NESİLLER BOYU ANLATILACAK YENİ YAŞAM ÖYKÜNÜZ MY LİFE. Hayat şimdi Kayapa da başlıyor

Benzer belgeler
Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.


KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.


HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

Çerkezköy ün. en iyi projesi

Baş döndüren bir yaşam...

şimdi mavi ve yeşili zamanı

Ankara nın Yeni Vadisi

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

Yasamaya, deger yatırıma deger...

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Akşam ye kadar bilgi alabilirsiniz. YAPI

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

Bahçeli hayata bir adım...

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.


Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

İZMİR İN OKSİJENİ E

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Antre 6,73 m 2 Salon + Mutfak 17,64 m 2 Banyo 4,40 m 2 BANYO. Yatak Odası 12,90 m 2 Banyo 4,88 m 2 Net 34,39 m 2

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

Güçlü ve güvenilir bir isim...

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.


1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

CASALARA BIANCA

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz?

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

www


www. birlikinsaat.com

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR...

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Vatanım Hazır Beton İnşaat

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

parkresidencescadde.com

Hayallerinize ulaşmanız için...

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

ELEGANT URLA

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

Doğaya komşu konforlu bir yaşam


Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

hayallerinizi inşaa ediyoruz

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

İHLAS İLE KALİTE HAYAT BULUYOR


AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Transkript:

nesillerce NESİLLER BOYU ANLATILACAK YENİ YAŞAM ÖYKÜNÜZ MY LİFE Hayat şimdi Kayapa da başlıyor Bugün dünyanın geldiği noktada inovasyon ve değişimin yeri asla tartışılamaz. Türkiye de yeniden yapılanma sürecini bu temeller üzerine konumlandıran firmalardan biri olarak size, gelecek nesillere güvenle bırakabileceğiniz ve içinde yaşarken kendi mutlu öykünüzü yazabileceğiniz bir proje olan MY LIFE evleri ile yeniden merhaba diyoruz... estetik 01

konfor MUTLU HİKAYENİZİ GÜVENLE YAZIN 02 Nesiller boyu anlatılacak yeni yaşam öykünüz MY LIFE Bir ev size sadece 4 duvarı ve korunmayı sağlamaz. Bir ev size hayata nasıl baktığınızı göstererek, ne kadar güvende olduğunuzu hissettirerek mutlu yaşamanızı sağlamalıdır. MYLIFE evlerinde 7/24 özel güvenlik ve kamera sistemi ile korunan evlerinizde bu güveni her zaman bilerek huzurla yaşayacaksınız. yaşam

Tüm dairelerin 3+1 olarak yapılandırıldığı MY LIFE evleri, 8500m² alan üzerine 2000m2 yeşil alanla çevrelenen, toplam 6 blok 68 daireden oluşuyor. Bahçe katı dairelerinin her birine 50 m² özel bahçe ayrılan MY LIFE evleri sizin yeni mutluluk öykünüzün başlangıç noktası olacak. X

YARINLARA YAZILAN TARİFLER Hayat şimdi Kayapa da başlıyor Sizin geleceğe uzanan yeni hikayenizde, yarınlara bırakacağınız en güzel tarifleriniz MYLIFE evlerinin mutfaklarında yazılsın istedik. Denediğiniz her tarifte, daha fazla gülümseyen ailenizle geçireceğiniz, en lezzetli zamanların hikayelerini, MYLIFe evlerinin mutfaklarında yazacak, yarınlara sizi hep keyifle hatırlatan tarifler bırakacaksınız. 07

YAŞARKEN MUTLU EDECEK EVLER İNŞAA EDİYORUZ BUR-YAPI olarak yine aynı kural ve kalite anlayışı ile gelecek nesillere gidecek öykünüzün başlayacağı proje, Kayapa MY LIFE evlerine hoş geldiniz. 09 Hayatı sadece kolaylaştırmakla kalmayan, aynı zamanda içinde yaşarken sizi mutlu edecek evler inşa ediyoruz. Her aşamasında büyük titizlik ve heyecanla hareket ettiğimiz tüm projelerimizde önceliğimiz, hep sizin daha iyi yaşam şartlarında, daha uygun koşullarla ev sahibi olmanız.

konfor BU ÖYKÜDE HER ŞEY SİZE ÖZEL 10 MYLIFE evlerinde sizin hikayeniz size ayrılan ferah yaşam alanlarında yazılacak. 3+1 brüt 150 m², net 125 m² olarak planlanan dairelerinizde, keyifle geçecek yeni hayatınıza merhaba diyeceksiniz. Sıkılmadan, daralmadan, düşünmeden yerleşeceğiniz yeni yuvalarınızda anılar yüklediğiniz her eşyanıza, yenileri kadar yer bulacaksınız. yaşam

13 ENERJİ VE GÜÇ DOLU BİR ÖYKÜ BU Hayat şimdi Kayapa da başlıyor MYLIFE evlerinde öyle bir öykü var ki sizin yazmanızı bekleyen, bu öykünün her satırı sizi düşünen size güç veren detaylarla dolu. Jenaratör sistemi ile donatılan MYLIFE evlerinde hayat size hiç kararmayacak, hiç güç kaybetmeyecek, yolunuz ve hayatınız hep aydınlık olacak...

DOĞA RENKLERİYLE HUZURUNUZA EŞLİK ETSİN Nesiller boyu anlatılacak yeni yaşam öykünüz MY LIFE 15 Hayatınızın öyküsünü yarınlara yazacağınız MYLIFE evlerinde doğa sizin huzurunuza eşlik edecek. Yeşilliklerin, peyzaj mimarinin ve Kayapa nın bozulmayan doğasının içinde, belki havuzunuzun keyfini sürecek belki yapacağınız yürüyüşlerle doğanın renklerini keşfedeceksiniz. Hayatın tam merkezinde ama bir o kadar da size özel bir dünyada olmanın farklılığını her zaman hissedeceksiniz.

16 HAYATA EN YAKIN ÖYKÜNÜZÜ YAŞAYIN Hayat şimdi Kayapa da başlıyor MY LIFE evleri ile ihtiyacınız olan huzuru yaşarken, Kayapa Zafer mahallesinde yükselen yeni adresinizde hayatın tam merkezinde olma fırsatını da yakalayacaksınız. İstanbul - İzmir otoban bağlantısı, okullara, alışveriş merkezleri ve Uludağ üniversitesine yakınlığı ile MY LIFE evleri, size hayata en yakın öykünüzü yaşatacak.

17 GELECEK NESİLLER SİZİN ÖYKÜNÜZÜ YAŞASINLAR Nesiller boyu anlatılacak yeni yaşam öykünüz MY LIFE Mutlu hikayenizi yazacağınız MYLIFE evlerinde çocuklarınız hayata, onlara ayrılan yaşam alanlarından daha güvenle bakacaklar. İçinde yaşarken yarınlarını düşünmeden, onlara kalacak güzel anılarıyla büyüyecek mutlu çocuklarınızın öyküsü yıllarca anlatılacak.

konfor HİÇ BİTMEYECEK TATİL ÖYKÜNÜZ OLSUN 18 Yeni adresiniz MYLIFE evleri, sizi mutlu edecek her detay düşünülerek hayata geçiyor. Yazacağınız en güzel hikayenizde her zaman ihtiyaç duyacağınız o bitmeyen tatil hayali sizinle olacak. Yüzme havuzları, peyzaj mimarinin en güzel örnekleriyle hazırlanan yürüyüş alanları, çocuklarınızın yanı başınızda ama özgürce oynayacağı oyun alanları ve parkları, sizi günlük yaşama bir tatil tadıyla bağlayacak.

GÖRÜKLE GÖRÜKLE BAĞLANTISI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İZMİR OTOYOL BURSA İZMİR YOLU BURSA ZAFER MAH. Görükle Uludağ Üniversitesi Otoyol 3 km 4,5 km 3 km KAYAPA KAYAPA TOKİ

KAT PLANI Salon : 29,85m2 Mutfak: 12,95 m2 Oda1: 11,75m2 Oda2: 10 m2 Ebeveyn Yatak Odası: 13,40 m2 Giysi Odası: 8m2 Ebeveyn Duş : 3,1m2 Hol: 10,65m2 Banyo: 5,25m2 Ön Balkon:15,60m2 Arka Balkon:5,1m2 Toplam m2 : 125,65m2

23 Nisan Mahallesi 262. Sokak Bur-Yapı Yasemin Apt. No:4/1 Nilüfer / BURSA t./+90 224 441 0 666 - +90 224 413 96 96 f./ +90 224 413 96 97 info@buryapi.com www.buryapi.com