İç tasarımda da keskin hatlar dikkat çeker. Gelişmiş teknolojisi, detaylarına gösterilen özen ve kalitesiyle sürüş zevkinizi artırır.

Benzer belgeler
MÜKEMMELİYETÇİ OLANLAR İÇİN TASARLANDI Her zaman bir klasik.

ALTEA XL ENJOYNEERING

BÜYÜK DÜŞÜNÜN XL düşünün

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

SEAT MY12 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. Metalik Renkler O " Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615

TÜM MODELLER KATALOĞU

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 600. USB bağlantısı + Bluetooth O USB bağlantısı + Bluetooth + IPOD Bağlantı Kablosu O 1.

SEAT MY13 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O SEAT Yarış Frenleri - O 3.

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

MINI Cooper S HP

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

TÜM MODELLER KATALOĞU

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

SEAT MY12 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615. USB bağlantısı + Bluetooth O 1.

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Fiyat Listesi Şubat 17

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

Fiyat Listesi Şubat 17

Hyundai i CVVT Style

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

X-Class Power Donanım Özellikleri

Fiyat Listesi Şubat 17

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

MINI Cooper S HP

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Honda Civic 1.6 Elegance

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Opel Insignia HP Edition Elegance

Audi A3 1.6 TDI Attraction

Peugeot e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

Seat Leon 1.6 Stylance

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Allure

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Created in Barcelona.

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

Skoda Octavia 1.6 Elegance

YOLLARDAKİ GÜZELLİĞİ KORUYUN

Toyota Auris HP Elegant Otomatik

Volkswagen Golf 1.4 TSI GT Spor

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Opel Astra Classic III

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S

Trend donanım seviyesine ek olarak

Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline

Vito Select Donanım Özellikleri

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Trend donanım seviyesine ek olarak

Peugeot HDi GT Line Otomatik

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI Comfortline DSG Tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Trend X Style Titanium

Trend donanım seviyesine ek olarak

Peugeot HDi Premium Otomatik

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Transkript:

IBIZA ENJOYNEERING

SEAT Ibiza nın genç ruhu, performansıyla birleşti. Tasarımı, eğlenceye ortak oldu. Hep kendi çizgisinde ilerledi. Ve SEAT ın inandığı ENJOYNEERING kavramıyla özgünlüğünü kanıtladı. MÜKEMMEL UYUM Yeni Ibiza şimdi daha keskin hatlara sahip ve daha dinamik. Belirgin çizgileri, yeni tasarlanmış ön farları ve tamponu, aracın sportif özelliğini ortaya çıkarır. İç tasarımda da keskin hatlar dikkat çeker. Gelişmiş teknolojisi, detaylarına gösterilen özen ve kalitesiyle sürüş zevkinizi artırır. Üç kapılı Sport Coupe, beş kapılı versiyon ve çok yönlü Sportourer, son teknoloji motorlarla etkileyici bir performans gösterir. Tutkuyla yaratılan yeni Seat Ibiza nın her parçası, mükemmel bir uyum içinde.

MÜKEMMELİYETÇİ OLANLAR İÇİN TASARLANDI Her şeyin mükemmel olması sizce de daha iyi değil mi? Yeni Ibiza çok yönlülük ve çekiciliğin mükemmel karışımıyla oluşturuldu. Zamana ayak uyduran bir teknolojiyle üretildi. Opsiyonel dönüşe duyarlı Bi-Xenon farlarla, yeni tasarım tampon ve kaputuyla, ön ızgarasıyla, alüminyum alaşım jant ve renk seçenekleriyle, mükemmel bir uyum içinde birleştirildi. Bütün bu değişikliklerle tamamen farklı bir araç olduğunu düşünebilirsiniz. Daha yeni ve daha kaliteli; eskisi gibi eğlenceli, sportif, pratik, çok yönlü. Yeni SEAT Ibiza.

DİNAMİK BİR TASARIM SC gerçekte neyi temsil ediyor? SC, Sport Coupe demek. Başka bir ifadeyle, heyecan verici performans ve göz alıcı bir tarz anlamına gelir. Yeni Ibiza SC isminin hakkını kesinlikle veriyor. Keskin çizgiler, güçlü bir arka görünüm; alüminyum alaşım jantlar ve yeni göz alıcı renkler için mükemmel bir zemin oluşturur. Üç kapılı tasarımı, dinamik tarzını ortaya çıkarır. Yeni ön ızgara, alçaltılmış ön havalandırma girişleri ve daha keskin bakışlara sahip ön farlar Ibiza ya bir öncekinden daha fazla stil katar. Yeni FR modeli göz alıcı çizgileri ve dönüşe duyarlı ön sis farları gibi ekstra detaylarla, hızını daha da artırır. Yeni Ibiza SC modeli kalbinizin daha hızlı atmasını sağlar.

BURASI SİZİN SÜRÜŞ ALANINIZ Ibiza nın yenilenen iç tasarımıyla sürücü koltuğunda oturmak, artık çok daha keyifli. Yeni tasarlanmış gösterge paneli, direksiyon simidi ve kontrol düğmeleri, yenilenen döşeme seçenekleri ve aydınlatmalı 10,7 litrelik büyük torpido gözü, aracın keyfinize keyif katan başlıca yenilikleri. FR modelinde spor ve deri kaplı vites topuzu, el freni bulunur.* Otomatik klima, tıpkı görünümü gibi muhteşem hissetmenizi sağlar. Cep telefonunuz için opsiyonel olarak Bluetooth fonksiyonu da vardır. Aux-in girişi ile ipod veya MP3 çalarınızı bağlayarak en sevdiğiniz şarkıların yolculuğunuza eşlik etmesini sağlayabilirsiniz. * Görsellerde yer alan vites topuzu Kasım 2013 itibarıyla sunulacaktır.

SEVDİĞİNİZ HER ŞEY YANINIZDA Sportourer hayatı ilgi çekici hale getirmek ve ihtiyacınız olan bütün eşyaları bir araca sığdırmak için büyük bir kapasiteye sahiptir. İster küçük bir hafta sonu ister büyük bir macera... Sportourer her zaman size istediğiniz eşyanızı yanınıza alabilme ve istediğiniz yere götürebilme özgürlüğü sunar.

GENİŞ YAŞAM ALANI Günlük aktiviteleri hayatınıza nasıl sıkıştıracağınızı zekice biliyor olabilirsiniz, ancak tüm bunların yükünü geniş Ibiza nın bagajına nasıl sığdıracağınızı merak etmenize gerek yok. SC Coupe modelinin bagajında 284 litre, beş kapılı modelde 292 litre ve ST station modelinde 430 litre bagaj kapasitesi bulunur. Büyük hacimli ışıklı torpido gözü, akıllı saklama alanlarıyla aracı son derece kullanışlı hale dönüştürür. Aynı zamanda diz mesafesi, baş üstü mesafesi, koltukların arkaya yatırılma ve ayarlanma mesafesi araç içindeki yolcuların rahat etmesini sağlar.

TUTKULU PERFORMANS Benzersiz tasarımıyla Ibiza CUPRA, dururken bile insanların dikkatini üzerine çeker. Duyguları harekete geçiren 17" alüminyum alaşım jantlar, dönüşe duyarlı Bi-Xenon ön farlar ve LED arka stop lambaları çekici tasarımını tamamlar. Üstün performanslı çift turbolu ve çift kavramalı şanzımanı ile sizi 0 dan 100 km ye 6.9 saniyede zorlanmadan ulaştırır. Ibiza CUPRA. Şimdiye kadar hiçbir otomobil bu kadar heyecan verici olmadı.

OTOMATİK KLİMA İdeal sıcaklığınızı ayarlayın ve bırakın. Otomatik klima sizi rahat ettirsin. LÜKS TEKNOLOJİ LED GÜNDÜZ SÜRÜŞ FARI ÖZELLİKLİ OPSİYONEL Bİ-XENON FARLAR Ibiza nın LED gündüz sürüş farı özellikli Opsiyonel Bi-Xenon farları keskin bakışlara sahip. Etkili ve çok yönlü. Görsellerde yer alan vites topuzu Kasım 2013 itibarıyla sunulacaktır.

HIZ SABİTLEME SİSTEMİ (CRUISE CONTROL) Ayarlayıp bırakın. Cruise Control uzun mesafeli yolculuklarınızı daha rahat hale getirir. IPOD BAĞLANTISI Durmayın, Aux-in girişi ile ipod 'unuzu takın ve aracınızda keyifli bir yolculuk geçirin.

ÖNCE GÜVENLİK Ibiza sınıfının en güvenli araçlarından biri. Euro NCAP* ten aldığı 5 yıldızla bunu kanıtlıyor. Donanım seviyelerine göre standart ekipmanlarda yer alan sürücü ve yolcu yan hava yastıkları, lastik hava basıncı uyarı göstergesi ve yokuş kalkış desteği olmak üzere en gelişmiş özellikleriyle güvenliği maksimum seviyeye taşıyor. Ibiza'nın FR versiyonunda standart donanım olan XDS li Elektronik Stabilite Programı (ESC) bulunur. Bu sistem direksiyon, lastikler, frenler ve gaz pedalından gelen bilgileri izler ve gerektiğinde ayarlamalar yaparak yol tutuşunuzun en güvenli şekilde devam etmesine yardımcı olur. * Ayrıntılı bilgi için www.euroncap.com internet sitesini ziyaret edin

ARKA PARK SENSÖRÜ Opsiyonel park sensörü geri giderken bir engele çok yaklaştığınızda sizi uyarır ve kolayca park etmenizi sağlar. YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ (HILL HOLD CONTROL) Yokuş Kalkış Desteği yokuşta kalkış sırasında 2 saniye kadar fren basıncını koruyarak, aracın geri kaymasını engeller. HAVA YASTIKLARI Arkadaşlarınızla birlikte yolculuk etmek, güven içindeyken harikadır. SEAT Ibiza da standart ön hava yastıkları ve isteğe göre yan hava yastıkları bulunur.

SİZİN TARZINIZ, SİZİN IBIZA NIZ Hangi Ibiza sizi eve bırakacak? REFERENCE / 14" Çelik Jantlar (100 HP üzeri araçlarda 15") / Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları / Krom Kaplı Ön Izgara / Siyah Renk Kapı Kolları ve Yan Aynalar / Elektrikli / Isıtmalı Yan Aynalar / Klima / Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektrohidrolik Direksiyon / Elektrikli Ön Camlar / Radyo, CD, MP3 Çalar (2 Hoparlör + 2 Tweeter) / Aux-in / Direksiyondan Kumandalı Ses Sistemi / Sürücü-Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayarı / Katlanabilir Arka Koltuklar / ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi) / Ani Frenlemede Otomatik Yanan Flaşörler / Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları / Ön Yolcu Hava Yastığı İptali / Aktif Gergili Ön Emniyet Kemeri / Arka Koltukta Bir Adet Çocuk Koltuğu Sabitleyicisi (ISOFIX) + Top Tether / Immobilizer / Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi Görsellerde yer alan bazı donanımlar standart donanım paketlerinden farklılık gösterebilir.

STYLE REFERENCE MODELİNE EK OLARAK / 15" Alüminyum Alaşım Jantlar / Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları / Sürücü / Yolcu Emniyet Kemeri Uyarısı / Gövde Rengi Kapı Kolları ve Yan Aynalar / Otomatik Klima / Yol Bilgisayarı / Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control) / Elektrikli Arka Camlar / Deri Direksiyon ve Vites Topuzu / Sürücü / Yolcu Koltuğu Arkası Cep / Parçalı Katlanabilir Arka Koltuklar Görsellerde yer alan bazı donanımlar standart donanım paketlerinden farklılık gösterebilir.

* Görsellerde yer alan vites topuzu Kasım 2013 itibarıyla sunulacaktır.

FR STYLE MODELİNE EK OLARAK / 16" Alüminyum Alaşımlı Jantlar / LED Arka Stop Lambaları / FR Tamponlar / FR Süspansiyon / Önde ve Arkada FR Logosu / Krom Kaplamalı Çift Egzoz Ucu / Koyu Karartılmış Arka Camlar / Eve Kadar İzleme Sistemi (Coming Home), Evden Çıkış Fonksiyonu (Leaving Home) / Ek 2 Hoparlör / FR Deri Direksiyon ve Deri Vites Topuzu / Easy Entry Koltuk Sistemi / Özel Spor FR Koltuklar / Sürücü / Yolcu Koltuğu Altı Göz / Ön Kol Dayama / ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) / EBA (Acil Fren Destek Sistemi) / XDS (Elektronik Dinamik Diferansiyel Kilidi) / ASR (Elektronik Patinaj Önleme Sistemi ) / Lastik Basıncı Uyarısı / Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Hold) / Halı Paspas Görsellerde yer alan bazı donanımlar standart donanım paketlerinden farklılık gösterebilir.

CUPRA FR MODELİNE EK OLARAK / 17" Alüminyum Alaşım Jantlar / Dönüşe Duyarlı Bi-Xenon Ön Far Sistemi+LED Gündüz Sürüş Farı+ LED Arka Stop Lambaları+Ön Far Yıkama / Parlak Siyah Renk Katlanabilir Yan Aynalar / CUPRA Tamponlar, CUPRA Süspansiyon / Arka Ortada Geometrik Egzoz Ucu / Önde ve Arkada Cupra Logosu / Arka Park Sensörü / Yağmur Sensörü / Kararan Dikiz Aynası, Otomatik Yanan Kısa Farlar / CUPRA Deri Direksiyon ve Deri Vites Topuzu / Özel Spor CUPRA Koltuklar / Alüminyum Kaplamalı Gaz, Fren Pedalı / Perde Hava Yastıkları / Direksiyondan Kumanda Edilebilen Vites Sistemi Görsellerde yer alan bazı donanımlar standart donanım paketlerinden farklılık gösterebilir.

* Görsellerde yer alan vites topuzu Kasım 2013 itibarıyla sunulacaktır.

ARAÇ OLUŞTURUCU Size uygun olan Yeni SEAT Ibiza yı görmek için hızlı ve ideal bir yol. Model, motor, gövde rengi ve opsiyonel ekipmanları seçin. Başlamak için www.seat.com.tr internet sitesini ziyaret edin ve Araç Oluşturucu bölümüne bağlanın.

IBIZA TEKNİK ÖZELLİKLER 1,4 lt 85 hp 1,2 lt TSI 105hp DSG 1,6 lt TDI CR 90hp MOTOR Silindir Hacmi (cc) 1390 1197 1598 Çap ve Strok (mm) 76,5 x 75,6 71 x 75,6 79,5 x 80,5 Sıkıştırma Oranı 10,5 10 16,5 Maks. Güç hp (kw) / dd 85 (63) / 5000 105 (77) / 5000 90 (66) / 4200 Maks. Tork Nm / dd 132 / 3800 175 / 1550-4100 230 / 1500-2500 Emisyon Kontrolü EU5 Akü (Ah/A) 44 / 51 / 60 51 61 / 72 PERFORMANS Maks. Hız (km / s) 177 190 178 Hızlanma (0-100) km / s (sn) 11,8 9,7 11,8 Hızlanma 0-1000 m (sn) 33,7 31,4 33,5 YAKIT SİSTEMİ Yakıt Tipi Kurşunsuz Benzin Dizel Yakıt Besleme Sistemi Çok Noktadan Enjeksiyon TSI - Direkt Enjeksiyon Direkt Enjeksiyonlu Common Rail Yakıt Tankı Kapasitesi (lt) 45 YAKIT TÜKETİMİ* Şehir İçi (lt / 100 km) 8 7 5,1 Şehir Dışı (lt / 100 km) 4,7 4,4 3,6 Karışık (lt / 100 km) 5,9 5,3 4,2 CO2 EMİSYON DEĞERLERİ Şehir İçi (g / km) 187 163 134 Şehir Dışı (g / km) 110 103 95 Karışık (g / km) 139 124 109 AKTARMA SİSTEMİ Şanzıman Tipi 5 İleri Manuel 7 ileri DSG Otomatik 5 İleri Manuel FRENLER Ön Hava Kanallı Disk Hava Kanallı Disk Hava Kanallı Disk Arka Kampana Disk Disk JANTLAR VE LASTİKLER Jantlar 5Jx14" / 6Jx15" / 7Jx16" 6Jx15" / 7Jx16" 5Jx14" / 6Jx15" Lastikler 175/70 R14-185/60R15-215/45 R16 185/60 R15-215/45 R16 175/70 R14-185/60 R15 ÖLÇÜLER Tip 5 Kapı HB Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm) 4061 /1693 / 1445 Dingil Mesafesi (mm) 2469 İz Genişliği, Ön / Arka (mm) 1465/1457 Bagaj Kapasitesi (lt) 292 Net Boş Ağırlık (kg) / (Sürücü hariç) 1000 1040 1095 *Bu değerler test ortamında elde edilmiş değerlerdir. Kişinin kullanımına göre değişiklik gösterebilir.

IBIZA ST TEKNİK ÖZELLİKLER 1,4 lt 85 hp 1,2 lt TSI 105 hp DSG 1,6 lt TDI CR 90 hp MOTOR Silindir Hacmi (cc) 1390 1197 1598 Çap ve Strok (mm) 76,5 x 75,6 71 x 75,6 79,5 x 80,5 Sıkıştırma Oranı 10,5 10 16,5 Maks. Güç hp (kw) / dd 85 (63) / 5000 105 (77) / 5000 90 (66) / 4200 Maks. Tork Nm / dd 132 / 3800 175 / 1550-4100 230 / 1500-2500 Emisyon Kontrolü EU5 Akü (Ah/A) 44 / 51 / 60 51 61 / 72 PERFORMANS Maks. Hız (km / s) 177 190 178 Hızlanma (0-100) km / s (sn) 12,4 10 12,2 Hızlanma 0-1000 m (sn) 34,1 31,6 33,8 YAKIT SİSTEMİ Yakıt Tipi Kurşunsuz Benzin Dizel Yakıt Besleme Sistemi Çok Noktadan Enjeksiyon TSI - Direkt Enjeksiyon Direkt Enjeksiyonlu Common Rail Yakıt Tankı Kapasitesi (lt) 45 YAKIT TÜKETİMİ* Şehir İçi (lt / 100 km) 8 7 5,1 Şehir Dışı (lt / 100 km) 4,7 4,4 3,6 Karışık (lt / 100 km) 5,9 5,3 4,2 CO2 EMİSYON DEĞERLERİ Şehir İçi (g / km) 187 163 134 Şehir Dışı (g / km) 110 103 95 Karışık (g / km) 139 124 109 AKTARMA SİSTEMİ Şanzıman Tipi 5 İleri Manuel 7 ileri DSG Otomatik 5 İleri Manuel FRENLER Ön Arka Hava Kanallı Disk Disk JANTLAR VE LASTİKLER Jantlar 6Jx15 / 7Jx16 6Jx15 / 7Jx16 5Jx14 / 6Jx15 Lastikler 185/60 R15 215/45 R16 185/60 R15-215/45 R16 175/70 R14-185/60 R15 ÖLÇÜLER Tip 5 Kapı SW Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm) 4236 /1693 / 1445 Dingil Mesafesi (mm) 2469 İz Genişliği, Ön / Arka (mm) 1465 / 1457 Bagaj Kapasitesi (lt) 430 Net Boş Ağırlık (kg) / (Sürücü hariç) 1055 1090 1150 *Bu değerler test ortamında elde edilmiş değerlerdir. Kişinin kullanımına göre değişiklik gösterebilir.

IBIZA SC TEKNİK ÖZELLİKLER 1,2 lt TSI 105 hp DSG 1,4 lt TSI 150 hp DSG MOTOR Silindir Hacmi (cc) 1197 1390 Çap ve Strok (mm) 71 x 75,6 76,5 x 75,6 Sıkıştırma Oranı 10 Maks. Güç hp (kw) / dd 105 (77) / 5000 150 (110) / 5800 Maks. Tork Nm / dd 175 / 1550-4100 220 / 1250-4500 Emisyon Kontrolü EU5 Akü (Ah/A) 51 44 / 51 / 60 PERFORMANS Maks. Hız (km / s) 190 212 Hızlanma (0-100) km / s (sn) 9,7 7,6 Hızlanma 0-1000 m (sn) 31,4 28,6 YAKIT SİSTEMİ Yakıt Tipi Kurşunsuz Benzin Yakıt Besleme Sistemi TSI - Direkt Enjeksiyon Yakıt Tankı Kapasitesi (lt) 45 YAKIT TÜKETİMİ* Şehir İçi (lt / 100 km) 7 7,5 Şehir Dışı (lt / 100 km) 4,4 5,1 Karışık (lt / 100 km) 5,3 5,9 CO2 EMİSYON DEĞERLERİ Şehir İçi (g / km) 163 174 Şehir Dışı (g / km) 103 119 Karışık (g / km) 124 139 AKTARMA SİSTEMİ Şanzıman Tipi 7 ileri DSG Otomatik FRENLER Ön Arka Hava Kanallı Disk Disk JANTLAR VE LASTİKLER Jantlar Lastikler 7Jx16" / 7Jx17" 215/45 R16-215/40 R17 ÖLÇÜLER Tip 3 Kapı HB Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm) 4043 /1693 / 1428 4066 /1693 / 1424 Dingil Mesafesi (mm) 2469 İz Genişliği, Ön / Arka (mm) 1465 / 1457 1449 / 1441 Bagaj Kapasitesi (lt) 284 236 Net Boş Ağırlık (kg) / (Sürücü hariç) 1040 1179 *Bu değerler test ortamında elde edilmiş değerlerdir. Kişinin kullanımına göre değişiklik gösterebilir.

IBIZA SC CUPRA TEKNİK ÖZELLİKLER 1,4 lt TSI 180 hp DSG MOTOR Silindir Hacmi (cc) 1390 Çap ve Strok (mm) 76,5 / 75,6 Sıkıştırma Oranı 10 Maks. Güç hp (kw) / dd 180 (132) / 6200 Maks. Tork Nm / dd 250 / 2000-4500 Emisyon Kontrolü EU5 Akü (Ah/A) 44 / 51 / 60 PERFORMANS Maks. Hız (km / s) 228 Hızlanma (0-100) km / s (sn) 6,9 Hızlanma (0-1000) m (sn) 28,1 YAKIT SİSTEMİ Yakıt Tipi Kurşunsuz Benzin Yakıt Besleme Sistemi TSI - Direkt enjeksiyon Yakıt Tankı Kapasitesi (lt) 45 YAKIT TÜKETİMİ* Şehir İçi (lt / 100 km) 7,5 Şehir Dışı (lt / 100 km) 5,1 Ortalama (lt / 100 km) 5,9 CO2 EMİSYON DEĞERLERİ Şehir İçi (g / km) 174 Şehir Dışı (g / km) 119 Ortalama (g / km) 139 AKTARMA SİSTEMİ Şanzıman Tipi 7 İleri DSG FRENLER Ön Arka Hava Kanallı Disk Disk JANTLAR VE LASTİKLER Jantlar Lastikler 7Jx17 215/40 R17 ÖLÇÜLER VE AĞIRLIKLAR Tip 3 Kapı HB Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm) 4055 / 1693 / 1420 Dingil Mesafesi (mm) 2469 İz Genişliği, Ön / Arka (mm) 1449 / 1441 Bagaj Kapasitesi (lt) 236 Net Boş Ağırlık (kg) / (Sürücü hariç) 1184 *Bu değerler test ortamında elde edilmiş değerlerdir. Kişinin kullanımına göre değişiklik gösterebilir.

EBATLAR SEAT IBIZA SEAT IBIZA SC SEAT IBIZA ST

RENKLER BEYAZ B4 OPAK R St FR EMOCION KIRMIZI 9M OPAK R St FR C NEVADA BEYAZ 2Y METALİK R St FR C MONTSANT KIRMIZI V0 METALİK R St FR LIMA YEŞİL 1 I3 METALİK R St FR ESTRELLA GRİ P5 METALİK R St FR C PIRINEOS GRİ 0C METALİK R St FR C APOLLO MAVİ I4 METALİK R St FR UNIVERSO SİYAH L8 METALİK R St FR C BALEA BEJ 2 L7 METALİK R St FR TECHNIC GRİ* T4 METALİK R St FR ALOR MAVİ E4 METALİK R St FR Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ Cupra /C/ Standart Opsiyonel 1 Ibiza ST için sunulmamaktadır. 2 Yalnızca Ibiza ST için sunulmaktadır. * Ekim 2013 itibarıyla sunulabilecektir.

DÖŞEMELER LAVANDA AI R ARTEMISA BU St ALCANTARA SİYAH CA + PLZ FR ALOE BT St Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ Cupra /C/ Standart Opsiyonel

ALCANTARA SİYAH BT + PLZ St KILT BW C PIPER EMBOSSÉ CA FR SİYAH DERİ BW + PLV C

JANTLAR 14" COLOSO R 15" MAMBA R 15" IBIA R Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ Cupra /C/ Standart Opsiyonel 16" CARTAGO St 17" TAGUS FR

15" MARSALA St 16" STRATOS FR 16" STRATOS TİTANYUM FR 17" TAGUS TİTANYUM FR 17" BARCINO C

DAHA FAZLA DİKKAT DAHA FAZLA DETAY Seyahat konforunuzu arttırın Ibiza nızı ihtiyaçlarınıza göre, mükemmel bir şekilde tasarlamanız için yüksek kaliteli orijinal SEAT aksesuarlarını seçin. TAVAN RAYLARI

KROM BAGAJ ÇITASI ÇEKİ DEMİRİ ÇOCUK KOLTUĞU

SEAT SERVİS 12 YIL KOROZYON ÖNLEYİCİ Bu garanti tüm SEAT otomobillerine verilen, herhangi bir malzeme veya işçilik masrafı getirmeden, kaportanın korozyonu sonucunda ortaya çıkan delinmeye karşı 12 yıllık bir süreyi kapsamaktadır. KONTROL VE BAKIM Kilometresi ve yaşına göre otomobilinizin uzman bir ekip tarafından tamamen kontrol edilmesi. Aracınızın en uygun durumda olduğundan ve Orijinal SEAT Parçaları nın kullanıldığından emin olacaksınız. 2 YIL GARANTİ Tüm SEAT araçları, herhangi bir kilometre sınırlaması olmadan 2 yıllık garanti sunmaktadır. Böylece tüm üretim hataları, en kısa sürede ve herhangi ekstra bir masraf olmadan, tüm Türkiye de bir Yetkili SEAT Servisi nde onarılabilir. Onarımlar, en iyi sonuçlara erişmek için daima SEAT Orijinal Parçaları kullanan marka tarafından eğitilmiş profesyonellerce yapılır. AKILLI ONARIM Otomobilinizde kenarlarda çatlaklar, plastik aksamlarda delikler, kaportada çökükler, boyada çizikler veya küçük lekeler, arka veya ön camda parçalanmış dikiş yerleri, kusurlar veya çatlaklar görmek istemiyorsanız, otomobilinizi SEAT Servis Akıllı Onarım'a bırakın. Yukarıda sözü edilen hasarlardan kurtulmanın en iyi yolunu kullanın. 2 YIL ONARIM GARANTİSİ Bir Yetkili SEAT Servisi nde yapılıp masrafları müşteri tarafından karşılanan tüm onarımlar kilometre sınırlaması olmadan, işçilik ve malzeme açısından 2 yıllık garanti kapsamındadır. Bu garantiyi elde etmek için yalnızca ilgili onarım faturasını gösteriniz. AKTİF KONTROL SEAT Servis Aktif Kontrol Hizmeti'yle aracınızın genel durumu SEAT uzmanlarıyla kontrol edilir. Bu başlangıç aşaması sizin otomobilinize ayrıntılı bir şekilde bakmanızı, hangi önlemlerin alınıp hangi işlemlerin yapılması gerektiğine karar vermenizi ve en önemlisi başlangıçtan itibaren nihai maliyetin ne olacağını bilmenizi mümkün kılmaktadır. SEAT GARANTİ UZATIMI Müşteri ile yapılan ve 2 yıllık sözleşmeye dayanan garantinin sona ermesinden sonra 1, 2 veya 3 yıl için üretim kusurlarına atfedilebilen hataların ücretsiz onarımını kapsayan SEAT ın önerdiği opsiyonel bir sigorta. Otomobiliniz için garanti şartlarından daha uzun süre yararlanmanın yolu... OTOMOBİLİ YERİNDEN ALMA VE TESLİM ETME Yetkili SEAT Servis ağı, rahatlığınız için size Otomobili Yerinden Alma ve Teslim Etme Hizmeti sunmaktadır. Küçük bir ücret karşılığında bu hizmetin sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

GEÇİCİ ARAÇ TAHSİSİ Yetkili servis ağımız tarafından sunulan bir hizmettir. Otomobilinizi servislerimizden birinde herhangi bir müdahale için bıraktığınızda, otomobiliniz yerine başka bir aracı çok makul düzeyde bir fiyat (Yetkili SEAT Servisi koşullarına ve araç mevcudiyetine göre) karşılığında kullanabilir ve böylece otomobilinizi alana kadar bir mobilite imkanını kullanmış olursunuz. MEKANİK VE ELEKTRİK Yetkili SEAT Servis ağında, aracınıza gereken tüm mekanik veya elektrik müdahale türlerini yaptırmanız mümkündür. En profesyonel ve en modern teknoloji emrinize sunulmakta ve ayrıca yalnızca Orijinal SEAT Parçaları kullanılmaktadır. KAPORTA VE BOYA SEAT araçlarının tasarımında, kaportada bir hasar olması durumunda, gerçek anlamda etkilenen parçaların değiştirilmesi veya boyanması gereklidir. Otomobilinizi ancak bu şekilde koruyabilirsiniz. SEAT SERVİS BAKIM Bu hizmet müşteri ile sözleşme yapılan ve kullanımdan kaynaklanan aşınma ve yırtıklar dışında filtre ve yağ değişimleri, Kontrol ve Bakım hizmetleriyle birlikte otomobildeki tüm onarımları içeren opsiyonel bir SEAT sigortasıdır. SEAT KASKO Müşterilerimiz için büyük bir markanın tüm özelliklerini sunan özel bir araç sigortası: Geniş kapsamlı garantiler Ödeme sisteminde uygunluk Ve hepsinin üzerinde, hızlı onarımlar FİNANSMAN VDF bilgi donanımı ve Doğuş Grubu nun otomotiv - finans sektörlerindeki deneyimlerinin birleşimiyle, size yeni ve farklı finansal seçenekler sunuyoruz. ORİJİNAL SEAT YEDEK PARÇALARI Konu bir SEAT otomobile bakım yapmaya gelince, orijinal SEAT Aksesuarları kullanımı, kalite ve güvenilirliğe yönelik bir garantidir. SEAT Servis ağı dahilinde markanın otomobilleri konusunda uygun eğitim alan profesyoneller tarafından takılan Orijinal SEAT Aksesuarları, en yüksek seviyede kalite, hizmet ve garantinin sağlanmasının tek yoludur. ORİJİNAL SEAT AKSESUAR Orijinal SEAT Aksesuarları ile otomobilinizin direksiyonu başında en iyi zamanların keyfini sürebilir, kendinizi üstün ayrıntılarla çevreleyebilirsiniz. Bunlar SEAT otomobilinizi ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize göre kişiselleştirebileceğiniz, özellikle yaşam stilinize uyması için tasarlanmış aksesuarlardır. PARK HİZMETİ Bakım ve kontrol veya diğer işlemler için her Yetkili SEAT Servisi ziyaretinizde gündüz veya gece aracınızı mevcut park alanlarına bırakabilme seçeneğine sahip olacaksınız. SEAT MÜŞTERİ HİZMETLERİ SEAT da temel amacımız, müşterilerimizi her zaman en iyi hizmeti sunarak memnun etmektir. Bu nedenle, beklemek zorunda kalmaksızın, Yetkili Servisleri mizin baş edemediği tüm sorunları çözmek veya sorulara cevap vermek için yılda 365 gün ve günde 24 saat emrinizde olan bir telefon hizmeti sunmaktayız. Marka ile doğrudan iletişim kurmak için aşağıdaki numaraları ve e-posta adresini kullanabilirsiniz: Telefon: 444 SEAT (7328) E-posta: info@seat.com.tr SEAT SERVİS AĞI Bu sayfalar vasıtasıyla, SEAT otomobiliniz ile birlikte temin edilen tüm hizmetleri sunmuş olduk. Bu avantajlardan faydalanmak isterseniz, yalnızca Yetkili SEAT Servis ağımız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Bu şekilde son derece kalifiye ve yetenekli profesyonellerden kişisel ilgi göreceksiniz. Bu profesyoneller, en uygun arıza teşhis ve onarım donanımıyla birlikte, mekanik, elektrik, kaporta ve boya konusunda size en iyi desteği sağlayacaktır. Bunun yanında aracınızın bakım işlemleri çok kısa bir sürede ve uygun fiyatlarla yapılacaktır. Geniş bir servis ağına sahip olan SEAT, Türkiye'de 39 noktada bulunmaktadır. SEAT Servis ağımızla, daima emin ellerde olacaksınız. www.seat.com.tr OTOMOBİL YIKAMA SERVİSİ Kontrol ve bakım veya diğer başka işlemler için Yetkili SEAT Servisi ne her gelişinizde aracınızı size tertemiz geri veriyoruz.

İspanyol ve Almanız. Biz tutkulu mükemmeliyetçileriz. Biz duygusal teknolojistleriz. Bildiğimiz her şey, hissettiğiniz şeylerdir. Tasarım bizim işimizdir. Teknolojiye hayat veririz. Biz buna ENJOYNEERING diyoruz. Biz SEAT ız. SEAT ın tercihi SEAT sürekli ürün geliştirme politikası sürdürmektedir. Ürünlerin teknik, donanım özelliklerinde, renklerde, fiyatlarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu nedenle, bu broşürün içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. SEAT, yayın tarihinde (01.07.2013) teknik özelliklerin doğru olması konusunda her türlü çabayı göstermektedir. Fakat en son bilgiler için SEAT Yetkili Satıcınızdan bilgi almalısınız. Baskı işlemindeki sınırlamalar nedeniyle, kağıt üzerindeki renkler, ürünlerin gerçek renklerinden farklı olabilir. Tüm hakları saklıdır, tamamen veya kısmen kopyalanması yasaktır. SEAT.COM.TR FACEBOOK.COM/SEATTR