BEKLEDİĞİNİZ KOMPAKT SEDAN

Benzer belgeler
Kompakt bir sedanda aradığınız her şey Attrage da. Yüksek yakıt ekonomisinden manevra kabiliyetine kadar Attrage tüm beklentilerinizi karşılıyor.

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK


Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

Vito Tourer Donanım Özellikleri

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

Vito Select Donanım Özellikleri

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

DENEYİMİN MÜKEMMEL SONUCU

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

X-Class Power Donanım Özellikleri

Hyundai i CVVT Style

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

SINIRLARINIZI GENİŞLETİN

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.


Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

DENEYİMİN MÜKEMMEL SONUCU

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

MINI Cooper S HP

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

Trend donanım seviyesine ek olarak

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak

Peugeot e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

Trend donanım seviyesine ek olarak

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Peugeot HDi Premium Otomatik

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Opel Insignia HP Edition Elegance

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus

Fiyat Listesi Şubat 17

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium

Fiyat Listesi Şubat 17

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Trend X Style Titanium

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Trend X Style Titanium

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER

Honda Civic 1.6 Elegance

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı.

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Allure

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

Opel Astra Classic III

MINI Cooper S HP

Fiyat Listesi Temmuz 17

YENi SOUL RUHUNU YENiDEN KEŞFET

Trend Trend X Titanium

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Transkript:

BEKLEDİĞİNİZ KOMPAKT EDAN Kompakt bir sedanda aradığınız her şey Yeni Attrage da. Olağanüstü yakıt ekonomisinden kolay manevra kabiliyetine kadar Yeni Attrage tüm beklentilerinizi karşılıyor. Yeni Attrage bununla da kalmıyor; şaşırtıcı iç hacim genişliği ve konfor sunan birçok özelliğiyle sınıfında fark yaratıyor. Onu çekici bir sedan yapan ön tasarım, sağlamlığını yansıtan arka tasarım, ekonomik ve çevreci performans sağlayan aerodinamik yapı Yeni Attrage ı kullanırken, sürüşünüzü eğlenceli hale getirecek bütün detaylar sizi fazlasıyla memnun edecek.

Yeni tasarlanan jantlarla göz alıcı bir görünüm 2 3

KONFORU VE FERAHLIĞI EVDİKLERİNİZLE PAYLAŞIN ınıfının en geniş iç hacme sahip araçlarından biri olan Yeni Attrage a hoş geldiniz. Yalın ve yenilikçi iç tasarım; yüksek kaliteli malzeme kullanımı, akıcı düz çizgiler ve kalitenin sanatla kusursuz uyumu sizi ve sevdiklerinizi yeterince memnun etmeye yetiyor. Yumuşak koltuklar, rahatınız düşünülerek tasarlanmış kullanım kolaylıkları ve gümüş renkli detaylar gibi sürüş keyfinin ötesindeki çekici özelliklerin hepsi bu otomobilde. Yeni Attrage ile seyahatler her zaman huzur verici ve keyifli.

kadar düşündü. Çift renkli döşeme seçiminden sportif kafalıklar ve ergonomik kontrollere kadar her özellik, sizi ve sevdiklerinizi son derece memnun edecek. Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve yolculuğun tadını çıkarın 4 5

GÜVENDE OLMANIN KEYFİNİ ÇIKARIN Ön gergili emniyet kemerleri Ön emniyet kemerlerindeki gergiler, olası bir kaza halinde sürücü ve yolcuyu maksimum seviyede koruyarak, hava yastıkları açılırken, darbe kuvvetini azaltır. Yüksek Mukavemetli Çelik 980 MPa 590 MPa 440 MPa 270 MPa RIE gövde AB, EBD ve BA AB, acil durumlarda tekerleklerin kilitlenmesini önleyip en kaygan yollarda bile sürüş hakimiyeti sağlar. EBD, her tekerleği bağımsız olarak kontrol eder ve her tekerleğe ihtiyacı kadar fren gücü gönderir; bu da özellikle virajlarda tekerlek yüküne göre fren gücünü ayarlayarak direksiyon hakimiyetinizi artırır. BA (Fren Destek istemi), ani frenleme esnasında çarpışmayı engellemek için aracın daha çabuk durmasını sağlayan sistemdir. Mitsubishi nin kanıtlanmış pasif güvenlik sistemi RIE (Reinforced Impact afety Evolution), ön ve arkadaki bütünleşmiş katlanma bölgeleri sayesinde çarpışma enerjisini absorbe eder ve formunu korur. Elektrikli camlar Yeni Attrage da dört cam da elektriklidir ve sürücü tarafından tek dokunuşta açılıp kapanabilme özelliğine sahiptir. LED li üçüncü stop lambası Güvenliği arttırmak için, arkanızdaki sürücüyü daha net uyarmak amacıyla arka cama üçüncü stop lambası yerleştirilmiştir. ATC (Aktif Denge Kontrolü ve Kaymayı Önleyici istem) AC (Aktif Denge Kontrolü), yerleşik sensörleri kullanarak araç hareketini ve çekiş gücünü analiz eder. Direksiyon açısı, gaz pedalı pozisyonu gibi parametreleri pek çok sensör ile ölçerek aracın ne şekilde kayabileceğini önceden tespit eder. Kayma tehlikesi oluştuğu anda, motor devrini ayarlayarak, aracın stabilitesini sürdürmesini sağlar ve gerektiği kadar fren kuvvetini otomatik olarak uygular. Dört tekerleğe birden farklı oranlarda fren kuvveti uygulanarak aracın yolda kalmasını sağlar. TC (Çekiş Kontrolü) istemi ise ani kalkışlarda ve kaygan (karlı, buzlu) yollarda patinaj çeken tekerleğe fren kuvveti uygulayarak aracın patinaj yapmasını önler.

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK ÖZELLİKLER Anahtarsız Operasyon istemi Bu sistem sayesinde kapıları açmak ve kilitlemek oldukça kolaydır. Cebinizde veya çantanızda taşıdığınız anahtarınızla sürücü tarafı ön kapıdaki ve bagaj kapağındaki butona basarak kapıları kilitleyebilir veya açabilirsiniz. Motoru çalıştırıp durdurmak içinse bas/çalışır düğmesine basmanız yeterli. 70cm 70cm 15 sec. 15 sec. 15 sec. 15 sn. 15 sec. 15 sec. kilitli! 30 sn. Otomatik far kapatma fonksiyonu Akıllı iç aydınlatma sistemi Otomatik cam zamanlayıcısı Kontağı kapatıp araçtan dışarı adım attığınız anda akünün seviyesinin koruması için farlar otomatik olarak kapanır. Kontağı kapattıktan sonra iç aydınlatma ışığı 15 saniye boyunca yanar ve sonra otomatik olarak kapanır. Kapıyı açmadan 30 saniye önce motor durmuş olsa bile camlar açılıp kapanabilir. kilitli! c. 30 sec. ec. 30 sn. 30 sec. 30 sec. uyarısı Açık kapı Şerit değiştirme sinyali Hıza duyarlı silecekler Araç hareket halindeyken kapılardan biri ya da bagaj kapağı açık kalmışsa, sesli bir sistem sizi uyarır. Şerit değiştirirken hafifçe sinyal koluna dokununca sinyal lambanız 3 defa yanıp sönecektir. ilecekleriniz zamanlama modundayken, eğer araç 60 km/s hızın altındaysa normal olarak çalışır. Aracın hızı artarsa silecekler daha hızlı çalışmaya başlar. Yağmur sensörü Ön cam üzerinde herhangi bir ıslaklık olduğunda silecekler otomatik olarak çalışır. 6 7

Yakıt ekonomisinde sınıf lideri 4.9 l/100 km lik yakıt tüketimi değerine sahip Yeni Attrage ın hafifleştirilmiş gövdesi ve aerodinamik yapısı ideal hızlanmanın yanı sıra yakıt ekonomisine de katkı sağlıyor. Attrage ile seyahat etmek hem daha ekonomik hem de eğlenceli * 1.2 L CVT (15" lastikli modellerde) ECO lambası CVT donanımdaki bu gösterge, gaz pedalını ne kadar ekonomik kullandığınızı gösterir. Böylelikle sizin ekonomik sürüş alışkanlıklarınızı geliştirmenize ve herkes için daha temiz çevreye katkıda bulunmanıza yardımcı olur. 1.2 litre DOHC MIVEC motor Yeni Attrage etkileyici bir yakıt ekonomisi sağlarken, hızlanmak istediğinizde gerekli olan anlık tork ve beygir gücünü sunar. (MIVEC) Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control ystem Mitsubishi'nin değişken zamanlı supap kontrol sistemi, motoru ekonomi ve performans arasında optimize eder, her koşulda düşük yakıt tüketimi sağlar. INVEC- III CVT INVEC- III (Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control ystem - Akıllı & Yenilikçi Araç Elektronik Kontrol istemi) CVT şanzıman, yüksek performans ve yakıt ekonomisi için optimum devir değerlerini korur. Tüm yol şartlarında verimli şekilde seçilen vites oranlarının yanı sıra düzgün hızlanma ve yavaşlama performansını da çok seveceksiniz.

Minimum dönüş yarıçapı kullanılmış yüksek dayanımlı çelik sayesinde aynı zamanda Etkileyici aerodinamik performans Rüzgar testleri ve bilgisayar simülasyonları sonucunda en aerodinamik şekilde tasarlanan Yeni Attrage; sınıfında lider 0.29 cd hava sürtünme katsayısıyla gürültüyü azaltır, yakıt ekonomisini arttırır ve daha iyi bir yol tutuşu sağlar. ınıfındaki en düşük dönüş yarıçapına sahip araçlardan biri olan Yeni Attrage, şehrin dar sokaklarında ve kalabalık otoparklarda bile büyük rahatlık sağlar. Her seviyedeki sürüş deneyime sahip sürücüler, Attrage ın kullanımını çok basit bulacaklar. 8 9

RAHATLIĞINIZ İÇİN TAARLANDI 450 litre Geniş bagaj hacmi Büyük ve geniş eşyalarınızı kolaylıkla taşıyabilmeniz için Yeni Attrage, beklentileri de aşan 450 litrelik geniş bir bagaj hacmi sunuyor. (VDA metotlarına göre ölçülmüştür.) Orta bardak tutucu Koltuk arkası cep Pratik askılık aat göstergeli Audio istemi Pratik bir şekilde tasarlanan bardak tutucu büyük içeceklerinizi dahi kolaylıkla muhafaza edebilir. Bu cep sayesinde harita ya da dergilerinize ne zaman ihtiyaç duyarsanız rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Dik durmasını istediğiniz alışveriş çantalarınızı, yolcu koltuğu arkasındaki askılığa asabilirsiniz. Bu eşsiz sistem; dijital saat, CD çalar ve AM/FM radyo özelliklerini bir arada içerir. UB girişi Kapı içinde saklama gözleri Ön konsolda bardaklıklar Torpido gözü ipod gibi dijital audio cihazlarınıza kolayca bağlanabilmeniz için tasarlandı. ürüşünüz boyunca kişisel eşyalarınızı rahatça saklamanız için pratik ve kullanışlı bir bölme. izin ve yol arkadaşınızın içeceklerine kolay erişmesini sağlar. Kamera gibi daha ağır eşyalarınıza tek bir dokunuşla ulaşabilirsiniz.

HAND-FREE YTEM AND AUDIO CONTROL Convenient controls for the audio system and Bluetooth handsfree mobile phone system are mounted on the steering wheel for easy-to-reach access. * Model without navigation system only. Note: Bluetooth is a trademark of Bluetooth IG Inc. Tam otomatik klima Her mevsim ideal kabin sıcaklığında seyahat edeceksiniz. Elektrikli dikiz aynaları Elektrikli kontrol sayesinde doğru görüş açınızı kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. HAND-FREE YTEM AND AUDIO CONTROL Convenient controls for the audio system and Bluetooth handsfree mobile phone system are mounted on the steering wheel for easy-to-reach access. * Model without navigation system only. Note: Bluetooth is a trademark of Bluetooth IG Inc. Eller erbest istemi ve ses kontrolü Direksiyonda bulunan kontrol paneli sayesinde cihazlarınızı yönetebilir, Bluetooth teknolojisi ile eller serbest modunda telefon görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz. CRUIE CONTROL YTEM Vehicle speed is automatically maintaine without keeping your foot on the accelera pedal, allowing more relaxed driving on extended journeys. Pressing the clutch o pedal disengages the system. Gümüş renkli iç kapı kolları Cruise Kontrol istemi Cruise Kontrol sistemi, seyir ve takip hızını sabitlemenize olanak verir. DOOR-MIRROR WITH IDE TURN LAMP ELECTRIC 10 11 ADJUTA

INTENE ATC (Aktif Denge Kontrolü ve Kaymayı Önleyici istem) EBD destekli AB ve BA (Fren Destek istemi) 6 hava yastığı E (Acil Duruş inyali istemi) HA (Yokuş Kalkış Destek istemi)* 15" alaşımlı jantlar ve 185/55R15 lastikler UV azaltıcı karartılmış arka camlar Arka otomatik camlar Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Tampon üzerinde gündüz ve sis farları Lastik basınç göstergesi AM/FM radyo, CD+MP3 çalar, 4 hoparlör Anahtarsız çalıştırma Deri direksiyon ve vites topuzu Arka koltukta bardaklıklı kol dayama Torpido içinde AUX ve UB girişi Otomatik yanan farlar Yağmur sensörü Otomatik dijital klima Gövde rengi elektrik kontrollü dikiz aynaları

Titanyum Grisi (U17) 12 13

1430 Çekiş tipi Yakıt tipi Emisyon Motor hacmi Çap x trok ıkıştırma oranı Maksimum güç Maksimum tork cc mm 1515 kw (P) / rpm Nm (kg-m) / rpm 4x2 Benzin Euro 6 1.193 75 x 90 11 59 (80) / 6.000 106 (11) / 4.000 1445 1670 795 2550 900 Püskürtme sistemi Yakıt 4245 tankı kapasitesi l ECI-MULTI 42 Tip 5MT CVT 1515 D aralığı 1. vites 2. vites 3. vites 4. vites 5. vites Geri vites on dişli 3,545 1,913 1,310 0,973 0,804 3,214 4,055 4,007-0,550 - - - - - 3,771 3,757 795 2550 900 4245 Tip Ön Arka EP MacPherson tipli/denge çubuklu Burulma kiriş Ön Arka Hava kanallı disk Kampana Ön ve Arka 185/55R15 1430 Uzunluk Genişlik Yükseklik Dingil mesafesi İz genişliği Yerden yükseklik Minimum dönüş yarıçapı Boş ağırlık Bagaj hacmi mm mm mm mm mm ön mm arka mm m kg l *Tabloda verilen yakıt tüketimi değerleri, AT 715/2007 yönetmeliğine göre, aşağıda özetlenen kullanım koşullarının laboratuvar ortamında simüle edilmesiyle ölçülmüştür. Bu değerler aracın gerçek ortam ve kullanım şartlarındaki yakıt tüketimi için bir garanti ya da taahhüt teşkil etmez. Verilen değerler standart donanımlı araçlar için geçerlidir. Araçta bulunan opsiyonel donanım ve aksesuarlar, farklı lastik/jant seçimleri, klima kullanımı ve araç üzerinde sonradan yapılacak değişiklikler yakıt tüketimini Maksimum hız Hızlanma (aniye) etkileyebilir. Şehir İçi: 20-30 ºC sıcaklığındaki laboratuvar ortamında soğuktan çalıştırılmış motor ile maksimum hız 50 km/s, ortalama hız 19 km/s olacak şekilde, hızlanma, yavaşlama, sabit hızda seyir ve boşta çalışmayı içeren 4 km uzunluğundaki Yakıt tüketimi* (l/100km) teorik bir mesafenin katedilmesiyle ölçülen yakıt tüketimi değeridir. Şehir Dışı: Şehir içi ölçümünü takiben, maksimum hız 120 km/s, ortalama hız 63 km/s olacak şekilde, yaklaşık yarısında sabit hızda seyri, kalanında hızlanma, yavaşlama ve boşta CO ² (g/km) çalışmayı içeren 7 km uzunluğundaki teorik bir mesafenin katedilmesiyle ölçülen yakıt 1445 795 tüketimi değeridir. Kombine: Şehir içi ve şehir dışı ölçümlerinin ağırlıklı ortalamasıdır. 2550 900 1670 4245 km/s 0-100 km/s 0-400 m Şehir içi Şehir dışı Kombine Şehir içi Şehir dışı Kombine 1515 930 180 12,0 18,1 5,9 4,3 4,9 136 100 113 4.245 1.670 1.515 2.550 1.445 1.430 170 4,8 450 945 174 13,3 19,4 5,6 4,4 4,9 131 103 113

Ön soğutmalı disk, arka kampana frenler EBD destekli AB ve BA (Fren Destek istemi) HA Yokuş Kalkış Destek istemi (CVT modellerde) ATC (Aktif Denge Kontrolü ve Kaymayı Önleyici istem) TPM (Lastik Basınç Gösterge istemi) E (Acil Duruş inyal istemi) Ön sürücü ve kapatılabilir yolcu R hava yastıkları ürücü ve yolcu R yan hava yastıkları İlk sıra ve ikinci sıra koltuklar için perde hava yastıkları Önde 2 adet aktif gergili ve yükseklik ayarlı emniyet kemeri İkinci sıra 3 noktalı emniyet kemerleri Işıklı ve sesli emniyet kemeri uyarısı İkinci sıra koltuklar için IOFIX bağlantıları Güçlendirilmiş ve darbe emici RIE gövde Arka kapılarda çocuk kilidi Acil durum kilit açıcı sistem Anahtarsız çalıştırma Konfor modlu sinyal Tam otomatik dijital klima Direksiyondan kumandalı müzik sistemi Cruise Kontrol Bluetooth eller serbest konuşma sistemi ürücü camında tek dokunuşla açma kapama Arka otomatik camlar AM/FM radyo, CD+MP3 çalar, 4 hoparlör Yol bilgisayarı Torpido içinde UB ve AUX girişi Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Yükseklik ayarlı ön ve arka kafalıklar x5 Yolcu koltuğu arkasında cep ve askılık O (PP) O (PP) 15 alüminyum alaşım jantlar, 185/55R15 lastikler Tam boy yedek lastik Tampon üzerinde gündüz farları Far sensörü Karartılmış arka camlar Yağmur sensörü Gövde rengi, elektronik kontrollü yan aynalar inyal lambalı, ısıtmalı yan aynalar Gövde renkli kapı kolları Lamine ön cam Arka camda üçüncü stop lambası O (PP) Yükseklik ayarlı ön farlar Krom çerçeveli ön sis farları Arka sis farı (ürücü tarafı) Ön sis farları Tamponda gündüz farları Ayarlı ön cam yıkama ve silecekler Arka cam rezistansı Ön harita lambası ve gecikmeli sönen aydınlatma Bagaj lambası Elektrik destekli direksiyon Deri direksiyon simidi ve vites topuzu Çoklu bilgi ekranı Orta konsolda bardaklık Arka koltuklarda bardaklıklı kol dayama Kapılarda şişe tutucular : tandart O: Opsiyonel PP: Plus Paketi 14 15

ürdürülebilir bir sürüş keyfi için dayanıklı ve güvenilir araçlar üreten Mitsubishi Motors, gezegenimizin geleceğine yönelik çevreci teknolojiler üreterek dünya otomotiv sektörüne öncülük ediyor. Maksimum yakıt ekonomisi ve minimum CO2 salınımı yapan araçlar tasarlayan Mitsubishi Motors un üretim tesislerindeki tüm süreçlerde düşük emisyon ve geri dönüşüm esas alınıyor. Mitsubishi Motors diğer yandan gelecekte her aracın daha büyük bir oranda geri dönüştürülebilmesini sağlamak için de çalışıyor. Atık üretimini azaltmak için en son teknolojiden faydalanırken aynı zamanda ürünlerinin kalitesini de artırıyor. Tasarım mühendisleri, gerçekçi yollarda sanal araçlar yaratıp sürüyorlar. Bu sayede tam ölçekli bir prototip üretme ve test etme amacıyla harcanacak enerjiden, malzemeden ve yakıttan tasarruf sağlanıyor. Mitsubishi Motors tarafından üretilmiş araçları tercih eden dünyanın dört bir tarafındaki kullanıcılar, gezegenimizin geleceğini önemseyen çevreci bir araca sahip olmanın huzurunu ve mutluluğunu her gün yaşıyor. Mitsubishi Motors, sağlam ve dayanıklı araçlarının yüksek kalitesine güveniyor ve kullanıcılarına 5 yıl/100 bin km garanti sunuyor. * iz de Mitsubishi Motors marka araçları tercih edin, daha uzun süre güvence altında olmanın tüm avantajlarını yaşayın. *12V akü ve oksijen sensörü 3 yıl/100.000 km garantilidir. 7/ 24 Yol Yardım ve Çağrı Merkezi 0216 578 67 00 Mayıs 2015