ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ

Benzer belgeler
FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI


Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

ÇEŞME NİN EN DEĞERLİ KOYUNDA BENZERSİZ BİR PROJE.

İzmir in prestijli yaşam markası Folkart, bu kez şehrin en iddialı ve en parlak projesi, Folkart Vega ile karşınızda.


YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Satış vaadi sözleşmesinde yer alan net m² ilgili imar yönetmeliği hükümlerine uygun olarak hesaplanmıştır.

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz?

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1


Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

N L O NİYİSİNE LAYIK OLDUĞUNUZ İÇİN... 3 F T

CASALARA BIANCA

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

parkresidencescadde.com

ELEGANT URLA

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Güçlü ve güvenilir bir isim...


Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224


Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

hayallerinizi inşaa ediyoruz

En büyük hediyedir hayat.. Maximood Çeşme ayrıcalıklarını hak eden.

VISTA SUNSET.

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL


Hayallerinizin nefes aldığı Ege O! EgeOcity. 1. Etap Villaları

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

MUTLULUK DOLU

Şehir hayatının kalabalık, gürültü ve stresinden kaçış... Hepimizin kendi iç huzurunu bulacağı dünyalara ihtiyacı var.

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş.

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

Gerçek olan bir rüya gibi..

A B. Anlatılmaz yaşanır...

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

rüya sehir

www

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

BODRUM U YÜKSEK YAŞAMAK

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar...

İZMİR İN OKSİJENİ E

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

Akşam ye kadar bilgi alabilirsiniz. YAPI

Baş döndüren bir yaşam...

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

değişimin başlangıç noktası

Mavişehir in butik sitesi

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Kağıthane nin en kıymetlisi

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

B r an değ l, her zaman kazanmaya. başlayın...

Gebze EMLAK KONUTLARI


DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin

1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe

İstanbul u kıskandıracak bir kent!

GİRNE PARK R E S I D E N C E & A V M R E S I D E N C E

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş...

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi...

Transkript:

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ

ÇEŞME DE YAŞAMANIN EN GÜZEL HALİ Çeşme, İzmir in en mavi noktası Folkart Ilıca Çeşme, sizi bu maviliğin tam ortasında yer alan benzersiz bir yaşama davet ediyor. Yarımadanın en merkezi yerinde, tüm koylara yakın bir mesafede konumlanan Folkart Ilıca Çeşme, her yönüyle Çeşme ye yakışan, onun kadar özel bir proje.

MESAFELER FOLKART HILLS ÇEŞME MARİNA AYA YORGİ KOYU BOYALIK PLAJI ALTIN YUNUS MARİNA FOLKART ILICA AQUA TOY CITY ILICA HOTEL SHERATON HOTEL ILICA PLAJI FOLKART ARDIÇ FOLKART BLU PAŞALİMANI KOYU İSTANBUL GEBZE ORHANGAZİ BURSA PAŞA LİMANI KOYU BALIKESİR İZMİR - ÇEŞME YOLU İZMİR FOLKART BLU ÇEŞME BÜYÜK LİMAN KOYU ILICA HOTEL 200 m İzmir - İstanbul otoyolu ile kapınızı bu sonsuz maviliğe AQUA TOY CITY 300 m BOYALIK PLAJI açmanız, İstanbul dan sadece 4 saat sürecek. ALTIN YUNUS MARİNA 1 km ALTIN YUNUS MARİNA ILICA PLAJI 2 km İZMİR - ÇEŞME YOLU BOYALIK PLAJI 2 km FOLKART ARDIÇ ÇEŞME SHERATON HOTEL 2.7 km AQUA TOY CITY ALAÇATI ÇARŞI 5 km AYA YORGİ KOYU 5 km ILICA HOTEL ÇEŞME MARİNA 5.6 km PAŞALİMANI KOYU 8 km PORT ALAÇATI 9 km ALAÇATI ÇARŞI PORT ALAÇATI MARİNA SHERATON HOTEL ILICA PLAJI

ÇEŞME SONSUZ GÜZELLİKLER DİYARI Özgün mimarisi, tarihi ve doğal güzellikleri, zengin mutfağı, 24 saat canlı sosyal yaşamı ve sonsuz bir maviliğe uzanan koyları ile Çeşme, her geçen gün daha fazla insanın hayallerinde yer ediyor. Tüm bu özellikleri sayesinde dünyanın en ünlü tatil beldeleriyle yarışan Çeşme de yaşamak artık gerçek anlamıyla bir ayrıcalık..

32 SEÇKİN VİLLA Mavinin tüm tonlarını bir arada yaşayacağınız Ilıca da, denize yürüme mesafesinde müstakil bir yaşam arıyorsanız, Folkart Ilıca Çeşme tam size göre.

DÜŞLEMEKLE YETİNMEYENLERE Folkart Ilıca Çeşme, Çeşme yaşamının Folkart a özgü bir yorumu. 32 adet ikiz villadan oluşan bu yaşam, yeni nesil bir mimari anlayışla tasarlandı ve lüksün en güzel hali, villanızın her metrekaresine yansıtıldı. 2 adet açık yüzme havuzuyla, geniş odalarıyla ve muhteşem manzarasıyla Folkart Ilıca Çeşme, Çeşme nin en ayrıcalıklı villa projesi.

HAYAT ŞİMDİ DAHA YAKIN Çeşme yi en güzel haliyle yaşamanın yolu Folkart Ilıca Çeşme den geçiyor. Çünkü bu benzersiz proje, Çeşme nin en merkezi noktalarından birinde yer alıyor ve denize yakın konumuyla Çeşme nin tüm olanaklarından faydalanmanızı sağlıyor. Artık kent merkezi, muhteşem koylar, sosyal yaşam ve bütün güzellikler yalnızca birkaç dakika uzağınızda.

SOSYAL YAŞAM Sosyal Yaşam Alanı; Açık havuz Çocuk havuzu 24 saat güvenlik Kameralı güvenlik sistemi Donanımlar; Ankastre beyaz eşya VRV Sistem ile ısıtma - soğutma Jeneratör (tüm alanlar ve villalar) Otomasyon Sistem Özellikleri; Villa girişilerinde IP görüntülü interkom özelliğine sahip 10 dokunmatik ekran ile ev yönetimi, concierge yönetimi ve kat hizmetleri servisi. Her müşterinin zevkine göre tanımlanmış aydınlatma, iklimlendirme, perde kontrolleri. 4 sight hizmeti ile dünyanın her yerinden istenen sayıda mobil cihaz ve bilgisayar ile rahat ve güvenli bir şekilde sistem yönetimi. E-mail ve push notification servisleri ile kullanıcıların mobil cihazlarına bilgi aktarımı. Güvenli uzak bağlantı teknolojisi ile konut dışında klima yönetimi. Güvenli uzak bağlantı teknolojisi ile 3G üzerinden mobil cihazlar, dokunmatik ekranlar ve TV arayüzlerinden güvenlik kameralarını izleme imkanı. Folkart Ilıca Çeşme de IP, Wifi, Rf ve Knx çalışma protokollerini destekleyen Control 4 sistemi kullanılmaktadır.

VAZİYET PLANI

A2 Tip Kat Planı NET ALAN BRÜT ALAN 149.7 m² 247.8 m² 6 9 21 16 20 1 Giriş Holü 2 Mutfak 3 Salon 4 WC 5 Zemin Merdiven 6 Teras 1 7 Teras 2 8 Hol 1 9 Yatak Odası 1 10 Banyo 1 11 Yatak Odası 2 12 Banyo 2 13 Teras 3 14 Bodrum Merdiven 15 Hol 2 16 Yatak Odası 3 17 Banyo 3 18 Yatak Odası 4 19 Banyo 4 20 Çamaşır Odası 21 Kiler 7.3 m² 7.0 m² 29.8 m² 2.4 m² 4.8 m² 21.7 m² 18.1 m² 5.1 m² 21.3 m² 5.8 m² 10.9 m² 3.0 m² 1.4 m² 3.9 m² 5.1 m² 13.8 m² 4.2 m² 13.9 m² 3.1 m² 4.9 m² 3.4 1 2 3 7 4 5 m² FOLKART YAPI A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Kat bahçesi, teras ve dairelerin dekorasyonu görsel amaçlı düzenlenmiştir. 10 8 11 13 12 17 15 18 19 14

A3 Tip Kat Planı NET ALAN BRÜT ALAN 157.8 m² 250.5 m² 6 9 21 3 20 16 1 Giriş Holü 2 Mutfak 3 Salon 4 WC 5 Zemin Merdiven 6 Teras 1 7 Teras 2 8 Hol 1 9 Yatak Odası 1 10 Banyo 1 11 Yatak Odası 2 12 Banyo 2 13 Teras 3 14 Bodrum Merdiven 15 Hol 2 16 Yatak Odası 3 17 Banyo 3 18 Yatak Odası 4 19 Banyo 4 20 Çamaşır Odası 21 Kiler 7.3 m² 7.0 m² 32.2 m² 2.4 m² 4.8 m² 21.9 m² 18.2 m² 5.1 m² 23.6 m² 5.8 m² 10.9 m² 3.0 m² 1.4 m² 3.9 m² 5.1 m² 13.2 m² 4.2 m² 13.9 m² 3.1 m² 5.1 m² 2.8 5 4 7 1 2 m² FOLKART YAPI A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Kat bahçesi, teras ve dairelerin dekorasyonu görsel amaçlı düzenlenmiştir. 12 8 11 13 10 14 15 17 19 18

B3 Tip Kat Planı NET ALAN BRÜT ALAN 132.6 m² 239.4 m² 6 3 21 1 Giriş Holü 2 Mutfak 3 Salon 4 WC 5 Zemin Merdiven 6 Teras 1 7 Teras 2 8 Hol 1 9 Yatak Odası 1 10 Banyo 1 11 Yatak Odası 2 12 Banyo 2 13 Teras 3 14 Bodrum Merdiven 15 Hol 2 16 Yatak Odası 3 17 Banyo 3 18 Yatak Odası 4 19 Banyo 4 20 Çamaşır Odası 21 Kiler 5.3 m² 10.1 m² 25.8 m² 2.6 m² 6.1 m² 26.1 m² 19.8 m² 3.5 m² 19.5 m² 4.5 m² 11.5 m² 3.0 m² 1.4 m² 3.9 m² 3.9 m² 12.1 m² 3.6 m² 12.5 m² 3.0 m² 1.7 m² 7.9 1 4 7 2 5 m² FOLKART YAPI A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Kat bahçesi, teras ve dairelerin dekorasyonu görsel amaçlı düzenlenmiştir. 10 9 8 11 13 12 16 17 15 20 18 19 14

www.folkartcesme.com Tüm Projelerimiz için : www.folkart.com.tr FOLKART YAPI SANAYİ VE TİCARET A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Tasarım : NEVCREATIVE