VERİ MERKEZLERİ İÇİN GÜVENLİK ANLAYIŞI YENİDEN ŞEKİLLENİYOR. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VERİ MERKEZLERİ İÇİN GÜVENLİK ANLAYIŞI YENİDEN ŞEKİLLENİYOR. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır."

Transkript

1 VERİ MERKEZLERİ İÇİN GÜVENLİK ANLAYIŞI YENİDEN ŞEKİLLENİYOR BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

2 Veri Merkezlerinde Yüksek Güvenlik Ones Technology tarafından geliştirilen BioAffix Gate Extreme ve BioAffix Secure I/O Slim sayesinde veri merkezlerinin güvenliği artık problem değil. BioAffix Ürün Ailesi nin modüler ve yüksek güvenlik sağlayan altyapısı, tüm kabinet ve veri merkezi koridor girişlerinin, ayrıntılı yetki ve zaman planlarına bağlı olarak yönetilmesine ve giriş yapacak personellerin yetkilendirilmesine olanak sağlar. BioAffix Gate Extreme, veri merkezi girişi veya kabinet koridor girişine monte edilir. Kabinet montajı için özel tasarlanmış BioAffix Secure I/O Slim ise her bir kabinetin içine monte edilir. BioAffix Gate Extreme, BioAffix Secure I/O Slim cihazları ile şifreli olarak iletişim kurar. Kabinet kapılarının açılmasını sağlayan ve kabinetin durumunu (Ön Kapı Kapalı / Açık, Arka Kapı Kapalı / Açık, vb.) kontrol eden I/O modülü kabinetin içerisinde yani güvenli ortamda bulunur. Bu sayede sistem dışarıdan gelebilecek tüm saldırılara karşı (kısa devre, iletişimin dinlenmesi, cihaz değiştirilmesi, vb.) korumalıdır. BioAffix Secure I/O Slim üzerinde bulunan, 8 giriş ve 8 çıkış sayesinde kabinetin tüm kapı ve kapaklarının biyometrik kimlik doğrulama ile kullanıcının yetkileri dahilinde açılmasını sağlayabilir, harici müdahalelere karşı tüm erişim noktalarını manyetik kontaklar ile izleyebilirsiniz.

3 BioAffix Gate Extreme ve BioAffix Secure I/O Slim ile veri merkezinizin ve kabinetlerinizin güvenliğini biyometrik kimlik doğrulamayla maksimum seviyeye çıkartın. ÇALIŞMA MODLARI AYRINTILI RAPORLAMA Sistemi, 1:1, 1:N, 1:1 + Kart, 1:1 + ID, 1:1 + PIN, 1:1 + Tüm geçiş, yetkilendirme, kapı açılma / kapanma, Wiegand, Her Zaman Açık, Her Zaman Kapalı gibi birçok sistem hata ve uyarılarını BioAffix in ayrıntılı çalışma modunda, zaman planlarına uygun olarak raporlama ekranlarını kullanarak filtreleyebilir, çıktı kullanabilirsiniz. alabilirsiniz. GÜVENLİ İLETİŞİM GELİŞMİŞ ENTEGRASYON BioAffix Gate Extreme ve BioAffix Secure I/O lar ilk BioAffix ürün ailesinin gelişmiş entegrasyon kurulum sırasında birbirlerine tanıtılır. Bu sayede sistem arayüzü sayesinde mevcut sistemlerinizi, dışarıdan gelebilecek sökme / değiştirme / kısa devre / veritabanları, web servisleri ve Microsoft AD ler ile kesme gibi tüm güvenlik zaafiyetlerine karşı korumalıdır. hızlı ve kolay bir şekilde entegre edebilirsiniz. HIZLI DOĞRULAMA PalmSecure sensörü, 4 çekirdekli işlemcisi, SSD DETAYLI KONTROL BioAffix Secure I/O Slim üzerinde bulunan 8 depolama ünitesi ve TPM desteği ile BioAffix giriş ve 8 çıkış sayesinde kabinetin tüm kapı ve Gate Extreme dünyanın en hızlı ve en güvenli kapaklarından açık / kapalı bilgisini alabilir ve biyometrik kimlik doğrulama cihazıdır. bunları yönetebilirsiniz.

4 Sistem Nasıl Çalısır? Kullanıcılar, soğuk hava koridorunu veya yetkileri dahilinde bulunan kabinetlerin ön ve / veya arka kapılarını, avuç içi biyometrik verilerini kullanarak açmak için avuçlarını sensörün üzerine yerleştirirler. Ardından açmak istedikleri kapıyı dokunmatik şifreli iletişim protokolü ile 1 2 ekrandan seçerler. BioAffix Gate Extreme ve 16 adete kadar BioAffix Secure I/O Slim cihazları birbirine RS485 protokolü ile bağlanır ve özel geliştirilmiş de iletişim kurarlar. Her bir kabinetin içinde BioAffix 3 Gate 4 bulunan BioAffix Secure I/O Slim, kabinet içerisinde bulunan ön kilit, arka kilit, ön manyetik kontak, arka manyetik kontak, hareket sensörü gibi sensörlere bağlıdır. Extreme den gelen kapı açılma isteğine göre, ilgili kapı veya kapılar BioAffix Secure I/O Slim tarafından otomatik olarak belirlenmiş süre kadar açılır.

5 BioAffix Secure I/O Slim, üzerinde bulunan 8 giriş ve 8 çıkış ile sadece kabinet kapılarını değil diğer tüm elektronik cihazları da kontrol edebilme imkanına sahiptir. BioAffix Gate Extreme cihazına bağlı 16 Adet BioAffix Secure I/O Slim cihazı ile ışık, kapı, alarm, kilit, kamera, kasa ve yangın sistemleri dahil olmak üzere 128 giriş ve 128 çıkışı tek bir cihazdan kontrol edebilirsiniz.

6 Yazılım Özelikleri Biyometrik ve / veya şifre ile yönetici girişi HDMI ile bilgilendirme ekranı desteği Sunucu veya cihaz üzerinde biyometrik doğrulama Ayrıntılı bilgilendirme ekranları Seçilebilir ses çıkışı Ayarlanabilir tema ve ekran koruyucu desteği Kullanıcı geçişi sırasında HD fotoğraf çekme Anlık kayıt gösterme Departmanlara özel yönetici atama Yeniden geçiş süresi hesaplama Ağaç yapısında departman kontrolü Aktif - Aktif veya Aktif - Pasif sunucu desteği A Çoklu dil desteği Kullanıcı fotoğrafı kayıt ve gösterme Web Servis API desteği 5 kişiye kadar refakatçı modu Kullanıcı kayıtları için özel alan desteği Zamanlanabilir kullanıcı yetkilendirme Ayarlanabilir PIN kontrolü Kullanıcıya özel esnek zaman tablosu Zamanlanabilir veritabanı yedekleme ve bakım Ağırlık ve Boy sensörleri ile entegrasyon Cihazlara özel esnek zaman planı HSM (Hardware Security Module) desteği Otomatik Giriş / Çıkış hesaplama Fonksiyonel I/O kontrol desteği Otomatik Kullanıcı ID oluşturma 67 çeşit manyetik kartı okuyabilme özelliği Uzaktan cihaz yönetimi Sütun bazlı LDAP ile veri eşleştirme Biyometrik verinin manyetik kartta depolanması Ayrıntılı kullanıcı gruplama özelliği Web servis ve veritabanlarından veri okuma / yazma Zamanlanabilir kullanıcı pasifleştirme Anlık cihaz durumu takibi SYSLOG sunucu entegrasyonu I/O Modülü ile şifreli iletişim Merkezden yönetilebilir arıza takibi desteği

7 Donanım Özellikleri BIOAFFIX GATE EXTREME BIOAFFIX SECURE I/O SLIM 380 mm 154 mm 270 mm 123 mm KART OKUYUCU* 125kHz 134.2kHz 13.56MHz mm 165 mm OKUNAN KART TİPLERİ* 43 mm 40 mm BİYOMETRİK SENSÖR Çalışma Sistemi FAR FRR EKRAN : Avuç İçi Damar İzi : %0,00001 den Düşük : %0,01 den Düşük Boyut : 7 Çözünürlük : 800x480px Çoklu Dokunmatik Kapasitif Darbeye Dayanıklı Yansıma Önleyici DİĞER ÖZELLİKLER Hoparlör : 2x1.5 W Tek Başına Çalışma Entegre TPM* Wiegand İşletim Sistemi : Embeded Çalışma Sıcaklığı : 0-60 C PERFORMANS İşlemci Çekirdeği : 4 Çekirdek İşlemci Hızı : 2,4 GHz RAM Kapasitesi : 2 GB Disk Türü : SSD Disk Depolama Alanı : 30 GB KAMERA* 38.5 mm Çözünürlük : 1280x720 px Görüş Açısı : 170 ÇALIŞMA MODLARI 1-N, 1-1 (ID) 1-1 (Kart) 1-1 (Wiegand) 1-N (Doğum) Her Zaman Açık Her Zaman Kapalı ISO14443A : LEGIC Advant*, MIFARE Classic EV1*, MIFARE Classic, MIFARE Mini, MIFARE DESFire EV1, MIFARE DESFire EV2*, MIFARE Plus S, X, MIFARE Pro X*, MIFARE Smart MX*, MIFARE Ultralight, MIFARE Ultralight C, MIFARE Ultralight EV1, NTAG2xx, PayPass*, SLE44R35, SLE66Rxx (my-d move)*, Topaz ISO14443B : Calypso*, Calypso Innovatron protocol*, CEPAS*, HID iclass*, Moneo*, Pico Pass*, SRI4K, SRIX4K, SRI512, SRT512 ISO18092 ECMA-340 : NFC Forum Tag 1-5, NFC Peer-to-Peer, Sony FeliCa* ISO15693 : EM4x33*, EM4x35*, HID iclass*, HID iclass SE/SR*, ICODE SLI, LEGIC Advant*, M24LR16/64, MB89R118/119, SRF55Vxx (my-d vicinity)*, Tag-it, PicoPass* 125 khz, khz : AWID, Cardax, CASI- RUSCO, Deister*, EM4100, 4102, 4200*, EM4050, 4150, 4450, 4550, EM4305*, FDX-B, EM4105, HITAG 1*, HITAG 2*, HITAG S*, ICT*, IDTECK, Isonas*, Keri, Miro, Nedap*, PAC, Pyramid, Q5, T5557, T5567, T5577, TIRIS/HDX, TITAN (EM4050), UNIQUE, ZODIAC, Cotag, G-Prox* Diğerleri : Cotag, G-Prox*, HID DuoProx II, HID ISO Prox II, HID Micro Prox, HID ProxKey III, HID Prox, HID Prox II, Indala, ioprox, Nexwatch SECURE I/O Giriş Sayısı : 8 Giriş Çıkış Sayısı : 8 Çıkış RS485 RS232 Wiegand Şifreli İletişim Paralel Bağlantı : 16 Adet Çalışma Sıcaklığı : 0-60 C (*) Kamera, TPM ve kart okuyucu donanımları opsiyoneldir. Okunan kart tipleri BioAffix Gate Extreme modellerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıntılı bilgi için BioAffix Gate Extreme kataloğunu inceleyiniz.

8 Adres İletişim Mustafa Kemal Mahallesi Tel : Sokak No:7/ Faks : Çankaya / Ankara / Türkiye E-Posta : info@ones.com.tr Web :

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. NEDEN BİYOMETRİK?DOĞRULAMA Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz! Şifre olmadığı için, casus yazılımlara karşı güvenlidir! Biyometrik

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. NEDEN BİYOMETRİK?DOĞRULAMA Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz! Şifre olmadığı için, casus yazılımlara karşı güvenlidir! Biyometrik

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

AVUÇ İÇİ DAMAR İZİ TABANLI BİYOMETRİK GEÇİŞ KONTROL CİHAZI

AVUÇ İÇİ DAMAR İZİ TABANLI BİYOMETRİK GEÇİŞ KONTROL CİHAZI AVUÇ İÇİ DAMAR İZİ TABANLI BİYOMETRİK GEÇİŞ KONTROL CİHAZI BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BİYOMETRİK GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ 170 Görüş Açısına Sahip HD Kamera 2 x

Detaylı

ÜRÜN MODEL ÖZELLİK PARMAK İZİ GRUBU LİSTE FİYATI BİRİM

ÜRÜN MODEL ÖZELLİK PARMAK İZİ GRUBU LİSTE FİYATI BİRİM ÜRÜN MODEL ÖZELLİK LİSTE FİYATI BİRİM PARMAK İZİ GRUBU X7 X7-STANDALONE PARMAK İZİ 125 KHz Proximity okuma, 500 parmak izi kapasitesi, 500 proximity kart kapasitesi, standalone çalışma, açık kapı alarmı,

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 2.02.2017 ASI1201A-D proxmity Standalone Access Kontrol (Şifre ve Kart) - proxmity Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 02.11.2017 ASI1201A-D Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci, Dokunmatik Klavye

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ ASI1201A-D ASI1201A Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci, Dokunmatik Klavye

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 1.04.2017 ASI1201A-D proxmity Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - proxmity Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik ... access kontrol sistemlerimiz... a t i t e k

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik ... access kontrol sistemlerimiz... a t i t e k Güvenlik tepki değil, bir stratejidir access kontrol sistemlerimiz a t i t e k Standalone PIN Okuyucularımız ACQ - 41H OKUYUCU Güvenlik tepki değil, bir stratejidir Bağımsız PIN Okuyucular, sadece okuyucunun

Detaylı

STANDALONE TEK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ

STANDALONE TEK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ STANDALONE TEK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ VKP-2201. DAHİLİ 125 KHz. PROXIMITY KART OKUYUCU ( 5-15 CM OKUMA MESAFESİ) VE ŞİFRELİ TUŞ TAKIMI. 800 KART KAPASİTESİ, 1 ADET ADMIN /1 ADET KULLANICI ŞİFRESİ TANIMLAMA,

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM. TT FSM Kullanma Klavuzu

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TT FSM. TT FSM Kullanma Klavuzu 1 Kullanım Kılavuzu Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Adres: Altay Çeşme Mahallesi Sanayi Sokak No:8 Demirli Sitesi B Blok Maltepe-İstanbul/Turkey Tel: + 90 (216)

Detaylı

KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa - 2 A. STANDARTLAR: A.1. Üretici firmanın ISO9001:2000 kalite belgesi olacaktır. A.2. Sistemde kullanılacak ürünler

Detaylı

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ ASI1201A-D Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri Nedap OGS Sistemleri Türkiye Genel Distribütörü Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri COPYRIGHT Bu doküman ve içindeki bilgiler Atitek Elektronik Sistemleri ve Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

Dokunmatik Panel Ürün Ailesi. Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu

Dokunmatik Panel Ürün Ailesi. Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu Dokunmatik Panel Ürün Ailesi Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu By Sunum Gündemi Bölüm 1 : Ön Hazırlık Aşaması Bölüm 2 : Kurulum Bölüm 3 : Uygulama Yükleme Bölüm 4 : Konfigürasyon Yükleme Bölüm 5 :

Detaylı

COSEC COMBO ÇÖZÜMLERİ PARMAK İZİ VE PROX. KART OKUYUCULU IP/NETWORK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ

COSEC COMBO ÇÖZÜMLERİ PARMAK İZİ VE PROX. KART OKUYUCULU IP/NETWORK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ COMBO ÇÖZÜMLERİ SAMAY FOPS PARMAKİZİ OKUYUCULU PERSONEL DEVAM KONTROL PAKETİ ( SAMAY İLE) > Yazılım ve donanım dahil > 100 kullanıcı > Parmakizi ve Prox kart okuyuculu LCD, keypadli kontrol paneli (Prox.

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 1.04.2017 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 6.7.2015 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

Model BLW-222CFP

Model BLW-222CFP Model BLW-222CFP www.biges.com 444 09 18 Özellikler 3 Fonksiyon İle Geçiş Kontrol (Parmak İzi Tanıma + Proximity Kart Tanıma + Şifre Kontrol) Sayısal Tuş Takımı, Türkçe Seslendirmeli Menü ARM9 İşlemci

Detaylı

EXTREME AVUÇ İÇİ DAMAR İZİ TABANLI BİYOMETRİK GEÇİŞ KONTROL CİHAZI

EXTREME AVUÇ İÇİ DAMAR İZİ TABANLI BİYOMETRİK GEÇİŞ KONTROL CİHAZI X VUÇ Ç D Z B B GÇŞ CHZ Bioffix nes echnology nin tescilli markasıdır. DÜ GŞŞ B GÇŞ 170 Görüş çısına ahip HD amera 2 x 1.5W Hoparlör üksek Çözünürlüklü 7 kran Özelleştirilebilir rayüz Darbeye Dayanıklı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TTFSM RW-USB. TTFSM RW-USB MF ETHERNET CONVERTER Kullanma Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TTFSM RW-USB. TTFSM RW-USB MF ETHERNET CONVERTER Kullanma Kılavuzu 1 Kullanım Kılavuzu Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Adres: Altay Çeşme Mahallesi Sanayi Sokak No:8 Demirli Sitesi B Blok Maltepe-İstanbul/Turkey Tel: + 90 (216)

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis.

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Genel Tanım... 3 2. Blok Diyagram... 4 3. Teknik

Detaylı

Mobilya Kilit Sistemleri Ürünlere genel bakış

Mobilya Kilit Sistemleri Ürünlere genel bakış Mobilya Kilit Sistemleri Ürünlere genel bakış Elektronik mobilya kilit sistemleri Genel bakış 1266-1267 Mekanik mobilya kilit sistemleri Genel bakış 1280-1281 Technik für Möbel 1265 Elektronik Mobilya

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

EMC Forum 2014. Yazılım Temelli Veri Depolama Moro Hekim Sistem Mühendisi moro.hekim@emc.com

EMC Forum 2014. Yazılım Temelli Veri Depolama Moro Hekim Sistem Mühendisi moro.hekim@emc.com EMC Forum 2014 Yazılım Temelli Veri Depolama Moro Hekim Sistem Mühendisi moro.hekim@emc.com 1 ipad KAZANMAK için 1 - @EMCTurkey hesabını takip etmelisiniz. 2 - Tweetinizde 4 noktayı belirtmeyi unutmayın!

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi

SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi SOFT Bilgi İşlem olarak Türkiye de Lojistik ve Taşımacılık Sektörüne sağladığımız kurumsal çözümlere bir yenisini daha ekleyerek SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim

Detaylı

SENTEZ GÜVENLİK. Personel Kontrol Sistemleri Ürün Kataloğu.

SENTEZ GÜVENLİK. Personel Kontrol Sistemleri Ürün Kataloğu. SENTEZ GÜVENLİK Personel Kontrol Sistemleri Ürün Kataloğu Kameralı Personel Kontrol Dokunmatik renkli ekran 2000 damar tanıma log kapasitesi Kilit + turnike açma RS232/485 TCP/IP bağlantı İş kodu fonksiyonu

Detaylı

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR MSM-211-2 www.minovateknoloji.com ULAŞIM ÇÖZÜMÜ Araç Validatörleri Temassız kartlı, Geniş Renkli TFT LCD Grafik Ekran (800*480, 7 inch) Tam online, GPRS/Egde Gerçek

Detaylı

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ www.desi.com.tr DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ Akıllı, Güçlü, Küçük MOTORLU SİLİNDİRLER Motorlu Silindir Pencere ve Kapı Alarmı Kablosuz Kontrol Cihazları Elektromekanik Kilit Şarj Edilebilir Batarya ISM

Detaylı

LECTUS duo 3000 Readers

LECTUS duo 3000 Readers LECTUS duo 3000 tr Installation Manual LECTUS duo 3000 İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Güvenlik Talimatları 4 2 Giriş 6 2.1 Temassız okuyucular için önemli planlama notları 6 3 Bağlantı 7 3.1 Kablolama

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur.

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur. GEC_PO0R GEC_PO0W GEC_MO0R GEC_MO0W PR_1K PR_0A MY_1K MY_0A PROXIMITY OKUYUCU ROLELİ PROKXIMITY OKUYUCU WIEGAND MIFARE OKUYUCU ROLELİ MIFARE OKUYUCU WIEGAND PROXIMITY KART PROXIMITI ANAHTARLIK MIAFERE

Detaylı

Model BLW-210PI

Model BLW-210PI Model BLW-210PI www.biges.com 444 09 18 Teknik özellikler Voltaj Sıcaklık Nem Kart Kapasitesi Genel PIN 1 DC 12V Özel PIN 1000 Frekans Okuma Mesafesi Sinyal Çıkışı Çıkış Butonu 1 Kapı Zili 1 Harici Okuyucu

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Ekim 2017

BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Ekim 2017 BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI Ekim 2017 Bulut Bilişim ve Büyük Veri Araştırma Laboratuvarı (B3LAB) Kamunun ihtiyaçları doğrultusunda, açık kaynak kodlu ve güvenli çözümler için Ar-Ge

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

PROPASS iclock - S880 RFID

PROPASS iclock - S880 RFID ÜRÜN BROŞÜRÜ B - K O / 103 PROPASS iclock - S880 RFID iclock-s880 FOTOĞRAF ÇEKEN, PROXİMİTY KART OKUYUCU PDKS VE ACCESS, İZLEME, ERİŞİM KONTROL TERMİNALİ. KART OKUYUCU SİSTEMLER PROPASS iclock-s880 KART

Detaylı

BARKODES ARF-PANEL. User Manual

BARKODES ARF-PANEL. User Manual 1 User Manual Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim Ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Altayçeşme Mahallesi Sanayi Sokak N.8 B Blok Maltepe-İstanbul/Turkey Tel: +90 (216) 442 20 62 Fax: +90 (216) 459 04

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO www.biges.com 444 09 18 Açıklama Cihaz standalone yapıda olup, wiegand okuyucu ile de kullanılabilir. Bu cihaz 4 hane pin girişli 2000 kullanıcı destekler.

Detaylı

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi Everfocus ELA-821 NB Tek Kapı Kontrol Ünitesi 300 kullanıcı ve 1393 olay kapasitesi RS 232 veya 485 seri port 4 dijital, 7 segment LED'li ekran 3 adet LED'li gösterge Tuş takımı ve entegre kart okuyucu

Detaylı

Merkezi Yönetim & Merkezi Yedekleme

Merkezi Yönetim & Merkezi Yedekleme MakroBackup ağ üzerindeki tüm bilgisayar ve sunucuların, dosya ve imaj yedeklerinin otomatik alınması için geliştirilmiş bir yedekleme ünitesidir. Dikkat çeken en önemli özelliklerinden bir tanesi merkezi

Detaylı

TAKİPSAN RFID ENDÜSTRİYEL ÜRÜN KATALOĞU VE TEKNİK DÖKÜMANTASYON. Takipsan RFID Industrial Product Catalogue and Technical Documentation

TAKİPSAN RFID ENDÜSTRİYEL ÜRÜN KATALOĞU VE TEKNİK DÖKÜMANTASYON. Takipsan RFID Industrial Product Catalogue and Technical Documentation TAKİPSAN RFID ENDÜSTRİYEL ÜRÜN KATALOĞU VE TEKNİK DÖKÜMANTASYON Takipsan RFID Industrial Product Catalogue and Technical Documentation Takipsan Hakkında About Takipsan En iyi RFID Etiketleri Nasıl Yapıyoruz?

Detaylı

Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım. Komut Satırı ile Vedalaşın

Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım. Komut Satırı ile Vedalaşın Neus Nedir? APN trafiğinizin tüm kontrolü tek arayüzde! Neus un grafik arayüzü, gelişmiş raporlama ve yönetim fonksiyonları sayesinde APN ağlarınızı kolayca yönetin! Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım.

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

SENSPLORER SPX. Neden SENSPLORER SPX KRİTİK NOKTALARIN GÜVENİLİR TAKİPÇİSİ

SENSPLORER SPX. Neden SENSPLORER SPX KRİTİK NOKTALARIN GÜVENİLİR TAKİPÇİSİ SENSPLORER SPX Environment Control System KRİTİK NOKTALARIN GÜVENİLİR TAKİPÇİSİ Sensplorer, kritik mekanların iklim ve enerji verilerini sürekli ölçerek, tanımlanan aralığın dışına çıktığında ilgili kişileri

Detaylı

IBM Yönetilen Hizmetler

IBM Yönetilen Hizmetler IBM Global Services IBM Yönetilen Hizmetler Volkan Üstün İş Geliştirme Uzmanı 0212 317 11 66 0530 317 13 15 - ustun@tr.ibm.com http://www.ibm.com/connect/ibm/tr/tr/resources/volkan_ustun/ 2014 IBM Corporation

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

RD-6813 Şifrematik Kullanım Kılavuzu

RD-6813 Şifrematik Kullanım Kılavuzu RD-6813 Şifrematik Kullanım Kılavuzu Model RD-6813 Kullanıcı kapasitesi 2000 Kart türü EM, MF Kart okuma mesafesi 3-6cm Aktif akım

Detaylı

KONTROL VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ KO - 01 / 102 KART OKUYUCU SİSTEM PROPASS SC 403 ID KART OKUYUCU

KONTROL VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ KO - 01 / 102 KART OKUYUCU SİSTEM PROPASS SC 403 ID KART OKUYUCU PROPASS SC 403 ID KART OKUYUCU BİOMETRİK TANIMA / PARMAK İZİ OKUMA SİSTEMİ PROPASS S 260 C ID KART OKUYUCU www.protekzaman.com NEDEN PROTEK ZAMAN KONTROL VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ Kontrol ve Güvenlik Sistemleri

Detaylı

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin ACD BİLGİ İŞLEM URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ URT-V2 Terminallerinin Donanım Özellikleri Genel Yetenekleri Terminal Dış Özellikler Montajda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 201 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 201 METAXDOOR WHT 201 S METAXDOOR WHT 201 D METAXDOOR WHT 201

Detaylı

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma EXAGATE Hakkında Elektronik ve IT alanlarında Ar-Ge, İmalat, Uygulama, Satış ve Danışmanlık, Yerli üretim odaklı, Ar-ge si Biten Ürünler, SysGuard 6001 SysGuard 3001 Ar-ge si Devam Eden Ürünler, SysGuard

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Eresense Şantiye Yakıt Otomasyonu Sistem Özeti. Doküman Versiyonu 1.01

Eresense Şantiye Yakıt Otomasyonu Sistem Özeti. Doküman Versiyonu 1.01 Eresense Şantiye Yakıt Otomasyonu Sistem Özeti Doküman Versiyonu 1.01 2017 İÇİNDEKİLER : 19 Eylül 2017 1 DÖKÜMAN VERSİYONLARI... 3 2 OTOMASYON PRENSİBİ... 3 3 OPSİYONEL MODÜLLER... 4 4 SİSTEM UYGULAMA

Detaylı

Dell Precision M4600/M6600 Mobil İş İstasyonu

Dell Precision M4600/M6600 Mobil İş İstasyonu Dell Precision M4600/M6600 Mobil İş İstasyonu Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına

Detaylı

18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ. Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM

18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ. Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM 18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM ANET LOG COLLECTOR SAFELOG CSL SureLog/Fauna SureSec Agent Gereksinimi Yok Yok Yok Yok Yok Anlık Hash ve Zaman Damgası Evet Evet Evet

Detaylı

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi Plaka Plaka Tanıma Tanıma Sistemi Sistemi Otus Plaka Tanıma Sistemi (PTS), kontrollü geçiş yapılan noktalarda giriş ve çıkış yapan araçların plakasını okuyarak elde ettiği veriler ile kontrol ve doğrulama

Detaylı

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu Q-P 110A Kullanım Kılavuzu 1.Malzeme Listesi İsim Miktar Remarks Tuştakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır Akıllı vida 2 4mmx28mm

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014

Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014 Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014 Ürün Kod Açıklama Liste Fiyatı 2014 BSM Kartlı Geçiş Yönetim Yazılımı Sorunuz FA C2001.NET 1 Kapı, 2 Okuyucu Kontrol Ünitesi, TCP/IP Haberleşme 716,30

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

Düşünelim? Günlük hayatta bilgisayar hangi alanlarda kullanılmaktadır? Bilgisayarın farklı tip ve özellikte olmasının sebepleri neler olabilir?

Düşünelim? Günlük hayatta bilgisayar hangi alanlarda kullanılmaktadır? Bilgisayarın farklı tip ve özellikte olmasının sebepleri neler olabilir? Başlangıç Düşünelim? Günlük hayatta bilgisayar hangi alanlarda kullanılmaktadır? Bilgisayarın farklı tip ve özellikte olmasının sebepleri neler olabilir? Bilgisayar Bilgisayar, kendisine verilen bilgiler

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

Koru1000. beklentilerinizin ötesinde!

Koru1000. beklentilerinizin ötesinde! Koru1000 Koru1000 beklentilerinizin ötesinde! 2017 Referanslarımız; 5 10 15 bar 16 Koru1000 Ölçemezsen, Yönetemezsin! 4 Koru1000 bir ENVEST ürünüdür. envest ba k y y! Envest, enerji ve su verimliliğini

Detaylı

Yakıt Tüketim İzleme ve Uyarı Otomasyonu: Şantiye içinde tüm araçların kilometre veya çalışma saati bazlı yakıt tüketimleri takip edilir.

Yakıt Tüketim İzleme ve Uyarı Otomasyonu: Şantiye içinde tüm araçların kilometre veya çalışma saati bazlı yakıt tüketimleri takip edilir. SİSTEM Pompa Yakıt Otomasyonu: Sabit pompalarla yapılan yakıt ikmalleri araç kilometre, saat ve veren alan kişilerin kimlikleriyle birlikte takip edilir. Yakıt Tüketim İzleme ve Uyarı Otomasyonu: Şantiye

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

ÜRÜN RESMİ ÜRÜN KODU AÇIKLAMA BAYİ FİYATI

ÜRÜN RESMİ ÜRÜN KODU AÇIKLAMA BAYİ FİYATI NICE GÜVENLİK SİSTEMLERİ BAYİİ FİYAT LİSTESİ NICE PARMAKİZİ PDKS VE GEÇİŞ KONTROL OKUYUCULARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN KODU AÇIKLAMA BAYİ FİYATI NC 40 * Parmak izi Kapasitesi : 1.000 * Kayıt Kapasitesi : 100.000

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu Q-P 110A Kullanım Kılavuzu 1.Malzeme Listesi İsim Miktar Remarks Tuştakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır Akıllı vida 2 4mmx28mm

Detaylı

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi VIERO Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı olarak,

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TTL Dijital Kürsü geliştirilmiş etkileyici ve işlevsel bir sunum cihazıdır. Dijital Kürsü; Üniversitelerde, toplantı salonlarında,

Detaylı

18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ. Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM

18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ. Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM 18.8.2014 ANET YAZILIM LOG YÖNETİMİ Karşılaştırma Tablosu ANET YAZILIM ANET LOG COLLECTOR SAFELOG CSL SureLog SureLog(Korelasyonlu) SureSec Agent Gereksinimi Yok Yok Yok Yok Yok Yok Anlık Hash ve Zaman

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri İçindekiler Başlarken... 3 Ses ve görüntü ayarları için;... 3 1. Adım Hoparlör Kurulumu:... 5 2. Adım Mikrofon Kurulumu:... 6 3. Adım Kamera

Detaylı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar ve Teknoloji Yüksek Okulu Bilgi teknolojileri ve Programcılığı Bölümü DERS 1 - BİLGİSAYAR VE ÇEVRE ÜNİTELERİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar ve Teknoloji Yüksek Okulu Bilgi teknolojileri ve Programcılığı Bölümü DERS 1 - BİLGİSAYAR VE ÇEVRE ÜNİTELERİ Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar ve Teknoloji Yüksek Okulu Bilgi teknolojileri ve Programcılığı Bölümü DERS 1 - BİLGİSAYAR VE ÇEVRE ÜNİTELERİ Bilgisayar, kendine önceden yüklenmiş program gereğince

Detaylı

YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ

YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ SF-90 Linux işletim sistemi Sensörlü gece görüşü led aydınlatma 2 W Haporlör BAĞLANTI 10/100 Mbps ETHERNET IP 65

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler.3 2.Kullanım..4 2.1. Çalışma Takvimi..5 2.2. Giriş ve Çıkışlar.6 2.3. İzin ve Tatil..7 2.4. Personel 8 2.5. Rapor 11 2.5.1. Günlük Rapor Durumu...11

Detaylı