Guzell Tower. işiniz guzell olsun... bir projesidir.



Benzer belgeler
R E S I D E N C E & O F F I C E

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Geleceği Bugünden Görmek...

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

BİZ KİMİZ?

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!


Yasamaya, deger yatırıma deger...

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

ARMA MODERN DÜNYANIN Kapılarını ARALAMAK Elinizde.

Her detayında size özel şıklık...


İş hayatında dengeleri değiştirecek

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Altın Park Konutları. 8 bloktan oluşan 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri toplam 91 daireyle sizleri yeni bir yaşama davet ediyor...

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception


Güçlü ve güvenilir bir isim...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

parkresidencescadde.com

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak.

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak

vistanbul un kalbinde yerinizi alın.

Bağlıca nın en lüks konsepti

w w w. k a h y a o t e l. c o m

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

ELEGANT URLA

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri


İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

yeni nesil yaşam alanı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

geleceğinize DEĞECEK

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

Satış Ofisi Merkez



İş dünyasında prestijin yeni adresi

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler...

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

SMK TOWER İş Yaşamınızın Kalitesini Arttırmaya Geliyor!

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

Ankara nın Yeni Vadisi

Başkent in en özel caddesinde,

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.


URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks...

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

VRD GROUP İNŞAAT.

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Size Özel Yenilikler


Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür.


ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

Çağdaş yaşamlar kurar.

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir.

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

EVİMYAPI DAN GEÇİT TE YENİ BİR İŞ MERKEZİ PROJESİ. iş dünyasında başarının yeni adresi

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

Akarsu Group. Genel Özellikler. Daireler. Kat Planları 10 Konum 12. Optimum?

www

ATAŞEHİR İN İLHAM MERKEZİ

"İş" denince akla İz Park gelecek...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

K ONUT KATALOĞU.

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Transkript:

Guzell Tower işiniz guzell olsun... bir projesidir.

işiniz guzell olsun

Guzell Tower Misyonumuz Geçmişten aldığı mirası zenginleştirerek geleceğe taşıyor... Binyıllardır pek çok uygarlığa beşiklik etmiş olması nedeniyle her köşesinde farklı mimari akımların ve tarzların eserlerini barındıran bir coğrafyanın üzerinde yaşıyoruz. Bu mimari zenginlik, bir yandan onları bize miras bırakan kültürlerin, sanatçıların ve zanaatkarların yaşam alanlarını tasarlayıp belirlerken; diğer yandan da yüzlerce yıl sonrasını göz önüne alan bir planlama yapmış olduklarını kanıtlıyor. Ç.R.J. İNŞAAT, üzerinde yaşadığımız ve ruhundan beslendiğimiz bu tarihsel bilincin farkında... Bu bilinç sayesinde projelerini hayata geçirirken sadece günümüzün ihtiyaçlarını karşılamayı değil; gelecek kuşakların da gereksinimlerini ve estetik kaygılarını göz önünde bulundurmayı görev biliyor. İçinde bulunduğumuz zaman diliminde, görevinin sadece gereksinimleri ve estetik kaygıları karşılamakla sınırlı olmadığının bilincindedir. Bu hedefleri yerine getirirken, doğaya saygılı davranmanın ve onunla barışık olmanın önemini ve 'çevreci' bir yaklaşım ortaya koymanın hem günümüz dünyasına hem de gelecek nesillere karşı sosyal bir sorumluluk olduğunu göz önünde bulundurmaktadır. İşte bu yüzden Ç.R.J. İNŞAAT'ın misyonu dört anahtar kelimeyi içerir: Çağdaş, Estetik, Bilimsel ve Çevreci... Vizyonumuz Sizin HAYALLERİNİZ, bizim PROJELERİMİZ... Modern hayat, modern bireyin yaşama ve çalışma alanlarını çağın diline uygun bir yaklaşımla programlamayı gerektirmektedir. Bu plan yapılırken, hiç durmaksızın değişim gösteren ihtiyaçları ve yaşam biçimlerini akılcı ve yaratıcı bir çizgiyle karşılamak, inşaat sektöründe faaliyet gösteren tüm girişimlerin yükümlülüğüdür. Ç.R.J. İNŞAAT, bu temel sorumluluğu 'olmazsa olmaz' bir zorunluluk olarak kabul eder; ama vizyonunu sadece 2000'li yılların perspektifiyle değil; geleceğin ihtiyaçlarına yönelik öngörülerini de ortaya koyarak belirler. İşte bu yüzden, projelerinde, müşterilerinin yaşama ve çalışma alanlarına dair tüm hayallerine yanıt vermeyi görev sayar.

en son ne zaman..? İŞİNİZE GİDERKEN HEYECAN DUYDUNUZ? İŞİNİZDE SAATİN NASIL GEÇTİĞİNİ UNUTTUNUZ? ULUDAĞ IN MUHTEŞEM MANZARASI İLE İŞE BAŞLADINIZ? KENDİNİZİ TAMAMEN GÜVENDE HİSSETTİNİZ? ZAMANINIZI TRAFİĞE DEĞİL KENDİNİZE AYIRDINIZ? YENİ BİR GÜN İÇİN HEYECAN DUYDUNUZ? İŞİ YERİNİZİ PARMAKLA GÖSTERDİNİZ? MANZARAYA KARŞI KEYİFLE KAHVENİZİ YUDUMLADINIZ? TÜM İHTİYAÇLARINIZA TEK TELEFONLA ULAŞTINIZ? YAŞADIĞINIZI GERÇEKTEN HİSSETTİNİZ? KENDİNİZİ İŞ HAYATININ MERKEZİNDE HİSSETTİNİZ? en son ne zaman tüm hayallerinizi tek bir projede buldunuz..?

İŞ hayatına bağlantı noktanız Guzell Tower Nilüfer ilçesinin en hızlı ulaşım seçeneklerinden biri olan Ata Bulvarı cad desinin hemen yanı başındaki Guzell Tower sayesinde, artık çalıştığınız yer ile her zaman şehrin içindesiniz. Şehrin ana arterlerine yakınlığıyla istediğiniz heryere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Guzell Tower İş te Mükemmel konum, kolay ulaşım Nilüfer'de Bursa için yeni bir simge. Modern tasarımı ve teknolojisi ile 16 katlı, 65 metre yüksekliğindeki Guzell Tower iş dünyasının her türlü beklentisini karşılamak için tasarlandı. Hayalinizdeki ofisi tek kat'da 132 m2'den 550 m2'ye kadar farklı kullanım alternatifleri ile seçebilirsiniz. Size özel resepsiyon, restaurant, toplantı salonu, özel arşiv ünitesi, oto yıkama, vale gibi hayatınızı kolaylaştıran yönetim hizmetleri ile ihtişamlı ve pratik bir çalışma ortamının tadını çıkarın. Guzell Tower bölgenin silüetini yeniden yorumlayacak, beklentilerinizin çok üzerinde teknoloji, dizayn ve konfor için yeni ofis standartları belirliyor. Mimar Eldar Melikşah imzası ile dizayn edilmiş ikonik bina, iş yaşamında tasarıma yepyeni bir boyut getiriyor. Her ofis için bağımsız klima sistemi, her katta dinlenme balkonları, 4 adet asansör ile konfor Guzell Tower'da karşılığını buluyor. Bütün bu hizmetlerin hepsi yüksek güvenlik standartları; jet grout zemin kolonları, 7 gün 24 saat kamera takibi, jeneratör, kartlı geçiş sistemleri, x ray cihazları ile fiziki güvenlik kontrolü,yangın dedektörleri, yangın söndürme sistemleri ile destekleniyor ve mükemmel bir teknik altyapı ile çalışma ortamı oluşturuyor.

bölgenin silüeti Guzell Tower ile yeniden yorumlanacak

Geçmişten aldığı mirası zenginleştirerek geleceğe taşıyor Osmanlı'ya başkentlik yapmış binlerce yıllık tarihi ile sayısız şiire ve şarkıya, tabloya ilham vermiş; Görenlerin kalbini fetheden şehir Bursa, şimdi Guzell Tower ile yepyeni bir değişim rüzgarı ile buluşuyor... Dünyanın en eski kültür ve ticaret merkezinde, yatırımlarla her geçen gün büyüyen Nilüfer ilçesinin en önemli bölgelerinden Altınşehirde Uludağa karşı yerden göğe kadar ayrıcalıklı bir yaşam yükseliyor...

Nitelikli, geniş ofisler

Ekibiniz için rahat çalışma ortamı; başarı katsayınızı arttıracaktır 132 m2'den 550 m2'ye kadar büyük şirketlerinde rahatça çalışabileceği ferah ofisler sunan Guzell Tower, çalışma sınırlarını ortadan kaldırıyor. Ofis dünyasında iş yaşamının yeni simgesi olarak yükseliyor...

Modüler modern ofis alanları

Prestij yükselten lüks karşılama

Uludağ manzarasına karşı keyifle çalışın

Ferah kat holleri

keyifli bir kahve ve yemek molası

100 kişilik konferans salonu

Özel arşiv ünitesi

Otopark stresine son

İşinize değer katan özellikler Her bağımsız bölüm için 1 araçlık otopark Yangın algılama ve söndürme sistemi 100 tonluk su deposu Resepsiyon Konferans Salonu Oto Yıkama Özel arşiv ünitesi Her ofis için mutfak ve wc Genel jenaratör Isıcamlı tam silikonlu dış cephe Doğal ve mekanik havalandırma Anons sistemi Fiber internet alt yapısı Multi inverter iklimlendirme 7/24 yüksek güvenlik Kartlı geçiş sistemi X ray cihaz taraması 4 adet hızlı asansör Tüm ofislerde Uludağ manzarası Restaurant Açık misafir otoparkı Vale hizmeti Merkezi uydu ve dijital tv altyapısı CCTV ve güvenlik sistemleri Merkezi otomasyon Jet Grout Zemin Kolonları

Bilgilendirme hizmetleri Talep ettiğiniz hizmet birimlerinin isim, adres ve nımara bilgileri size sağlanır. Döviz kurları, borsa bilgileri, yol durumu, hava durumu, indirimli servis bilgileri ve her türlü soruya cevap alınabilir. Danışmanlık hizmeti Günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Guzell Tower ın size bir önerisi var Seyahat danışmanlığı Eğlence danışmanlığı Satış ve kiralama hizmeti Seyahat hizmetleri Seyahatleriniz için en konforlu alternatifleri öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak tek telefonla mümkün Özel şöförlü araçlarla transfer hizmeti Otel ve uçak rezervasyonları Organizasyon hizmetleri Tüm organizasyonlarınız için hizmet verebilecek en uygun birimin size ulaşmasını sağlar. Kuru temizleme, ofis temizliği Çiçek ve hediye gönderimi organizasyonu Sinema, tiyatro ve restoran rezervasyonları Sunum ve konferanslarınız için davet organizasyonu ve catering hizmeti Bu hizmetler bina yönetiminin anlaşacağı firma veya bina yönetimi bünyesinde çalışan personeller tarafından verilecektir. Belirlenen hizmetler ücretlendirilebilir. Hizmetlerin aksama durumunda Ç.R.J. İnşaat sorumlu değildir.

her yol O na, O her yola yakın mükemmel konum, kolay ulaşım Güzelyalı feribot iskelesine 17 km (19 dakika) Bursa TÜYAP Fuar Merkezi ne 15 km (17 dakika) Uludağ Üniversitesine 8 km (10 dakika) Bursa çevre yolu (E90) otobanına 6 km (7 dakika) Nosab Küçük Sanayi Sitesi ve seçkin AVM ler Hemen yanı başınızda

Kat Planları

Otopark Kat Planı

Zemin Kat Planı

1. ve 2. Kat Planı

3. - 4. - 5. - 6. - 7. Kat Planları Ofis : 152 m² Ofis : 132 m² Ofis : 133 m² Ofis : 133 m²

8. - 9. - 10. - 11. Kat Planları Ofis : 285 m² Ofis : 265 m²

12. Kat Planı Ofis : 236 m² Ofis : 206 m²

13. Kat Planı Ofis : 575 m² Ofis : 533 m²

Çatı Katı Planı Ofis : 575 m² Ofis : 533 m²

Tüm bakışlar o na o yüzünü Bursa ya dönüyor... Proje render çizimleri ve broşürler teknik konuda geliştirilmiş detayları içermediğinden bağlayıcı değildir. Ç.R.J. İNŞAAT 'ın, katalokta yer alan planlar ve projelerde değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Guzell Tower Tower Guzell Altınşehir Mh. Ata Bulvarı Cd. Guzell Tower No: 17/A Nilüfer / BURSA Tel : 0224 888 00 81 Faks : 0224 888 00 82 Santral Gsm: 0533 540 2 999 facebook.com/guzelltower twitter.com/guzelltower instagram.com/guzelltower www.guzelltower.com