Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Benzer belgeler
YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.


Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

www

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Geleceğinizin İnşası...

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

Yasamaya, deger yatırıma deger...

parkresidencescadde.com

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

Antre 6,73 m 2 Salon + Mutfak 17,64 m 2 Banyo 4,40 m 2 BANYO. Yatak Odası 12,90 m 2 Banyo 4,88 m 2 Net 34,39 m 2


Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

BURJ ANTEP F&H Y PI.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

Her detayında size özel şıklık...


Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş...

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

w w w. a s i l i n s. c o m

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

şimdi mavi ve yeşili zamanı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi


İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

CASALARA BIANCA

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r


Kağıthane nin en kıymetlisi

OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Ankara nın Yeni Vadisi

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Vatanım Hazır Beton İnşaat

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi.

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

KILIÇ İNŞAAT

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Çerkezköy ün. en iyi projesi

Bir Başka Yurtas Sözü

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam...

Özel olduğunuzu hissedin!

Fortis Yapı // Hakkında

Gerçek olan bir rüya gibi..

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi...

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

Biz Kocaman bir Aileyiz...

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

Hayallerinize ulaşmanız için...

Şimdi Yaşamkent in en prestijli noktasında hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir proje doğuyor. Ferah ve fonksiyonel tasarımı, rengârenk bahçeleri

rüya sehir


ELEGANT URLA

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR


poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Konforun Tanımı Değişti...

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

Gün olur, alır başımı giderim, Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda. Şu ada senin, bu ada benim, Yelkovan kuşlarının peşi sıra.

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam


MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

Ayrıcalık her adımda...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

Transkript:

M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini düşündüğümüz bir çok detay var. Sağlık, huzur, mutluluk, güven ve konfor sunacak 82 çok özel daireyle karşınızdayız. T KN Yapı olarak 40 yılı aşkındır yüzlerce aileyle dost olduk. Şimdi sizin dostluğunuza talibiz.

M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Mimarsinan Bahçelievler bölgesinde benzersiz Erciyes manzarası eşliğinde balkonunuzu mutluluğa açın. 7.500 m 2 arsa alanı üzerine inşa edilecek olan TKN Balkon toplam 20.000 m 2 inşaat alanına sahip. Tam 600 m 2 sosyal alanı bulunan TKN Balkon kapalı ve açık oyun alanları, bay ve bayan fitness salonları, 1.300 m 2 teras bahçesi, eşsiz peyzajı ve bölgeye renk getirecek çarşısıyla sizlere mutlu bir yaşam alanı sunuyor. Modern mimariye sahip projemizde 3 farklı 3+1 daire tipi tasarladık. Ailenize ve yaşam tarzınıza en uygun daire tipini kendiniz seçebilirsiniz.

H U Z U R U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Amacımız size daha kaliteli bir yaşam sunmak demiştik ya; çocuklarınızın doğal bir ortamda büyümesi için doğadan esinlenerek tasarladığımız yeşil alanımız çok hoşunuza gidecek. Ayrıca gerçek anlamda temiz hava almak için de balkona çıkmanız yeterli olacak. Sürprizlerle dolu bu projemizde 4 adet çok özel bahçe kullanımlı ve 2 adet ekstra teras verandalı dairelerimize mutlaka bir göz atın.

S A Ğ L I Ğ I B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Kaliteli bir yaşam sağlıklı bir vücuttan geçer. Bunu bildiğimiz için bay ve bayanlara özel fitness salonlarımız Balkon un vazgeçilmezi olacak. Günlük hayatınızın stresinden uzaklaşmanız adına en son teknolojik cihazlar hizmetinizde.

G Ü V E N L İ Ğ İ B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Ev alırken çocuklarınızın geleceğini düşündüğünüzü çok iyi biliyoruz. Bu yüzden onların güvenliğini ön planda tutarak kapalı oyun parkını tasarladık. Sadece site sakinlerinin erişebilecekleri bu alanda çocuklarınız dilediği kadar eğlenceli vakit geçirebilecek.

K E Y F İ B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Size hayalini kurduğunuz bir yaşamı sunabilmek için her şeyi düşündük. Bütün dairelerin güney cephe olmasının yanında her balkonda muhteşem Erciyes manzarası izleme keyfi sizleri bekliyor. Ayrıca; standartların çok ötesinde büyük ve geniş olan balkonunuzda sevdiklerinizle keyifli sohbetlere doyamayacaksınız.

F E R A H L I Ğ I B A L K O N D A Y A Ş A Y I N En kaliteli malzemeleri çağımızın modern çizgileriyle buluşturduk. Balkon; sıra dışı mimari yapısı ile şehrin gözbebeği olmaya aday. Çok iyi bir işçiliğe sahip olan bu projede konforunuz için en ufak ayrıntısına kadar her şeyi düşündük. Daha mutlu bir yaşam için evinizin her alanını gün ışığından en iyi şekilde yararlanabileceği şekilde planladık.

K O N F O R U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Modern mimariye sahip olan TKN Balkon da evinizin her alanını yüksek verim almanız için ergonomik şekilde tasarladık. En ufak ayrıntısına kadar detaylı bir planlama ile hazırlanan dairelerimiz sizi anında büyüleyecek.

ARA DAİRE Salon 24,43 m 2 Oturma Odası 13,73 m 2 Mutfak 12,13 m 2 3+1 170 m 2 DAİRELER Balkon 10,37 m 2 Ebeveyn Yatak Odası 12,76 m 2 Çocuk Yatak Odası 11,18 m 2 Antre 10,92 m 2 Giriş Holü 6,96 m 2 Banyo 5,01 m 2 Lavabo/WC 3,48 m 2 Süpürülebilir alan (Net) 110,97 m 2 İç duvarlar ve ortak alandan daireye düşen alanlar 62,03 m 2 Daire (Brüt) 170,00 m 2 T N K YERLEŞİM PLANI

KÖŞE DAİRE Salon 24,36 m 2 Oturma Odası 14,49 m 2 Mutfak 13,04 m 2 3+1 170 m 2 DAİRELER Balkon 9,84 m 2 Ebeveyn Yatak Odası 14,13 m 2 Çocuk Yatak Odası 11,29 m 2 Antre 10,82 m 2 Giriş Holü 3,27 m 2 Banyo 3,75 m 2 Duş 2,51 m 2 Lavabo/WC 2,87 m 2 Süpürülebilir alan (Net) 110,37 m 2 İç duvarlar ve ortak alandan daireye düşen alanlar 60,63 m 2 Daire (Brüt) 171,00 m 2 T N K YERLEŞİM PLANI

PLUS DAİRE Salon 25,86 m 2 Oturma Odası 15,16 m 2 Mutfak 17,36 m 2 3+1 185 m 2 DAİRELER Balkon 9,85 m 2 Ebeveyn Yatak Odası 14,14 m 2 Çocuk Yatak Odası 11,30 m 2 Antre 10,55 m 2 Giriş Holü 5,33 m 2 Banyo 5,26 m 2 Duş 2,14 m 2 Lavabo/WC 3,05 m 2 Süpürülebilir alan (Net) 120,00 m 2 İç duvarlar ve ortak alandan daireye düşen alanlar 65,00 m 2 Daire (Brüt) 185,00 m 2 T N K YERLEŞİM PLANI

V E T K N Ç A R Ş I Sizin için en iyisini düşünmekle yetinmedik; şehrimize ve bölgemize değer katmayı görev edindik. Bunun için alışverişin merkezi olacak olan TKN Çarşı yı inşa ediyoruz. TKN Çarşı; 50 ile 400 m 2 arası 13 farklı büyüklükte olan dükkanlardan oluşmaktadır. Tüm ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz mağazalar ve küçük esnaflarımız TKN Çarşı da hizmetinizde olacak.

B U B A L K O N D A S İ Z D E Y E R İ N İ Z İ A L I N

w w w. t k n y a p i. c o m Üretici ve satıcı firma önceden haber vermeden projenin tasarımında, uygulamasında ve donanımında gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

444 4 856 Erciyesevler Mahallesi 18. Cadde Beylerbeyi Apt. No: 9/A, Kocasinan/Kayseri tknyapi tknyapi www.tknyapi.com