AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Benzer belgeler
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU:

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.



Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.




AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.





ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN















Akademik Kadro İlanları




Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ



Akademik Kadro İlanları






1 Başvurdukları bölüm/anabilim dalı/program adı, ilan tarihi ve son başvuru tarihleri, yazışma adreslerini ve telefon numaralarını belirten dilekçe





Akademik Kadro İlanları




BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR.


Yazdır ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ >ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU >HUKUK BÖLÜMÜ >ADALET PR.











AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.















Akademik Kadro İlanları


Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU



/2


Sakarya Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi

Akademik Kadro İlanları

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 26953


Akademik Kadro İlanları

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve

Transkript:

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Kanun un ilgili maddeleri ile 31.07.2008 tarihli ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde öğretim elemanları alınacaktır. İlan Tarihi: 17/11/2017 Son Başvuru Tarihi: 01/12/2017 Ön Değerlendirme Tarihi: 15/12/2017 Sınav Giriş Tarihi: 20/12/2017 Sonuçların Açıklanacağı Tarih: 27/12/2017 A- GENEL ŞARTLAR 1- Öğretim Elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, a) Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES ten en az 70 puan almış olmak. (1-Araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda, ilan edilen bölüm/ana bilim dalı/ program hangi alandan öğrenci alıyorsa o alandaki ALES puan türününden 2- Öğretim görevlisi, okutman, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına başvurularda; adayın, lisans mezuniyeti hangi alanda ise o alandaki ALES puan türünden ya da ilan edilen bölüm/ana bilim dalı/ program hangi alandan öğrenci alıyorsa o alandaki ALES puan türünden 3- Özel yetenekle öğrenci alan programlar ile yabancı dil puanı ile öğrenci alan programlardan mezun olanların öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına başvurularda herhangi bir ALES puan türününden 4- Eğitim Bilimleri Bölümünde yer alan ana bilim dallarındaki (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık hariç) araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda, adayın lisans mezuniyeti hangi alanda ise o alandaki ALES puan türünden 5- Açıköğretim programlarından mezun olanların, araştırma görevlisi hariç öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına başvurularında; mezun oldukları programın örgün eğitimle öğrenci aldığı alandaki ALES puan türünden veya ilan edilen bölüm/ ana bilim dalı hangi alandan öğrenci alıyorsa o alandaki ALES puan türünden 6- Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına başvurularında alan türü değişen lisans programlarından mezun alanların, lisans öğrenimine başladıkları alandaki ALES puan türünü veya mezun olanların, lisans öğrenimine başladıkları alandaki ALES puan türünü veya mezun oldukları programın ilan tarihinde öğrenci aldığı alandaki ALES puan türünden)

b) Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 50 puan veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak. Yabancı dil okutmanı başvurularında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 80 puan veya eşdeğerliği Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olmak. 2- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin 100 lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir. 3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir. NOT: Tecrübe süresinde Lisans mezuniyetinden sonraki süre esas alınacaktır. Lisansüstü eğitim süresi tecrübeden sayılacaktır. B- ÖZEL ŞARTLAR 1- Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: a) Lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere (rektörlüğe bağlı bölümler dâhil) başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az tezli yüksek lisans mezunu olmak veya lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az beş yıl tecrübeli olmak, b) Güzel Sanatlar Fakülteleri, Eğitim Fakültelerinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümleri, Konservatuarlar ile ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az tezli yüksek lisans mezunu olmak veya lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübeli olmak. c) İlanda belirtilmiş olan şartları taşımak. 2- Okutman kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: a) Yabancı dil okutmanları hariç olmak üzere lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlerde (rektörlüğe bağlı bölümler dahil) atanacak okutman adaylarında en az tezli yüksek lisans mezunu olmak, b) Yabancı dil okutmanı başvurularında, ilan edilen yabancı dilde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olmak. c) İlanda belirtilmiş olan genel şartları taşımak. 3- Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: a) İlanda belirtilmiş olan şartları taşımak. b) İlk başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

C- MUAFİYET Doktorasını tamamlamış olanlar, 29/6/2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak öğretim görevlileri, yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kadrolarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının yabancı dil okutmanı hariç öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz. D- BAŞVURMA YERİ VE İSTENEN BELGELER 1- Başvuru Dilekçesi 2- Özgeçmiş ve varsa bilimsel yayınlarını kapsayan dosya 3- Lisans Diploması/Mezuniyet Belgesi (Onaylı)* 4-İlan Edilen Kadroya Bağlı Olarak, YL,Doktora-Tıpta Uzm. -Sanatta Yet.Öğrenim Durum Belgesi/ Mezuniyet Belgesi (Onaylı)* 5- Lisans Transkript Belgesi (Onaylı)* 6- Yabancı Dil Belgesi (YDS/KPDS/ÜDS veya Muadili) 7- ALES Belgesi Fotokopisi 8- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Onaylı)* 9-2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son Altı Ay İçinde Çekilmiş) 10-Tecrube Belgesi (İlan Edilen Kadroya Bağlı Olarak) 11- Askerlikle ilişkisi Olmadığına Dair Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) 12-Hizmet Belgesi (Daha Önce Kamuda Hizmeti Varsa)

*( Islak İmzalı ve ya Elektronik İmzalı Olmalıdır.) NOT: Belgelerin noter onaylı olması zorunlu değildir. Herhangi bir kamu kurumu tarafından (Aslı Gibidir) onaylanmış olması yeterlidir. Belgelerin aslı görülmek kaydıyla, kurumumuzda da Aslı Gibidir onayı yapılır. - Başvurular; Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Akademik Kadro-Tayin Şube Müdürlüğü ne şahsen veya posta yoluyla yapılabilecektir. Süresi içinde yapılmayan, postadaki gecikmeler ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. -Başvuruda bulunan adaylar yalnızca ilan edilen bir kadroya müracaatta bulunabilirler. - Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. Üniversitemiz web sitesinde yapılacak olan duyurular tebligat niteliğindedir. BAŞVURU EVRAKLARI İADE EDİLMEYECEKTİR. Başvuru Adresi: Erciyes Üniversitesi Rektörlük Binası Zemin Kat Personel Daire Başkanlığı Akademik Kadro-Tayin Şube Müdürlüğü KAYSERİ Tel: (0 352) 207 66 66-10617 Faks: (0 352) 437 52 64 NOT: Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. Üniversitemiz web sitesinde yapılacak olan duyurular tebligat niteliğindedir. ÖNEMLİ NOT: 1020488 no lu ilanımız iptal edilmiştir.

İLAN NO BİRİMİ BÖL/ABD/ASD/PROG UNVAN DRC ADET AÇIKLAMA 1020485 HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ UÇAK MOTOR ÖĞR. GÖR. 3 1 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ LİSANS MEZUNU OLMAK VE MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK. 1020471 ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET ÖĞR. GÖR. 4 1 HUKUKU FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK. KAMU HUKUKU/ÖZEL HUKUK ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK YA DA LİSANS MEZUNİYETİNDEN SONRA ALANINDA EN AZ İKİ (2) YIL TECRÜBEYE SAHİP OLMAK. 1020472 HALİL BAYRAKTAR SAĞLIK AMELİYATHANE ÖĞR. GÖR. 4 1 GENEL CERRAHİ UZMANI OLMAK. HİZMETLERİ MYO HİZMETLERİ 1020483 HALİL BAYRAKTAR SAĞLIK TIBBİ GÖRÜNTÜLEME ÖĞR. GÖR. 4 1 RADYOLOJİ UZMANI OLMAK. HİZMETLERİ MYO TEKNİKLERİ 1020494 HALİL BAYRAKTAR SAĞLIK HİZMETLERİ MYO ANESTEZİ ÖĞR. GÖR. 4 1 ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON UZMANI OLMAK. 1020487 MUSTAFA ÇIKRIKÇIOĞLU MYO İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖĞR. GÖR. 5 1 LİSANS MEZUNU OLMAK.İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ALANINDA EN AZ 2 YIL TECRÜBE SAHİBİ OLMAK VE EN AZ B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIK BELGESİNE SAHİP OLMAK. 1020489 TOMARZA MUSTAFA AKINCIOĞLU MYO 1020490 TOMARZA MUSTAFA AKINCIOĞLU MYO MİMARİ RESTORASYON ÖĞR. GÖR. 4 1 MİMARLIK VEYA PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK. MİMARLIK VEYA PEYZAJ MİMARLIĞI ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK. TÜRK DİLİ(TÜRKÇE) OKUTMAN 3 1 TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ VEYA TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK. 1020491 YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU TEMEL İNGİLİZCE OKUTMAN 2 1 İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ/İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI/İNGİLİZ DİL BİLİMİ/AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI/İNGİLİZCE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMLERİNİN BİRİNDEN MEZUN OLMAK. YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA EN AZ 3 YIL DERS VERME DENEYİMİNE SAHİP OLMAK. 1020492 YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU TEMEL İNGİLİZCE OKUTMAN 3 1 İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ/İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI/İNGİLİZ DİL BİLİMİ/AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI/İNGİLİZCE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMLERİNİN BİRİNDEN MEZUN OLMAK. YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA EN AZ 3 YIL DERS VERME DENEYİMİNE SAHİP OLMAK. 1020493 YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU TEMEL İNGİLİZCE OKUTMAN 3 2 İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ/İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI/İNGİLİZ DİL BİLİMİ/AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI/İNGİLİZCE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMLERİNİN

BİRİNDEN MEZUN OLMAK. 1020495 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ ARŞ. GÖR. 4 2 DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK. 1020496 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ODYOLOJİ ARŞ. GÖR. 4 1 ODYOLOJİ ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK.