ALTEA XL ENJOYNEERING

Benzer belgeler
BÜYÜK DÜŞÜNÜN XL düşünün

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

SEAT MY12 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. Metalik Renkler O " Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 600. USB bağlantısı + Bluetooth O USB bağlantısı + Bluetooth + IPOD Bağlantı Kablosu O 1.

Hyundai i CVVT Style

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

MINI Cooper S HP

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

SEAT MY12 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615. USB bağlantısı + Bluetooth O 1.

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Honda Civic 1.6 Elegance

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

TÜM MODELLER KATALOĞU

Fiyat Listesi Şubat 17

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Fiyat Listesi Şubat 17

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline

İç tasarımda da keskin hatlar dikkat çeker. Gelişmiş teknolojisi, detaylarına gösterilen özen ve kalitesiyle sürüş zevkinizi artırır.

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

Audi A3 1.6 TDI Attraction

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

X-Class Power Donanım Özellikleri

Peugeot e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline DSG

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

SEAT MY13 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O SEAT Yarış Frenleri - O 3.

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

MINI Cooper S HP

Trend X Style Titanium

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S

Trend X Style Titanium

Fiyat Listesi Şubat 17

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

Opsiyonel Ekipmanlar SEAT MY12 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ 01 MART 2012 MY NOLU OPSİYONEL EKİPMAN LİSTESİ

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Trend X Style Titanium

Toyota Auris HP Elegant Otomatik

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

Trend X Style Titanium

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

Trend X Style Titanium

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

Trend donanım seviyesine ek olarak

Fiyat Listesi Temmuz 17

Trend X Style Titanium

Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

Opel Insignia HP Edition Elegance

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak

Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Trend donanım seviyesine ek olarak

TÜM MODELLER KATALOĞU

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Allure

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic

Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline DSG

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik

Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Trend donanım seviyesine ek olarak

Volkswagen Golf 1.4 TSI GT Spor

Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik

Transkript:

ALTEA XL ENJOYNEERING

Altea XL i tasarlarken hep şunu düşündük: Heyecan verici mi? Gerçekten maceracı mı? Yanıt Evet. İşte biz buna ENJOYNEERING diyoruz. MACERA BAŞLIYOR Altea XL, hem asfaltta hem de arazide çok keyifli. Yol tutuşunda olduğu kadar güvenlik konusunda da iddialı. Kalabalık aileniz için de yeterli genişlikte. Altea XL ile planlarınız ne olursa olsun onlardan vazgeçmenize gerek yok.

BÜYÜK DÜŞÜNÜN XL düşünün Aileler büyür. Çocuklar büyür. Gereksinim duyduğumuz eşyaların miktarı durmaksızın artar ve basit yolculuklar bile önemli hale gelir. İmdadınıza ise XL yetişir. Altea XL, gerçekten XL. Yüksek ve geniş baş mesafesi ile yola hakim bir sürüş konforu sağlar. Altea XL tam olarak 4.469 cm uzunluğundadır. 532 litre bagaj kapasitesi ile yeterli alan sunmaktadır. Sınıfındaki en geniş otomobillerden biridir. Dengeli ve güvenli olması, Altea XL kullanmayı gerçek bir keyfe dönüştürür. Okul, alışveriş, aile ziyareti... Yolculuk amacınız ne olursa olsun, direksiyona geçmek için sabırsızlanacaksınız.

HER ŞEYE YER VAR Çok sayıda eşya saklama gözü Eşyaları yerleştirmek için yer konusunda uluslararası kabul görmüş bir standart olsaydı, Altea XL mutlaka sınıfında en iyilerden olurdu. Dilediğinizden fazla eşya saklama gözüne sahip: Tavanda, koltukların altında ve kol dayama kısmının iç tarafında... Ve bunlar ulaşılması ve görülmesi zor yerlerde değil. Ön kapıdaki bölmeler 1,5 litrelik bir şişeyi alacak şekilde tasarlanmıştır. Ama esas olay, geniş bagajı. Altea XL de bagaj kapasitesi 532 litredir. Bununla da kalmaz. İhtiyaçlarınıza uygun şekilde daha da fazla yer elde etmek için arka koltuğu öne kaydırabilir ve yatırabilirsiniz.

İLERİYİ DÜŞÜNMEK Öncü özellikler

DÖNÜŞE DUYARLI VE GÜNDÜZ SÜRÜŞ FARI ÖZELLİKLİ Bİ-XENON ÖN FARLAR. Güçlü opsiyonel Bi-Xenon ön farlar; dönüşe duyarlı olduğundan virajlarda, gündüz sürüş farı özelliği ile hem gündüz hem gece kolayca fark edilmenizi sağlar. ÖZEL DİZAYN EDİLMİŞ ÖN CAM SİLECEKLERİ. Altea XL in cam silecekleri ön cam direklerine gizlidir, görüşünüzü engellemez. Yağmur başlayınca ortaya çıkarlar. ÖN KOLTUK ARKASI TEPSİ VE TAVAN SAKLAMA GÖZLERİ. Opsiyonel Aile Paketi nde sunulan ön koltuk arkası tepsiler ve tavan saklama gözleri, yolculuğunuzun araç içinde konforlu bir şekilde devam etmesini sağlar. Tavan Saklama Gözlerinden bir şey almak istediğinizde sadece elinizi kaldırmanız yetiyor. Güneş gözlüklerinizi, haritaları ve başka gerekli eşyaları tavandaki bu akıllıca tasarlanmış gözlere yerleştirebilirsiniz.

BÜYÜK GÜÇ Beraberinde büyük sorumluluk Altea XL in motoru tüm planlarınızı gerçekleştirmek için, güçlü ve güvenilirdir. Altea XL de sunulan performansı 105 HP gücündeki 1,6 dizel TDI DSG otomatik vites motor sizi istediğiniz her yere ulaştırır.

YOLLARIN KAHRAMANLARI Güvenlik özelliklerini duyalım! AFS. ABS. TCS. ESC. EBA. Artık bu şaşırtıcı, yaşamı kolaylaştıran teknolojiler sadece kısaltma şeklinde bilinmemeli. Onlara hak ettikleri değeri verme zamanı geldi. Altea XL, standart donanımdaki 6 hava yastığı ve güvenli çocuk koltukları için ISOFIX donanımlarının da desteği ile Euro NCAP* güvenlik testinde alınabilecek en iyi derece olan beş yıldıza sahiptir. (AFS) Adaptif Ön Aydınlatma Sistemine sahip opsiyonel Bi-Xenon farlar, dönüşe duyarlı olarak virajlarda da ihtiyaç duyduğunuz anda başarıyla yolunuzu aydınlatacaktır. Birlikte çalışarak maksimum kontrol sağlayan ve patinaj önleyen ABS ve TCS veya tam adlarını söylemek gerekirse Anti-Blokaj Sistemine ve Çekiş Kontrol Sistemine ne dersiniz? İyi dostlarımız olan ESC ve EBA yı kim unutabilir? Opsiyonel olarak sunulan Elektronik Stabilite Programı (ESC) ve Acil Durum Fren Asistanı (EBA) güvenli bir kullanım sağlar. * Ayrıntılı bilgi için www.euroncap.com sitesini ziyaret edin.

HAVA YASTIKLARI. Tavizsiz güvenlik için Altea XL de standart olarak, sürücüyü ve yolcuları korumak için 2 adet ön, 2 adet yan ve 2 adet perde hava yastığı olmak üzere 6 hava yastığı vardır. Buna ek olarak ön yolcu hava yastığı, istendiğinde iptal edilebilir. Opsiyonel olarak arka yan hava yastıkları bulunmaktadır. YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ (HILL HOLD CONTROL). Altea XL de opsiyonel olan Yokuş Kalkış Desteği, yokuşta kalkış sırasında 2 saniye kadar fren basıncını koruyarak, otomobilinizin geri kaymasını engeller.

HER ŞEYİ DÜŞÜNDÜK Ve fazlasını ekledik STYLE / 16" Alüminyum Alaşımlı Jantlar / Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları / Gövde Rengi Kapı Kolları ve Yan Aynalar / Elektrikli / Isıtmalı / Katlanabilir Yan Aynalar / Krom Kaplı Ön Izgara / Koyu Karartılmış Arka Camlar / Krom Tavan Rayları / Arka Park Sensörü / Yol Bilgisayarı / Çift Bölgeli Otomatik Klima / Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektromekanik Direksiyon / Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control) / Elektrikli Ön/Arka Camlar / Radyo, CD, MP3 Çalar (4 Hoparlör + 4 Tweeter) / Aux-in ve USB Girişi / Direksiyondan Kumandalı Ses Sistemi / Yağmur Sensörü / Kararan Dikiz Aynası / Eve Geliş Fonksiyonu (Coming Home) / Otomatik Yanan Kısa Farlar / Deri Direksiyon ve Vites Topuzu / Sürücü / Yolcu Işıklı makyaj aynaları / Sürücü / Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayarı / Sürücü / Yolcu Koltuğu Bel Destek Ayarı / Sürücü / Yolcu Koltuğu Arkası Cep / Sürücü / Yolcu Koltuğu Altı Göz / 2 Yöne Hareket Edebilen Arka Koltuklar / 1/3-2/3 katlanabilir arka koltuklar / Arka Kol Dayama / ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi) / TCS (Çekiş Kontrol Sistemi) / ESC ( Elektronik Stabilite Kontrolü) / Lastik Basınç Uyarısı / Yokuş Kalkış Sistemi (Hill Hold) / EBA ( Acil Durum Fren Asistanı) / DSR (Dinamik Direksiyon Önerisi) / Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları / Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları / Perde Hava Yastıkları / Ön Yolcu Hava Yastığı İptali / Aktif Gergili Ön Emniyet Kemeri / Sürücü Emniyet Kemeri Uyarısı / Arka koltukta Bir Adet Çocuk Koltuğu Sabitleyicisi (Isofix) / Immobilizer / Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi / Halı Paspas Görsellerde yer alan bazı donanımlar standart donanım paketlerinden farklılık gösterebilir.

ALTEA XL TEKNİK ÖZELLİKLER 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG MOTOR Silindir Hacmi (cc) 1598 Çap ve Strok (mm) 79,5 x 80,5 Sıkıştırma Oranı 16,5 Maks. Güç hp (kw) / dd 105 (77) / 4400 Maks. Tork Nm / dd 250 / 1500-2500 Emisyon Kontrolü EU5 Akü (Ah) / A 61-70-72 / 330-340-380 PERFORMANS Maks. Hız (km / s) 183 Hızlanma (0-100) km / s (sn) 12,6 Hızlanma (0-1000) m (sn) 34,6 YAKIT SİSTEMİ Yakıt Tipi Dizel Yakıt Besleme Sistemi Direkt Enjeksiyonlu Common Rail Yakıt Tankı Kapasitesi (lt) 55 YAKIT TÜKETİMİ* Şehir İçi (lt / 100 km) 5,8 Şehir Dışı (lt / 100 km) 4,4 Ortalama (lt / 100 km) 4,9 CO2 EMİSYON DEĞERLERİ Şehir İçi (g / km) 153 Şehir Dışı (g / km) 116 Ortalama (g / km) 129 AKTARMA SİSTEMİ Şanzıman Tipi 7 İleri DSG Otomatik FRENLER Ön Arka Hava Kanallı Disk Disk JANTLAR VE LASTİKLER Jantlar Lastikler 6,5Jx16" - 7Jx17" 16" 205 / 55 / R16-17" 225 / 45 / R17 ÖLÇÜLER VE AĞIRLIKLAR Tip 5 Kapı MPV Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm) 4469 / 1768 / 1581 Dingil Mesafesi (mm) 2578 İz Genişliği, Ön / Arka (mm) 16" 1535 / 1511-17" 1527 / 1503 Bagaj Kapasitesi (lt) 532 Net Boş Ağırlık (kg) / (Sürücü hariç) 1430 *Bu değerler test ortamında elde edilmiş değerlerdir. Kişinin kullanımına göre değişiklik gösterebilir.

EBATLAR SEAT ALTEA XL

DÖŞEMELER ALFIL GRİ BP St SİYAH DERİ BP + PL1 St JANTLAR 16" ENEA St 17" AGRA St Style /St/ Standart Opsiyonel

RENKLER BEYAZ B4 OPAK St Emocion KIRMIZI 9M OPAK St Nevada BEYAZ 2Y METALİK St Estrella GRİ P5 METALİK St Pirineos Grİ 0C METALİK St ApoLlo MAVİ I4 METALİK St Universo SİYAH L8 METALİK St Balea BeJ L7 METALİK St

MACERANIZI SEÇİN Aksesuarlar Maceraya hazır olun. Tarzınızı vurgulamak ve Altea XL inizi size özgü kılmak için tasarlanmış, şık ve kaliteli aksesuarlar yelpazesine bir göz atın. Maceranızı online olarak başlatın. Online konfigürasyon aracı, idealinizdeki SEAT Altea XL i görselleştirmek için hızlı ve kolay bir yöntemdir. İstediğiniz motor, döşeme, gövde rengi, donanım ve aksesuarları seçin. Düşlerinizdeki özellikleri kaydedin, indirin ve hatta paylaşın. PORT BAGAJ VE TAVAN RAYLARI Başlamak için www.seat.com.tr internet sitesini ziyaret edin ve Araç Oluşturucu bölümüne bağlanın.

IPOD BAĞLANTI KABLOSU ÇOCUK KOLTUĞU SİYAH DERİ KAPLI ÖN KOL DAYAMA

SEAT SERVİS 12 YIL KOROZYON ÖNLEYİCİ Bu garanti tüm SEAT otomobillerine verilen, herhangi bir malzeme veya işçilik masrafı getirmeden, kaportanın korozyonu sonucunda ortaya çıkan delinmeye karşı 12 yıllık bir süreyi kapsamaktadır. KONTROL VE BAKIM Kilometresi ve yaşına göre otomobilinizin uzman bir ekip tarafından tamamen kontrol edilmesi. Aracınızın en uygun durumda olduğundan ve Orijinal SEAT Parçaları nın kullanıldığından emin olacaksınız. 2 YIL GARANTİ Tüm SEAT araçları, herhangi bir kilometre sınırlaması olmadan 2 yıllık garanti sunmaktadır. Böylece tüm üretim hataları, en kısa sürede ve herhangi ekstra bir masraf olmadan, tüm Türkiye de bir Yetkili SEAT Servisi nde onarılabilir. Onarımlar, en iyi sonuçlara erişmek için daima SEAT Orijinal Parçaları kullanan marka tarafından eğitilmiş profesyonellerce yapılır. AKILLI ONARIM Otomobilinizde kenarlarda çatlaklar, plastik aksamlarda delikler, kaportada çökükler, boyada çizikler veya küçük lekeler, arka veya ön camda parçalanmış dikiş yerleri, kusurlar veya çatlaklar görmek istemiyorsanız, otomobilinizi SEAT Servis Akıllı Onarım'a bırakın. Yukarıda sözü edilen hasarlardan kurtulmanın en iyi yolunu kullanın. 2 YIL ONARIM GARANTİSİ Bir Yetkili SEAT Servisi nde yapılıp masrafları müşteri tarafından karşılanan tüm onarımlar kilometre sınırlaması olmadan, işçilik ve malzeme açısından 2 yıllık garanti kapsamındadır. Bu garantiyi elde etmek için yalnızca ilgili onarım faturasını gösteriniz. AKTİF KONTROL SEAT Servis Aktif Kontrol Hizmeti'yle aracınızın genel durumu SEAT uzmanlarıyla kontrol edilir. Bu başlangıç aşaması sizin otomobilinize ayrıntılı bir şekilde bakmanızı, hangi önlemlerin alınıp hangi işlemlerin yapılması gerektiğine karar vermenizi ve en önemlisi başlangıçtan itibaren nihai maliyetin ne olacağını bilmenizi mümkün kılmaktadır. SEAT GARANTİ UZATIMI Müşteri ile yapılan ve 2 yıllık sözleşmeye dayanan garantinin sona ermesinden sonra 1, 2 veya 3 yıl için üretim kusurlarına atfedilebilen hataların ücretsiz onarımını kapsayan SEAT ın önerdiği opsiyonel bir sigorta. Otomobiliniz için garanti şartlarından daha uzun süre yararlanmanın yolu... OTOMOBİLİ YERİNDEN ALMA VE TESLİM ETME Yetkili SEAT Servis ağı, rahatlığınız için size Otomobili Yerinden Alma ve Teslim Etme Hizmeti sunmaktadır. Küçük bir ücret karşılığında bu hizmetin sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

GEÇİCİ ARAÇ TAHSİSİ Yetkili servis ağımız tarafından sunulan bir hizmettir. Otomobilinizi servislerimizden birinde herhangi bir müdahale için bıraktığınızda, otomobiliniz yerine başka bir aracı çok makul düzeyde bir fiyat (Yetkili SEAT Servisi koşullarına ve araç mevcudiyetine göre) karşılığında kullanabilir ve böylece otomobilinizi alana kadar bir mobilite imkanını kullanmış olursunuz. MEKANİK VE ELEKTRİK Yetkili SEAT Servis ağında, aracınıza gereken tüm mekanik veya elektrik müdahale türlerini yaptırmanız mümkündür. En profesyonel ve en modern teknoloji emrinize sunulmakta ve ayrıca yalnızca Orijinal SEAT Parçaları kullanılmaktadır. KAPORTA VE BOYA SEAT araçlarının tasarımında, kaportada bir hasar olması durumunda, gerçek anlamda etkilenen parçaların değiştirilmesi veya boyanması gereklidir. Otomobilinizi ancak bu şekilde koruyabilirsiniz. SEAT SERVİS BAKIM Bu hizmet müşteri ile sözleşme yapılan ve kullanımdan kaynaklanan aşınma ve yırtıklar dışında filtre ve yağ değişimleri, Kontrol ve Bakım hizmetleriyle birlikte otomobildeki tüm onarımları içeren opsiyonel bir SEAT sigortasıdır. SEAT KASKO Müşterilerimiz için büyük bir markanın tüm özelliklerini sunan özel bir araç sigortası: Geniş kapsamlı garantiler Ödeme sisteminde uygunluk Ve hepsinin üzerinde, hızlı onarımlar FİNANSMAN VDF bilgi donanımı ve Doğuş Grubu nun otomotiv - finans sektörlerindeki deneyimlerinin birleşimiyle, size yeni ve farklı finansal seçenekler sunuyoruz. ORİJİNAL SEAT YEDEK PARÇALARI Konu bir SEAT otomobile bakım yapmaya gelince, orijinal SEAT Aksesuarları kullanımı, kalite ve güvenilirliğe yönelik bir garantidir. SEAT Servis ağı dahilinde markanın otomobilleri konusunda uygun eğitim alan profesyoneller tarafından takılan Orijinal SEAT Aksesuarları, en yüksek seviyede kalite, hizmet ve garantinin sağlanmasının tek yoludur. ORİJİNAL SEAT AKSESUAR Orijinal SEAT Aksesuarları ile otomobilinizin direksiyonu başında en iyi zamanların keyfini sürebilir, kendinizi üstün ayrıntılarla çevreleyebilirsiniz. Bunlar SEAT otomobilinizi ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize göre kişiselleştirebileceğiniz, özellikle yaşam stilinize uyması için tasarlanmış aksesuarlardır. PARK HİZMETİ Bakım ve kontrol veya diğer işlemler için her Yetkili SEAT Servisi ziyaretinizde gündüz veya gece aracınızı mevcut park alanlarına bırakabilme seçeneğine sahip olacaksınız. SEAT MÜŞTERİ HİZMETLERİ SEAT da temel amacımız, müşterilerimizi her zaman en iyi hizmeti sunarak memnun etmektir. Bu nedenle, beklemek zorunda kalmaksızın, Yetkili Servisleri mizin baş edemediği tüm sorunları çözmek veya sorulara cevap vermek için yılda 365 gün ve günde 24 saat emrinizde olan bir telefon hizmeti sunmaktayız. Marka ile doğrudan iletişim kurmak için aşağıdaki numaraları ve e-posta adresini kullanabilirsiniz: Telefon: 444 SEAT (7328) E-posta: info@seat.com.tr SEAT SERVİS AĞI Bu sayfalar vasıtasıyla, SEAT otomobiliniz ile birlikte temin edilen tüm hizmetleri sunmuş olduk. Bu avantajlardan faydalanmak isterseniz, yalnızca Yetkili SEAT Servis ağımız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Bu şekilde son derece kalifiye ve yetenekli profesyonellerden kişisel ilgi göreceksiniz. Bu profesyoneller, en uygun arıza teşhis ve onarım donanımıyla birlikte, mekanik, elektrik, kaporta ve boya konusunda size en iyi desteği sağlayacaktır. Bunun yanında aracınızın bakım işlemleri çok kısa bir sürede ve uygun fiyatlarla yapılacaktır. Geniş bir servis ağına sahip olan SEAT, Türkiye'de 39 noktada bulunmaktadır. SEAT Servis ağımızla, daima emin ellerde olacaksınız. www.seat.com.tr OTOMOBİL YIKAMA SERVİSİ Kontrol ve bakım veya diğer başka işlemler için Yetkili SEAT Servisi ne her gelişinizde aracınızı size tertemiz geri veriyoruz.

İspanyol ve Almanız. Biz tutkulu mükemmeliyetçileriz. Biz duygusal teknolojistleriz. Bildiğimiz her şey, hissettiğiniz şeylerdir. Tasarım bizim işimizdir. Teknolojiye hayat veririz. Biz buna ENJOYNEERING diyoruz. Biz SEAT ız. SEAT ın tercihi SEAT sürekli ürün geliştirme politikası sürdürmektedir. Ürünlerin teknik, donanım özelliklerinde, renklerde, fiyatlarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu nedenle, bu broşürün içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. SEAT, yayın tarihinde (01.07.2013) teknik özelliklerin doğru olması konusunda her türlü çabayı göstermektedir. Fakat, en son bilgiler için SEAT Yetkili Satıcınızdan bilgi almalısınız. Baskı işlemindeki sınırlamalar nedeniyle, kağıt üzerindeki renkler, ürünlerin gerçek renklerinden farklı olabilir. Tüm hakları saklıdır, tamamen veya kısmen kopyalanması yasaktır. SEAT.COM.TR FACEBOOK.COM/SEATTR