Büyük ebatlı baskı ve sonlandırma işlerinizi kolaylaştırın Baskı ve sonlandırma iş akışı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Büyük ebatlı baskı ve sonlandırma işlerinizi kolaylaştırın Baskı ve sonlandırma iş akışı"

Transkript

1 Büyük ebatlı baskı ve sonlandırma işlerinizi kolaylaştırın Baskı ve sonlandırma iş akışı i-cut Suite i-cut Suite sayesinde hataları ortadan kaldırın, zamandan tasarruf edin ve fireleri azaltın. i-cut Suite özellikle büyük ebatlı dijital baskı makineleri ya da dijital kesim sistemleri kullanıcılarını hedefleyen bir baskı öncesi yazılım çözümleri bütünüdür. i-cut Suite, gelen iş bilgilerinin türü, kaynağı ve çeşitliliği ne olursa olsun büyük ebatlı üretimin verimliliğini ve kârlılığını arttırır.

2 Büyük ebatlı baskı iş akışınızı kolaylaştırın i-cut Suite sayesinde hataları ortadan kaldırın, zamandan tasarruf edin ve fireleri azaltın. i-cut Suite şunlardan meydana gelir i-cut Ön kontrol: basit PDF ön kontrolü ve düzenlemesi i-cut Düzen: tabaka yerleşimi optimizasyonu i-cut Temel Düzen: tabela iş akışı yaratma i-cut Üretim Konsolu: mükemmel ayar ile sonlandırma Automation Engine: tüm baskı öncesi iş akışını otomatikleştirme i-cut Suite VERİ GİRİŞ ÖN KONTROL BASKI ALANI DÜZENİ BASKI HAZIRLIK BASKI ALANI DÜZENİ KESİM HAZIRLIK PDF ler ön kontrol RIP e dayanılarak Akıllı yerleştirme SmartMarks (Akıllı işaretler) Otomatik Raporlama ve Düzeltme Tersten yerleşim Kesim yolları oluşturma Düzeltme Görüntüler, EPS, Al... Birbirine ekleme Bıçak izi oluşturma Biliyor muydunuz? i-cut Suite iş akışı, ön kontrolden yerleşime kadar tümüyle otomatikleştirilebilir.

3 BASKI SONLANDIRMA Büyük Formatlı Dijital Baskı Makinesi Mükemmel Dijital Sonlandırma i-cut Üretim Konsolu Kesim bilgileri Biliyor muydunuz? İstenilen şekillerdeki nakliye kutularını doğrudan i-cut Layout tan oluşturabilirsiniz.

4 Ön kontrol ve düzenleme: i-cut Preflight Bir dosyanın bozuk olduğunu çok geç fark etmekten bıktınız mı? Hızlı bir değişiklik yapmak için farklı eski uygulamalara geri dönmekten yoruldunuz mu? i-cut Preflight, büyük ebatlı dijital baskı için basit bir PDF ön kontrol çözümü getirir. Bu, doğru bir iş akışının başlangıç noktasıdır. Problemler baskıya gitmeden önce otomatik olarak raporlanır. Dosyanın neden düzgün basılmadığını anlamaya çalışmak için Adobe Illustrator a geri dönmeye ve zaman kaybetmeye gerek yoktur. i-cut Preflight, otomatik olarak bir rapor oluşturur. Metinleri, yazı tipi sistemde bulunmasa bile düzenleyin. Çok sayfalı PDF leri düzenleyin, sınırlayıcı kutuları ayarlayın, düşük çözünürlüklü görüntüleri başkalarıyla değiştirin, RGB yi CMYK ya dönüştürün veya otomatik olarak layerları birleştirin Hatta kesim yolları oluşturmak veya optimize etmek, bıçak izi ve beyaz separasyonlar eklemek bile mümkündür. Ön kontrol, Esko nun iş akış sunucusu olan Automation Engine ile tam otomatik hale getirilebilir. i-cut Preflight ile ön kontrol profillerinizi oluşturun ve bunları Automation Engine deki iş akışında çalıştırın. Operatör müdahalesi gerektiğinde bir bildirim gönderilir, iş akışı duraklatılarak operatörün dosyayı denetlemesi ve düzeltmesi sağlanır. Operatör işini bitirdiğinde, işe ait akış devam eder. PDF düzenleme ve ön kontrolü, i-cut Preflight ile kolaylaşır.

5 Grafiklerin hazırlanması: i-cut Layout Kesim yollarını çıkarmak ya da bıçak izlerini oluşturmak için Illustrator veya Photoshop a gitmekten bıktınız mı? Kesim yolları oluşturma Bir kesim yolu oluşturmak Adobe Illustrator veya Adobe Photoshop ta büyük çaba gerektirir. i-cut Layout, bu işlemi çok daha kolay hale getiriyor. Özel araçlar, görüntülerde bile kesim konturları oluşturmanızı ve temizlemenizi sağlar. Kesim konturlarını doğrudan i-cut Layout ta oluşturun veya temizleyin. Bıçak izi oluşturma Kesim konturu grafiğin tam kenarında olduğunda, baskı ve kesim arasındaki yanlış ayarlar küçük beyaz çizgilere neden olabilir. Bunu önlemek için, i-cut Layout bir otomatik bıçak izi oluşturma aracına sahiptir. Bu teknoloji, kesim konturu dışında görsel veri mevcut olmasa bile, görüntü piksellerini klonlayacak kadar güçlüdür. i-cut Layout taki otomatik bıçak izi oluşturma aracı ile yanlış ayarları engelleyin. Grafiğinizi genişletin Afiş, bayrak ve diğer tekstil işlerinde, baskı sırasındaki deformasyonu telafi etmek veya basılı bir kenar eklemek için grafiklerin genellikle genişletilmesi gerekir. Grafik işlevi genişletme ile bu kolaylıkla mevcut bilgi yansıtılarak yapılır, hatta çift taraflı grafikler için bile bu işlem kolaylıkla gerçekleştirilebilir. i-cut Layout, tekstil üzerine baskı yaparken deformasyonu telafi etmek için grafiği genişletir.

6 Yerleştirme ve Birbirine Ekleme: i-cut Layout Yerleştirme i-cut Layout, sayfa düzenini en uygun hale getirir. Dikdörtgen şekiller, düzensiz şekiller, çift taraflı işler, çok büyük ebatlı işlerde, i-cut Layout her zaman maliyet açısından en verimli yerleşimi sunacaktır. İşe bağlı olarak, optimizasyonun farklı yolları vardır: i-cut Layout diğer pek çok yazılımın tersine, düzensiz şekiller ile çalışırken tasarımları, onların gerçek kesim konturlarına dayanarak yerleştirir. i-cut Layout dikdörtgen şekiller ile çalışırken, kesimin en az sayıda işlemle yapılmasını sağlar ve çift kesimleri ortadan kaldırır. Çift taraflı işler ile çalışırken, otomatik olarak bir arka taraf yerleşimi oluşturulur. Ön ve arka tasarımların her zaman birbiriyle senkronize olması sağlanır. Maliyet açısından en avantajlı yerleşim için gerçek şekilli yerleştirme Sık sık yeniden basılan işler için i-cut Layout, maksimum yerleşim ayarı yaparak baskı malzemesini optimum şekilde kullanır. Bu, kullanıcının baskı malzemesinden sonuna kadar yararlanmasını sağlar. Birbirine ekleme i-cut Layout, billboard lar gibi çok büyük ebatlı işler için mükemmeldir. Değişken ebatlarda boşluklar veya üst üste bindirmeler eklemenize olanak sağlar. Özel uygulamalar için düzenli olmayan eklemeler tanımlanabilir: bina giydirme, baskılı duvarlar, mağaza stantları... Şablon olarak saklanan bu birbirine ekleme düzenleri, ilerideki işlerinizin hazırlık sürelerini de ciddi ölçüde kısaltır. Bir birleştirme raporu, montaj işlemini kolaylaştırır. Ayrı ayrı eklemeleri modifiye edin ve birbirine ekleme düzenini gelecekteki işler için şablon olarak kaydedin.

7 i-cut Layout Essential Tabela yapımında gerekli bir yazılım i-cut Layout Essential, profesyonel tabela yapımcıları için tüm gerekli işlevleri içerir. Grafik ekleme, üretim ayarlarını girme, kesim çizgileri oluşturma, dinamik işaretler ekleme, gerçek şekil yerleştirme, PDF ve kesim dosyaları export etme tüm tabela iş akışlarında temel işlemlerdir. Hem Mac hem de Windows da çalışan i-cut Layout Essential, öğrenme eğrisini son derece kısaltan, basit ve sezgisel bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. i-cut Layout Essential, akıllı yerleştirme için sezgisel bir kullanıcı arayüzü sunar. Hazırlık süresini kısaltır i-cut Layout Essential, tabela yapımcılarının, bilgisayarın yüksek performansından ödün vermeden aynı anda bir kaç iş üzerinde çalışmasına olanak sağlar. Kullanıcılar i-cut Layout Essential ile hata riskini ortadan kaldırır ve hazırlık süresini minimum seviyeye indirir. Bu, acil siparişlerin ve düşük miktarlı işlerin hakim olduğu bir ortamda çok önemlidir. Birkaç işi aynı anda yürüterek, iş hazırlığı süresini minimuma indirin. Ücretsiz deneyin i-cut Layout Essential, abonelik tabanlıdır. Büyük bir ön yatırım yerine, ufak bir aylık harcamayı tercih edin ve istediğiniz zaman aboneliğinizi durdurun. Üretiminizdeki en yoğun dönemleri karşılamak için idealdir ve son güncellemeleri asla kaçırmazsınız. Bu tabela yapımı düzenleme yazılımını Mac ve PC de ücretsiz deneyin. Buradan indirebilirsiniz; i-cut Layout Essential yazılımını ücretsiz indirin

8 Otomasyon Automation Engine, i-cut Suite in parçalarını birleştirir ve tüm baskı öncesi üretim sürecini otomatikleştirir. Automation Engine sayesinde şimdi tüm i-cut Suite işlevlerini, çalışma dosyalarına eklenebilen dinamik iş akışlarıyla gerçekleştirmek artık mümkün. Bu da, çok daha az operatör müdahalesi ve daha az potansiyel hata anlamına gelir. Mac veya PC üzerinden operatörler iş akışını kolayca izleyebilir ve kapsamlı bir durum iş listesi aracılığıyla gerektiğinde etkileşime girebilirler. İşler otomatik olarak yapılarak, operatörler tekrar eden külfetlerden kurtarılır. Automation Engine ayrıca Yönetim Bilgi Sistemleriyle kolaylıkla entegre edilebilir ve bu sayede otomatik iş oluşturulması ve iş parametrelerinin iş akışına XML verileriyle gönderilmesi sağlanır. Automation Engine, tüm baskı öncesi üretim sürecini otomatik hale getirerek operatörleri tekrar eden görevlerden kurtarır. i-cut Üretim Konsolu ile mükemmel ayar Her şey üretim için hazır olduğunda, i-cut Layout, birisi baskı dosyası (PDF) ve diğeri tüm ilgili kesim bilgilerini içeren kesim dosyası olmak üzere, 2 adet dosya oluşturur. i-cut Üretim Konsolu, bıçaksız kesim konturlarının basılı görüntülerle mükemmel şekilde eşleşmesini sağlar. Başka yöntemlerde genellikle, basılı grafikler ve kontur kesimi arasındaki hafif bozulmalar kabul edilemez sonuçlara neden olabilir. i-cut Üretim Konsolu, baskı sonucundaki gerçek boyutları ve konumları bir kamerayla kaydeder. Ardından sonlandırma işlemi grafiğin şekline uyarlanır. i-cut Üretim Konsolu, baskı sonucundaki gerçek konumları kaydeder. JUL14 G _TR 2014 Esko. Her hakkı saklıdır. Firma bütün özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da. yapamayacakları 10 şey

Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da. yapamayacakları 10 şey Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da yapamayacakları 10 şey Çoğu tabela üreticisi, gelen dosyaları kontrol edip düzeltmek ve işleri baskıya hazır hale getirmek için yoğun bir şekilde Adobe Illustrator

Detaylı

Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü

Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü WebCenter WebCenter, iş süreçlerini, onay döngülerini ve dijital ambalajlama varlıklarını yöneten güçlü bir web tabanlı Ambalajlama Yönetim platformudur. Spesifikasyon

Detaylı

ECDL ImageMaker Müfredat

ECDL ImageMaker Müfredat ECDL ImageMaker Müfredat Test Hedefleri: ECDL ImageMaker testi bir görüntü işleme uygulaması kullanarak Adayın yetkin olmasını ve sayısal görüntülerin altında yatan ana kavramların bazılarını anlamasını

Detaylı

Fiery Spot Renk Baskisi

Fiery Spot Renk Baskisi Fiery Spot Renk Baskisi Özgür Yazar Fiery Grubu Seminer Programı Renk Yönetimine Giriş (LINK) 23.01.2017 Pazartesi 15:00 Renk Yönetimi ve dijital baskı için doğru dosya hazırlama yöntemleri (LINK) 06.02.

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Autodesk Inventor 2012 Yenilikler AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Hızlı Açık Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Kullanıcı Etkileşimi / müdahalesi Geliştirilmiş Modelleme

Detaylı

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE İŞLEME VERİMLİLİĞİNİZE İVME KAZANDIRIN Programlama zamanınızı %90 a kadar önemli ölçüde azaltın. Daha Akıllı Programlama Unsur tabanlı işleme

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Fiery Command WorkStation 6 FS200 Renk ayarları

Fiery Command WorkStation 6 FS200 Renk ayarları Bu belge nasıl kullanılır? Bu araç, eski Fiery renk akış grafiği resminin yerini alır. Kullanıcılara Fiery sunucusu üzerinde izlenen renk işleme planı hakkında ayrıntılar vermek için tasarlanmıştır. Bu

Detaylı

18HLK02S_TUM (18 = YAYIN TARIHI, HLK= HALK GAZETESI, 02= 2 SAYFA, S=SEHIR BASKISI, TUM = TUM BOLGELERE GIDECEK)

18HLK02S_TUM (18 = YAYIN TARIHI, HLK= HALK GAZETESI, 02= 2 SAYFA, S=SEHIR BASKISI, TUM = TUM BOLGELERE GIDECEK) Sayfa Gönderme Standartları : Turkuvaz Matbaacılık Yay. A.Ş. gazete baskı tesislerine CD, E-posta, FTP ile baskı için doküman gönderilirken dikkat edilmesi gereken noktalar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur:

Detaylı

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz...

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz... Matbaaların ihtiyacı olan çözümleri sunuyoruz... 25 yıllık sektör profesyonellerince hazırlanan SmartAnt3, baskı sektöründeki Web Ofset ve Tabaka Ofset üretimi yapan matbaaların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek

Detaylı

Sayfa Gönderme Bilgi Notları :

Sayfa Gönderme Bilgi Notları : Sayfa Gönderme Bilgi Notları : Turkuvaz Matbaacılık Yay. A.Ş. baskı tesislerine CD, E-posta, FTP veya Agfa Apogee Portal programı ile sayfa gönderilirken dikkat edilmesi gereken noktalar aşağıda bilgilerinize

Detaylı

3D Ölçüm Verilerinin Analizi

3D Ölçüm Verilerinin Analizi GOM Workshop Serisi Sac Metal Şekillendirme 3D Ölçüm Verilerinin Analizi Volkan TÜREMİŞ 12 Nisan, 2017 Tüm Yüzey Geometri Analizi Sac Metal Şekillendirme Uygulamaları Tasarım ve Simülasyon Sac metalin

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Ekran Arayüzü ve Obje Seçimi (V )

Ekran Arayüzü ve Obje Seçimi (V ) FieldGenius harita ekranı tüm menülere ulaşımın sağlandığı ana ekrandır. Çizim ekranı dinamik özelliklere sahip olup objeler grafik ekrandan seçilebilir. Bu sayede nokta aplikasyonu, mesafe ölçümü gibi

Detaylı

Fiery Command Workstation 6.1 ve Dosya Hazirlama

Fiery Command Workstation 6.1 ve Dosya Hazirlama Fiery Command Workstation 6.1 ve Dosya Hazirlama Özgür Yazar Fiery Grubu Öğrenecekleriniz Fiery baskıya hazırlama çözümlerine genel bakış Beş verimli baskıya hazırlama senaryosu Ürün kaynakları ve eğitici

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Çizim Yapma. Renk. Boyama

Çizim Yapma. Renk. Boyama Çalışma Alanı Çalışma alanıyla ilgili temel bilgiler Çalışma alanını özelleştirme Araçlar Araç galerileri Güvenli Mod Dilimleme ve kesme aracı galerisi Birden çok çalışma yüzeyi oluşturma Çökmeden sonra

Detaylı

O T O M A S Y O N P A R T N E R İ N İ Z C O F A S O. T A S A R I M G E L İ Ş T İ R M E Ü R E T İ M K O M P L E S Ü R E Ç M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ

O T O M A S Y O N P A R T N E R İ N İ Z C O F A S O. T A S A R I M G E L İ Ş T İ R M E Ü R E T İ M K O M P L E S Ü R E Ç M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ O T O M A S Y O N P A R T N E R İ N İ Z C O F A S O. T A S A R I M G E L İ Ş T İ R M E Ü R E T İ M K O M P L E S Ü R E Ç M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ Performans Küresellik Başarı c o f a s o, e l e k t r i

Detaylı

Akıllı Mürekkep Tasarrufları Kılavuzu

Akıllı Mürekkep Tasarrufları Kılavuzu Akıllı Mürekkep Tasarrufları Kılavuzu Fiery proserver, her zaman mümkün olan en düşük mürekkep hacmini kullanır ve dolayısıyla son derece düşük maliyetlidir. Varsayılan ayar bile ICC profilleri kullanarak

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır.

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır. gokcelik.com Raf ve sergileme üniteleri üretmek üzere, 1976 yılında kurulan Gökçelik, kurulduğu günden bu yana geçen 40 yıllık zaman diliminde Türkiye perakendesinin ve endüstrisinin geçirdiği gelişim

Detaylı

NETCAD GIS. Dr. Cemal Sevindi

NETCAD GIS. Dr. Cemal Sevindi NETCAD GIS Dr. Cemal Sevindi NETCAD Kullanıcı Karşılama Ekranı NETCAD Araç Çubukları NETCAD Araç Çubukları ve Özellikleri Yazılımın ekranının en üst kısmında Windows standart tanım çubuğu bulunmaktadır.

Detaylı

ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME. atel sistem

ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME. atel sistem endüstriyel görüntü işleme ölçüm ve kontrol leri, tecrübe ve bilgi birikimiyle işletmelerin ihtiyaçlarını en kapsamlı şekilde analiz ederek, en ekonomik ve uygun çözümü sunar. Son yılların vazgeçilmez

Detaylı

Tüm T3 Sistem ve T3 Kumaş Sistem çeşitleri mevcuttur. T3-800 sistem görsel grafik panelleri T3-800 sistem aksesuarları:

Tüm T3 Sistem ve T3 Kumaş Sistem çeşitleri mevcuttur. T3-800 sistem görsel grafik panelleri T3-800 sistem aksesuarları: T3-800 sistem görsel grafik panelleri T3-800 sistem aksesuarları: Görsel grafik panellerinizi T3-800 Sistem ile birlikte tasarlamak ve monte etmek çok kolaydır. FF Düz Ayak Tek/Çift Taraflı DBJ 14/30mm

Detaylı

MS POWERPOINT 2010. Şekil 111 Powerpoint 2010 Programını Başlatmak

MS POWERPOINT 2010. Şekil 111 Powerpoint 2010 Programını Başlatmak MS POWERPOINT 2010 1.Giriş: PowerPoint, Windows ortamında çalışan bir sunu paket programıdır. Metin, taslak, çizim ve grafikler kullanılarak sunular, slaytlar, broşürler, bildiriler, konuşmacı notları

Detaylı

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir.

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir. Netsis 3 Netsis 3 Netsis 3, Netsis ERP ürün ailesinin 3. Boyuta taşınmış yeni arayüz ve işlevleriyle karşımıza çıkan yeni yüzüdür. 3. Boyut, Logo ürün ailesi için ortak bir hedefi işaret eder, çünkü yapılan

Detaylı

Suite 14. Ambalajlama Yönetimi, Tasarım ve Ön Prodüksiyon. Suite 14 yazılımı aşağıdakileri kapsar:

Suite 14. Ambalajlama Yönetimi, Tasarım ve Ön Prodüksiyon. Suite 14 yazılımı aşağıdakileri kapsar: Suite 14 Ambalajlama Yönetimi, Tasarım ve Ön Prodüksiyon Suite 14 Yazılımı ambalaj, tabela ve stand için üretim öncesi yazılım araçlarından oluşan eksiksiz bir araçtır. Suite 14, marka sahiplerinin, reklam

Detaylı

Renk Yönetimi 2. Özgür Yazar. Fiery Grubu

Renk Yönetimi 2. Özgür Yazar. Fiery Grubu Renk Yönetimi 2 Özgür Yazar Fiery Grubu Seminer Programı Renk Yönetimine Giriş (LINK) 23.01.2017 Pazartesi 15:00 Renk Yönetimi ve dijital baskı için doğru dosya hazırlama yöntemleri 06.02. 2017 Pazartesi

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

Mikrotek A.Ş. kendi üretimi olan DC motor sürücü panoları ile haddehane sektöründe PLC ve bilgisayar destekli otomasyon çözümleri üretmektedir.

Mikrotek A.Ş. kendi üretimi olan DC motor sürücü panoları ile haddehane sektöründe PLC ve bilgisayar destekli otomasyon çözümleri üretmektedir. Mikrotek Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2827 sokak No:28/3 1.Sanayi Sitesi 35110 İ Z M İR TÜRKİYE Tel:90-232-458 92 73 Fax:90-232-433 74 78 E-mail:info@mikrotek.com Internet:www.mikrotek.com GİRİŞ Mikrotek

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com Gündem Demo 3D ile Geleceği Görmek 1 Dijitalis Dijitalis, stratejik taktiksel ve operasyonel doğru kararlar verebilmek ve dinamik değişiklere çok hızlı adapte olabilmek için entegre çözümler sunar. Tedarik

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Düşük tirajlı işler için hızlı ve çok yönlü sonlandırma. Kongsberg i-xe10 Auto

Düşük tirajlı işler için hızlı ve çok yönlü sonlandırma. Kongsberg i-xe10 Auto Düşük tirajlı işler için hızlı ve çok yönlü sonlandırma Kongsberg i-xe10 Auto Kongsberg i-xe10 Auto Düşük tirajlı üretimi ayağınıza getiriyor! Ofset, dijital baskı, serigraf baskı veya açık hava reklam

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

Animasyon Teknikleri, Ses ve Video İşlemleri 1 / 18

Animasyon Teknikleri, Ses ve Video İşlemleri 1 / 18 Animasyon Teknikleri, Ses ve Video İşlemleri 1 / 18 4. SEMBOLLER Animasyon yazılımı çizilen şekilleri veya çalışma içerisine aktarılan şekilleri sembollere dönüştürerek kütüphanede saklayabilir. Kütüphanede

Detaylı

İnşaat Mühendisliği Yazılımları Yıl Sonu Kampanyası 2010 yılı sonuna kadar geçerlidir. Yazılım Çözümleri Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı

İnşaat Mühendisliği Yazılımları Yıl Sonu Kampanyası 2010 yılı sonuna kadar geçerlidir. Yazılım Çözümleri Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı Yazılım Çözümleri Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı Staad.Pro Kesit Sihirbazı Staad Foundation Ram Connection ProSteel 2500 ProSteel Professional Power Rebar Dünyada en yaygın kullanılan genel yapı modelleme,

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

Değişken Veri Yazdırma

Değişken Veri Yazdırma 2014 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 11 Haziran 2014 İçindekiler 3 İçindekiler Değişken veri yazdırmaya

Detaylı

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli simaris design basic www.siemens.com/sdbasic SIMARIS design basic ile amacınıza odaklanın Binalarda

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

BASIMEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. Basımevi Şube Müdürü Görev Tanımı GÖREVE İLİŞKİN BİLGİLER. Birimi : Basımevi Müdürlüğü. Görevin Adı : Şube Müdürü

BASIMEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. Basımevi Şube Müdürü Görev Tanımı GÖREVE İLİŞKİN BİLGİLER. Birimi : Basımevi Müdürlüğü. Görevin Adı : Şube Müdürü BASIMEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Basımevi Şube Müdürü Görev Tanımı Görevin Adı : Şube Müdürü Bağlı Bulunduğu Unvan : Genel Sekreter 2. GÖREVİN KAPSAMI Mevzuatla belirlenen görevlerden sorumluluğundaki iş ve işlemleri,

Detaylı

.docx veya.doc (2007 ve üzeri sürümlerde.docx iken sürümlerinde.doc tur.) 1.Belge Başlığı

.docx veya.doc (2007 ve üzeri sürümlerde.docx iken sürümlerinde.doc tur.) 1.Belge Başlığı MİCROSOFT WORD (KELİME İŞLEMCİ) Dosya Uzantısı.docx veya.doc (2007 ve üzeri sürümlerde.docx iken 1997 2003 sürümlerinde.doc tur.) Genel Ekran Görünümü 1.Belge Başlığı 2.Sekmeler 3.Sekme Şeridi 5.Cetveller

Detaylı

AutoCAD 2012 Yenilikler

AutoCAD 2012 Yenilikler AutoCAD 2012 Yenilikler www.abcadcam.com.tr AutoCAD 2012: Tasarım ve Dokümantasyon Fikirlerinizi yüzey, örgü (mesh) ve katı modelleme araçlarıyla tam olarak keşfedin. Model dokümantasyon araçlarıyla çok

Detaylı

Event Photo nasıl çalışır? 1. Akıllı telefonu EventPhoto WiFi ağına bağlayın 2. Fotoğraf çekin ya da galeriden fotoğraf seçin 3. Print tuşuna basın

Event Photo nasıl çalışır? 1. Akıllı telefonu EventPhoto WiFi ağına bağlayın 2. Fotoğraf çekin ya da galeriden fotoğraf seçin 3. Print tuşuna basın Satış sunumu Event Photo nasıl çalışır? 1. Akıllı telefonu EventPhoto WiFi ağına bağlayın 2. Fotoğraf çekin ya da galeriden fotoğraf seçin 3. Print tuşuna basın Hedef kitle Çocuk kulüpleri, ak/vite merkezleri,

Detaylı

TEMEL BİLGİSAYAR. Ders Notları. Yard. Doç. Dr. Seyit Okan KARA

TEMEL BİLGİSAYAR. Ders Notları. Yard. Doç. Dr. Seyit Okan KARA TEMEL BİLGİSAYAR Ders Notları Yard. Doç. Dr. Seyit Okan KARA İÇERİK Excel program penceresi elemanlarının tanıtımı. Menüler ve araç çubuklarının içerikleri ve uygulamaları. Dosya, Düzen ve Görünüm menülerinin

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız ile Autodesk firması arasında yapmış olduğumuz ortak çalışmalar neticesinde

Detaylı

FAN SELECTOR FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI.

FAN SELECTOR FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI. FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI YAZILIM TANIMI Fan Selector yazılımı havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinde kullanılan fanların performans hesaplamalarının yapılması ve çalışma şartlarına en uygun

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

POWER BI. Power BI Bileşenleri: Power BI'daki İş Akışı

POWER BI. Power BI Bileşenleri: Power BI'daki İş Akışı POWER BI Power BI, birbirinden bağımsız veri kaynaklarınızı tutarlı, görsel olarak sürükleyici ve etkileşimli öngörülere dönüştürmenizi sağlamak için birlikte çalışan yazılım hizmetlerinden, uygulamalardan

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme TEKNOLOJIMIZ En son görüntü işleme teknolojilerini kullanarak, istenilen her noktada, geçen insanları sayar,detaylı sayma raporlarını ofisinize kadar getirir.mağazalarda, alışveriş merkezlerinde,her türlü

Detaylı

İçindekiler. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Mouse 2 ile çalışmaya başlamanıza yardımcı olur.

İçindekiler. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Mouse 2 ile çalışmaya başlamanıza yardımcı olur. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Mouse 2 ile çalışmaya başlamanıza yardımcı olur. Bu kılavuzdaki tanımlarda Windows 7 ve Mac OS X Mountain Lion işletim sistemleri baz alınmıştır. Bu tarayıcı ve yazılımını

Detaylı

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR UZAKTAN OKUMA IDSpecto.collector Farklı Üreticilerin Sayaçlarını Online Olarak Okuma Sayaç markası ne olursa olsun IDSpecto. collector modülü enerji marketinde ihtiyaç duyulan tüm değerleri güvenilir bir

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

Metin Tabanlı İçerik Oluşturma Araçları

Metin Tabanlı İçerik Oluşturma Araçları Metin Tabanlı İçerik Oluşturma Araçları Microsoft Office Word Kelime işlemci, görsel nesnelerin veya çizimlerin resim ya da arka plan olarak kullanıldığı metinler oluşturabilen, harita ve tablo gibi şekiller

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER 1 TASARIM 1 Tasarım Nedir? 1 Gerçek Hayatımızdaki Tasarım Ürünleri 2 Teknoloji Ortamındaki Tasarım Ürünleri 3 Tasarım Yeteneğinin Keşfedilmesi 4 Tasarım Ürününün Meydana Gelmesi

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 2 Kullanıcıların site içeriğini belirlemede rol oynadığı, Dinamik, Teknik bilgi gerektirmeyen, Çok yönlü etkileşim sağlayan,

Detaylı

Hoş Geldiniz! Yandex.Disk aracılığıyla neler yapabileceğiniz konusunda açıklamaları bu dosyada bulabilirsiniz:

Hoş Geldiniz! Yandex.Disk aracılığıyla neler yapabileceğiniz konusunda açıklamaları bu dosyada bulabilirsiniz: Hoş Geldiniz Yandex.Disk ile dosyalar hep yanınızda. Dünyanın her yerinde, internet bağlantısı olan tüm cihazlardan fotoğraf, video ve dökümanlarınıza erişebilirsiniz. Yandex.Disk aracılığıyla neler yapabileceğiniz

Detaylı

Termal görüntülerin kapsamlı analizi. testo IRSoft: Yüksek-performanslı profesyonel Türkçe yazılım

Termal görüntülerin kapsamlı analizi. testo IRSoft: Yüksek-performanslı profesyonel Türkçe yazılım Termal görüntülerin kapsamlı analizi testo IRSoft: Yüksek-performanslı profesyonel Türkçe yazılım testo IRSoft Termal görüntülerin analizi, değerlendirilmesi ve belgelendirilmesi Üst düzey termografide,

Detaylı

Isısal Ciltleme Kapakları STEELCRYSTAL-STEELMAT ISISAL CİLTLEME Şeffaf ya da mat seçenekleri ile PVC kapak cilt kapağı. Eşsiz U-kanallı çelik sırt. standart renkler siyah beyaz bordo mavi sırt kalınlıkları

Detaylı

2. Belgeye Metin Ekleme

2. Belgeye Metin Ekleme METİN İŞLEMLERİ Flashta 2 çeşit metin vardır:1)tlf metni 2)Klasik metin 1)TLF Metni : CS5 ile başlayan metin türü. TLF metni FLA dosyanızın yayınlama ayarlarında ActionScript 3.0 ve Flash Player 10 veya

Detaylı

YENİLİKÇİ METROLOJİ DİŞLİ KALİTENİZİ ARTIRIYOR. BU NEDENLE MARGEAR VAR

YENİLİKÇİ METROLOJİ DİŞLİ KALİTENİZİ ARTIRIYOR. BU NEDENLE MARGEAR VAR 2 M arg e a r. Di ş l i Ö l çme M a k i n e l e r i YENİLİKÇİ METROLOJİ DİŞLİ KALİTENİZİ ARTIRIYOR. BU NEDENLE MARGEAR VAR MARGEAR ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com,

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

Her ölçüm için ilk tercih

Her ölçüm için ilk tercih Termografi Uygulaması Her ölçüm için ilk tercih Yeni termal kameralar 865 872 kendi sınıfının en iyi görüntüsüne sahiptir, bina ve sistemleri incelemeyi daha önce olmadığı kadar kolay hale getirir. 1 Birçok

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Baskı Öncesı Hazırlık ve Önerilen İş Akışı

Baskı Öncesı Hazırlık ve Önerilen İş Akışı Baskı Öncesı Hazırlık ve Önerilen İş Akışı www.ceyhunakgun.com www.adobebilgi.com 331 www.baskioncesi.com hedefler ve uzmanları 1. Basım yayın teknolojilerinin kullanıldığı tüm alanlarda zamana karşı bir

Detaylı

HYPERVSN Teknik Bilgiler

HYPERVSN Teknik Bilgiler E-BROŞÜR HYPERVSN Teknik Bilgiler PARAMETRE TANIMI DEĞERLER MAKSİMUM GÖRÜNTÜ BOYUTU(ÇAP) 567 mm BOYUTLAR 567 MM DERİNLİK 174 mm LED Lİ KANAT SAYISI 4 DÖNME HIZI 670 RPM KANAT BAŞINA LED SAYISI 168 ORT.

Detaylı

5.Slayt ana hat görünümü 6.Görev bölmesi penceresi 7.Not alanı 8.Durum çubuğu

5.Slayt ana hat görünümü 6.Görev bölmesi penceresi 7.Not alanı 8.Durum çubuğu MS POWERPOINT 2010 PowerPoint, Windows ortamında çalışan bir sunu paket programıdır. Metin, taslak, çizim ve grafikler kullanılarak sunular, slaytlar, broşürler, bildiriler, konuşmacı notları ve taslaklar

Detaylı

Bystronic: Best choice.

Bystronic: Best choice. YAZILIM + SERVIS BySoft 7 4 YAZILIM BySoft 7 Parçaların tasarlanması ve hesaplanması, kesim planlarının ve bükme programlarının oluşturulması, üretim proseslerinin planlanması ve denetlenmesi: BySoft

Detaylı

tasarımı için esas ihtiyaç duyduğunuz araçlar

tasarımı için esas ihtiyaç duyduğunuz araçlar Verimli ambalaj tasarımı için esas ihtiyaç duyduğunuz araçlar Ambalaj ve POS stantları tasarlarken hangi yazılım işlevlerinin size yardımcı olabileceğini öğrenin. Yönetici özeti Dünya çapında, çok çeşitli

Detaylı

KAWAHARA TXR Ayıklama Makinesi (Offline Blanking)

KAWAHARA TXR Ayıklama Makinesi (Offline Blanking) KAWAHARA TXR Ayıklama Makinesi (Offline Blanking) Fulya Mahallesi, Akıncı Bayırı Sokak, Meriç Konak 11 No:17/B K:6 D:27 34360 Mecidiyeköy, Şişli / İSTANBUL T. 0212 221 18 13 info@imagemakine.com www.imagemakine.com

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood X1. İnovasyon sınır tanımıyor...

Lachenmeier Stretch Hood X1. İnovasyon sınır tanımıyor... Lachenmeier Stretch Hood X1 İnovasyon sınır tanımıyor... Lachenmeier Stretch Hood Azaltılan elektrik tüketimi Önceki modellerimize oranla %40. Küçültülen ebatlar Maliyetli fabrika alanından avantaj. Azaltılan

Detaylı

Microsoft Word 2010 Uygulama 1

Microsoft Word 2010 Uygulama 1 Microsoft Word 2010 Uygulama 1 1. Bulunduğunuz bilgisayarın Belgelerim klasörü altında adına kendi numaranızı verdiğiniz bir klasör oluşturun. Uygulamaya başlamadan önce Elektronik Destek Sisteminde bulunan

Detaylı

TRS Compare Manager Hotel Rate Shopper

TRS Compare Manager Hotel Rate Shopper TRS Compare Manager Hotel Rate Shopper TRS Hotel Rate Shopper Compare Manager; içinde bulunduğunuz rekabetçi sistemi ve sektörün trend belirleyicilerini göz önünde bulundurarak, otelinizin fiyat stratejisini

Detaylı

SolidWorks Macro, SolidWorks API. Yusuf MANSUROĞLU Mühendislik Hizmetleri Müdür Yardımcısı

SolidWorks Macro, SolidWorks API. Yusuf MANSUROĞLU Mühendislik Hizmetleri Müdür Yardımcısı SolidWorks Macro, SolidWorks API Yusuf MANSUROĞLU Mühendislik Hizmetleri Müdür Yardımcısı 06.08.2014 SolidWorks Macro, SolidWorks API SolidWorks Makro Makro Kaydetme Kayıtlı Makro Çalıştırma Kayıtlı Makro

Detaylı