F5 GRUP Güvenli Bir Hayat İçin Kendini Yenile

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "F5 GRUP Güvenli Bir Hayat İçin Kendini Yenile"

Transkript

1

2 ÇÖZÜMLERİMİZ Akıllı Ev Otomasyon Sistemleri Analog Kamera Sistemleri IP Kamera Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri Yangın Alarm Sistemleri Kişi ve Araç Sayma Sistemleri Plaka Tanıma Sistemleri Akıllı Video Analizi ile Çevre Güvenlik Çözümleri Geçiş Kontrol sistemleri Biometrik Geçiş Sistemleri Turnike ve Bariyer Sistemleri HGS / OGS Otopark Geçiş Sistemleri PDKS (Personel Devam Kontrol Sistemleri) Yemekhane Takip Sistemleri Bekçi Tur Kontrol Sistemleri

3

4 F5 GRUP Analog Kamera Sistemleri CCTV teknolojisindeki gelişmeler sonucunda video ile gözetim, günümüzde mevcut olan en değerli korunma, güvenlik ve yönetim aracı halini almıştır. Mağazalarda hırsızları ve dürüst olmayan çalışanları izlemek, asılsız kaza iddialarına karşı kanıt toplamak ve birbirinden yüzlerce kilometre uzaklıkta olabilen mağazalarda sergilenen malları gözetim altında tutmak için CCTV sistemlerinden yararlanmaktadır. İmalatçılar, hükümetler, hastaneler ve üniversiteler ziyaretçilerin ve çalışanların kimliğini tespit etmek, tehlikeli çalışma bölgelerini izlemek, hırsızlığa karşı korunmak ve bina ve park alanlarında güvenliği sağlamak için CCTV sistemleri kullanmaktadır.. Teknolojinin mümkün kıldığı ölçüde CCTV sistemleri için yeni kullanım imkanları da doğmaktadır. Korunma ve güvenlik alanındaki faydaları dikkate değerdir.

5 F5 GRUP Ancak, şunu da akılda tutmak gerekir ki CCTV sistemleri kendi başlarına bir koruma sağlamazlar. Sistemi kullanan kişiler onun kapasitesi hakkında bilgi sahibi, kullanımında vasıflı olmalı ve kameraya yakalanan görüntü ve olaylara derhal tepki verebilmelidir. Tüm video sistemlerinde olduğu gibi teçhizat seçimi kullanıcının isteklerine göre belirlenmektedir. Güvenlik personeli ve karar verme yetkisine sahip olan diğer kişiler teçhizat satın almadan ve kurmadan önce amaçlarını ve CCTV sistemlerin tesisi edileceği ortamları analiz etmelidir. Ayrıca, neyi hedeflediklerini bilmelidirler geniş alanları (oto parklar) mı, yakın görüntüleri mi (otomobil plâkaları), hareketsiz görüntüler mi (garaj kapıları), hareketli görüntüler mi (hareket halindeki taşıt araçları), sürekli video kaydı mı yoksa sadece belirli zamanlarda ya da alarm durumunda mı kayıt gerektiği konusunda karar vermelidirler.

6 CCTV Sistemlerinin Kullanım Alanları Güvenlik Alanındaki Uygulamalar Satış yapılan alanın, büroların, bina çevresinin, depoların, yükleme bölgelerinin ve otopark garajlarının açıkça izlenmesi suretiyle hırsızlık ve şiddet olaylarının gözlemlenmesi ve kaydedilmesi. Çok sık kullanılmayan hassas alanların (örneğin gizli kayıtlar, kasalar, vb.) izlenmesi. Veznelerde hırsızlıkların önlenmesi maksadıyla satış noktasındaki istisnai alanların(yazar kasalarda boşlukların, yığılmaların vb.) izlenmesi. Mağazalarda hırsızlık olaylarının gözlemlenmesi ve kaydedilmesi Hareketli kamera ile pan-tilt ve zoom fonksiyonları programlanarak devriye sistemi uygulaması Gizli gözetim uygulanması (hukuken uygulanabilir alanlarda). Bina ve müştemilatına giren ve çıkan kimselerin izlenmesi suretiyle erişimi kontrol altında tutulan yerlerde kontrol sistemleriyle bütünleşik uygulama imkanı.

7 F5 GRUP Yönetim Aracı Personelin eğitimi, raflardaki stokların kontrol edilmesi ve satış alanının, üretim hattının vb. İzlenmesi. Personelin, müşterilerin ve ziyaretçilerin korunması hususunda yönetimin hassasiyetinin gösterilmesi ve muhtemel olumsuz izlenimlerin ve davaların önlenmesi ya da azaltılması. Video görüntülerinin manyetik bantlara ya da sabit diske kaydedilerek olayların kaydedilmesi. Bu bilgi incelenebilir ve daha sonra suçluları yargılanması sırasında delil olarak veya eğitici maksatla kullanılabilir. CCTV sistemlerinin sessiz tanıklığı erişim kontrolü, varlıkların izlenmesi, yangın alarm sistemleri, ve diğer can güvenliği ve genel güvenlik tedbirleri ile bütünlük içinde bir biçimde kullanıldığında ek bir avantaj daha sağlamaktadır bu sistemlerin insanlar ve mal varlığı üzerindeki etkilerinin görülebilme ve gözden geçirilme imkanı. CCTV Analog Kameralar Kameraların kullanım amacı çeşitli nedenlerle görülmesi istenilen bir bölgenin görüntüsünü video sinyaline çevrilerek direk veya endirekt (anahtarlama üniteleri üzerinden) olarak monitöre aktarmaktır. Siyah-beyaz ve renkli olmak üzere iki kategoriye ayrılan kameraların, kullanım amaçlarına göre de bir çok tipi bulunmaktadır.

8 F5 GRUP İş Güvenliği Alanındaki Uygulamalar Operatörlere hayati ya da sağlık açısından tehlike arz eden ortamlarda (örneğin tehlikeli maddelerin, kimyasal toksinlerin, vb. bulunduğu yerler) iş sahasını görme imkanı sağlamak. Muhtemel kaza alanlarının izlenmesi. Eğitim kurumlarında öğrencilerin ve öğretim kadrosunu güvenliğinin sağlanması amacıyla salon ve koridorların, ortak kullanım alanlarının ya da yüksek risk alanlarının izlenmesi. Güvenlik görevlilerine, polise, itfaiyeye ya da acil sağlık personeline zamanında haber verilmesini sağlayarak bazı kazalarda zarar ve hasarın azaltılması.

9 F5 GRUP IP KAMERA SİSTEMLERİ Günümüzde kamera sistemlerinin önemi ve gerekliliği tartışılmaz bir noktaya gelmiştir. Gerek güvenlik gerek sade olay aydınlatma özellikleriyle kamera sistemleri bireysel ve kurumsal bazda ihtiyaçlara cevap vermektedir. Gelişen teknoloji, birçok elektronik cihaza olduğu gibi güvenlik kameralarına da büyük artılar katmıştır. Bugün sayısız fabrika, site, ev ve mağaza, güvenlik ihtiyaçlarının önemli bir bölümünü kamera sistemleri kurarak çözmüştür. Her geçen gün artan talepler, kamera teknolojisinde kaçınılmaz bir ilerlemeye yol açmıştır. Özellikle ip kameraların hızlı gelişimiyle birlikte bu sistemler ; yüksek verimlilik, kurulum ve kullanım kolaylığı konularında büyük gelişme kaydederek vazgeçilmez güvenlik sistemleri unsurlarından biri haline gelmiştir. Ip kameralar kamera sistemlerinde sık kullanılan, görüntüleri dijital bilgiye çeviren ve bağlı oldukları ağ ortamı yardımıyla yetkilendirilmiş kullanıcıların lokal ağ yada internet üzerinden bunlara ulaşmalarını sağlayan kameralardır. Kendi IP numaraları vardır. Üzerlerindeki yazılımla tıpkı bir web sunucusu gibi hareket ederler.

10 F5 GRUP Programlanabilme, görüntü depolayabilme, alarm yönetimi, hareket algılama gibi birçok özellikle donatılmışlardır. Ip kameraların herhangi bir bilgisayara bağlı olmaları gerekmez. Ağdaki router, switch yada hub a bağlı olması yeterlidir. IP kameralar lens ve bileşenleri ışık ve farklı dalga boylarından oluşan görüntüyü yakalar ve elektrik sinyaline çevirir. Bu sinyaller analog formdan dijital forma çevrilir ve sıkıştırılarak ip networkü üzerine gönderilir. Lens görüntü sensörlerin e focuslama yapar, bundan önce optik filtre yardımıyla Infrared ışıkları süzülür ve renklerin doğru algılanması sağlanır. Görüntü sensörü (cmos/ccd) görüntüyü ışık bilgisi haline çevirir ve bunlar elektrik sinyallerine çevrilir ki artık ağ ortamına iletilecektir. Görüntü artık çoğumuzun data diye tabir ettiği veri biçimine çevrilmiştir. (klasik 1 ler ve 0 lar dan oluşan binary sayı sistemi ile ifade edilen veriler). Ip kamera ve ip kamera sistemi fiyatları, tercih edilen markaya ve istenilen özelliklere göre değişmektedir.

11 IP Kamera Nasıl Çalışır Analog CCTV kameralardan farklı olarak her türlü network ortamına adapte edilebilen IP Kamera herhangi bir donanıma gerek duymadan elde ettiği görüntüleri ağınızda belirlenen noktaya dijital olarak ulaştırabilmektedir. Bu işleyişi sağlarken kamera lensten aldığı görüntüyü dijital olarak dönüştürerek işlemcisine ve oradan da işletim sistemi sayesinde uzak erişim noktalarına Internet Protokolünü kullanarak MPEG4 formatında görüntü ve ses olarak anında transfer etmektedir. Bu transferi sağlamanız içinse IP Kameranızı sadece mevcut bir yerel network ağına bağlamanız yeterlidir. IP protokol tabanları ile çalışan IP Kamera bağlı bulunduğu mekanın görüntüsünü eş zamanlı olarak mevcut yerel network veya Internet ağınıza transfer ederek mevcut bulunduğunuz ortama çeşitli yöntemlerle görüntünüzü transfer edebilecektir IP Kamera mini-kompakt bir yapıya sahip network görüntü iletişim kamerasıdır. Yerel network iletişim ağından ve mevcut bilgisayarlardan başka ekstra ekipman ihtiyaçlarına gerek duymadan çalışabilir. IP Kameranın içerisine işlemcisi ve işletim yazılımları bulunan micro sistem entegre edilmiştir. IP Kamerada sesleri istediğiniz yerden duyabilmeniz için bir mikrofon standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca herhangi bir mikrofonu bağlayarak, kameraların uzaklığına bağlı kalmadan istediğiniz noktadaki önemli ortamların seslerini daha net duyabilir, kayıt edebilirsiniz. IP Kamera kablolu network e CAT5-CAT6 kablo ve RJ45 kablo ucu ile, kablosuz networke ise mevcut wireless yapısı ile eşleştirilerek kolaylıkla şifre doğrulaması yaparak bağlanabilmektedir. Wireless özelliği olmayan bir IP Kamera rahatlıkla bir wireless router ile kablosuz yapıya geçirilebilir.

12 F5 GRUP IP Kameranın Faydaları 1.Basitçe hub, switch veya ethernet kartınıza paralel kablo ile yahut Wi-Fi teknolojisi ile kablosuz olarak bağlanabilir. 2. Network üzerindeki herhangi bir bilgisayardan rahatlıkla görüntü alınabilir. 3. Bilgisayar yatırım maliyeti gerektirmez. 4. Birden fazla kamera için gerçek ve eş zamanlı kayıt/izleme olanağı sağlar. 5. Serverınız yada bilgisayar sisteminiz üzerinde performans düşürmez. 6. İnternet bağlantınız üzerinden dünyanın herhangi bir yerinden ve hatta cep telefonunuzdan bile görüntü alabilirsiniz. 7. Onlarca kullanıcıya yüksek kalitede görüntü ve ses transferini aynı anda gerçekleştirebilir. 8. Dahili hareket algılama özelliği sayesinde kameranız hareket halinde SMS veya yoluyla geri bildirimde bulunabilir.

13 9. Kendi bünyesinde bir işletim sistemine sahip olduğundan izleme için ayrı bir program gerektirmez. 10. Ip kamera kurulumu kolaydır ve bakım maliyeti gerektirmez. 11. Kablosuz teknoloji (Wi-Fi) imkanı ile kurulacak mekana zarar vermez, görüntü kirliliği yaratmaz ve pratiktir. 12. Gerek dahili hafıza modülüne, gerekse Video Server aparatına aylarca yüksek kalitede görüntü ve ses kaydı tutabilir. 13. Her türlü gece ve gündüz şartında en kaliteli görüntüyü sunar. 14. Tüm sistem altyapılarında sorunsuz çalışır. 15. Elektrik akımını network kablonuzdan alabilir. 16. Sağlanan görüntüyü web sayfanıza ekleyerek sunabilir. 17. Görüntü üzerinden net resim kaydı tutabilirsiniz.

14 HIRSIZ ALARM SISTEMLERI Villa, site, işyeri, fabrika gibi farklı mekânların değişken ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran F5 GRUP, güvenilir alarm ve güvenlik sistemleri sunuyor. Hırsızlık, soygun, gasp olaylardan korunmak tüm insanların ortak ihtiyacıdır. Güvenlik sistemleri, bu tür kötü amaçlı eylemler peşinde olan kişilere karşı caydırıcılık etkisine ve zararın oluşmadan önlenmesini sağlama özelliğine sahiptir. Sistemin kurulacağı yerin fiziksel ve doğal özelliklerine göre uygun malzeme seçilmesi önemlidir. Ayrıca sistemin beyni olarak nitelendirilebilecek panel de güvenlik sistemlerinin en önemli unsurlarından biridir. Sabit telefon hatları veya mobil hatlar üzerinden alarm sinyali iletebilen hırsız alarm sistemlerinin kablolu ve kablosuz panelleri bulunmaktadır. Ayrıca bu panellerin yangın, su kaçağı alarmı gibi ek görevleri üstlenmesi de mümkündür. Hırsız alarm sistemlerinde, panel dışındaki diğer elemanlar aşağıdaki gibidir;

15 Alarm paneli Bütün ekipmanların bağlandığı ve sistemi yöneten merkez olan alarm paneli, kablolu veya kablosuz detektörlerle haberleşir. Şifre Paneli Sistemin şifre cihazı olan bu panel sayesinde alarm ve çözme işlemleri gerçekleştirilir. Kontrol için şifrenin istenen kişi veya kişilerle paylaşılması mümkündür. PIR Dedektör Canlıları yaydıkları ısının yoğunluğuna bağlı olarak algılayan PIR dedektörlerinin evlerdeki evcil hayvanları dış mekandaki vahşi, çiftlik veya evcil hayvanları algılamayan modelleri bulunmaktadır. Manyetik Kontak Sokak ve bahçe kapısı, pencere, havalandırma kapağı gibi girişlerin yerinden oynatılması halinde hareketi algılamak için yerleştirilen bu elemanlar ayrıca eşyaların yerinden oynatılması riskine karşı dilenen eşyalara da yerleştirilebilir.

16 F5 GRUP Panik Butonu Kullanılması halinde hemen alarm verilmesini sağlayan panik butonu, acil durumlarda isteğe bağlı olarak alarmın devreye girmesini sağlar. Siren Kişi tarafından manuel olarak veya devre elemanları tarafından alarm devreye girdiğinde yüksek ses çıkaran siren hem korunmak istenen kişileri uyarır hem de kötü niyetli kişiler üzerinde caydırıcı etki yaratır. Özellikle herkes tarafından görülebilecek bir yere monte edilmesi caydırıcılığını arttırmaktadır. Sirenler bağlantı kabloları kesilse bile aküsü sayesinde çalmaya devam etmektedir.

17 YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİ Yangın algılama sistemleri ana olarak ikiye ayrılır. KONVANSİYONEL SİSTEMLER Konvansiyonel sistemlerde bölge olarak panele tanımlanır Böylece yangın ihbarları bölge olarak gelir. Genellikle küçük işletmelerde ve evlerde kullanılan basit sistemlerdir. ANALOG ADRESLİ YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİ Gelişmiş sistemler olup teknolojiler sürekli ilerlemektedir. Sistem alarm durumunda panele tanıtılmış referans değerlerini kontrol ederek yangın alarmının gerçek olup olmadığına karar verir. Ayrıca detektörler ısı ve duman değerlerini panele sürekli gönderir.

18 AKILLI YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİ Akıllı yangın algılama sistemleri interaktif yangın algılama sistemlerinde olduğu gibi tüm dedektörler noktasal olarak sisteme tanıtılır. Saha elemanları ve panel sürekli veri alışverişinde bulunurlar. Loop üzerinde oluşacak arızalar kısa sürede tespit edilebildiği gibi dedektörler alarm durumunda yangın olup olmadığına kendileri karar verdiğinden özellikle çok elemanlı sistemlerde yangın ihbar süresi çok kısalır. YANGIN İKAZ SİSTEMLERİ ve YANGIN İHBAR SİSTEMLERİ Yangına kısa sürede müdahale etmek çok önemlidir. Yangına kısa sürede müdahale etmek yangının büyümeden söndürülmesini sağladığı gibi can ve mal kayıplarını büyük ölçüde engeller. Yangın ihbar sistemleri bu nedenle hayati öneme sahiptirler. Yangın bilgisi alarm paneline ulaştıktan sonra bu bilgi işlenerek çıkış sesli ışıklı uyarı cihazlarına aktarıldığı gibi telefon vasıtasıyla itfaiye, alarm izleme merkezine veya tanımlanmış telefonlara aktarılır. İlk uyarı, tahliye ve erken müdahale için çok önemlidir. Sesli uyarı cihazlarının yüksek desibelli olması, alarm ikazı ile birlikte anons sisteminin devreye girmesi, telefon arızalarına karşı cam sistemlerinin yedek olarak kurulması hayati öneme haizdir. Dolayısı ile sesli ışıklı yada data ile yangın alarm haberinin duyurulması ilk müdahale, tahliye ve yan binada ki yangın görevlilerinin uyarılması ve itfaiyeye haber verilmesi çok önemlidir.

19 Yangın Alarm Paneli Yangın Dedektörleri Yangın Butonları Yangın Alarm Sireni

20 PLAKA TANIMA SISTEMLERI Bir görüntü işleme teknolojisi ürünü olan plaka tanıma sistemi plaka karakterlerini tanımlayan, tanımlanan karakterleri yedekleyebilen, plakası okunan araçların bilgilerini sorgulayıp tanımlayabilen bir sistemdir.

21 PLAKA TANIMA SISTEMININ KULLANIM AMAÇLARI Yetkilendirme ile giriş çıkış işlemi Kayıp-çalıntı araçların bulunması Güvenlik ve trafik uygulamaları PLAKA TANIMA SISTEMLERINI GENEL OLARAK 4 E AYIRABILIRIZ Otopark Plaka Tanıma Sistemi Ücretli Otopark Plaka Tanıma Sistemi Mobil Plaka Tanıma Sistemi Otoyol Plaka Tanıma Sistemi

22 PLAKA TANIMA SISTEMININ FAYDALARI Giriş kartları ve bariyer kumandası kullanma zorunluluğunuz ortadan kalkar. Bariyer açma işlemi otomatik yapıldığı için giriş ve çıkışlardaki bekleme süreniz azalır. Giriş ve çıkışlardaki araç yoğunluğu, dolayısıyla trafik yoğunluğu minimuma iner. İçeri alınmış misafir ve yabancı araçları anında tespit edebilirsiniz İstediğiniz tarih ve zamana göre detaylı raporları, araçların fotoğraflarıyla birlikte görebilirsiniz. Raporları istenilen mail adreslerine otomatik olarak gönderebilirsiniz. OTOPARK PLAKA TANIMA SİSTEMİ Otoparklarda yaşanan park yeri problemleri ve bariyer kontrolü için harcanan gereksiz iş gücü, plakaları otomatik olarak tanıyan ve yalnızca izin verilmiş plakalara bariyeri açan, kameralı otopark plaka tanıma sistemine geçişe neden olmuştur. Bu sistemle birlikte, otopark kullanıcıları bariyer kumandası taşıma ve kart okutma gibi zahmetlerden kurtulmuş, giriş ve çıkışlardaki bekleme süresi de minimum süreye indirilmiştir. Otopark Plaka Tanıma Sistemleri bugün birçok site, alışveriş merkezi, rezidans ve kamu kuruluşunun otoparklarında sorunsuz ve % 100 müşteri memnuniyetiyle çalışmaktadır.

23 ÜCRETLİ OTOPARK PLAKA TANIMA SİSTEMİ Biletli otopark sistemlerinde otoparka giren aracın plakası sistem tarafından okunarak, giriş yaptığı saat kaydedilir. Çıkışta, aynı aracın plakası tekrar okunarak içerde kalma süresi otomatik olarak hesaplanır ve ekranda ücret bilgisi gösterilir. Sistem fiş ve bilet makinelerine entegre olarak çalışabilmektedir. Ayrıca, plakası olmayan ya da okunamayan araçlar manyetik araç algılama cihazı ile resimleri çekilerek sistem işleyişi devam ettirilir.

24 MOBİL PLAKA TANIMA SİSTEMİ Mobil plaka tanıma sistemi, yol üzerindeki araçların plakalarını tarayarak, yakalamalı, hacizli ve aranan araçların plakasını tespit eder, sesli ve görsel olarak alarm verir. Bugün, kullanım oranı gittikçe artan mobil plaka tanıma sistemi, gerek yüksek yakalama performansı gerekse de gelişmiş raporlama özelliğiyle tercih sebebi olmaya devam etmektedir. ÇALIŞMA PRENSİBİ Sistemimiz kamera ve yazılımdan oluşmaktadır. Araç içine kameralar yerleştirilerek, gerek park halinde gerekse de hareketli olan araçların plakaları okunarak yazılıma aktarılır. Okunan plaka, aranan araç listesinde varsa, sistem sesli ve görsel olarak alarm üreterek, yakalanan plakayı tarih bilgisiyle beraber otomatik olarak veri tabanına kaydeder. Sisteme bağlı olan GPS modülü ile, plakaların coğrafi koordinatı ve yeri belirlenebilir. Bu bilgiler kaydedilebilir ve raporlanabilir.

25 OTOYOL PLAKA TANIMA SİSTEMİ OTOYOL Plaka Tanıma Sistemi, çalıntı ve aranan araçların yakalanması için geliştirilmiştir. Genellikle MOBESE projelerinde kullanılan otoyol plaka tanıma sistemi, otoyol şeritlerine konulan kameralarla plaka tanımlaması yapmaktadır. Şehre giren çıkan araç sayısı ve yoğunluğunun ölçülebildiği otoyol plaka tanıma sisteminde, istenilen tarih ve zamana göre detaylı ve fotoğraflı raporlar alınabilir. FAYDALARI NELERDİR Çalıntı ve aranan araçlar sorgulanabilir. İstenilen noktalardaki araç yoğunluğu ölçülebilir. Trafik düzenlemeleri yapılabilir. İstenilen tarih ve zamana göre detaylı raporlar, araçların o anki fotoğraflarıyla birlikte görüntülenebilir. Raporları istenilen mail adreslerine otomatik olarak gönderilebilir.

26 PLAKA TANIMA SİSTEMİNİN KULLANILDIĞI YERLER Otoparklar Otoyol şehirlerin Giriş ve Çıkış Noktaları Köprüler ve Gişeler Sınır Kapıları Otoyol Kontrol Noktaları Siteler Nizamiyeler Depolar ve Antrepolar Üniversiteler Hastaneler Oteller Fabrikalar ve Sanayi Tesisler Otogar ve Terminaller Hava Alanları Okullar Alışveriş Merkezleri / AVM ler Kontrollü Araç Geçişinin ihtiyaç Duyulduğu Yerler

27 PLAKA TANIMA SİSTEMİ YAZILIM GÖRÜNTÜSÜ

28 TURNİKE GEÇİŞ SİSTEMLERİ Kartlı geçiş güvenlik ve kapı sistemleri, personel giriş / çıkışının ve geçiş kontrol seviyesinin önemli olduğu yerlerde (işyerleri, fabrikalar, oteller vb.) kullanılan bir güvenlik geçiş kontrol sistemidir. Kartlı geçiş sistemleri genel olarak personel devam takibinde, ödemeli geçiş sistemlerinde, giriş kontrol ve yemekhane otomasyonu uygulamalarında kullanılmaktadır.

29 Ödemeli kartlı geçiş sistemleri özellikle kent kart gibi toplu taşıma araçlarında kullanılmaktadır. Bundan başka yemekhane ve kantin otomasyonu uygulamalarında da kullanılır. Üye takip sistemleri spor salonları, havuz giriş kontrolü gibi uygulamalarda kullanılır. Güvenlik geçiş sistemleri üniversite, holding, plaza girişlerinde kullanılmaktadır. Personel devam takip sistemi puantaj hesabı gerektiren tüm işletmelere yönelik bir çözümdür. Üniversitelere yönelik kampus kart çözümlerinde hem güvenlik giriş hem de ödemeli sistemler birbirine entegre olarak kullanılır. Kartlı Geçiş Sisteminin Kullanım Alanları Kartlı geçiş sistemini her türlü kamu ve özel kurumlar, Firmalar, Fabrikalar, İş Hanları, Ofisler, Depo, Özel Bölümler, Asansörler, Siteler, Plazalar, oteller için uygulayabilirsiniz. Sistemin Amacı : Kişilerin giriş ve çıkış yapabileceği noktaların belirlenmesi, bu giriş/çıkış bilgilerinin Tarih/Saat/Personel bazında raporlanması.

30 Bel Tipi Turnikeler Yoğun giriş çıkışların yapıldığı yerlerde denetimi kontrol altına almak için kullanılabilecek ideal turnikelerdir. Tripod turnike olarak da adlandırılan bel tipi turnikeler PDKS sistemlerinde, ziyaretçi ve yemekhane kontrol sistemlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Boy Tipi Turnikeler Stadyum, devlet kurumları, konser alanları veya fabrika gibi yerlerde kullanılan ve tek seferde bir kişinin geçişine izin veren boy tipi turnikeler ile yüksek güvenlik sağlanır ve izinsiz geçişlere kati surette izin verilmez. Jetonlu, kartlı, parmak izli, uzaktan kumandalı olabilir.

31 Özel & Hiden Gate İş merkezi, plaza, genel müdürlük gibi şık görünüme sahip turnikelerin talep edildiği yerlerde kullanılabilecek özel tasarımlı ve hiden gate turnikeler ile hızlı geçişler gerçekleştirilir. Açılır kapanır cam kanatlar sensörler aracılığıyla işlev görürler. Vip & Engelli Geçiş Vip veya engelli geçişleri için tasarlanan bu turnikeler tek kolludur ve kolay geçişe imkan tanır. Tek ya da çift yönlü geçişe uygun olup isteğe bağlı olarak üzerine özel işaretler eklenebilir. Ayarlanabilir kapanma süresine sahiptir. Sessizdir ve ergonomik bir yapıdadır.

32 Yemekhane Takip Sistemi Yemekhane takip sistemi, işletmelerde yemek hak edişlerini düzenleyerek kontrol altına almak için kullanılan sistemlerdir. Yemekhane takip sistemleri ile işletmenizde yer alan personellerinizin hangi saatlerde ve hangi günlerde yemek yediğini basit bir şekilde takip edebilmeniz mümkündür. Nasıl mı? Şöyle ki; öncelikle yemekhane takip sisteminin nelerden meydana geldiğinden bahsedelim. Yemekhane takip sistemi; yemekhane yazılımı, bel turnikesi veya hızlı geçiş turnikesi ve PDKS cihazdan meydana gelmektedir.

33 Öncelikle turnikeler yemekhanelerin giriş alanlarına yerleştirilmektedirler. İstenirse turnikeler sadece giriş değil, aynı zamanda çıkış alanlarına da yerleştirilebilirler. Turnikeler ile geçiş yapabilmek için yüz tanıma, parmak izi takip ve kartlı geçiş kontrol cihazlarından herhangi biri uyumlu olarak kullanılabilmektedir. Kullanıcılar giriş yapacakları turnikelere geldiklerinde geçiş yapabilmek için öncelikle parmak izlerini tanıtmalı, kartlarını okutmalı ya da yüzlerini göstermelidirler. Aksi takdirde turnike kolu dönmeyecek ve geçiş izni sağlanmayacaktır. Yemekhane kontrol sisteminin faydaları 1- İstenildiği zaman kişi bazında, departman bazında ve tüm personel bazında ayrıca tarihsaat-dakika aralıklı olarak raporlar alınabilir. 2- Günlük yemek ihtiyacı (yemekhane adet) net olarak bilinir. 3- İsraf önlenir. 4- Yemekhane giderleri doğru hesaplanır. 5- Seçenekli yemek hakkı tanımlamaları yapılabilir. 6- Kişiye özel otomatik fiş verilerek farklı otomasyonlar oluşturulabilir. 7- Personellere yiyebileceği öğün ve giriş sayısı atamaları yapılarak ilgili personellerin yemekhaneyi sadece belirlenen zamanlarda ve adetlerde kullanmaları sağlanır. 8-Yemekhanelere yabancı girişlerinin önüne geçilir.

34 Otopark Otomatik Geçiş Sistemi

35 OGS ve HGS Otopark Otomatik Geçiş Sistemi Otopark giriş ve çıkışlarını hızlı ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanan otopark HGS geçiş sistemleri gittikçe önemini arttırmaktadır. Özellikle apartman, siteler ve işyeri otoparklarına daha önceden giriş ve çıkışına onay verdiğiniz araçların hızlı olarak geçiş yapmasını ve yabancı yahut ziyaretçi araçlarında kontrollü olarak geçiş yapmasını sağlayabilirsiniz. Otomatik geçiş sistemini oluşturan üniteler; Otopark bariyeri, OGS HGS otopark anteni, otomatik araç geçiş kontrol paneli, araç cam ve plaka etiketleri ve otopark giriş çıkış programıdır. Otopark OGS ve HGS sistemi nasıl çalışır Otopark giriş ve çıkışlarına 50 metreye kadar okuma yapabilen UHF Antenler takılır. Geçişine izin verilecek araçlara da OGS / HGS sticker kâğıt yahut plastik etiketler verilir. Bu etiketler otopark araç geçiş kontrol programına plaka, araç ruhsat bilgileri, kat maliki bilgileri ve diğer detayları ile birlikte tanımlanır. Tanımlanan araç bilgileri, otopark geçiş kontrol paneline TCP/IP bağlantısı ile gönderilir. Artık sistem kullanıma hazır olup, tanımlı etiket ile geçiş yapmak isteyen aracı otopark anteni görür ve otopark bariyerine tetik vererek aracın durmaya gerek kalmadan seri bir şekilde giriş yahut çıkış yapmasını sağlar. Tanımlı OGS HGS etiketine sahip olmayan yabancı yahut misafir araçları geçiş yapamazlar.

36 BEKÇİ TUR KONTROL SİSTEMLERİ Bilgisayar bağlantılı bekçi tur kontrol sistemleri, güvenliğin gerekli olduğu tüm alanlarda kullanılan ve kullanım alanı oldukça geniş olan sistemlerdir. Bekçi tur sistemleri, güvenlik görevlilerinin yer aldığı her alanda güvenlik görevlilerini takip etmek için kullanılır. Bu sistemler tur ve yuva kartı, tur noktası ve bekçi kontrol kaleminden oluşmaktadır. Bu sistemleri kullanabilmek için ilk önce programa tur noktaları ve tur kartları tanıtılmaktadır. Tanıtılan kartları bekçiler tura çıkacakları zaman sisteme okutmakla yükümlüdürler. Kayıt tamamlandıktan sonra bekçilerin devriye gezecekleri alanlara kontrol noktaları yerleştirilir. Bekçiler kontrol noktalarında yer aldıklarında bekçi kontrol kalemini bu noktalara okutarak o anki saat ve tarihin raporlanması sağlanır. Özellikle kontrol noktalarının yerleştirileceği alanlarda metal veya demir gibi iletken madde olmamasına dikkat edilmelidir. Bekçiler ilk kontrol noktasından başlayarak son kontrol noktasına ulaşarak okutma işlemini tamamladıklarında tur sonlanmış olacaktır.

37 Kart Okuyuculu Asansör Kat Yetkilendirme Sistemleri Asansörünüz var ve herkesin her kata çıkmasını istemiyorsunuz, Sadece yetki verdikleriniz yetki verilen katlara asansörle çıkabilsin istiyorsunuz, Bu soruların cevabını arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Kartlı asansör kat yetkilendirme sistemi ile katları istediğiniz her kişi için özelleştirebilirsiniz. Kat yetkilendirme sistemini isterseniz offline isterseniz de bilgisayar bağlantılı olarak kullanabilir, kimlerin hangi zamanlarda hangi katlara çıktığını raporlayabilirsiniz.

38

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ (PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ HDH Plaka Tanıma Sistemi HDH Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Çok çeşitli güvenlik kameraları vardır, bazıları dışarıda açık alanlarda bulunurken, bazıları kapalı alanlarda ve oldukça

Detaylı

A dan Z ye Güvenlik Sistemleri

A dan Z ye Güvenlik Sistemleri A dan Z ye Güvenlik Yangın Alarm Hırsız Alarm Personel Takip Akıllı Ev / Villa Görüntülü İletişim CCTV Kamera Mağaza Ürün Koruma CCTV KAMERA IP Sistemler Fiber optik sistemler AHD Sistemler MOBESE IR Bullet

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Kamera Sistemleri Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Biometrik Tanıma Sistemleri Geçiş Kontrol Sistemleri Ürün Koruma Sistemleri Turnike

Detaylı

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. H265 Video Coding Plaka Tanıma Sistemi Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. 2017 PROGRAM ARAYÜZÜ GENEL ÖZELLİKLER 6ms Plaka tanıma süresi 2Mp H265 60Fps İp tabanlı back focus plaka okuma kamerası Okuma oranı

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Hız İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki hız

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

Ekin BIKE PATROL Dünyanın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti

Ekin BIKE PATROL Dünyanın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti Ekin BIKE PATROL Dünyanın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti Leader in Safe City Technologies Hareket halindeyken plaka tanıma ve park ihlal tespiti yapabilen Dünya nın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Ekin Micro Spotter, görüş alanındaki araçların plakalarını video tabanlı plaka tanıma teknolojisi

Detaylı

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39 PROSER ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2003 yılında Bilal ÖZKAN tarafından İstanbul da kurulmuşbir aile şirketidir. Kurulduğundan beri dürüstlük ve kaliteden de ödün vermeden müşterilerini

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

Elektronik Denetleme Sistemleri

Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Ülkemizde hızla artan araç sahipliliği ve bunun bir sonucu olarak artış gösteren trafik kazaları, trafik denetiminde elektronik sistemlerin

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Güvenlik personeli ve diğer konularda karar verecek olanlar CCTV için güvenlik amaçlarını analiz etmelidir.

Güvenlik personeli ve diğer konularda karar verecek olanlar CCTV için güvenlik amaçlarını analiz etmelidir. http://www.guvenlikdanismanlik.com http://www.guvenlikkamerasistemleri.org http://www.wssguvenliksistemleri.com GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ Güvenlik personeli ve diğer konularda karar verecek olanlar CCTV

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ Ahmet BEKTAŞ ahmet.bektas@karadag.com.tr Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak, No:17, 4.Levent/Đstanbul Tel : 0212 280 27 81 Fax: 0212 270 03 22 ÖZET Gelişen yüksek

Detaylı

Alarm Takip merkezinin diğer fonksiyonları nelerdir?

Alarm Takip merkezinin diğer fonksiyonları nelerdir? Güvenlik ve hırsız alarm sistemlerinde algılayıcılar ve dönüştürücüler en önemli rolü oynamaktadır. İlk çağlardan bu yana insanlar sürekli korunmak ihtiyacındadırlar. Son yıllarda yaşanan olaylar gösterdi

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Yangın Koruma Sistemleri Güvenlik Sistemleri -Giriş-Çıkış Kontrol - Kapalı Devre Görüntüleme ve Kayıt Sistemleri (CCTV)

Yangın Koruma Sistemleri Güvenlik Sistemleri -Giriş-Çıkış Kontrol - Kapalı Devre Görüntüleme ve Kayıt Sistemleri (CCTV) DİĞER SİSTEMLER Isıtma, soğutma, havalandırma ve aydınlatma sistemleri dışında binalarda daha çok güvenlik ve koruma amaçlı kullanılan teknik ve teknolojik sistemler bulunmaktadır. Bu sistemler binanın

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

SIRMA Bilgisayar Eğitim Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti Plaka Tanıma - Plaka Okuma Sistemi

SIRMA Bilgisayar Eğitim Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti Plaka Tanıma - Plaka Okuma Sistemi Plaka Tanıma - Plaka Okuma Sistemi * PTS (Plaka Tanıma Sistemi) Araçları, plakaları vasıtasıyla tanımaya yarayan bir görüntü işleme teknolojisidir. * Bu teknoloji; yetkili giriş-çıkış sistemleri, güvenlik

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme TEKNOLOJIMIZ En son görüntü işleme teknolojilerini kullanarak, istenilen her noktada, geçen insanları sayar,detaylı sayma raporlarını ofisinize kadar getirir.mağazalarda, alışveriş merkezlerinde,her türlü

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

HİZMET VERMİŞOLDUĞUMUZ BAZI FİRMALAR. v ÜMRANİYE E TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v ÜMRANİYE T TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v HİSAR INTERCONTINENTAL HOSPITAL

HİZMET VERMİŞOLDUĞUMUZ BAZI FİRMALAR. v ÜMRANİYE E TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v ÜMRANİYE T TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v HİSAR INTERCONTINENTAL HOSPITAL HİZMET VERMİŞOLDUĞUMUZ BAZI FİRMALAR v ÜMRANİYE E TİPİ KAPALI CEZA EVİ v ÜMRANİYE T TİPİ KAPALI CEZA EVİ v HİSAR INTERCONTINENTAL HOSPITAL v KARTAL DEVLET HASTANESİ v ÖZEL SUR HASTANESİ v ÇORUM ÖZEL ELİT

Detaylı

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi Plaka Plaka Tanıma Tanıma Sistemi Sistemi Otus Plaka Tanıma Sistemi (PTS), kontrollü geçiş yapılan noktalarda giriş ve çıkış yapan araçların plakasını okuyarak elde ettiği veriler ile kontrol ve doğrulama

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Tepe ile Rahat Hayat! TEPE GÜVENLİK GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ ÇAĞRI MERKEZİ.

Tepe ile Rahat Hayat! TEPE GÜVENLİK GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ ÇAĞRI MERKEZİ. Tepe ile Rahat Hayat! TEPE GÜVENLİK GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ ÇAĞRI MERKEZİ 444 83 73 www.tepeguvenlik.com.tr TEPE GÜVENLİK GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ İLE GÜVENLİĞİNİZE BAĞLI KALIN! EV VE İŞYERİ GÜVENLİĞİ

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

Kurumsal Proxy Server Kurulumu ve Yönetimi

Kurumsal Proxy Server Kurulumu ve Yönetimi Kurumsal Proxy Server Kurulumu ve Yönetimi Çok sayıda ve farklı niteliklerde kullanıcıların kurumsal internet erişimini sağlamanın en güvenli ve makul yöntemlerinden birisi de proxy server uygulamasıdır.

Detaylı

KABLOSUZ GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ CANLI VİDEO ÜRÜNLER KATALOĞU.

KABLOSUZ GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ CANLI VİDEO ÜRÜNLER KATALOĞU. KABLOSUZ GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ CANLI VİDEO ÜRÜNLER KATALOĞU İÇ VE DIŞ ORTAM CANLI VİDEO KAMERALI PIR DETEKTÖRLER İç ortam ISMV ve Dış ortam OSMVC kameralı PIR detektörler tamamen kablosuz olup sadece

Detaylı

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu DSC WLS-4945 KABLOSUZ MANYETİK KONTAK 75 mm x 31 mm x 22 mm Pencere ve kapılarda uygulanan kablosuz bir üründür, 1 adet 3V CR-2 lityum pil ile çalışır ve pil ömrü minimum 2

Detaylı

ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint)

ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint) Noktalar Arası Kablosuz Network Uygulaması TinaX CPE-2400 TinaX CPE-2400 B Binası TinaX WP-2400 A Binası Server PC Merkez Bina ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint) IP

Detaylı

Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar

Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar - Can Güvenliği - Mal Güvenliği Yangın algılama ve alarm sistemleri ile bir yangın alarm durumundan haberdar olunarak, insanların güvenli tahliyesi

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN 1 REES MÜHENDİSLİK MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN Modeller D.A.N Shalosh GSM s Ex PLUS 2 REES MÜHENDİSLİK CİHAZ HAKKINDA Yalnız çalışan personel (Lone worker ) cihazları Man down diye de adlandırılan

Detaylı

Kurum içerisinde istenilen bölgelere giriş-çıkış denetimiyle güvenlik sağlanmakta, üye ve personel devam kontrolü yapılmaktadır.

Kurum içerisinde istenilen bölgelere giriş-çıkış denetimiyle güvenlik sağlanmakta, üye ve personel devam kontrolü yapılmaktadır. SmartCAMPUS Kampüs Yönetim Sistemi, Akıllı Kart çözümleri üye memnuniyetini ve kurum içerisindeki idari verimliliği artırarak, kurum yönetimlerine etkin geri dönüş ve kontrol olanağı sağlamaktadır. Elektronik

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Operasyon Yönetim Sistemi Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO 10002 Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması Çağrı Kayıt Yönetimi Müşteri talep

Detaylı

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ A K S E L E K T R O N I K. C O M Geçiş Teknolojileri ve lot Çözümleri GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ Turnikeler Akıllı Kart Sistemleri Özel Projeler Otomatik Geçiş Sistemleri 1 A K S E L E K T R O N

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kulanılır. Her türlü darbeye dayınıklılıdır İstenilen Ölçülerde Özel üretim yapılır Bakım gerektirmeyen hidrolik ünite Opsiyonel

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

Metin KAPIDERE İnci Dürdane KURT

Metin KAPIDERE İnci Dürdane KURT PERSENEL DEVAM KONTROL SİSTEMİ : MALATYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRNEĞİ Talha PEKTAŞ Metin KAPIDERE İnci Dürdane KURT Günümüzde bilişim teknolojilerindeki gelişmeler ve bu gelişmelerin l i yansımaları hem

Detaylı

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No.

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No. Ek Bilgi Ana Monitör İstasyonu Model No. VL-MVN511 Bu belge Apartman Daireleri için Video İnterkom Sistemi ile birlikte kullanılan bu ürün hakkında bilgi sağlar. Bu belgenin asıl amacı ürünün Kullanım

Detaylı

Araç Altı Tarama Sistemi

Araç Altı Tarama Sistemi Araç Altı Tarama Sistemi Otus Araç Altı Tarama Sistemi (AATS), güvenlik ihtiyacı olan korunaklı alanların giriş noktasında araçların altının otomatik olarak kontrol edilmesini ve uyarı verilmesini sağlayan

Detaylı

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 )

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 ) SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme Paket Sistem Fiyatları Temmuz.0 No ACIKLAMA Adet GSM Modülü Alternatif- ( x ) ( Ekranlı, tuştakımlı, DTMF kontrollü, giriş, çıkışlı ) GSM Modülü -: SMS yada telefon

Detaylı

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir.

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir. n Tanımı : Sistem kampus kart sistemine kayıtlı mifare teknolojisine sahip akıllı kartların, belirlenen geçiş noktalarında kullanıcı yetkisi dahilinde okuyucular vasıtası ile kullanılmasını ve bu noktalarda

Detaylı

Heryerdeyiz Derece Koruma. G ven i iniz i in. e inize Evinize A m n n z.

Heryerdeyiz Derece Koruma. G ven i iniz i in. e inize Evinize A m n n z. G ven i iniz i in Heryerdeyiz... S B ME YON TOMAS O E V LİK.SAN. GÜVEN İST.İNŞ.TA AH S Tİ. BİLİŞİM IŞ TİC.LTD.Ş D VE www.mebsguvenlik.com e inize Evinize A m n n z 360 Derece Koruma SES UY U KS ALARM YANGIN

Detaylı

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler Büyük Veri Data Center Hizmetleri Akıllı Ulaşım Sistemleri Network ve Altyapı Çözümleri CCTV Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Yüksek Teknoloji, Kusursuz Hizmet IP Telefon Sistemleri Led Ekran Uygulamaları

Detaylı

HAKKIMIZDA. Etki Güvenlik Teknolojileri Savunma Sanayi Dış Tic.Ltd.Şti. müşterilerine yenilik getirecek proje hizmetleri sunmak için kurulmuştur.

HAKKIMIZDA. Etki Güvenlik Teknolojileri Savunma Sanayi Dış Tic.Ltd.Şti. müşterilerine yenilik getirecek proje hizmetleri sunmak için kurulmuştur. HAKKIMIZDA Etki Güvenlik Teknolojileri Savunma Sanayi Dış Tic.Ltd.Şti. müşterilerine yenilik getirecek proje hizmetleri sunmak için kurulmuştur. Gelişen teknolojiler doğrultusunda kendisini sürekli yenilemiş

Detaylı

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler İhtiyacınıza En Uygun Çözümler Yangın Alarm Sistemleri - LPCB, VDS, TSE Sertifikalı Ürünler - Kısa Devre İzolatörlü Dedektörler, Butonlar ve Modüller - Lan/Wan İzleme ve Programlanan Paneller - Acil Anons

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ MAXIMUM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ

PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ MAXIMUM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ MAXIMUM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ İçerik Plaka TanımaÇekirdeği Plaka Tanıma Mimari vearayüzleri Referanslar Plaka Tanıma Çekirdeği C / C++ ile yazılmıştır. Windows ve Linux versiyonları

Detaylı

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4.

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4. Yıldırım Bilişim - 2014 1.Baskı Çözümleri: 1.Baskı Ürünleri 1.1. Faks Cihazları 1.2. Fotokopi Cihazları 1.3. Tarayıcılar 1.4. Yazıcılar 2. Bilgisayar Bileşenleri: 2.1. Anakartlar 2.2. Bellekler 2.3. Ekran

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

Sistem Temel. Genel Fonksiyonlar. Sistemleri. Tam Adaptif Trafik Kontrol Sistemi ( j\iti'1)

Sistem Temel. Genel Fonksiyonlar. Sistemleri. Tam Adaptif Trafik Kontrol Sistemi ( j\iti'1) Tam Adaptif Trafik Kontrol Sistemi ( j\iti'1) Akıllı Trafik Ağı ve Adaptif Trafik Yönetim Sistemi, hızlı ve güvenli trafik akışını sağlar. /o95 doğruluk oranı ile ölçümler gerçekleştirerek uygun kavşak

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

Şehir KART Çözümleri

Şehir KART Çözümleri Şehir KART Çözümleri ŞEHİR KART HİZMETLERİ Amaç; Belediyenin Hizmet Alanı içerisindeki tahsilat ve ödeme noktalarına, Perakende hizmetlerinin alındığı Alışveriş yerlerine, ŞEHİR KART larını kullanan kentlilere

Detaylı

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR MSM-211-2 www.minovateknoloji.com ULAŞIM ÇÖZÜMÜ Araç Validatörleri Temassız kartlı, Geniş Renkli TFT LCD Grafik Ekran (800*480, 7 inch) Tam online, GPRS/Egde Gerçek

Detaylı

Termal Kameralar. Overseas 2015.10

Termal Kameralar. Overseas 2015.10 Termal Kameralar Overseas 2015.10 Profesyonel Seri Rekabetçi fiyat-kalite Temel akıllı özellikler Yüksek Çözünürlük(336*256 /640*512) Pro Serisi Ultra Serisi Lite Serisi Ultra Smart Series Projeler için

Detaylı

ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR

ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR Yaşanan mekanda iş süreçlerinin otomasyonu sayesinde oluşturulan akıllı ev, kullanıcısına konfor, güvenlik, kullanım ve maliyet unsurlarında destek sağlar. Konfor ve güvenliğin yanı

Detaylı

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL 1 TANK OTOMASYON SĐSTEMĐ - Prob tarafından gerçek zamanlı yakıt, su ve sıcaklık derecelerini gösterir. - Tanktan çıkan yakıt miktarını

Detaylı

İNTEK OTOGAR Otogar Yönetim Otomasyonu

İNTEK OTOGAR Otogar Yönetim Otomasyonu İNTEK OTOGAR Otogar Yönetim Otomasyonu Her türlü kontrollü ve hızlı araç geçiş sistemini(kartli GEÇİŞ, OGS, HGS v.b) destekleyen otomasyonumuz, otogar işletmelerinin iş süreçlerinin tam bir verimlilik

Detaylı

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti. Güvenlik ve Savunma Sanayi Sistemleri sektöründe en etkin çözümü

Detaylı

AKILLI BASKININ AVANTAJLARINI KEŞFEDİN. +90(216)

AKILLI BASKININ AVANTAJLARINI KEŞFEDİN. +90(216) AKILLI BASKININ AVANTAJLARINI KEŞFEDİN +90(216) 305 87 87 www.janusbarkod.com.tr www.barkodteknolojileri.com Akıllı baskı ile bilgisayarları ortadan kaldırın. Zamandan, paradan ve alandan tasarruf edin.

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

Güvenlikte BOYUT farkı

Güvenlikte BOYUT farkı Güvenlikte BOYUT farkı Biz K im iz? Boyut Güvenlik Teknolojleri; 16 yıllık sektör deneyimi ile elektronik güvenlik ve kontrol sistemleri konusunda faaliyet gösteren ülkemizin önde gelen rmalarından biridir.

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri takip

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

ENDÜSTRİYEL YAZILIM UYGULAMALARI ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ENDÜSTRİYEL YAZILIM UYGULAMALARI ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ENDÜSTRİYEL YAZILIM UYGULAMALARI ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. MES NEDİR? Manufacturing Execution System Üretim Yürütme Sistemi Fabrika sahası ve ERP sisteminin entegrasyonunu sağlayan

Detaylı

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Evinizi ve ailenizi korumak artık çok kolay. Kullanıcı dostu Ultima güvenlik sistemi ile herşeyi tek bir dokunuşla halledebilirsiniz. Rahatlayabilirsiniz.

Detaylı

Elektronik Güvenlik Sistemleri. Ahmet YILMAZ

Elektronik Güvenlik Sistemleri. Ahmet YILMAZ Elektronik Güvenlik Sistemleri Ahmet YILMAZ Elektronik Güvenlik Sistemleri Ahmet YILMAZ PAPATYA YAYINCILIK EĞİTİM Bilgisayar Sis. San. ve Tic. A.Ş. Ankara Caddesi, Prof. Fahreddin Kerim Gökay Vakfı İşhanı

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

Adreslenebilir Hava Örneklemeli Çok Hassas Yangın Algılama Sistemi

Adreslenebilir Hava Örneklemeli Çok Hassas Yangın Algılama Sistemi Adreslenebilir Hava Örneklemeli Çok Hassas Yangın Algılama Sistemi Bu sistemler adından da anlaşılacağı üzere havadan örneklemeler alıp, kendi haznesine getirerek yangını algılayan sistemlerdir. Şaşırtıcıdır

Detaylı

1. AMAÇ Bu Prosedürün amacı, Aksaray Üniversitesi bünyesinde yürütülen bilgi işlem hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir.

1. AMAÇ Bu Prosedürün amacı, Aksaray Üniversitesi bünyesinde yürütülen bilgi işlem hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. Sayfa No 1/5 1. AMAÇ Bu Prosedürün amacı, Aksaray Üniversitesi bünyesinde yürütülen bilgi işlem hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu Prosedür, Aksaray Üniversitesi

Detaylı

Araç Takip Sistemi DIT Paket

Araç Takip Sistemi DIT Paket Araç Takip Sistemi DIT Paket FiloWay Araç Takip Sistemleri, sürekli gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. FiloWay in sunduğu en önemli maliyet avantajı entegre

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

BILGİSAYAR AĞLARI. Hakan GÖKMEN tarafından hazırlanmıştır.

BILGİSAYAR AĞLARI. Hakan GÖKMEN tarafından hazırlanmıştır. BILGİSAYAR AĞLARI Bilgisayar Ağı Nedir? En az iki bilgisayarın kaynakları ve bilgileri paylaşmak amacıyla çeşitli şekillerde bağlanması sonucu oluşmuş iletişim altyapısına Bilgisayar Ağı denir. Sizce bilgisayar

Detaylı

Bileşenler Broşürü DX CONNEXION

Bileşenler Broşürü DX CONNEXION Yangın Güvenliği Bileşenler Broşürü DX CONNEXION Morley-IAS DXc Kontrol Panelleri DXc Kontrol Panelleri DXc1 Tek Döngülü Kontrol Paneli, 230Vac, 2 siren devresi Boyutlar 260 x 390 x 147mm (H x W x D) 714/001/111

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

w w w. a n k a r a b t. c o m

w w w. a n k a r a b t. c o m Şirket Profili w w w. a n k a r a b t. c o m AnkaraBT, yazılım geliştirme alanında faaliyet gösteren ve uzman kadrosuyla Türkiye'nin önde gelen kurumsal çözümlerini üreten %100 Türk sermayeli bilgi teknolojisi

Detaylı