İskele Cd. Kozacıoğlu Apt. No:4/4 Caddebostan Kadıköy / İstanbul T: 444 58 41 F: 0 216 407 1115 http://www.kavanyap.com nfo@kavanyap.

Benzer belgeler
HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin


Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

ŞİMDİ GÖZLERİNİZİ KAPATIN HAYALLERİNİZİ BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK SİZE YAŞAMAK KALDI

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

Pencereniz adalara açılsın!

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

KENT KONUT TUANA EVLERİ

Çağdaş yaşamlar kurar.

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya


O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

w w w. a s i l i n s. c o m

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

SİZE VE YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK PROJE...

Şehrin en doğal hali!

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

Geleceğinizin İnşası...

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!


Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

www. vadistanbul.com

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak.

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN!

BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR. Yaşama hazır!

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

Satış Ofisi Merkez

anorama Hayata, yeniden merhaba demek

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.



Bağlıca nın en lüks konsepti

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

KILIÇ İNŞAAT

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...


BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz.

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

yesill residence marmarisyapi.com

Color Apart. İster Yatırım İster Hayalini Yaşa...

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş.


YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

M A Y A L A R MİMARLIK Proje. Gayrimenkul. İnşaat Düşündüğünüzden Değerli Sayfa 1 / 20

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

www. birlikinsaat.com

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Geleceğİ çizen PROJELER

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

BİZE DAİR. Mimar Avni ÇOLAK. HAYAT ve İȘ e BAKIȘIMIZ

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

Güçlü ve güvenilir bir isim...

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

Transkript:

İskele Cd. Kozacıoğlu Apt. No:4/4 Caddebostan Kadıköy / İstanbul T: 444 58 41 F: 0 216 407 1115 http://www.kavanyap.com nfo@kavanyap.com

B z K m z? 40 yıldır sağlam temeller üzer nde güvenle yükselen Kavanlar İnşaat, gerçekleşt rd ğ projeler le sektörde saygın b r yere ulaşmıştır. Yarınlar ç n güvenl yatırımlar nşa eden Kavanlar İnşaat, hayata değer katan ve modern yaşamın tüm ht yaçlarına cevap veren eserler le hak ett ğ müşter memnun yet n kazanmış durumdadır. Her projes nde doğayı ve modern zm müth ş b r uyumla harmanlayan Kavanlar İnşaat, deney ml ve d nam k kadrosuyla ek b n aşan konut ve ş yer n başarıyla hayata geç rm şt r. Bugün, nşaat sektörünün yanında, hazır beton üret m n İzm t, Gebze ve Kıbrıs tak tes sler nde gerçekleşt ren Kavanlar İnşaat, Kavanlar Hazır Beton Tes sler le başarının temeller n sağlamlaştırmıştır.

Kurumsal M syonumuz 40 Yıllık deney m ve müşter memnun yet n ön planda tutup, mükemmell k anlayışını esas alarak, Kavanlar İnşaat, markasının devamlılığını sağlamak, nsana ve doğaya saygıyı sürdürerek, ülke ekonom s ne katkıda bulunmak. Yönet m Mesajı Kavanlar İnşaat olarak; Bugüne kadar gerçekleşt r len tüm projelerde olduğu g b kal teden asla ödün vermemeye, da ma daha ler ye g tmek ç n; çalışmalarımızın b lg, b r k m ve fik rlerden en üst düzeyde yararlanacak ortamı sağlamaya, doğaya ve nsana saygı lkes yle, çevre le lg l tüm yasal mevzuatlara uymaya ve doğal kaynakları korumaya, yan yaşama değer katmaya devam edeceğ z

HAZIR BETON SANTRALLERİ 17 Ağustos 1999 depreminden sağlam ve hasarsız çıkan, 40 yıllık rmamız KAVAN YAPI, şirketimiz gibi Prensip sahibi olan, kaliteden ödün vermeyen rmaların hazır beton ihtiyacını karşılamak amacıyla Ağustos 2000 de Kurulmuştur. ÜRETİM KAPASİTESİ VE MODELİ Günlük / 3000m3 2 Adet Beton Santrali Kullar Merkez Tesisi - İzmit Körfez Tesisi - İzmit ARAÇ KAPASİTESİ 30 Adet Transmikser 5 Adet Beton Pompası Türkak Standardlarında ISO 9001:2000 Belgeli Üretim Yapılmaktadır. QA Technic Standardlarında G Uygunluk Belgeli üretim yapılmaktadır.

KAVANİUM - İZMİT İzmit 819 Adada bulunan Kavanium projelerinin 3 ayağından biri olan Kavanium İzmit Projesinde Toplam 1056 Konut, Yapımı tamamlanan Alışveriş Merkezi bulunmakta. Yüzme havuzları, özel güvenlik, kamera izleme sistemi, sosyal tesisleri ile Kavanium İzmit Projesi bölgenin en gözde konut projeleri arasında yer almaktadır.

KAVANİUM - KÖRFEZ Körfezin yeni incisi Kavanium Körfez Projesi 2 etaptan oluşmaktadır. 1. Etap projemiz 14. Parselde 5 Blokta 168 konut olarak yer almaktadır. 2.Etap olarak 16. Parselde 11 Bloktan 348 konut tamamlanmış olup AVM ve sosyal imkanları ile Körfez de yaşama farklı bir kalite getirerek bölge stadarları çıtasını yukarı taşımıştır.

KAVANİUM - GÖLCÜK Gölcükte yaşama farklı bir nefes katan Kavanium Gölcük Projesi 1 Etap ve 392 konuttan oluşmaktadır. Sosyal tesisleri, yüzme havuzları ile sosyal hayatı zenginleştiren proje Kavan Yapı kalitesi ve güvenilirliği ile hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yaşama alanı olan Kavanium Gölcük projesi adından söz ettirmektedir.

Armadakent 3. Etap Armada Kent 1. ve 2. etabın devamı niteliğinde olan Armada Kent 3. Etap konutları 156 adet daireden oluşmaktadır. Kavan Yapı nın ilkeleri gereği yaşama kattığı güveni, kaliteyi, doğal ve ferah bir yaşam alanını sunmayı hede ediği proje bölgeye artı değer katmış sosyal imkanları ve ulaşım avantajları ile öne çıkan ender projelerdendir.

Armadakent 4. Etap Armada Kent konutlarının devamı niteliğinde olan Armada Kent 4. Etap konutları 120 adet daireden oluşmaktadır. Kavan Yapı nın ilkeleri gereği yaşama kattığı güveni, kaliteyi, doğal ve ferah bir yaşam alanını sunmayı hede ediği proje bölgeye artı değer katmış sosyal imkanları ve ulaşım avantajları ile öne çıkan ender projelerdendir.

Armadakent Residance Armada Kent devamı niteliğinde olan proje Residance standartlarının da üstünde bir yaşam standardını bölgede hayata geçirmiştir. Açık kapalı otoparkları 24 saat güvenliği ve sosyal imkanları ile lokomotif bir proje olan Armada Kent Residance Kavan Yapı nın yaşama kattığı değerlerin bir sembolü haline gelmiştir. Toplam 48 konuttan oluşan proje modern mimarisi ile de göz kamaştırıyor.

Armadakent Villaları Konuta bakış açısını değiştiren Kavan Yapı kendisini ispatlayan imza niteliğinde projelerine bir yenisini kattı Armadakent Villaları. 4 etap konut, 48 adet residance ve 61 adet Villa ile premium yaşam konforunu site konseptinde sunuyor. Sosyal imkanlar, güvenlik, mükemmel çevre düzenlemesi ile Armadakent Villalar hayatınıza anlam katıyor.

Kocaeli Symbol AVM SYMBOL KOCAELİ Kocaeli'de ilk kongre merkezi olarak hayata geçirilen Symbol Kocaeli Projesi, aynı zamanda Kocaeli'nin en büyük karma projesi olarak hayata geçirildi. Symbol Kocaeli Projesi, 185 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Projenin 43 bin metrekarelik bölümü hastane alanı, 62 bin metrekarelik bölümü alışveriş merkezi alanı, 5 bin metrekarelik bölümü ise 3 salondan oluşan kongre merkezi olarak ayrılıyor. Otel alanı 12 bin metrekare olan Symbol Kocaeli Projesi, 200 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 1.750 araçlık otopark alanına sahip olacak olan projede mimari ve işletme kiralaması Turkmall tarafından yapılıyor. Symbol Kocaeli, hastane olarak Medicalpark Grubu Medicalpark Kocaeli Hastanesi ile otel olarak Hilton Worldwide Hampton by Hilton'a sahip olacak.

Own Garden - Yakacık Kavan Yapı Kültürünü Yakacık ta hayata geçiren Projemiz Own Garden size premium stadartlarda bir hayatı sunuyor, Güvenliği teknolojisi bağımsız altyapı sistemleri ile şehrin tüm imkanlarını Doğal yaşam ile birleştiriyoruz. Kalite ve sadeliği bir arada yaşayacağınız own garden hayallerinizi yaşatmayı vaat ediyor.

Bağbahçe - Yakacık Kavan Yapı Kültürünü Yakacık ta hayata geçiren Projemiz Bağbahçe evleri ile lüx konut kavramını yeniden yaratıyor. Yeşilin ve mavinin iç içe olduğu projede sosyal imkanlar, spor alanları, güvenlik hizmetleri, konuta özel teknik hizmetler en yüksek kalite ile tesis edilmiştir.

Gül Apartmanı - Göztepe Yatırımlarına İstanbulda hız kazandıran Kavan Yapı Kentsel dönüşüm projelerine örnek teşkil edecek bir proje ile çalışmalarına devam ediyor.

Toprak Apartmanı - Caddebostan Yatırımlarına İstanbulda hız kazandıran Kavan Yapı Kentsel dönüşüm projelerine örnek teşkil edecek bir proje ile çalışmalarına devam ediyor.

Kıbrıs Villaları Yatırımları ile Kıbrısın en güvenilir ve en çok tercih edilen Türk yatırımcı İnşaat rması olan Kavan Yapı Kıbrıs Kavan Villaları projelerini hayata geçirdi. Hali hazırda Residance projelerimizin devam ettiği Kıbrısta tamamlamış olduğumuz Villa projelerimiz Firmamıza duyulan güvenin bir eseri olarak kaliteli yaşam standartlarını temsil ediyor.

Kıbrıs Villaları Yatırımları ile Kıbrısın en güvenilir ve en çok tercih edilen Türk yatırımcı İnşaat rması olan Kavan Yapı Kıbrıs Kavan Villaları projelerini hayata geçirdi. Hali hazırda Residance projelerimizin devam ettiği Kıbrısta tamamlamış olduğumuz Villa projelerimiz Firmamıza duyulan güvenin bir eseri olarak kaliteli yaşam standartlarını temsil ediyor.

Kıbrıs Rezidance Yatırımları ile Kıbrısın en güvenilir ve en çok tercih edilen Türk yatırımcı İnşaat rması olan Kavan Yapı Kıbrıs Kavan Villaları projelerini hayata geçirdi. Hali hazırda Residance projelerimizin devam ettiği Kıbrısta tamamlamış olduğumuz Villa projelerimiz Firmamıza duyulan güvenin bir eseri olarak kaliteli yaşam standartlarını temsil ediyor.

Bölgemizde Devam Eden İşler Ÿ Özlem Apartmanı Kaba nşaatı tamamlandı Ÿ Gül Apartmanı Yıkımı tamamlandı Ÿ Toprak Apartmanı Proje hazırlanıyor Ÿ Esma Apartmanı Karot alındı Ÿ Fat h Apartmanı Karot alındı Ÿ Hakan Apartmanı Proje hazırlanıyor Ÿ Kubat Apartmanı Ön sözleşme Ÿ Saadet Apartmanı Ön sözleşme Ÿ El f Apartmanı Proje hazırlanıyor