Ramazan Bayramı nda #BaşkaTürlüEndonezya

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ramazan Bayramı nda #BaşkaTürlüEndonezya"

Transkript

1 Ramazan Bayramı nda #BaşkaTürlüEndonezya 7-17 Haziran 2018 Lazy Afternoon in Ubud by Vin Crosbie Başka Türlü Macera nın Kurban Bayramı rotalarından biri de oldukça egzotik bir noktaya; cennet kumsallara, muhteşem su altına, rengarenk bir doğaya, yanardağlara ve kozmopolit bir kültüre olacak. #BaşkaTürlüEndonezya 7 Haziran gecesi yola çıkıyor. Ülkede ilk durağımız Dubai aktarmalı olarak uçacağımız Jakarta olacak. Endonezya'ya ülkenin kozmopolit başkentinde merhaba dedikten sonra Java adası üzerinde doğuya doğru ilerlemeye başlayacağız ve dünyaca ünlü budist tapınaklarına evsahipliği yapan Yogyakarta sıradaki durak olacak. Gündoğumunda dünyanın tek parça halindeki en büyük budist tapınağı olan 1192 yaşındaki Borobudur'a selam verip direksiyonu Bromo Yanardağı'na kıracağız. Gecenin en karanlık saatleri aydınlığa dönmek üzereyken gün ışığına kraterin hemen yanıbaşında eşlik ettikten sonra soluğu cennet kumsallarıyla Gili Adaları'nda alıp kapanışı ise renkli gece hayatı ve füzyon kültürün beşiği Bali'de yapacağız. Tabi dönüş uçağında yerimizi almadan havasını koklayacağımız Singapur'u saymazsak. Elbette bu plan içinde 'başka türlü' pek çok şey var yine. Kendine has deneyimlerle süslediğimiz rotada masaja ayırdığımız saatler de var, macera dolu tırmanışlar da, hatta yoga dersleri de. Gece klüpleri bile var. Özetle bayramda ''biz de Bodrum'daydık şekerim'' demek yerine ''Biz #BaşkaTürlüEndonezya yaptık, tadına doyamadık'' demeniz için epey sebep olacak. Seyahatin detayları için sizi şöyle aşağıya alalım.

2 1. gün: İstanbul - Jakarta Yolculuğumuzun ilk durağı tabi ki İstanbul. Havalimanında buluştuktan sonra bizi Dubai aktarmalı olarak Endonezya'nın başkenti Jakarta'ya götürecek uçakta yerimizi alacağız. Uzun bir yolculuk bizi bekliyor. Sağlam bir uyku da iyi olur ama uçakta uyuyamam derseniz önerimiz her zamanki gibi güzel bir kitap ya da film.tavsiyemiz bol bol Bali'den esintiler sunan ''Ye, Dua et, Sev''. Film çok iyi değil ama nereye gittiğimizi bir nebze de olsa görmek için güzel. 2. gün: Jakarta Başkent Jakarta Endonezya kültürünü tanımak için bir nevi ''Endonezya 101'' dersi tadında. Şehirde yanyana konumlananan farklı dinlere ait mabetler de var, geniş meydanlar da. Biz de ülkedeki ilk gecemizde keyifli bir yemeğin ardından Jakarta gecelerinin kısaca tadına bakıp dinlenmeye çekileceğiz. 3. gün: Jakarta - Yogyakarta Erken bir kahvaltının ardından Jakarta sokaklarına atacağız kendimizi. Merdeka Meydanı ve İstiklal Camii gibi ''görülmezse olmaz'' noktalara bir de keyifli bir öğle yemeği ekledikten sonra doğruca havalimanına gidiyoruz ve çünkü tapınaklar şehri Yogyakarta bizi bekler. Yogyakarta'ya indiğimizde ilk iş elbette otelimize yerleşmek olacak ama dinlenmek için acele etmiyoruz tabi ki. Öğle yemeğimizi keyifli bir restoranda yedikten sonra Endonezya'nın en büyük Hindu tapınağı Prambanan'ı görmek üzere yola koyulacağız. 9. yüzyıldan günümüze kadar ulaşan bu tapınakta kutsal Hint destanı Ramayana'dan pek çok sahne resmedilmiş durumda. Sonraki durağımız ise yine 9. yüzyıldan kalma bir diğer Hint tapınağı Sambisari olacak. Akşam yemeği sonrası artık dinlenmeye çekileceğiz. Ama uyaralım, çok uyumak yok, zira ertesi sabah gün aydınlandığında bulunmamız gereken antik bir tapınak daha var :)

3 4. gün: Yogyakarta - Bromo İngilizler 1800'lerin başında halen Güneydoğu Asya'nın önemli bir kısmına hükmetmekteydi. O dönem Java adasınının İngilizler adına yönetimini üstlenen Sir Stamford Raffles'ın kapısı bir gün yerel halk tarafında çalındı; bölgede tarih boyunca epey etkili olan yanardağların zaman içinde küllerle örttüğü antik kalıntılardan bahsediyorlardı. Hızlıca kurulan araştırma ekibi kalıntıların üzerindeki külleri kaldırdıkça şaşkınlıkları artıyordu çünkü dünyadan yaklaşık 500 yıl boyunca gizlenen budist tapınağı Borobudur'a ulaşmışlardı. Aslında M.S. 750 yıllarında inşa edildiğinde oldukça ihtişamlı bir krallığı da simgeliyordu Borobudur. Üzerinde yüzlerce kabartma ve Buda heykeline evsahipliği yapıyordu. Bu özelliği onu Budistler için bir hac noktası haline de getiriyordu zira 9 katlı yapının zemininden başlayarak her bir kat dolaşılarak yukarıya doğru çıkıldığında sembolik olarak nirvana aşamasına ulaşmak mümkündü. Ancak 14. yüzyılda adanın İslam'a geçişi ile beraber Borobudur yavaş yavaş unutuldu ve bir yanardağ patlaması ile beraber küllerle kaplandı. Tekrar bulunduğunda da küllerin aslında herşeyi koruduğu anlaşıldı, o zamandan bu yana da halen özel olarak korunuyor. Biz de sabahın ilk ışıkları ile beraber yerimizi alacağız ve gündoğumunu tapınakta karşılayacağız. Sonrasında kahvaltı için otelimize döneceğiz. Kahvaltının ardında bu kez tapınağı kat kat dolaşmaya gelecek sıra. Öğle yemeğimizin ardından Surabaya uçuşumuz var. Sonrasında bir kaç saatlik bir araç yolculuğu ile Bromo Volkanı yakınlarındaki otelimize ulaşacağız. Akşam yemeğinden sonra oyalanmak yok, doğruca yatağa. Gecenin bir vakti kalkıp günün ışıklarına eşlik etmek üzere doğruca Bromo Volkanı'na gideceğiz çünkü.

4 5. gün: Bromo Volkanı - Bali Mount Bromo by undeklinable 2329 metre yüksekliğindeki Bromo, yanardağlarıyla meşhur Endonezya'nın halen aktif durumdaki volkanlarından biri aslında. Nitekim son olarak 2010 ve 2011 yıllarında yaşanan patlamalar sonrası 700 metre yüksekliğe kadar ulaşan küller oldukça büyük bir alanı da kaplamış. Biz de erken saatlerde (yani gecenin bir yarısı) uyandıktan sonra önce gözlem noktasında gündoğumunu izleyeceğiz ardından da jeeplerle ulaşacağımız kraterde yaklaşık 250 basamağı arkamızda bıraktıktan sonra bir aktif yanardağ nasıl olurmuş yakından göreceğiz. Böylece tüm ekip kahvaltı yapmaya hak kazanmış olacak. İstikamet otel, marş marş! Yolculuktaki dördüncü günümüzde antik tapınakları ve aktif yanardağları anılarımıza ekledikten sonra artık sıra gelecek turkuaz sulara kavuşmaya. O yüzden yeniden Surabaya havalimanına döneceğiz ve bizi Bali'ye götürecek uçuşta yerimizi alacağız. Akşam yemeğimiz için özel bir randevumuz var. Bali'nin meşhur Rock Bar'ı bizi bekliyor olacak. 6. gün: Gili Adaları

5 Bali'ye geri döneceğiz elbette ama ilk durak güzeller güzeli Gili Adaları. Bali'nin doğusundaki Lombok'un kuzeybatı kıyılarında yer alan bu adalar için cennetten bir köşe desek yeridir herhalde. Sabah erken saatlerde feribot ile Bali'den Gili adalarına doğru yola koyulacağız. Otelemize yerleştikten sonra tüm gün kumsaldayız. Tapınaklarda, yanardağlarda yorulan bünyelerin artık denize kavuşma vakti. 7. gün: Gili Adaları Sabah kahvaltısının ardından bugün okyanusa açılma zamanı. Gili Adaları'nın muhteşem sualtı tüm canlılığıyla bizi bekler. Koy koy gezip, çeşitli deniz canlılarıyla tanışmak için herkesi tekneden atlamaya davet ediyoruz. Çivileme olur, balıklama olur her şekilde atlayabilirsiniz ama bizce en güzeli bomba. 8. gün: Bali Tegalalang rice terrace, Ubud Bali by Jnzls Photos Denize doyduğumuza göre artık kapanış için Bali adasına geçebiliriz çünkü bizi bekleyen epey bir deneyim var orada. Feribotumuz Padang Bai limanına yanaştıktan sonra önce Bali'nin en gözde bölgesi Ubud'daki otelimize yerleşeceğiz, sonra da o şelale senin, bu pirinç terası benim şeklinde adada dolaşacağız. E tabi yorulacak bünyeler, o zamanda adada bizce en keyifli aktiviteye gelecek sıra. Meşhur Bali masajı için yerimizi alacağız. Sonrasında kesintisiz bir uyku da hediyesi :)

6 9. gün: Bali Bali büyük bir ada gez, gez bitmiyor doğal olarak. Ama öncesinde masaj görmüş ve artık dinlenmiş bünyeleri biraz yoğurmamız lazım, bunun için de harika bir yoga merkezinde randevumuz olacak. Yoganın ardından vücutlarımız herşeye hazır hale geldiğine göre önce Maymun Ormanı, sonra da Tirta Empul ve Besakih tapınaklarını ziyaret edip kısa bir süre için dinlemeye çekileceğiz. Zira akşam saatlerinde Bali'nin çılgın gece yaşamı bizi bekler. Belki Potato Head, belki Ku de Ta, belki de Cocoon, belki de hepsi. Kimbilir :) 10. gün: Bali ve eve dönüş Ülkedeki son günümüzde programımız yine yoğun, adanın olmazsa olmazı Tanah Lot ve Uluwatu'yu ziyaret ettikten sonra alışverişe gelecek sıra. Eve dönüş için oldukça uzun bir yolumuz var. Dönüş uçaklarında da bu sefer kitap okumaktansa uyumayı tercih edeceğinizi düşünüyoruz zira günlerdir yorulan bünyelerin biraz dinlenmeye ihtiyacı olabilir.

7 Tam anlamadım, bir haritada gösterseniz rotamızı? İstanbul'dan Türk Hava Yolları ile direkt olarak Endonezya'nın başkenti Jakarta ya uçacağız ve #BaşkaTürlüEndonezya maceramızın başlangıç noktası burası olacak. Endonezya içindeki rotamız ise şu şekilde olacak.

8 Uçuşlarımız nasıl? Ramazan Bayramı ndaki #BaşkaTürlüEndonezya Emirates Havayolları ile aktarmalı olarak ülkenin başkenti Jakarta ya ulaşacak. Dönüş yolculuğu ise Bali den yine aktarmalı uçuşla. Uçuşlar şartlar doğrultusunda değişiklik gösterebilir Nerelerde kalacağız peki? Rotadaki tüm noktalarda özel noktalar tercih ettik. Yorucu günlerin ardından konforlu bir yatağa uzanmak gibisi yok tabi ki. Otellerimizin listesi aşağıda.

9 Vizeyi nasıl halledeceğiz? Bu seyahat öncesi ne tür hazırlıklar yapmalıyız?

10

11 Bu seyahat neden Başka Türlü? Ücret * Başka Türlü Macera uçak firmasını, yolculuk saatlerini ve konaklama seçeneklerini değiştirme hakkını saklı tutar.

12

Kurban Bayramı nda #BaşkaTürlü Endonezya Ağustos 2018

Kurban Bayramı nda #BaşkaTürlü Endonezya Ağustos 2018 Kurban Bayramı nda #BaşkaTürlü Endonezya 17-28 Ağustos 2018 Başka Türlü Macera'nın rengarenk Kurban Bayramı rotalarından biri de oldukça egzotik bir noktaya; cennet kumsallara, muhteşem sualtına, rengarenk

Detaylı

#BaşkaTürlüFilipinler 9-18 Mart 2018

#BaşkaTürlüFilipinler 9-18 Mart 2018 #BaşkaTürlüFilipinler 9-18 Mart 2018 Beach 91, Coron, Philippines by Matt Kiefer is licensed under CC BY-SA 2.0 (cropped) Başka Türlü Macera direksiyonu bu kez taa Asya'nın diğer ucuna, tam 7645 adadan

Detaylı

Endonezya & Bali. NeYapmalı? Buraya kadar gelenler haklı bir üne sahip olan Kuta Plajı nın havasını solumalı.

Endonezya & Bali. NeYapmalı? Buraya kadar gelenler haklı bir üne sahip olan Kuta Plajı nın havasını solumalı. Endonezya & Bali Türk Hava Yolları ile 15-23 Mart, 18-26 Nisan, 16-24 Mayıs, 20-28 Haziran, 04-12 Temmuz, 01-09 Ağustos, 05-13 Eylül, 10-18 Ekim 9 gece 10 Gün Jakarta Sumatra Java Bali NeYapmalı? Buraya

Detaylı

RAMAZAN BAYRAMI BALİ TURU

RAMAZAN BAYRAMI BALİ TURU RAMAZAN BAYRAMI BALİ TURU PİN IT BALİ SİNGAPUR TURU RAMAZAN BAYRAMI TURU VİZESİZ (23 HAZİRAN 2 TEMMUZ) 2017 Ramazan bayramı turu belli oldu. Bali turu ile muhteşem bir bayrama hazır mısınız? Yaptığımız

Detaylı

#BaşkaTürlüKüba 27 Ocak - 4 Şubat 2018

#BaşkaTürlüKüba 27 Ocak - 4 Şubat 2018 #BaşkaTürlüKüba 27 Ocak - 4 Şubat 2018 Türkiye'de kış gelmek üzere olduğuna göre Başka Türlü Macera'nın direksiyonu sıcak denizlere kırma vakti gelmiş demektir. Kısacası bizden çok talep edilen #BaşkaTürlüKüba

Detaylı

RAMAZAN BAYRAMI BALİ TURU

RAMAZAN BAYRAMI BALİ TURU RAMAZAN BAYRAMI BALİ TURU PİN IT BALİ SİNGAPUR TURU RAMAZAN BAYRAMI TURU VİZESİZ (23 HAZİRAN 2 TEMMUZ) 2017 Ramazan bayramı turu belli oldu. Bali turu ile muhteşem bir bayrama hazır mısınız? Yaptığımız

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Seyşeller Seyşeller Afrika ya bağlı, Hint Okyanusu nda yer alan bir ada ülkesidir. Bu adaya, THY in direkt seferleri

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

#BaşkaTürlüÜrdün Nisan 2018

#BaşkaTürlüÜrdün Nisan 2018 #BaşkaTürlüÜrdün 19-23 Nisan 2018 Bahar aylarında havalar içimizi ısıtmaya başladığında Başka Türlü Macera'nın da Ürdün zamanı gelmiş demektir. Kısa süren ancak doldu dolu geçecek bir Ürdün seyahati programı

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

#BaşkaTürlüÜrdün. 27 Nisan - 1 Mayıs 2018

#BaşkaTürlüÜrdün. 27 Nisan - 1 Mayıs 2018 #BaşkaTürlüÜrdün 27 Nisan - 1 Mayıs 2018 Bahar aylarında havalar içimizi ısıtmaya başladığında Başka Türlü Macera'nın da Ürdün zamanı gelmiş demektir. Kısa süren ancak doldu dolu geçecek bir Ürdün seyahati

Detaylı

#BaşkaTürlüÜrdün Ekim 2018

#BaşkaTürlüÜrdün Ekim 2018 #BaşkaTürlüÜrdün 10-15 Ekim 2018 Sıcak yaz aylarının ardında sonbahar geldiğinde #BaşkaTürlüMacera 'nın da Ürdün zamanı gelmiş demektir. Kısa süren ancak yine dolu dolu geçecek bir Ürdün seyahati programı

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Hindistan Kurban Bayramı'nda Hindistan Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Eylül 2016, Cumartesi İstanbul

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 2190 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER THY ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

#BaşkaTürlü Laponya. 3-7 Ekim 2018

#BaşkaTürlü Laponya. 3-7 Ekim 2018 #BaşkaTürlü Laponya 3-7 Ekim 2018 Dünyanın dört bir yanına giden Başka Türlü Macera'dan en çok istenen deneyim muhtemelen Kuzey Işıkları'dır. Biz de daha fazla kayıtsız kalamadık bu isteğe ve dedik ki

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Çin - Güney Kore Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Tarih : 09-09-2016-18-09-2016 Şehirler : Pekin, Seul, Shangai, Xi'an Otel : 4*, 5* Ulaşım : Kore Havayolları Tarifeli Seferi

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

#BaşkaTürlüLübnan Ekim 2018

#BaşkaTürlüLübnan Ekim 2018 #BaşkaTürlüLübnan 26-29 Ekim 2018 Hiç merak ettiniz mi neden Beyrut'a Ortadoğu'nun Paris'i denir? Ortadoğu karmaşasının tam ortasında kalmış coğrafi olarak küçük bir ülke olan Lübnan nasıl çıkarmıştır

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Bangkok Tayland ın en büyük şehri aynı zamanda başkenti olan Bangkok a THY direkt

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Kathmandu (3) / Thimphu (2) / Paro (2) 8 Gece 9 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Tur Tarihi: 8 Gece 9 Gün

Detaylı

Tur Programı. Dağlara Taşlara Yazılan Bir Ülkenin Lotus Mükemmeliğindeki Narinliği, Krallığı Ve İnancu Bhutan...

Tur Programı. Dağlara Taşlara Yazılan Bir Ülkenin Lotus Mükemmeliğindeki Narinliği, Krallığı Ve İnancu Bhutan... Nepal - Bhutan Turu Dağlara Taşlara Yazılan Bir Ülkenin Lotus Mükemmeliğindeki Narinliği, Krallığı Ve İnancu Bhutan... Tarih : 31-08-2017-09-09-2017 Şehirler : Katmandu, Paro, Punakha, Thimpu Otel : 5*

Detaylı

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan...

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Hindistan Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 10-04-2017-16-04-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur Otel

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

#BaşkaTürlüFas seyahati Mayıs 2018

#BaşkaTürlüFas seyahati Mayıs 2018 #BaşkaTürlüFas seyahati 11-20 Mayıs 2018 Başka Türlü Macera sizi ülkeye yaptığımız her seyahatte bizi tekrar tekrar şaşırtan Fas'ın gizemli sokaklarına, uçsuz bucaksız çöllerine ve egzotik şehirlerine

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4.

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4. JAPONYA & KORE TURU Asiana Hava Yolları uçuşu ile Tokyo(3) Kyoto (1) Osaka (2) Seul (2) 09 Gece / 10 Gün 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos 2017 1./2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo Gezimiz,

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Antik Mısır Ve Nil Nehri

Antik Mısır Ve Nil Nehri Antik Mısır Ve Nil Nehri Dünyanın en eski medeniyetlerinden biri Mısır. Tanrıların yeryüzündeki temsilcileri olarak bilinen krallar, firavunlar her şeyin üstünde iktidarlarıyla tıpkı piramitler gibi gökyüzüne

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

yerel saat ile 02.05'de Kolomba'ya varışımız sonrası bizi bekliyen yetkililer tarafından karşılanıp 30 dakika uzaklıktaki konaklamamızı

yerel saat ile 02.05'de Kolomba'ya varışımız sonrası bizi bekliyen yetkililer tarafından karşılanıp 30 dakika uzaklıktaki konaklamamızı Sri Lanka Turu Güneydoğu Asya nın küçük adası nam-ı diğer beklenmeyenin bulunduğu Serendip ya da Seylan, kolonyal dönemin en gözde, göz alan ülkesi olarak öne çıkar... Tarih : 10-12-2016-18-12-2016 Şehirler

Detaylı

#BaşkaTürlüÜrdün 4-7 Nisan 2018

#BaşkaTürlüÜrdün 4-7 Nisan 2018 #BaşkaTürlüÜrdün 4-7 Nisan 2018 Soğuk kış aylarının ardında ilkbahar geldiğinde #BaşkaTürlüMacera 'nın da Ürdün zamanı gelmiş demektir. Kısa süren ancak yine dolu dolu geçecek bir Ürdün seyahati programı

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Değerli Dostlarımız,

Değerli Dostlarımız, Değerli Dostlarımız, Uzun yıllardır birlik ve beraberliğimiz devam ediyor bundan sonrada devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Yorucu geçen 2016 yılının ardından siz değerli dostlarımıza bir nebzede olsa

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

BATURADEN- YOGYAKARTA *** YILBAŞI

BATURADEN- YOGYAKARTA *** YILBAŞI YILBAŞI ÖZEL Bu turumuzda Muhteşem doğası, tarihi ve sıcak kanlı insanları ile Endonezya yı geziyoruz..gezi parkurumuzda Başkent Jakarta dan yola çıkıyoruz, kent kent, köy köy geçerek baştan sona Jawa

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 27.01.2017-04.02.2017 Cape Town 3 Gece Cape Town Strand Tower Hotel 4* 2 Gece Lagoon Beach Hotel 4* Elgin Valley 2 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 27.01.2017

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

1.gün;20OCAK İSTANBUL çıkış. JAKARTA Yolculuğu, 13:20 08: gün;21OCAK JAKARTA varış..jakarta Şehir turu

1.gün;20OCAK İSTANBUL çıkış. JAKARTA Yolculuğu, 13:20 08: gün;21OCAK JAKARTA varış..jakarta Şehir turu KAPIDA VİZE Bu turumuzda Muhteşem doğası, tarihi ve sıcak kanlı insanları ile Endonezya yı geziyoruz..gezi parkurumuzda Başkent Jakarta dan yola çıkıyoruz, kent kent, köy köy geçerek baştan sona Jawa yı

Detaylı

ENDONEZYA - BALİ 2,690 USD. 13 Ekim - 22 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL. Tur lideri: Kerimcan Akduman

ENDONEZYA - BALİ 2,690 USD. 13 Ekim - 22 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL. Tur lideri: Kerimcan Akduman 13 Ekim - 22 Ekim 2017 ENDONEZYA - BALİ Tur lideri: Kerimcan Akduman Volkanlar ve adalar ülkesi Endonezya! 76 sı aktif 147 volkana sahip ve 13000 ada üzerine kurulmuş ülkeyi herhalde ancak bu iki kelimeyle

Detaylı

#BaşkaTürlü Mardin Mayıs 2019

#BaşkaTürlü Mardin Mayıs 2019 #BaşkaTürlü Mardin 11-12 Mayıs 2019 Başka Türlü Macera haftasonu seyahatlerine yine çok özel bir bölgeyle devam ediyor; aslında geçmişi oldukça eskilere dayansa da ülke gündemimize son yıllarda girebilmiş

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara Kenya Lake Nakuru Nairobi Masai Mara Kenya Muhteşem iklimi ve doğasıyla dünyanın en önemli ekosistemlerinden biri olarak kabul edilen, mistik kabile yaşamları ve eşsiz safari imkânları sunan, yüzlerce

Detaylı

Bhutan. Delhi Paro Thimpu Paro - Tshechu festival- Kolkata Varanasi Khajuraho Jhansi Agra Delhi

Bhutan. Delhi Paro Thimpu Paro - Tshechu festival- Kolkata Varanasi Khajuraho Jhansi Agra Delhi ` - - & Bhutan Son Budist Krallık Bhutan ziyareti ile başlayan gezimiz, Batı Bengal'in başkenti Kolkata ile daha bir renklenir, Kutsal Nehir Ganj la devam eder ve Eski Delhi ile taçlanır. 10-23 nisan 2014

Detaylı

Yılbaşında #BaşkaTürlüLübnan

Yılbaşında #BaşkaTürlüLübnan Yılbaşında #BaşkaTürlüLübnan 29 Aralık 2018-1 Ocak 2019 Bu yılbaşında size harika bir teklifimiz var. 2019'un ilk dakikalarına Orta doğu'nun Paris'inde girmeye ne dersiniz? Hiç merak ettiniz mi neden Beyrut'a

Detaylı

KURBAN BAYRAMI AFRİKA TURLARI

KURBAN BAYRAMI AFRİKA TURLARI KURBAN BAYRAMI AFRİKA TURLARI 1 MART 2017 0 COMMENTS TURLAR PİN IT 2017 Kurban bayramı turu belli oldu. Afrika Turları listemize bir yenisini ekledik. Safari Turu ile muhteşem bir bayrama hazır mısınız?

Detaylı

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Ali Canip Olgunlu ile Kapadokya Tur Programı Göreme, 6-8 Eylül 2013 Tur Rehberimiz: Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Öne Çıkanlar: Ali Canip Olgunlu nun anlatımlarıyla Kapadokya Anadolu daki ilk kiliselerden

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Nepal Gezisi (Holi Festivali'nde Nepal'e gidiyoruz!)

Nepal Gezisi (Holi Festivali'nde Nepal'e gidiyoruz!) Tur Başlık: Nepal Gezisi (Holi Festivali'nde Nepal'e gidiyoruz!) Tur İçeriği: Günümüz insanı neden sürekli bir gezme isteği ile yanıp tutuşur? The Patika olarak bu soruya verilebilecek tek bir doğru cevap

Detaylı

Patika.travel Küba Turu USD

Patika.travel Küba Turu USD Patika.travel Küba Turu 22.01.2017 30.01.2017 2990 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana AIRFRANCE gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan)

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) 3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) Üç yarımadadan oluşan Yunanistan ın kuzey bölgesi Halkidiki nin 3 yarımadası de farklı özellikleriyle öne çıkmış durumda. Biri dini merkezleri ve doğal güzellikleri,

Detaylı

Patika.travel Küba Turu Ekim USD

Patika.travel Küba Turu Ekim USD Patika.travel Küba Turu 0816 Ekim 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana KLM gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama Tüm Öğünler

Detaylı

3rd World Quality Summit US Program -October, 2014

3rd World Quality Summit US Program -October, 2014 64 W 48 th Street, Suite 1103, New York, NY 10036 / Ph+1 212 764 4500/Fax 1 347 584 3621 www.worldoftravelusa.com 3rd World Quality Summit US Program -October, 2014 31 Ekim 2014-1.Gün : Washington DC Varış:

Detaylı

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal Sibirya nın Mavi Gözü Baykal 09 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? 9000 e takın altın kaplı tapınakları ve her dinden insanın yaşadığı bu Dünyanın en el değmemiş ülkesini ziyaret etmek için Ne Yapmalı?

Detaylı

Tanzanya & Zanzibar. Tanzanya & Zanzibar

Tanzanya & Zanzibar. Tanzanya & Zanzibar Tanzanya & Tanzanya & Arusha Lake Manyara Dar Es Salaam Klimanjero Hava alanı Ancak belgesellerde görebileceğiniz türden bir tatil hayal ediyorsanız, Tanzanya & turumuz size hitap ediyor demektir. Büyüleyici

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 REYKJAVIK (1,5) Panoramik şehir turumuzu yapacak ve dönüşte alış veriş için serbest zamanımız olacak. ÚLFLJÓTSVATN (4) Sólheimajökull

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

20 MART - 27 MART 2016 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

20 MART - 27 MART 2016 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 20 MART - 27 MART 2016 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 1750 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER Airarabia ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

1.GÜN ISTANBUL/MANILA (FİLİPİNLER) UÇUŞU

1.GÜN ISTANBUL/MANILA (FİLİPİNLER) UÇUŞU 1.GÜN ISTANBUL/MANILA (FİLİPİNLER) UÇUŞU 14:25 13:00+1 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde saat 11:45 de hazır bulunuyoruz. SINGAPUR HAVA YOLLARI kontuarında işlemlerimizi yapıyoruz. Singapur

Detaylı

Noelde Brugge ve Gent Turu

Noelde Brugge ve Gent Turu Noelde Brugge ve Gent Turu 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 767,00 EUR 2.998,43TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Brüksel Gent Brüksel Şehir Turu Belçika nın başkenti olan Brüksel de şehir turu yapıyoruz.

Detaylı

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL***

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL*** Sömestr turları kapsamında bu yıl Ocak ayının Vietnam Kamboçya turu rotası şekillendi. Vietnam turu başta olmak üzere bunu Vietnam turu ile birleştirip harika bir Uzakdoğu seyahatine çıkmaya hazır mısınız?

Detaylı

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız..

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. İzlanda Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. Tarih : 24-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Akureyri, Djúpivogur,

Detaylı

USD

USD Patika.travel Küba Turu 22.06.2017 30.06.2017 2990 USD Havana 4 Gece Hotel SEVILLA 4* 111 YILLIK TARİHİ OTEL 1 Gece Casa Particular Gerçek Küba Deneyimi Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana THY(direkt

Detaylı

Holi Zamanı Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay

Holi Zamanı Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay Holi Zamanı Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 09-03-2017-15-03-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur Otel

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Kanallardan Denizine, Yeraltından Gökyüzüne İsyan Bayrağı Yükselten; Buda'ya saygıda Kusur Etmeyen Sisler İçinde Kanallarda Yolculuk Eden Bir Geni Vietnam.. Tarih

Detaylı

İnsana Hayaller Kurduran Endonezya Adaları

İnsana Hayaller Kurduran Endonezya Adaları İnsana Hayaller Kurduran Endonezya Adaları 12 gece 15 gün TUR PROGRAMI: 1. GÜN: ISTANBUL - DENPASAR (BALİ ADASI) Gece uçağıyla uçuş. 2. GÜN: DENPASAR - JIMBARAN Akşam Bali'nin başkenti Denpasar'a varış.

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

İZLANDA FOTO SAFARİ FOTOĞRAF TURU 26 TEMMUZ 3 AĞUSTOS. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

İZLANDA FOTO SAFARİ FOTOĞRAF TURU 26 TEMMUZ 3 AĞUSTOS. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 İZLANDA FOTO SAFARİ FOTOĞRAF TURU 26 TEMMUZ 3 AĞUSTOS www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 REYKJAVIK (1,7) Yeryüzünde kutuplara en yakın başkent olan Reukjavik ye panoramik şehir turu yapacağız. LAKE MYVATN

Detaylı