Simla nın seçimi ürünleri

Benzer belgeler
TASARIMLARI KÜÇÜK BÜYÜK HERKESE!

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

S/6 S/5 S/2 S/7 TEMMUZ 17 BABALARIMIZ İÇİN BULUŞTUK SEDEF AVCI ÜSKÜDAR DA İYİLİK BEBEKLERİ İYİLİĞİN NABZI BURADA ATIYOR

MONEMA Yemek Masası. Berjer

HighLight Aydınlatma

ÜSKÜDAR DA RENKLİ HAFTA SONU Bir Üsküdar geleneğine dönüşen tasarım pazarı, Beylerbeyi İskelesi nde sokak hayvanları yararına düzenlendi.

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

NADOL. yaşam evleri.

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

BAYRAM KOLEKSİYONLARI

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Wabi Koleksiyonu - Koru

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

MUTLU ŞEHİR ÇİKOLATALARI

FLUYAPI. FLUYAPI

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

/elaresort /elaresort

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2018 İlkbahar Koleksiyonu

H A L İ Ç T E Y A Ş A N A C A K Ç O K Ş E Y V A R

Franchise Tanıtım Dosyası

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

SONBAHAR & KIŞ 17/18

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü

Üsküdar da İyiliği Paylaşan Alışveriş Kültürü!

22 yaşındaki Otizmli Yasemin Pebo ve Bebo isimli oyuncakları hazırlıyor

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

DÜNYA BARIŞI İÇİN 1000 TURNA Üsküdarlı minikler dünya barışı için Japon kızı Sadako anısına origamiden 1000 turna yaptı.

MUTFAK

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

KOLTUK TAKIMI Koleksiyonu

BANYO KOLEKSİYONU

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz


HAKKIMIZDA. getirdik.

MUTLULUK AİLEDE BAŞLAR Anne-babalar, çocuklarıyla doğru iletişim kurmanın ipuçlarını öğrenmek için Nev Mekan da buluştu. S/2

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

"Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4

COLLECTION2017. dawood.com.tr

Her detayında size özel şıklık...

Baş döndüren bir yaşam...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI

Bugün, yeni hayatının ilk günü... İçinde huzurlu ve mutlu yaşam olan.

IKEA 2017'de ezber bozuyor ve yeni yılda kusursuz olmamayı kutluyor!

COLLEC- TION

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Jamie Foxx J

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR...

ÇOCUK KALPLİ ÇANTALAR. ŞEHİRDE İYİLİK KOŞUSU Çocuk kalbiyle tasarlanan mini sırt çantaları yine çocuklara hediye ediliyor.

V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

Doğum Günü Hediyesi. Ücretsiz kargo lu ürün seçenekleri ile 1001hediye.com.tr adresinde, doğum günleri için harika hediyeler var.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

SODA Sunar. Meriç Kara. SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk kişisel sergisi A Domestic Schizophrenic Project e ev sahipliği yapıyor!

Biggshop Dijital Franchise

ipeksi bir mutluluk için...

NOVELTIES.

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Madalyonun diğer yüzü

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz...

İLMEK İLMEK DOKUNAN 45 YIL...

Geleceği Bugünden Görmek...

COTTON USA BAŞARI ÖYKÜSÜ: ÇİN MODA HAFTASI 2018

S/5 S/6 S/7 S/2 HAZİRAN 17 SERAMİK DİLİNDE HİKAYELER DERİN DALGALAR İYİ Kİ ANNELERİMİZ VAR! ORİGAMİ İLE HAFTA SONU EĞLENCESİ

Biz diyoruz ki, her bavulda sevgiye yer vardır.

HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR

S P R I N G S U M M E R

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN

KILIÇ İNŞAAT

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

NOCTURNE.

INDEX

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri,

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir.

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ...

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

MANİFESTO DOĞUŞTAN İYİ BİR GELECEK, DOĞUŞ İLE GELECEK.

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN!

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM

1. Tüm Takı grubu 31 Aralık 2010 a kadar % 10 İNDİRİMLİ!

Kurumsal Hediye Ajansınız. Hediyeleriniz ile fark yaratın

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

MUTLU OFİSLERE HOŞGELDİNİZ.

YENİ BİR DÜNYANIN ANAHTARI...

İyi Tasarımın 60 Yılı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Samm Hotel. Konaklama Sanatı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

Transkript:

TASARIM ve ALIŞVERİŞ Simla nın seçimi ürünleri

MUTLU ŞEHİR ANNELERİNDEN Simla nın seçimi ürünleri Üsküdar markası şehirden olduğu kadar genç tasarımcıların vizyonlarından da ilham almayı seviyor. Yetenekleriyle göz dolduran tasarımcı Simla Emek de bize katıldı. Tasarımlar Üsküdar markasına katkıda bulunan Mutlu Şehir Anneleri, tasarımda dünyasında da iz bırakan ürünlere imza atıyor. Kişiselleştirilebilir çantalar ve hediye seçenekleri çok akılcı. Ve Mutlu Şehir Anneleri nin özel önerileri ile seçim yapma zamanı. Kendisi çok yakında Üsküdar markasına katkıda bulunmak için tasarlayacak. Ama öncesinde Simla ile Üsküdar da bir gün geçirdik. Ve işte, iyiliğin yıldızlarından Simla nın gözünden, onun tasarıma ve şehre bakışını yansıtan Üsküdar markalı ürünlerden çok özel bir seçki. Fakat bu tasarımların asıl mesajı pozitif kalmak! Hangi şekilde olursa olsun, iyiliği ve mutluluğu yayın! Ketenden kanvasa uzanan bir kucak dolusu mutluluk, el yapımı çanta ve hediyeler, şimdi Üsküdar markasında sizi bekliyor.

OTİZMLİ ÇOCUKLARIMIZA MODAYLA DESTEK İyiliğin sembolü Üsküdar markası ve İyi Ki Üsküdar Var! platformu, Üsküdar Belediyesi sponsorluğunda otizmli çocuklar için tasarımın gücünü kullanıyor. Özel olarak tasarlanan çanta ve aksesuar koleksiyonu, otizmli çocuklar yararına satışa sunuluyor. İyi Ki Üsküdar Var! platformunun kolektif tasarım ekibinden Meltem Yıldız ve farklı tasarımcılar tarafından desteklenen projeye katkıda bulunmak ve otizmli çocuklarımızın hayatında fark yaratmak için siz de stilinize uygun parçayı tükenmeden alın. AYIN BLOGGER KONUĞU: ÇOCUK ODALARINA büyüleyici detaylar Marka, ahşabın büyülü dokusu ile farklı malzemeleri kullanarak ürettiği ahşap aydınlatma tasarımlarıyla yoluna devam ediyor. Kişiselleştirilmiş çocuk odası aksesuarları ve objeleri arayan ebeveynler için stil sahibi ürünler, aydınlatmalar ve oyuncaklar, çok yakında online satış kanalları sayesinde tek tıkla yanınızda olacak. Üsküdar markası Nev Atölye yi kurduktan sonra ilk olarak çocuklar için oyuncak ve aydınlatma modülleri üretmeye başladı. BAŞAK KARABALİBEYOĞLU Annelerin ve miniklerin hayal gücünü tasarımla birleştiren Üsküdar markası her yönüyle faydalı, paylaşımcı ve sanatsal etkinlikleriyle yoluna devam ediyor. Marka, blogger iş birliklerinde hız kesmiyor. Nev Dükkan ile başlayan geleneğin yeni konuğu, Mutlu Şehir Anneleri nden Başak Kara Balibeyoğlu oldu. Üsküdar markasının çocuklar için yine çocuklar ile birlikte tasarladığı ve satışa sunduğu mini sırt ve beslenme çantaları oldukça renkli ve çarpıcı. Başak Hanım, favori parçalarıyla objektifimizin karşısındaydı. Bu ürünleri ve çok daha fazlasını seçkin satış noktalarından ya da iyikiuskudarvardukkan.com adresi üzerinden satın alabilirsiniz. Fonksiyonel & ilham verici Üsküdar markası yeni bakış açıları ile her türden ihtiyaca hitap eden Mutlu Şehir Çantaları serisine farklı tasarımcı ve sanatçı iş birlikleri sonucu aldığı ilhamlar ile devam ediyor. İşlevselliklerinin yanında sade ve güzel hatlarıyla devrim yaratan bu model, Üsküdar markasının her ay bir yenisini eklediği geleneği devam ettiriyor. Özelikle sanat ve tasarım ile üretici işler yapanların severek kullanabileceği bu takım ve tamir çantası göz dolduracağa benziyor. İLHAM KAYNAĞI ÜSKÜDAR Üsküdar ın zengin dokusu, üzerinde taşıdığı asırlara dayanan yaşanmışlığı, İstanbul un klasik-modern siluetinin eşsiz parçası olarak duran güçlü imajı, tasarımcılar için gerçek bir ilham kaynağı. İyi Ki Üsküdar Var! platformunun yeni sanatçılar ve tasarımcılarla güçlenmeye devam ediyor. Deniz Nayman da o isimlerden biri. Üsküdar da sevgi ve iyilikten ilham alınarak üretilen bu çarpıcı çanta ve aksesuarlar, özellikle yaz ayları için en güzel alternetifler arasında. Genç tasarımcı Nayman ın Üsküdar ı yorumladığı, sokak stilini tamamlayan bu mutlu şehir çantalarından biri mutlaka sizin için.

ikonik parcalar ÇANTA SANATI ezber bozan Her yeni sezon başlangıcı, Üsküdar markası tasarımcıları için yeni bir heyecan demek! Farklı ve genç tasarımcıların dokunuşlarını taşıyan sevdiğimiz sırt çantalarını uzun kış günlerinden sonra yenilenmiş formları ile yeniden karşımızda görmek, bize olduğu kadar şehre de enerji veriyor. Zamansız ve cool tasarımlar, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz parçalar. Bu çantalar daha uzun süre moda gündeminden düşmeyeceğe benziyor. Üsküdar markasının yeni sezon sırt çantası modelleri adeta birer sanat eseri. Farklı sanatçı ve tasarımcılar ile iş birlikleri ve sanat atölyeleri sonucu ortaya çıkan bu özel çanta tasarımları, Üsküdar dan Sevgilerle kampanyası ve Taşınabilir Sanat projesi ile vitrine taşınıyor. Sanat ve moda arasında güçlü bir ilişki kuran tasarımlar büyük ilgi görüyor. Projeye dahil olan her sanatçı kendi tekniği ve disiplini ile çantalar üzerinde çalışarak sanatsal üsluplarını bu çantalar aracılığı ile sokağa taşıyor. Aynı zamanda bir iletişim ve bir araya gelme projesi olan bu konsept, İyi Ki Üsküdar Var! platformunun çıkış yaptığı çalışmalardan ilki niteliğinde. Bİsİklet Sezonuna Övgü Bisiklet sezonu açıldı! Üsküdar markası da Mutlu Şehir Rotaları kapsamında hayata geçirdiği bisiklet rotaları konseptine dair ideal sırt çantası modelleri ile sezona merhaba diyor. Üsküdar markası cool erkeklere dokunmaya devam ederken, marka yeni modellerinde rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. GENÇ TASARIMCI STÜDYOSUNDAN Modern Çantalar Sokak stilinin tüm şehir insanları için ilham kaynağı haline gelmesi hayatımızın vazgeçilmez parçalarından olan sırt çantalarının liste başına yerleşmesini sağladı. Modern tasarımlarıyla mevsime damgasını vuran Üsküdar markası, şeffaf görünümlü çantaları ve eğlenceli içerikleri ile bu ay itibari ile iyikiuskudarvardukkan.com adresinde satışa sunuluyor. A Kombinlerin ranan Parçaları Tasarımlarına hayran olacağınız Üsküdar markalı takı koleksiyonları, spor ve şık kombinler ile beraber günlük ve sokak stilinize de eşlik edecek. Farklı figür ve semboller ile tasarlanan zarif bileklikler ve kolyeler, kimlik sahibi takılar ve yeni nesil bileklikler arayanlar için son derece ideal. Yükselen minimal mücevher ve takı trendlerinin ilham verici etkisi ile tasarlanan bu bileklikler ve kolyeler tüm sevdiklerinize verebileceğiniz özel hediyeler olarak karşımıza çıkıyor.

Üsküdar Stili ŞEHRE YAYILAN Şehirli stiline Üsküdar gustosu ekleyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Üsküdar markasının üniseks çanta koleksiyonu ile siz de kendinizi yansıtın. Günlük yaşam tasarımlarından oluşan koleksiyonları hem seçkin satış noktalarında hem de online dükkanda bulabilirsiniz. Böylece, farklı tasarımcılar ile yapılan iş birlikleri sonucu doğan bu özel sırt çantalarını artık gittiğiniz her yere taşıyabileceksiniz. iyikiüsküdarvardukkan.com