YAĞLAYICI MADDE ÜRÜN KATALOĞU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YAĞLAYICI MADDE ÜRÜN KATALOĞU"

Transkript

1 YAĞLAYICI MADDE ÜRÜN KATALOĞU

2

3 ALMAN TEKNOLOJİSİ MSM GERMANY MSM Germany GmbH 1998 yılından beri farklı ürün segmentlerinde yağ ve petrokimya alanlarında faaliyet göstermektedir. Ürünler, esas olarak Avrupa, Orta Doğu ve Türkiye deki ihtiyaçları karşılamak için MSM Germany ticari markası lisansı altında üretilmektedir. Kalitemiz bizim farkımızdır Otomobil ve endüstriyel sektörlere yüksek kaliteli Alman teknolojisini sunmaktayız. MSM Germany Oil ın üreticisi Avrupa nın en büyük sentetik yağ üreticilerinden biridir. Yüksek kaliteli ürünlerimizi Avrupa standartlarına göre üretmekte ve geliştirmekteyiz. MSM Germany GmbH, otomotivin yanı sıra diğer kayda değer mineral yağ şirketleri, otomotiv sanayi, çelik fabrikaları, makine imalat sanayi, zirai makine sanayisi, inşaat sanayine de ürünler sunmaktadır ve prestijli otomotil aksesuarı pazarları mevcuttur. Üreticimiz, en büyük iç limanlardan birinin ortasında bulunan Avrupa da, m2 lik bir üretim alanına sahiptir. Şirketin merkezi Almanya da aşağıdaki özelliklere sahiptir: - Kendine ait limanı - Kendine ait demiryolu bağlantısı - Doğrudan otoban erişimi Ve bu sayede, müşterilere hızlı teslimat için ideal olarak uygun mükemmel bir lojistik alt yapısı sunmaktadır. Kalitemiz ve güvenilirliğimiz, esnekliğimiz ve kapsamlı hizmetlerimiz uzun yıllardır müşterilerimiz tarafından oldukça takdir edilmektedir.

4 Üretim MSM Germany yağları, uluslar arası standartlara göre laboratuvar testleri aracılığıyla üretilmektedir. Ürünlerimiz (API, ACEA, SAE ve JACO) standartlar ve performans testlerine uygun olarak doluma hazır hale getirilmektedir. Ürünlerimiz, yağ üretim aşamasının her safhası için en son otomasyon teknolojisini kullanarak hazırlanmakta ve ardından doluma hazır hale gelmektedir. Dolum ve paketleme sonrası, Alman yüksek teknolojisi ile kurulmuş olan birim tüm dünyaya sevkiyat için hazırdır. Üreticilerimizin sahip olduğu diğer özellikler: - Toplamda 9000m3 tank kapasitesi ile 93 adet 6 m3 lük ve 1500 m3 lük tanklar - Her biri 40 m3 lük 14 adet kazan karıştırma ve 250 m3 lük 12 adet karıştırma kazanı - 12 tam ve kısmi otomatik doldurma hattını doldurmak için 0.25 litrelik şişeler en fazla 1000 litrelik konteynır - Kamyon tankerini doldurmak için 2x50 tonluk köprü kantarı mevcuttur Üreticimiz DIN EN ISO 9001, ISO/TS ve OHSAS 18001:1999 standartlarına uygun sertifikalandırılmıştır.

5 Syntec LLX Partikül Filtresi Syntec LLX Ultra 5W-30 Mükemmel yüksek performanslı Tam Sentetik motor yağı. (Özellikle partikül filtreli araçlar için) HC Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Syntec LLX Ultra 5W-30, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. Aşağıdaki standartları karşılar: ACEA C3/C2 ACEA A5**/B5** - A3/B4 API SN/CF Performans Seviyesi: VW ( )*, MB , BMW Uzun ömür 04 *Kullanımı gerekli olan yerler için tavsiye edilir. İlave olarak, tüm Volkswagen ler (VW) için, uzun ömür hizmeti ve arası DPF Ünitesi- Enjektör/TDI Pompa Dusen olmayan ve 2006 öncesi R5/V10-TDI. ** Motor performans testini karşılar. Lütfen üreticinizi dikkatlice kontrol ediniz. Dizel partikül filtreleri, egzozu motordan filtreleyerek dizel egzozunda partikül maddesini (PM) ortadan kaldırır. Araçlar veya sabit dizel motorlara monte edilebilir. Bir filtre zamanla dolabileceğinden, filtreyi tasarlayan mühendisler biriken partikül maddesini yakma veya ortadan kaldırmanın bir yolunu sağlamalıdır. Biriken partikül maddesini bertaraf etmenin en uygun yolu, egzoz sıcaklıkları yeterli olduğunda onu filtre üzerinde yakmak veya oksitlemektir. Birkaç filtre malzemesi dizel partikül filtrelerinde kullanılmaktadır: seramik ve silikon karbit malzemeler, fiber sarılı kartuşlar, örme silika fiber bobinler, seramik köpük, çelik hasır, sinterlenmiş metal yapılar ve tek kullanımlık filtre durumunda sıcaklığa dirençli kağıt. Bu filtrelerin toplama verimliliği % 50 ila % 90 ı aşan değer aralığında değişmektedir. Filtre malzemeleri, partikül maddesini durdurma, impaksiyon ve difüzyon ile yakalamaktadır. Yakalanmış PM İs partiküllerini toplamak için Dizel Partikül Filtresi periyodik olarak tahrip olur. Tıkalı hücreler Filtre hücresinin yapısı Kül, düşük sülfatlı kül, fosfor ve sülfür anlamına gelen düşük SAPS olarak adlandırılan DFS ler ile çalışmak üzere tasarlanan yağlama yağı-yağları içindeki öğeler ile oluşturulmaktadır. MSM Germany, üstün motor koruma ve performansı sağlarken özellikle kül oluşumunu minimize etmek için tasarlanan, düşük SAPS li ürünler, sentezlenmiş HC yelpazesinde kullanılan Syntec LLC Ultra yı geliştirdi. Syntec LLC Ultra, BMW, MB ve VW ticari yolcu araçları için uygundur.

6 Özellikli Ürünlerimiz Üreticimiz metal sanayi için yüksek kaliteli ürünler üretmektedir. Ürünlerimiz tüm standartları ve hatta daha fazlasını karşılar. Örneğin; Suda çözülebilir yağ soğutucusu Suda çözülemeyen yağ soğutucusu Düzenli kesiciler için metal deformasyonu Korozyon ve pas önleyici yağlar Kesici yağları taşlama yağları delik yağları raf yağları biyobozunur ürünler kurutma sıvıları temizlik maddeleri MSM Germany en yüksek kaliteyi garantilemektedir.

7 Motor yağları Metalik yağlar: Üretildiği gibi motor temizleme deterjanı katkı maddeleri ve dağıtıcı yardımı, mineraller, yarı sentetik ve sentetik yağlama ajanı türleri ile birlikte, sürtünme, aşınma ve tortu oluşumunu en az indirgeyen motorun hareketli parçaları üzerinde ince bir tabaka oluşturur. Mineral yağ: Petrol ürünleri, ham petrolün damıtılmasından elde edilir, parafin, kükürt ve azot yabancı maddelerini içerir ve daha kararlı moleküllere dönüştürülür. Sentetik yağlar: Sentetik yağlar, katkıların ilavesinden sonra, gerekli çeşitli kimyasal süreçler ile laboratuvarda elde edilir. Sentetik yağ özellikleri, düşük sıcaklıkta bile akışkanlığı korumaktadır. Bir örnek olarak, tam sentetik -55 derecede bile akışkandır. Buna ek olarak, buharlaşma düşük yağ seviyelerindedir, düşme çok azdır.

8 Motor yağları Neden Sentetik? Gerekli katkı maddelerinin ilavesi ile damıtma yoluyla elde edilen petrol bazlı mineral yağlar üretilmektedir. Ancak, sentetik yağlar, sentetik katkı maddeleri ilave edildikten sonra, çeşitli kimyasal işlemlerden laboratuarda elde edilir. Farklı bir teknoloji ile laboratuarda üretilen sentetik yağlar, mineral yağlardan daha akışkandır, yüksek ve düşük sıcaklık ve yüksek basınca dirençli, yüksek viskozite indekslidir ve artmış oksidatif kararlığı sahiptir. Sentetik yağın özellikleri: sentetik ürünler, sürtünme az olduğundan dolayı, sıvıda daha kararlı moleküllerdir. İlk çalıştırmada yüksek akışkanlıklı yağ vardır. buharlaşan yağın asgari düzeyini düşürür. düşük sıcaklıkta ısıyı ve yüksek sıcaklıkta incelmeyi engeller. oksijen molekülleri ve arıza, hasara karşı daha dayanıklıdır. düzensiz sürtünme daha fazla aşınma ve yıpranmaya neden olur Sentetik düzenli sürtünme daha az aşınmaya neden olur Sentetik yağlar mineral yağlara göre neden daha pahalıdır? sentetik yağ maliyetleri, laboratuvarda geliştirildiği için yüksektir. uzun ömürlü yağ değişimi vardır, birim maliyetleri azaltır, böylece uzun vadede MSM Germany sentetik yağları daha düşük bir maliyete karşılık gelir.

9 Syntec Serisi Syntec DX Ultra 5W-30 Syntec DX Ultra 5W-30, yüksek performanslı otomobiller için geliştirilmiş ve üretilmiş, mükemmel Tam Sentetik motor yağıdır. SynS1 Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Syntec DX Ultra 5W-30, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. Aşağıdaki standartları karşılar: ACEA A3/B4 API SN/CF Performans Seviyesi: MB , BMV LI04, VW Syntec HDC Ultra 5W-40 Syntec HDC Ultra 5W-40, yüksek performanslı otomobiller için geliştirilmiş ve üretilmiş, mükemmel Tam Sentetik motor yağıdır. SynS1 Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Syntec HDC Ultra 5W-40, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. Aşağıdaki standartları karşılar: ACEA A3/B4 API SM/CF Performans Seviyesi: MB 229.3, BMV Uzun ömür- 98, VW Syntec Serisi

10 Formula Serisi Formula GTX Ultra 10W-40 Formula GTX Ultra 10W-40, yüksek performanslı otomobiller için geliştirilmiş ve üretilmiş, mükemmel Tam Sentetik motor yağıdır. ForG1 Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Formula GTX Ultra 10W-40, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. Aşağıdaki standartları karşılar: ACEA A3/B4 API SM/CF Performans Seviyesi: VW505.00, BMV Uzun ömür, MB Premium GTD Ultra 10W-40 Premium GTD Ultra 10W-40, yüksek performanslı yoğun çalışan dizel araçlar için geliştirilmiş ve üretilmiş, mükemmel Tam Sentetik motor yağıdır. PeG1 Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Premium GTD Ultra 10W-40, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. Aşağıdaki standartları karşılar: ACEA E7/E4 API CI-4 Performans Seviyesi: MB 228.5, VOLVO VDS-2, VW MTU Tip-3, SCANIA LDF, ALLISON C-4, RENAULT rvi-rxd ve man Premium Serisi

11 Matec GTD Serisi Matec XFORD Super 10W-30 Matec XFORD Super 10W-30, yüksek performanslı yoğun çalışan araçlar için geliştirilmiş ve üretilmiş, mükemmel Yarı Sentetik motor yağıdır. PeG1 Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Matec XFORD Super 10W-30, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. MB , FORD M2C-159B. MAN 271CAT TU-2, ACEA E2/E7 (is) ALLISON C-4, JOHN DEERE JDM J27, MASSEY FERGUSON API CI-4 (is)/ GL-4 CMS M/1139/1144, ZF TE-ML-06B/-06C/-06D Matec GTD Super 15W-40 20W-50 SAE-40 SAE-50 Matec GTD Super, yüksek performanslı yoğun çalışan dizel araçlar için geliştirilmiş ve üretilmiş, mükemmel Yarı Sentetik motor yağıdır. PeG1 Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Matec GTD Super, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. Aşağıdaki standartları karşılar:performans Seviyesi: ACEA E7/B4/A3MB , VOLVO VDS-3, CAT ECF-1, VW API CI-4-CF-4/SL/CF RENAULT RLD-2, MAN M3275 Matec GTD Serisi

12 Matec GTD Super 15W-40 20W-50 SAE-40 SAE-50 Matec GTD Super, yüksek performanslı yoğun çalışan dizel araçlar için geliştirilmiş ve üretilmiş, mükemmel Yarı Sentetik motor yağıdır. PeG1 Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Matec GTD Super, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. ACEA E2/B2/A2 MB , VOLVO VDS, MTU Tip-1 MAN 271. API CF-4/CF/SJ Matec GTD Serisi Matec GTD HD Serisi Matec GTD HD Matec GTD SHD Motor Yağı, motor üreticisi tarafından tek dereceli motor yağının tavsiye edildiği benzinli ve dizel motorlarda kullanılmak üzere, yüksek kaliteli, ağır hizmet motor yağıdır. PeG1 Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Matec GTD HD, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. API CC/SF. ABD ASKERİ: MIL-L-2104 C

13 Syntec Motorsiklet 4T Super 10W-40 15W-40 Syntec Motorsiklet 4T Super, motorsiklet için geliştirilmiş ve üretilmiş, mükemmel Yarı Sentetik mineral yağdır. SynET Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Syntec Motorsiklet 4T Super, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. ACEA A3 API SL 4T MOTORSİKLET YAĞLARI 2T MOTORSİKLET YAĞLARI Syntec Motorsiklet 2T Super Syntec Motorsiklet 2T Super, motorsiklet için geliştirilmiş ve üretilmiş, mükemmel Yarı Sentetik yağdır. Syn MT Teknolojileri sayesinde sürtünmeden kaynaklanan aşınmaları en aza indirgeyen Syntec Motorsiklet 2T Super, motorda mükemmel koruma sağlar, motorun ömrünü uzatır, yakıt tasarrufu sağlar ve bir ölçüde emisyonları azaltır ve doğaya karşı oldukça hassastır. İlk çalıştırmada (-0 C ve +0 C de) faydalıdır, motor performansında hissedilir ve daha mükemmel temizlik sağlar. ACEA-API TC/(JASO FD) / ISO L EGDL

14 CVT ATF Şanzıman Yağı Yeni nesil CVT şanzımanı için tam sentetik bir ATF dir ve optimum güç iletimini garantiler. Otomatik şanzımanın düzgün çalışmasını sağlamak için özel bir katkı maddeli ve inhibisyonlu tam sentetik yağa (PAO) dayalıdır. BMW , Ford M2C928-A MB-Onay Nissan CVT Yağı NS-1, NS-2 VW TL (G ) VW TL (G ) CVT ATF Şanzıman Yağı DSG ATF Şanzıman Yağı DSG ATF Şanzıman Yağı Özellikle Doppestanggetriebe veya ingilizcesi Direct Shift Gearbox veya DSG (Direkt Geçişli Vites Kutusu) için geliştirilmiştir. Volkswagen Audi Grup tarafından devreye alınmış ve Amerikalı vites kutusu yapımcısı BorgWarner tarafından geliştirilmiş olan bu şanzıman, elektrikli kontrol olarak bilinir. Kısaca, geleneksel bir kavraması olmayan bir vites kutusu. DSG Şanzıman Yağı, Çift Kavramada (Dual Clutch) kullanım için de tavsiye edilir. VW TL (G ) VW TL (G A2/A6) G A2 Ford WSS-M2C936-A Volvo

15 ATF Dexron II-III Şanzıman Yağı Otomatik şanzımanlar için yeni nesil bir yağdır. Özel geliştirilmiş karmaşık katkı maddeleri ile formüle edilmiştir. Bahsedilen katkı maddeleri sürtünme ve aşınmayı önler ve şanzıman performansını arttırır. General Motors Dexron II III ATF performans değerlerini karşılamak üzere sınıflandırılmıştır. Otomobiller, kamyonlar, mobil hidrolik ekipmanlar, otomatik veya powershift (yağ basıncı ile kavrama yapan) şanzımanlar, kavramalar, ve hidrolik direksiyon dişli kutularında kullanılır. Mb 236.7, VOITH, ALLISON C-3/C-4, MAN 339 tipi D, ZF TE- ML03D 04D,09A,11A/14A, fort SQM_9010B FORT MC2-138CJ, 166H, 185A ve CAT TO-2. ATF Dexron II-III ATF Dexron III H ATF Dexron III- H Şanzıman Yağı ATF III H, Şanzıman yağ tipi Dexron III H gerektiren kontrollü tork konvertörü kilitleme kavraması (dişli kavrama-kilidi, GKÜB olarak adlandırılan) olan ve olmayan tüm otomatik şanzımanlar için çok amaçlı ATF (Otomatik Şanzıman Yağı) dır. Otomatik şanzımanın düzgün çalışmasını sağlamak için özel katkı maddeli ve inhibisyonlu hidrojenle parçalanmış yağlar ve PAO esasına göre tasarlanmıştır. MB 236.1& 236.5, VOITH , ALLISON C-4, MAN 339 TİP Z-1& V-1 MERCON, ZF TE-ML 02F,03D,04D11B,14A,17C ve CAT TO-2.

16 Antifriz / Soğutma sıvısı Konsantre Antifriz GW-11 Antifriz -40 C GW-11 Su soğutmalı içten yanmalı motor için konsantre antifriz. Alüminyum motorlar için de uygundur. Radyatörü bozulma, korozyon ve kireçlenmeye karşı korur ve konsantre kullanımı ile - 40 C e kadar donmalara karşı korumaktadır. BMW, FIAT, FORD, GENERAL MOTORS, MERCEDES-BENZ, PEUGEOT. Antifriz / Soğutma sıvısı Konsantre Antifriz GW-12 Antifriz -40 C GW-12 Su soğutmalı içten yanmalı motor için konsantre antifriz. Alüminyum motorlar için de uygundur. Radyatörü bozulma, korozyon ve kireçlenmeye karşı korur ve konsantre kullanımı ile - 40 C e kadar donmalara karşı korumaktadır. Tüm otomobiller için uygundur. (Wiyh VW GW-12)VW TL 774-D/F (G12+), MB 325.3, FORD WSS-M 97B44-D, AUDI, SEAT, SKODA TL 774-D/F, MAN 324 SNF, MTU MTL 5048

17 Şanzıman ve Dişli Yağları Somatic VX-4-5 Plus SAE 80W-90 Yüksek performanslı, minimum aşınmalı, mükemmel hijyenli, çevresel etkileri ve korozyonu önleme özellikli, zorlu koşullar için SOMA teknolojisi. Şanzıman yağı, motorlu araçlar, kamyonlar, otobüsler ve ağır inşaat makinelerinin dişli kutusu, hidrolik kavramaların direksiyon takviyesi, hidrodinamik dönüştürücü ve hidrolik sistemlerde kullanılır. GL-4 / GL-5 MB235.0, MAN 3343 Tip M, MIL-PRF 2105, ZF TE-ML 02B, 05A, 07, 08.12, 16B/ C/ D, 17B, 19B ve Scania STO 1:0. Somatic VX-4 Super SAE 75W-90 Yüksek performanslı, minimum aşınmalı, mükemmel hijyenli, çevresel etkileri ve korozyonu önleme özellikli, zorlu koşullar için SOMA teknolojisi. Yarı Sentetik şanzıman yağı, motorlu araçlar, kamyonlar, otobüsler ve ağır inşaat makinelerinin dişli kutusu, hidrolik kavramaların direksiyon takviyesi, hidrodinamik dönüştürücü ve hidrolik sistemlerde kullanılır. GL-4 MAN 341 Z-1, MB 235.1, ZF TE-ML 02A, 16A, 17B, 19A. Somatic VX-4.5 Ultra SAE 75W-90 Yüksek performanslı, minimum aşınmalı, mükemmel hijyenli, çevresel etkileri ve korozyonu önleme özellikli, zorlu koşullar için SOMA teknolojisi. Tam Sentetik şanzıman yağı, motorlu araçlar, kamyonlar, otobüsler ve ağır inşaat makinelerinin dişli kutusu, hidrolik kavramaların direksiyon takviyesi, hidrodinamik dönüştürücü ve hidrolik sistemlerde kullanılır. GL-4 / GL -5 MIL PRF 2105 Somatic VX-5 Plus SAE 80W-90 / SAE 85W-90 / SAE 85W- 140 Yüksek performanslı, minimum aşınmalı, mükemmel hijyenli, çevresel etkileri ve korozyonu önleme özellikli, zorlu koşullar için SOMA teknolojisi. Şanzıman yağı, motorlu araçlar, kamyonlar, otobüsler ve ağır inşaat makinelerinin dişli kutusu, hidrolik kavramaların direksiyon takviyesi, hidrodinamik dönüştürücü ve hidrolik sistemlerde kullanılır. GL-5 MAN 342 M-2, MIL-L-2105D, ZF TE-ML 05A, 07A, 12A, 16B / C / D, 17B, 19B. Somatic VX-5 LS SAE 85W-90 Yüksek performanslı, minimum aşınmalı, mükemmel hijyenli, çevresel etkileri ve korozyonu önleme özellikli, zorlu koşullar için SOMA teknolojisi. Şanzıman yağı, motorlu araçlar, kamyonlar, otobüsler ve ağır inşaat makinelerinin dişli kutusu, hidrolik kavramaların direksiyon takviyesi, hidrodinamik dönüştürücü ve hidrolik sistemlerde kullanılır. GL-5 MAN 342 Tip M-1, MB 235.0, MIL-L-2105D, ZF TE-ML 05C, 12C, 21C. Somatic VX-5 Super SAE 75W-90 Yüksek performanslı, minimum aşınmalı, mükemmel hijyenli, çevresel etkileri ve korozyonu önleme özellikli, zorlu koşullar için SOMA teknolojisi. Yarı Sentetik şanzıman yağı, motorlu araçlar, kamyonlar, otobüsler ve ağır inşaat makinelerinin dişli kutusu, hidrolik kavramaların direksiyon takviyesi, hidrodinamik dönüştürücü ve hidrolik sistemlerde kullanılır. GL-5 MAN 342 Tip M-1, MB 235.0, MIL-L-2105D, ZF TE-ML 05A, 07A, 16B/ C / D, 17B, 19B ve Volvo 97310

18 Sizin için doğru yağ hangisi? Güncel ve önceki API Hizmet Kategorileri aşağıda listelenmiştir. Araç sahipleri bu tablolara başvurmadan önce kendi araç üreticisinin kılavuzlarına bakmalıdır. Yağlar birden fazla performans seviyesine sahip olabilir. Otomobil benzinli motorları için, en son motor yağ hizmet kataloğu, daha önceki her kategorinin performans özelliklerini içermektedir. Eğer bir otomobil sahibinin kılavuzu bir API SJ veya SL yağını gerektiriyorsa, bir API SM yağı tam koruma sağlayacaktır. Dizel motorlar için, en son kategori- ama her zaman değil daha önceki kategorinin performans özelliklerini içermektedir. Benzinli motorlar Kategori Durum SM SL SJ SH SG SF SE SD SC SB SA Güncel Güncel Güncel Hizmet Şimdi kullanımda olan tüm otomobil motorları için. 30 Kasım 2004 de piyasaya sürüldü. SM yağları, gelişmiş oksidasyon direnci, gelişmiş tortuya karşı koruma, daha iyi aşınma koruması ve yağ ömrü boyunca daha iyi düşük sıcaklık performansı sağlamak için tasarlanmıştır. Bazı SM yağları ayrıca en son ILSAC standardını karşılamaktadır ve/veya Enerji Tasarruflu olarak nitelendirilir ve daha eski otomobil motorları için ve daha eski otomobil motorları için ve daha eski motorlar için. Güncel C Kullanılmayan kategorilerinden önce geldiğinde geçerli. Kullanılmayan Kullanılmayan 1993 ve daha eski motorlar için 1988 ve daha eski motorlar için UYARI: 1979 den sonra üretilen benzinli otomobil motorlarında kullanım Kullanılmayan için uygun değildir. UYARI: 1971 den sonra üretilen benzinli otomobil motorlarında Kullanılmayan kullanım için uygun değildir. Daha modern motorlarda kullanım yetersiz performansa veya ekipman hasarına neden olabilir. UYARI: 1967 den sonra üretilen benzinli otomobil motorlarında Kullanılmayan kullanım için uygun değildir. Daha modern motorlarda kullanım yetersiz performansa veya ekipman hasarına neden olabilir. SB Kullanılmayan UYARI: 1963 den sonra üretilen benzinli otomobil Kullanılmayanmotorlarında kullanım için uygun değildir. Daha modern motorlarda kullanım yetersiz performansa veya ekipman hasarına neden olabilir. SA Kullanılmayan UYARI: 1930 den sonra üretilen benzinli otomobil Kullanılmayan motorlarında kullanım için uygun değildir. Daha modern motorlarda kullanım yetersiz performansa veya ekipman hasarına neden olabilir. Not: API, SI ve SK yı kasıtlı olarak kategori dizisinden çıkarmıştır. API Motor Yağı Programı hakkında daha fazla bilgi için, adresindeki web sitemizi ziyaret ediniz.

19 Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Kullanılmaya n Kullanılmaya n Kullanılmaya n Kullanılmaya n Kullanılmaya n Kullanılmaya 5 Eylül 2002 de piyasaya sürüldü de uygulanan 2004 egzoz emisyon standartlarını karşılamak için tasarlanmış yüksek hızlı, dört zamanlı motorlar için. CI-4 yağları, egzoz gazı devridaiminin (EGR) kullanıldığı yerlerde, motor dayanıklılığını sürdürmek için formüle edilmiştir ve en fazla % 0,5 e kadar ağırlıklı sülfür içeriği aralığındaki dizel yakıtlarla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. CD, CE, CF-4 ve CH-4 yağları yerine kullanılabilir de piyasaya sürüldü egzoz emisyon standartlarını karşılamak için tasarlanmış yüksek hızlı, dört zamanlı motorlar için. CH-4 yağları, özellikle en fazla % 0,5 e kadar ağırlıklı sülfür içeriği aralığındaki dizel yakıtlarla kullanılmak üzere birleştirilmiştir. CD, CE, CF-4 ve CG-4 yağları yerine kullanılabilir de piyasaya sürüldü. % 0,5 den daha az ağırlıklı sülfür içerikli yakıt kullanan, ağır hizmet, yüksek hızlı, dört zamanlı motorlar için. CG-4 yağları, 1994 emisyon standartlarını karşılayan motorlar için gereklidir. CD, CE ve CF-4 yağları yerine kullanılabilir da piyasaya sürüldü. Yüksek hızlı, dört zamanlı, doğal emişli ve turbo şarjlı motorlar için. CD ve CE yağları yerine kullanılabilir de piyasaya sürüldü. Ağır hizmet, iki zamanlı motorlar için. CD II yağları yerine kullanılabilir de piyasaya sürüldü. % 0,5 den fazla ağırlıklı sülfür içerikli yakıt kullananlar dahil, arazi, dolaylı enjeksiyonlu ve diğer dizel motorlar için. CD yağları yerine kullanılabilir de piyasaya sürüldü. Yüksek hızlı, dört zamanlı, doğal emişli ve turbo şarjlı motorlar için. CC ve CD yağları yerine kullanılabilir de piyasaya sürüldü. İki zamanlı motorlar için de piyasaya sürüldü. Belirli doğal emişli ve turbo şarjlı motorlar için de piyasaya sürülen motorlar için ila 1960 arası orta hizmet motorları için. Hafif hizmet motorları için (1940 lar ve 1950 ler). Telif Hakkı Amn erikan Petrol Enstitüsü. Her hakkı saklıdır. API, API logosu, API Hizmet Sembolü (Donut), CI-4 PLUS logoslu ile API Servis Sembolü ve API Sertifikasyon İşareti (yıldız patlaması), Amerika Birleşik Devletleri ve / veya diğer ülkelerde Amerikan Petrol Enstitüsü nün ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. ABD'de basılmıştır. Biz yağları gelecek için üretiyoruz.

20 Hidrolik Serisi Hidrolik Serisi İş makinelerinden takım tezgahlarına kadar tüm endüstriyel sabit ve taşınabilir hidrolik sistemlerde kullanılır. Ayrıca, normal şartlarda çalışan dişliler ve rulmanlarda kullanılabilir. Yağı kolaylıkla pompalama ve filtreleme özelliğinden dolayı düşük üretim maliyetlidir. Mükemmel bir yağlama sağlar ve sistemin hizmet ömrünü uzatır. DIN Kısım II, DENISON HF-0, HF-1, HF-2, CINCINNATI MILACRON P 46, P69, P Şanzıman Motor, şanzımanlar, diferansiyeller ve hidrolik sistemler ve son sürücü birimleri, kombine-biçer döverler ve dezenfeksiyon makineleri hariç, fren ve kavrama sistemlerinde rahatlıkla tüm mevsimlerde kullanılan çok amaçlı şanzıman yağlayıcı madde. Sürtünme önleyici özelliği sayesinde fren sisteminin sessiz çalışmasını sağlar. Hızlı yağ sirkülasyonunu sağlayarak, aşırı yük ve soğuk hava koşullarında verim kaybını önler. Aşırı basınç (EP) içeriği sayesinde, ağır yük altında yüksek yük kabiliyetli özelliklerini kaybetmez. Her türlü iklim koşullarında etkin ve ekonomik bir yağlama sağlar. API GL-4 SAE 10W-30 Ford ESEN-M2C 86 B Massey Ferguson MF 1135 Gres Yağları Matec Gresleri K100 K900 Matec Gres K-100 / K-900 Serisi gresler, aşırı sıcaklıklardaki geniş bir uygulama yelpazesi için tasarlanmış üstün performanslı ürünlerdir. Yüksek kaliteli lityum kompleks kalınlaştırıcılı olanlar ile sentetik bazlı yağların benzersiz özelliklerini bir araya getirmektedir. Balmumu içermeyen yapıya sahip sentetik yağlar ve düşük çekiş katsayısı (mineral yağlara kıyasla), mükemmel düşük sıcaklıklı pompalanabilirlik ve çok düşük ilk başlatma ve çalıştırma torku sağlar. Bu ürünler, enerji tasarrufu potansiyeli sunar ve küresel makaralı ve bilyalı rulmanların yük bölgesindeki çalışma sıcaklıklarını düşürür. Karmaşık lityum kalınlaştırıcısı, mükemmel yapışma, yapısal kararlılık ve suya karşı direncine katkıda bulunur. Gresler yüksek düzeyli bir kimyasal kararlılığa sahiptir ve aşınma, pas ve korozyona karşı mükemmel koruma sağlamak üzere özel katık kombinasyonları ile formüle edilmiştir ve yüksek ve düşük sıcaklıklarda işletim viskozitesi sağlamaktadır. Matec Gres K-100 / K-900 Serisi gresler, baz yağ viskoziteleri ISO VG 100 ila 1500 arasında ve NLGI sınıfı 2 ila 00 arasında değişen yedi sınıfta mevcuttur.

1 2 3 4 5 6 0W50 En yüksek yakıt tasarrufunu sağlamak için tasarlanan ENEOS 0W20, JX Nippon Oil & Energy nin patentli yağlama teknolojisini kullanarak aracınızı aşırı soğuk çalıştırmalardan, motorunuzun

Detaylı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Ürünler Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Yağlar Ağır ve hafif ticari araçlar, inşaat makinaları, tarım araçları ve kamu hizmet araçları için gelişmiş sentetik

Detaylı

TÜRKİYE NİN İLK VE TEK KAMYON MOTORUNA, ONAYLI TEK MOTOR YAĞI...

TÜRKİYE NİN İLK VE TEK KAMYON MOTORUNA, ONAYLI TEK MOTOR YAĞI... TÜRKİYE NİN İLK VE TEK KAMYON MOTORUNA, ONAYLI TEK MOTOR YAĞI... FORD OTOSAN IN FORD ARAÇLARI için TAVSiYE ETTiĞi ONAYLI ÜRÜNLER NEDEN FMY? Orijinal yedek parça kullanımı aracınızda performansı yükseltirken

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL

ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL TÜRKİYE NİN EN YETKİLİ TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA MERKEZİ: POTEM Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyüklerinden olan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi (POTEM),

Detaylı

Opet Madeni Yağları ürün kataloğumuzda, Full Serisi Otomotiv Yağları ve kullanım yerlerine ilişkin detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Opet Madeni Yağları ürün kataloğumuzda, Full Serisi Otomotiv Yağları ve kullanım yerlerine ilişkin detaylı bilgileri bulabilirsiniz. 2 Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş., OPET Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip ortaklık yapısıyla kurulu, otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar ve oto bakım ürünlerinin üretim, satış

Detaylı

Opet Madeni Yağları ürün kataloğumuzda, Full Serisi Otomotiv Yağları ve kullanım yerlerine ilişkin detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Opet Madeni Yağları ürün kataloğumuzda, Full Serisi Otomotiv Yağları ve kullanım yerlerine ilişkin detaylı bilgileri bulabilirsiniz. 2 Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş., OPET Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip ortaklık yapısıyla kurulu, otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar ile oto bakım ürünlerinin üretimini, satışını

Detaylı

OTOMOTİV YAĞLARI ÜRÜN KATALOĞU

OTOMOTİV YAĞLARI ÜRÜN KATALOĞU OTOMOTİV YAĞLARI KATALOĞU OTOMOTİV YAĞLARI KATALOĞU ÖZEL BİNEK OTOMOBİLİ MOTOR YAĞLARI 5 BİNEK OTOMOBİLİ SENTETİK MOTOR YAĞLARI 7 BİNEK OTOMOBİLLERİ VE HAFİF HİZMET ARAÇLARI İÇİN YARI SENTETİK MOTOR YAĞLARI

Detaylı

MULTISYN Motor Yağları

MULTISYN Motor Yağları MULTISYN Motor Yağları BENZİNLİ MOTOR YAĞLARI MULTISYN 0W-20 Süper yüksek performanslı tam sentetik motor yağı Texol Multisyn 0W-20 son model benzinli ve dizel araçlar için tam sentetik baz yağlar kullanılarak

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ MADENİ YAĞLAR

TÜRKİYE PETROLLERİ MADENİ YAĞLAR TÜRKİYE PETROLLERİ MADENİ YAĞLAR 1 İÇİNDEK Ticari Motorsiklet Traktör Direksiyon Sistemleri Otomatik Şanzıman Hidrolik Sistemler Su Dayanımı Darbeli Yük Ağır Yük BAR DAİMA İLERİ ETİKET İKONLAR ÇİZGİ VE

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

Daha hızlı. Daha güçlü. Motorunuz için daha iyi. TECHNOLOGY. Lider Motor Yağı Teknolojisi

Daha hızlı. Daha güçlü. Motorunuz için daha iyi. TECHNOLOGY. Lider Motor Yağı Teknolojisi Daha hızlı. Daha güçlü. Motorunuz için daha iyi. TM Lider Motor Yağı Teknolojisi Modern Motorlar, Motor yağlarının üzerine düşen fazla yük. Günümüz motor üreticilerinin taleplerine göre üretilen motor

Detaylı

Motorsiklet yağları ve sıvıları. oilproducts.eni.com

Motorsiklet yağları ve sıvıları. oilproducts.eni.com Motorsiklet yağları ve sıvıları oilproducts.eni.com GİRİŞ Eni i-ride motosiklet yağları serisi, Eni nin üstün araştırma ve teknolojisi ile birleştirilen Agip geleneğinden ve tecrübelerinden doğmuştur.

Detaylı

Periyodik Bakım Süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları STRALIS. Cursor Euro6 Motorlar

Periyodik Bakım Süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları STRALIS. Cursor Euro6 Motorlar Süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları STRALIS Cursor 11-13 Euro6 Motorlar PERİYODİK BAKIM SÜRELERİ BAKIM TİPİ BAKIM KODU TANIM SÜRE (SAAT) M1 M100 00000 M1 PERİYODİK BAKIMI 4 M2 M200 00000 M2 PERİYODİK

Detaylı

GÜCÜ SINIRLARIMIZIN ÖTESİNDE

GÜCÜ SINIRLARIMIZIN ÖTESİNDE Ürün Kataloğu GÜCÜ SINIRLARIMIZIN ÖTESİNDE Temelleri 1950'li yıllarda Mehmet Altınbaş tarafından Gaziantep'te atılan Altınbaş Holding, bugün doğrudan ve dolaylı olarak toplam 4.000 kişiye ulaşan istihdamıyla

Detaylı

ÜRÜN TEKNİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN TEKNİK BİLGİ FORMU ÜRÜN ADI: 0W30 API SL/CF TS-E-S/C FAMILY TS-E-SL/CF ÇOK DERECELİ MOTOR YAĞLARI STANDARD GL OIL SAE-0W-30 yüksek kaliteli bazyağlar ve özel yeni nesil katıklardan oluşan tam sentetik bir motor yağıdır.

Detaylı

Ürün Tanımı. Mobil SHC Gear Serisi Mobil Industrial, Turkey. Dişli Yağları

Ürün Tanımı. Mobil SHC Gear Serisi Mobil Industrial, Turkey. Dişli Yağları Mobil SHC Gear Serisi Mobil Industrial, Turkey Dişli Yağları Ürün Tanımı Mobil SHC Gear serisi mükemmel performanslı sentetik endüstriyel dişli yağları mükemmel dişli ve yatak koruması, en zorlu çalışma

Detaylı

BENZİNLİ VE HAFİF DİZEL MOTOR YAĞLARI

BENZİNLİ VE HAFİF DİZEL MOTOR YAĞLARI BENZİNLİ VE HAFİF DİZEL MOTOR YAĞLARI Xenon 5W5/5W6 Xenon 5W3/5W4 Xenon W3/W2 AĞIR DİZEL MOTOR YAĞLARI Xenon CI-4 5W5 EURO4 ve EURO5 Standartlarını taşıyan araçlarda kullanımı özellikle tavsiye edilir.

Detaylı

MOTOR YAĞI SINIFLANDIRILMASI

MOTOR YAĞI SINIFLANDIRILMASI TİCARİ ARAÇ YAĞLARI İÇİNDEKİLER PROFESSIONAL LE PROFESSIONAL LA PROFESSIONAL LS PROFESSIONAL LS5 PROFESSIONAL PROFESSIONAL M5 ULTRA M3 ULTRA EXTRA CNG LA LUKOIL TRANSMISSION GL-4 LUKOIL TRANSMISSION GL-5

Detaylı

Periyodik Bakım süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları TRAKKER. Cursor 13 Euro5 Motorlar

Periyodik Bakım süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları TRAKKER. Cursor 13 Euro5 Motorlar süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları TRAKKER Cursor 13 Euro5 Motorlar PERİYODİK BAKIM SÜRELERİ BAKIM TİPİ BAKIM KODU TANIM SÜRE (SAAT) M1 M100 00000 M1 PERİYODİK BAKIMI 2,8 M2 M200 00000 M2 PERİYODİK

Detaylı

Motosiklet Bakım Ürünleri

Motosiklet Bakım Ürünleri Motosiklet Bakımı *Problemler *Nedenler *Çözüm Yolları BG Products Motosiklet Bakım Ürünleri Motosiklet Bakımı Tüm içten yanmalı motorlarda ve şanzımanlarda olduğu gibi, motosiklet motorlarında ve şanzımanlarında

Detaylı

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır.

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. 1 KORUMA, BAKIM VE YÜKSEK PERFORMANS İÇİN WÜRTH SİZE EN İYİSİNİ SUNAR!

Detaylı

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir.

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir. Özellikle eski araçlarda, motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan fazla yağ tüketiminin önüne geçer, böylece yakıt ekonomisi sağlar. Yağın viskozite indeksini düzenler. Egzoz dumanını azaltır. Kullanımı:

Detaylı

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların

Detaylı

SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI

SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI SİLİNDİR KAPAĞI EN ZORLU ÇALIŞMA KOŞULLARINA DAYANIKLI Scania silindir kapakları, hizmet ömrü boyunca motor performansını en üst seviyeye çıkaracak

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

2000 Clorox Car Care 19/05/15 Page 1 of 6

2000 Clorox Car Care 19/05/15 Page 1 of 6 Dizel Motor Yağ Katkısı Açıklama STP Dizel Motorlara Özel Yağ Katkısı, yüksek düzeylerde deterjan/dağıtıcı, viskozite geliştirici, yıpranma karşıtı ve sürtünme karşıtı maddeler kullanarak motor yağını

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

Binek Otomobil Motor Yağları 2. Ağır Hizmet Dizel Motor Yağları 12. Motosiklet ve Deniz Motoru Yağları 23. Traktör ve Tarım Makineleri Yağları 31

Binek Otomobil Motor Yağları 2. Ağır Hizmet Dizel Motor Yağları 12. Motosiklet ve Deniz Motoru Yağları 23. Traktör ve Tarım Makineleri Yağları 31 GULFPRIDE SLV Binek Otomobil Motor Yağları 2 Ağır Hizmet Dizel Motor Yağları 12 Motosiklet ve Deniz Motoru Yağları 23 Traktör ve Tarım Makineleri Yağları 31 Deniz Dizel ve Demiryolu Yağları 34 İçindekiler

Detaylı

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco IVECO KALİTESİNE YAKINDAN BAKIŞ N 3 katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco AVANTAJLAR orijinal olmayan egzost sistemi RİSKLER Iveco SCR Katalitik Egzost Sistemleri mükemmel performansı garanti eder. Taklit

Detaylı

Setral çeşitli uygulamalar için 700'den fazla yüksek kaliteli Yağlayıcı ve Bakım ürünlerinin yanı sıra müşteriye özel uygun çözümler sunar.

Setral çeşitli uygulamalar için 700'den fazla yüksek kaliteli Yağlayıcı ve Bakım ürünlerinin yanı sıra müşteriye özel uygun çözümler sunar. Setral çeşitli uygulamalar için 700'den fazla yüksek kaliteli Yağlayıcı ve Bakım ürünlerinin yanı sıra müşteriye özel uygun çözümler sunar. Konveyörler Rulmanlar Nem ve toz rulmanlara nüfuz eder ve erken

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular Sıkça Sorulan Sorular Chevron 2005 DOC ID Chevron hakkında Chevron, Texaco & Caltex 2001 yılında ChevronTexaco olarak birleşti 2005 yılında da Chevron Corporation adı altında tüm Dünya da marka birliği

Detaylı

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS Her işte. ISB e Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS ISB e Cummins ISB e, güvenilirlik konusundaki ününü artırmaya devam ediyor. Cummins ISB e, kamyon, otobüs ve özel iş aracı kullanıcılarına Cummins ten

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Bor Strong. Nano Teknoloji Ürünü. Dizel LPG. Benzinli

Bor Strong. Nano Teknoloji Ürünü. Dizel LPG. Benzinli Bor Strong Nano Teknoloji Ürünü Dizel LPG Benzinli 1 2 Bor Strong Bor Nano Teknoloji Strong Ürünü Nano Teknoloji Ürünü 3 4 ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ve ISO/IEC 17025 kalite standartlarında ar-ge,

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Sadece çok titiz oto sahiplerinin kurtulabildiği ve otomobilinizin yavaş yavaş, hissedilmeden ölmesine neden olan, aşındırıcı maddeler içeren bu En

Sadece çok titiz oto sahiplerinin kurtulabildiği ve otomobilinizin yavaş yavaş, hissedilmeden ölmesine neden olan, aşındırıcı maddeler içeren bu En Sadece çok titiz oto sahiplerinin kurtulabildiği ve otomobilinizin yavaş yavaş, hissedilmeden ölmesine neden olan, aşındırıcı maddeler içeren bu En Acımasız 10 oto katili nden sakının. BG Productds, servisleriyle,

Detaylı

OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİ

OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİ OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİ Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makina Mühendisliği Bölümü, Erzurum Bu bölümde Aktarma Organları Sistem Tanımı Mekanik Kavramalar Manuel Transmisyon ve Transaxle

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası Özellikler Ürün adı Tanım Renk Sıcaklık aralığı Ambalaj Loctite 8007 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 400 ml aerosol kutu Loctite 8008 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 3,6 kg kutu Loctite 8009

Detaylı

Yeni motor yağının eskimesini geciktirir ve uzun süre temiz kalmasını sağlar.

Yeni motor yağının eskimesini geciktirir ve uzun süre temiz kalmasını sağlar. CARBON CLEAN ECONO SERİSİ ENGINE OIL CLEANER (MOTOR YAĞ ÇAMURU TEMİZLEME KİMYASALI) ÜRÜN KODU: ECO-M001 Gramaj: 250 Mililitre Konsantredir. 400 ML lik ürünlerle aynı temizleme gücüne sahiptir. Açıklama:

Detaylı

agip endüstriyel yağları teknoloji hayat buluyor

agip endüstriyel yağları teknoloji hayat buluyor from eni reseach endüstri için en iyisini seçin dişli yağları agip endüstriyel yağları teknoloji hayat buluyor Yenişehir Maha Atılım Plaza No: T. +90 216 456 Email: info@eu www.europeoi eni, Agip markası

Detaylı

Yağ Duman Kesici Katkı Giriş STP Duman Kesici Katkının Kullanımı Özellikleri & Faydaları Faydaları STP Duman Kesici Katkı Nasıl İşe Yarar

Yağ Duman Kesici Katkı Giriş STP Duman Kesici Katkının Kullanımı Özellikleri & Faydaları Faydaları STP Duman Kesici Katkı Nasıl İşe Yarar Yağ Duman Kesici Katkı Giriş Özel bir katkı maddesi olan STP Duman Kesici Katkı ekstra yağ tamponlaması sağlar ve yüksek sıcaklıklarda motor yağı viskozitesini geliştirerek yağ tüketimini, yanmayı, sızıntıyı

Detaylı

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti.

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. İstanbul 2014 Yasal Uyarı: Bu sunumda kullanılan veriler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Hakkında Tarihçe 1987 İstanbul'da kuruldu ve Madeni Yağ sektöründe

Detaylı

Sentetik Yağlar ile Dişli Kutularında Verimlilik

Sentetik Yağlar ile Dişli Kutularında Verimlilik Sentetik Yağlar ile Dişli Kutularında Verimlilik G.Devrim İldiri Yüksek Makina, Sistem ve Kontrol Müh. İstanbul, 1 Nisan 2011 devrim.ildiri@exxonmobil.com Bu sunum geleceğe dönük ifadeler içermektedir.

Detaylı

RMF TANDEM 900 OFF-LINE FİLTRELERİ

RMF TANDEM 900 OFF-LINE FİLTRELERİ Değerli Kuruluşunuza uzun yıllar güvenle hizmet verecek olan ve filtrasyon teknolojisinde günümüzün en yüksek teknolojisine sahip RMF Filtre Sistemlerine ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR Poliüretan Zaman Kayışları SYNCHROTECH çelik telli güçlendirilmiş termoplastik poliüretan zaman kayışları çok sınırlı sünme katsayısı, kaydırmazlık özelliği ve kauçuk kayışlardan farklı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Stabinger Viscometer SVM 3001

Stabinger Viscometer SVM 3001 Stabinger Viscometer SVM 3001 Daha Fazlasını Bekleyin Yeni Viskometriye Hoş Geldiniz Yağların ve yakıtların viskozitesinin ölçülmesi kesinlik ve uyum için gereklidir. Bu alanda iki yaklaşım bulunmaktadır:

Detaylı

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak AKARYAKIT a [Motorin (Euro Dizel-15.000 Litre), Kurşunsuz

Detaylı

i-sint sürüş zevkinizi arttırmak üzere tasarlanan yeni motor yağları serisi

i-sint sürüş zevkinizi arttırmak üzere tasarlanan yeni motor yağları serisi i-sint sürüş zevkinizi arttırmak üzere tasarlanan yeni motor yağları serisi eni i-sint, eni otomotiv yağları serisi Her motor, kendini korumak ve performansını arttırmak için doğru yağa ihtiyaç duyar.

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

FARKLILAŞTIRILMIŞ MOTORİN ÜRÜNLERİ: ECOFORCE. Farklılaştırılmış motorin ürünlerinde emisyon, motor temizliği ve araç performansı üzerine

FARKLILAŞTIRILMIŞ MOTORİN ÜRÜNLERİ: ECOFORCE. Farklılaştırılmış motorin ürünlerinde emisyon, motor temizliği ve araç performansı üzerine FARKLILAŞTIRILMIŞ MOTORİN ÜRÜNLERİ: ECOFORCE Farklılaştırılmış motorin ürünlerinde emisyon, motor temizliği ve araç performansı üzerine FARKLILAŞTIRILMIŞ MOTORİN ÜRÜNLERİ: ECOFORCE Farklılaştırılmış motorin

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Her Yükte. ISL e. Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS

Her Yükte. ISL e. Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS Her Yükte. ISL e Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS ISL e Cummins ISL e, hafif, küçük boyutlu ve yakıtı verimli kullanan 8,9 litrelik bir motor olup yüksek düzeyde esnek güç seçenekleri sunmaktadır. Rakiplerine

Detaylı

FUCHS Otomotiv Ürünleri Kataloğu 03/2017

FUCHS Otomotiv Ürünleri Kataloğu 03/2017 FUCHS Otomotiv Ürünleri Kataloğu 03/2017 2 MADENİ YAĞLARIMIZ DÜNYAYI HAREKET HALİNDE TUTUYOR! Sayılar ve Gerçekler FABRİKA: 34 ÜRETİM TESİSİ HOLDİNG: FUCHS PETROLUB SE MERKEZ: MANNHEIM ODAK: %100 MADENİ

Detaylı

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme CoroMill QD Yüksek güvenlikli kanal frezeleme Kanal frezelemedeki ana zorluk, özellikle derin ve dar kanallar işlenirken genelde talaş boşaltmadır. CoroMill QD içten kesme sıvısına sahip türünün ilk kesicisidir.

Detaylı

CONTALAR VE HAVA KOMPRESÖRÜ TAMİR TAKIMLARI

CONTALAR VE HAVA KOMPRESÖRÜ TAMİR TAKIMLARI www.mahle-aftermarket.com MAHLE AFTERMARKET PRODUCT LAUNCH MAHLE AFTERMARKET TEKNOLOJİ GİRİŞİMİ: CONTALAR VE HAVA KOMPRESÖRÜ TAMİR TAKIMLARI Tahrik sistemi, Güvenlik ve Konfor için Yenilikçi Ürünler Serbest

Detaylı

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BSFT Tandem 900 filtre ürünleri, hidrolik ve yağlama sistemlerinin bulunduğu her türlü endüstriyel uygulamada kullanılabilir. Sistem üzerindeki entegre pompa

Detaylı

Tork aralığı dahilinde maksimum yük (Nm)

Tork aralığı dahilinde maksimum yük (Nm) Sipariş hakkında genel bilgiler Sipariş hakkında genel bilgiler PTO'ları ve PTO'lar için elektrikli tertibatı doğrudan fabrikadan sipariş edin. Parça ekleme oldukça maliyetli olacaktır. Tavsiye edilen

Detaylı

Tüm yollarda Enerji verimli. Hava kompresörleri

Tüm yollarda Enerji verimli. Hava kompresörleri Tüm yollarda Enerji verimli. Hava kompresörleri 3 Yollarda Enerji Verimli. Voith hava kompresörleri Voith, tarihi bir araç lokasyonu olan Saksonya Zschopau da, kamyonlar, otobüsler ve arazi araçları için

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

NANO GOLD Start- Stop ELA

NANO GOLD Start- Stop ELA ÜRÜN KATALOĞU biz Hayatı ve teknolojiyi biz dönüştürüyoruz. Hayal kurmaya ve onları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Genç ve güçlü kalarak geleceği değiştireceğimize inanıyoruz. Uzun Ömürlüyüz. NANO GOLD

Detaylı

Kittiwake. Yağ Analiz Çözümleri. VibraTek Ltd Şti

Kittiwake. Yağ Analiz Çözümleri. VibraTek Ltd Şti Kittiwake Yağ Analiz Çözümleri Kittiwake yağ analiz çözümleri ile yerinde bakımda hızlı kararlar alın. Doğru aralıkta, dakikalar içerisinde laboratuvar seviyesinde yağ durumu sonuçları sağlar. Kittiwake

Detaylı

20 KHA HAVA AYIRICI. Sistem Şeması. Ölçülendirme. Kazan. TS EN standartlarına göre tasarlanmıştır. Kapasite

20 KHA HAVA AYIRICI. Sistem Şeması. Ölçülendirme. Kazan. TS EN standartlarına göre tasarlanmıştır. Kapasite 20 KH HV YIRII Kazan ış Görünüm S N 13445-3 standartlarına göre tasarlanmıştır. : 8,5 320,0 m³/sa Maksimum Kullanım Sıcaklığı : 110 ağlantı lanşı / asınç Sınıfı : - / PN16 iltre Malzemesi : Paslanmaz Çelik

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Chevron 2005 DOC ID VİSKOZİTE Viskozite Nedir? Viskozite, yağların kendi akışlarına karşı gösterdikleri iç dirençtir Düşük Viskozite = İnce ve kolay akan yağ Yüksek Viskozite = Kalın

Detaylı

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar.

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her Parça Aynı Değildir. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her An Yanınızda Daha İyi Bir Garanti. Genellikle fark yaratan şeyler gözle görülmez. Motor bileşenlerinin spesifikasyonlara uyması gerekir ve

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler LÖBRO Aks Körük takımları LÖBRO Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine

Detaylı

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL Sayfa 1 / 6 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL ÜRÜN LİSTESİ MFP R.O 2. IW IW E AQUA SERİLERİ E SERİSİ NFC SERİSİ CE kalite kriterlerine uygun olarak dizayn edilmiş ve üretilmiştir MFP Bu ekipman

Detaylı

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI Ürün Kataloğu Hakkımızda 2007 yılında kurulan PARS MAKSAN, 2009 yılına kadar talaşlı imalat, alüminyum döküm, model yapımı alanlarında faaliyet göstermiştir. 2009 yılında üretim

Detaylı

WINTREX. TÜM ISITMA ve SOĞUTMA TESİSATLARI İÇİN ISI TRANSFER SIVISI

WINTREX. TÜM ISITMA ve SOĞUTMA TESİSATLARI İÇİN ISI TRANSFER SIVISI WINTREX TÜM ISITMA ve SOĞUTMA TESİSATLARI İÇİN ISI TRANSFER SIVISI Houghton Chemical Corporation 1927 yılında endüstri ve otomotiv sektörüne kimyasal üretim için kurulmuştur. Yaklaşık 90 yıllık tarihinde;

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

Mobilgear 600 XP Serisi

Mobilgear 600 XP Serisi Serisi Mobil Industrial, Turkey Dişli Yağı Ürün Tanımı Serisi, sirkülasyon ya da sıçramalı yağlama sistemleri içeren her tipten kapalı dişli takımlarında kullanılmak üzere tasarlanmış üstün aşırı basınç

Detaylı

SinterlenmişKarbürler. Co bağlayıcı ~ Mpa Sertlikliğini 1100 ⁰C ye kadar muhafaza eder Kesme hızları hız çeliklerine nazaran 5 kat fazladır.

SinterlenmişKarbürler. Co bağlayıcı ~ Mpa Sertlikliğini 1100 ⁰C ye kadar muhafaza eder Kesme hızları hız çeliklerine nazaran 5 kat fazladır. SinterlenmişKarbürler Co bağlayıcı ~ Mpa Sertlikliğini 1100 ⁰C ye kadar muhafaza eder Kesme hızları hız çeliklerine nazaran 5 kat fazladır. Seramikler 3 Katogoride Toplanır: 1) Alumina (Al2O3) 2) Alumina

Detaylı

TEMEL GEREKSİNİMLER SABİT BİLYALI RULMANLAR 6000 / 6200 / 6300 SERİLERİ. With You

TEMEL GEREKSİNİMLER SABİT BİLYALI RULMANLAR 6000 / 6200 / 6300 SERİLERİ.   With You TEMEL GEREKSİNİMLER SABİT BİLYALI RULMANLAR 6000 / 6200 / 6300 SERİLERİ www.ntn-snr.com With You NTN GRUBU NA AİT BİR MARKA OLUP GRUBUN AVRUPA BİRİMİ OLAN NTN-SNR A BAĞLIDIR SNR markası, 100 yıllık tecrübesiyle

Detaylı

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ Portatif Jeneratörler PENSA BENZİNLİ JENERATÖR SERİSİ PH 3200M PH 7500M/T İ-M-O PH 12000M/T İ-M-O PH 15000M/T İ-M-O PH 7500M İ -M-O / PH 7500T İ-M-O PENSA portatif jeneratörler,

Detaylı

Otomobillerde Servis, Bakım ve Onarımın Enerji Verimliliğine Katkıları

Otomobillerde Servis, Bakım ve Onarımın Enerji Verimliliğine Katkıları Otomobillerde Servis, Bakım ve Onarımın Enerji Verimliliğine Katkıları İŞ DÜNYASI VE SÜRDÜREBİLİRLİK KALKINMA DERNEĞİ 07/05/2014 1 20 Novembre, 2010 Genel KONUŞMACI H.Kubilay Dinçer TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL

Detaylı

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ön aks lastikleri Ön aks lastikleri Kamyonlar için lastik etiketi Yeni mevzuat, ticari işletmelere lastik seçiminde yardım ediyor. 1 Kasım 2012 itibarı ile geçerli

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

Geleneksel sıcaklık ayarı: Önce emniyet Elektronik kontrollü termostat Daha fazla verimlilik için güvenli bir seçim

Geleneksel sıcaklık ayarı: Önce emniyet Elektronik kontrollü termostat Daha fazla verimlilik için güvenli bir seçim MAHLE Aftermarket ürün tanıtımı Elektronik kontrollü termostatlar Geleneksel sıcaklık ayarı: Önce emniyet Bir binek araç motorundaki yanma işlemi, yaklaşık 110 C lik çalışma sıcaklığı seviyesinde mükemmel

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi Scania İnşaat Araçları Mikser Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Henkel Çözüm Sağlayıcınız

Henkel Çözüm Sağlayıcınız Henkel Çözüm Sağlayıcınız Henkel Otomotiv sanayinin ortağı Henkel, yenilikçi kimya çözümlerine ve üretim yöntemleri ile ilgili teknik bilgisine dayanarak, üreticilerin sorunsuz ve verimli bir üretim sürecinde

Detaylı

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2 Enjektörler Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı Düşük Yakıt Tüketimi 1846351 Birim Enjektör HPI 2.103 TL 1.349 TL 1943974 Birim Enjektör PDE 2.292

Detaylı

POLY CHAIN CARBON VOLT BENZERSİZ PERFORMANS VE ANTİSTATİK ÖZELLİK

POLY CHAIN CARBON VOLT BENZERSİZ PERFORMANS VE ANTİSTATİK ÖZELLİK POLY CHAIN CARBON VOLT BENZERSİZ PERFORMANS VE ANTİSTATİK ÖZELLİK ATEX NEDİR? ATEX (Atmosphères Explosibles), patlayıcı atmosferlerde ekipman üretimi, kurulumu ve kullanımı hakkında Avrupa Düzenleyici

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

Güvenilir. www.makroteknik.com.tr. Enerji Tasarruflu Kazanlar

Güvenilir. www.makroteknik.com.tr. Enerji Tasarruflu Kazanlar Güvenilir www.makroteknik.com.tr Enerji Tasarruflu Kazanlar K A Z A N L A R Ekonomik Açıdan Uygun ve Sürdürülebilir Çözümler Sunar Genel piyasa çevre sürdürülebilirliği ve enerji üzerine kurulduğu ve maliyetler

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

FARKLILAŞTIRILMIŞ MOTORİN ÜRÜNLERİ: ECOFORCE. Farklılaştırılmış motorin ürünlerinde emisyon, motor temizliği ve araç performansı üzerine

FARKLILAŞTIRILMIŞ MOTORİN ÜRÜNLERİ: ECOFORCE. Farklılaştırılmış motorin ürünlerinde emisyon, motor temizliği ve araç performansı üzerine FARKLILAŞTIRILMIŞ MOTORİN ÜRÜNLERİ: ECOFORCE Farklılaştırılmış motorin ürünlerinde emisyon, motor temizliği ve araç performansı üzerine FARKLILAŞTIRILMIŞ MOTORİN ÜRÜNLERİ: ECOFORCE Farklılaştırılmış motorin

Detaylı