FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

Benzer belgeler
ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI


ÇEŞME NİN EN DEĞERLİ KOYUNDA BENZERSİZ BİR PROJE.

İzmir in prestijli yaşam markası Folkart, bu kez şehrin en iddialı ve en parlak projesi, Folkart Vega ile karşınızda.

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam


GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE

Güçlü ve güvenilir bir isim...

İzmit in Merkezinde Tüm Şehir Onun Etkisinde..

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi


HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA


ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H

parkresidencescadde.com

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

Pencereniz adalara açılsın!

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş.

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

www

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

İZMİR İN OKSİJENİ E

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

CASALARA BIANCA

N L O NİYİSİNE LAYIK OLDUĞUNUZ İÇİN... 3 F T

YAZIR MAHALLESİ NİN EN ZENGİN YAŞAM SEÇENEĞİNE SAHİP KONUT PROJESİ!

ELEGANT URLA

Kendisi de prestiji de çok yüksek

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

İstanbul u kıskandıracak bir kent!

rüya sehir

E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

hayallerinizi inşaa ediyoruz

Ankara nın Yeni Vadisi

Markalı konut sektörünün öncüsü Folkart Yapı, gayrimenkul alanında oluşturduğu tecrübe ve birikimlerini uzman kadrolarla daha da güçlendirerek kendi

Özel olduğunuzu hissedin!

Yasamaya, deger yatırıma deger...

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI


KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

gerdanlığı... muhteşem manzara Bodrum a 18 km. doğal güzelliğini Gündoğan

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

Doğaya komşu konforlu bir yaşam

Akşam ye kadar bilgi alabilirsiniz. YAPI

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

BODRUM U YÜKSEK YAŞAMAK

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Hadımköy / Satılık Malikane

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km


En büyük hediyedir hayat.. Maximood Çeşme ayrıcalıklarını hak eden.

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

V İ L L A L A R V E S U İ T L E R


MUTLULUK DOLU

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu


Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

SİZE VE YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK PROJE...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar...

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam...

Transkript:

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

BURASI, YAŞAMIN MERKEZİ... İSTANBUL GEBZE Çeşme nin dünyaca ünlü eşsiz koylarına, plajlarına, marinalarına, yani hayatın dolu dolu aktığı her yere oldukça yakın bir konumda bulunan Folkart Boyalık Çeşme ile ayrcalıklı bir yaşamın tam merkezindesiniz. FOLKART HILLS ÇEŞME MARİNA AYAYORGİ KOYU FOLKART BOYALIK BOYALIK PLAJI ALTIN YUNUS MARİNA FOLKART ILICA AQUA TOY CITY ILICA HOTEL SHERATON HOTEL ILICA PLAJI FOLKART ARDIÇ FOLKART BLU PAŞALİMANI KOYU BALIKESİR BURSA ORHANGAZİ PAŞA LİMANI KOYU İZMİR FOLKART BLU ÇEŞME BÜYÜK LİMAN KOYU İZMİR - ÇEŞME YOLU İzmir - İstanbul otoyolu ile kapınızı bu sonsuz maviliğe açmanız, İstanbul dan sadece 4 saat sürecek. BOYALIK PLAJI BOYALIK PLAJI 300 m ALTIN YUNUS MARİNA ALTIN YUNUS MARİNA 1km FOLKART ARDIÇ ÇEŞME AQUA TOY CITY 2km AQUA TOY CITY AYAYORGİ KOYU 2km İZMİR - ÇEŞME YOLU ÇEŞME MARİNA ILICA PLAJI SHERATON HOTEL 3.5 km 4km 4km ILICA HOTEL FOLKART ILICA ALAÇATI ÇARŞI PAŞALİMANI KOYU PORT ALAÇATI 5km 9km 9km ALAÇATI ÇARŞI PORT ALAÇATI MARİNA SHERATON HOTEL ILICA PLAJI

ÇEŞME ÇEŞME SİZİ ÇAĞIRIYOR. Çeşme Doğanın tüm güzelliklerine ev sahipliği yapan İzmir in en gözde tatil beldesi Yılın her mevsiminde ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatan Çeşme, sizi dopdolu bir hayatın keyfini 365 gün boyunca sürmeye davet ediyor. Şimdi bu güzelliklerin tam ortasında, Çeşme/Boyalık ta, denize doğru uzanan seçkin bir yaşam başlıyor.

REZİDANS YAŞAMI, ŞİMDİ DAHA DA AYRICALIKLI... Çeşme ye tamamen hakim bir konumda bulunan Folkart Boyalık Çeşme, modern bir lüks anlayışıyla rezidans yaşamının ayrıcalığını Çeşme de de yaşamak isteyenler için tasarlandı.

YAŞAM BOYU KEYİF Folkart Boyalık Çeşme de her sabah uyandığınızda sizi pırıl pırıl bir güneş ve mavinin binbir tonuna ev sahipliği yapan bir deniz selamlayacak. Siz akşam kahvenizi yudumlarken evinize dolan Çeşme rüzgarı ve ona eşlik eden muhteşem gün batımı ise yaşamdan daha fazla keyif almanızı sağlayacak.

MAVİYLE YEŞİLİN ORTASINDA... Folkart Boyalık Çeşme nin göz alıcı mimarisini tamamlayan deck ve bahçe alanları, sizinle beraber hem ailenizi hem de sevdiklerinizi bu ayrıcalıklı yaşama ortak ediyor.

HER ANI DOPDOLU Folkart Boyalık Çeşme, sadece bir rezidans projesi değil. Fitness merkezi, saunası, spa sı, cafési, açık/kapalı yüzme havuzları ve geniş yeşil alanlarıyla burası, kaliteli ve dolu dolu bir yaşamın Folkart a özgü bir yorumu Sosyal Yaşam Alanı; Açık havuz Çocuk havuzu Açık - kapalı kafeterya Kapalı otopark Fitness, plates ve yoga salonu Spa ve sauna Lobi ve dinlenme bölümü 24 saat güvenlik Kameralı güvenlik sistemi Donanımlar; Ankastre beyaz eşya VRV Sistem ile ısıtma - soğutma Otomasyon ile su ve elekt. okuma 1+1 Suitler için 1 araçlık otopark 2+1, 3+1, 4+1 Suitler için 2 araçlık otopark Jeneratör (tüm alanlar ve rezidanslar) Kapalı otopark için OGS giriş çıkışı Otomasyon Sistem Özellikleri; Rezidans girişilerinde IP görüntülü interkom özelliğine sahip 10 dokunmatik ekran ile ev yönetimi, concierge yönetimi ve kat hizmetleri servisi. Her müşterinin zevkine göre tanımlanmış aydınlatma, iklimlendirme, perde kontrolleri. 4 sight hizmeti ile dünyanın her yerinden istenen sayıda mobil cihaz ve bilgisayar ile rahat ve güvenli bir şekilde sistem yönetimi. E-mail ve push notification servisleri ile kullanıcıların mobil cihazlarına bilgi aktarımı. Güvenli uzak bağlantı teknolojisi ile konut dışında klima yönetimi. Güvenli uzak bağlantı teknolojisi ile 3G üzerinden mobil cihazlar, dokunmatik ekranlar ve TV arayüzlerinden güvenlik kameralarını izleme imkanı. Folkart Boyalık Çeşme de IP, Wifi, Rf ve Knx çalışma protokollerini destekleyen Control 4 sistemi kullanılmaktadır.

VAZİYET PLANI 1+1 den 4+1 e farklı seçenekleriyle 66 dairenin bir araya geldiği Folkart Boyalık Çeşme de metrekareler değişse de, ayrıcalık ve keyif hiç değişmiyor. 1 2 3 4 5 6 7 8 Giriş Kapalı Otopark Giriş Kapalı Otopark Giriş Kapalı Havuz Plates Salonu Fitness Salonu Kafeterya Açık Havuz

1+1 Kat Planı 6 NET BRÜT GENEL BRÜT 67.38 m² 124.05 m² 166.90 m² 1 Giriş Holü 2 Mutfak 3 Salon 4 Banyo 1 5 Yatak Odası 1 6 Deck Bahçe 5.89 m² 11.83 m² 28.09 m² 6.55 m² 15.02 m² 25.18 m² 14.72 m² 4 5 1 3 2 FOLKART YAPI A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Kat bahçesi, teras ve dairelerin dekorasyonu görsel amaçlı düzenlenmiştir.

2+1 Kat Planı 3 9 NET BRÜT GENEL BRÜT 89.76 m² 125.58 m² 171.30 m² 6 1 Giriş Holü 2 Mutfak 3 Salon 4 Banyo 1 5 Banyo 2 6 Yatak Odası 1 7 Yatak Odası 2 8 Hol 9 Deck Bahçe 5.78 m² 12.32 m² 24.53 m² 7.81 m² 5.27 m² 17.74 m² 14.15 m² 2.16 m² 13.64 m² 3.53 m² 2 4 1 8 7 5 FOLKART YAPI A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Kat bahçesi, teras ve dairelerin dekorasyonu görsel amaçlı düzenlenmiştir.

3+1 Kat Planı 9 3 NET BRÜT GENEL BRÜT 107.32 m² 219.16 m² 310.30 m² 7 1 Giriş Holü 2 Mutfak 3 Salon 4 Banyo 1 5 Banyo 2 6 Yatak Odası 1 7 Yatak Odası 2 8 Yatak Odası 3 9 Deck Bahçe 7.3 m² 7.0 m² 29.8 m² 2.4 m² 4.8 m² 21.7 m² 18.1 m² 5.1 m² 21.3 m² 5.8 m² 5 4 6 1 8 2 FOLKART YAPI A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Kat bahçesi, teras ve dairelerin dekorasyonu görsel amaçlı düzenlenmiştir.

4+1 Kat Planı NET BRÜT GENEL BRÜT 165.31 m² 245.57 m² 316.60 m² 9 4 15 11 1 Giriş Holü 2 Mutfak 3 Salon 4 Banyo 1 5 Banyo 2 6 Banyo 3 7 Banyo 4 8 Banyo 5 9 Yatak Odası 1 10 Yatak Odası 2 11 Yatak Odası 3 12 Yatak Odası 4 13 Hol 14 Hol 2 15 Deck 16 Deck 2 Bahçe 4.77 m² 10.42 m² 36.91 m² 5.48 m² 5.56 m² 4.79 m² 3.60 m² 4.80 m² 22.38 m² 16.41 m² 26.82 m² 15.83 m² 4.77 m² 2.61 m² 25.77 m² 25.77 m² 11.66 m² 5 10 13 8 3 1 2 14 7 6 12 16 FOLKART YAPI A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Kat bahçesi, teras ve dairelerin dekorasyonu görsel amaçlı düzenlenmiştir.

www.folkartcesme.com Tüm Projelerimiz için : www.folkart.com.tr FOLKART YAPI SANAYİ VE TİCARET A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir.