ZÜCDER ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİMLİ KURUMLAR 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ZÜCDER ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİMLİ KURUMLAR 2018"

Transkript

1 ZÜCDER ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİMLİ KURUMLAR 2018

2

3 Acıbadem Sağlık Grubu ile ZÜCDER arasında yapılan anlaşma gereği; Hastalık ve/veya kaza sonucu ortaya çıkan sağlık sorunları ile ilgili hizmetten yararlanma hakkına sahip Derneğimiz üyesi ve birinci derece yakınlarıdır. Bu hizmetten yararlanabilmek için ZÜCDER Üye Kartı ile birlikte nüfus cüzdanını göstermeleri gerekmektedir. GEÇERLİ HASTANELER 1. Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Tic. A.Ş. Acıbadem Hastanesi Acıbadem Bakırköy Hastanesi Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Acıbadem Maslak Hastanesi Acıbadem Fulya Hastanesi Acıbadem Bursa Hastanesi Acıbadem Kocaeli Hastanesi Acıbadem Adana Hastanesi Acıbadem Eskişehir Hastanesi Acıbadem Kayseri Hastanesi Acıbadem Bodrum Hastanesi Acıbadem Ankara Hastanesi Aile Hastanesi Bahçelievler Acıbadem Atakent Hastanesi 2. Acıbadem Poliklinikleri A.Ş. Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi Acıbadem Etiler Tıp Merkezi Acıbadem Levent Tıp Merkezi Acıbadem Kapadokya Tıp Merkezi Acıbadem Bahçeşehir Tıp Merkezi 3. Internatıonal Hospital İstanbul A.Ş. 4. Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş. Acıbadem International Hospital Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri 1. Tanı ve tedavi amaçlı hizmetlerde de Öğretim Üyesi hekimlerimizden hizmet alınması durumunda Öğretim üyesi fiyatları uygulanacaktır. 2. Muayene hizmetlerinde gece-gündüz fiyat farkı uygulanabilecektir. 3. KVC-Kardiyoloji branşları özel fiyat uygulaması kapsamında yer aldığından paket indirimi uygulanmamaktadır. 4. Anjiografik Girişim hizmetleri özel fiyat uygulaması kapsamında yer aldığından cari fiyat uygulanır. 5. Diş Hizmetlerinde Kemik içi implant (tek silindirik implant ücreti hariç), İmplant üstü kuron, Porselen inley-onley, Porselen laminate ve empress, Veneer kuron(seramik) (kıymetli metal ücreti hariç), Tam protez(akrilik tek çene), bölümlü protez(metal-tek çene), Tam seramik kron (cercon, LAVA), Diş ağartma(beyazlatma-tek diş), Diş ağartma( beyazlatma-alt üst çene), Invisalign- kısa süreli, Invisalign- uzun süreli, Hızlandırılmış eriştin ortodontisi-metal braket, Hızlandırılmış eriştin ortodontisi-porselen braket, Tam porselen restorasyon, Metal destekli porselen kuron cari fiyatlar üzerinden faturalandırılır. Not: İndirim oranları ile ilgili bilgi almak için Dernek ofisimiz veya Acıbadem Sağlık Grubu ile iletişime geçebilirsiniz.

4 ZÜCDER ÜYELERİNE ÖZEL CHECK UP PAKETİ GENEL TUTARI: 860 TL ZÜCDER ÜYELERİNE ÖZEL PEMBE PAKET GENEL TUTAR: 803 TL Zücder Genel Check-up Dahiliye muayenesi Glukoz, açlık (AKŞ) Kolesterol, total HDL-Kolesterol (High Density Lipoprotein) LDL-Kolesterol (Low Density Lipoprotein) Kreatinin Total Protein, serum Trigliseridler Üre (Kan Üre Azotu, BUN) Boy - Kilo ölçümü Ürik asit Tam İdrar Analizi Alanin Aminotransferaz (ALT) (SGPT) Gama Glutamil Transferaz (GGT) T4, total (Total Tiroksin) Tiroid Stimulan Hormon (TSH), ultrasensitif Tam Kan Sayımı (Hemogram) Eritrosit Sedimentasyon Hızı (ESR) US Tüm Abdomen (Tüm Batın) Akciğer grafisi PA Pembe Paket-8-19 Mart 2018 Meme muayenesi RDUS Meme Renkli Doppler, iki taraflı Digital (Full-field) Mamografi (çift taraf) KD Femur + Lomber vertebra AP&Lat ZÜCDER ÜYELERİNE ÖZEL MAVİ PAKET GENEL TUTAR: 1051 TL Mavi Paket-8-19 Mart 2018 CA 125 CA 15-3 Jinekoloji muayenesi RDUS Meme Renkli Doppler, iki taraflı Digital (Full-field) Mamografi (çift taraf) KD Femur + Lomber vertebra AP&Lat Vaginal smear (Thin-Prep tekniği ile) ZÜCDER ÜYELERİNE ÖZEL SARI PAKET GENEL TUTAR: 562 TL Sarı Paket-8-19 Mart 2018 Fiyat CA 125 CA 15-3 Check-up Jinekoloji muayenesi KD Femur + Lomber vertebra AP&Lat Vaginal smear (Thin-Prep tekniği ile)

5

6 British Council in yaptığı araştırmaya göre yeryüzünde 1,000,000 un üzerinde insanın İngilizce öğrenmekte olduğu tahmin edilmekte. İkinci dili İngilizce olan insan sayısı 1,500,000,000 ın üstündedir. Dünya genelinde İngilizceyi anadil olarak ortalama 600,000 kişi konuşuyor Oxford English Sözlüğünde listelenmiş 500,000 kelime bulunmaktadır. 500,000 e yakın teknik ve bilimsel terim ise listelenmeyi bekliyor. Dünya genelinde teknik ve bilimsel yayınların neredeyse yarısı İngilizce yapılıyor. İnternetin dili İngilizcedir. Bilgisayarda bilgilerin % 80 i İngilizce saklanıyor. Havacılıkta kullanılan tek dil İngilizcedir. Dünyadaki en büyük 5 yayın devi milyonları bulan izleyicisine İngilizce yayın yapmaktadır. Fiyatların, Amerikan Kültür kampanya dönemlerinde pahalı kalması durumunda tüm kampanya fiyatlarından + %5 indirim yapılacaktır. Anlaşmanın son geçerlilik tarihi dur. Adres: Bakırköy Amerikan Kültür Cevizlik Mah. Ebuziya Cad. No:63 Tel:

7

8 ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği Üyelerine Küpoğlu Matbaacılık tan yapacakları tüm matbaa hizmetlerinde % 20 indirim sağlanacaktır.

9 İletişim: - GSM: ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği olarak, siz değerli dernek üyelerimize Dereli Matbaacılık tan yapılacak olan tüm matbaa hizmetlerinde % 15 indirim sağlanacaktır. DERELİ MATBAA REKLAM VE TANITIM HİZMETLERİ Davutpaşa Cad. Maltepe Mah. Emintaş Sanayi Sitesi No : 103 Zemin Kat D18 Bayrampaşa İSTANBUL Yetkili : Metin Dereli Tel : Cep : Mail : info@derelimatbaa.com

10 Logos Creative, tek hayali doğadaki görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak olan bir fikir, bir reklam ajansıdır. Doğadan aldığı ilham ile çok basit bilgilerle üretilen tasarımlarımızın daha simetrik, daha estetik görünmesini sağlar. Bu doğrultuda reklamın insan doğasına olan etkisinin, ancak reklamın doğayla uyum içinde olmasıyla gerçekleşebileceğine inanıyoruz Tüm hizmetlerinde %10 indirim sağlayacaktır. LOGOS CREATIVE Google Adwords reklamları için banner çalışmalarını üye kart sahiplerine ücretsiz yapacaktır. %20 olan ajans komisyon bedeli üye kart sahiplerine %10 olacaktır. Atatürk Havalimanı nın dışında, giriş ve çıkışlarda bulunan outdoor reklam alanlarında, liste fiyatı üzerinden %25 indirim yapılması, Google Adwords reklamları için %20 olan ajans komisyon bedelinin %10 olarak uygulanması, Ayrıca Google Adwords reklamları banner çalışmalarınızın ücretsiz olarak yapılması, Esin Çolak Genel Müdür T: 0(212) M: E: W: arti1media.com A: Cevizlik Mah, Ebuzziya Cad. Güneş Apt. No:23/5 Bakırköy/İstanbul

11 RTP, ZÜCDER üyelerine liste fiyatı üzerinden %30 indirim hizmeti sunmaktadır. RTP Medya 15 Mart 2005 yılında Radyo ve TV Prodüksiyon hizmetleri vermek amacı ile kurulmuş bir firmadır. Türkiye de ilk kez kurumsal radyo yayın anlayışını başlatarak sektörde yeni bir mecra açtı. Sektörde lider konumda olan firmamız mağaza içi müzik yayınında Türkiye de ilk olmanın yanı sıra yeni projelerle bu sektöre yön vermeye devam etmektedir. RTP Medya olarak Türkiye de tüm kullanım hakları kendisine ait olan Yabancı (sözlü) ve Enstrümantal Müzik Bankası ile 250 den fazla firma, 5500 den fazla şubeye hizmet vermekteler. İletişim için; RTP Medya: Umut Aydın:

12 Adgager; Tüm Türkiye ye ve farklı demografilere dağılmış üyesiyle, geleneksel yöntemlere göre %60 oranında daha ekonomik şekilde, istenilen zaman diliminde, kolay ve hızlı bir biçimde araştırmalar başlatmanıza ve şeffaf bir şekilde takip etmenize imkân tanıyarak pazarlama araştırmalarının geleceğinin temellerini atıyor. Yeni nesil bir araştırma servisi olan Adgager; kullanıcılarının markalara içerik üretebilmelerini ve fikir vermelerini sağlarken; satın alma alışkanlıkları, yeni konseptlerin test edilmesi veya marka gücünün ölçümü gibi araştırmalarının yanında ürün testleri, metaforik değerlendirmeler ve kalitatif yöntemler ile süreci destekliyor ve tüm tüketici araştırmalarını çevrimiçi, hedefli, şeffaf ve çok hızlı şekilde gerçekleştirme imkanını tüm Zücder üyelerine süre sınırsız %10 indirim fırsatıyla sunuyor.

13

14 ZÜCDER üyelerine özel tüm hizmetlerde %20 oranında indirim sağlanacaktır. Not: Fiyatlarımıza KDV dahildir. Ataşehir, Şişli, Gayrettepe bölgesine servisimiz mevcuttur. ScentAir, koku pazarlama çözümlerinde dünya çapında lider bir firmadır. Patentli sistemlerimiz; is alanlarını ve yaşadığınız çevreleri geliştirmeye, markaların tüketiciye olan iletişimini arttırmaya ve akılda kalıcı deneyimler yaratmaya yardımcı olmaktadır. ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği Üyesi olarak siz değerli dernek üyelerine Scent Air Havada Koku Sistemleri ürünlerinde % 10 indirim sağlanacaktır. İLETİŞİM BİLGİLERİ: Adres: Rumeli Cad. Bağdat İş Merkezi No:47 K:5/502 Nişantaşı / İSTANBUL Tel: rifat@scentair.com.tr Web:

15 HİZMET VERDİĞİ ALANLAR; İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKSTİL SAĞLIK YAŞAM VETERİNER HIZMETLERI EĞİTİM SİGORTA YEMEK EĞLENCE VETERİNER HIZMETLERI GÜZELLIK HIZMETLERI MOBİLYA TEMİZLİK CALL CENTER VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ TAŞIMACILIK HİZMETLERİ CATERİNG HİZMETLERİ MEDYA Detaylı bilgi için ;

16 BOĞAZİÇİ MEVZUAT, DENETİM VE DANIŞMANLIK A.Ş. Üye firmalarımızın Yeni Kanun da öngörülen 30 günlük hak düşürücü süre içerisinde 2011 yılından bugüne kadar, SGK nezdinde hakkınız olmasına yararlanamadığınız tüm Teşvikleri sizler için hesaplamak ve idari başvuru yapabilmeniz için, Derneğimiz Boğaziçi Danışmanlık A.Ş. ile işbirliği sözleşmesi yapmıştır. GEÇMİŞ DÖNEM başvuru yapılacak konu ve İADE EDİLEBİLECEK TUTAR bilgisi için her türlü bilgilendirme ücretsiz olarak yapılmaktadır.

17

18 ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği üyelerine aşağıda adresleri belirtilen Namlı Gurme mağazalarında 50 TL ve üzerine geçerli olmak üzere %10 indirim uygulanacaktır. Bu indirimlerden ZÜCDER Üye Kartı nı göstererek faydalanabilirsiniz. Geçerli Mağazalar: Merkez Rıhtım Cad. Katotopark Altı 1/1 Karaköy / İSTANBUL City s Mahalle Teşvikiye Cad. No:12 City s AVM Mahalle Katı No:23 Şişli / İSTANBUL NamPort Rıhtım Caddesi No:7 Karaköy İskelesi Karşısı Karaköy / İSTANBUL

19 NEW YORK TİMES DA DÜNYANIN EN İYİ MANZARALI 3. MEKANI SEÇİLMİŞTİR Derneğiniz üyelerine ve çalışanlarına özel menülerde özel indirimlerle sizler için hizmet vermeye hazırız Adres : Kemalettin Camii Sokak No:5 Rumelihisar Sarıyer / İstanbul GSM: Tel:

20 OTELLER

21 Conrad İstanbul Bosphorus Otel den ZÜCDER üyelerine %20 indirim! Yapılan indirimlerden üye firmalarımızın temsilcileri, eş ve çocukları ZÜCDER Üye Kartı nı ibraz etmek suretiyle faydalanabileceklerdir yılı boyunca kartını beyan eden ZÜCDER üyelerinin tamamına rezervasyonlarında kapı fiyatı üzerinden %15 indirim uygulanacaktır. Adres : Sutluce Mah. Imrahor Cad. Dutluk Sok. No:3 Beyoglu Istanbul - Turkey PBX : Fax : numan.avsaroglu@hilton.com

22 HİLTON BOSPHORUS Hilton Istanbul Bosphorus, Harbiye, Şişli, Cumhuriyet Caddesinde yer alan, Türkiye nin ve İstanbul un ilk 5 yıldızlı otelidir. İstanbul Hilton olarak açılan otel, 1955 ten beri Hilton zincirin bir parçasıdır. Eşsiz manzarasıyla her zaman tercih edilen hotel ZÜCDER üyelerine ayrıcalıklar sunmaktadır. HİLTON BOMONTİ ZÜCDER üyelerine 2018 sonuna kadar, online yayınlanan fiyatlar üzerinden %20 indirim uygulanacaktır. ZÜCDER üyelerinin indirimlerden faydalanabilmesi için ; rezervasyon taleplerini iş mail adreslerinden aşağıdaki adreslere göndermeleri yeterli olacaktır. To: bomonti.reservations@hilton.com Cc: nursu.ozgenc@hilton.com

23 The Marmara Taksim Otel den ZÜCDER üyelerine %20 indirim! Yapılan indirimlerden üye firmalarımızın temsilcileri, eş ve çocukları ZÜCDER Üye Kartı nı ibraz etmek suretiyle faydalanabileceklerdir. Birbirinden seçkin otelleri bünyesinde bulunduran Divan Grubu nun geleneksel amiral gemisi niteliğindeki Divan İstanbul, seçkin konuklarına, Osmanlı misafirperverliğini, lüks tasarım anlayışı ve eşsiz bir yorumla sunuyor. İstanbul un Anadolu Yakasının Ödüllü 5 Yıldızlı Oteli İstanbul un Asya kıtasında bulunan, beş yıldızlı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerine Doğu ile Batı nın kesiştiği noktaya zahmetsizce ulaşma imkanı sağlarken, Kalamış Marina ya karşı konumuyla da Marmara Denizi nin nefes kesen manzarasını sunuyor. Zücder üyeleri özel indirimlerden faydalanabilecektir.

24 ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği üyelerimizin talep ettiği çok özel seçeceğiniz herhangi bir menüden Sait Halim Paşa Yalısı tarafından % 10 oranında indirim uygulanacaktır. Adres: Köybaşı Caddesi No: Yeniköy İstanbul T: +90 (212) F: +90 (212) info@saithalimpasa.com İletişim; Basın Ekspres Caddesi No: Halkalı Küçükçekmece İstanbul Türkiye T: F: E: infoeurope@eliteworldhotels.com.tr Profesyonellerin dünyasında, verimli toplantılara ve kusursuz etkinliklere imza atmak için organizasyonlarınızı Elite World Hotels in deneyimli ve güler yüzlü ekibiyle birlikte planlayın. ZÜCDER üyeleri Üye Kartları nı ibraz etmek suretiyle cazip fiyatlardan faydalanabilecektir.

25 Doğu ve Batı nın kültürel miraslarını mükemmel bir şekilde birleştiren Grand Hyatt Istanbul oteli, büyülü şehir İstanbul un tüm ruhunu ve kültürünü yansıtmaktadır. ZÜCDER üyelerine özel fiyat ve hizmet ile sizleri bekliyoruz İstanbul da iş hayatının kalbinin attığı yer olan Wyndham Grand İstanbul Europe da, kusursuz organizasyonlar ve rahat bir konaklama için her detay ayrı ayrı düşünülür. Asya ile Avrupa kıtaları arasında bir köprü görevi gören İstanbul da 5 yıldızlı otel konforunun tüm ayrıcalıklarını havaalanına, fuar merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığıyla fark yaratan Wyndham Grand İstanbul Europe da yaşayacaksınız. ZÜCDER üyelerine özel tekliflerimiz ile sizleri bekliyoruz Adres: Basın Ekspres Yolu Yavuz Sultan Selim Cad. No:1-3 Güneşli 34212, İstanbul/Türkiye

26 EV VE MUTFAK EŞYALARI

27 ZÜCDER üye kartlarının gösterilmesi halinde tüm Hisar perakende mağazalarında indirimli fiyatlar üzerinden %10 indirim hakkına sahip olunacaktır. ZÜCDER üye kartlarının gösterilmesi halinde tüm Schafer perakende mağazalarında indirimli fiyatlar üzerinden %10 indirim hakkına sahip olunacaktır.

28 ZÜCDER üye kartlarının gösterilmesi halinde tüm Hisar perakende mağazalarında indirimli fiyatlar üzerinden %10 indirim hakkına sahip olunacaktır.

29 ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği Üyesi olarak siz değerli dernek üyelerine Nis Çiçekçilik te gereçleri olarak tüm ürünlerinde özel % 20 indirim sağlanacaktır. Tel: Web:

30 ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği üyelerine Emre Toys tarafından özel % 10 indirim uygulanacaktır. Adres: Mahmut Bey Mah. İSTOÇ 6.Ada No:71 Bağcılar / İstanbul Tel: emretoys@gmail.com Web:

2017 YILI ZÜCDER ÜYE KARTI ANLAŞMALI KURUM VE KURULUŞLAR İNDİRİM REHBERİ

2017 YILI ZÜCDER ÜYE KARTI ANLAŞMALI KURUM VE KURULUŞLAR İNDİRİM REHBERİ 2017 YILI ZÜCDER ÜYE KARTI ANLAŞMALI KURUM VE KURULUŞLAR İNDİRİM REHBERİ İ Ç İ N D E K İ L E R İçindekiler Tablosu ÇİÇEKÇİLİK HİZMETLERİ...4 NİS ÇİÇEK...5 EĞİTİM KURUMLARI...6 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL

Detaylı

ACIBADEM SİGORTA AVANTAJLARI

ACIBADEM SİGORTA AVANTAJLARI ACIBADEM SİGORTA AVANTAJLARI Değerli Sigortalılarımız, Özel Sağlık Sigortanız sayesinde, poliçe teminatı kapsamındaki tedaviler için elde edeceğiniz avantajların yanısıra, Türkiye nin en kapsamlı sağlık

Detaylı

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÖZEL TANI KOLEJİ Ortaokul veya lise eğitimi için 2017 2018 öğretim yılında %30 indirim uygulanacaktır. Adres: 8110/1 Sok. No: 12 14 Maltepe Mah. Çiğli / İZMİR

Detaylı

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÖZEL TANI KOLEJİ Ortaokul veya lise eğitimi için 2017 2018 öğretim yılında %30 indirim uygulanacaktır. Adres: 8110/1 Sok. No: 12 14 Maltepe Mah. Çiğli / İZMİR

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

http://acilkepenktamircisi.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:50:31 AM Document generated by https://siteoid.com/

http://acilkepenktamircisi.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:50:31 AM Document generated by https://siteoid.com/ Anasayfa Hizmetlerimiz İletişim İstanbul Acil Kepenk olarak kepenk arızası durumunda en kısa sürede adresinize ulaşmaktayız. Telefon: 0532 742 08 07 Telefon: 0530 877 61 28 HİZMETLERİMİZ Acil Kepenk Tüm

Detaylı

dergisinin ücretsiz ekidir Kasım 2013 TURİSTİK OTELCİLER, İŞLETMECİLER VE YATIRIMCILAR BİRLİĞİ İstanbul Konaklama Kapasitesi Raporu

dergisinin ücretsiz ekidir Kasım 2013 TURİSTİK OTELCİLER, İŞLETMECİLER VE YATIRIMCILAR BİRLİĞİ İstanbul Konaklama Kapasitesi Raporu dergisinin ücretsiz ekidir Kasım Rapor No: TURİSTİK OTELCİLER, İŞLETMECİLER VE YATIRIMCILAR BİRLİĞİ İstanbul Konaklama Kapasitesi Raporu ÖNSÖZ İstanbul'un var olan eşsiz turizm zenginliği her geçen gün

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ

KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ KURUM MAMOGRAFİ İLÇE İL TEL Acıbadem Adana Hastanesi Seyhan Adana 322 455 44 44 Adana Hastanesi Seyhan Adana 322 459 22 22 Adana Sistem Tıp Merkezi Seyhan Adana 322

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa

SATILIK / İstanbul-Avrupa SATILIK / İstanbulAvrupa Arnavutköy İstanbulAvrupa / Beşiktaş.000.000 USD ARNAVUTKÖY SAHİLE YAKIN 450M, 6 KATLI ESKİ ESER Tüm Bina REF: 40689674967 450 890 Bomonti İstanbulAvrupa / Şişli SATILIK DENİZ

Detaylı

ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI ve ÇEYİZ FUARI MART TÜYAP Fuar Merkezİ İstanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ

ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI ve ÇEYİZ FUARI MART TÜYAP Fuar Merkezİ İstanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI ve ÇEYİZ FUARI 23-26 MART 2017 TÜYAP Fuar Merkezİ İstanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ Doğru ticaretin buluşma noktası! Türkiye ve dünya çapındaki yaratıcı parekendeciler için İstanbul da

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa / İstanbul-Anadolu

SATILIK / İstanbul-Avrupa / İstanbul-Anadolu SATILIK / İstanbulAvrupa / İstanbulAnadolu Acıbadem İstanbulAnadolu / Kadıköy ACIBADEM DE DENİZ MANZARALI + DAİRE REF: 0690760 0 8 9 Katlı 80.000 TL 98 Çeliktepe 800.000 TL ÇELİKTEPE DE KOMPLE BİNA FIRSAT

Detaylı

Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri

Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri web tasarım ajansı web tasarım hizmetleri web tasarım

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

İstanbul Shopping Fest 2014

İstanbul Shopping Fest 2014 İstanbul Shopping Fest 2014 İSF, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel sektörün işbirliği ile İstanbul u dünyanın sayılı alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen alışveriş, eğlence

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ KOLAY UYGULAMA ONNO HIZLI MONTAJ PROFESYNEL HİZMET SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR Sunum Planı Başlangıç Kapılar Alüminyum Kasalı Kapılar Ahşap Kasalı Kapılar Konferans

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz.

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz. British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden sizi ve işinizi önemsiyoruz. 1) İtibarınızı arttırın, taahhüdünüzü gösterin! Üyelik logosunu; web sitenizde, teklif ve ihale dokümanlarınızda, reklam kampanyalarınızda,

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL Referans projeler 1/15 Toplu konut projeleri 1 550 lüks konut İstanbul Maslak & 2014 Ahşap kapı & Vestiyerler 160 lüks konut İstanbul Şişli & 2014 Ahşap kapı & Süpürgelikler 146 lüks konut İstanbul Kemerburgaz

Detaylı

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? Coworking Bir kahve

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

LEVENT BÜYÜKDERE CADDESİ, KANYON AVM KARŞISI

LEVENT BÜYÜKDERE CADDESİ, KANYON AVM KARŞISI İSTANBUL LEVENT BÜYÜKDERE CADDESİ, KANYON AVM KARŞISI AÇIKLAMA Kullanıma müsai=r. Dıştan aydınlatmalı mesh giydirme, iskele. 22.20 m (h) x 16.90 m (w), Ön cephe 22.20 m (h) x 22.00 m (w), Yan cephe AÇIKLAMA

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa / Yalova

SATILIK / İstanbul-Avrupa / Yalova SATILIK / İstanbulAvrupa / Yalova Alipaşa İstanbulAvrupa / Silivri SİLİVRİ KÜÇÜK KILIÇLI TEM E YAKIN 46 DÖNÜM ARSA REF: 40664777769.0.000 TL Arnavutköy İstanbulAvrupa / Beşiktaş.000.000 USD SAHİLE YAKIN

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

eofis hizmetleri içeriği

eofis hizmetleri içeriği Alternatif çalışma alanları Elektrik, ısınma, soğutma, internet, bina aidatı, stopaj, temizlik, güvenlik, otopark giderlerini düşünmenize gerek yok! eofis size şimdilik Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy de,

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

LİSANS SAHİBİ EFSANELER:

LİSANS SAHİBİ EFSANELER: LİSANS SAHİBİ EFSANELER: JIANGSU SIDEFU TEXTILE CO., LTD. DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İÇİN, LÜTFEN BÖLGESEL CCI TEMSİLCİNİZLE BAĞLANTIYA GEÇİNİZ. TEMSİLCİLERİN BÖLGELERE GÖRE LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN BURAYA

Detaylı

App Store da, Google Play de... Emlak Pazarı uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

App Store da, Google Play de... Emlak Pazarı uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Emlak PAZARLAMA VE SATIŞ SEKTÖRÜNÜN En Uzun Soluklu Dergisi ARTIK DİJİTAL YAYINDA! App Store da, Google Play de... MEDYA KİTİ Emlak Pazarı nda Reklam Vermenin Faydaları 10 yılı aşkın süredir yayın hayatına

Detaylı

İSMMMO ÜYELERİNE ÖZEL DENTAL TEDAVİLERDE UYGULANMAK ÜZERE İNDİRİM TEKLİFİ

İSMMMO ÜYELERİNE ÖZEL DENTAL TEDAVİLERDE UYGULANMAK ÜZERE İNDİRİM TEKLİFİ İSMMMO ÜYELERİNE ÖZEL DENTAL TEDAVİLERDE UYGULANMAK ÜZERE İNDİRİM TEKLİFİ 14.10.2011 Değerli İSMMMO Üyeleri ne; İSMMMO üyeleri ve birinci derece aile yakınları için yapılacak her türlü dental tedaviyi

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com. Franchise Tanıtım Dosyası Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.tr Palma d Oro Hakkında Palma D oro 1966 yılında İzzet Özilhan

Detaylı

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU AFİYET HASTANESİ AVCILAR HOSPİTAL BETATOM EMAR ECHOMAR

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU AFİYET HASTANESİ AVCILAR HOSPİTAL BETATOM EMAR ECHOMAR ACIBADEM SAĞLIK GRUBU MÜSİAD Üyeleri, 1. derece yakınları bu indirimden yararlanabilecektir. İndirimin Geçerli Olduğu Sağlık Merkezleri Acıbadem Kadıköy, Bakırköy,Kozyatağı,Maslak, Fulya, Bursa, Kocaeli,

Detaylı

29. FEA Uluslararası Aerosol Kongresi ve 18. Fuarı Istanbul, 4-6 Ekim 2016 www.aerosol2016istanbul.com SPONSORLUK DOSYASI

29. FEA Uluslararası Aerosol Kongresi ve 18. Fuarı Istanbul, 4-6 Ekim 2016 www.aerosol2016istanbul.com SPONSORLUK DOSYASI 29. FEA Uluslararası Aerosol Kongresi ve 18. Fuarı Istanbul, 4-6 Ekim 2016 www.aerosol2016istanbul.com SPONSORLUK DOSYASI İçindekiler HOŞ GELDİNİZ 5 NEDEN KATILMALIYIZ? 6 İSTANBUL HAKKINDA 7 ETKİNLİK

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? Coworking Bir kahve

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

Eston Kirazlı Evler. Bahçelievler Yayla Apartmanı Merter Emre Apartmanı. Bahçelievler Airport Hill

Eston Kirazlı Evler. Bahçelievler Yayla Apartmanı Merter Emre Apartmanı. Bahçelievler Airport Hill BAĞCILAR Eston Kirazlı Evler Kirazlı Park Evleri Kirazlı Park Evleri Eston Kirazlı Evler BAHÇELİEVLER Bahçelievler Airport Hill Bahçelievler Koza 26 Bahçelievler Yayla Apartmanı Merter Emre Apartmanı Bahçelievler

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz...

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... 17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... NELER YAPTIK... 18-19 Eylül 2013 DHS 2013 DHS 2013 Konuşmacıları DHS 2013 Sponsorları Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Muayeneler Laboratuvar Tetkikleri Radyoloji Tetkikleri. (Hesaplamalı) Elektrokardiyogram (BAYAN) Glukoz (Açlık) Total Kolesterol

Muayeneler Laboratuvar Tetkikleri Radyoloji Tetkikleri. (Hesaplamalı) Elektrokardiyogram (BAYAN) Glukoz (Açlık) Total Kolesterol Avantaj Check-Up Kadın Doğum LDL Kolesterol (Hesaplamalı) Elektrokardiyogram (BAYAN) Glukoz (Açlık) (EKG) Üroloji HDL Kolesterol (ERKEK) ALT (Alanin Aminotransferaz) AST (Aspartat Transaminaz) İdrar tetkiki

Detaylı

Neden RE/MAX ABC? 2001 Ağaoğlu My City 2004 Ağaoğlu My Village 2005 Ağaoğlu My Town 2006 Ağaoğlu My Country 2007 Ağaoğlu My World 2008 Eltes Güneşi

Neden RE/MAX ABC? 2001 Ağaoğlu My City 2004 Ağaoğlu My Village 2005 Ağaoğlu My Town 2006 Ağaoğlu My Country 2007 Ağaoğlu My World 2008 Eltes Güneşi Neden RE/MAX ABC? 2001 Ağaoğlu My City 2004 Ağaoğlu My Village 2005 Ağaoğlu My Town 2006 Ağaoğlu My Country 2007 Ağaoğlu My World 2008 Eltes Güneşi Neden RE/MAX ABC? 2000 senesinden beri Ağaoğlu Projeleri

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

Taptaze pratik filtre kahve!

Taptaze pratik filtre kahve! Taptaze pratik filtre kahve! Yeni kavrulmuş taze & nitelikli çekirdeklerden kolayca demlenen pratik filtre kahve üretiyoruz. Kaliteli kahveyi zahmetsizce içmek isteyenlerin kapısına kadar götürüyoruz.

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR stant bedelinin %50 si ve 2 kişi için Ekonomi sınıfı uçak biletinin %50 si T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanacaktır.

Detaylı

ANA SPONSORLAR POWERED BY

ANA SPONSORLAR POWERED BY ANA SPONSORLAR POWERED BY International MICE & Wedding Forum-IMWF, endüstride stratejik olarak yenilikçi fikirler ve ortaklıklar ile profesyonelleri, fikir liderlerini bir araya getirir. Katılımcılar,

Detaylı

Babalar Gününe Özel Panellerimiz Varlıkları ve Sağlıkları Bizim İçin Önemlidir

Babalar Gününe Özel Panellerimiz Varlıkları ve Sağlıkları Bizim İçin Önemlidir Babalar Gününe Özel Panellerimiz Varlıkları ve Sağlıkları Bizim İçin Önemlidir Anneler ve Babalar Günlerinde Sevdikleriniz İçin Özel Programlarımız Babalarımıza Özel... 40 Yaş Üstü Erkek Sağlık Taraması

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor.

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor. Metro Hayat şehrin merkezinde ulaşım ağının ortasında gelişen ve değer kazanan bölgesinde, İstanbul a hayat veren metro hatlarının tam üstünde yükselen bir yıldız. Avrupa nın en işlek otoyolu olan Avrupa

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir SATILIK / İstanbulAnadolu / İstanbulAvrupa / Balıkesir Alt Bostancı İstanbulAnadolu / Kadıköy BOSTANCI, SAHİLE İLK PARSELDE KATLI YALI BİNASI KOMPLE SATILIK Tüm Bina REF: 0879 70 Katlı.80.000 TL 0 9 Anadolu

Detaylı

Sağlıklı hayat. www.medicinehospital.com.tr

Sağlıklı hayat. www.medicinehospital.com.tr Sağlıklı hayat Acil, İş kazası, yaralanma, muhtelif sağlık şikayetlerinde güvenilir çözümcü iş ortağınız Tüm personel,üye, müşteri ve aile yakınlarına indirimli sağlık hizmetleri. İş kazalarında özel ambulans

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM

PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM Lokasyon: İstanbul, Levent Metrocity MERHABA Merhabalar, Plaza Cubes Avrupa yakasında Maslak, Levent, Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Ankara da Söğütözü olmak üzere

Detaylı

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Değerli Üyemiz, 08 Haziran-01 Temmuz 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan Ankara Alışveriş Festivali kapsamında, basımı gerçekleştirilecek olan

Detaylı

DETAYLI KADIN CHECK- UP

DETAYLI KADIN CHECK- UP DETAYLI KADIN CHECK- UP Detaylı kadın check-up programında : tam kan sayımı anemi ( kansızlık ), enfeksiyon hastalıklarının taraması, tam idrar tahlili, açlık kan şekeri, 3 aylık kan şekeri bilançosu,

Detaylı

İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI

İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI En avantajlı tatil fırsatları burada! www.erkenrezervasyonfuari.com İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI "BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR"

Detaylı

BAYAN CHECK UP PAKETİ

BAYAN CHECK UP PAKETİ BAYAN CHECK UP PAKETİ BİOKİMYA GLİKOZ AKŞ: AÇLIK KAN ŞEKERİ ÜRE: BÖBREK FONKSİYON TESTİ KALSİYUM: VÜCUTTA KALSİYUM EKSİKLİĞİNİ TESPİT EDER ALT: KARACİĞER FONKSİYON TESTİ AST: KARACİĞER FONKSİYON TESTİ

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

BÖLÜM MATEMATİK BÖLÜM FİZİK BÖLÜM ATAŞEHİR 2, ÇEKMEKÖY, BOSTANCI

BÖLÜM MATEMATİK BÖLÜM FİZİK BÖLÜM ATAŞEHİR 2, ÇEKMEKÖY, BOSTANCI 1-2-3- ATAŞEHİR 1, BOSTANCI ATAŞEHİR 2, ÇEKMEKÖY, ÇAMLICA, KURTKÖY, TUZLA ACIBADEM, ÜSKÜDAR KARTAL, YAKACIK SARIYER, ŞİŞLİ, BEYOĞLU GÜNEŞLİ, FLORYA, BAŞAKŞEHİR, CEVİZLİBAĞ BEYKENT, AVCILAR, BAHÇEŞEHİR

Detaylı