Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü"

Transkript

1 Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü WebCenter WebCenter, iş süreçlerini, onay döngülerini ve dijital ambalajlama varlıklarını yöneten güçlü bir web tabanlı Ambalajlama Yönetim platformudur. Spesifikasyon Onay Süreç Varlık WebCenter ambalaj iş sürecinizdeki teknik özelliklerinizi ve iletişiminizi geliştirir WebCenter daki dinamik formlar ve ortak araçlar ambalajlama ve baskı tedarik zincirinin tüm paydaşları arasında veri paylaşımını ve iletişimi geliştirmeye yardımcı olur. Şirket içi kreatif, pazarlama, ambalaj tasarımı ve mühendislik gruplarınızla, şirket dışından tedarikçiler ve satıcılarla sanal ortamda gerçek zamanlı olarak çalışın. WebCenter iş süreçlerinizi sadeleştirir Güçlü iş akışı, kullanımı kolay süreç yönetimi araçları, iş süreçlerinizi verimli bir şekilde yönetmenize ve süreç içindeki gereksiz adımları ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. WebCenter: şirket dışı paydaşlar için bir pencere WebCenter, hızlı ve hassas bir çevrimiçi görüntüleme aracıyla desteklenen onay döngülerini güvenli bir şekilde yönetmenize ve otomatikleştirmenize yardımcı olur. Akıllı onay ve not ekleme penceresi, kullanımı kolay arayüzü ve akılı ambalajlama araçları WebCenter ın, hem grafik dosyaları hem de yapısal dosyaların yönetimi ve onaylanması için en iyi platformdur. WebCenter: dijital dosyalar için bir merkezdir WebCenter Projeleri her tür belge içerebilir: CAD dosyaları, grafik dosyaları, tablolar, teklifler, satın alma emirleri, müşteri spesifikasyonları... Bu belgelerden her birinin sürümlerini ve geçmişlerini otomatik olarak korur.

2 WebCenter: çok Ambalajlama şartname yönetimi WebCenter, ambalajlama şartname yönetimi ve ihtiyaç toplama için ideal bir platformdur. Marka Sahibi Önemli Noktalar Webcenter Operatör yapılandırılabilir ambalajlama bilgilendirme ve sipariş formları 3. şahıs kaynaklarından spesifikasyon toplamak için bilgi alma verme aktarma araçları Spesifikasyonu bir birlikte çalışma süreci haline getiren iş akışı desteği Faydaları Daha iyi veri toplama ve sorunsuz veri paylaşımı sayesinde kaliteyi arttırır Mevcut verileri yeniden kullanarak ve akıllı formlar yaratarak şartname hatalarını azaltır Departmanlar ve tedarikçiler arasındaki iletişimi geliştirir Ambalaj süreç yönetimi WebCenter, tasarım, baskı öncesi ve baskı hizmeti sağlayıcıları için ideal entegre süreç yönetim sistemidir Bir talep başlatın Bir proje başlatın Çizim oluşturun Onay alın Repro gerçekleştirin... Önemli Noktalar WebCenter ve üretim sisteminiz arasında otomatik iş oluşturma ve veri paylaşımı Automation Engine, ArtiosCAD ve editörlerle sorunsuz entegrasyon Onay ve inceleme için otomatik belge yayınlama Merkezi varlık yönetimi ve ilerleme raporları Faydaları Müşteriler, satış ve operatörler arasında gelişmiş iletişim sayesinde daha kısa iş geri dönüş süresi Talepler, onaylar ve rapor oluşturmayı otomatikleştirerek maliyet ve zamandan tasarruf sağlar Verimli müşteri onaylama ve ön izleme araçlarıyla kaliteyi artırır

3 yönlü bir çözüm Ambalajlama onayı yönetimi WebCenter, grafik içeriğin her yerden ve her zaman incelenebilmesine ve onaylanmasına olanak tanıyan bir platformdur. Operatör Önemli Noktalar Webcenter Güçlü çevrimiçi görüntüleme ve not ekleme araçları Hiper gerçekçi 3D model görüntüleme Kullanımı kolay ve yapılandırılabilir kullanıcı arabirimi Onaylayıcı Faydaları Matbu prova baskılarında veya sevkıyat maliyetlerinde %60 azalma Kaliteli geri bildirim ve daha az müdahale sayesinde operatör sürelerinden %25 tasarruf Onay dönüş süresi artık birkaç hafta değil birkaç gün Ambalajlama portföy yönetimi Teknik ana hatlar, tasarım, grafikler, logolar, görüntüler ve diğer ambalaj öğelerinden oluşan bir markanın ambalajlama varlıkları için esnek, merkezi, güvenli, çevrimiçi dijital depodur. Önemli Noktalar Güçlü arama becerileri Yerleşik ambalajlama dosyalarıyla entegrasyon: ArtiosCAD, Adobe Illustrator, ArtPro Varlık oluşturma için ArtiosCAD, Automation Engine ile sorunsuz entegrasyon Powerful Viewer: her tür grafik dosyayı destekler Faydaları Merkezi depolama sayesinde varlıkların daha iyi bir şekilde yeniden kullanılabilmesini sağlar Sürüm kontrolü ve geçmiş izlemeyle sorumluluğu geliştirir Hızlı belge geri alma ve veri paylaşımıyla verimliliği geliştirir

4 İş süreçlerinizi hızlandırın ve iş dönüş süresini kısaltın WebCenter platformu, siparişten nakit süreçlerine kadar tüm boyutların senkronize edilmesini sağlar. Satış departmanı ve müşterilerinizden talepler toplamakla başlar ve talep müşteriye teslim edilene kadar yönetilmesini sağlar. Verimli süreç yönetimi sizin daha verimli olmanızı sağlar. Bunun karşılığında daha fazla müşteri memnuniyeti, ürün kalitesi ve daha kısa teslimat ve piyasaya sunum süresi elde edilir. Şablona dayalı proje oluşturma ve dinamik formlar, önceden tanımlanmış işlem akışıyla, tasarım taleplerini, sipariş süreçlerini ve yeni bir projeye başlamayı kolaylaştırır. Kullanıcı dostu iş akışı şeması ve güçlü süreç modülü karmaşık iş süreçlerinin eşleştirilmesini ve yönetilmesini kolaylaştırır. Çizim yönetimi, dijital satış talepleri veya etiket sipariş süreçleri; WebCenter, sürecinizi verimli bir şekilde yönetebilmeniz için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Özelleştirilebilir proje talep formu. Kullanıcı dostu iş akışı şeması karmaşık iş süreçlerinin eşleştirilmesine ve yönetilmesine olanak tanır.

5 Görüntüle, not ekle ve karşılaştır WebCenter, kullanımı kolay görüntüleme ve not ekleme araçları sağlayarak, herkesin aynı sayfada çalışmasına olanak sağlar. WebCenter deki yüksek çözünürlüklü Viewer ı kullanarak CAD dosyalarını, PDF dosyalarını ve imaj dosyalarını görüntüleyebilir, işaretleyebilir ve onaylayabilirsiniz. Görüntüleyici tek sayfayı, çok sayfayı ve konumlandırma belgelerini aynı görüntüleme ortamında destekler. Süreç açıklamaları Grafikler, besleme değerleri, renkleri görüntüleyin ve not edin Not ekleme ve görüntüleme araçları kullanıcıların yorumlar eklemelerine, düzeltmeleri doğru olarak göstermelerine ve dosyalarla etkileşim kurmalarına olanak tanır. Not ekleme çerçevesi kimin, neyi, ne zaman söylediğini takip eder. Ayrıca her notun durumunu da gösterir. Sürüm karşılaştırma Viewer kullanıcıların mürekkep bilgilerini ve miktarlarını ölçmelerine olanak tanır. Belge geçmişine bakabilir ve onay verebilirsiniz. Birden fazla sürüm kullanılabilir durumdaysa, karşılaştırma aracı farklılıkları vurgular. Hatta, farklı belgelerin farklı sürümleri üzerinde karşılaştırma yapma imkanı size nihai kalite güvencesi ve hata tespit olanağı sunar. Farklı sürümlerin belgeleri karşılaştırıldığında, farklar vurgulanır. Aynı dosya üzerinde birlikte çalışın Birden fazla kullanıcı, herkesin bağlanabildiği bir birlikte çalışma oturumu düzenleyebilirler. Kullanıcılar, tamamen aynı görünümdeki aynı dosya üzerinde çalışabilirler. Tüm diğer kullanıcılar yapılan her yorumu ve düzeltmeyi anında kendi ekranında ve gerçek zamanlı olarak görürler. Aynı belge üzerinde çalışmak için bir birlikte çalışma oturumu düzenleyin. Hiper gerçekçi 3D görüntüleme Onaylayıcılar, dahili 3D görüntüleyiciyle ambalajın hiper gerçekçi 3D modelini görebilirler. Bu 3D varlıklar ArtiosCAD, Visualiser ve Studio gibi Esko çözümleri kullanılarak kolayca oluşturulabilir.

6 Karmaşık onay süreçlerinizi yönetin Aşamalı onaylama araçları karmaşık onay süreçlerini otomatikleştirmenize olanak tanır. İş süreci yönetim seçeneğiyle, etkili bir yönetim ve zamanında teslimat için projelerinizi daha küçük ve yönetilebilir görevlere bölebilirsiniz. Oluşturması kolay aşamalı onaylamayla karmaşık onay süreçlerinizi otomatikleştirin. Kolay organizasyon ve hızlı geri getirme WebCenter, her şeyin bir araya geldiği yerdir. Artık işinizin tüm bölümlerini görebilirsiniz. Yapısal tasarım, grafik tasarım, işletme bilgileri veya özellikleri: WebCenter bunların tümünü kontrol altında tutar. WebCenter i merkezi bir depo olarak kullanın. WebCenter in arama araçları, çok özel meta verilere dayalı projeleri ve belgeleri bulmayı kolaylaştırır. Belirli barkodlar, mürekkepler, özel bir tür pano için yapısal tasarımlar, tasarım özetleri arayın WebCenter, arama paneli tasarımıyla arama sonuçlarını tasarlamanıza ve son kullanıcının işini kolaylaştırmak için özel filtreler eklemenize olanak tanır. Personeliniz arama sonuçlarını şirket içi iş numarası ve baskı yönteminine göre filtrelerken, müşteriniz aynı sonuçları, sipariş numarası ve ürün tipini kullanarak filtreleyebilecektir. Projelerinizi ve üretim dosyalarınızı kolaylıkla arayın.

7 Varlıklarınıza göz atın Varlık tarayıcı WebCenter i güçlü bir varlık yönetim sistemine dönüştürebilir. Varlık tarayıcı, proje ve belgelerinizin kayıtlarını öngörülü bir şekilde tutmak için son derece iyi bir çözümdür. Düzen ve yönlendirme son derece özelleştirilebilir olduğundan varlıklarınız düzenlenebilir ve sınıflandırılabilir. Güçlü varlık tarayıcısının düzen ve yönlendirmeleri özelleştirilebilir. Karar alma sürecini geliştirin Ek işlevler etkili iş kararları almanıza ve gerektiğinde uygun eylemleri gerçekleştirmenize olanak tanır. WebCenter özelleştirilebilir rapor oluşturma becerileri sunar. Bu raporlarla, işiniz ve müşterilerinizin talep ettiği Anahtar Performans Göstergelerini (KPI) takip edebilirsiniz. Grafik proje panoları projenin ilerlemesi ile ilgili kolay okunabilen ve gerçek zamanlı güncellemeler sağlar. Müşterileriniz, satış, CSR (Müşteri Hizmetleri Temsilcileri) ekiplerinin bilgilendirilmesi oldukça kolaydır. Grafik proje panoları bir projenin ilerlemesi ile ilgili kolay okunabilen, gerçek zamanlı güncellemeler sağlar.

8 İş akışlarına bağlanın WebCenter, Esko nun iş akışı çözümleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olur. Bu şekilde verileri paylaşmak, projeler oluşturmak, belgeleri yüklemek ve durum güncellemelerini takip etmek kolaydır. Ayrıca 3. şahıs uygulamalarıyla entegrasyon sağlar. Bu entegrasyon, operatörlerin ve tedarikçilerin kendi ortamlarından ayrılmaksızın belgeleri doğrudan projeye yüklemelerine olanak verir. WebCenter ArtiosCAD nin doğal müttefikidir. ArtiosCAD, karton ve stantlarda dünyanın lider tasarım yazılımıdır. Dosyalarınızı doğrudan ArtiosCAD den WebCenter e yükleyebilirsiniz. Burada dosya bütün meta verileri ile birlikte: kural uzunluğu, boş boyutu, yiv görüntülenecektir. Her kullanıcı, hatta ArtiosCAD olmasa bile tasarımları görüntüleyebilir ve notlar alabilir. Tüm tasarımlar çok sayıda formatta indirilebilir; örneğin, grafik tasarımcı için PDF olarak veya kalıpçı için CFF3 olarak. Güvenli ve uyumlu olun WebCenter, güvenliğe ve gizliliğe öncelik tanır. Verileriniz ve dosyalarınız tamamen güvendedir. Kullanıcı erişimi izin tabanlıdır ve önceden tanımlanmış projeler ve belgelerle sınırlandırılmıştır. Böylece doğru kişiler doğru bilgilere erişim sağlayabilir. İstemciler Firewall HTTP/HTTPS talep SQL Server Güvenli SSL sertifikaları kullanarak daha fazla güvenlik önlemi de ekleyebilirsiniz. Veritabanı ve uygulama sunucusu, güvenlik duvarınızın ardına güvenli bir şekilde kurulur; web sunucusu ise serbest bölgeye (DMZ) kurulur. WebCenter birçok dil konuşur. Dilinizi seçin ve gerisini WebCenter a bırakın. İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Çince, Japonca ve Tayca: WebCenter hepsini konuşur. Firewall Web Sunucusu Uygulama Sunucusu Veritabanı JUL14 G _TR 2014 Esko. Her hakkı saklıdır. Firma bütün özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Büyük ebatlı baskı ve sonlandırma işlerinizi kolaylaştırın Baskı ve sonlandırma iş akışı

Büyük ebatlı baskı ve sonlandırma işlerinizi kolaylaştırın Baskı ve sonlandırma iş akışı Büyük ebatlı baskı ve sonlandırma işlerinizi kolaylaştırın Baskı ve sonlandırma iş akışı i-cut Suite i-cut Suite sayesinde hataları ortadan kaldırın, zamandan tasarruf edin ve fireleri azaltın. i-cut Suite

Detaylı

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu!

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! Netoloji Hakkında Operasyonel faaliyetlerini İstanbul Ataşehir, Ar-Ge faaliyetlerini Ankara Üniversitesi Teknopark ta yürüten Netoloji, tüm Türkiye de yetkin iş ortakları

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir ERP Nedir? ERP = Kurumsal Kaynak Planlama Organizasyonların farklı fonksiyonlarının ve departmanlarının kullandığı enformasyonu

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

STOKLARI & SATINALMALARI YÖNETMENİN 10 YOLU

STOKLARI & SATINALMALARI YÖNETMENİN 10 YOLU STOKLARI & SATINALMALARI YÖNETMENİN 10 YOLU Stok Yönetim Yazılımı Stoklar ve satınalmaların kontrolü, sürdürülebilir şirket yönetimi için çok önemlidir. Mali ve operasyonel açıdan doğrudan sonuçları vardır.

Detaylı

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş Windows Azure Sunumu Y. Bora Kaykayoğlu 11-13 Ocak 2018 Kahramanmaraş 25 Cloud Platformları Big Data Bulut Teknolojisi Veri, görsel vs Bulut (Cloud) Teknolojisi; Tüm dünyaya yayılmış ve birbirlerine bağlanarak

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Suite 14. Ambalajlama Yönetimi, Tasarım ve Ön Prodüksiyon. Suite 14 yazılımı aşağıdakileri kapsar:

Suite 14. Ambalajlama Yönetimi, Tasarım ve Ön Prodüksiyon. Suite 14 yazılımı aşağıdakileri kapsar: Suite 14 Ambalajlama Yönetimi, Tasarım ve Ön Prodüksiyon Suite 14 Yazılımı ambalaj, tabela ve stand için üretim öncesi yazılım araçlarından oluşan eksiksiz bir araçtır. Suite 14, marka sahiplerinin, reklam

Detaylı

Oluklu mukavva matbaaları için tasarım sürecini optimize etmenin 3 yolu

Oluklu mukavva matbaaları için tasarım sürecini optimize etmenin 3 yolu Oluklu mukavva matbaaları için tasarım sürecini optimize etmenin 3 yolu ArtiosCAD Entreprise, gereksiz tekrarları ortadan kaldırarak bariz zaman kazandırıyor ve üretkenliği artırıyor. Andis Skujenieks

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Visio 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Güncelleştirilmiş şablonlar Şablonlar, istediğiniz

Detaylı

Atıf ve Bibliyografik Yönetim Aracı

Atıf ve Bibliyografik Yönetim Aracı Atıf ve Bibliyografik Yönetim Aracı Menteşe Kütüphanesi Source: flickr/toennessen Managing References 1 Zotero nedir? Zotero ne işe yarar? Zotero nasıl kurulur? Zotero nasıl çalışır? Zotero nun özellikleri

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz...

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Asistek Firewall kullanmanın pek çok yararı vardır: Asistek Firewall, tamamen web tabanlı ve esnek yapıya sahip Güvenlik Duvarı servislerini barındırarak çeşitli

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

Electude International

Electude International Electude International Giriş Electude eğitmenlerin dersleri, alıştırmaları, görevleri ve testleri belirlemelerine, oluşturma, yönetme ve sınıflandırmalarına izin veren bulut tabanlı bir otomotiv e-öğrenme

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Web tabanlı altyapı sayesinde her cihazdan erişilebilir ve düzenlenebilir dokümanlar oluşturulup anında paylaşılabilir.

Web tabanlı altyapı sayesinde her cihazdan erişilebilir ve düzenlenebilir dokümanlar oluşturulup anında paylaşılabilir. Eğitimde Google Doküman Uygulamaları 1.1 Google Uygulamalarına Giriş Google Doküman uygulamaları, hem öğretmenler, hem öğrenciler, hem de veliler için birçok farklı özellik sağlar. Kelime işleme, elektronik

Detaylı

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın Kurumunuzun yarınını belirleyecek kararları verirken en iyi iş zekası araçlarını kullanın. *BUSINESS INTELLIGENCE İş Zekası Çözümleri

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ

MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ TANIMLAR KURUMSAL HAFIZA: Bilgiyi gelecekte kullanmak amacıyla insanlarda ve/veya teknolojilerde gerektiğinde geri çağrılabilir şekilde depolamak

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

DİJİTAL REKLAMCILIK. ŞEFFAFLIK, KONTROL, RIZA Mart Teknik standartlar Geliştirilmektedir ve değişebilir

DİJİTAL REKLAMCILIK. ŞEFFAFLIK, KONTROL, RIZA Mart Teknik standartlar Geliştirilmektedir ve değişebilir DİJİTAL REKLAMCILIK ŞEFFAFLIK, KONTROL, RIZA Mart 2018 Teknik standartlar Geliştirilmektedir ve değişebilir Gündem Konu: AB Düzenleyici Zorluklar Çözüm Yolları Kapalı Ekosistem Bağımsız ve esnek bir ekosistem

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 2 Kullanıcıların site içeriğini belirlemede rol oynadığı, Dinamik, Teknik bilgi gerektirmeyen, Çok yönlü etkileşim sağlayan,

Detaylı

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar Hoşgeldin sayfası/ Otomatik ülke algılama Yeni tasarlanmış başlangıç sayfası, cihazın ayarlarına dayalı otomatik ülke algılama özelliğine sahiptir. October 10, 2017

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Güçlü, geliştirilmiş ve verimli. Sleepware G3 tanılama yazılımı

Güçlü, geliştirilmiş ve verimli. Sleepware G3 tanılama yazılımı Güçlü, geliştirilmiş ve verimli Sleepware G3 tanılama yazılımı Tek bir yazılım arayüzü, birçok veri iş akışı avantajı Hastalarınıza tanı koymak söz konusu olduğunda, personeliniz ve siz artık daha zengin

Detaylı

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ÖZET Genel Bilgiler Moodle nedir? Sistem Gereksinimleri Moodle Sisteminin Kurulumu Ders ve kategori eklenmesi Bir dersin sistem özellikleri İstatistikler Sonuç ve öneriler

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

EDITEL connecting your business. Akıllı tedarik zincirleri için EDI çözümü

EDITEL connecting your business. Akıllı tedarik zincirleri için EDI çözümü EDITEL connecting your business Akıllı tedarik zincirleri için EDI çözümü EDITEL connecting your business EDITEL, tedarik zinciri süreçlerinin optimizasyonunda uzman, lider bir EDI (Elektronik Veri Değişimi)

Detaylı

Shop Floor Automation

Shop Floor Automation Shop Floor Automation Üretim Yönetimi ve Takibi Depo Yönetimi ve Takibi BOM Tanımları ve Kontrolü Üretim Hattı Kontrol ve Yönlendirme Operatör Kontrol ve Yönlendirme İş Emri Yönetimi ve Takibi Otomatik

Detaylı

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Autodesk Inventor 2012 Yenilikler AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Hızlı Açık Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Kullanıcı Etkileşimi / müdahalesi Geliştirilmiş Modelleme

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ PROKLT ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ ProKLT, üç boyutlu ölçüm gereksinimleri için üretilen bir yazılım-donanım çözümüdür. ProKLT, incelenen cisme dokunmaksızın,

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da. yapamayacakları 10 şey

Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da. yapamayacakları 10 şey Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da yapamayacakları 10 şey Çoğu tabela üreticisi, gelen dosyaları kontrol edip düzeltmek ve işleri baskıya hazır hale getirmek için yoğun bir şekilde Adobe Illustrator

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

BELSİS-EBYS ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ

BELSİS-EBYS ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ 2014 BELSİS-EBYS ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NEDİR? Belsis, yerel yönetimlerin en önemli bilgi sistemi olan Kent Bilgi Sistemi (KBS) için gerekli araçlar olan GIS, CAD, IMS ve MIS uygulamalarının

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu LOGOBI LOGOBI İş Zekası Platformu İnternet veya intranet ortamlarda

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

Bilimsel çalışma sürecinizde, EndNote sizin en önemli hedefe; Araştırmalarınıza odaklanmanızı sağlar! EndNote

Bilimsel çalışma sürecinizde, EndNote sizin en önemli hedefe; Araştırmalarınıza odaklanmanızı sağlar! EndNote Bilimsel çalışma sürecinizde, EndNote sizin en önemli hedefe; Araştırmalarınıza odaklanmanızı sağlar! EndNote Bilimsel çalışma sürecinizde En güçlü araştırma yönetim çözümü ve en esnek bibliyografya oluşturma*

Detaylı

Codentify için Videojet çözümleri

Codentify için Videojet çözümleri Markalama, kodlama ve etiketleme sistemleri Codentify için Videojet çözümleri Dijital vergi doğrulaması, takip izleme ve ürün doğrulama Codentify ın uygulanması, makine tarafından okunabilen seri kodları

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİNİN TARİHSEL GELİŞİMİ

SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİNİN TARİHSEL GELİŞİMİ TANIM Sağlık hizmetlerinin bilgisayar aracılığı ile gerçekleştirilmesi, elektronik ortamda bilgi alışverişinin otomatik olarak yapılması gibi, tıbbi, finansal ve mali hizmetler açısından ortaya çıkan detaylı

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. VEBIAN V1.5 PERFORMANS ÖNERİLERİ DOKÜMANI 08.02.2015 İçindekiler Amaç ve Kapsam... 2 Performansı Belirleyen Etkenler... 3 Rapor Nasıl Görüntülenir...

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Publisher 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu En sevdiğiniz komutları

Detaylı

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Instructional Technology Support Office ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Orta Doğu Teknik Üniversitesi Middle East Technical University Đletişim Bilgileri: Web adresi: http://its.metu.edu.tr Adres:

Detaylı

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin PureConnect Müşteri İlişkilerini Sadeleştirin ve Kaliteyi Garantiye Alın PureConnect i hepsi bir arada tek platform mimarisi nedeniyle seçtik. Çok

Detaylı

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli Etkin Kaynak Yönetimi Kolay İş Planlaması Verim ve Karlılık ITIL v3 Standartlarında Hizmetler

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

Dava Yönetİm Paketİ. İnnova Hukuk Yönetim Sistemi. Uçtan uca dava yönetimi. İnnova teknolojisiyle hukuki süreçlerinizi hızla sonuca ulaştırın.

Dava Yönetİm Paketİ. İnnova Hukuk Yönetim Sistemi. Uçtan uca dava yönetimi. İnnova teknolojisiyle hukuki süreçlerinizi hızla sonuca ulaştırın. İnnova teknolojisiyle hukuki süreçlerinizi hızla sonuca ulaştırın. İnnova Hukuk Yönetim Sistemi Dava Yönetİm Paketİ Büyümesini sürdüren kurumların artan hukuki takiplerinde yeni yardımcısı olacak Dava

Detaylı

İçindekiler. Mendeley nedir? Kütüphanenizi oluşturun Belgelerinizin ve referanslarınızın yönetimi Referanslara alıntı yapılması ve paylaşılması

İçindekiler. Mendeley nedir? Kütüphanenizi oluşturun Belgelerinizin ve referanslarınızın yönetimi Referanslara alıntı yapılması ve paylaşılması İçindekiler Mendeley nedir? Kütüphanenizi oluşturun Belgelerinizin ve referanslarınızın yönetimi Referanslara alıntı yapılması ve paylaşılması Mendeley nedir? Mendeley Nedir? Mendeley makalelerinizin yönetmek,

Detaylı

Vizyokontrol Sistem Tanımı

Vizyokontrol Sistem Tanımı Vizyokontrol Sistem Tanımı Sistem mimarisi, pek çok bağımsız ısıl enerji üretim tesislerinden,dilediğiniz kadar kendisine bağlanabileceğiniz Viziyo-Kontrol merkezi hizmet sunum platformunu temel almaktadır.

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, mobil ve farklı konumlara dağılmış durumda.

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Giriş ve Genel Bakış AdWords sizin sayenizde büyüdü. 2005 yılından beri, reklamverenlerimizin AdWords'ü

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları,

Detaylı

Entegre Elektrik Dağıtım Bilgi Sistemi V2.0 Ahmet DABANLI Genel Müdür Yardımcısı

Entegre Elektrik Dağıtım Bilgi Sistemi V2.0 Ahmet DABANLI Genel Müdür Yardımcısı Entegre Elektrik Dağıtım Bilgi Sistemi V2.0 Ahmet DABANLI Genel Müdür Yardımcısı Edabis, İM/DM/Trafodan Sayaca Kadar tüm Elektrik Şebekesinin gerçek durum ve kurallara uygun akıllı şebeke (SmartGrid, SmartCity)

Detaylı

Kullanıcı Sürüm Notları CARESTREAM Image Suite Yazılımı V4. PN AB1359_tr 21.11.2013 Sürüm 1.0

Kullanıcı Sürüm Notları CARESTREAM Image Suite Yazılımı V4. PN AB1359_tr 21.11.2013 Sürüm 1.0 Kullanıcı Sürüm Notları CARESTREAM Image Suite Yazılımı V4 PN AB1359_tr 21.11.2013 Sürüm 1.0 Burada bulunan bilgiler, yayınlanmadan önce Carestream Health, Inc.'nin konuyla ilgili edindiği deneyim ve bilgileri

Detaylı

www.lmc-couplings.com MİSYONUMUZ LMC-Couplings birçok sektöre hitap eden yüksek kaliteli endüstriyel rakorlar imal etmektedir. Son kullanıcıların tüm taleplerini karşılıyabilecek özel rakorlar geliştirebilen

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

6/8/2016 Tedarik Zinciri Modülü 1

6/8/2016 Tedarik Zinciri Modülü 1 6/8/2016 Tedarik Zinciri Modülü 1 1. Tanım 2. Tedarik Zinciri Nasıl İşler? 3. Mağazalarda Gerçekleştirilen Prosedürler 3.1 Temel Stok Kontrolü 3.2 Envanter Yönetimi 3.3 Miktar ve Hasar Raporları 3.4 Ürünlerin

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı