiniz spor salonuna şehirden uzaklaşmadan sahip olmayı sadece sizin tercihinize bırakıyoruz. Unutmayın ki akıllı bir ev güvenliğiniz için çok önemlidir. 24 saat kesintisiz güvenlik, kapalı devre kamera sistemi, güvenilir personel hizmeti, hırsız alarm sistemi, kompakt görüntülü diafon sistemi, yangın merdivenlerine duman girşini engelleyen basınç sistemi, sel algılama (selenoid su vana kesicisi), her daireye ve villaya iki adet otomatik sistemli otopark, opsiyonel olarak sinema ve ses düzeni, astım ve allerjik hastalıklara karşı merkezi süpürge sistemi gibi daha birçok özellik hem hayatınızı kolaylaştıracak hem de güvenliğinizi en üst noktada muhafaza edecektir. Projemiz doğayla iç içe bir projedir. Doğayı tahrip etmeden bütün teknik özellikleri kullanarak sizi istediğiniz gibi doğanın tam da ortasında lüks bir yaşama davet ediyoruz. Daha önce gördüğünüz bütün yaşam alanlarını size unutturacağımıza eminiz. Düşlerinizdeki gibi bir yaşam alanı ve sevdiklerinizle muhteşem anlar yaşamak için SMARTTOWN tek tercihiniz olacaktır.

Zinde Bir Başlangıca Kim Hayır Diyebilir ki? Açık sıcak su havuzu, profesyonel temizlik ve bakım ekibi ile beraber 24 saat sizin için bekliyor olacak. İşe gitmeden önce yapacağınız havuz keyfi güne muhteşem bir başlangıç yapmanızı sağlayacaktır. Günün yorgunuluğunu mu atmak istiyorsunuz? Akşam evinize geldiğinizde sitemizin seçkin sakinlerine özel yüzme havuzunu kullanarak bütün gününüzü sıfırlayabilirsiniz.

Profesyonel ekiple birlikte spor salonumuzda mükemmel vakit geçirebilirsiniz. Sadece fitness değil spinning, pilates, yoga, crossfit gibi birçok aktiviteyi yapıp saunada terinizi atabilirsiniz. Hepsini sizin için hazırladık. Sadece bizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Villalar

Kanada yı Türkiye ye Taşıyoruz Daha önce hiç tatmadığınız, belki filmlerde görüp özendiğiniz ve keşke biz de böyle bir evde otursak dediğiniz villaları Türkiye ye getiriyoruz. Türkiye nin daha önce hiçbir köşesinde yapılmamış bu ayrıcalıklı Kanada tarzı villalara sahip olmanızı sağladığımız için, bunun haklı gururunu sizinle de paylaşmak istiyoruz.

Villaların girişi siteden tamamen bağımsız olup her birinin kendine ait 2 adet kapalı otoparkı vardır. Villalarımız 560 m2 gibi büyük bir kullanım alanına sahip ve yine sizler için her ayrıntı düşünülmüş bir projedir. Lüks odaları, akıllı ev sistemi, standart olarak bulunan lüks banyosu yalnızca siz değerli misafirlerimiz için özel olarak Kanada tipi villalardan esinlenip Ankara da ve Türkiye de bir ilki gerçekleştirip altına imzamızı atıyoruz. Yaptığımız bu çok özel çalışma için yalnızca yapmanız gereken, oradaki muhteşem havayı koklayıp sizi ne kadar ayrıcalıklı kılacağının farkına varmak.

Proje Özellikleri

B Blok A Blok C D E F G H

Daire Başına Yaklaşık 380 m² Yeşil Alan Sosyal Tesis Spor Kompleksi Doğal Yürüyüş Alanı ve Koşu Parkı Çocuk Eğlence Parkı Şömine Odası Sosyal Donatılar Tenis Kortu 14.675 m 2 Proje Alanı 36 Adet 4+1 4 Adet 7+1 Penthouse Yüzme Havuzu Her Daireye ve Villaya 2 Otopark Alanı Engelli ve Misafir Otoparkları Spa Radya Temel Sistemi ile Depreme Dayanıklılığı Artırılmış Bloklar Direnaj Yöntemi iie Binaların Suya Maruz Kalması Önlenmiştir Merkezi Isıtma Uydu Sistemleri Akılı Ev Sistemi 6 Adet Superplus Tek Katlı, Yüksek Çatılı Villa 11.475 m 2 Sosyal Yaşam Alanı Teknik Detaylar Fiber İnternet Altyapı Sistemi Her Daire İçin Görüntülü Intercom Sistemi Her Odaya Internet ve Tv Altyapısı Modüler Su Deposu Mekanik Odalar ve Şaftlar Bakım Onarım Hizmetleri Peyzaj ve Bakım Hizmetleri Misafir Kabul ve Yönlendirme Her Katta 2 Daire ve 3 Cepheli Güvenlik ve Gözetim Hizmetleri Yangın Söndürme Deposu Hızlandırılmış Kat Duyarlı ve Sessiz Çift Asansör Sinerji ve Temperli Camlar 86 Adet Otopark Her Villaya Ait 2 Adet Kapalı Otopark Beyaz Mat Lake Kapı ve Dolaplar Aynalı Vestiyer ve Giyinme Dolapları Hilton Lavabolar Büyük Boyutlu Porselen Seramikler İthal Duvar Kağıdı ve Parke Özel Tasarlanmış Çelik Kapı

2 Tip1 (4+1) 1 4 5 Katplanı 14 3 1 SALON 40 m² 2 SALON BALKON 16 m² 3 ANTRE KORİDOR 21 m² 4 MUTFAK 18.72 m² 5 OTURMA ODASI 21.39 m² 6 EBEVEYN YATAK ODASI 18 m² 7 EBEVEYN BALKON 9 m² 8 EBEVEYN BANYO 3 m² 9 EBEVEYN GİYİNME ODASI 3 m² 10 ÇOCUK ODASI 11 m² 11 GENÇ ODASI 11 m² 12 GENEL BANYO 5 m² 13 WC 2 m² 14 ÇAMAŞIR ODASI 1 m² 11 10 7 9 6 12 8 13 Daire 4+1 Net kullanım alanı: 180.11 m 2 Daire 4+1 Brüt kullanım alanı: 318 m 2

23 18 19 Tip2 (7+1) Katplanı 8 9 12 6 10 7 20 16 15 17 21 22 24 ALT KAT 1 SALON 40 m² 2 SALON BALKON 16 m² 3 ANTRE KORİDOR 21 m² 4 MUTFAK 18.72 m² 5 OTURMA ODASI 21.39 m² 6 EBEVEYN YATAK ODASI 18 m² 7 EBEVEYN BALKON 9 m² 8 EBEVEYN BANYO 3 m² 9 EBEVEYN GİYİNME ODASI 3 m² 10 ÇOCUK ODASI 11 m² 11 MERDİVEN ALTI KİLER 11 m² 12 GENEL BANYO 5 m² 13 WC 2 m² 14 ÇAMAŞIR ODASI 1 m² 13 3 14 5 4 2 11 1 ÜST KAT 15 EBEVEYN YATAK ODASI 25 m² 16 EBEVEYN GİYİNME ODASI 9.1 m² 17 EBEVEYN BANYO 2.56 m² 18 OTURMA ODASI 21.32 m² 19 HOBİ ODASI 19.36 m² 20 ÇALIŞMA ODASI 13.78 m² 21 ANTRE VE KORİDOR 25.35 m² 22 GENEL BANYO 4.44 m² 23 TERAS 68.56 m² 24 KİLER 8.58 m² Penthouse 7+1 Net kullanım alanı: 378.16m 2 Penthouse 7+1 Brüt kullanım alanı: 592.35m 2

Villa Katplanı Giriş Katı 1 ANTRE 16.07 m² 2 KORİDOR 6.09 m² 3 SALON 51.40 m² 4 YEMEK ODASI 20.29 m² 5 MUTFAK 29.01 m² 6 VESTİYER 5.81 m² 7 WC 2.40 m² 8 HOL 2.60 m² 9 KAPALI GARAJ 29.50 m² 10 KONUK ODASI 12.76 m² 11 WC 3.84 m² 12 ÇALIŞMA ODASI 13.74 m² 13 TERAS 19.03 m² 14 KIŞ BAHÇESİ 11.94 m² 15 MERDİVEN SAHANLIĞI 4.71 m² Giriş kat net kullanım alanı: 229.19 m 2 Giriş kat brüt kullanım alanı: 266.46 m 2 Superplus Villa Net kullanım alanı: 461.20 m 2 Superplus Villa brüt kullanım alanı: 546.47 m 2

Villa Katplanı 1. Kat 1 EBEVEYN YATAK ODASI 33.43 m² 2 EBEVEYN BANYO 9.24 m² 3 KORİDOR 9.10 m² 4 ÇAMAŞIR ODASI 7.53 m² 5 KURUTMA BALKONU 3.36 m² 6 YATAK ODASI 13.90 m² 7 BANYO 4.51 m² 8 YATAK ODASI 2 17.78 m² 9 BANYO 2 3.92 m² 1. kat net kullanım alanı: 102.77 m 2 1. kat brüt kullanım alanı: 125.24 m 2 Superplus Villa Net kullanım alanı: 461.20 m 2 Superplus Villa brüt kullanım alanı: 546.47 m 2

Villa Katplanı Bodrum Katı 1 HOBİ ODASI 56.79 m² 2 HOL DOLAŞIM 14.55 m² 3 TEZHİN MERKEZİ 16.40 m² 4 BANYO 4.55 m² 5 MÜŞTEMİLAT 30.98 m² 6 BANYO 5.97 m² Bodrum kat net kullanım alanı: 129.24 m 2 Bodrum kat brüt kullanım alanı: 154.77 m 2 Superplus Villa Net kullanım alanı: 461.20 m 2 Superplus Villa brüt kullanım alanı: 546.47 m 2

Smarttown ulaşım

Projemizde A ve B blok ta 18 adet 4+1, 2 adet 7+1, 6 adet 546.47 m 2 villa ve 11.475 m 2 doğa ile iç içe muhteşem bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca Kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness center, jeneratör, akıllı ev sistemi, ev güvenlik sistemi ve kapıcı yer alıyor. Aileler için tasarlanan projemizde geniş ve konforlu dairelerini sosyal yaşamla hiçbir ayrıntıyı gözardı etmeden buluşturuyor. 14.675 m 2 arsa alanı üzerinde, proje toplam 3.182 m 2 ye oturmaktadır. Geriye kalan 11.475 m 2 alan yeşil alan olarak bırakılmıştır. Ev sahibi olmayı planlayanlara hayal ettikleri huzurlu yaşamı vaad eden proje, özellikle yatırımcılar için kısa sürede hızlı gelişim göstermesi beklenen avantajlı bir lokasyona da sahip. Projemiz konseptinin yanı sıra mükemmel lokasyonuyla da öne çıkıyor. Projemiz Dodurganın en geniş, 35 m bulvar üzerinde bulunuyor. Demay Mimarlık Gürkan Demirci 3 mimar bir arada Yeni bir anlayışla tasarlanan villa projelerimizde, Zemin katta maksimum alan kullanımı ile birbirine akan kullanışlı mekan organizasyonu ve çatı arası kullanımıyla kazanılan alanda yaratılan geniş rahat süit odaların yer aldığı yaşam alanları ile yatay olarak çözümlenmiş, user frendly design tanımının ( Kullanıcı dostu tasarım ) hakkını veren bir tasarım konsepti yakalanmıştır. Arsanın şanslı konumu neticesinde eğim ve manzara yönüyle de uyumlu konumlanan yeşil alan-park yönünde manzaraya hakim ve yüksek katlı kısımdan izole şekilde 6 adet özel villa yer almaktadır. Arazinin doğal eğimine paralel ve her biri kendi yeşil alanı içerisinde çevresine uyumlu, yönlenmesinin ve güneş konumunun tüm avantajları kullanılarak oluşturulan plan şemasında salon mutfak yemek odası gibi ana yaşam alanlarının tümü manzara doğrultusunda yerleştirilirken özellikle açık alan çözümlerinde günün, mevsimin, yılın farklı zamanlarında kullanıma elverişli dış mekanlar tasarlanmıştır. Yaşam alanlarından izole tamamen farklı konumda çözülmüş servis mekanları ; kapalı otopark, Servis merdiveni ile bodrum kata iniş, geniş vestiyerler ve depolama alanları ile kullanım pratikliği konforundan maksimum şekilde yararlanma imkanı sunmaktadır. Evin kalbi konumundaki giriş bölümü ile dinamik bir ilişki kuran dairesel merdiven ve 3. Boyutta mekan ilişkisini sağlayan aydınlık galeri boşluğu ile daha ilk adımınızı attığınız anda şıklığı ve mekan kalitesi ile sizi ve sevdikleriniz karşılar. Eğimli çatının algılanabildiği yaşam alanı ve yemek odasını görsel olarak ayıran Şömine ile çevresinin farklı yorumları sayesinde konutların her birinde kullanıcısını yansıtacak yorum fırsatı sunmaktadır. Manzaraya hakim, güney yönelimli, geniş, ferah, aydınlık, kullanışlı mutfaktan da söz etmeden geçmek olmaz. Sade doğal şıklığı içerisinde, sizi yansıtacak, ailenizle oluşturacağınız mutlu huzurlu yaşam alanınıza en iyi şekilde ev sahipliği yapabilecek bir proje Kroma Mimarlık, Mimar Işıl GÜLER ( ODTÜ 94 ) Y. Mimar Pelin YURT ( ODTÜ 93)

www.berlikayapi.com T. T. Araz, Üçüncü Kardeşler ve Ünsal Grup birleşerek kurumsal bir yapı olan Berlika Yapı Endüstri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketini kurdular. Kökleri 1950 yıllarına dayanan Araz ailesi tarafından kurulan Araz Kollektif Şirketi uzun yıllar devlet taahhüt sektöründe alt ve üst yapıda çok önemli büyük projelere imzasını atmıştır. Yatırımlarının önemli bir kısmını hayır işlerine ayıran ailenin üçüncü kuşaktan gelen evlatları Turgay ve Turgut Araz 1980-2005 yılları arasında ikinci bir sektör olarak kadar inşaat malzemesi satışı yapmıştır. Daha sonra Turgay Araz kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışırken diğer iki ortağı ile birlikte Berlika Yapı Endüstri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketini kurarak yönetim kurulu başkanı olmuştur. Ünsal Grup ise 1981 yılında Ankara da inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana geçen zaman diliminde faaliyet alanını genişletip çeşitlendirilen Ünsal Grup bünyesinde iki adet Limited iki adet Anonim Şirket bulunmaktadır. 1995 yılında Üçüncü Kardeşler ticari ünvanı ile şirketleşerek bölgesinde isminden söz ettirmiştir. Modern ve kaliteli yapılara imza atan firmanın bünyesinde bir adet Limited şirketi, bir adet Anonim şirketi ve Gürkan Üçüncü adına şahsi firma bulunmaktadır. Geçmişi, tarihin derinliklerine uzanan üç büyük şirket birlikteliğiyle oluşan Berlika Yapı kalitesinden ödün vermeyen, teknolojilerdeki değişikliklere kısa sürede uyum sağlayan, müşteri beklentilerini zaman kaybetmeden karşılayan, sunduğu hizmetlerde uygun fiyat anlayışını ön planda tutan ve kaliteli personeliyle sektörde kurumsallaşmış bir şirket olmuş, haklı bir güven kazanmıştır. SmartTown ve Nexus Loft projeleri ile inşaat sektöründe yerini almıştır. Hedefimiz çevreye ve sizlere duyarlı olmaktır.

Bu katalogdaki görseller ve bilgiler sadece teşhir amaçlıdır. Yasal sözleşmelerde kılavuz gösterilemez. Berlika Yapı Endüstrisi San. Tic. A. Ş. projede değişiklik yapma hakkını saklı tutar. www.cnknv.com BERLİKA SMARTTOWN SATIŞ OFİSİ Çayyolu Dodurga Mevkii Melis Caddesi 8/A Ankara Türkiye Tel-Fax: 0312 427 07 07