YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

Benzer belgeler
YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor...

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.


Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam...

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

Livera Homes, Livera Homes da

Yüzünü İstinye Koyu na

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

KÖRFEZKENT İN TAM ORTASINDA YENİ BİR TİCARET MERKEZİ KÖRFEZKENT ÇARŞI

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

Kağıthane nin en kıymetlisi

İş ve Kültür Merkezlerinin Kesişme Noktası

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

Bu katalogtaki bilgiler ve görseller tanıtım amaçlıdır. Proje, konut büyüklükleri ve mahal listelerinde, uygulama projesi esastır.

www. birlikinsaat.com

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!


Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz.


Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Yuva Kuran Dost Eli.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

içinde kırk yıllık koru saklı...

Şehrin en doğal hali!

Geleceğinizin İnşası...

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

yesill residence marmarisyapi.com

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu...

Seçici olun farklı olun...

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

aşk bazen huzurlu bir yerde ev sahibi olmaktır

Biz Antalya nın gelişmekte olan bölgelerinde hayata geçirdiği modern konut projeleriyle ve özgün mimari anlayışıyla yeni projesi ile huzurlu modern

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

Lilyum Garden ALEMDAĞ

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada


KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR

Pencereniz adalara açılsın!

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

Adımız Mint. Taze fikirler duymaya hazır olun.

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Özel olduğunuzu hissedin!



Güçlü ve güvenilir bir isim...

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor

Hayat boyu, hayat dolu!..

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

GÖRÜR GÖRMEZ BAĞLANACAKSINIZ!

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi


ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE

parkresidencescadde.com

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

www

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY


İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

Transkript:

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

BURADA YAŞAM HER HALİYLE GÜZEL... Gök mavisiyle toprak yeşilinin buluştuğu, yeşili ayrı yeşil, havası ayrı hava olan Yeniköy Konakları, İstanbul un merkezinde şehrin ışıltısına bir adım mesafede bulunuyor. Sahip olduğu güzellikler sadece bununla da kalmıyor, ana ulaşım hattının üzerindeki konumu ile her geçen gün değerine değer katıyor. Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

YENİKÖY KONAKLARI EMLAK KONUT GÜVENCESİYLE Emlak Konut GYO, ülkemizin aydınlık geleceğinin ve güçlü ekonomisinin en önemli simgelerinden biridir. 1953 yılından itibaren emlak sektörüne öncülük eden ve yön veren Emlak Konut GYO nun Eyüp teki tek projesi olan Yeniköy Konakları na vermiş olduğu güvenceden dolayı mutluluk duyuyoruz. Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

ŞİMDİ HAYALLERİNİZİ YENİLEME ZAMANI Dünya yenileniyor, Türkiye yenileniyor, İstanbul yenileniyor Biz de İstanbul un hak ettiği yepyeni bir yaşam anlayışı için yola çıkıyoruz ve yenilikçi adımlarla Yeniköy Konakları nı inşa ediyoruz. Mimarisiyle, yaşam alanlarıyla, doğasıyla ve ayrıcalıklarıyla hayata yepyeni pencereler açıyoruz. Yeniköy Konakları, İstanbul un kadim güzelliklerini korurken ona yakışan yeni ve estetik dokunuşlar yapıyor. Hem bulunduğu bölgeye hem de şehre değer katıyor, yeni sakinlerine şehrin doğal halini yaşatıyor. Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

ŞEHRİN KALBİNDE YEŞİLİN İÇİNDE Yeniköy Konakları nda bir ev sahibi olduğunuzda, sadece yüksek standartlarda bir hayata adım atmakla kalmazsınız. Aynı zamanda, seçkin komşularınızla huzur dolu anlar paylaşırsınız, mahalle kültürünü yeniden yaşamaya başlarsınız. Siz de göreceksiniz, Yeniköy Konakları nda hem şehrin hem de doğanın ortasında bir hayat sürmek mümkün. Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

ŞEHRİN DOĞAL VE HUZURLU HALİ Doğa ile bütünleşen modern mimarisi dairelerin her köşesini güneşle aydınlatıyor. Sahip olduğu gözalıcı yeşillik, herkesin doya doya ruhunu dinlendirebileceği bir huzur sunuyor. Özenle tasarlanmış bahçeleri ise size şehrin içinde nadide bir atmosfer yaşatıyor. Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

MUTLULUĞA TAŞIYAN SEÇENEKLER 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle yepyeni mutluluklarla tanışmaya hazır olun. Mimarinin sunduğu genişlik ve ferahlık hissini doyasıya yaşayacağınız Yeniköy Konakları nda hayallerinizle bütünleşen bir hayatı keşfedeceksiniz. Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

HER KÖŞESİ AYRI GÜZEL Çevre düzenlemesinden komşuluk ilişkilerine, yeşil alanlardan yeterli sayıda araç kapasiteli otoparka her şey mutluluğunuz için düşünüldü. 7/24 güvenliği sayesinde huzurunuz hiç bozulmayacak, ayrıca yanı başında yer alacak okul ile çocuklarınızın geleceği emin ellerde olacak. Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

HUZUR DOLU BİR SESSİZLİK Yeniköy Konakları nın doğa ile iç içe konumu ve ağaçlarla çevrili atmosferi sayesinde size sadece kuş seslerine kulak vermek kalıyor. Kataloğumuz içinde yer alan tüm görseller tanıtım amaçlı olup Yeni Yapı, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Levent 7 km Maslak 7 km FSM Köprüsü 9.9 km AVM 7.3 km Taksim 11km 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 12 km AVM 10 km Atatürk Havalimanı 22 km 3. Havalimanı 32 km HAYALLERİNİZE GİDEN ÇOK YOL VAR. Büyük İstanbul Tüneli, metro veya tramvay hattıyla şehrin dilediğiniz noktasına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tabii, dilerseniz aracınızla direkt otobana bağlanarak sahip olduğunuz merkezi konumun keyfini sürebilirsiniz. 3. Havalimanı, Metro ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli İnşaat Sürecindedir. 3. Havalimanı, Metro ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli İnşaat Sürecindedir.

2+1 /A 2+1 /B Net Alan 81,57 m 2 Net Alan + Açık Balkon 93,47 m 2 Satılabilir Brüt Alan 131,73 m 2 Net Alan 60,45 m 2 Net Alan + Açık Balkon 66,45 m 2 Satılabilir Brüt Alan 94,15 m 2

2+1 /C 2+1 /C TERAS Net Alan 70,92 m 2 Net Alan + Açık Balkon 81,47 m 2 Satılabilir Brüt Alan 113,62 m 2 Net Alan 71,90 m 2 Net Alan + Teras 116,08 m 2 Satılabilir Brüt Alan 156,73 m 2

2+1 /E 2+1 /F Net Alan 80,03 m 2 Net Alan + Açık Balkon 90,58 m 2 Satılabilir Brüt Alan 132,41 m 2 Net Alan 72,86 m 2 Net Alan + Açık Balkon 83,50 m 2 Satılabilir Brüt Alan 127,00 m 2

2+1 /G 2+1 /H Net Alan 86,64 m 2 Net Alan + Açık Balkon 92,83 m 2 Satılabilir Brüt Alan 146,60 m 2 Net Alan 67,65 m 2 Net Alan + Açık Balkon 73,92 m 2 Satılabilir Brüt Alan 113,98 m 2

3+1 /A 3+1 /A TERAS Net Alan 106,89 m 2 Net Alan + Açık Balkon 118,16 m 2 Satılabilir Brüt Alan 164,11 m 2 Net Alan 107,10 m 2 Net Alan + Teras 133,55 m 2 Satılabilir Brüt Alan 183,48 m 2

3+1 /B 3+1 /D Net Alan 96,65 m 2 Net Alan + Açık Balkon 109,61 m 2 Satılabilir Brüt Alan 162,15 m 2 Net Alan 99,10 m 2 Net Alan + Açık Balkon 111,20 m 2 Satılabilir Brüt Alan 172,02 m 2

4+1 /A Net Alan 121,90 m 2 Net Alan + Açık Balkon 133,12 m 2 Satılabilir Brüt Alan 205,55 m 2

1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla dolu yolculuğu başladı. İnsan hayatına konfor katacak, çevreye duyarlı, modern kentler kurmak, kurumsal vizyon olarak belirlendi. Bu temel amaçla birlikte Emlak Konut, sektörüne pek çok yenilik getiren uygulamaların mimarı oldu. Emlak Konut, ülkemizin planlı kentleşmesinde örnek teşkil eden, iz bırakan projeler gerçekleştirdi. Bulunduğu semte ismini verecek büyüklükte ve döneminin en yenilikçi kentlerini inşa etti. Bu istikrarlı büyüme, ciddi bir dönüm noktasını beraberinde getirdi ve 2002 yılında Emlak Konut, gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştü. Bu dönüşüm aslında dev projelerin, ses getirecek atılımların ve daha büyük bir şirket olmanın habercisiydi. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olmasıyla beraber Emlak Konut; tasarım alanında dünyada yankı bulan, çevreye duyarlı teknolojileri içinde barındıran, şehre değer katan niteliklerde projelerin ardında yer aldı. 2003 yılından bugüne kadar çeşitli büyüklükte toplam 124 projenin ihalesini gerçekleştirerek, bu projelerin tamamlanması sonucunda yaklaşık 124.000 bağımsız bölümün yapılmasını sağlamış olacaktır. Emlak Konut hızlı büyümesini taçlandıracak, hedeflerini daha geniş ufuklara taşıyacak bir atılımla iki kez halka arz edildi. 2010 yılındaki ilk arz, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzı arasına girdi. 2013 teki ikincil halka arz ise son 5 yılda Avrupa da gayrimenkul alanında yapılan en büyük halka arz oldu. Halka arzlarla büyüyen Emlak Konut, 3,8 milyar liralık ödenmiş sermayesi ve 30 Haziran 2017 itibariyle ulaştığı 20,4 milyar liralık aktif toplamıyla Türkiye nin en güçlü şirketleri arasındaki yerini daha da sağlamlaştırmıştır. Emlak Konut kuruluşundan beri artan ivmesi, insan odaklı kurum felsefesi ve geldiği noktadaki konumu itibariyle yarınlara güçlü adımlarla yürüyor. Bu ülkenin gururla anılacak, küresel oyuncusu olma hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşıyor MNT Grup un temeli 1962 yılında atıldı. 50 yılı aşkın süredir, inşaat işinden kongre merkezi işletmeciliğine, havacılıktan sahne teknolojilerine birçok alanda faaliyetlerine ve yatırımlarına devam eden Grup; Türkiye nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olan Küçükçekmece Belediye Kompleksi nden Haliç Kongre Merkezi ne kadar birçok projeyi başarıyla gerçekleştirdi ve ülkemizin hizmetine sundu. MNT Grup; medeni olmanın, karşınızdaki kişinin hayatını kolaylaştırmak olduğuna ve bunun insani bir sorumluluk olduğuna inanmaktadır. İşte bu sebepten, kalitenin bir hak olduğuna ve dürüstlüğün servet olduğuna inanarak, topluma yararlı işler yapmaya ve hayatı israf etmemeye özen göstermektedir. Günümüz için ve gelecek kuşaklara karşı sosyal sorumluluğu yerine getirmeyi kurum kültürünün bir parçası olarak konumlandıran YENİ YAPI A.Ş., çalışmalarını planlarken, süreklilik ilkesini ön planda tutmakta, sosyal sorumluluğun sürdürülebilir projelerden oluşmasının, Türkiye ve dünya için sağlanacak fayda açısından önemli olduğuna inanmaktadır. Mühendislik ve yönetim bilimlerindeki en son teknolojik olanakları kullanarak daima yüksek kalite sağlayan YENİ YAPI A.Ş. standartları, uluslararası kabul görmüş kalite standartlarına dayanmaktadır. YENİ YAPI A.Ş. gelişen inşaat teknolojilerine uygun yapılar üretmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak ve mükemmelleşme anlayışını esas alarak, insana, doğaya, çevreye ve topluma saygılı olarak sürdürmek, üstün nitelikli yapı anlayışını, kusursuz altyapı sistemleriyle birleştirme hedefini taşımaktadır.

SATIŞ OFİSİ Güzeltepe Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Cad. 226 34060 Alibeyköy / İSTANBUL T. +90 212 625 6 625 www.yenikoykonaklari.com MERKEZ OFİS HALİÇ KONGRE MERKEZİ Beyoğlu / İSTANBUL T. +90 212 311 11 11 www.yeniyapi.com.tr