Sat fl ve Tan t m Ofisi: Arjantin Cad. Attar Sok. No: 8 Çankaya-Ankara 0.312 444 0 989 www.trendcankaya.com www.gogusholding.com.



Benzer belgeler
ORION ALIfiVER fi MERKEZ YANI - ÇORLU

Vaziyet Plan Aksüt nflaat Mimarl k Ticaret Limited fiirketi

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

Do an n Suyla Buluflma Noktas. Perge Su Konutlar

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...


: TRE Investment-TRE II Proje Tarihi : nflaat Tarihi : Ana Strüktür. : Betonarme Karkas Ana fllev

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

Ankara nın Yeni Vadisi

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Dikey Yaflam Yatay Geçit

Konforun Tanımı Değişti...

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

parkresidencescadde.com

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip


SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

Karadeniz yemyeşil doğası, masmavi denizi ve tarihi dokusuyla hayata yeniden başlamaya davet ediyor...

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

D Ü fi L E D N Z Y A fi A M ASTERA PARK

Özel olduğunuzu hissedin!

British School British School

Residence. Satış Ofisi: Çevreyolu Bulv. Uydukent Mevkii Dörtyol Mah Sk. No: 12 AFYONKARAHİSAR Tel: Gsm:

TulipTurkuaz Bahçeflehir-Ispartakule Yeni TEM otoyol girifli Tel: Faks:

Yeninlenen Eskiflehir de, yeni bir yaflam...

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR



HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

Evin, senin artın olmalı.

BURJ ANTEP F&H Y PI.

Baş döndüren bir yaşam...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

SEA HOMES Paşalimanı nda tüm tatil hayalleriniz gerçek olacak!

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.


Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.


Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı


Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Doğa nın Siże Özel Tasarımları

Yeni yaşamınıza dokunun!

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Seramik. nerelerde kullan l r. Konutlar. alfabesi 16

İLERİ YAŞAM KONSEPTİ

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE


NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

Kayseri de yeni bir yaşam başlıyor!

Avrupa nın önde gelen firmalarının ödüllendirildiği, European Property Awards ın Londra da düzenlenen ödül töreninde İkon mimarlık ve ekibi 38.

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

SMK TOWER İş Yaşamınızın Kalitesini Arttırmaya Geliyor!

Doğaya komşu konforlu bir yaşam

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.


Kişiye Özel Hizmet. Üst Düzey Konfor

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE


Altın Park Konutları. 8 bloktan oluşan 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri toplam 91 daireyle sizleri yeni bir yaşama davet ediyor...

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

anorama Hayata, yeniden merhaba demek

Yaşam kalitenizi belirleyen kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda; doğa, lüks ve huzuru ilk sıraya aldık. Gösterişin sadelikle bütünleşmesini,

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

WINNER Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

Çeyrek Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler

HAF F T CAR ARAÇ LAST KLER ÜRÜN KATALO U

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Merkezi Sterilizasyon Ünitesinde Hizmet çi E itim Uygulamalar

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar...

çindekiler Sunum Mekanizmalar Çerçeveler...15 Tasar m Referans seçim tablosu

S A D E L İ Ğ İ N L Ü K S Ü

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

GELECEĞE AÇILAN KAPI...

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Bir ÖMÜR Boyu BERABER

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Uluslararas Bilimsel Çal flma S n rlar n Geniflletiyor

Ankara nın liderler zirvesi...


V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

Transkript:

Sat fl ve Tan t m Ofisi: Arjantin Cad. Attar Sok. No: 8 Çankaya-Ankara 0.312 444 0 989 www.trendcankaya.com www.gogusholding.com.tr

Kral Dairesinde Yaflamakt r. Sat fl ve Tan t m Ofisi: Arjantin Cad. Attar Sok. No: 8 Çankaya-Ankara 0.312 444 0 989 www.trendcankaya.com www.gogusholding.com.tr Hemen Tapu ÖDÜLLER M Z 2009 Tüketici Ödülü 2009 En yi nflaat Projesi Ödülü 2009 En yi nflaat fiirketi Ödülü

Çankaya da yaflamakt r. Çankaya; konumu ve düzenlemeleriyle sahip oldu u eflsiz Dikmen Vadisi içinde Gö üfl Yap n n sundu u Trend Residence Çankaya projesi ile tan fl yor. Baflkent in daima gözde semti olma özelli ini hiç kaybetmeyen Çankaya da ulafl m, park, al flverifl, e lence vb. her türlü sosyal gereksinimi ile sorunsuz bir alanda konumlanm fl, kupon özelliklere sahip üst düzey bir yaflam biçimi "Trend Residence Çankaya".

Krallara lay k karfl lanmakt r. Baflkent in en prestijli semti Çankaya n n en gözde noktas olan vadideki evinize K z lay dan 10, Atakule den sadece 3 dakikada varmakt r. Tan nd n z bir lobiden geçerek yaflam alan n za hem güvenli hem güleryüzlü bir girifl yapmakt r. Aileniz, konuklar n z.. k sacas herkes ilk olarak bu güleryüzlü karfl lama ve dilerseniz arac n z için valet hizmeti ile tan flacak.

Krallara lay k bir mutlulu u yaflamakt r. De iflen yaflam tarz ve h zl yaflam koflullar na karfl "daha az sorumluluk hissedilen bir ev" konsepti ile yola ç kan Gö üfl Yap ; Trend Residence Çankaya y kendine, sevdiklerine ve ifline zaman ay rmak isteyenler için "ak ll " olarak tasarlad.

Krallara lay k bir yeme e davettir. Tamam birinci s n f malzeme ile üretilen Trend Residence Çankaya n n mutfak alanlar nda da tüm ankastre cihazlar, ithal mutfaklara yerleflmifl olarak sahiplerini bekliyor olacak. Sadece size özel hizmet verecek olan Class Plus ayr cal sayesinde dilerseniz davetlerinizde görevlendirilecek aflç ve yard mc hizmetli olanaklar, seçkin mönülerden oluflturaca n z ikramlar n z sunacak olan catering servisi de yine bu ayr cal kl mutfaktan yay lan lezzetler aras nda yerini alacak.

Krallara lay k bir uykuya dalmakt r. Vadiden evinize uzanan çiçeklerin, a açlar n ve ya murun kokusuyla ya da y ld zlar n p r lt lar na bakarak uykuya dalmak, Trend Residence Çankaya da art k hayal olmayacak. 24 saat kapal devre üst düzey bir güvenlik a na sahip iken hayaller geceleri özgür olacak.

Krallara lay k hayaller kurmakt r. Klasik konut anlay fl ndan uzak Trend Residence Çankaya n n farkl ve büyüleyici mekanlar nda zaman da su gibi ak p gidecek. Dileyenler Residence in ortak alanlar nda yer alan SPA merkezinde fitness, sauna ve buhar odas ndan faydalan rken suyun farkl yolculuklar na efllik edecek.

Krallara lay k bir vadi manzaras n n baflköflesinde oturmakt r. Trend Residence Çankaya bir milyon m2. lik bir yeflil alana, havuzlara, a açlara ve çiçeklere hakim bir manzaran n seyircisi. Çankaya n n Trend i vadide yükseliyorken, sahipleri de bu foto raf n en mutlu yüzleri olarak gülümseyecek.

Krallara lay k bir ak ll residence da yaflamakt r. Trend krallara lay k ak ll residen da iyaflamakt r Trend Residence Çankaya da yaflayanlar parmak izi tan yan güvenlik sisteminin huzurunu daima hissedecekler. CCTV olana sayesinde de konutlar n istedikleri her yerden kontrol ederken, diledikleri gibi kumanda edebilecekler.

Krallara lay k bir güne spor yaparak bafllamakt r. Sadece 37 ailenin paylaflt panoramik caml bir havuzda yüzerek güne bafllamak ya da SPA merkezinde rahatlayarak bir günü sona erdirmeyi yaflam n z n bir parças yapmak krallar için Trend Residence Çankaya biçilmifl kaftan.

Krallara lay k bir do ay flehirden kopmadan yaflamakt r. fiehirden kopmadan hem flehri hem do ay yaflamak, bu yaflant n n en güzel karelerini evinizden seyretmek, seyrederken de yaflam n z kolaylaflt racak olan hizmetlere sahip bir yaflam süreceksiniz.

Krallara lay k bir flekilde konutunuza gelip gitmektir. Trend Residence Çankaya da konut sahibiolman n ayr cal n Class Plus kart ile sürdüreceksiniz. Valet Parking hizmeti Housekeeping hizmeti Rent a Car hizmeti Kapal garaj güvenli ine sahip Trend Residence Çankaya hem araban z koruyor hem de sizi yormuyor. Valet parking ile konutunuza gelip gitmek eskisinden daha konforlu, daha ayr cal kl ve daha flaflaal... Kuru temizleme hizmeti Al m sat m kiralama ifllemi Bu katalog tan t m amaçl d r. Bu katalogda belirtilen konut büyüklükleri ve mahal listeleri ile sat fla esas konut büyüklü ü ve mahal listeleri aras nda çeliflki oldu u takdirde, uygulama projesi ve sözleflmedeki bilgiler esas al nacakt r. Örnek konutta, ilanlarda, broflürlerde veya katalogda gösterilmifl olan iç ve fl mekân düzenleme örnekleri ve mimari detaylar, fikir verme amaçl olup, birebir uygulanaca taahhüt edilmemektedir. Bu katalogda gösterilen projeler, avan projeler olup Go üfl Yap, uygulama projelerinde de ifliklik yapma hakk n sakl tutmaktad r. Kapal devre görüntü sistemi