SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia. Octavia



Benzer belgeler
SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

Škoda Satıcınız : Y /10

Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti. Yeti

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti GreenLine. Yeti Greenline

Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster. Roomster

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA. Fabia

Executive 2.2 i-ctdi Executive Maksimum sürat (km/s) Hýzlanma km/s (sn) 12,2 10,3 Yakýt tüketimi (lt/100 km)* Þehir içi 10,9 Þeh

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Trend X Style Titanium

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend X Style Titanium

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak

Fiyat Listesi Temmuz 17

Trend X Style Titanium

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X Style Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

Opel Insignia HP Edition Elegance

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Vito Select Donanım Özellikleri

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

MINI Cooper S HP

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

FIAT DONANIM ÖZELLİKLERİ

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

Hyundai i CVVT Style

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

MINI Cooper S HP

Fiyat Listesi Şubat 17

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Peugeot HDi Premium Otomatik

Fiyat Listesi Şubat 17

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

Honda Civic 1.6 Elegance

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Peugeot e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

Transkript:

IMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Octavia

Göz alıcı krom çerçeveye ve klasik dikey kaburgalı yapıya sahip ön ızgara, dış donanımın en çarpıcı tasarım elemanlarından birini temsil eder. Ön tarafın güçlü görünümü, otomobili görüş alanı bakımından genişleterek, ön kanatlara muntazam bir şekilde bağlanan kompakt ön tampon ile daha da güçlendirilmiştir. Arka tampon da tek parçadır ve ön tampon veya koruyucu kapı şeritleri gibi tamamen gövde rengine boyanmıştır. Bu da arkadan görünüşte Octavia modeline çok kompakt ancak dinamik bir görünüm kazandırır; bu görünüm doğrusal yansıtıcı yüzeyler kedi gözleri ile daha da vurgulanmıştır. Farlar şık bir şekilde kanatlara doğru uzanır ve otomobile benzersiz bir görünüm kazandırır. Octavia logosu, farların içerisine yakından baktığınızda göreceğiniz orijinal bir detaydır. Ön sis lambaları otomobilin ön tarafı için etkileyici ve çekici başka bir detaydır, şekilleri aracın dinamik hissine katkıda bulunur. Fonksiyonellik bakımından dört versiyon mevcuttur. Üst sis lambaları; viraj fonksiyonu ve gündüz seyir lambalarının fonksiyonunu üstlenir. Arka lambalar, park ve fren lambaları için ayrılan yüzeyin çoğunluğuna hakimdir, bu nedenle hiç kimse arkadan bile olsa Octavia aracı görmezden gelemez. Lambalar açıkken, modern Škoda otomobillerin karakteristik bir elemanını oluşturan klasik C harfi ve beşinci kapının üzerinde model adı için kullanılan harfler görünür.

4 kollu çok işlevsel deri direksiyon simidi, radyo ve telefonu kontrol etmenizisağlar. 3 kollu çok işlevli spor deri direksiyon simidi,* size ayrıca DG otomatik şanzımanın viteslerini değiştirme imkanı tanır. 6 CD değiştiricili ve D / MMC kart okuyuculu Bolero* radyo, tüm müzik CD lerini ve MP3 / WMA formatındaki dosyaları çalabilmektedir. Otomatik hava devridaimi özelliğine sahip, elektronik kontrollü Climatronic çift bölgeli klima, kabinin sağ ve sol tarafları için farklı sıcaklıklar seçebilmenize imkan tanır. Ön kapıların alt kısmındaki lambalar, kapı açıldığında ya da kapı kilidini açmak için uzaktan kumandaya basıldığında devreye girer ve aracın giriş alanını aydınlatır. Bu sayede, aydınlatılmayan bölgelerdeki taş ve çamurdan korunmanız sağlanır. Maxi DOT ekranlı ve beyaz arka plan aydınlatmalı gösterge paneli, doğrudan sürücünün görüş alanındaki verilerin mükemmel bir şekilde okunabilmesini sağlar. * Opsiyonel olarak sunulmaktadır. 7vitesli otomatik DG, 1.4 TI/90kW ve 1.6 TDI CR DPF/77kW motorlara sahip modellerde sunulmaktadır. Benzersiz teknoloji, DG şanzımanlarının çok daha yumuşak bir şekilde vites değiştirmesini ve böylece azami torktan faydalanmasını sağlar. Pratikte bu, yumuşak ve hızlı vites değişimi ve uygun tüketim anlamına gelir. abit hız kontrolü, örneğin otoyolda sürüş esnasında önceden ayarlanan hızı koruyabilir. abit hız kontrolü devredeyken, ön göğüs üzerindeki gösterge lambası yanık kalır. Uzaktan kumandadaki kilitleme tuşu basılı tutulduğunda, geri çekilebilir dış aynalar otomatik olarak geri çekilir ve böylece hasardan korunur.

Jumbo aklama Bölmesi, ön koltuklar arasındaki ayarlanabilir kol dayanağında yer alan geniş bir saklama bölmesidir ve klima kullanılarak soğutulabilir. Araç, dikiz aynasının üzerinde konumlandırılmış pratik güneş gözlüğü bölmesiyle donatılabilir. Orta seviye bagaj bölmesi zemini,* bölmenin altını yükleme kenarının seviyesine getirerek bagaj yüklemesini kolaylaştırır. Ayrıca, gizli saklama alanı sağlar. aklama bölmesi ile birlikte arka koltuk kol dayaması, arka koltuktaki yolcuların konforunu artırır. aklama bölmeleri hem ön (resme bakın) hem arka kapılarda bulunabilir. Ön göğsün ön yolcu tarafında bulunan saklama bölmesi, aydınlatılabilir ve Climatronic klima ile soğutulabilir. Ön yolcu tarafındaki orta konsoldaki saklama bölmesi, küçük nesneleri saklamak için kullanılabilir. Konfor, hassasiyetlerinize bağlıdır. Birisi için konfor ferahlık demekken, bir diğeri için kullanılan konfor aksesuarlarının sayısı demek olabilir. Konfor kelimesinden anladığınız daha fazla aydınlık ve daha geniş hacimse, aracınızı elektrikli açılır tavanla donatmayı düşünebilirsiniz. * Opsiyonel olarak sunulmaktadır.

Güvenliğiniz bizim önceliğimizdir ve bu nedenle Octavia tüm sürüş koşullarında güvenliğinizi sağlayacak şekilde donatılmıştır. Eksiksiz güvenlik donanımı, sizin için önemli görülen opsiyonel donanımla daha da geliştirilebilir. Diğer bazı özelliklerin yanı sıra, EP (Elektronik tabilite Programı) viraj geçişlerinde aracın stabilitesini artırırken, TPM (Lastik Hava Basıncı İzleme) sistemi güvenliğin daha da geliştirilmesine katkı sağlar. 4 işlevli Aydınlatma Yardımı, araca girip çıkmanızı daha kolay ve güvenli hale getirir. İhtiyaçlara ve isteklere bağlı olarak, farklı aydınlatma modları tercih edilebilir: Eve Varış (varışta yolu aydınlatmak için), Evden Ayrılma (otomobile yaklaşırken), Tünel Işığı (dış ortam ışığının yoğunluğu azaldığında farları otomatik olarak devreye sokar) veya Gün Işığı (gündüz seyir lambaları). Perde hava yastıkları, bir başka ifadeyle baş hava yastıkları devreye girdiğinde oluşan koruyucu duvar yolcuları baş yaralanmalarına karşı korur. Ön yan hava yastıkları, yandan darbe durumunda sürücünün ve ön yolcunun yaralanma riskini azaltır. Ön taraftaki WOK koltuk kafalıkları, arkadan darbe durumunda boyun omurgasını etkin bir şekilde korur. ürücü ve ön yolcu hava yastıkları, kafa kafaya çarpışma durumunda ön emniyet kemeri toplayıcıları ile birlikte devreye girer.

Otomatik yağmur sensörü, yağmurun şiddetine bağlı olarak ön silecekleri çalıştırır. Arka Aerosilecek, özel tasarımı sayesinde tüm cam boyunca eşit silme sağlar. Otomobilin ön tarafında da Aerosilecekler mevcuttur. Park etme esnasında otomobiliniz ile engel arasındaki mesafeyi kontrol etmek için arka park sensörleri arka tampona entegre edilmiştir. Aracınıza ön park sensörleri de takılabilir.

Şeker Beyazı (Opak) Corrida Kırmızısı (Opak) Pasifik Mavisi (Opak) Gümüş (Metalik) Kapuçino Bej (Metalik) Rosso Kırmızısı (Metalik) Fırtına Mavisi (Metalik) Kutup Yeşili (Metalik) u Mavisi (Metalik) aten Gri (Metalik) Antrasit Gri (Metalik) Büyülü iyah (Metalik)

Güvenlik ürücü ve ön yolcu hava yastýklarý ve gergili ön emniyet kemerleri Yan hava yastýklarý Perde hava yastýklarý Arkada üç noktadan baðlý emniyet kemerleri (üç yolcu için) ürücü emniyet kemeri uyarý lambasý Ön yolcu hava yastýðý iptali AB + MR + AR + EBV + HBA + MBA EP (AB + MBA + MR + AR + ED + HBA) (DG þanzýmanlý araçlarda standart) Hill Hold fonksiyonu (yokuþ kalkýþ destek sistemi) (DG þanzýmanlý araçlarda standart) Ön ve arka tekerleklerde fren diskleri Ön sis farlarý Lastik basýnç kontrol sistemi WOK özellikli aktif ön kafalýklar 4. Nesil Immobilizer, VIN kodlu etiket Ýç gözlem sensörlü + yardýmcý sirenli alarm sistemi Kaza anýnda kilitlerin otomatik olarak açýlmasýný saðlayan ve flaþörleri devreye sokan güvenlik sistemi Kaza sýrasýnda yakýt akýþýný kesme sistemi Konfor Yükseklik ve derinlik ayarlý elektromekanik takviyeli direksiyon simidi Küçük deri paketi (direksiyon simidi, deri vites topuzu ve deri el fren kolu) Manuel klima Klimatronik (çift bölgeli tam otomatik klima) Hýz sabitleyici (Cruise Control) Radyo / CD / MP3 çalar + 4 hoparlör Arka yolcu bölümünde ekstra 4 adet hoparlör Çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi Elektrikli ön camlar Elektrikli ön ve arka camlar güvenlik sistemi ve çocuk güvenlik kilidi Yýkayýcýlý arka cam sileceði Isýtmalý ön cam yýkama sistemi Kendiliðinden kararan iç dikiz aynasý ve yaðmur sensörü Elektrikli ve ýsýtmalý yan aynalar Kendiliðinden katlanabilen yan aynalar Far ensörü (Eve Dönüþ, Tünel Aydýnlatma, Gündüz Farý) Radyo ekranýna entegre görsel destek özelliði olan arka park sensörü Çok iþlevli yol bilgisayarý MaxiDOT bilgi ekraný Uzaktan kumandalý ve katlanabilir anahtarlý merkezi kilit Yükseklik ayarlý sürücü koltuðu Yükseklik ayarlý ön yolcu koltuðu ürücü ve ön yolcu koltuklarýnda ayarlanabilir bel destekleri Aydýnlatmalý ve soðutmalý torpido gözü Jumbo Box orta konsolda ön kol desteði + klimalý saklama bölmesi + Aux giriþi* Ön camda plastik bilet tutucu Gözlük saklama gözü Bagaj alanýna eriþim saðlayan, katlanabilir ve saklama gözlü arka kol dayanaðý Arka okuma lambalarý Asimetrik olarak katlanabilen arka koltuklar (1/3 ve 2/3) Arka koltuklarda IOFIX özelliði Tam boy jantlý stepne Acil durum stepnesi Tekstil halý paspaslar Tasarým 6.0 J x 15" Jantlar (jant kapaklarý ile) + 195/65 R 15 lastikler 6.5 J x 15" Alaþým jantlar + 205/60 R 15 lastikler 6.5 J x 16" Alaþým jantlar + 205/55 R 16 lastikler Dýþ dikiz aynalarýna entegre yan sinyal lambalarý Mercekli halojen ön farlar Renkli camlar Arka paçalýklar Gövde renginde tamponlar Gövde renginde dýþ dikiz aynalarý ve dýþ kapý kollarý Gövde renginde yan koruma çýtalarý Krom çerçeveli ön ýzgara Krom kaplama iç kapý kollarý Classic Ambiente Elegance Classic Ambiente Elegance Classic Ambiente Elegance * Portatif müzik çalar bağlantı imkanı sağlar.

Teknik özellikler Motor 1.6 MPI/75 kw Benzinli motor, sirali, su soðutmalý, OHC, önde yanlamasýna 1.4 TI/90 kw Turboþarjlý benzinli motor, yüksek basýnçlý doðrudan enjeksiyon sistemi 1.6 TDI CR DPF/77 kw Turbo þarjlý dizel motor, otomatik hizalandýrmalý kanatçýklý turboþarj, doðrudan enjeksiyonlu commonrail sistemi 2.0 TDI CR DPF/103 kw Turbo þarjlý dizel motor, otomatik hizalandýrmalý kanatçýklý turboþarj, doðrudan enjeksiyonlu commonrail sistemi ilindirler 4 4 4 4 ilindir hacmi (cc) 1,595 1,390 1,598 1,968 Azami performans/devir (kw/ d/d 1 ) 75/5,600 90/5,000 77/4,400 103/4,200 Azami tork/devir (Nm/ d/d 1 ) 148/3,800 200/1,500 4,000 250/1,500 2,500 320/1,750 2,500 Uyumlu olduðu emisyon yönetmeliði Yakýt EU4 Kurþunsuz benzin, min. RON 95/91* EU5 Kurþunsuz benzin, min. RON 9 5 EU5 Dizel EU5 Dizel Performans Azami hýz (km/s) 190 (184) 203 (202) 190 (190) 211 (209) 0100 km/s hýzlanmasý 12.3 (14.1) 9.7 (9.7) 11.8 (12.0) 9.5 (9.6) Yakýt tüketimi 99/100 (l/100 km) þehir içi 10.0 (11.2) 8.5 (8.0) 5.7 (5.6) 6.1 (6.7) þehir dýþý 5.8 (6.1) 5.0 (5.3) 3.9 (4.2) 4.0 (4.5) ortalama 7.4 (7.9) 6.3 (6.3) 4.5 (4.7) 4.8 (5.3) CO 2 emisyonlarý (g/km) 176 (188) 148 (147) 119 (123) 126 (138) Dönme çemberi çapý (m) 10.2 (10.85) 10.85 10.85 10.85 Aktarma organlarý Tip Kavrama Hidrolik tek kuru debriyaj balatasi, diyafram yayli, asbestsiz (hidrodinamik konvertör) Hidrolik tek kuru disk debriyaj (çift koaksiyel kuru çok diskli kavrama, elektrohidrolik kontrollü) Önden çekiþli Hidrolik tek kuru disk debriyaj (çift koaksiyel kuru çok diskli kavrama, elektrohidrolik kontrollü) {Hidrolik kuru tek balatalý kavrama} Hidrolik tek kuru disk debriyaj (çift koaksiyel ýslak çok diskli kavrama, elektrohidrolik kontrollü) Þanzýman Manuel 5 ileri (Tiptronic manuel vites degisimli otomatik 6 vites) Manuel 6 ileri (Otomatik 7 ileri DG ) Manuel 5 ileri Otomatik 7 ileri DG Manuel 6 ileri (Otomatik 6 ileri DG) Aðýrlýk ürücülü boþ aðýrlýk(kg)** 1,235 (1,270) 1,310 (1,330) 1,350 (1,375) 1,395 (1,415) Yük kapasitesi sürücülü (kg)** 675 675 675 675 Toplam aðýrlýk (kg) 1,895 (1,930) 1,910 (1,930) 1,950 (1,975) 1,995 (2,015) Römork aðýrlýðý, frensiz (maks. kg) 600 600 650 650 Römork aðýrlýðý frenli %12 (azami kg) 1,200 1,200 1,400 1,400 Gövde 5 koltuklu, 5 kapýlý, çift kabin Hava sürtünme katsayýsý C W 0.30 Þasi Ön aks McPherson süspansiyon, çift salýncaklý ve burulma tipi viraj demiri Arka aks Burulma tipi viraj demiri ile bir uzunlamasýna ve üç çapraz baðlantýya sahip çok baðlantýlý aks süspansiyonu Fren sistemi Çift Devreli Vakum takviyeli hidrolik çift çapraz devre fren sistemi ön frenler Ýçten soðutmalý ve tek pistonlu yüzer tip kaliperli disk frenler arka frenler Disk frenler Direksiyon Elektro mekanik direksiyonlu direkt kremayer diþli direksiyon Jantlar 6,0 J x 15, 6,5 J x 15, 6,5 J x 16 Lastikler 195/65 R15, 205/60 R15, 205/55 R16 ývýlar Yakýt deposu kapasitesi (l) 55 * Düþük oktanlý yakýt kullanmak, motor verimini etkileyebilir. ** tandart versiyon, sürücü aðýrlýðý 75 kg. ( ) Otomatik þanzýmanlý versiyonlar için geçerlidir.

225/45 R17 lastikli 7.0J x 17 Pallas alaşım jantlar. 225/45 R17 lastikli 7.0J x 17 Pegasus alaşım jantlar. 205/55 R16 lastikler için 6.5J x 16 Proxime alaşım jantlar. 205/55 R16 lastikler için 6.5J x 16 Lyra alaşım jantlar. 205/55 R16 lastikler için 6.5J x 16 Crateris alaşım jantlar. 205/60 R15 lastikli 6.5J x 15 Pyxis alaşım jantlar. Avantgarda poyra kapaklı 195/65 R15 lastikler için 6.0J x 15 çelik jantlar.

Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda otomobillerimiz, en sıkı kriterleri karşılayan modern üretim tesislerinde gelişmiş teknolojiler kullanılarak üretilir. Araçların boyalı kısımlarının paslanmazlık özellikleri, kurşun içermeyen katoforez (KTL) ve su bazlı boyalar ile sağlanmaktadır. Şirket stratejimiz, yakıt tüketimini ve emisyonları sınırlandırmayı içerir. Bunun sonucunda, Škoda Auto nun motorları mevcut emisyon düzenlemelerini karşılar. Ayrıca, Dizel Partikül Filtreli (DPF) dizel motorlar da sunmaktayız. Škoda Auto tarafından üretilen tüm ürünler, toprağın ve suyun korunması ile ilgili yasalara ve düzenlemelere uygundur. Bu faaliyetlerin sonucunda, Škoda otomobilleri teknik, güvenlik, kalite ve çevre gereksinimlerini karşılar. Škoda Auto, temiz çevrenin korunmasına katkıda bulunur ve müşterilerine mobilite ve konfor sağlar. Doğa dostu logo, Škoda Auto nun sorumluluk bilincini, hayata ve doğaya olan dostça yaklaşımını ve firmanın sürdürülebilir kalkınma teşebbüsünü ifade eder. Bu katalogda gösterilen bazı modeller, standart donanımda bulunmayan bazı ilave opsiyonel ekipmanlarla donatılmıştır. Teknik özelliklerin, tasarımın, ekipmanların, materyallerin, teminatların ve görünümün tüm detayları baskıya gönderilirken en ince ayrıntısına kadar belirlenmiştir. Fakat üretici firma herhangi bir değişiklik yapma hakkını saklı tutar (bireysel model donanımları veya teknik parametrelerdeki değişiklikler dâhil olmak üzere). tandart ve ilave donanımlar, mevcut fiyatlar ve teslimat koşulları hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen yetkili Škoda satıcınıza başvurun. Bu katalog klor kullanılmadan ağartılmış selüloz kâğıdına basılmıştır. Bu kâğıt % 100 geri dönüşümlüdür. Škoda satıcınız: OC30220 06/10 www.skoda.com.tr