Innovia Projesi Genel Bilgiler

Benzer belgeler
Innovia Projesi Genel Bilgiler

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Innovia Projesi ile sektöre yeni bir soluk getiren Yeşil İnşaat Innovia ve yeni projeleri ile ilgili bilgileri basınla paylaştı!

Güçlü ve güvenilir bir isim...

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

Kağıthane nin en kıymetlisi

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI


Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi


Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:


OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Geleceğinizin İnşası...

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Evviva Residence - Beylikduzu Residence - Beylikdüzü Emlak Rehberiniz

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

www

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

değişimin başlangıç noktası

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

NEF 11 KAĞITHANE HÜSEYİN MELİH ÇİMENLİ SYEZIMBYEK URKYEN

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

yesill residence marmarisyapi.com

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI?


Bu katalogtaki bilgiler ve görseller tanıtım amaçlıdır. Proje, konut büyüklükleri ve mahal listelerinde, uygulama projesi esastır.

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.


Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Yuva Kuran Dost Eli.

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

Sayın Yetkili, 05 Aralık Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Hayatın Doğası Değişiyor!

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

şimdi mavi ve yeşili zamanı

Blok Sayısı : 3 MİKA NATURALIST

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

w w w. k a h y a o t e l. c o m

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı


HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

parkresidencescadde.com

D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Emerald Riverside a hoş geldiniz...

İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2

Yatırımını mutluluğa yapanlara...

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

Hayallerinize ulaşmanız için...

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m


Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi.

Şirket Raporu 09 Haziran 2017

3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Transkript:

Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi % 80 yeşil alanı, mükemmel peyzaj düzenlemeleri ile insan hayatına artı değerlerinin yanı sıra güvenlik öğeleri en üst düzeyde planlanarak gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle bina ve temel inşaatlarımızda teknolojinin gerektirdiği tüm olanaklar kullanılarak maksimum bir kalite yakalanmıştır. 5 etap halinde ve topğlamda yaklaşık 14.000 konuttan oluşan Innovia Projesi, İstanbul Beylikdüzü nün en güzel alanlarında ve en büyük yaşam projelerinden biridir. Yeşil İnşaat tarafından sunulan bu büyük projede yaklaşık 40.000 kişi, ilk kez yaşanacak bir çok yenilikle seçkin bir yaşamı paylaşacak. Fayda sağlayan değişim anlamına gelen Innovia isimli bu proje, yaklaşık 450.00 m 2 alan üzerinde, yüzde sekseni yeşil alan olmak üzere bir çok yeniliği içinde barındıran, son dönemin en orijinal projelerindendir. Projenin 2. etabından itibaren adil pay ölçümlü merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Ortak alanlarda kablosuz internet bulunan projenin Innovia Online isimli bir de etkileşim uygulaması bulunmaktadır. Innovia Online uygulamamız temel olarak site içi yaşam tarzında, modern teknolojiyi de kullanarak gerek yönetim ile site sakinleri arasındaki iletişimi kurmak, gerek ise site sakinlerimizin diğer komşuları ile yeni dostluklar kurabilmeleri, ortak ilgi alanları belirleyerek aktiviteler planlamaları, site içi sosyal mekanlarda rezervasyonlar yapabilmeleri ve sayamadığımız daha pek çok kolaylığı siz saygıdeğer müşterilerimize sunabilmemiz amaçlanmıştır. Her site sakinine verilecek kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yapabileceklerdir.

Binaların altlarında 2 veya 3 kat otopark ve temel altında 30 m lik kazık sistemleri bulunmaktadır. 28 katlı bir binanın 84

canli yayin ile evinizden izleyebilirsiniz. Ayrıca Fit Club da grup olarak yapılacak spor ve aktivitelere online rezervasyon yapabilirsiniz. CLUB HOUSE: Özel kutlamaların da yapılabildiği CLUB HOUSE da bilardo masası, bar ve surround ses sistemi bulunuyor. Dev ekrandan izlenecek maçlar ve diziler komşularınızla daha da keyifli olacak. Club House u canlı yayın ile evinizden izleyebilir, o günkü Club House dev ekranda izlenecek film ve program listesini görebilirsiniz. Club House için online ile, parti ve kutlamalar için rezervasyon yapabilirsiniz. Uzaktaki dostlarınızı, online sistemdeki canlı yayın ile eğlencenize katabilirsiniz. KAVE: Aileniz ya da arkadaşlarınız ile eğlenceli saatler geçirebileceğiniz KAVE de özel bir karaoke odası da bulunuyor, günümüz popüler şarkılarını arkadaşlarınızla birlikte söyleyerek çok eğleneceksiniz. Kave yi canlı yayın ile evinizden izleyebilirsiniz. O günkü aktivite ve program listesini görebilirsiniz. LIVING ROOM: LIVING ROOM da nişan, dügün, iftar ya da geniş aile yemekleriniz için fırın, mangal, 20 kişilik yemek masası, bar ve surround ses sistemi bulunuyor. LIVING ROOM da yemek kursları da düzenleyebilirsiniz. Living Room u online ile evinizden izleyebilir, o günkü program ve aktivite listesini görebilirsiniz. Living Room da online ile yemekli misafirleriniz ve profesyonel yemek kursları için rezervasyon yapabilirsiniz. Uzaktaki dostlarınızı, onlara vereceginiz özel şifre ile siz yemek yaparken canlı yayında sizi izlemelerini sağlayabileceksiniz. MEGABALL: MEGABALL da Innovialı sporcular maçlarda kıyasıya mücadele verirken, seyirciler ise takımlarını destekleyerek spor karşılaşmalarını izleyebilecekler. Megaball kapalı spor salonunu canlı yayın ile evinizden izleyebilirsiniz. Yapılacak spor ve aktivite programını online görebilirsiniz. Çocuklarınız için profesyonel sporcuların vereceği kursları

buradan takip edip, rezervasyon yaptırabilirsiniz. MİNİ CLUB: MİNİ CLUB da Innovia çocuklarının eğitimi, güvenliği ve eğlenceli zaman geçirmeleri için kreş, parti ve oyun alanları bulunuyor. Mini Club da çocuğunuzu online ile evinizden veya size verilecek şifre ile gün içinde iş yerinizden de izleyebilir, o günkü program ve aktivite listesini görebilirsiniz. Innovia Beylikdüzü; E5 e 900 m, Metrobüse 850 m, Metroya 700 m, Atatürk Hava Limanı na 20 dk mesafede, Bauhause, 5M Migros, Real, Carrefour, Mediamarkt, Tüyap Fuar Merkezi, Beyliciu, Markacity, Taksitcenter gibi büyük alışveriş mağazaları ve hipermarketlere 10 dk. mesafededir. Innovia Projeleri ile ilgili iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir: Bilgi için telefon: 0212 414 08 00 Innovia Proje Alanı, Örnek Daireler ve Satış Ofisi:

Mehterçeşme Mah. Hürriyet Cad. No: 23 Beylikdüzü İstanbul Tarif: E5 üzerinde Büyükçekmece yönünde, Bauhaus un yanından ilk sağa dönüldüğünde, 900 m.