10NİSAN 2018 ONKOLOJİ HASTALARINDA TEDAVİ YAKLAŞIMLARI VE EVDE BAKIM SEMPOZYUMU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "10NİSAN 2018 ONKOLOJİ HASTALARINDA TEDAVİ YAKLAŞIMLARI VE EVDE BAKIM SEMPOZYUMU"

Transkript

1 BİLİMSEL FAALİYETLERİMİZDEN ÖRNEKLER 10NİSAN 2018 ONKOLOJİ HASTALARINDA TEDAVİ YAKLAŞIMLARI VE EVDE BAKIM SEMPOZYUMU 3.İstanbul Evde Sağlık ve Bakım etkinlikleri Evde Bakım Derneği ve Medicana Sağlık Grubu işbirliği ile düzenlenmiştir. Kurum içi ve kurum dışı yoğun katılımın sağlandığı sempozyumda 170 hemşire katılım belgesi almıştır. Medicana International Hastanesi Prof Dr.Necmettin Kutlu,Prof Dr.Zuhal Bahar,Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Doç.Dr.Ayfer Aydın, Medicana International Hastanesi Prof Dr. Mutlu Demiray, Evde Bakım Derneği Başkanı Aynur Dik, Medicana Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Uzm.Hemşire Gülay Kaçar, Evde Bakım Derneği Ferhat Şayeste, Medicana International Hastanesi Uzm.Hemşire Ayşe Mutlu nun oturum başkanlıklarını yaptığı, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, Acıbadem Sağlık Grubu Doç Dr.Özlem Sönmez, Medıcana Avcılar Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Uzm.Hemşire Çisem Değirmencioğlu,Innovex Evde Bakım Merkezi Beslenme Eğitim Hemşiresi Yağmur Çetin, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Anabilim Dalı Doç Dr.Nazmiye Kocama Yıldırım, Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Doç Dr.Ayfer Aydın,Koç Üniversitesi Hastanesi Palyatif Bakım Hizmetinde İnterdisipliner Yaklaşım Uzm.Hemşire Gizemnur Artan, Medicalpark Anestezi ve Reanimasyon Dr.Serpil Özsezgin Silivri ve Medicana International İstanbul Hastanesi hekim ve hemşirelerinin de sunum yaptığı sempozyumda ' Knanser Hastalığının Tanınması ve Önlenmesi ', ' Kanser Hastalığının Tedavisi, ' Evde Kanserli Hasta Bakımı ', ' Kanserli Hastalarda Palyatif Bakım Yaklaşımları' konularını içeren sunumlar gerçekleştirilmiştir. Plastik ve Estetik Cerrahi Prof Dr.Necmettin Kutlu

2 Evde Bakım Derneği Başkanı Aynur Dik Medicana Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Uzm Hemş.Gülay Kaçar

3 Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Sağlık İşleri Müdürü Fatma Hoşgöz Radyasyon Onkolojisi Porf.Dr.Füsun Tokatlı

4 - 3.İstanbul Evde Sağlık ve Bakım Etkinlikleri Evde Bakım Derneği ve Medicana Sağlık Grubu iş birliği ile 10 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilmiş, Medicana Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Gülay Kaçar ın oturum Başkanlığını yürütmüştür. Etkinlikte, Medicana Avcılar Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Çisem Değirmencioğlu Kanserli Hastalarda Fiziksel Semptomlar ve Bakım Uygulamaları konulu sunumu ilgiyle izlendi.

5 Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında TC. Sağlık Bakanlığı İstanbul Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Hemşirelik Zirvesinde özel hastaneler kategorisiyle Yılın Hemşiresi ödülüne Medicana International İstanbul Hastanesi nden kalite sorumlu hemşiresi Yıldız Öztürk seçilmiştir.

6 Arel Üniversitesi tarafından düzenlenen 12 Mayıs 2014 Ġnovasyon temalı HemĢirelik Sempozyumuna Medıcana Internatıonal Ġstanbul Hastanesi HemĢirelik Hizmetleri Müdürü Uzm. HemĢire Gülay YeĢiltepe Kaçar konuģmacı olarak katıldı. Medicana Sağlık Grubu HemĢirelik Hizmetleri Direktörü Tevhide Arıcı ve birçok meslektaģımızın da katıldığı programda Sn. Kaçar ın Nitelikli Bakıma UlaĢma Yolları konulu sunumu ilgiyle dinlendi Mayıs HemĢirelik Haftası 16 Mayıs 2014 tarihinde Medicana Sağlık Grubu HemĢirelik Hizmetleri Direktörlüğü tarafından düzenlenen Sabrın ve Özverinin Mesleği HemĢirelik temalı sempozyum ile Medicana International Ġstanbul Hastanesi nin ev sahipliğinde kutlandı Mayıs HemĢireler Haftası 14 Mayıs 2014 günü Medicana Internatıonal Ankara Hastanesi HemĢirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014 ICN teması HemĢireler DeğiĢim Ġçin Bir Güç: Sağlık Ġçin Bir Kaynak konulu bilimsel program ile kutlandı. Soma da yaģanan maden faciası nedeniyle buruk geçen etkinlikte maden Ģehitleri anıldı. Yazar Beki Ġkela Erikli nin ĠĢyerinde (ve yaģamın her anında) Enerjimizi Nasıl Yüksek Tutarız? konulu söyleģisi ile devam eden programda Medicana Sağlık Grubu HemĢirelik Hizmetleri Direktörü Sn. Tevhide Arıcı da hazır bulundu Ekim 2014 tarihinde Antalya'da düzenlenen "24. Uluslararası Böbrek Hastalıkları Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Kongresi"nde Medicana Sağlık Grubu Ġstanbul Hastanesi HemĢirelik Hizmetleri Müdürü Sayın Gülay YeĢiltepe Kaçar Böbrek Sağlığı Oturumunun, Oturum BaĢkanlığını yapmıģtır. Sayın Kaçar aynı kongrede "Nitelikli Bakıma Ulaşma Yolları" konulu sunumunu gerçekleģtirmiģtir.

7 6-9 Kasım 2014 tarihinde Antalya da düzenlenen 2.Ulusal Sterilizasyon Ameliyathane ve Dezenfeksiyon Kongresi nde Medicana Sağlık Grubu HemĢirelik Eğitim Grup Sorumlusu Sayın Canan Karadeniz Poliklinik Alanlarında Temizlik, Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon konulu sunumunu gerçekleģtirmiģtir Kasım.2014 tarihinde Antalya'da düzenlenen "V. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi"nde Medicana Sağlık Grubu Ġstanbul Hastanesi HemĢirelik Hizmetleri Müdürü Sayın Gülay YeĢiltepe Kaçar Bakım Haritaları ve Kalite konulu sunumunu gerçekleģtirmiģtir.

8 Medicana Konya Hastanesi Dünya HemĢireler Günü Kutlama Etkinliği Medicana Ġnternational Ankara Hastanesi Dünya HemĢireler Günü Kutlama Etkinliği Nisan 2013 tarihlerinde Konya Selçuk Üniversitesinde gerçekleģtirilen 12. ULUSAL HEMġĠRELĠK ÖĞRENCĠLERĠ KONGRESĠNDE; Konya hastanemiz bir stand ile MSG HemĢirelik Hizmetleri Direktörlüğünü temsil etmiģtir. HemĢirelikte AraĢtırma ve GeliĢtirme Derneği HEMAR-G tarafından düzenlenen "TEMEL ĠSTATĠSTĠK KURSU" OCAK tarihleri arasında, Medicana International Ankara Hastanesi desteği ile hastanemiz, Doç Dr Oğuzhan Sarıyüce Konferans gerçekleģtirilmiģtir. Medicana Çamlıca Hastanemiz Eğitim HemĢiresi Sn. Pınar Oğuz ve arkadaģları tarafından yapılan; "YABANCI UYRUKLU HASTAYA BAKIM VERMEDE GÜÇLÜKLER, YABANCI UYRUKLU HASTA BAKIM VEREN HEMġĠRELERĠN YAġADIĞI GÜÇLÜK, YABANCI UYRUKLU HASTA VE HEMġĠRELERĠN YAġADIĞI GÜÇLÜKLER" konulu çalıģma 6-8 Haziran 2013 tarihli II. Ulusal Kültürlerarası HemĢirelik Kongresi'nde sözel bildiri olarak sunulmuģ ve üçüncülük ödülü almıģtır Mayıs HemĢireler Haftası Medicana International Ġstanbul Hastanesinde 22 Mayıs 2013 günü BaĢarı Ġçin Daima GeliĢim sloganı ile Sağlık Turizmi ve HemĢirelik konulu Sempozyum ile kutlandı.

9 -Editörlüğünü Prof.Dr. Zehra Durna'nın yapmış olduğu ve Nobel Tıp Kitapevi tarafından 2012 yılında yayınlanan ' Kronik Hastalıklar ve Bakım ' adlı kitabın 'Kronik Böbrek Yetmezliği ve Bakım ' bölümü Hemşirelik Hizmetleri Direktörümüz Sn.Uzm.Hem Gülay Kaçar tarafından yazılmıştır. Süpervisörümüz Yıldız Öztürk yüksek lisans eğitimi sırasında ' Koroner Arter BYPASS Greft Ameliyatı Geçiren Hastaların Taburculuk Sürecinde OMAHA Hemşirelik Bilgi Sistemi'nin ( OHEBIS) Kullanılması ' isimli çalışmasını Medicana Internatıonal Hastanesinde gerçekleştirmiştir Kuşadası'nda düzenlenen '3.Ulusal Evde Sağlık ve Bakım Kongresi 'ne katılmıştır. Yıldız Hanım bu çalışmasını kongrede poster sunumu olarak gerçekleştirmiş olup 49 poster arasından birincilik ödülü almıştır.

10 Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Gülten Kaptan Hemşirelik Haftası Etkinlikleri çerçevesinde ' Başarının Yönetimi ' konulu sunumunu gerçekleştirmiştir Kültür Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mahmut Paksoy Hemşirelik Haftası Etkinlikleri çerçevesinde ' Ekip Çalışması ve İletişim' konulu sunumunu gerçekleştirmiştir.

11 Kalite Hemşiremiz Cemile Ayhan, Antalya'da düzenlenen QPS 2011 kongresine katılarak 'Hemodiyaliz Ünitelerinde Fema ' isimli çalışmasının sunumunu gerçekleştirmiştir. Cemile Hanım 2011 Kasım ayında Ankara'da gerçekleştirilmiş olan ' Hasta Güvenliği Kongresine', 'Cerrahi Hasta Güvenliğinin Sağlanmasına Yönelik Uygulamalar ' isimli çalışması ile katılmıştır. Hemşirelik Hizmetleri Direktörümüz Uzm. Hem. Gülay Kaçar, tarihinde Antalya'da düzenlenen '20. Ulusal Böbrek Hastalıkları Kongresi'ne katılmıştır.gülay Hanım Hemodiyaliz Ünitelerinde Atık Minimizasyonu ve Atık Kontrolü ' ve Hemodiyaliz Ünitelerinde Enfeksiyon Kontrolü isimli sözlü sunumlarını ve Bilim Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu işbirliği ile yapılan 'Hemodiyaliz Tedavisi Gören Hastalarda Öz Bakım Gücü Düzeyleri ile Yalnızlık Algıları Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi ' isimli poster sunumunu gerçekleştirmiştir. Medıcana Internatıonal İstanbul Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Necmettin Kutlu, İstanbul Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Esasları ABD Öğretim Üyesi Doç.Dr. Nurten Kaya, TC İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Nesrin Aştı, İstanbul Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Hemşirelik Esasları ABD Başkanı Prof.Dr. Türkinaz Atabek Aştı'nın oturum başkanlığını yaptığı ve İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalından Prof.Dr. Oktay Demirkıran, Medıcana Çamlıca Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Başkanı Prof.Dr Meral Kozakçıoğlu, Haliç Üniversitesi Hemşirelik Y.O Hemşirelik Esasları A.B.D Öğretim Dalı Üyesi

12 Yard.Doç.Dr. Leman Şenturan'ın da konuşmacı olarak bulunduğu sempozyumda 'Yatağa Bağımlı Hastada Oluşabilecek Komplikasyonlar',' Yatağa Bağımlı Hastada Hemşirelik Bakımı', 'Yatağa Bağımlı Hastada Basınç Ülserleri Önleme, Bakım ve Tedavisi',' Yatağa Bağımlı Hastada Sık Karşılaşılan Enfeksiyonlar',' Yatağa Bağımlı Hastada ve Yakınlarında Psikososyal Sorunlar',' Yatağa Bağımlı Hastada Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon','Yatağa Bağımlı Hastanın Evde Bakımı','Yatağa Bağımlı Hastanın Hemşiresi Olmak' konulu sunumlar gerçekleştirilmiş, sempozyum sonrasında tüm katılımcılara katılım belgesi verilerek müzik dinletisi eşliğinde kokteyl düzenlenmiştir 'YATAĞA BAĞIMLI HASTA BAKIMI SEMPOZYUMU'

13 Medicana International İstanbul Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğünce 'Yatağa Bağımlı Hasta Bakımı' sempozyumu kurum içi ve kurum dışınsan 150 kişinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. 3 oturumda gerçekleşen sempozyumun açılış konuşmasında Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Uzm.Hem.Gülay Yeşiltepe Kaçar ve Medikal Direktör Selim Aksöyek tarafından tüm hemşirelik haftası kutlanmıştır 'SAĞLIK KURULUŞLARINDA KURUMSALLAŞMA VE KURUM KÜLTÜRÜ SEMPOZYUMU' Medicana International İstanbul Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü'nün düzenlediği'sağlık Kuruluşlarında Kurumsallaşma ve Kurum Kültürü Sempozyumu' Dış kurumlardan 100 kişinin katılımı ile gerçekleştirilmiş ve katılımcılara katılım belgesi verilmiştir. Kültür Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof.Dr.Mahmut PAKSOY 'un oturum başkanlığını yaptığı ve Amerikan Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Prof.Dr. Seçil Aksayan,, İ.Ü. Florence Nightingale Hemşirelik Y.O Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sevim Buzlu, Koç Üniversitesi Hemşirelik Y.O Öğretim Üyesi Dr.Nilgün Göktepe 'nin konuşmacı olarak katıldığı sempozyumda; 'Sağlık Kuruluşlarında Kurumsallaşma Süreci ve Kurumsallaşma Sürecinde Örgüt','Hemşirelik Hizmetlerinde Örgüt Kültürü',' Kurum Kültürü ve Hasta/Çalışan Güvenliği',' Kurum Kültürünün Oluşmasında Üst Yönetim ve Çalışanların Rolü',' Güçlü Kültüre Sahip Olan Kurumlar Daha mı Başarılı? ',' Kurum Kültürünün Oluşmasında İletişimin Önemi',' Örgüt Kültürü-Mobbıng İlişkisi' isimli sunumlar yapılmıştır.

14 'ORGAN NAKLİNDE HEMŞİRELİK SEMPOZYUMU ' Medicana International İstanbul Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu ' Böbrek Naklinde Hemşirelik Sempozyumu' 150 kişinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Katılımcılar organ bağışında bulunması için Organ Nakli Koordinatörlüğüne yönlendirilerek organ bağışı sağlanmıştır. Medicana International İstanbul Akademik Kurul Başkanı Prof.Dr. Muzaffer Sarıyel, İ.Ü. Florence Nightingle Hemşirelik Yüksekokulu Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Nevin Kanan ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Alaattin Yıldız'ın oturum başkanlıklarını yaptıkları ve İ.Ü. Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Alaattin Yıldız, İ.Ü. Enfeksiyon Hastalıklarından Doç.Dr. Gökhan Aygün, İ.Ü. Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Uzm. Dr Tuğhan Utku, İ.Ü. Florence Nightingale Hemşirelik Y.O Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı Yard.Doç.Dr Leyla Küçük, İ.Ü. Florence Nightingale Hemşirelik Y.O Uzm.Hem. Arzu Kader Harmancı, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Uzm.Hem. Nurgül Tayran'ın da konuşmacı olarak katıldığı sempozyumda ' Böbrek Nakli Ameliyatlarında Hasta Güvenliği ve Ameliyathane Hemşirelerinin Rolü ', ' Böbrek Naklinde Komplikasyonlar ', 'Nakil Öncesinde Alıcı ve Vericilerin Değerlendirilmesi' konularını da içeren sunumlar gerçekleştirilip sempozyumda katılımcılara katılım belgeleri verilmiştir 'KARDİYOVASKÜLER CERRAHİDE HEMŞİRELİK SEMPOZYUMU' Medicana International İstanbul Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğünce ' Kardiyovasküler Cerrahide Hemşirelik Sempozyum'u düzenlenmiştir. Kurum içi ve kurum dışı yoğun katılımın olduğu sempozyumda 160 hemşire katılım belgesi almıştır. İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Yüksekokulu Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Neriman Akyolcu, İÜ Florence Nightingale Hemşirelik Yüksekokulu Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Nevin Kanan'ın oturum başkanlıklarını yaptığı ve Medicana International İstanbul Hizmetleri Sorumlusu Uzm. Hem. Serap Taylan ve Medicana International İstanbul hekim ve hemşirelerinin de sunum yaptığı sempozyumda ' Erişkin ve Pediatrik Kalp Cerrahisi Sonrası Takip ', ' Kardiyovasküler Cerrahide Postoperatif Erken ve Geç Komplikasyonlar', ' Kardiyovasküler Cerrahide Sıvı Elektrolit Dengesinin Önemi ', ' Kardiyovasküler Cerrahide Perioperatif Hasta Hazırlığı', ' Kardiyosküler Cerrahi Ameliyatlarında Hasta Güvenliği ',' Kardiyovasküler Cerrahide Ameliyathane Hemşiresinin Rolü', 'Ameliyat Sonrası Yoğun Bakım Süreci ve Hemşirelik Bakımı',' Kardiyovasküler Cerrahi Hastalarında Servis Takibi ve Hasta Eğitimi', 'Kardiyovasküler Cerrahi Sonrasında Erken Dönemde Fiziksel Aktivite ' konularını içeren sunumlar gerçekleştirilmiştir.

15

Spinal Cerrahi Hemşireliği Sempozyumu

Spinal Cerrahi Hemşireliği Sempozyumu Spinal Cerrahi Hemşireliği Sempozyumu SPİNAL CERRAHİ ve ENSTRÜMANTASYON HEMŞİRELİĞİ KURSU 25-28 Eylül 2014 Sheraton Kongre Merkezi Çeşme, İzmir 26 Eylül 2014 Cuma KURS SPİNAL CERRAHİ ve ENSTRÜMANTASYON

Detaylı

NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 14. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI

NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 14. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 14. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI Nöroşirürji Hemşireliği Derneği 14. Bilimsel Kongre Programı NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ YÖNETİM

Detaylı

Konferans. Panelist. Konferans. Konferans. Konferans. Panelist. Panelist. Konferans. Panelist. Panelist. Konferans. Panelist. Konferans.

Konferans. Panelist. Konferans. Konferans. Konferans. Panelist. Panelist. Konferans. Panelist. Panelist. Konferans. Panelist. Konferans. ULUSAL KATILIMLI KONFERANS PANEL No Panel - 1 Yavuz, M. (2001) Organ Transplantasyonu ve Bağışı. E.Ü. Edebiyat Fakültesi 2 Yavuz, M. (2003). Günübirlik Cerrahide Hemşirelik Bakımı. VII. Ulusal Çocuk Cerrahisi

Detaylı

Özel Medicana International İstanbul Hastanesi

Özel Medicana International İstanbul Hastanesi Özel Medicana International İstanbul Hastanesi TESİS GÜVENLİĞİ KOMİTESİ DR. YUSUF SAHİP GENEL MÜDÜR SELMA KAYABAŞ GENEL MÜDÜR YRD. ALİ EMRE KODAN GENEL MÜDÜR YRD. DR. RÜYA ŞİŞMAN BAŞHEKİM / KALİTE DİREKTÖRÜ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi Y. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1988

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi Y. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1988 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Failatun SARI ORHAN 2. Doğum Tarihi: 1953 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1975

Detaylı

1. Adı Soyadı : ZELİHA OKUR 2. Doğum tarihi : 12.08.1976 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Lisans. Derece. Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı : ZELİHA OKUR 2. Doğum tarihi : 12.08.1976 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Lisans. Derece. Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı : ZELİHA OKUR 2. Doğum tarihi : 12.08.1976 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Lisans Derece Lisans Yüksek Lisans Alan Üniversite Yıl Hemşirelik Hemşirelikte Yönetim İstanbul

Detaylı

SPİNAL CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU & SPİNAL CERRAHİ VE ENSTRÜMANTASYON HEMŞİRELİĞİ KURSU

SPİNAL CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU & SPİNAL CERRAHİ VE ENSTRÜMANTASYON HEMŞİRELİĞİ KURSU SPİNAL CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU & SPİNAL CERRAHİ VE ENSTRÜMANTASYON HEMŞİRELİĞİ KURSU SP NAL CERRAH HEM REL SEMPOZYUMU SP NAL CERRAH ve ENSTRÜMANTASYON HEM REL KURSU De erli Meslekta larõm, Türk

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1.Adı Soyadı: Anita KARACA 2.Doğum Tarihi: Unvanı: Yard. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Lisansüstü (Doktora)

ÖZGEÇMİŞ. 1.Adı Soyadı: Anita KARACA 2.Doğum Tarihi: Unvanı: Yard. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Lisansüstü (Doktora) ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı: Anita KARACA 2.Doğum Tarihi: 06.02.1972 3.Unvanı: Yard. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Lisansüstü (Doktora) Derece Bölüm Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1992-1996

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Unvanı Adres Bölümü İletişim :Elif KOYUNCUOĞLU :Öğretim Görevlisi :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü : Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Yüksek Okulu Koç Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Yüksek Okulu Koç Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Betül Güven 2. Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1981 3. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Yüksek Okulu Koç Üniversitesi 1999-2003 Hemşirelik Programı

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Adres :Elif KOYUNCUOĞLU :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul Telefon-GSM : 0 542 435 42 00 e-mail Doğum yeri

Detaylı

Görevi Kurum Süre (Yıl - Yıl) Idari Görevler Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölüm Başkanlığı

Görevi Kurum Süre (Yıl - Yıl) Idari Görevler Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölüm Başkanlığı Özgeçmiş Kişisel Bilgiler Adı Sema Soyadı KOÇAŞLI Doğ.Yeri Eskişehir Doğ.Tar. 04.04.1979 Uyruğu T.C. Email skocasli@yahoo.com.tr Eğitim Düzeyi Mezun Olduğu Kurumun Adı Doktora İstanbul Üniversitesi 2011

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Nuran Ayşen PAMİR AKSOY 2. Doğum Tarihi: Unvanı: Uzman Hemşire 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Nuran Ayşen PAMİR AKSOY 2. Doğum Tarihi: Unvanı: Uzman Hemşire 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nuran Ayşen PAMİR AKSOY 2. Doğum Tarihi: 20.06.1980 3. Unvanı: Uzman Hemşire 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Başkent Üniversitesi 2003 Y. Lisans

Detaylı

Değerli MeslektaĢlarımız,

Değerli MeslektaĢlarımız, Değerli MeslektaĢlarımız, Ġstanbul Üniversitesi Ġstanbul Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Monoblok Ameliyathaneleri, HemĢirelik Hizmetleri Müdürlüğü ve Çapa HemĢireleri GeliĢtirme ve DayanıĢma Derneği

Detaylı

SEVGİ ŞİMŞEK , I. Uluslararası, XVI. Ulusal Jinekolojik Onkoloji Kongresi, Antalya

SEVGİ ŞİMŞEK , I. Uluslararası, XVI. Ulusal Jinekolojik Onkoloji Kongresi, Antalya SEVGİ ŞİMŞEK ÖĞRENİM DURUMU 2017-2018 Yüksek Lisans- Hemşirelik- Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı 1987-1991 Lisans- Hemşirelik- Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu 1990-1991 Hemşirelik Hizmetleri

Detaylı

SPİNAL CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU

SPİNAL CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU Çeşme Sheraton Kongre Merkezi 25-28 Eylül 2014 www.spinetr.com Değerli Meslektaşlarım, Türk Nöroşirürji Derneği, Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu tarafından yaklaşık 18 yıldır yürütülen Bilimsel

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1975. Y. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1988

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1975. Y. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1988 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Failatun SARI ORHAN 2. Doğum Tarihi: 1953 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1975

Detaylı

Organ Naklinde Güncel Hukuki Sorunlar Sempozyumu. 3 Kasım 2016 Perşembe Sağlık Bilimleri Üniversitesi Konferans Salonu İstanbul

Organ Naklinde Güncel Hukuki Sorunlar Sempozyumu. 3 Kasım 2016 Perşembe Sağlık Bilimleri Üniversitesi Konferans Salonu İstanbul Organ Naklinde Güncel Hukuki Sorunlar Sempozyumu 3 Kasım 2016 Perşembe Sağlık Bilimleri Üniversitesi Konferans Salonu İstanbul Sempozyum Programı AÇILIŞ 09:00-09:30 Hülya BİLGİN, Türk Anesteziyoloji ve

Detaylı

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü 1 Çocukluk Yılları 3 Temmuz 1942 11 Eylül 1944 Annesi, Ağabeyi ve Kız Kardeşleri 11 Eylül 1942 de Erzurum da

Detaylı

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi BÖLÜM KALİTE SORUMLULARI LİSTESİ KOD: KY. LS.20 YAY. TRH: REV. TRH: REV.

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi BÖLÜM KALİTE SORUMLULARI LİSTESİ KOD: KY. LS.20 YAY. TRH: REV. TRH: REV. KURUMSAL HİZMETLER BİRİMİ ADI-SOYADI ÜNVANI ÖMER AYDIN Başhekim Kurumsal Yapı LEMAN ÇEVİK ÇELİK Kalite Yönetim Direktörü Kalite Yönetimi LEMAN ÇEVİK ÇELİK Kalite Yönetim Direktörü ESRA ALTUNER Doküman

Detaylı

Dr. Şeyda Saydamlı Cumhuriyet Mahallesi Bilgiç Sokak No. 8 Daire 3 Şişli-İstanbul Tel 0212 240 86 02 Cep 0533 388 63 77 Email ssaydanli@hotmail.

Dr. Şeyda Saydamlı Cumhuriyet Mahallesi Bilgiç Sokak No. 8 Daire 3 Şişli-İstanbul Tel 0212 240 86 02 Cep 0533 388 63 77 Email ssaydanli@hotmail. Dr. Şeyda Saydamlı Cumhuriyet Mahallesi Bilgiç Sokak No. 8 Daire 3 Şişli-İstanbul Tel 0212 240 86 02 Cep 0533 388 63 77 Email ssaydanli@hotmail.com EĞİTİM 1988-1998 İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler

Detaylı

Kanıt Temelli Semptom Kontrolü Sn. Prof. Dr. Leman Birol Sn. Uzm. Saliha Koç

Kanıt Temelli Semptom Kontrolü  Sn. Prof. Dr. Leman Birol Sn. Uzm. Saliha Koç Onkoloji Hemşireliği Derneğinin Kurucusu, Türkiye nin Florence Nightingale i Sn. Prof. Dr. Leman BİROL un Onursal Başkanlığında Onkoloji Hemşireliğinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu 17 Aralık 2010 da Gerçekleşti!

Detaylı

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Yardımcısı 6. EORNA Kongresi (European Operating Room Nurses Association (www.eorna.eu)- Avrupa Ameliyathane Hemşireleri Derneği), 20. kuruluş yılında

Detaylı

EĞITIM İstanbul Üniversitesi, Florence Nightingale Hemşirelik Yüksek Okulu, 1994-1998

EĞITIM İstanbul Üniversitesi, Florence Nightingale Hemşirelik Yüksek Okulu, 1994-1998 C U M H U R İ Y E T M A H. H A N I M E L İ S O K. T E R A S K O N U T L A R I. A B L O K. D A İ R E : 4 6 B E Y L İ K D Ü Z Ü / İ S T A N B U L P H O N E 0 2 1 2 8 7 3 1 2 1 2-0 5 3 5 4 1 3 4 0 4 2 O K

Detaylı

SEVCAN AVCI IŞIK EĞİTİM BİLGİLERİ Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Başkent Üniversitesi, Ankara Başkent Üniversitesi, Ankara İŞ DENEYİMİ

SEVCAN AVCI IŞIK EĞİTİM BİLGİLERİ Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Başkent Üniversitesi, Ankara Başkent Üniversitesi, Ankara İŞ DENEYİMİ SEVCAN AVCI IŞIK CV Ad-Soyad : Sevcan AVCI IŞIK Adres: Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri, Bağlıca Kampüsu 06530 Ankara Türkiye Telefon: +90 (312) 246 66 66

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI DR. BEHÇET UZ ÇOCUK HASTALIKLARI VE CERRAHİSİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ 22 Şubat 2013 Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi

Detaylı

MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA HASTANESİ KALİTE İYİLEŞTİRME KOMİTELERİ

MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA HASTANESİ KALİTE İYİLEŞTİRME KOMİTELERİ MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA HASTANESİ KALİTE İYİLEŞTİRME KOMİTELERİ KALİTE KONSEYİ (YÖNETİCİLİK VE LİDERLİK KOMİTESİ) Op. Dr. Gülçin SARIYILDIZ Genel Müdür Uzm. Dr. Gülay KILIÇ BaĢhekim Sibel DURGUN

Detaylı

EĞİTİM SAATİ EĞİTİMİN YERİ

EĞİTİM SAATİ EĞİTİMİN YERİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İSTANBUL ANADOLU KUZEY BÖLGESİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ GÖZTEPE VE ARAŞTIRMA HASTANESİ PLANI DÖNEM: 2013 YILI Sıra

Detaylı

MEME KANSERİNDE TANI TEDAVİ VE HEMŞİRELİK BAKIMI

MEME KANSERİNDE TANI TEDAVİ VE HEMŞİRELİK BAKIMI M E D İ P O L Ü N İ V E R S İ T E S İ MEME KANSERİNDE TANI TEDAVİ VE HEMŞİRELİK BAKIMI Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu 5 NİSAN 2016 Değerli Meslektaşlarım, Sizleri 5 Nisan 2016 tarihinde Medipol Üniversitesi

Detaylı

METABOLİK-BARİATRİK CERRAHİDE BESLENME YAKLAŞIMI VE BARİATRİK CERRAHİ DİYETİSYENLİĞİ KURSU

METABOLİK-BARİATRİK CERRAHİDE BESLENME YAKLAŞIMI VE BARİATRİK CERRAHİ DİYETİSYENLİĞİ KURSU METABOLİK-BARİATRİK CERRAHİDE BESLENME YAKLAŞIMI VE BARİATRİK CERRAHİ DİYETİSYENLİĞİ KURSU 06-07 MART 2015 MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ KONFERANS SALONU SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Kurum Tarih Pozisyon Acıbadem Üniversitesi Ocak 2014 Araştırma Görevlisi

ÖZGEÇMİŞ. Kurum Tarih Pozisyon Acıbadem Üniversitesi Ocak 2014 Araştırma Görevlisi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gizem ŞAHİN 2. Doğum Tarihi: 27.11.1991 3. Unvanı: Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik (ÖSYM Tam Burslu) Acıbadem Üniversitesi 2009

Detaylı

Adı Soyadı Ünvanı. : Fatma Figen Uğurlu : Uzman Hemşire

Adı Soyadı Ünvanı. : Fatma Figen Uğurlu : Uzman Hemşire Adı Soyadı Ünvanı : Fatma Figen Uğurlu : Uzman Hemşire Doğum Tarihi : 08-09-1963 Doğum Yeri : Ankara Uyruğu : T.C. Medeni Durumu : Evli Yabancı Dili : İngilizce İş telefonu : 0212 660 11 25 / 27618 İş

Detaylı

& DEĞERLENDİRME Nisan 2013,Belek ANTALYA

& DEĞERLENDİRME Nisan 2013,Belek ANTALYA 2 0. U L U S A L K A N S E R K O N G R E Sİ - H E MŞİRELİK P R O G R A M I K A P A N IŞ & DEĞERLENDİRME 19-23 Nisan 2013,Belek ANTALYA BİR Y O L U N S O N U M U Y O K S A Y E Nİ BAŞ L A N G I Ç L A R A

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK YIL AÇILIŞ PROGRAMI. 24 Eylül 2018

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK YIL AÇILIŞ PROGRAMI. 24 Eylül 2018 Değerli Öğrencimiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Açılış Programımız 24 Eylül 2018 Pazartesi günü İstanbul Florence Nightingale Hastanesi 1. Kat Konferans salonunda ekteki saatte Abide-i Hürriyet

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Okul Adı Bölüm Mezuniyet Yılı Bahçelievler Deneme

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Okul Adı Bölüm Mezuniyet Yılı Bahçelievler Deneme ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Kübra YILMAZ ŞENYÜZ Doğum Tarihi: 28/05/1987 Derece Okul Adı Bölüm Mezuniyet Yılı Lise Bahçelievler Deneme 2004 - Mezun Lisesi Lisans Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yabancı Dil: İngilizce. Uluslararası dergilerde yayınlanan makaleler

ÖZGEÇMİŞ. Yabancı Dil: İngilizce. Uluslararası dergilerde yayınlanan makaleler ÖZGEÇMİŞ Adı : Derya Soyadı: : Özcanlı Atik Doğum Yeri : ADANA-Kozan Doğum Tarihi : 01.03.1981 Medeni Hali : Evli Tel: 0534 970 1568 E-posta: deryaatik@osmaniye.edu.tr EĞİTİM DURUMU: Mezun Olduğu Üniversite:

Detaylı

EVDE SAĞLIK ve BAKIM KONGRESİ

EVDE SAĞLIK ve BAKIM KONGRESİ www.evdebak mkongres 2017.com ULUSAL ve ULUSLARARASI KATILIMLI "Herkese Evde Sağlık 23-25 KASIM 2017 FULYA SANAT MERKEZİ BEŞİKTAŞ, İSTANBUL BİLİMSEL PROGRAM DESTEK VEREN KURUM VE KURULUŞLAR 0232 446 06

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE Türkiye Hemofili Derneği (TRHD) nin düzenlediği 3.Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumu 28 Şubat 2016 Pazar günü 10:00-17:30 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

EVDE SAĞLIK ve BAKIM KONGRESİ

EVDE SAĞLIK ve BAKIM KONGRESİ www.evdebak mkongres 2017.com ULUSAL ve ULUSLARARASI KATILIMLI "Herkese Evde Sağlık 23-25 KASIM 2017 FULYA SANAT MERKEZİ BEŞİKTAŞ, İSTANBUL BİLİMSEL PROGRAM DESTEK VEREN KURUM VE KURULUŞLAR 0232 446 06

Detaylı

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Yardımcısı Değerli Meslektaşlarımız Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı..tarihinde yapıldı. Yönetim Kurulu (2012-2014) () Filiz ÖĞCE ( Yardımcısı)

Detaylı

Günümüz Hemşireliğindeki Gelişmelere İstanbul'un Katkısı Duygu AK ÖZCAN

Günümüz Hemşireliğindeki Gelişmelere İstanbul'un Katkısı Duygu AK ÖZCAN Günümüz Hemşireliğindeki Gelişmelere İstanbul'un Katkısı Duygu AK ÖZCAN ĠSTANBUL, Kırım SavaĢı sırasında F.Nightingale in Üsküdar Selimiye KıĢlasında verdiği hizmetlerle, hemģirelik mesleğinin doğuģuna

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Seher YURT. İletişim Bilgileri. Adres. Telefon. Mail. 2. Doğum Tarihi :29/11/1972. 3. Unvanı :Yard. Doç. Dr.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Seher YURT. İletişim Bilgileri. Adres. Telefon. Mail. 2. Doğum Tarihi :29/11/1972. 3. Unvanı :Yard. Doç. Dr. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Seher YURT İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail 2. Doğum Tarihi :29/11/1972 3. Unvanı :Yard. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu :Doktora Derece Alan Üniversite Yıl İstanbul Üniversitesi

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Psikiyatride Tedavi Yöntemleri Semra Yaşar Psikiyatri A.D. 08.01.2013 Hemşireler 4 60 Dk. 240 Dk.

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Psikiyatride Tedavi Yöntemleri Semra Yaşar Psikiyatri A.D. 08.01.2013 Hemşireler 4 60 Dk. 240 Dk. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ AYLIK EĞİTİM FAALİYET RAPORU FORMU Doküman Kodu EĞT-F-04 Yayın Tarihi 02.04.2012 Revizyon No 04 Rev.Tarihi 11.03.2013 Sayfa No 1/6 Eğitim Yılı: 2013 Ay: Ocak

Detaylı

T.C.DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ 1 / 63 ACİL TIP ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI

T.C.DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ 1 / 63 ACİL TIP ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI EYLEMCAN TIRPANCI-SERFİRAZ ATABEY EYLEMCAN TIRPANCI-SERFİRAZ ATABEY BİRİM ACİL TIP ANABİLİM DALI TETKİK EDİLECEK KRİTER/DOKÜMAN Acil Tıp AD Başkanlığı İş Akış Acil Servis Süreci Radyoloji Süreci Beslenme

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı: Hale TOSUN 2. Doğum Tarihi: 07.07.1970 3. Unvanı: Yard. Doç. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lise Hemşirelik Kızılay Özel Hemşirelik Lisesi 1988 Lisans Hemşirelik

Detaylı

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU HASTANELERĠNDE LĠDERLĠK AÇISINDAN HEMġĠRELĠK VERĠLERĠ ĠNCELENMESĠ ÇALIġMASI

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU HASTANELERĠNDE LĠDERLĠK AÇISINDAN HEMġĠRELĠK VERĠLERĠ ĠNCELENMESĠ ÇALIġMASI ACIBADEM SAĞLIK GRUBU HASTANELERĠNDE LĠDERLĠK AÇISINDAN HEMġĠRELĠK VERĠLERĠ ĠNCELENMESĠ ÇALIġMASI 13-15 Ekim 2008 de 4. Uluslararası HemĢirelik Yönetimi Kongresi nde sözel bildiri olarak sunuldu. Saliha

Detaylı

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Acıbadem Sağlık Grubu 18. Hemşirelik haftası etkinlikleri; Sağlıkta Tek ve Eşsiz Hizmet Hemşirelik: Birçok Alan Birçok Etki teması ile 10 Mayıs Perşembe günü Acıbadem

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 23 OCAK 2017 - ANTALYA T ürkiye Hemofili Derneğinin (TRHD) düzenlediği Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumlarının dördüncüsü; Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Hemşireliği 2003

ÖZGEÇMİŞ. Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Hemşireliği 2003 ÖZGEÇMİŞ 1. ADI SOYADI Gülcan KAR 2. DOĞUM TARİHİ 10.04.1973 3. DOĞUM YERİ Cide-KASTAMONU 4. YABANCI DİL NOTU İngilizce/ÜDS-57.5 5. İletişim E-mail gulcankar@karabuk.edu.tr 6. İletişim Telefon 0370 433

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI HEMŞİRELİK BAKIM DEĞERLENDİRME SİSTEMİ (HBDS) EĞİTİM MODÜLÜ RAPORU

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI HEMŞİRELİK BAKIM DEĞERLENDİRME SİSTEMİ (HBDS) EĞİTİM MODÜLÜ RAPORU TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI HEMŞİRELİK BAKIM DEĞERLENDİRME SİSTEMİ (HBDS) EĞİTİM MODÜLÜ RAPORU Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hazırlayan: Uzm. Hem. Pınar

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BÖLÜM KALİTE SORUMLULARI VE KOMİTE LİSTESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BÖLÜM KALİTE SORUMLULARI VE KOMİTE LİSTESİ /8. KALİTE YÖNETİM DİREKTÖRÜ Doç. Dr. Murat YENİSEY Başhekim 2. KALİTEDEN SORUMLU İDARECİ Prof. Dr. Selim ARICI Dekan 3. KALİTE YÖNETİM BİRİMİ ÇALIŞANLARI Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Murat YENİSEY

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Candan DELİDUMAN Doğum Tarihi: 15.08.1979 E-Posta: candancandan2012@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

Sempozyum BaĢkanı Dr. Ahmet Emin ERBAYCU. Organizasyon Komitesi Hem. Gülnur GÜL Dr. Yavuz HAVLUCU Dr. Oya ĠTĠL Hem. Feriha ÖZ Hem.

Sempozyum BaĢkanı Dr. Ahmet Emin ERBAYCU. Organizasyon Komitesi Hem. Gülnur GÜL Dr. Yavuz HAVLUCU Dr. Oya ĠTĠL Hem. Feriha ÖZ Hem. Sempozyum BaĢkanı Dr. Ahmet Emin ERBAYCU Organizasyon Komitesi Hem. Gülnur GÜL Dr. Yavuz HAVLUCU Dr. Oya ĠTĠL Hem. Feriha ÖZ Hem. Mine YILDIZ Sempozyum Koordinatörleri Hem. Pınar BOL Hem. Nesile ÇENGEL

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ADI SOYADI: Latife Utaş Akhan DOĞUM TARİHİ: 28 Aralık 1979 YABANCI DİL: İngilizce ( Aralık 2007 ÜDS: 71.250) Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Ege Üniversitesi 1986-1990 Y. Lisans Halk Sağlığı Erciyes Üniversitesi 1992-1995

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Ege Üniversitesi 1986-1990 Y. Lisans Halk Sağlığı Erciyes Üniversitesi 1992-1995 1. Adı Soyadı: Ümit ERTEM 2. Doğum Tarihi: 20.04. 1969 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Ege Üniversitesi 1986-1990 Y. Lisans Halk Sağlığı

Detaylı

AKADEMİK ve ETİK KURUL KOMİTESİ

AKADEMİK ve ETİK KURUL KOMİTESİ AKADEMİK ve ETİK KURUL KOMİTESİ Yrd. Doç. Dr. Bülent KOÇER Tıbbi Direktör/ Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Ali SARIGÜL Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. M. Özerk OKUTAN Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ KOMİTELER-EKİPLER BEYAZ KOD EKİBİ PEMBE KOD EKİBİ MAVİ KOD EKİBİ YÖNETİM EKİBİ (BAŞHEKİM,BAŞHEMŞİRE HASTANE MÜDÜRÜ) KOMİTE GÖREVLİLERİ MESAİ SAATLERİ İÇİNDE EKİP SORUMLUSU BAŞHEKİM HASTANE MÜDÜRÜ BAŞHEMŞİRE

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 * Uluslararası Radyolojik Görüntüleme Teknolojisinde Yeni Projeksiyonlar Kongresi

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. RAHŞAN ÇAM

Yrd.Doç.Dr. RAHŞAN ÇAM Yrd.Doç.Dr. RAHŞAN ÇAM Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik 1994-1998 Lisans İstanbul Üniversitesi Bölümü

Detaylı

YILLIK EĞİTİM PLANI (2013)

YILLIK EĞİTİM PLANI (2013) in Konusu Tüberküloz i Üriner Sistem Enfeksiyonlarından Korunma YILLIK EĞİTİM PLANI F KY 028 Ekim 2009 00 -- 1 / 6 i Veren Kişi / Uzm. Dr. Hüsamettin SAZLIDERE Halka Açık 17 Arzu TURAN Hemşireler 21 İtaki

Detaylı

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : BEHİCE EKİCİ İletişim Bilgileri Adres Mail 2. Doğum Tarihi : 20.10.1963 3. Unvanı : Yard. Dr. 4. Öğrenim Durumu : : Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü

Detaylı

NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 12. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI

NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 12. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 12. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI Nöroşirürji Hemşireliği Derneği 12. Bilimsel Kongresi, Sözlü Sunumlar NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Öğretim Yılı

Derece Bölüm/Program Üniversite Öğretim Yılı ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Yrd. Doç. Dr. Ebru Erek Kazan Doğum Tarihi: 15 Kasım 1978 Derece Bölüm/Program Üniversite Öğretim Yılı Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 1995-1999

Detaylı

FLORENCE NIGHTINGALE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU MEZUNLAR DERNEGİ

FLORENCE NIGHTINGALE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU MEZUNLAR DERNEGİ FLORENCE NIGHTINGALE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU MEZUNLAR DERNEGİ Yönetim Kurulu FAALİYET RAPORU 2011-2014 dönemi - Prof. Dr. Sevgi Oktay (Bşk.) Yard.Doç.Dr.Şeyda Saydamlı (2.Bşk.) -Uzm. Pervin Tunç (Gn. Sek.)

Detaylı

AKADEMİK ve ETİK KURUL KOMİTESİ

AKADEMİK ve ETİK KURUL KOMİTESİ AKADEMİK ve ETİK KURUL KOMİTESİ Doç. Dr. M. Özerk OKUTAN Tıbbi Direktör/ Yardımcısı Prof. Dr. Metin ÇAPAR Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Niyazi GÖRMÜŞ Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr.

Detaylı

DERECE ÜNİVERSİTE ALAN MEZUNİYET YILI

DERECE ÜNİVERSİTE ALAN MEZUNİYET YILI ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hatice Gülsoy 2. Doğum Tarihi: 01.02.1983 3. Ünvanı: Doktor Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Doktora 5. Çalıştığı Kurum: Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi DERECE ÜNİVERSİTE

Detaylı

KURUL/KONSEY/KOMİTELERİMİZ

KURUL/KONSEY/KOMİTELERİMİZ KURUL/KONSEY/KOMİTELERİMİZ KALİTE KONSEYİ H.Ozan YAŞAR Genel Müdür Ersan BİÇKİOĞLU Genel Müdür Yardımcısı Dr.Mustafa KISA Mesul Müdür Dr.Ezgi İmge EKEN Mesul Müdür Yardımcısı Abdulbaki GÖK Kalite Yönetim

Detaylı

TIBBİ ONKOLOJİ DERNEĞİ 2006-2008 FAALİYET RAPORU

TIBBİ ONKOLOJİ DERNEĞİ 2006-2008 FAALİYET RAPORU TIBBİ ONKOLOJİ DERNEĞİ 2006-2008 FAALİYET RAPORU 23 Aralık 2006 tarihinde yapılan Genel Kurulda seçimle işbaşına gelen Yönetim Kurulunun en önemli amaç ve hedefi demokratik, katılımcı şeffaf ve kişilere

Detaylı

KALİTE YÖNETİM BİRİM ÇALIŞMA TALİMATI

KALİTE YÖNETİM BİRİM ÇALIŞMA TALİMATI Sayfa No 1 / 7 AMAÇ : SKS ve SAS çerçevesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonu sağlamak. KAPSAM: Tüm Hastane KISALTMALAR: SKS: Sağlıkta Kalite Standartları SAS: Sağlıkta Akreditasyon Standartları DÖF:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Öğrenim alanı Üniversite Fakülte/enstitü Mezuniyet yılı. Dokuz Eylül Üniversitesi. Dokuz Eylül Üniversitesi İstanbul Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Öğrenim alanı Üniversite Fakülte/enstitü Mezuniyet yılı. Dokuz Eylül Üniversitesi. Dokuz Eylül Üniversitesi İstanbul Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Vildan KOCATEPE 2. Doğum Tarihi: 26.02.1987 3. Öğrenim Durumu: Derece Öğrenim alanı Üniversite Fakülte/enstitü Mezuniyet yılı Lisans Hemşirelik Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :NURGÜL ARPAG 2. Doğum tarihi : 09/06/1971 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Bölüm Üniversite Yıl Lisans Lisansüstü PhD Doktora Florence Nightingale Hemşirelik

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ AYLIK EĞİTİM FAALİYET RAPOR FORMU. Eğitimi Düzenleyen Bölüm/ Kurumun Adı.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ AYLIK EĞİTİM FAALİYET RAPOR FORMU. Eğitimi Düzenleyen Bölüm/ Kurumun Adı. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ AYLIK EĞİTİM FAALİYET RAPOR FORMU Doküman Kodu Yayın Tarihi Revizyon No Rev.Tarihi Sayfa No EĞT-F-04 2.4.2012 2 21.11.2012 Eğitim Yılı: 2014 No Eğitimin Konusu

Detaylı

KOMİTELER HASTA GÜVENLİĞİ KOMİTESİ KOMİTE GÖREVİ GÖREVİ ADI SOYADI. Tıbbi Hizmetler Yönetici Temsilcisi Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa Kerem ÖZYAVUZ

KOMİTELER HASTA GÜVENLİĞİ KOMİTESİ KOMİTE GÖREVİ GÖREVİ ADI SOYADI. Tıbbi Hizmetler Yönetici Temsilcisi Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa Kerem ÖZYAVUZ KOMİTELER HASTA GÜVENLİĞİ KOMİTESİ Tıbbi Hizmetler Yönetici Başhekim Dr. Mustafa Kerem ÖZYAVUZ Kalite Başhekim / Kalite İdari ve Mali İşler Yönetici Ömer DEMİRKOPARAN Şenay Z. ATAÇ Cerrahi Branş Uzmanı

Detaylı

PALYATİF BAKIM Yrd. Doç. Dr. Hüseyin CAN

PALYATİF BAKIM Yrd. Doç. Dr. Hüseyin CAN PALYATİF BAKIM Yrd. Doç. Dr. Hüseyin CAN İKÇÜ Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı İKÇÜ Atatürk Eğt ve Arş. Hastanesi Aile Hekimliği Kliniği Kanser Hastalarında Palyatif Bakım ve Destek Servisi Sunum

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Teknikerlği Ders Programı. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Teknikerlği Ders Programı. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 1. YIL ilk yarıyıl (güz dönemi) BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Teknikerlği Ders Programı Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 09.00-09.50 SHMY101 ANES-101 ANES-101

Detaylı

EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI

EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI SAĞLIK MESLEK MENSUPLARININ MESLEK KODLARINA GÖRE SAYILARI S.N. MESLEK KODU MESLEK AÇIKLMA 1 2111.1 1 Radyasyon (Sağlık) Fizikçisi 2 2131.01 Biyokimyager

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. KİŞİSEL BİLGİLERİ Adı Soyadı : Bahar (VARDAR) İNKAYA Doğum Yeri ve Tarihi : Salihli/MANİSA, 16.03.1980 Ünvanı : Öğretim Görevlisi Adres : Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık

Detaylı

MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA HASTANESĠ KALĠTE ĠYĠLEġTĠRME KOMĠTELERĠ KALĠTE KONSEYĠ (YÖNETĠCĠLĠK VE LĠDERLĠK KOMĠTESĠ)

MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA HASTANESĠ KALĠTE ĠYĠLEġTĠRME KOMĠTELERĠ KALĠTE KONSEYĠ (YÖNETĠCĠLĠK VE LĠDERLĠK KOMĠTESĠ) MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA HASTANESĠ KALĠTE ĠYĠLEġTĠRME KOMĠTELERĠ KALĠTE KONSEYĠ (YÖNETĠCĠLĠK VE LĠDERLĠK KOMĠTESĠ) 1- Oğuz ENGĠZ Genel Müdür 2- Prof. Dr. Tümer ÇORAPÇIOĞLU Medikal Direktör 3- Uzm.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 4. Görev Yerleri

ÖZGEÇMİŞ. 4. Görev Yerleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Azize KARAHAN 2. Doğum Tarihi : 09.08.1987 3. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Koç Üniversitesi 2005-2009 Yüksek Lisans Halk Sağlığı Hemşireliği Üniversitesi

Detaylı

Neonatoloji Hemşireliği Derneği ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Neonatoloji BD. ve Erciyes Üniversitesi

Neonatoloji Hemşireliği Derneği ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Neonatoloji BD. ve Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Neonatoloji BD. ve Hemşirelik Bölümü işbirliği ile YENİDOĞAN HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU Sayın Meslektaşlarım; Dünyadaki ve ülkemizdeki

Detaylı

BÖLÜM KALİTE SORUMLULARI 2015

BÖLÜM KALİTE SORUMLULARI 2015 BÖLÜM KALİTE SORUMLULARI 2015 SİBEL DURGUN İDARİ İŞLERDEN SORUMLU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI (İDARİ HİZMETLER) ZERRİN YAĞLIOĞLU KALİTE SORUMLUSU ZEYNEL ABİDİN TAŞBAŞ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI (TIBBİ

Detaylı

N U R G Ü L A R P A G

N U R G Ü L A R P A G N U R G Ü L A R P A G EĞITIM İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Cerrahi Hastalıkları ve Hemşireliği Anabilimdalı nda Yüksek Lisans, 1993-1996 İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK ESASLARI. HEMŞİRELİK Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK ESASLARI. HEMŞİRELİK Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : HAMİYET KIZIL 2. Doğum Tarihi :26.01.1986 3. Unvanı : ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans HEMŞİRELİK İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale

Detaylı

Nebile ÖZDEMİR Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi

Nebile ÖZDEMİR Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi Nebile ÖZDEMİR Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi TÜRKİYEDE BÖBREK NAKLİ 1975 yılında canlı 1978 yılında kadavra E.Ü.T.F Hastanesi Organ Nakli Uygulama ve Araştırma Merkezi 1988

Detaylı

İ.Ü. FLORENCE NİGHTİNGALE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU BÜLTENİ 01 Ocak 2010 30 Haziran 2010 Yıl 9 Sayı 1 *KİM KİMDİR? Yard. Doç. Dr. Duygu Gözen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi 11.7.1970

Detaylı

AKADEMİK ve ETİK KURUL KOMİTESİ

AKADEMİK ve ETİK KURUL KOMİTESİ AKADEMİK ve ETİK KURUL KOMİTESİ Dr. Lütfi ŞİMŞEK Tıbbi Direktör Prof. Dr. Ali SARIGÜL Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kurtuluş ÖZDEMİR Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. M. Özerk OKUTAN Beyin ve Sinir

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu ÜYELER Prof Dr Emine EFE (Başkan) Prof Dr Kamile KABUKÇUOĞLU Prof Dr Selma ÖNCEL Doç Dr Ayşegül İŞLER DALGIÇ Doç Dr Filiz KANTEK

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU Herkes İçin Güvenlik

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU Herkes İçin Güvenlik CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU 2019 12-13 Nisan 2019 Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Konferans Salonu Düzenleyenler Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Semra

Detaylı

özc.rcr-ııs Derece Alan Üniversite Yıl

özc.rcr-ııs Derece Alan Üniversite Yıl özc.rcr-ııs 1. Adı Soyadı Gamze TEMİz 2. Doğum Tarihi 02.05.1975 (Adana) 3. Unvanı Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu Doktora (Tez Aş.) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans HEMŞiRELİK Y.O MARMARA 1998 ÜNivERSiTESi

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Enfeksiyon Kontrol Komitesi. 2 Laparoskopi Selma Yıldız Ameliyathane 01.03.2013 Hemşireler 24 120 Dk. 2880 Dk.

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Enfeksiyon Kontrol Komitesi. 2 Laparoskopi Selma Yıldız Ameliyathane 01.03.2013 Hemşireler 24 120 Dk. 2880 Dk. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ AYLIK EĞİTİM FAALİYET RAPORU FORMU Doküman Kodu EĞT-F-04 Yayın Tarihi 02.04.2012 Revizyon No 02 Rev.Tarihi 21.11.2012 Sayfa No 1/5 Eğitim Yılı: 2013 Ay: Mart

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Balcalı Hastanesi Başhekimliği PERSONEL İŞLERİ BİRİMİNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Balcalı Hastanesi Başhekimliği PERSONEL İŞLERİ BİRİMİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 28/05/2015-19291 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Balcalı Hastanesi Başhekimliği *BENNLYL5* Sayı : 18649120-900/ Konu : Doğum Yardımı PERSONEL İŞLERİ BİRİMİNE Aile ve Sosyal Politikalar

Detaylı

MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA HASTANESİ KALİTE İYİLEŞTİRME KOMİTELERİ

MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA HASTANESİ KALİTE İYİLEŞTİRME KOMİTELERİ MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA HASTANESİ KALİTE İYİLEŞTİRME KOMİTELERİ KALİTE KONSEYİ (YÖNETİCİLİK VE LİDERLİK KOMİTESİ) Remzi KARġI Genel Müdür Uzm. Dr. Gülay KILIÇ BaĢhekim NurĢen KARAKÇI HemĢirelik Hizmetleri

Detaylı

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Değerli Meslektaşlarımız, İki yılda bir düzenlediğimiz 8. Ulusal Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireliği Kongresi, 21-24 Kasım 2013 tarihlerinde Kuşadası

Detaylı

Değerli Meslektaşlarımız,

Değerli Meslektaşlarımız, Değerli Meslektaşlarımız, Türk Göğüs Cerrahisi Derneği Travma ve Yoğun Bakım Çalışma Grubu tarafından düzenlenen Göğüs Cerrahisinde Yoğun Bakım Prensipleri ve Her Yönüyle Vücut Dışı Yaşam Destek Cihazları

Detaylı

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu 1. Oturum 09.30 11.15 09.00 09.30 Kayıt ve Kokteyl 09.30 10.00 Protokol Konuşmaları 10.00 11.15 1. Oturum Prof. Dr. Recep Bozlağan Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler

Detaylı

: İçerenköy Mh. Kayışdağı Cd. No: 32 Ataşehir/İSTANBUL. Education: License: Celal Bayar University School of Nursing, Department of Nursing, 2007.

: İçerenköy Mh. Kayışdağı Cd. No: 32 Ataşehir/İSTANBUL. Education: License: Celal Bayar University School of Nursing, Department of Nursing, 2007. CURRICULUM VITAE Ela Yılmaz Instructor Birth Date : 15.09.1984 Birth place Work Address : Kdz.Ereğli : İçerenköy Mh. Kayışdağı Cd. No: 32 Ataşehir/İSTANBUL Phone: 0 216 500 41 66 Fax: 0 216 576 50 76 E-mail:

Detaylı

KOMİTE VE EKİP LİSTESİ

KOMİTE VE EKİP LİSTESİ Sayfa No: 1 / 6 Hastanemizde çalışanların, hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için, hasta hakları, çalışan ve hasta güvenliğini önemseyerek hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet

Detaylı