ÖNSÖZ TES ARITMA TES ARITMA FOREWORD TES ARITMA TES ARITMA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖNSÖZ TES ARITMA TES ARITMA FOREWORD TES ARITMA TES ARITMA"

Transkript

1

2 ÖNSÖZ Yerkürede tahrip olan ekolojik denge ile birlikte, içinde barındırdığı değerler de yok olmaktadır. İnsanoğlu var olduğu günden bu yana hem çevresindeki olaylardan etkilenmiş hem de çevresini etkilemiştir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok ülke doğayı sonsuz bir kaynak olarak kabul etmiş ve kullanmış doğanın kendisini yenileyebilme kabiliyetinin sınırlı olduğunu fark edememiştir. Sonuç olarak ekolojik denge bozulmuş buna bağlı olarak yerküre üzerinde yaşayan canlıların yaşam alanları ve yaşam tarzları kısıtlanmıştır. Su arıtımı, 20.yüzyılın son çeyreğinde, bütün dünyada çok hızlı bir şekilde yaygınlaşmıştır. Suyun niteliğine ilişkin çok değişik isteklerin ortaya çıkması, kullanım alanlarının yaygınlaşması su arıtım sanayisini var olan teknolojiyi ilerletmeye, çeşitli yöntemleri birleştirmeye ve yeni teknikler geliştirmeye yöneltmiştir. Çevreye olan duyarlılığı ile bu problemlere çözüm üretmek amacı ile yola çıkmış olan TES ARITMA Suyun Olduğu Her Yerde birçok projeye başarılı bir şekilde imza atmıştır. TES ARITMA, uluslararası deneyimli ekibi ile Su arıtma, Atık su arıtma, Deniz suyu arıtma, Geri kazanım üniteleri konularında en gelişmiş ve en yeni teknolojileri sürdürülebilir olarak sunmaktadır. FOREWORD In the Earth, with the destructed ecological balance its own values also disappear. From the beginning, mankind has both effected the environment and been effected by the environment. With technological development, a lot of countries assumed the nature as an unlimited source and have not recognized its limited renewal capacity. Finally, ecological balance is degenerated and it limits the habitat of living beings. At the last quarter of the 20th Century, water treatment has become widespread. Different demands on water quality and increasing application areas has forced water treatment industry to improve the technology, combine the different methods and improve the new techniques. TES ARITMA In Everywhere that Water Exists with the aim of producing environmental friendly solutions, has succeeded a lot of projects. TES ARITMA, with the internationally experienced staff, submits the most improved and new technologies in water treatment, waste water treatment, desalination and recycling unit fields.

3

4 REVERSE OSMOSİS SİSTEMLER Reverse osmosis sistemi (ters osmoz) en genel tanımıyla, suyun içerisinde bulunan Anyon ve Katyon iyonlarının giderilme işlemidir. Aynı zamanda bir tür ileri filtrasyon yöntemi olarak da uygulanmakta olan Reverse osmosis üniteleri yüksek teknolojinin en son olanaklarının kullanıldığı üst düzey bir su arıtım elemanıdır. Günümüzde kullanım alanları gittikçe genişleyen Reverse osmosis sistemleri her türlü endüstriyel alanlar ve evsel uygulamalarda güvenle kullanılmaktadır. Uygulama Yöntemleri; Kuyu, Göl, Nehir suyu arıtma Şebeke ve Doğal kaynak suyu arıtma Deniz suyu arıtma REVERSE OSMOSIS SYSTEMS Reverse Osmosis System, in the most common definition, is removing ions (anion & cation) in the water. Reverse osmosis unit, which is applied as improved filtering method as well, is one of the most advanced water treatment element. Usage of reverse osmosis is getting widespread and safely applied to every industrial and universal application. Application Methods; Well, lake, river water treatment, city & natural water treatment, desalination.

5 İÇME SUYU ARITMA SİSTEMLERİ TES markası ile üretilen içme suyu arıtma sistemleri evinizde, işyerinizde sağlıklı, güvenli ve kaliteli su elde etmenizi sağlamakta ayrıca % 100 müşteri memnuniyeti ile hizmet vermektedir. Su arıtma sistemlerimizden çıkan sular Sağlık Bakanlığından, Dünya Sağlık Örgütü nden ve birçok testlerden geçerek onaylanmış sağlıklı su üretimine imkan veren ve son teknolojiyle kullanılarak üretilmiş sistemlerdir. Su arıtma sistemlerimiz ekonomik açıdan kendini 1 ayla 12 ay arasında amorti etmektedir.su için ayırdığımız bütçelere ilk aydan itibaren büyük tasarruflar sağlamaktadır.amorti ettikten sonraki dönemlerde Sağlıklı,Kaliteli ve Güvenli içme suyunu,senelik gerekli bakımlarını yaptırdığınız müddetçe bedava denebilecek düzeyde kullanabilirsiniz. POTABLE WATER TREATMENT SYSTEMS Potable Water Treatment Units that are produced under TES trademark offers high quality water and 100% client satisfaction. Water that are produced via our treatment system is approved by Ministry of Health and WHO. Our product amortizes itself between 1-12 months. It also supplies economy for the budget from the beginning of usage. After getting amortized, with annual maintenance, it offers Healthy, High Quality and Safe water almost free of charge.

6 Su, bilinen tüm yaşam biçimleri için gerekli ve vazgeçilmez olan tatsız ve kokusuz bir maddedir. Su, canlıların yaşaması için hayati bir öneme sahiptir. Canlılık için gereken tüm fiziksel olaylar hep suyun özellikleri ile gerçekleşebilmektedir, bu nedenle biyologlar suya yaşam sıvısı adını vermişlerdir.

7 KUM FİLTRE ÜNİTELERİ Tüm sularda en belirgin kirlenme parametresi olan bulanıklık; suda askıda katı madde, organik madde, silis, tortu vb olduğunu göstermektedir. Bu kirleticiler arasında belirgin bir çapa sahip olanlar fiziksel tortu filtrasyon üniteleri ile arıtılır. Sularda bulunan bir çok kirletici ise, doğrudan filtrasyon ile sudan uzaklaştırılamaz. Bu kirleticiler genellikle okside edilerek, yada bazı kimyasallarla yumaklaştırılarak filtrelere alınırlar. Danecik çapları büyüyen kirleticiler böylelikle daha kolay ve yüksek bir verimde arıtılmış olurlar. Tortu filtreleri de tüm teknolojik ekipmanlar gibi tamamen doğadan esinlenerek bulunmuş ve geliştirilmiştir. Toprakta değişik katmanlarda süzülerek yeraltına ulaşan suların bulanıklık ve tortu içeriği yönünden yüzey sularına göre daha temiz olduğu görülmüş ve sular toprak katmanlarında filtre edilmeye başlanmıştır. Bu teknoloji bugün kullandığımız tortu filtrelerinde 5 6 katmanlı kum filtrelere, antrasit yada quartz minerali kullanımına gelmiştir. Günümüzde basınçlı kum filtreleri daha fazla tercih edilmektedir. Bunun başlıca nedeni ise basınçlı kum filtrelerinde gerekli olan yüzey alanının daha düşük olması ve sistem kontrolünün daha kolay olmasıdır. Tortu filtreleri de diğer tüm arıtma sistemlerinde olduğu gibi otomatik olarak çalışmaktadır. Bu filtrelerin otomasyonunu ise farklı yollar ve ekipmanlarla sağlanabilmektedir. SAND FILTER UNITS Turbidity of water indicates the presence of suspended particulates, organic substances etc. Distinctive sizes are filtered by physical residue filtration units. Most of the pollutants in the water cannot be removed by filtration. Those ones are oxidised or softened with some chemicals. So, after getting bigger, those pollutants can be treated efficiently. Residue filtration units are discovered as inspired by nature. Water that flows through different layers is getting clear and vivid. This technology is developed of usage of 5-6 layers of sand filters, anthracite and quartz mineral. Nowadays pressure sand filters are preferred mostly since surface area is smaller and system control is easier. Residue filters are working automatically like the others. Automation of those filters is supplied with different equipment.

8 AKTİF KARBON FİLTRE ÜNİTELERİ Aktif karbon filtre, suda istenmeyen kötü tat ve kokuların, organik maddelerin ve en önemlisi klor ve klor bileşiklerinin giderilmesini sağlar. Aktif karbon filtrenin verimi, filtre içerisinde bulunan aktif karbonun kalitesi ve filtrasyon hızının doğru seçilmiş olmasına bağlıdır. Otomatik aktif karbon filtreler, bakteri üremesi için uygun ortamlardır. Çünkü aktif karbonun, sudaki organik maddeyi bünyesinde tutma özelliği vardır. Suda bakteri olması durumunda, bakteri aktif karbonun bünyesindeki organik madde ile beslenerek daha fazla üreyebilir ve bu durumda bakteri kaçağı olabilir. Bu sebepten dolayı aktif karbon filtrenin öncesinde ve sonrasında suyun dezenfekte edilmesinde fayda vardır. Aktif karbon filtrelerde de diğer sistemlerde olduğu gibi PE gövdeli tanklar ya da epoksi kaplı çelik tanklar kullanılmaktadır. Sistemlerde değişen tek nokta ise otomasyon sistemlerinin çalışma prensipleridir. Zaman kontrollü, hacim kontrollü, elektronik panel kontrollü (mikroprosesör), pnömatik ya da manuel olabilen bu sistemler her iki tank modelinde de kullanılabilmektedir. ACTIVATED CARBON FILTER UNITS Activated carbon filter removes odour, flavour, organic substances and chlor. Efficiency of activated carbon filter depends on the quality of activated carbon and filtration speed. Automatic carbon filters are suitable for bacterial growth. Because, activated carbon keeps the organic substance in the water. If there is bacteria in the water, bacteria can grow with organic substance of activated carbon. In that case, water needs to be disinfected before and after activated carbon filter. PE tanks and epoxy coated steel tanks shall be used. Automation system can be time controlled, volume controlled, electronic board controlled (microprocessor) pneumatic or manual and can be applied both tank types.

9 SU YUMUŞATMA SİSTEMLERİ Su içerisindeki çözünmüş halde bulunan kalsiyum magnezyum iyonları suda sertliğe sebep olmaktadır. Sudaki sertliğin giderilmesi, iyon değiştirme yöntemi dediğimiz, su yumuşatma sistemleri ile gerçekleşmektedir. İyon değişimi, sertliğe sebep olan kalsiyum magnezyum içeren suyun, sodyum formundaki reçineden geçirilmesi suretiyle gerçekleşmektedir. Reçine, kalsiyum ve magnezyum iyonları bakımından doyuma ulaştığı zaman sodyum klorür eriği (tuz çözeltisi) ile rejenere edilir. Kalsiyum ve magnezyum iyonları reçineden çözüldüğünde işlem tamamlanır ve reçine tekrar sodyum iyonları ile yüklenir. Çözülmüş kalsiyum ve magnezyum iyonları ters yıkama ile dışarı atılır ve reçine bir sonraki yumuşatma işlemine hazır hale gelir. Sert sular, tesisatlarda, ısıtma sistemlerinde, boya apre tesislerinde ve kirecin zarar verdiği tüm kullanım alanlarında, telafisi mümkün olmayan arızalara sebep vermektedir. Enerji sarfiyatları, temizlik maddeleri ve kimyasal katkı maddeleri tüketimini artırır. Su ile çalışan her makinede, tesisata bağlı boruların kısa zamanda kireçtaşı bağlamasıyla kesitlerin daralmasına yol açacağı için, sabun deterjan, şampuan ve benzeri sarf ürünlerinin tüketiminin artmasına yol açar. Isıtma tekniği açısından, özellikle sıcak su tesisatı ve buhar kazanlarında yüksek ısının etkisiyle hızla çöken kalsiyum ve magnezyum yoğun kireç tabakası oluşturduğu için ısı veriminin de düşmesi, üretilen herhangi bir ürünün standartizasyonunun yakalanamaması gibi problemler yaratmaktadır. Yumuşatma sistemlerimiz reçine miktarına, suyun sertlik derecesi ve suyun debisine göre hesaplanır. Bu hesaplar sonucunda uygun tank seçimi yapılarak sistem seçilir. Yumuşatma sistemlerimiz insan müdahalesine gerek kalmaksızın tam otomatik olarak çalışır. WATER SOFTENING SYSTEMS Dissolved calcium and magnesium ions in the water causes hardness. Removal of hardness is done via ion exchange. For this purpose, water that contains calcium and magnesium is sent through sodium based resin. When resin is saturated with calcium and magnesium ions, sodium chloride is regenerated. When calcium and magnesium ions are dissolved, process is completed and resin is loaded with sodium ions. Dissolved calcium and magnesium ions sent out via backwash and resin is prepared for the next softening process. Hard water causes severe damage to plumbing, heating systems, dyeing & dressing facilities etc. Also it increases energy, cleaner and chemical additive consumption. Limescale increases detergent, shampoo etc. consumption since it narrows the cross-section of pipes at plumbing. Especially, at hot water plumbing and steam boilers, limescale of calcium & magnesium decreases the heat performance. Softening units are calculated according to resin quantity, water hardness and flow rate. Then suitable tank is chosen. Our units are working automatically without manpower.

10 ULTRAVİOLE SİSTEMLER Ultraviyole Sistemleri ile dezenfeksiyon, suya herhangi bir kimyasal veya oksidant ilave edilmeksizin mikroorganizmaların etkisiz hale getirilmesi işlemidir. Tüp benzeri cam bir kılıfın içine yerleştirilmiş ultraviyole lambası sayesinde cihaza giren suya dozajı ayarlı UV IŞINI verilir. Bu ultraviyole ışınları mikroorganizmaların DNA yapısını bozarak etkisiz hale gelmelerini sağlar. Bu şekilde ortalama % 99.9 oranında dezenfeksiyon verimi elde edilmektedir. Bu sistemler mikroorganizmaların öldürülebilmeleri için ultraviyole ışının direkt olarak üzerlerine çarpması gerekir. Bu nedenle su, Ultraviyole sistemine girmeden önce içerisinde bulunan tortu, bulanıklık gibi parametreler sudan uzaklaştırılmış olmalıdır. Bunun için ultraviyole öncesinde kum filtresi veya kartuş filtrenin kullanılması tavsiye edilmektedir. ULTRAVIOLET SYSTEMS Ultraviolet System disinfection is deactivating of microorganism without adding any chemicals. By using ultraviolet tube inside of a glass case, UV beam exposes to the water. UV beam ruins DNA structure of microorganism. In order to be efficient, UV beam shall be applied directly. Therefore, residue shall be removed first. Sand filter or cartridge filter is recommended before UV.

11 KARTUŞ FİLTRELER Kartuş filtre, suda istenmeyen maddeleri tutmaya yarayan, montajı ve kullanımı kolay su arıtma filtreleridir. Filtre ve filtreye yuvalık eden filtre kabından oluşur. Genellikle tortu ve klor gideriminde kullanılırlar. Tortu gideriminde kullanılan kartuş filtreler ömrü dolunca yenilenen ve yıkanıp yeniden kullanılabilen olmak üzere iki çeşittir. Ömrü dolunca yenilenen kartuş filtrelerin gözenek çapları 1, 5, 10, 20 mikrondur. Yıkanıp yeniden kullanılabilen kartuş filtreler ise 80 mikron ve üzeri filtrasyon yapabilirler. Yıkanıp yeniden kullanılabilen filtreler, plastik, paslanmaz çelik ve torba filtrelerdir. CARTIDGE FILTERS Cartridge filters are used for keeping away of undesirable substances in the water. It is consist of filter and filter socket. Generally it is used for removing of residue and chlor. Cartridge filters for removing of residue is two types (replaced and washable). Replaced ones have 1, 5, 10, 20 micron pores. Washable ones can filter 80 micron and above. Those ones are plastic, stainless steel and bag filters

12 TERS OSMOZ MEBRANLARI Reverse Osmosis sistemlerinde kullanılan yarı geçirgen mebranlar asimetrik yoğunlukta dizilmiş polimer tabakalrıdır.bunlar çok yoğun ve ince bir bariyer tabakasına sahiptir ve daha büyük gözenekli tabakalarla da desteklenmiştir. Mebran ömrünü olumsuz etileyen bazı faktörler şu şekildedir; Yeterli debi de drenaj yapılmaması Doğru mebran tipinin seçilmemiş olması Doğru ve yeterli ön arıtmanın yapılmamış olması Doğru oranda antiskalant dozlanmaması REVERSE OSMOSIS MEMBRANES Semi-permeable membranes are asymmetric polymer layers. Those ones have highly dense and thin barrier layer and supported by bigger pored layers. Some factors that effect lifetime of membrane such as; Insufficient flow rated drainage. Incorrect membrane choice. Insufficient and incorrect pre-treatment. Incorrect dosing of antiscalant. MEBRAN KAPLARI İstenen kapasitelere göre 4 ve 8 çapındaki mebranlara kap olarak kullanılmaktadır. Paslanmaz çelik veya FRP malzemelerden imal edilmektedirler.300 Psi dan 1200 Psi a kadar basınç oranına sahiptirler. MEMBRANE HOUSING They are suitable 4 & 8 diameter membranes. They are produced as stainless steel and FRP material. Pressure rate is between 300 psi 1200 psi.

13 DOZAJ POMPALARI Endüstrinin bir çok alanında (içme ve kullanma suyu arıtımı, tekstil sanayi, kimya sanayi, gıda sanayi, kağıt sanayi, enerji, ısıtma ve soğutma sistemleri, atık su arıtma tesisleri, havuzlar vb.) çok farklı kimyasalların istenilen oranlarda otomatik ve kontrollü olarak dozlanması amacıyla kullanılmaktadır. Dozaj Pompaları Kullanım Alanları: Kapalı devre çalışan sistemlerde (soğutma kuleleri, sıcak su ve buhar kazanları, degazörler) kışır önleyici, biosid oksijen tutucu ve disbersant dozlanmasında, Dezenfeksiyon veya oksidant amaçlı olarak klor, brom, hidrojen peroksit ve benzerlerinin dozlanmasında, Atıksu arıtma tesislerinde flokulant (FeCl3, Al2(SO4)3) dozlanmasında, ph dengelemesi için asit veya alkalilerin dozlanmasında, Kum filtresi, reverse osmosis, deminaralizasyon sistemlerinin öncesi ve sonrasında yaygın olarak kullanılmaktadır. DOSAGE PUMPS It is used for dosing of chemicals in industrial areas such as potable and utility water treatment, textile industry, chemical industry, nourishment industry, paper industry, energy, heating and cooling systems, waste water treatment facilities, pools etc. Application Areas of Dosage Pumps: Dosage pumps are extensively used at; Closed circuit systems (cooling towers, hot water and steam boilers, degasifier) Anti-scaling agent, dispersant dosing. Disinfection or oxidant aiming chlor, bromine, hydrogen peroxide dosing. Flocculant dosing (FeCl3, Al2(SO4)3) at waste water treatment facilities. Acid or alkali dosing for ph balance. Before and after sand filter, reverse osmosis, and demineralization.

14 TES ARITMA, Suyun Olduğu Her Yerde Arıtma Sistemlerini uygun proses seçimi esas alınarak projelendirme, mekanik ekipman seçimi ve temini, montajı, işletilmesi ve deşarj izin belgelerinin alınmasını sağlayıp gerekli eğitimleri tesis operatörlerine vererek mevcut sistemi firma yetkililerine teslim etmektedir. TES ARITMA In Everywhere that Water Exists has been delivering the existing system to firm representatives by means of project based on chosing most suitable process for treatment systems, selecting and providing mechanical equipments,mounting and operating,helping to get discharge permit and providing required trainings to facility operators.

15 SARF MALZEMELER ve YEDEK PARÇALAR Su Arıtma sistemlerinde kullanılan sarf malzemeler ve yedek parçaların müşteri memnuniyetini baz alarak toptan ve parakende olarak satışını yapmaktadır. Firmamızın bünyesinde bulunan sarf malzemeler ve yedek parçalar; Mebranlar Mebran kapları Su yumuşatma reçineleri Aktif karbon Quartz kum, Antrasit Tablet ve Sıvı Klor Tablet tuz Antiscalant Polielektrot CONSUMABLES and SPARE PARTS TES Treatment offers retail and wholesale of consumables and spare parts. Those are such as; Resins Activated carbons Quartz sans, Anthracite Pellet & liquid chlor Salt pellet Antiscalant Polyelectrolyte

16 TES ARITMA VE MÜHENDİSLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Mehmet Akif Mah. Ulubatlı Hasan Cad. Meşrutiyet Sok. No: 33 K: 1 D: 1 Çekmeköy / İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) Fax: +90 (216)

HAKKIMIZDA. Saygılarımızla, Öz Doğa Su Arıtma Sistemleri Ltd.Şti. Detaylı bilgi için: www.ozdogasuaritma.com

HAKKIMIZDA. Saygılarımızla, Öz Doğa Su Arıtma Sistemleri Ltd.Şti. Detaylı bilgi için: www.ozdogasuaritma.com HAKKIMIZDA ÖZ DOĞA Su Arıtma Sistemleri, dünya standartlarında en son arıtma teknolojilerini kullanarak kaliteli, güvenilir ve sağlıklı su elde edilmesini sağlayan su arıtma cihazları ve çözümleri, aynı

Detaylı

ATIKSU ARITMA SİSTEMLERİ

ATIKSU ARITMA SİSTEMLERİ MAKİNA-İNŞAAT-ÇEVRE SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. ATIKSU ARITMA SİSTEMLERİ Gaziteknik-Waterline Atıksu Arıtma sistemleri evsel ve endüstriyel atıksuların arıtılmasında kullanılmak üzere prosese göre projelendirilmektedir.

Detaylı

ÖNSÖZ TES ARITMA TES ARITMA FOREWORD TES ARITMA TES ARITMA

ÖNSÖZ TES ARITMA TES ARITMA FOREWORD TES ARITMA TES ARITMA ÖNSÖZ Yerkürede tahrip olan ekolojik denge ile birlikte, içinde barındırdığı değerler de yok olmaktadır. İnsanoğlu var olduğu günden bu yana hem çevresindeki olaylardan etkilenmiş hem de çevresini etkilemiştir.

Detaylı

REVERSE OSMOSİS SİSTEMLERİ REVERSE OSMOSIS SYSTEMS

REVERSE OSMOSİS SİSTEMLERİ REVERSE OSMOSIS SYSTEMS REVERSE OSMOSİS SİSTEMLERİ REVERSE OSMOSIS SYSTEMS REVERSE OSMOSİS SİSTEMLERİ REVERSE OSMOSIS SYSTEMS Reverse Osmosis sudaki istenmeyen tüm minerallerin arıtılmasında kullanılan, günümüzün en gelişmiş

Detaylı

Su; yaşam kaynağımız...

Su; yaşam kaynağımız... Su; yaşam kaynağımız... ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ Su alanında tecrübeli ve uzman kadromuz ile Antalya Merkezli olarak hizmet veren bir kuruluşuz. Uygulama yeri keşfi, su analizi, sistem projelendirmesi, satış

Detaylı

AWQ Serisi Otomatik Kum Filtreleri:

AWQ Serisi Otomatik Kum Filtreleri: AWQ Serisi Otomatik Kum Filtreleri: Tek tankta 15 m 3 /gün kapasiteye kadar hizmet verebilen, FLECK marka otomatik kontrol kafasına sahip filtrelerdir. Otomatik ters yıkamalı multi-media filtreler fiberglass

Detaylı

sektörün en iyileriyle hep yanınızda...

sektörün en iyileriyle hep yanınızda... sektörün en iyileriyle hep yanınızda... FİLTRASYON SİSTEMLERİ YUMUŞATMA SiSTEMLERi Yüzey borulamalı Multi Yüzey borulamalı Media Filtreler, 20 m 3 / Aktif Karbon filtreler saat ve üzeri kapasitelerde,

Detaylı

Automatic Self-Cleaning Filters.

Automatic Self-Cleaning Filters. FİLTERLAND OTOMATİK GERİ YIKAMALI FİLTRE Suda bulunan tortu ve partiküller; bulanıklığa, makina ve tesisatlarda tıkanmalara, enerji sarfiyatına ve bakteri üremesi için uygun ortam oluşumuna neden olmaktadır.

Detaylı

REVERSE OSMOSİS SİSTEMLERİ REVERSE OSMOSIS SYSTEMS

REVERSE OSMOSİS SİSTEMLERİ REVERSE OSMOSIS SYSTEMS Reverse Osmosis sudaki istenmeyen tüm minerallerin arıtılmasında kullanılan, günümüzün en gelişmiş yöntemidir. Reverse Osmosis is a today s most advanced method for un wanted minerals treatment. Reverse

Detaylı

FİLTRASYON SİSTEMLERİ FILTRATION SYSTEMS

FİLTRASYON SİSTEMLERİ FILTRATION SYSTEMS FİLASYON SİSTEMLERİ FILATION SYSTEMS Filtrasyon Sistemleri / Filtration Systems Kum Filtre Sistemleri / Sand Filter Systems Kum filtre sistemleri, suda bulanıklığa sebep olabilecek ve suyun görüntüsünü

Detaylı

RMF BSFT ATK 11 - Aktif Karbon Filtreleri

RMF BSFT ATK 11 - Aktif Karbon Filtreleri RMF BSFT ATK 11 - Aktif Karbon Filtreleri Aktif karbon filtreleri; sularda bulunan renk, koku, tad, eriyik halde bulunan gazları ve organik maddeleri arıtmakta ve özellikle klor gideriminde kullanılan

Detaylı

PROFESYONEL ARITMA ÇÖZÜMLERİ AREN SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ ENDÜSTRİYEL ARITIM

PROFESYONEL ARITMA ÇÖZÜMLERİ AREN SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ ENDÜSTRİYEL ARITIM PROFESYONEL ARITMA ÇÖZÜMLERİ AREN SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ ENDÜSTRİYEL ARITIM SU TÜM CANLILAR İÇİN HAYATTIR AREN AREN ENDÜSTRİYEL ARITIM Endüstriyel işletmelerin prosesleri için gerekli kalitede su ih yaçları

Detaylı

FİLTRASYON SİSTEMLERİ FILTRATION SYSTEMS

FİLTRASYON SİSTEMLERİ FILTRATION SYSTEMS FİLASYON SİSTEMLERİ FILATION SYSTEMS Filtrasyon Sistemleri / Filtration Systems Kum Filtre Sistemleri / Sand Filter Systems Kompakt tasarımı sayesinde gereksinimi olan az yer ihtiyacı ve tam otomatik çalışma

Detaylı

www.e-aritma.com e KATALOG

www.e-aritma.com e KATALOG www.e-aritma.com e KATALOG Güney Kimya olarak; 1999 yılından bu yana su arıtma konusunda gerekli deneyim, bilgi birikimi kazanmış ve bunları müşterilerimizle paylaşmış olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz.

Detaylı

www.tesaritma.com www.teswatergroup.com

www.tesaritma.com www.teswatergroup.com www.tesaritma.com www.teswatergroup.com ÖNSÖZ Yerkürede tahrip olan ekolojik denge ile birlikte, içinde barındırdığı değerler de yok olmaktadır. İnsanoğlu var olduğu günden bu yana hem çevresindeki olaylardan

Detaylı

0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com REVERSE OSMOSİS SİSTEMLER Klasik su arıtma cihazlarıyla istenilen hassaslıkta su elde edilemediğinde Ters Osmoz uygulanır. Genellikle deniz suyu arıtımı,

Detaylı

İhtiyacınız olan ürünleri mail ile bildirip iskontolu fiyatlarımızı talep edin waterfun ürünlerinde de en uygun fiyatlarla hizmetinizdeyiz.

İhtiyacınız olan ürünleri mail ile bildirip iskontolu fiyatlarımızı talep edin waterfun ürünlerinde de en uygun fiyatlarla hizmetinizdeyiz. İhtiyacınız olan ürünleri mail ile bildirip iskontolu fiyatlarımızı talep edin waterfun ürünlerinde de en uygun fiyatlarla hizmetinizdeyiz. İhtiyacınız olan ürünleri mail ile bildirip iskontolu fiyatlarımızı

Detaylı

TAMBUR FİLTRE. Özellikler FILTRATION AND TREATMENT SYSTEMS LTD. Arıtma Cinsi; Askıdaki katı maddelerin süzülerek dışarı atılması

TAMBUR FİLTRE. Özellikler FILTRATION AND TREATMENT SYSTEMS LTD. Arıtma Cinsi; Askıdaki katı maddelerin süzülerek dışarı atılması TAMBUR FİLTRE Özellikler Arıtma Cinsi; Askıdaki katı maddelerin süzülerek dışarı atılması Deniz suyuna dayanıklı Korozyona karşı süper dayanıklılık Sürekli filtrasyon Herhangi bir basınç gerektirmez Atmosferik

Detaylı

T ecrübe, Kalite, Güven, Yenilik, Verimlilik,

T ecrübe, Kalite, Güven, Yenilik, Verimlilik, T ecrübe, Kalite, Güven, Yenilik, Verimlilik, 0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com www.cerenmed.com Çok aşamalı arıtma sistemleri, kirleticilere özgü tedaviler tam otamatik cihazlar tamamlayıcı

Detaylı

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI STANDART ÖZELLİKLER Membran kılıfları FRP veya Paslanmaz çelik TFC Spiral sarım membranlar 2,5 ve 4 çap SS304 kalite paslanmaz çelik dikey santrifüj yüksek basınç pompası

Detaylı

ISITMA SİSTEMLERİ BİLGİ FORMU

ISITMA SİSTEMLERİ BİLGİ FORMU ISITMA SİSTEMLERİ BİLGİ FORMU Tarih: Müşteri Adı Adresi Şehir Posta Kodu : Sistem Sorumlusu ve Görevi Tel. Faks : GSM e-mail : HİKAYESİ Müşteri şimdiki sonuçlardan memnun mu? Evet Hayır Sorunların derecesi

Detaylı

TANITIM DOSYASI. EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015. Beklentilerinizi aşan çözümler sunar..

TANITIM DOSYASI. EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015. Beklentilerinizi aşan çözümler sunar.. TANITIM DOSYASI EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015 Beklentilerinizi aşan çözümler sunar.. EPA ÇEVRE 2005 Şahıs firması kurulumu 2006 Limited şirket kurulumu

Detaylı

PASLANMAZ BORULU ULTRAFİLTRASYON SİSTEMİ ULTRAFILTRATION SYSTEM WITH STAINLESS STEEL PIPE PVC BORULU ULTRAFİLTRASYON SİSTEMİ

PASLANMAZ BORULU ULTRAFİLTRASYON SİSTEMİ ULTRAFILTRATION SYSTEM WITH STAINLESS STEEL PIPE PVC BORULU ULTRAFİLTRASYON SİSTEMİ Suyun kimyasal yapısının ve ph değerinin değiştirilmeden mükemmel bir filtrasyon sağlanması, Ultrafiltrasyon (UF) tekniğini filtrasyon sistemleri arasında önemli bir yere getirmiştir. 0,02 mikron por çapına

Detaylı

SİSTEM 03 SYSTEM 03. Havuz Kontrol Sistemi 3 / Pool Control System 3. Havuz Kontrol Sistemi 3 E / Pool Control System 3 E

SİSTEM 03 SYSTEM 03. Havuz Kontrol Sistemi 3 / Pool Control System 3. Havuz Kontrol Sistemi 3 E / Pool Control System 3 E SİSTEMLER / Systems SİSTEM 03 SYSTEM 03 45x60 panel üzerinde bağlantı elemanları monte edilmiş halde Poolsaver 1320 2 Adet 5L/5B Nano Dozaj Pompası Elektrot akış hücresi Kalibrasyon rafı ph ve ORP elektrodu

Detaylı

Best Water Su Arıtma Sistemleri

Best Water Su Arıtma Sistemleri 2011 Best Water Su Arıtma Cihazı Kurulum [ Best Water ] [ ] [ ] [ TEL: 0212 474 2212 0212 441 6349 ] [ FAX: 0212 474 2242 ] Best Water Su Arıtma Sistemini seçtiğiniz için teşekkür ederiz bu kullanım kılavuzu

Detaylı

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C Scale inhibitors showing high performance even at low dosages which are designed for wells with reservoir temperatures higher than 180 C and

Detaylı

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C Scale inhibitors showing high performance even at low dosages which are designed for wells with reservoir temperatures higher than 180 C and

Detaylı

Güneş enerjisi kullanılarak sulama sistemleri için yeni bilgi tabanlı model

Güneş enerjisi kullanılarak sulama sistemleri için yeni bilgi tabanlı model 2016 Güneş enerjisi kullanılarak sulama sistemleri için yeni bilgi tabanlı model İsmet Kandilli 1 Ali Güven 2, Ercüment Karakaş 3, Melih Kuncan 4 1 Kocaeli Üniversitesi, Karamürsel MYO, Elektronik ve Otomasyon

Detaylı

Silifoz Filtre Sistemi

Silifoz Filtre Sistemi Silifoz Filtre Sistemi RMF BSFT ATK 11 SA - Enerji ve bakım masraflarında tasarruf sağlar. - Su sistemlerinizin ömrünü uzatır. RMF BSFT ATK 11 SA Silifoz - Oteller, kamu binaları, konutlar gibi ortak yaşam

Detaylı

FINEAMIN 06 kullanılan kazan sistemlerinin blöfleri yalnızca ph ayarlaması yapılarak sorunsuzca kanalizasyona dreyn edilebilir.

FINEAMIN 06 kullanılan kazan sistemlerinin blöfleri yalnızca ph ayarlaması yapılarak sorunsuzca kanalizasyona dreyn edilebilir. Kazan Kimyasalları FINEAMIN 06 Demineralize su kullanlan, yüksek basınçlı buhar sistemleri için korozyon ve kireçlenmeyi önleyici kimyasal Kullanıcı ve Çevre Dostu: FINEAMIN 06, doğada hemen hemen tümüyle

Detaylı

water tr eatment water tr eatment

water tr eatment water tr eatment cerenro water treatment cerenro water treatment Arıtmalı Su Sebilleri 1521 ARITMALI SOĞUK SU SEBİLİ Su Arıtmalı Kapasite: 35 Gün / Litre FİYAT: 16 tl CE- 2 Sıcak - Soğuk Su Arıtmalı Sebil ( Reverse Osmosis

Detaylı

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet)

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet) 4 Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar (Özet) Günümüzde, teknolojinin gelişmesi ile yüz tanımaya dayalı bir çok yöntem artık uygulama alanı bulabilmekte ve gittikçe de önem kazanmaktadır. Bir çok farklı uygulama

Detaylı

Su Şartlandırma Ürünleri Water Treatment Products

Su Şartlandırma Ürünleri Water Treatment Products Su Şartlandırma Ürünleri Water Treatment Products DEZENFEKTANLAR / Disinfectants M80 Stabilizatörlü %56 lık Hızlı Çözülen Granül Klor M802 Stabilizatörlü %90 lık Yavaş Çözülen Granül/Tablet Klor Quick

Detaylı

GERİ YIKAMALI OTOMATİK FİLTRE AUTOMATIC SELF CLEANING FILTER

GERİ YIKAMALI OTOMATİK FİLTRE AUTOMATIC SELF CLEANING FILTER GERİ YIKAMALI OTOMATİK FİLTRE AUTOMATIC SELF CLEANING FILTER Type of Treatment; Disposal of solid materials in suspension in liquids by filtration Arıtma Tipi; Suda askıda bulunan özellikle tahta, talaş

Detaylı

www.ceyka.com.tr KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

www.ceyka.com.tr KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. KİMYA SANAYİ Ceyka çevre teknolojileri ve kimya konusunda hizmet veren bir mühendislik, danışmanlık ve dış ticaret firmasıdır. Firmamız konusunda uzman uluslararası firmalarla işbirliği içinde endüstriyel

Detaylı

İller Bankası A.Ş. Proje Dairesi Başkanlığı İçme Suyu Arıtma Proje Grubu

İller Bankası A.Ş. Proje Dairesi Başkanlığı İçme Suyu Arıtma Proje Grubu Şehnaz ÖZCAN Çevre Mühendisi Teknik Uzman Sevtap Çağlar Çevre Mühendisi Müdür İller Bankası A.Ş. Proje Dairesi Başkanlığı İçme Suyu Arıtma Proje Grubu İÇERİK Giriş Mevcut içmesuyu durumu Projenin amacı

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SU ŞARTLANDIRMA KİMYASALLARI INDUSTRIAL WATER TREATMENT CHEMICALS. Newtech Chemical Company NCC

ENDÜSTRİYEL SU ŞARTLANDIRMA KİMYASALLARI INDUSTRIAL WATER TREATMENT CHEMICALS. Newtech Chemical Company NCC ENDÜSTRİYEL SU ŞARTLANDIRMA KİMYASALLARI INDUSTRIAL WATER TREATMENT CHEMICALS Newtech Chemical Company NCC Endüstrİyel su şartlandırma kimyasalları INDUSTRIAL WATER TREATMENT CHEMICALS Proses bilgisi ve

Detaylı

H48.33b FILTER DRIER SHELLS KARTUŞ KOVANLARI. H48.33b.54.1

H48.33b FILTER DRIER SHELLS KARTUŞ KOVANLARI. H48.33b.54.1 H48.33b H48.33b.54.1 Introduction Filter drier shells are important equipments for refrigeration and air conditioning systems. They are designed to be used in the suction line and liquid line. Filter drier

Detaylı

Havuz Kimyasalları ve Bakım Ürünleri

Havuz Kimyasalları ve Bakım Ürünleri Havuz Kimyasalları ve Bakım Ürünleri Dezenfektanlar M80 Stabilizatörlü %56 lık Hızlı Çözülen Granül Klor Quick Dissolving Stabilized Chlorine in Granular Form 56% Hızlı çözülen, dezenfeksiyon için kullanılan,

Detaylı

MOGAN GÖLÜ TARAMA PROJESİ MOGAN LAKE DREDGING PROJECT. Newtech Chemical Company NCC

MOGAN GÖLÜ TARAMA PROJESİ MOGAN LAKE DREDGING PROJECT. Newtech Chemical Company NCC MOGAN GÖLÜ TARAMA PROJESİ MOGAN LAKE DREDGING PROJECT Newtech Chemical Company NCC MOGAN GÖLÜ TARAMA PROJESİ MOGAN LAKE DREDGING PROJECT Avrupa nın en büyük Göl Dip Temizliği projesinde kullanılan kimyasalları

Detaylı

Firmamız her türlü endüstriyel tesisin proje, imalat ve montaj safhalarında ihtiyaç duyulan hizmetlerin tamamını vermektedir.

Firmamız her türlü endüstriyel tesisin proje, imalat ve montaj safhalarında ihtiyaç duyulan hizmetlerin tamamını vermektedir. Kurumsal Türkiye nin önde gelen firmalarının yurtiçi ve yurtdışı projelerinde edinilen deneyimler ile 17. 04. 2006 tarihinde Mas Endüstriyel Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited

Detaylı

Su Şartlandırma Ürünleri

Su Şartlandırma Ürünleri Su Şartlandırma Ürünleri M801 Stabilizatörlü %56 lık Hızlı Çözülen Granül Klor M802 Stabilizatörlü %90 lık Yavaş Çözülen Granül/Tablet Klor Hızlı çözülen ve siyanürik asit içeren %56 lık organik klor

Detaylı

Sorun Yıkamaksa Çözüm

Sorun Yıkamaksa Çözüm Sorun Yıkamaksa Çözüm Parça Yıkama Makinaları w w w.yilmaksan.com Öncelikle bizim kataloğumuzu eline alıp inceleme nezaketini gösteren siz değerli müşterilerimize teşekkür ederiz. 2000'li yıllarda böyle

Detaylı

ODA SOĞUTUCULARI UNIT AIR COOLERS. ısıtma ve soğutmanın ritmini biz belirliyoruz!.. we give the rhythm in terms of heating and cooling!..

ODA SOĞUTUCULARI UNIT AIR COOLERS. ısıtma ve soğutmanın ritmini biz belirliyoruz!.. we give the rhythm in terms of heating and cooling!.. ODA SOĞUTUCULARI UNIT AIR COOLERS ısıtma ve soğutmanın ritmini biz belirliyoruz!.. we give the rhythm in terms of heating and cooling!.. TEKNİK BİLGİLER Uygulama Evaporatorlerimiz Freon gazlı ticari,

Detaylı

cerenro water treatment water treatment water treatment water treatment water treatment water treatment

cerenro water treatment water treatment water treatment water treatment water treatment water treatment Aritmali Su Sebilleri 1521 ARITMALI SOGUK SU SEBILI Su Aritmali Kapasite: 35 Gün / Litre FIYAT: 24 tl CE- 2 Sicak - Soguk Su Aritmali Sebil ( Reverse Osmosis ) Isyerinde içme suyunda yeni altin standart

Detaylı

Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Sistemleri. Katı Atık Ayrıştırma Sistemleri. Katı Atık Yakma ve Bertaraf Sistemleri

Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Sistemleri. Katı Atık Ayrıştırma Sistemleri. Katı Atık Yakma ve Bertaraf Sistemleri Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu Mühendislik, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları,Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli ürünleri

Detaylı

Havuz Kimyasalları ve Bakım Ürünleri. Profesyonel ürünler, parıldayan havuzlar!

Havuz Kimyasalları ve Bakım Ürünleri. Profesyonel ürünler, parıldayan havuzlar! Havuz Kimyasalları ve Bakım Ürünleri Profesyonel ürünler, parıldayan havuzlar! Yüzme havuzları; oteller, siteler, eğitim kurumları ve belediye tesisleri gibi halka açık birçok alanda hizmet sektörünün

Detaylı

1000 Series / Serisi 2000 Series / Serisi 3000 Series / Serisi 4000 Series / Serisi

1000 Series / Serisi 2000 Series / Serisi 3000 Series / Serisi 4000 Series / Serisi 1000 Series / Serisi 2000 Series / Serisi 3000 Series / Serisi 4000 Series / Serisi CORROSION & SCALE INHIBITORS BIOCIDES SWIMMING POOL TREATMENT BOILER WATER TREATMENT Chemical treatment is a must to

Detaylı

YUMUŞATMA SİSTEMLERİ

YUMUŞATMA SİSTEMLERİ 0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com YUMUŞATMA SİSTEMLERİ Yumuşatma filtreler SU YUMUŞATMA FİLİTRASYON Su yumuşatma Suyun setligini gidermek kireçlenmelere karşı korunması için uygulanmakdtadır.

Detaylı

VIPOL MEMBRAN KİMYASALLARI RO BESLEME SUYUNU, KİMYASAL ÇÖKMELERDEN; BAKTERİYEL BÜYÜMEDEN VE KİRLENMEDEN KORUYUN!!!

VIPOL MEMBRAN KİMYASALLARI RO BESLEME SUYUNU, KİMYASAL ÇÖKMELERDEN; BAKTERİYEL BÜYÜMEDEN VE KİRLENMEDEN KORUYUN!!! VIPOL MEMBRAN KİMYASALLARI RO BESLEME SUYUNU, KİMYASAL ÇÖKMELERDEN; BAKTERİYEL BÜYÜMEDEN VE KİRLENMEDEN KORUYUN!!! RO-NF-UF-MF MEMBRAN KİMYASALLARI Ters osmoz (RO) membran performansı operasyonlar sırasında

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE FİRMA PROFİLİ Üretime Buzdolabı Buzlukları imalatıyla başlayan AZAK Soğutma 1979 yılında Konya da kurulmuştur. 1983 yılında Sanayi Tipi

Detaylı

Suyun bütün sektörlerde fonksiyonel önemi büyüktür ve şartlandırılmamış suyun sistemlere yapacağı zarar ve enerji kaybı öngörülenin çok üzerindedir.

Suyun bütün sektörlerde fonksiyonel önemi büyüktür ve şartlandırılmamış suyun sistemlere yapacağı zarar ve enerji kaybı öngörülenin çok üzerindedir. WATER CENTER; insanoğlunun doğa ile ahenk içinde yaşayabileceği çevrenin oluşumuna katkıda bulunmak üzere tüm endüstriyel kuruluşlara su tasfiye sistemleri oluşturup, buhar ve soğutma tesislerine üstün

Detaylı

MBR HİZMETLERİ SUNUM DOSYASI

MBR HİZMETLERİ SUNUM DOSYASI MBR HİZMETLERİ SUNUM DOSYASI SUYLA OYUN OLMAZ!! En ileri teknolojiler dahi doğru mühendislik hizmeti ile birleştirilmediğinde atıl yatırımlara dönüşebilmektedir. Sektörde tamamladığımız tüm tesislerde

Detaylı

ARENCO Check~UP REGISTRATION FORM

ARENCO Check~UP REGISTRATION FORM Form Date / Form Dolum Tarihi: 07.07.2015 Check~UP form no: TECHNICAL DEPARTMENT INFORMATION / TEKNİK BÖLÜM BİLGİLERİ Company s name / Firma ismi: Technical manager s name / Teknik müdürün ismi: Region

Detaylı

ARACI SU ARITMA FİRMAMIZ,

ARACI SU ARITMA FİRMAMIZ, ARACI SU ARITMA FİRMAMIZ, 2008 yılından itibaren ARACI SU ARITMA TİCARET tarafından kurulan AQUAGOLD SU ARITMA firmamız yüksek üretim kapasitesiyle müşterilerine ve müşteri adaylarına kaliteli ve amaca

Detaylı

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT hygiene AÇIK ALAN TEMİZLİĞİ (OPC) OPEN PLANT CLEANING DESAL FA 04 ALKALİ KÖPÜKLÜ TEMİZLİK ÜRÜNÜ Gıda

Detaylı

SELECTION OF THE OPTIMUM CLEANING TECHNOLOGY

SELECTION OF THE OPTIMUM CLEANING TECHNOLOGY CLEANING AND SURFACE PROCESSING SELECTION OF THE OPTIMUM CLEANING TECHNOLOGY Ümit Tekeli, Global Area Sales Turkey Forum: Surfaces in the metalworking industry, Istanbul, February 2016 www.durr.com DÜRR

Detaylı

%100 Almanya'da Üretinlen LEWABRANE Marka Ters Ozmoz Membranlarının Distribütörlüğünü Aldık

%100 Almanya'da Üretinlen LEWABRANE Marka Ters Ozmoz Membranlarının Distribütörlüğünü Aldık contact@burkut.com.tr 2018 Yük. Müh. Enis BURKUT diyor ki: 34 yıldır sanayi tesislerine Proses Suyu hazırlama sistemleri kuruyoruz. 34 yılda oluşturduğumuz deneyim ile, DOĞRU su arıtım sistemleri tasarlıyoruz.

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1.1. ATIKSU ARITMA TESİSLERİNİN PLANLAMA VE PROJELENDİRME ESASLARI

İÇİNDEKİLER 1.1. ATIKSU ARITMA TESİSLERİNİN PLANLAMA VE PROJELENDİRME ESASLARI İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1. GİRİŞ 1.1. ATIKSU ARITMA TESİSLERİNİN PLANLAMA VE PROJELENDİRME ESASLARI 1.1.1. Genel 1.1.2. Atıksu Arıtma Tesislerinin Tasarım Süreci 1.1.3. Tasarım İçin Girdi (Başlangıç)

Detaylı

Su Arıtma Sistemleri İçin Akıllı Bir Seçim Yapılması

Su Arıtma Sistemleri İçin Akıllı Bir Seçim Yapılması Su Arıtma Sistemleri İçin Akıllı Bir Seçim Yapılması TEMİ Z SU SAĞ LIKTIR SAĞLIK İÇİN SU En Önemli Besin Elemanı Ne kadar suya ihtiyacınız var? 41 54 kg 55 68 kg 68,5 86 kg (250 ml) Bardak Su kalsiyum,

Detaylı

T 100. İşlem Hacmi Kapasitesi ASME > PROCESS VOLUME CAPACITY MINISTRY TARAFINDAN OF ONAYLANMIIŞTIR

T 100. İşlem Hacmi Kapasitesi ASME > PROCESS VOLUME CAPACITY MINISTRY TARAFINDAN OF ONAYLANMIIŞTIR T 100 APPROVED BY THE HIGHER COUNCIL OF FRANSIZ PUBLIC HALK HEALTH SAĞLIĞI YÜKSEK OF FRANCE, KURULU UNDER AYRICA THE SAĞLIK SUPERVISION VE ÇEVRE BAKANLIĞI OF THE MINISTRY TARAFINDAN OF ONAYLANMIIŞTIR HEALTH

Detaylı

ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY

ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY Industrýal Treatment Endustrýyel Arýtma Industrýal Treatment Endustrýyel Arýtma The roots of our products and systems based on our R&D department using

Detaylı

YÜZEY BORULAMALI SİSTEMLER. Aqualine Yüzey Borulamalı Multi Media Filtreler, Aktif Karbon filtreler. Tekli ve Tandem tip yumuşatma sistemleri,

YÜZEY BORULAMALI SİSTEMLER. Aqualine Yüzey Borulamalı Multi Media Filtreler, Aktif Karbon filtreler. Tekli ve Tandem tip yumuşatma sistemleri, Aqualine Yüzey Borulamalı Multi Media Filtreler, 20 m 3 /saat ve üzeri kapasitelerde, suyun Askıda Katı Madde (AKM) oranını düşürmek, bulanıklığı gidermek ve 5-20 mikrona kadar filtre edilebilen tüm partiküllerin

Detaylı

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir.

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir. Firma Profili 2012 1 Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları, Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli

Detaylı

PROSES İmalat, Mühendislik

PROSES İmalat, Mühendislik - T. İ.M. Sayfa : 1 / 8 B. SUYUN ARITILMASI Dünyamızda hızlı nüfus artışı ve endüstriyel gelişimin bir sonucu olarak, su kaynaklarında ciddi bir azalma meydana gelmiştir. Bu sıkıntının giderilebilmesi

Detaylı

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK Temizlik Ürünleri AKOPAK Temizlik ve Hijyen Ürünleri; deterjan ve kozmetik ürünlerinde endüstriyel ve evsel ürün üretiminde faaliyet gösteren bir firmadır. Konya da 1500 m² kapalı, 2000 m² açık alan üzerine

Detaylı

Hastanelerde Su Kullanımı. M.Ali SÜNGÜ Amerikan Hastanesi Bakım ve Onarım Müdürü alis@amerikanhastanesi.org

Hastanelerde Su Kullanımı. M.Ali SÜNGÜ Amerikan Hastanesi Bakım ve Onarım Müdürü alis@amerikanhastanesi.org Hastanelerde Su Kullanımı M.Ali SÜNGÜ Amerikan Hastanesi Bakım ve Onarım Müdürü alis@amerikanhastanesi.org Bir Çin atasözü der ki; Suyu içmeden önce, kaynağını öğren Hastanelerde infeksiyon kaynaklarını

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

SU & ATIKSU GENEL BİLGİLER. Dünyadaki toplam suyun % 97,5 i tuzlu sudur, Geriye kalan tatlı suyun sadece % 0,3 ü kullanılabilir sudur.

SU & ATIKSU GENEL BİLGİLER. Dünyadaki toplam suyun % 97,5 i tuzlu sudur, Geriye kalan tatlı suyun sadece % 0,3 ü kullanılabilir sudur. SU & ATIKSU Dünyadaki toplam suyun % 97,5 i tuzlu sudur, Geriye kalan tatlı suyun sadece % 0,3 ü kullanılabilir sudur. % 97,5 Tuzlu Su % 0,3 kullanılabilir su % 2,5 Temiz Su % 68,9 buzullar % 30,8 yüzey

Detaylı

Temel Su Kimyası İçme Suyu Alternatifleri Alternatiflerin Değerlendirilmesi Alternatiflerin Kıyaslanması Bursa da Çeşme Suyunun Durumu

Temel Su Kimyası İçme Suyu Alternatifleri Alternatiflerin Değerlendirilmesi Alternatiflerin Kıyaslanması Bursa da Çeşme Suyunun Durumu Temel Su Kimyası İçme Suyu Alternatifleri Alternatiflerin Değerlendirilmesi Alternatiflerin Kıyaslanması Bursa da Çeşme Suyunun Durumu TEMEL SU KİMYASI HAVA MİNERALLER TOPRAK Kalsiyum Magnezyum Sodyum

Detaylı

MEMM4043 metallerin yeniden kazanımı

MEMM4043 metallerin yeniden kazanımı metallerin yeniden kazanımı Endüstriyel Atık Sulardan Metal Geri Kazanım Yöntemleri 2016-2017 güz yy. Prof. Dr. Gökhan Orhan MF212 Atıksularda Ağır Metal Konsantrasyonu Mekanik Temizleme Kimyasal Temizleme

Detaylı

Features n Optimum hardness n Adapted ductility n 1-50 µm thickness. Özellikler n Optimum sertlik ve süneklik n 1-50 µm kalınlık.

Features n Optimum hardness n Adapted ductility n 1-50 µm thickness. Özellikler n Optimum sertlik ve süneklik n 1-50 µm kalınlık. Related Industry Automotive, Home Appliances, Glass, Plastic / Packing, Machinery, Chemical, Defence. İlgili Endüstri Otomotiv, Beyaz Eşya, Cam, Plastik / Ambalaj, Makina İmalat, Kimya, Savunma Sanayii.

Detaylı

KURUMSAL HAKKIMIZDA YÖNETİCİLER ÜRETİM KALİTA POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ STS ARITMA SİSTEMLERİ ARITMA TESİSLERİ

KURUMSAL HAKKIMIZDA YÖNETİCİLER ÜRETİM KALİTA POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ STS ARITMA SİSTEMLERİ ARITMA TESİSLERİ KURUMSAL HAKKIMIZDA STS ARITMA SİSTEMLERİ Çevre sağlığının ve doğal zenginliklerin korunmasına verilen önemin giderek arttığı günümüz şartlarında, bilinçli ve yetkin kadrosu ile bu doğrultuda hizmet etmek

Detaylı

Dezenfeksiyon Amaçlı Yerinde Üretim

Dezenfeksiyon Amaçlı Yerinde Üretim Dezenfeksiyon Amaçlı Yerinde Üretim Yerinde Üretilen Aktif Maddelerin Avantaj & Dezavantajları 22.11.2016 / BİOSİDAL KONGRESİ - ANTALYA Paketli Satın Almak 1 yada birden çok hazır kimyasalı paketlenmiş

Detaylı

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur.

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. Petty Patent UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. 2017 yılında şu anda faaliyet gösterdiği İstanbul da Selimpaşa Ortaköy Sanayi Bölgesindeki

Detaylı

CEYKA, dünya çapında kabul görmüş kaliteli ekipmanlar kullanarak ürettiği sistemleri dünyanın her yerine sunabilmektedir.

CEYKA, dünya çapında kabul görmüş kaliteli ekipmanlar kullanarak ürettiği sistemleri dünyanın her yerine sunabilmektedir. TESiSLER THE WATER COMPANY CEYKA, su arıtma ve çevre teknolojilerinde 17 yıllık tecrübeye sahip uzman kadrosuyla kendi alanında yurtiçinde ve yurtdışında başarılı bir şekilde ismini duyurmuş olan firmalardan

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

ARSENİK ARITMA UYGULAMALARI Köy ve Beldeler

ARSENİK ARITMA UYGULAMALARI Köy ve Beldeler ARSENİK ARITMA UYGULAMALARI Köy ve Beldeler ARSENIK ARITMA UYGULAMALARI Köy ve Beldeler ARSENİK NEDİR? Arsenik yerkabuğunda en çok bulunan elementlerden biridir. Doğada hem doğal hem antropojenik kaynaklı

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE Billurtuz, the first and largest refined salt factory of Turkey, started production in 1964 in Izmir, Turkey. The initial production capacity of 12.000 tons/year increased

Detaylı

Su Yapıcılar MAXI MINI DC MIDI MINI DLX

Su Yapıcılar MAXI MINI DC MIDI MINI DLX Su Yapıcılar MAXI DS MIDI MINI DC MINI DLX Ölçüler Dimensions MAXI 3 MAXI 4 MAXI 5 MAXI 7000 150 190 240 350 220 V AC / 3 KW 2 x 2.5 x 40 3 x 2.5 x 40 4 x 2.5 x 40 2 x 4 x 40 110 x 35 x 45 110 x 35 x 45

Detaylı

Kırılma Noktası Klorlaması

Kırılma Noktası Klorlaması Kırılma Noktası Klorlaması AMAÇ Farklı oranlarda klor ile amonyağın reaksiyon vermesi sonucu oluşan kalıntı klor ölçümünün yapılması ve verilerin grafiğe aktarılarak kırılma noktasının belirlenmesi. ÖN

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

F U E L S İ S. www.fuelsis.com.tr MOBİL İSTASYONLAR FUELSİS. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG

F U E L S İ S. www.fuelsis.com.tr MOBİL İSTASYONLAR FUELSİS. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG F U E L S İ S MOBİL İSTASYONLAR Akaryakıt Otomasyon LPG CNG FUELSİS Daha Fazla Teknoloji "Akaryakıt Dünyasını teknoloji ile buluşturmak" misyonuyla yola çıkan Fuelsis kurucu ekibi, sektördeki tecrübe ve

Detaylı

GMC FCU-097 ÜRÜNLERİ ÖZELLİKLERİ:

GMC FCU-097 ÜRÜNLERİ ÖZELLİKLERİ: 1 GMC FCU-097 ÜRÜNLERİ ÖZELLİKLERİ: Plastik (ABS) panjurları ile havayı yönlendirme özelliği. Elektrostatik toz boyalı dekoratif görünümlü dış gövde. Üç devirli direkt akuple çift emişli santrifüj fan

Detaylı

İLERİ ARITIM YÖNTEMLERİNDEN FENTON REAKTİFİ PROSESİ İLE ENDÜSTRİYEL BİR ATIK SUYUN ISLAK HAVA OKSİDASYONU

İLERİ ARITIM YÖNTEMLERİNDEN FENTON REAKTİFİ PROSESİ İLE ENDÜSTRİYEL BİR ATIK SUYUN ISLAK HAVA OKSİDASYONU İLERİ ARITIM YÖNTEMLERİNDEN FENTON REAKTİFİ PROSESİ İLE ENDÜSTRİYEL BİR ATIK SUYUN ISLAK HAVA OKSİDASYONU Gülin AYTİMUR, Süheyda ATALAY Ege Üniversitesi Müh. Fak. Kimya Müh. Bölümü 351-Bornova İzmir ÖZET

Detaylı

ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI

ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI 9.Çözünmüş İnorganik ve Organik Katıların Giderimi Yrd. Doç. Dr. Kadir GEDİK İnorganiklerin Giderimi Çözünmüş maddelerin çapları

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Sirkülasyon Pompaları Circulation Pumps Dünyayı koruyan teknolojilerle daha konforlu bir hayat için çalışıyoruz.. Dünyanın önde gelen markaları, uzmanları, bilim insanları ve profesyonel kadroları, gelişen

Detaylı

Endüstriyel Su Arıtımına Uyarlanmış Çözümler

Endüstriyel Su Arıtımına Uyarlanmış Çözümler Endüstriyel Su Arıtımına Uyarlanmış Çözümler Michael Lyko Tarihçe Geleneği Olan Bir Partner 1 1 Tarihçe Geleneği Olan Bir Partner Wiesbaden da tam otomatik SPIRA-CEL spiral sarım üretim hattının işletmeye

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

catalog Reverse Osmosis aritimsan.com

catalog Reverse Osmosis aritimsan.com catalog Reverse Osmosis 2015 01 aritimsan.com Reverse Osmosis Sistemlerinde Türkiye nin Lideri nuçlar vermektedir. Heroes markası altında dizayn edilen Reverse osmos sistemleri geniş teknik ekip ve mühendis

Detaylı

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi About Company Re - Sizing A success story of PAK Tarım Ürünleri LTD. ŞTİ. starting in the year 1986 in Malatya where the best quality apricots grown region in Turkey in order to process, pack and export

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ

KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ FİLTRE MALZEMELERİ KİMYA SANAYİ ecocarb aktif karbonlar ( Toz, granül, silidirik ) Aktif Karbon yüksek oranda karbon ihtiva eden, çok gözenekli ve çok yüksek iç yüzey alanına sahip

Detaylı

BERSEM LE SUYUN TADINA VARIN SEKTÖRÜN LİDERİ

BERSEM LE SUYUN TADINA VARIN SEKTÖRÜN LİDERİ BERSEM LE SUYUN TADINA VARIN SEKTÖRÜN LİDERİ BiZi TERCiH ETMENiZ için 10 NEDEN î Uzman ve profesyonel kadromuzla,iş bilgimizle sizlerin su arıtma sistemi kurma aşamalarınızda yanınızdayız. î Biz ilk önce

Detaylı

Model Envy Pro Kurulum Kılavuzu. Model: Envy Pro. sağlık için...

Model Envy Pro Kurulum Kılavuzu. Model: Envy Pro. sağlık için... Model Envy Pro Kurulum Kılavuzu Model: Envy Pro sağlık için... TERS OZMOS NEDİR? Ozmos, suyun herhangi bir dış kuvvet olmaksızın yarı geçirgen bir zardan, az yoğun ortamdan çok yoğun ortama geçişidir.

Detaylı

HSS High Speed Steel SAW BLADES DAİRESEL TESTERELER

HSS High Speed Steel SAW BLADES DAİRESEL TESTERELER HSS High Speed Steel SAW BLADES DAİRESEL TESTERELER ABOUT US HAKKIMIZDA For over 33 years, Ağır Haddecilik Inc. one of the leading companies in its sector and now it continues to serve the iron and steel

Detaylı

YUMUŞATICILAR İYON DEĞİŞTİRİCİLİ SU YUMUŞATMA CİHAZLARI TİCARİ VE ENDÜSTRİYEL KULLANIMLAR İÇİN

YUMUŞATICILAR İYON DEĞİŞTİRİCİLİ SU YUMUŞATMA CİHAZLARI TİCARİ VE ENDÜSTRİYEL KULLANIMLAR İÇİN Sayfa 1 / 5 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ YUMUŞATICILAR İYON DEĞİŞTİRİCİLİ SU YUMUŞATMA CİHAZLARI TİCARİ VE ENDÜSTRİYEL KULLANIMLAR İÇİN Suyun yumuşatılması, suda Kalsiyum ve Magnezyum tuzlarının yol açtığı sertliğin

Detaylı