İstanbul'un Sanat Gündemi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İstanbul'un Sanat Gündemi"

Transkript

1 On5yirmi5.com İstanbul'un Sanat Gündemi 'Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi'nde "Bir Ülke Değişirken - Tanzimattan Cumhuriyete Türk Resmi" başlıklı sergi Sürekli Sergi salonu'nda. Yayın Tarihi : 26 Aralık 2011 Pazartesi (oluşturma : 12/18/2015) İbrahim Çiftçioğlu nun sergisi 26 Aralık a kadar Leonardo Sanat Galerisi nde. ( ) Axel Hütte nin Emerald Woods sergisi 27 Aralık a kadar Dirimart ta. ( ) Seçkin Pirim in heykel sergisi 27 Aralık a kadar Borusan Müzik Evi nde. ( ) Ana Tzarev in sergisi 28 Aralık a kadar Santral İstanbul da. ( ) Okan Bayülgen in Objektifinden Sokak Oyunları Fotoğraf Sergisi 29 Aralık a kadar Carousel de. ( ) Michael Kenna nın Magnum Silentium sergisi 30 Aralık a kadar Elipsis Gallery de. ( ) Şerif Kino nun Don Kişot Teşvikiye de isimli sergisi 30 Aralık a kadar Galeri Oda da. ( ) Kâğıt - paper isimli karma sergi 30 Aralık a kadar Kemancı Taksim de. Şeyma Oktuğ un sergisi 30 Aralık a kadar Troy Sanat ta. ( ) Defne Küçük ve Turgay Karadağ ın sergisi 30 Aralık a kadar Schneidertempel Sanat Merkezi nde. ( ) Aynur Ocak ın Camaltı Resim Sergisi 30 Aralık a kadar Bakraç Sanat Galerisi nde. Sadık Kınıkoğlu nun sergisi 30 Aralık a kadar Marmara Üniversitesi Rektörlüğü Cumhuriyet Müzesi Sanat Galerisi nde. ( ) Nil Yalter in 20.yy / 21.yy başlıklı kişisel sergisi 30 Aralık a kadar Galerist Tepebaşı nda. ( ) İbrahim Ethem Temo nun Uzak Yüzler başlıklı fotoğraf sergisi 30 Aralık a kadar Avusturya Kültür Ofisi nde.

2 İstanbullaşmak Yapım Aşaması: Beyoğlu isimli sergi 31 Aralık a kadar SALT ta. ( ) Lalehan Günev in Türk Bezeme Sanatları motifleriyle kuru yaprakları renklendirdiği sergisi 31 Aralık a kadar Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi nde. ( ) Ceren Oykut un Mayom İçimde isimli sergisi 31 Aralık a kadar artsümer de. ( ) Gazi Sansoy un Yüzsüzler isimli resim sergisi 31 Aralık a kadar Galeri İlayda da. ( ) Çiğdem Yapanar ın EXODO isimli heykel sergisi 31 Aralık a kadar Nişantaşı Kare Sanat Galerisi nde. ( ) Yılmaz Merzifonlu Anısına isimli sergi 31 Aralık a kadar Kızıltoprak Sanat Galerisi nde. ( ) Osman Kehri nin suluboya resim sergisi 31 Aralık a kadar Tolga Eti Galeri de. ( ) Süreyya Uygun un sergisi 31 Aralık a kadar Tatbiki Sanat Galerisi nde. ( ) Adnan Varınca, Ömer Kaleşi, Alecos Fassianos, Abdulkadir Öztürk, Gökşin Sipahioğlu nun sergisi 31 Aralık a kadar TEM Sanat Galerisi nde. ( ) Gazi Sansoy un Yüzsüzler isimli sergisi 31 Aralık a kadar Galeri İlayda da. ( ) Ayşegül Yeşilnil in sergisi 31 Aralık a kadar Tuzla Belediyesi Sanat Galerisi nde. ( ) Alper Bıçaklıoğlu nun Ademler ve Havvalar isimli sergisi 31 Aralık a kadar Füsun İnan Art Gallery de. ( ) Emre Tandırlı nın Sürpriztepe isimli sergi 31 Aralık a kadar Mabeyn Gallery de. ( ) Johan Tahon un Beyaz Tohumlayıcılar isimli sergisi 31 Aralık a kadar Akbank Sanat ta. ( ) Mehmet Ayanoğlu nun GRID başlıklı sergisi 31 Aralık a kadar Kare Sanat Galerisi nde. ( ) Akgün Akova nın Yolda Sevince Rastladım adlı sergisi 31 Aralık a kadar Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi nde. Sophie Calle nin Son Kez, İlk Kez isimli sergisi 31 Aralık a kadar Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi nde. ( ) Sevinç Altan ın Ayrıntı nın SEVİNÇ li Kapakları 31 Aralık a kadar Fransız Kültür Merkezi nde. (0212

3 ) Argun Okumuşoğlu nun Frottage II adlı sergisi 31 Ocak a kadar 44A Sanat Galerisi nde. ( ) Suretin Sireti: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Sanat Koleksiyonu ndan Bir Seçki isimli sergi 31 Aralık a kadar Pera Müzesi nde. ( ) Ice Station Antarcticae isimli sergisi 2 Ocak 2012 ye kadar Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde. ( ) Ziya Tacir in Bomonti isimli sergisi 2 Ocak kadar MERKUR de. ( ) Yunus Emre Dokumacı nın Dokunuşlar isimli sergisi 2 Ocak a kadar İstanbul Kültür Üniversitesi nde. ( ) Diana Page ve Joicy Koothur un Between Colour and Line isimli sergisi 2 Ocak a kadar Sainte Pulchérie Lisesi nde. ( ) Lale Temelkuran ın sergisi 3 Ocak a kadar Almelek Sanat Galerisi nde. ( ) Bahri Genç in Yüzlerden Gizler başlıklı sergisi 4 Ocak a kadar Piramid Sanat ta. ( ) Emre Çalış ın sergisi 5 Ocak a kadar Galeri Artist Çukurcuma da. ( ) Aylin Zaptçıoğlu nun Resim Sergisi 5 Ocak a kadar Evin Sanat Galerisi nde. ( ) Nadia Arditti ve Mahmut Karatoprak ın sergisi 6 Ocak a kadar dem-art Sanat Galerisi nde. ( ) Neren Alpar ın Düş Zamanı isimli resim sergisi 6 Ocak a kadar GALATEAART da. ( ) Halil Akdeniz, Muzaffer Akyol, Adem Genç in Başka Dünyalar isimli sergisi 7 Ocak a kadar Tunca Sanat ta. ( ) Leyla Gediz in sergisi 7 Ocak a kadar Rampa da. ( ) Mustafa Duymaz ın Panokent isimli sergisi 7 Ocak a kadar Galeri/Miz de. ( ) Dilara Akay ın Arklar 2011 sergisi 7 Ocak a kadar Galeri G - Art ta. ( ) Nesli Türk ün Bedenin Hafızası isimli sergisi 7 Ocak a kadar Akademililer Sanat Merkezi nde. ( )

4 Raziye Kubat ın Kimlerdensiniz? isimli sergisi 7 Ocak a kadar Galeri Kent te. ( ) Bahram Hajou nun Diyalog isimli sergisi 7 Ocak a kadar Teşvikiye Sanat Galerisi nde. ( ) Yusuf Şengür ün Geçmiş Zaman Kahramanları isimli sergisi 7 Ocak a kadar Ormo Sanat Galerisi nde. ( ) Sibel Tetik in Işığım isimli sergisi 7 Ocak a kadar Art Gallery Niş İstanbul da. ( ) Osman Hamdi Bey ve Amerikalılar: Arkeoloji, Diplomasi, Sanat sergisi 8 Ocak a kadar Pera Müzesi nde. ( ) H. Avni Öztopçu nun sergisi 8 Ocak a kadar Mine Sanat Galerisi Nişantaşı nda. Özlem Paker ve Elçin Acun un sergileri 9 Ocak a kadar Gallery LiNART ta. ( ) Abraham David Christian ın sergisi 11 Ocak a kadar Galeri Artist te. ( ) Tayfun Erdoğmuş un sergisi 14 Ocak a kadar Galeri Nev de. ( ) Ahmet Umur Deniz in sergisi 14 Ocak a kadar Karşı Sanat Çalışmaları nda. ( ) Çocukların Objektifinden Dışlanmanın Roman Halleri sergisi 14 Ocak a kadar Tütün Deposu nda. Stratis Vogiatzis in İç Dünya - Sakız Adası isimli fotoğraf sergisi 14 Ocak a kadar Tütün Deposu nda. ( ) küçük şeyler isimli sergi 14 Ocak a kadar Terakki Vakfı Sanat Galerisi nde. ( ) Y. Bahadır Yıldız ın psişik savunma stratejileri isimli sergisi 14 Ocak a kadar Galeri Apel de. ( ) İklim Değişikliği Sergisi 15 Ocak 2012 ye kadar Santralistanbul Ana Galeri de. ( ) Gülgün Başarır ın Dağ ve Yansıyan Gölge isimmli sergisi 15 Ocak 2012 ye kadar Art Suites Gallery de. ( ) Dikkat! Kadın isimli karma sergi 15 Ocak a kadar Ekavart Gallery de. ( ) Yeni Yıl Karma Sergisi 21 Ocak a kadar Ürün Sanat Galerisi nde. ( ) Ayşen Urfalıoğlu, Florencia Almirón ve Ragıp Basmazölmez in Vurgu ve Sessiz Kalış adlı sergisi 22 Ocak a kadar Siemens Sanat ta. ( )

5 Türkiye den modern ve çağdaş kadın sanatçıların Hayal ve Hakikat isimli sergisi 22 Ocak a kadar İstanbul Modern de. ( ) Design Museo Helsinki ve Finlandiya Ankara Büyükelçiliği işbirliği ile düzenlenen Modern Fin Tasarımının Tarihine Bir Bakış adlı sergi, 28 Ocak a kadar Milli Reasürans Sanat Galerisi nde. ( ) Y. Bahar Yıldız ın Psişik Savunma Stratejileri başlıklı sergisi 14 Ocak a kadar Galeri Apel de. ( ) Füruzan Şimşek in onüçbinyüzkırk isimli sergisi 21 Ocak a kadar Pg art Galeri de. ( ) Çağrı Saray ın 4/12: Bir Ev in Topografyası isimli sergisi 21 Ocak a kadar DAİRE de. ( ) Foto Galatasaray isimli sergi 22 Ocak a kadar SALT Galata da. ( ) Leonardo da Vinci nin Kadınlar ve Manzaralar isimli reprodüksiyon sergisi 22 Ocak a kadar Notre Dame de Sion Fransız Lisesi nde. ( ) Sabrina Fresko nun sergisi 28 Ocak a kadar Simya Galeri de. ( ) Sevginin Resimleri isimli karma sergi 28 Ocak a kadar Alta Sanat Galerisi nde. ( ) Volkan Aslan ın VOLKAN adlı sergisi 31 Ocak a kadar Maçka Sanat Galerisi nde. ( ) Fevzi Karakoç un Köprü II Sergisi adlı sergisi 31 Ocak a kadar Çırağan Palaca Kempinski Sanat Galerisi nde. Ahmet Sel in Oryantal İllüzyonlar adlı sergisi 12 Şubat a kadar Pi Artworks Galatasaray da. ( ) Elvan Alpay ın Kirpi adlı sergisi 25 Şubat a kadar Galeri Nev de. ( ) Salvador Dali nin İlahi Komedya, Gala ile Akşam Yemeği, Sürrealizm İzleri adlı üç ayrı başlıktaki eserlerinden oluşan sergi 26 Şubat a kadar MSGSÜ Tophane-i Âmire de. Kilden Suretler, Sadberk Hanım Müzesi Koleksiyonu ndan Antik Çağ Terrakotta Figürinleri sergisi 15 Nisan a kadar Vehbi Koç Vakfı Sadberk Hanım Müzesi nde. ( ) Musevitoğlu Atölyesi Resim Sergisi 31 Mayıs a kadar Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi nde. ( )

6 Adalar, Mimarlar, Binalar isimli sergi Haziran 2012 ye dek Adalar Müzesi nde. ( ) Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi nde Bir Ülke Değişirken - Tanzimattan Cumhuriyete Türk Resmi başlıklı sergi Sürekli Sergi salonu nda. ( ) Ankara Sezai Kara/Kadın ve Çiçeklere Güzelleme resim 28 Aralık a dek Krişna Sanat Merkezi nde. ( ) Cemal Güvenç retrospektif 30 Aralık a dek Gazi Üniversitesi Resim Heykel Müzesi nde. ( ) Yaşar Cengiz Çınar keçe 30 Aralık a dek Vakıf Eserleri Müzesi nde. ( ) Kıyasi Aybak resim 31 Aralık a dek Atakule Vakıfbank Sanat Galerisi nde. ( ) Handan Canan Savacı resim 31 Aralık a dek Atakule Vakıfbank Sanat Galerisi nde. ( ) Hüseyin Yıldırım resim 2 Ocak a dek Fırça Sanat Galerisi nde. ( ) Fevzi Karakoç resim 2 Ocak a dek - Arete Sanat Galerisi nde. ( ) Gökçen Meryem Kılınç resim 6 Ocak a dek Ziraat Bankası Mithatpaşa Sanat Galerisi nde. ( ) Canan Berber&Rıfat Koçak resim, heykel 7 Ocak a dek Nurol Sanat Galerisi nde. ( ) Güven Zeyrek resim 9 Ocak a dek Bilkent Üniversitesi Kütüphane Sanat Galerisi nde. ( ) İnsan Hakları/Kadın Hakları karikatür 10 Ocak a dek Türkiye Barolar Birliği Avukat Özdemir Özok Kültür ve Kongre Merkezi nde. ( ) Tamer Bilgiç resim 11 Ocak a dek - Galeri Soyut ta. ( ) Küçük Şeyler 10 resim, seramik 11 Ocak a dek - Galeri Soyut ta. ( ) Yalçın Gökçebağ resim 12 Ocak a dek Armoni Sanat Galerisi nde. ( ) Nazif Topçuoğlu fotoğraf 14 Ocak a dek Galeri Nev de. ( )

7 İzmir Funda Alkan ın Yokluğun Kıyısında adlı resim sergisi, İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi nde bu akşam açılıyor. Kurumun Şeref Akdik Salonu nda da Aynur Fidan ın resim sergisi bugün açılacak. Her iki sergi de 9 Ocak a dek görülebilecek. İzmir Sanat Büyük Salon, bu akşam, oda müziği konserine ev sahipliği yapacak. İzmirli sanatseverler, konserde kemanda Ellen Jewett ve Özge Özerbek, piyanoda Heather Özaltun, viyolada Can Güçkan ve viyolonselde Ümit İşgörür ün yorumunu dinleme olanağı bulacak. Karikatürist Aziz Yavuzdoğan, 30. sanat yılı kapsamındaki Yazısız Şeyler isimli karikatür sergisini, Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi nde İzmirlilerin beğenisine sundu. Kültür merkezi ayrıca, Mahmut Turgut un Dünya Çocukları adlı fotoğraf sergisine de ev sahipliği yapıyor. Mersin Ressam Erdal Ateş in, yağlıboya resim çalışmalarının yer aldığı Karşı Duvarlar adlı sergi Altan Kitabevi Sanat Galerisi nde sürüyor. Ateş in sergisi 31 Aralık tarihine dek izlenime açık olacak. ( ) Müzik İstanbul Kadıköy Süreyya Operası Sahnesi nde bugün saat de Ege Brass yılbaşı konseri izlenebilir. ( ) Pera Müzesi nde perşembe günü saat da Oda Müziği Konserleri kapsamında Triole yeni yıl konseri izlenebilir. ( ) Fulya Sanat ta çarşamba günü saat de İDOB Orkestrası solistleri, perşembe günü saat de Fulya Sanat Resitalleri kapsamında Farinelli aryaları ile İstanbul Barok Topluluğu, cuma günü saat de İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası konseri izlenebilir. ( ) Akbank Sanat ta perşembe günü saat de Birsen Ulucan - Özcan Ulucan ve Volodja Balzalorsky konseri izlenebilir. ( ) Babylon da çarşamba günü saat da Kolektif İstanbul, cuma günü saat de Club Bangkok Early New Year s Party, cumartesi günü saat de Oldies But Goldies Yılbaşı Özel 3D Party konseri izlenebilir. ( ) Beyoğlu Hayal Kahvesi nde bugün saat da Onur Ataman, yarın saat da Zaga Band,

8 çarşamba günü saat da Ete Kurttekin, perşembe günü saat da Dört x Dört, cuma günü saat da Aslı Gökyokuş konseri izlenebilir. ( ) Cemal Reşit Rey Konser Salonu nda yarın de Serkan Çağrı & Manos Achalinotopoulos: Ege nin Nefesleri, çarşamba günü saat de Çaykovski Senfoni Orkestrası Yılbaşı Konseri izlenebilir. ( ) İş Sanat Kültür Merkezi nde yarın saat de İmam Baildi konseri izlenebilir. ( ) Ghetto da Çarşamba günü saat da Kök, Cuma günü saat da 7 Pink Floydlar ve 2 Prenses, Cumartesi günü saat da Ghetto da Yılbaşı konseri izlenebilir. ( ) Jolly Joker Balans ta yarın saat de Erdem Ergün, Perşembe günü saat de Engin Gürkey Nabız, Cuma günü saat de Model, Cumartesi günü saat de 2012 Yılbaşı Partisi konseri izlenebilir. ( ) Ankara Bilkent Konser Salonu nda, Bilkent Senfoni Orkestrası nın şef Işın Metin yönetiminde vereceği, Emre Elivar ın (piyano) solist olarak yer alacağı konser, bugün saat da, şef Işın Metin in yöneteceği, Denyce Graves in (mezo soprano) solist olarak yer alacağı Yılbaşı Konseri 29 ve 30 Aralık ta saat de. ( ) Jolly Joker Ankara da, Gripin konseri 30 Aralık ta saat de, MFÖ konseri 7 Ocak 2012 de saat de. ( ) Tiyatro İstanbul Devlet Tiyatroları Beykoz Ahmet Mithat Efendi Sahnesi nde Karanlık İşler Cuma 20.00, Cevahir Sahneleri Salon 1 de Ne Dersin Azizim Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma Cevahir Sahneleri Salon 2 de Opera Komik Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma Küçük Sahne de Kontrabas Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma Küçükçekmece Sahnesi nde Yanık Perşembe, Cuma Üsküdar Stüdyo Sahnesi nde Anita nın Aşkı ya da Antigone New York ta Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ( ) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi nde Kabare Çarşamba ve 20.30, Perşembe, Cuma F. Reşat Nuri Sahnesi nde Yüzleşme Çarşamba ve 20.30, Perşembe 20.30, Cuma Kâğıthane Sadabad Sahnesi nde Sevgili Doktor Çarşamba ve 20.30, Perşembe, Cuma Kâğıthane Küçük Kemal Çocuk Sahnesi nde

9 Uğur Böceği Perşembe, Cuma ve Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Sahnesi nde Boncuk Perşembe, Cuma ve Kadıköy Haldun Taner Sahnesi nde Zırhlı Kurt (Kösem Sultan) Perşembe, Cuma ( ) Bakırköy Belediye Tiyatroları nda Müşfik Kenter Sahnesi nde Hangisi Babası Perşembe, Cuma Benim Güzel Pabuçlarım Cumartesi 11.00, Turhan Tuzcu Sahnesi nde Şişman Domuz Salı 20.30, Medeni Hali Kadın Çarşamba ( ) Tiyatro Pera da Kazaen (Beyoğlu nda Çarpışmalar) oyunu Salı Kozyatağı Kültür Merkezi nde ( ) Oyun Atölyesi nde Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu Basit Bir Ev Kazası bugün 20.30, Oyun Atölyesi Testosteron Salı, Çarşamba Oynayan İnsan Tiyatrosu Ağaç İrfan Cuma 20.30, ( ) Kumbaracı50 de Tuttun mu? Tamam Şimdi Bırak bugün 20.30, 444 yarın 20.30, Sensin Festival Çarşamba 20.30, Cadının Bohçası Perşembe 20.30, Yakındoğu da İhanet Cuma ( ) İkincikat ta Kâinatın En Hızlı Saati bugün, yarın 21.00, Yalnız Batı Çarşamba 21.00, Yok Oğlum, Biz Evdeyiz Perşembe Aut Cuma ( ) Krek Tiyatro da Bayrak bugün ( ) Dot ta Öksüzler oyunu perşembe, cuma, cumartesi 21.00, pazar de. ( ) Ankara Akün Sahnesi nde, Fosforlu Cevriye 27, 28, 29, 30 Aralık ta saat de, Barış 3-8 Ocak tarihleri arasında cumartesi günleri saat ve de, pazar günleri saat te, diğer günlerde de saat de. ( ) Altındağ Tiyatrosu nda, Sinek Kadar Kocam Olsun, Başımda Bulunsun 8 Ocak a dek cumartesi günleri saat ve de, pazar günleri saat te, diğer günlerde de saat de. ( ) Büyük Tiyatro da, Kerbela 27 ve 30 Aralık ta ve 3, 6 Ocak ta saat de, 8 Ocak ta saat te. Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi nde, Genç Osman 27, 28, 29, 30 Aralık ta saat de, Kantocu 3-7 Ocak tarihleri arasında cumartesi günleri saat ve de, pazar günleri saat te, diğer günlerde de saat de, Benim Tatlı Meleğim/çocuk oyunu 6, 8 Ocak ta saat de. ( )

10 Küçük Tiyatro da, Figaro 7 Ocak a dek cumartesi günleri saat ve de, pazar günleri saat te, diğer günlerde de saat de, Keloğlan Keleşoğlan/çocuk oyunu 4, 8 Ocak ta saat de. ( ) Oda Tiyatrosu nda, Hüzzam 7 Ocak a dek saat da. ( ) Stüdyo Sahne de, İşte Baş, İşte Gövde, İşte Kanatlar 27, 30 Aralık ta saat de, Bir Delinin Hatıra Defteri 3, 6 Ocak ta saat de, 8 Ocak ta saat te. ( ) İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi nde, Yastık Adam 7 Ocak a dek cumartesi günleri saat ve de, pazar günleri saat te, diğer günlerde de saat de. ( ) Şinasi Sahnesi nde, Tek Kişilik Şehir 27, 28, 29, 30 Aralık ta saat de, Elma Hırsızları 3-8 Ocak tarihleri arasında cumartesi günleri saat ve de, pazar günleri saat te, diğer günlerde de saat de. ( ) Mavi Sahne de, Oyunun Oyunu 27, 28, 29 Aralık ta saat de. ( ) Ankara Sanat Tiyatrosu nda, Giderayak 30 Aralık ta saat de. ( ) Adana Adana Devlet Tiyatrosu nda, yılın son haftasında yeni bir oyunla tiyatroseverlerin karşısında olacak. Ephraim Kishon un yazdığı, Hale Kuntay ın dilimize çevirdiği ve Ali Hürol un yönettiği Karımla Evleniyorum-Nikâh Kâğıdı adlı oyunu yarından itibaren her gün de, H.Ö. Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi nde sahneleyecek olan ADT sanatçıları, Emmanuelle Marie nin yazdığı, Savaş Özdemir in yönettiği, Sevinç Gediktaş, Nimet İyi gün ikilisinin rol üstlendiği, Beyaz adlı oyunu da yine çarşamba, perşembe, cuma günleri de tiyatroseverlere sunacak. Harun Özer in yazdığı ve Ebru Kara nın yönettiği, Kayıp Bolluk Ülkesi adlı çocuk oyunu ise küçük izleyiciler için çarşamba günü te pazar günü ise de yinelenecek. ( ) Opera Bale Kadıköy Süreyya Operası nda yarın ve perşembe günleri de Genç Werther in Acıları adlı bale gösterisi sahnelenecek. ( ) Ankara Opera Sahnesi nde, Uyuyan Güzel/bale 29 Aralık ta ve 5 Ocak ta saat de, Gecenin Rengi/modern dans 24 Aralık ta saat de, Macbeth/opera 28 Aralık ta saat de, Ali Baba ve 40 Haramiler/opera 4 Ocak ta saat de, Yeni Yıl Konseri 7 Ocak ta saat de, Çakırcalı Efe/dans tiyatrosu 9 Ocak ta saat de, Macbeth/opera 11 Ocak ta saat de, Harem/bale 12 Ocak ta saat de. ( )

11 Operet Sahnesi nde, Bir Tenor Aranıyor/müzikal komedi 3 Ocak ta saat de, Seslerle Anadolu/müzikli gösteri 8 Ocak ta saat da, Şarkılarla Yaşamak/müzikli oyun 10 Ocak ta saat de. ( ) Leyla Gencer Sahnesi nde, Sihirli Dünya/çocuk müzikali 8 Ocak ta saat de. ( ) Mersin Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları yarın de, G. Donizetti nin, Don Pasquale adlı 3 perdelik operasını sunduktan sonra, çarşamba günü te de Okul Konseri ile bir okulda olacak. Perşembe günü de, bir TSM eserleri derlemesi olan Çalıkuşu adlı bale ile sanatseverin karşına çıkacak olan MDOB sanatçıları, cuma günü deki Ayın Etkinliği ile yıla veda edecek. ( ) * Bir Ülke Değişirken - Tanzimattan Cumhuriyete Türk Resmi Sergisi'nde yer alan İzzet Ziya nın Deniz Kıyısında Kız adlı tablosu. (1917) Haber 8 Bu dökümanı orjinal adreste göster İstanbul'un Sanat Gündemi

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Sanat Galerileri. Gezip görmek isteyebileceğiniz sanat galerilerinin listesi. On5yirmi5.com

Sanat Galerileri. Gezip görmek isteyebileceğiniz sanat galerilerinin listesi. On5yirmi5.com On5yirmi5.com Sanat Galerileri Gezip görmek isteyebileceğiniz sanat galerilerinin listesi Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi (oluşturma : 11/16/2015) A Sanat Art Gallery - www.asanat.com.tr Accenturc

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Ekrem Kahraman ÖDÜLLER. 1983. IX. Akdeniz Festival Resim Yarışması Ödülü. 17. DYO Resim Yarışması Ödülü. Ev-Ofis Dergisi Başarı Ödülü

Ekrem Kahraman ÖDÜLLER. 1983. IX. Akdeniz Festival Resim Yarışması Ödülü. 17. DYO Resim Yarışması Ödülü. Ev-Ofis Dergisi Başarı Ödülü Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünden mezun oldu. Çeşitli Ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yaptı. 1989 yılında öğretmenlikten ayrılarak

Detaylı

Tiyatro Salonları Adresleri

Tiyatro Salonları Adresleri On5yirmi5.com Tiyatro Salonları Adresleri Yurt genelinde perde açan sahneler... Türkiye'nin pek çok yerinde bir tiyatro sahnesi var. Bu listeyi görmeden yola çıkmayın! Yayın Tarihi : 19 Eylül 2009 Cumartesi

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Aralık Gün ANKARA İSTANBUL İZMİR MERSİN ANTALYA SAMSUN Gün

Aralık Gün ANKARA İSTANBUL İZMİR MERSİN ANTALYA SAMSUN Gün 0 T.C. Aralık BREMEN MIZIKACILARI KİTAP NA! ARȘIN MAL ALAN (*) TOSCA ATATÜRK EVİ KONSERİ HAYDİ ÇOCUKLAR OPERAYA IV. MURAT TANZİMAT TAN GÜNÜMÜZE OPERA SERÜVENİ (*) DANS GÖSTERİSİ (Dünya Engelliler Günü)

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Haftanın Kültür Sanat Ajandası

Haftanın Kültür Sanat Ajandası On5yirmi5.com Haftanın Kültür Sanat Ajandası Sanatseverleri bu hafta da oldukça yoğun bir hafta bekliyor. Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi (oluşturma : 6/30/2016) Sergi: Ahmet Sayar ın sergisi 9 Mart

Detaylı

2013 4. Ulusal Sanat Çalıştayı Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 28 Nisan 03 Mayıs 2013 Eskişehir

2013 4. Ulusal Sanat Çalıştayı Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 28 Nisan 03 Mayıs 2013 Eskişehir 1. ULUSAL SANAT ÇALIŞTAYI 2013 4. Ulusal Sanat Çalıştayı Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 28 Nisan 03 Mayıs 2013 Eskişehir 2. ULUSAL SEMPOZYUM BİLDİRİLERİ 2012 İLKÖĞRETİM KURUMLARI 1992 RESİM-İŞ EĞİTİMİ DERSİ

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

GİTARCAFE MAYIS (GİTARCAFE DE ÂŞIK GELENEĞİNDEN ÖZGÜR DOĞAÇLAMA YA )

GİTARCAFE MAYIS (GİTARCAFE DE ÂŞIK GELENEĞİNDEN ÖZGÜR DOĞAÇLAMA YA ) KONSERLER YTÜ BAHAR ŞENLİKLERİ 2009 27 Mayıs Çarşamba ZAGA Band ÇİLEKEŞ KURBAN 28 Mayıs Perşembe Native Project DOLAPDERE BIGGANG 29 Mayıs Cuma YASEMİN MORİ BEDÜK Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

İstanbul Liszt Piyano Haftaları başlıyor

İstanbul Liszt Piyano Haftaları başlıyor On5yirmi5.com İstanbul Liszt Piyano Haftaları başlıyor 'Kadıköy Süreyya Operası Sahnesi'nde '2011 İstanbul Liszt Piyano Haftaları' kapsamında bugün 'Özgür Aydın' konseri var. Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi. Aylık Elektronik Haber Servisi Ocak 2012 Sanatla dolu geçen bir dönem daha: Sevgi Gönül Kültür Merkezi Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon

Detaylı

1979 Nihat Sümeralp ile birlikte Koleksiyon Sanat Galerisi ni kurdu, 1989 a kadar yönetti.

1979 Nihat Sümeralp ile birlikte Koleksiyon Sanat Galerisi ni kurdu, 1989 a kadar yönetti. BUBİ İstanbul da doğdu. Psikoloji öğrenimi gördü. 1979 Nihat Sümeralp ile birlikte Koleksiyon Sanat Galerisi ni kurdu, 1989 a kadar yönetti. 1989 Hüsamettin KüLte ile birlikte Lâmi Sanat Galerisi ni kurdu

Detaylı

Prof. Dr. FARUK TAŞKALE

Prof. Dr. FARUK TAŞKALE Prof. Dr. FARUK TAŞKALE EĞİTİM Nevşehir de doğdu. 1967 1972 Beşiktaş Anafartalar İlkokulu 1972 1975 Beyoğlu Fındıklı Ortaokulu 1975 1978 Beyoğlu Fındıklı Lisesi 1981 1986 İstanbul Üniversitesi Edebiyat

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 * 25 NİSAN 2014, CUMA * 26 NİSAN 2014, CUMARTESİ * 27 NİSAN 2014, PAZAR * 2 MAYIS 2014, CUMA TİYATRO: AY IŞIĞI Düzenleyen: SKS -

Detaylı

17:30-18:00 METRODA "FLASH MOB" Taksim metrosu Anında katılıma açık!

17:30-18:00 METRODA FLASH MOB Taksim metrosu Anında katılıma açık! SAAT ETKİNLİK MEKAN BİLET SATIŞ REZERVASYON 9 EKİM SALI 13:00-16:00 ATÖLYE 01 LeeLa Petronio Beden müziğinin keşfi I Bu Atölye'nin 2. bölümü 11-Ekim Perşembe 13:00-16:00, ortak gösteri perşembe 19:00'da

Detaylı

VEFA LİSESİ REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ www.vefalisesirehberlikservisi.blogspot.com vefarehberlik@gmail.com

VEFA LİSESİ REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ www.vefalisesirehberlikservisi.blogspot.com vefarehberlik@gmail.com Vefa Lisesi, 2014 TEOG sınavlarında hazırlık sınıflarına nakil haftaları (ekim ayı itibarıyla) içinde okuldan nakil giden 65 öğrenci ve nakil gelen 66 öğrenci bulunmaktadır. (X) işaretli öğrenci Gazi çocuklarına

Detaylı

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı:

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı: Engin ŞEN Ad Soyad e-mail : Engin ŞEN : enginsen2011@gmail.com EĞITIM 50.Yıl Besim Kadırgan İlköğretim Okulu: 1997-2004 Maltepe Ertuğrulgazi Yabancı Dil Ağırılıklı Lise: 2004-2008 Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

2012 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER

2012 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER NDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER SIRA NO TARİFENİN NEV'İ KARAR NO KARAR TARİHİ SAYFA NO 1 KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ UYGULANACAK 0 Crr Südütyoları 0.1 Crr Südütyoları 8 Saatlik Ücret saat 8 0.2 Crr Südütyoları

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı. Tasavvuf Ve Gelenek. Seminerleri

Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı. Tasavvuf Ve Gelenek. Seminerleri Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı Tasavvuf Ve Gelenek Seminerleri EDEBİYAT MEVSİMİ 2012 24 ARALIK 2012 PAZARTESİ AÇILIŞ PROGRAMI 4.İSTANBUL EDEBİYAT MEVSİMİ 11:00 Açılış Konuşmalar 24 ARALIK 2012

Detaylı

(Etkinliklerin tarih ve saatlerinde değişiklik olduğunda ya da yeni bir etkinlik planlandığında

(Etkinliklerin tarih ve saatlerinde değişiklik olduğunda ya da yeni bir etkinlik planlandığında VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ (Etkinliklerin tarih ve saatlerinde değişiklik olduğunda ya da yeni bir etkinlik planlandığında 1 / 10 liste güncellenmektedir. Son güncelleme: 21 Mart

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 04-10 Nisan 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR MOBİLYA DEKORASYON 2011 FUARI Fuar, 6-10.04.2011 tarihleri arasında Altınpark ANFA Fuar

Detaylı

3,25 21,50 492,160 29,6716 Erciyes Üniversitesi 11 Pınar Beyhan 3,92 20,50 476,762 29,1876 Yeditepe Üniversitesi 12 Veysi Kanat

3,25 21,50 492,160 29,6716 Erciyes Üniversitesi 11 Pınar Beyhan 3,92 20,50 476,762 29,1876 Yeditepe Üniversitesi 12 Veysi Kanat Yurtiçi 2.sınıf yatay geçiş sıralaması İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Yatay Geçiş Sonuçları ASIL 1 İbrahim Sağlam 3,96 26,00 486,441 34,8244 Yeditepe Üniversitesi

Detaylı

Fatih Reşat Nuri Sahnesi

Fatih Reşat Nuri Sahnesi Fatih Reşat Nuri Sahnesi 04.03.2015 Çarşamba 15:00 TÜRKİYE KAYASI "BİR GÖÇ HİKAYESİ" FEHİME SEVEN F.REŞAT NURİ 04.03.2015 Çarşamba 20:30 TÜRKİYE KAYASI "BİR GÖÇ HİKAYESİ" FEHİME SEVEN F.REŞAT NURİ 05.03.2015

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

Nominal Tutar (TL)* Satışa Konu Hisse Ünvanı. Tsp. Soyadı Ünvanı AKBNK 1 AKBANK T.A.Ş. E AHMET SOĞUKSU 29,254

Nominal Tutar (TL)* Satışa Konu Hisse Ünvanı. Tsp. Soyadı Ünvanı AKBNK 1 AKBANK T.A.Ş. E AHMET SOĞUKSU 29,254 Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri :I, :40 sayılı Tebliği nin 8 nci maddesi gereğince, hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde hisse senetlerinin

Detaylı

97.KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ , , , ,

97.KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ , , , , 1-Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi 2- Salon Haftaiçi 3- Salon Haftasonu 4-355 Mm Film Gösterileri Sinema Bileti Ücreti Öğrenci 5-355 Mm Film Gösterileri Sinema Bileti Ücreti Tam 2-Güngören Erdem Beyazıt

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI 4. DERECE ÖĞRETİM GÖREVLİLİĞİ GİRİŞ SINAVI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (17.01.

AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI 4. DERECE ÖĞRETİM GÖREVLİLİĞİ GİRİŞ SINAVI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (17.01. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI 4. DERECE ÖĞRETİM GÖREVLİLİĞİ GİRİŞ SINAVI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (17.01.2017) Sıra No Adı Soyadı ALES Puanı % 70 Akademik Başarı Ort. %30 Toplam

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

2016 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER

2016 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER NDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER SIRA NO TARİFENİN NEV'İ KARAR NO KARAR TARİHİ SAYFA NO 1 KÜLTÜREL ETKİNLİKLER MÜDÜRLÜĞÜ 1 CRR Konser Salonu 1.1 Ana Salon Hafta İçi 09.00-17.00 saatleri Arası

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ÖĞRENIM DURUMU: LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL Y. LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL

ÖZGEÇMİŞ ÖĞRENIM DURUMU: LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL Y. LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL ÖZGEÇMİŞ YRD. DOÇ. DR. NEDRET YAŞAR 1970, RUSE, BULGARİSTAN ÖĞRENIM DURUMU: LİSANS: PLASTİK SANATLAR BÖLÜMÜ, V. T. ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, BULGARİSTAN, 1996 Y. LİSANS: PLASTİK SANATLAR

Detaylı

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.30 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

BARIŞ KÜLTÜRÜMÜZ OLSUN TEK DÜNYA TEK KAZDAĞLARI TEK ŞANS

BARIŞ KÜLTÜRÜMÜZ OLSUN TEK DÜNYA TEK KAZDAĞLARI TEK ŞANS BARIŞ KÜLTÜRÜMÜZ OLSUN TEK DÜNYA TEK KAZDAĞLARI TEK ŞANS 09 AĞUSTOS 2012 PERŞEMBE 19.30 KORTEJ Güzergâh: Belediye Önü Demircioğlu Cad. İnönü Cad.- Çarşı Cad. Şakirin Yeri - Truva Atı Önü Halk Dansları

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

OPERA VE BALE MARDİN DE

OPERA VE BALE MARDİN DE OPERA VE BALE MARDİN DE Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl aralık ayında Ankara Devlet Opera ve Balesi nin Mardin de sahnelediği dünyaca ünlü Azeri besteci

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

: Mehmet Ertuğrul Tuna : Ressam : Doç. Dr. : Güzel Sanatlar Fakültesi : Resim : Resim. Eğitim Durumu Bilgileri

: Mehmet Ertuğrul Tuna : Ressam : Doç. Dr. : Güzel Sanatlar Fakültesi : Resim : Resim. Eğitim Durumu Bilgileri Adı Soyadı Bilim Sanat Dalı Ünvan Enstitü Fakülte Yüksekokul MYO Bölüm Birim Anabilimdalı (ABD) : Mehmet Ertuğrul Tuna : Ressam : Doç. Dr. : Sanatlar : : E-posta : ertugrul.tuna@kocaeli.edu.tr Web : www.ertugrultuna.com

Detaylı

51.ULUSAL 25.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

51.ULUSAL 25.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 51.ULUSAL 25.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2014 HACIBEKTAŞ TÖRENLERİN RESMİ AÇILIŞI 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ : Kemal KILIÇDAROĞLU Kültür

Detaylı

1. ULUSLARARASI URLA ENGİNAR FESTİVALİ PROGRAMI 2 3 MAYIS 2015

1. ULUSLARARASI URLA ENGİNAR FESTİVALİ PROGRAMI 2 3 MAYIS 2015 1. ULUSLARARASI URLA ENGİNAR FESTİVALİ PROGRAMI 2 3 MAYIS 2015 2 MAYIS CUMARTESi Urla Cumhuriyet Meydanı 10:00 Festival Bandosu 11:00 Festival Açılış Töreni 12:00-19:00 Urla Kadın Üretici Pazarı Urla Belediyesi

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 12/09/2017-E.113081 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı *BE6PBS16V* Sayı : 22180811-770-E.113081 12/09/2017 Konu : 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990 AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Önder PAKER 2. Doğum Tarihi: 27.05.1960 3. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tiyatro Dokuz Eylül Üniversitesi 1982 Yüksek Lisans

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 20-26 Mayıs 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR SODEX 23-26 Mayıs 2013 Saat: 10.00 Yer: ATO Kongre ve Sergi Sarayı Tel: 285 03 85 KONSER

Detaylı

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN Çengelköy Mah. Bakırcıbaşı Sok. Ayanoğlu Apt. Daire No.1 Çengelköy, Üsküdar, İstanbul Cep telefonu : 0 537 554 86 32 E-posta : idilkucukdogan@yahoo.com KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu: T.C

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER Nejat Semerci Anadolu Üniversitesi Resim Nejat Semerci Tansel Diplikaya Anadolu Üniversitesi Çizgi Film Satı Gamze Erdoğan

Detaylı

DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM

DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM Bodrum Belediyesi nin etkinlik takviminde yerini alan ve yedincisi gerçekleşen olan Karsanat Barok Müzik Festivali, bu yıl da Antik Tiyatro da 9 ve 10 Eylül de halka açık ve

Detaylı

138 10:00 BAHÇELİEVLER TİCARET MESLEK L. 55 43 BEYOĞLU ÖZEL TARHAN L. GE 4. GRUP

138 10:00 BAHÇELİEVLER TİCARET MESLEK L. 55 43 BEYOĞLU ÖZEL TARHAN L. GE 4. GRUP 01 ARALIK 2014 PAZARTESİ 138 10:00 BAHÇELİEVLER TİCARET MESLEK L. 55 43 BEYOĞLU ÖZEL TARHAN L. GE 4. GRUP 139 11:15 BEŞİKTAŞ ANADOLU L. 45 28 BAKIRKÖY M. E. V. KOLEJİ ÖZEL BASINKÖY ANADOLU L. GE 4. GRUP

Detaylı

UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN

UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN 1 Erkan ZORLU Vhki Akdeniz- Mersin Üç Ocak İlkokulu Akdeniz- Salim Güven İlkokulu Vhki 23 10 7 2 Mehmet Şah DAĞ Memur Akdeniz- Mehmet Dağlı Ortaokulu

Detaylı

YEġĠM MADANOĞLU. Ön Lisans: Ġstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Alan: Viyolonsel

YEġĠM MADANOĞLU. Ön Lisans: Ġstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Alan: Viyolonsel YEġĠM MADANOĞLU Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Anıtpark YerleĢkesi Atatürk Bulvarı 41300 Ġzmit/KOCAELĠ yesim.madanoglu@kocaeli.edu.tr yesimmadanoglu@hotmail.com EĞĠTĠM Yüksel Lisans: Kocaeli

Detaylı

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi.

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi. 1. Adı Soyad : Tezcan BAHAR 2. Doğum Yeri, Tarihi: Bulgaristan, 27.10.1976 3. İş Adres : OMÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Böl. Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Atakum / SAMSUN 4. Ev Adres: TOKİ Atakum

Detaylı

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ - YENİKAPI SAHNE ETKİNLİKLERİ (28 HAZİRAN - 27 TEMMUZ 2014)

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ - YENİKAPI SAHNE ETKİNLİKLERİ (28 HAZİRAN - 27 TEMMUZ 2014) RAMAZAN ETKİNLİKLERİ - YENİKAPI SAHNE ETKİNLİKLERİ (28 HAZİRAN - 27 TEMMUZ 2014) Tarih: 27 Haziran 2014 Cuma Teravih Saati 22.40 22.40 Nizamettin Sevil Nuri Osmaniye Camii İmamı Tarih: 28 Haziran 2014

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON ÖZEL ALAN KONTENJANI. Prof. Dr. Mustafa TOPRAK DEKAN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON ÖZEL ALAN KONTENJANI. Prof. Dr. Mustafa TOPRAK DEKAN DOKUZ EYLÜL BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON 1 11561 AYTÜL BÜYÜKSARAÇ DOKUZ EYLÜL DEVLET KONSERVATUVARI OPERA 95,48 95,480 2 1962 ORHAN ÖZDEMİR YAKIN DOĞU FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ EDEBİYAT

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 05 Ocak-05 Şubat SERGİ Resim Sergisi Mehmet Boztaş Sergi Açılışı: 05 Ocak, Perşembe, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Mehmet Boztaş, 1948 yılında

Detaylı

T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI 2015 YILI HAKİM VE CUMHURİYET SAVCISI VAKIF LOJMANLARI SIRA LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI 2015 YILI HAKİM VE CUMHURİYET SAVCISI VAKIF LOJMANLARI SIRA LİSTESİ Karar No:2014/3209 T.C. ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI 2015 YILI HAKİM VE VAKIF LOJMANLARI SIRA LİSTESİ Evrak No:2015/23 ADI SOYADI GÖREV YERİ VE ÜNVANI TALEBİ PUANI GİRİŞ

Detaylı

(2016) YURTDIŞINDA GÖREVLENDİRİLECEK PERSONEL HAKKINDA YÖNETMELİKTE YER ALAN ŞARTLARA UYAN BAŞVURULAR

(2016) YURTDIŞINDA GÖREVLENDİRİLECEK PERSONEL HAKKINDA YÖNETMELİKTE YER ALAN ŞARTLARA UYAN BAŞVURULAR (2016) YURTDIŞINDA GÖREVLENDİRİLECEK PERSONEL HAKKINDA YÖNETMELİKTE YER ALAN ŞARTLARA UYAN BAŞVURULAR NO KURUM BAKANLIK ADI SOYADI KADRO ÜNVANI GÖREV YERİ NO HİZMET SÜRESİ 1 A0559 ABDULLAH YILMAZ BİLGİSAYAR

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl Mahir Yerlikaya Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1977 Ünvanı; Öğretim Görevlisi Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans; Güzel Sanatlar Anadolu Üniversitesi 1997-2001 Eğitimi Yüksek Lisans; Resim İş Eğitimi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü emre.tandirli@isikun.edu.tr ÖĞRENİM DÖNEMİ DERECE ÜNİVERSİTE ÖĞRENİM ALANI

ÖZGEÇMİŞ Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü emre.tandirli@isikun.edu.tr ÖĞRENİM DÖNEMİ DERECE ÜNİVERSİTE ÖĞRENİM ALANI ÖZGEÇMİŞ Işık Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü emre.tandirli@isikun.edu.tr 1. Adı Soyadı : Emre TANDIRLI 2. Doğum Tarihi : 03 11 1977 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora

Detaylı

SUDAN GEÇEN YANGINLAR

SUDAN GEÇEN YANGINLAR KONSERLER 7 Kahraman Tazeoğlu İLE TEK KİŞİLİK Şiir DİNLETİSİ Bahçelievler Kültür Merkezi ORHAN ÇAKMAK Başakşehir Kültür Merkezi ALP ARSLAN Cem Karaca Kültür Merkezi ZEKAİ TUNCA Ali Emiri Efendi Kültür

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ GAZETECİLİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN 993 45 2,00 47,42200 3*********4 ABDURRAHMAN ÇELİK ANKARA ÜNİVERSİTESİ 485,04600 TS 2,43 47,42200 Kazandı Sayfa / 08.09.205 6:3:39 GAZETECİLİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN

Detaylı

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler)

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler) ÖĞR. GÖR. DR. SELVİHAN KILIÇ ATEŞ Yabancı Dili : İngilizce Uzmanlık Alanı : Baskı Sanatları B. İLETİŞİM E- mail : selvihan@balikesir.edu.tr selvihankilic@gmail.com C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite,

Detaylı

2013 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER

2013 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER NDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER SIRA NO TARİFENİN NEV'İ KARAR NO KARAR TARİHİ SAYFA NO 1 KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ UYGULANACAK 1 CRR Konser Salonu 1.1 Salon Bedeli (Gece) gece 18,7 1.2 Salon Bedeli

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Kasım 2014 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHUR BAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 13-14 Kasım 2014 Saat: 20.00 Şef: Marzena

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

2006-.. Sanatta Yeterlik, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Plastik Sanatlar Bölümü, Kocaeli.

2006-.. Sanatta Yeterlik, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Plastik Sanatlar Bölümü, Kocaeli. CV Araştırma Görevlisi M. Çağatay Göktan Kocaeli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Fotoğraf Bölümü Doğum Tarihi ve Yeri, 24 Aralık 1979, İzmit / Kocaeli Öğrenim Durumu 2006-.. Sanatta Yeterlik, Kocaeli

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 1993 Merkezi Yerleştirme Madde 1 30 2,00 481,16900 1 3*********4 ABDURRAHMAN ÇELİK ANKARA ÜNİVERSİTESİ 485,04600 TS 1 2,43 481,16900 Kazandı Sayfa 1/1 08.09.2015 19:55:46 (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

Detaylı

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HARUN AÇAN.. İÇ MİMARLIK MERVE AKTAŞ. MODA TASARIM METİN SAİD DEMİRCİ GRAFİK METİN SAİD DEMİRCİ MODA TASARIM ASLI

Detaylı

HÜLYA ERSEZGİN DOĞA VE KADIN RESİM SERGİSİ 14 HAZİRAN ÇARŞAMBA 18:00 DE AÇILIYOR

HÜLYA ERSEZGİN DOĞA VE KADIN RESİM SERGİSİ 14 HAZİRAN ÇARŞAMBA 18:00 DE AÇILIYOR HÜLYA ERSEZGİN DOĞA VE KADIN RESİM SERGİSİ 14 HAZİRAN ÇARŞAMBA 18:00 DE AÇILIYOR Bodrum Dereköy HGC Art Gallery, 14 Haziranda Pastel ve Akrilik teknikleri ile Mitoloji, Anadolu ve Kadın, Doğa ve Kadın,

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV SONUÇLARI ŞEF SINAVA GİRDİĞİ KADRO UNVANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV SONUÇLARI ŞEF SINAVA GİRDİĞİ KADRO UNVANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV SONUÇLARI ŞEF 1 LEVENT ARSLAN ŞEF 93,88 2 ADEM ÇEKER ŞEF 89,80 3 KENAN YAŞAR ŞEF 89,80 4 NUMAN ÇAKIR ŞEF 89,80 5 ÖMER KOÇ ŞEF 89,80

Detaylı

GENÇ ERKEKLER (B) 1. TUR 1. GRUP 14/12/2015 SAAT:10:00 14/12/2015 SAAT:11:30 16/12/2015 SAAT:14:30 23/12/2015 SAAT:13:00 23/12/2015 SAAT:14:30

GENÇ ERKEKLER (B) 1. TUR 1. GRUP 14/12/2015 SAAT:10:00 14/12/2015 SAAT:11:30 16/12/2015 SAAT:14:30 23/12/2015 SAAT:13:00 23/12/2015 SAAT:14:30 GENÇ ERKEKLER (B). TUR. GRUP YER ATAŞEHİR : MALTEPE GÜZİDE YILMAZ İLKOKULU SPOR SALONU ÖZEL FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ANADOLU LİSESİ // SAAT:: ÜSKÜDAR Üsküdar Zeynep Kamil Anadolu Sağlık Meslek Lisesi //

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

2015 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER

2015 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER NDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER SIRA NO TARİFENİN NEV'İ KARAR NO KARAR TARİHİ SAYFA NO 1 KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ 1 CRR Konser Salonu 1.1 Ana Salon Hafta İçi 09.00-17.00 saatleri Arası (P.tesi-Salı-Çrş-Prş-

Detaylı

Erkan ÖZDİLEK Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Resim Bölümü (M.Ü.G.S.F.) mezun oldu.

Erkan ÖZDİLEK Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Resim Bölümü (M.Ü.G.S.F.) mezun oldu. Erkan ÖZDİLEK 1 Özgeçmiş: 1959 Kayseri, Yeşilhisar'da doğdu. 1982 Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Resim Bölümü (M.Ü.G.S.F.) mezun oldu. 1988 M.Ü.G.S.F. Grafik Bölümünde Araştırma Görevlisi oldu.

Detaylı

4.Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. 1.İsim : Turgut. 2.Soyadı: Yüksel. 3.Ünvanı: Öğretim Görevlisi. Derece Alan Üniversite Yıl

4.Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. 1.İsim : Turgut. 2.Soyadı: Yüksel. 3.Ünvanı: Öğretim Görevlisi. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1.İsim : Turgut 2.Soyadı: Yüksel 3.Ünvanı: Öğretim Görevlisi 4.Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1998 Yüksek Lisans Doktora 5.Akademik Unvanlar Arts

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Gençlere anlatacaklar

Beşiktaş Gazetesi. Gençlere anlatacaklar Gençlere anlatacaklar BEŞİKTAŞ Belediyesi genç girişimciler için başlattığı projesi ile eğitimde çalışmalarını sürdürüyor. Genç girişimciler için düzenlenen seminer etkinliklerinde etkinliğe katılacaklara

Detaylı

Ek:1: STAJI ONAYLANANLAR

Ek:1: STAJI ONAYLANANLAR NO İSİM - SOYİSİM BÜRO- ŞANTİYE EKSİKLER 1 ALP ÇALIK ŞANTİYE 2 ALP TAMTABAK ŞANTİYE 3 AYDIN SAGUN ŞANTİYE Projeler yok. Anlatım zayıf. 4 AYŞE FARAHNAZ ÖZTÜRK ŞANTİYE Anlatılan proje sayfalarda yok. Çizimler

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01-14.MART.2015 01.MART.2015 02.MART.2015 03.MART.2015 OĞUZ DEMİR Olpesido Kuşları Albatrosun Ölümü ve Doğum" Resim Sergisi YER : Sanat

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 14-20 Ocak 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER GÖSTERİ DEVLET OPERA VE BALESİ Tel: 229 76 25 *AMAZONLAR (Bale) 14-17 Ocak 2013 Saat:

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : MEHMET ÖZET 2. Doğum tarihi : 01.03.1939 3. Unvanı : Prof.Dr 4. Öğrenim Durumu: Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim ASD - Seçmeli Ek Branş Grafik İngilizce Bölümü

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI 02,09,16,23,30. MOZART AKADEMİ OCAK.2016 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30. MAVİ SANAT OCAK.2016 Bale

Detaylı

Nilüfer Irmak Akçadoğan

Nilüfer Irmak Akçadoğan Nilüfer Irmak Akçadoğan Mesleki Deneyim Dr. Öğr. Üyesi 2010 Devam ediyor Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi - Grafik Bölümü Eğitim Bilgileri Sanatta Yeterlik 2002-2006 Marmara Üniversitesi Güzel

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

BAŞVURU ADI SOYADI T.C NO NUMARASI NUMARASI

BAŞVURU ADI SOYADI T.C NO NUMARASI NUMARASI SIRA NO PROJE BAŞVURU BAŞVURU PROJE ADI ADI SOYADI T.C NO NUMARASI NUMARASI TÜRÜ 1 126385152 KONYA İLİ CİHANBEYLİ İLÇESİ 126 ADET KONUT, 1 A 508147 FADİME ÇALIŞ 52978298*** Engelli 2 126385152 KONYA İLİ

Detaylı

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ 15. DÖNEM KOMİSYON ÜYELERİ KOMİSYONLAR KOMİSYON ÜYELERİ ODASI. Nevin KİLECİOĞLU. Kadir Tümay İMRE Doç.Dr.

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ 15. DÖNEM KOMİSYON ÜYELERİ KOMİSYONLAR KOMİSYON ÜYELERİ ODASI. Nevin KİLECİOĞLU. Kadir Tümay İMRE Doç.Dr. KOMİSYONLAR ODASI Ağız Diş Sağlığı Hizmetlerinin Sunumu ve Finansmanı Basın Yayın Dişhekimliğinde İnsangücü Planlaması Dişhekimliğinde Mevzuat ve AB Müktesebatı Uyumlaştırma Çalışmaları İrfan KARABABA

Detaylı