DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ"

Transkript

1 DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ Müdür Vekili: Anne-Maree Grozdanoski Okul Konseyi Başkanı: Pat Townsend Müdür Yardımcısı Vekili: Ameera Hassanein Dallas Veb sitesi: E-posta: Bakış İfademiz: Öğrencilerimizin okur-yazarlıkta ve matematikte başarılı, yaratıcı, güvenli ve mutlu olmalarıdır 3. Dönem Sayı : 4 OKUL GÜNLÜĞÜ VİKTORYA DEVLET OKULLARI MUHTEŞEM GÖSTERİSİ (İki şovdan oluşmaktadır) 15 Eylül, Cumartesi Şov saatleri: ö.s.1:00 ve gece 6:30 OKUL KONSERİ Anaokuldan-2. Sınıflara ve EAL 1-2: 18 Eylül, Salı 3. Sınıflardan-6.Sınıflara VE EAL 3-6: 19 Eylül, Çarşamba 3. DÖNEMİN SON GÜNÜ 21 Eylül, Cuma MÜDÜRÜN KÖŞESİ Yazarlar ın Sergisi 6 Eylül 2018, Perşembe Geçtiğimiz Cuma günü öğrencilerimiz yazmış oldukları makalelerini, velileri ve bakıcıları ile paylaştılar. Çocukların son birkaç hafta boyunca üzerinde çalıştıkları birçok kısa öyküyü dinlemek için öğrenim alanlarını ziyaret eden tüm velilere teşekkür ediyoruz. Her makale aşağıdaki özellikleri kullanarak değerlendirildi: 1. Fikirler - mesajın kalbi, parçanın içeriği, ana tema, bu temayı zenginleştiren ve geliştiren detaylardır. 2. Düzen makalenin iç yapısı, merkezi anlamın özü, bir yazının içinde yer alan fikirlerin mantıksal ve kimi zaman ilginç fikirlerle yapılan düzenidir. 3. Ses - sihir ve zekâdır, duyguları ve ikna etmeyi, yazarın kelimeleri kullanarak seslendirmesidir. 4. Kelime seçimi - okuyucuyu hareket ettiren ve aydınlatan zengin, renkli ve hassas bir dilin kullanılmasıdır. 5. Cümle akıcılığı - dilin ritmi ve akışı, sözcük kalıplarının sesi, yazının - sadece göze değil - kulağa nasıl gediğidir. 6. Kurallar - Parçanın kurallar içinde doğruluğu - yazım, paragraflama, dilbilgisi, noktalama işaretleri ve büyük harflerin doğru bir şekilde kullanımıdır. 7. Sunum - Metinin düzeni ve okunabilirliği; parça göze hoş gelmeli. 4. DÖNEMİN İLK GÜNÜ 8 Ekim, Pazartesi sabah saat 9: NAPLAN SONUÇLARI 3. ve 5. Sınıfların NAPLAN sonuçlarını okulumuzun ofisinden arayabilirsiniz. Anne-Maree Grozdanoski Müdür Vekili

2 OKULUMUZUN OFİSİDEN HABERLER YENİ KAYITLAR/2019 ANASINIF KAYITARI Ana Sınıflardan 6. Sınıflara olan 2018 yılı kayıtlarımız devam etmektedir. Lütfen bu yıl için kaydolmak istiyorsanız ofisten randevu alınız. KİŞİSEL BİLGİLERİN DEĞİŞİKLİĞİ Herhangi bir kişisel ayrıntınız değişirse lütfen Okulumuzun ofisine haber veriniz. Telefon numaralarının değiştiğini okulumuza bildirirseniz, okul kolaylıkla veli veya bakıcıları arayabilecektir. Aynı şekilde acil durumlarda arayabileceğimiz kişiler de değişirse lütfen bizlere bildiriniz. Birisinin çocuğunuzu okuldan aramasını istiyorsanız, lütfen okulu bilgilendirdiğinizden emin olunuz, böylece çocuğunuzu almak için kişi acil listeye eklenebilir. Dallas BrooksToplumu İlkokulu nda 2018 Kitap Haftası Bu yıl, önceki yıllardaki gibi, 2018 kitap haftasını kutlamak için pek çok heyecan verici etkinlikler gerçekleşti. Bu yılki kitap haftasının teması Hazineni Bul idi. Sınıflar, bu yıl final listesindeki kitapları hafta boyunca okuma dersinde paylaştı. Her yıl, kitap haftası geçit törenini düzenliyoruz. Anaokul'dan Altıncı sınıfa kadar olan öğrenciler ve personel en çok sevdikleri kitap haftası karakterlerinden biri olarak giyinmeye davet ediliyor. Geçit törenimizi izlemek için aileler ve geniş okul topluluğu da davet edilir. Bu yılki kitap geçit töreni 27 Ağustos, Pazartesi günü yapıldı ve kesinlikle hayal kırıklığına uğratılmadı - öğrenciler, en sevdikleri hikaye kitabı karakterlerinden bazılarını okul toplumuyla paylaşmak için büyük çaba sarf ettiler. Her sınıftaki en iyi kostüm giyen öğrenci için ödüller verildi. Geçit töreni okul toplumumuz için büyük bir başarıydı ve herkes tarafından beğenildi! Kitap haftası boyunca, öğrenciler Anaokul dan 6. Sınıflara kadar öğrenciler birlikte okuma etkinliklerine katılırlar. Her sınıf için bir arkadaş sınıf seçilmiştir. Öğrenciler arkadaşlarıyla beraber, hafta boyunca final listesindeki kitapları da, kitap okuma etkinliklerine katarak, güzel bir çalışma yapmıştırlar. Öğrenciler okulda farklı sınıflarda çalışmaktan çok hoşlandılar Kitap haftası, Perform! Education tarafından sergilenen olağanüstü piyes gösterisi ile sonuçlandı! "HAZİNE ARAMA" performansı, Çocuk Kitapları Konseyi 2018 final listeye alınmış kitaplardan seçme parçalar içeriyordu. Piyes, sürdürülebilirlik konularını ve doğal çevre ile olan ilişkilerimizi araştırdı, aynı zamanda kitapların ve kitap okumanın farklı kökenden insanları bir araya getirerek nasıl bir anlayış yaratabileceğini gösterdi. Piyes, katılanlar tarafından zevkle izlendi. Tüm öğrencilerimiz, çalışanlarımız ve ailelerimiz ve katılımcıların harika kutlamaya katılıp, 2018 kitap haftası için destek verdikleri için teşekkür ederiz.

3 Anasınıf Anasınıf öğrencileri bu dönemde farklı yazarlar hakkında çalışmalarını sürdürdüler. Her hafta öğrenciler okudukları bir hikâye üzerinde, kendi cümlelerini kurarak ve çizimlerini yaparak, yazarın üslubuna göre hikayelerini şekillendirdiler. Yazarlar Festivalinin bir bölümü olarak, öğrenciler, bir yazar gibi kendi kitaplarını oluşturdular. Tüm öğrenciler kendi kitap başlıklarını, çizimlerini yaparak şahane bir iş başardılar. Aileleriyle birlikte hikayelerini paylaşabildikleri için son derece gurur duyuyoruz. Anasınıf Öğretmenleri 2. Sınıf Matematik dersinde, 2. Sınıflar kesirli sayıları araştırıyorlar. Öğrenimlerini bölme ile birleştirip, bir dizi nesneyi yarıya, çeyreğe ve sekize paylaştırıyorlar. Öğrenciler 31 Ağustos, Cuma günü yazarlar sergisi için metinlerini yayınladılar ve çalışmalarını velilerine gösterdiler ve birçoğu ödül kazandı. 2. Sınıflar, araştırmak için seçtikleri bir hayvanın hayatta kalmaları için nelere ihtiyaç duyduklarını araştırdılar. Şimdi seçmiş oldukları hayvanların yaşam alanlarını ve öğrendikleri bilgileri sergiliyorlar. Kil kullanarak hayvanlarını oluşturuyorlar ve yaşam alanlarını tanımlamak için bir bilgi posteri hazırlayacaklar. 2. Sınıflar, 18 Eylül, Salı günü okul konseri için dans çalışmalarına çok sıkı çalışıyorlar. Lütfen çocuğunuzu evde çalışmalara devam etmeleri için teşvik ediniz. 2A nın şarkısı MNEK tarafından söylenen Colours dır. 2A'daki öğrenciler beyaz tişört getirebilirler. 2B nin şarkısı DJ Fresh in Gold Dust ır ve ayrıca boyamak için beyaz bir tişört giymeleri gerekiyor. 2C nin şarkısı Alvin in ve Chipmunks ve Purple People Eater dir. 2C mor ya da siyah renkli tişörte ihtiyaç duyacaktır. 2. Sınıf Öğretmenleri 3. Sınıf Bu Dönem 3'üncü Sınıflar, araştırma konusu aracılığıyla Avustralya hakkında birçok bilgiler öğreniyorlar. Her eyalet ve şehri bulmak ve adlandırmak için çok çalıştık. 3. Sınıf öğrencileri şimdi seçtikleri eyalet hakkında araştırma yapıyorlar ve seçtikleri eyalet neden özel olduğu konusunda bilgi topluyorlar. Kitap Haftasında yapılan geçit törenimizde muhteşem bir zaman geçirdik; katılan öğrencileri kostümleriyle görmek harikaydı. 3. Sınıf Öğretmenleri 5 ve 6. Sınıf 5 ve 6. Sınıf başarılı bir dönem geçiriyor. Matematikte öğrenciler 3 boyutlu robotlarını tasarlıyor ve yapıyorlar. Bu proje sırasında 3 boyutlu şekillerinin hacmi, alanı ve ağları hakkında bilgi sahibi olacaklar. Öğrenciler, yazarlar festivali için iyi hazırlandılar. Tüm velileri, çocuğunuza her hafta ev ödevlerini tamamlamaları için hatırlatma yapmanız için teşvik ediyoruz. Hala ödevi iade etmeyen birçok öğrencimiz vardır. Çocuğunuz ödevi konusunda ne yapacağını bilmiyorsa lütfen öğretmenleri ile konuşmaları için teşvik ediniz. 5 ve 6. Sınıf Öğretmenleri 3. Dönemin son günü ~ 21 Eylül, Cuma 4. Dönemin ilk günü ~ 8 Ekim, Pazartesi 2018 Okul tatillerinde Ana Sınıflardan 6. Sınıflara kadar olan öğrencilerin okula gelmeleri gerekmemektedir.

4 Toplum Binası İngilizce Dersleri Toplum Binasında ÜCRETSİZ İngilizce dersleri verilmektedir. Bu kurslara, Avustralya ya yeni gelip de hükümet tarafından fon alan programlara hakkı olmayan, kişiler de katılabilir. İngilizce kursu Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sabah saat 9:15 den ö.s. 12:15 a yapılmaktadır. Yeni katılımcıları bekliyoruz. Oyun Grubu Toplum binasında dört oyun grubu faaliyet göstermektedir. Oyun grupları Pazartesi günü sabah saat 10:00 ile 11:30 arası ve ö.s. 12:30-2:00 arasında, Salı günleri de sabah 10:00-11:30 ve ö.s. 12:30-2:00 arasında yapılmaktadır. 3. Dönem için kayıt yaptırmaya devam ediyoruz. Bu arada oyuncak ve kitap kütüphanemiz Pazartesi ve Salı günleri sabah 11:30-12:00 ve ayrıca Salı günleri ö.s. 2:00-2:30 arasında yapılmaktadır. Desteklenen Mini Konuşma Oyun Grubu Desteklenen Mini Konuşma Oyun grubu, Çarşamba günleri ö.s. saat 9:30 ile 11:30 arasında yapılmaktadır. Kayıt yaptırabilirsiniz. Kahvaltı Kulübü Kahvaltı Kulübü Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sabah saat 8:15-8:45 arası yapılmaktadır. Pasta Süsleme/Pasta yapımı kursu ve El-işi Kulübü Pasta süsleme/pasta yapımı kursu, Perşembe günleri sabah saat 9:30-11:30 arasında yapılmaktadır. El işi Kulübü ise Cuma günleri sabah saat 9:30-11:00 arası yapılmaktadır. Yeni katılımcıları bekliyoruz. Toplum Bahçesi Toplum binasının avlusunda bir Toplum Bahçesi başlatmıştır. Bu programa yardımcı olmak için gönüllüler arıyoruz. Bu gruba katılmak istiyorsanız lütfen Toplum Kordinatörü ile iletişime geçiniz. Veli Bilgilendirme Toplantıları Bir sonraki Veli Bilgilendirme Toplantıları, Çok Kültürlü Kadın Sağlığı tarafından 6 Eylül 2018'de sunulacaktır. 13 Eylül 2018 ve 18 Ekim tarihlerinde ö.s. saat 1:00 de Centrelink ailelere sunulan çeşitli hizmetler hakkında bir sunum yapacaktır. Hepiniz davetlisiniz. Gail Hart - Toplum Binası Kordinatörü ÇOCUĞUNUZUN OKULA GELMEDİĞİNİ BİLDİRMEK VE EN SON HABERLERİ ÖĞRENMEK İÇİN BUGÜN FLEXIBUZZ PROGRAMINI İNDİRİNİZ! (Scan) Tarayınız FlexiBuzz uygulamasını indiriniz ve bir hesap oluşturarak Dallas Brooks Toplumu İlkokulu ile bağlantılı kalınız. - Bültenler - Takvimler - Etkinlikler Devamsızlıklar(ı bildiriniz)

5 Victorya Eyalet Okulları Muhteşem Gösterisi için biletlerinizi alınız! (With the Beat) Tempo ile birlikte adlandırılmış olan, 2018 Viktorya Eyalet Okulları Muhteşem Gösterisine öğrencilerimizin bir kısmınının katılmasından gurur ve heyecan duyuyoruz. Bu yılki Muhteşem Gösteri, 15 Eylül Cumartesi günü Hisense Arena'da, biri ö.s. saat 1:00 de ve diğeri gece saat 6:30'da başlayacak olan, iki şovdan ibarettir. Keşif yolculuğu, yeni ve eski, karma eşsiz (Steam Punk Fairground) kıyafetlerle gösteri yapılacak ve Hisense Arena'nın gizemli bir Venedik maskeli baloya dönüştüğünü göreceksiniz. Bu yılki gösteri herkesin müzik zevkine hitap edecektir. Macklemore den, Imagine Dragons, Sheppard, Tim Minchin, Beyoncé ve Karl Jenkins'e kadar. Yetenekli genç patencileri, kaykaycıları, BMX binicileri, kuklacılar, müzisyenler, dansçılar ve şarkıcılar sahneye çıkarken, birçok öğrenci de sahne arkasında çalışacak ve profesyonel bir iş deneyimi kazanacak. Bu muhteşem gösteri, Yaratıcı Direktör Neill Gladwin, Müzik Direktörü Chong Lim, Dans Direktörü Deon Nuku, (Scooby Doo, Happy Feet, Moulin Rouge) ve Yardımcı Dans Direktörü Yvette Lee, (Dancing with the Stars, X-Factor, Australia s Got Talent and So You Think You Can Dance) gibi profesyonellerin yaratıcı bir vizyonudur. Eğitim ve Öğretim Dairesi tarafından yönetilen bu program, her bir öğrencinin performans becerilerini, disiplinini, azim gücünü, işbirliğini ve bu alanda olan profesyonellerin eğitimi altında, güvenini geliştirmeye yardımcı olur. Muhteşem gösteri için için biletlerinizi en kısa zamanda alınız. Aileler için eğlenceli bir deneyim olacaktır ve izleyici olarak öğrencilerimize alkış ve moral verebilirsiniz. Bilet satın alırken 4. Kapı ya yakın biletleri seçiniz, böylece öğrencilerimizi izlemek için en iyi koltuklara sahip olacaksınız.

6 YARDIMA İHTİYACIMIZ VARDIR PROJEMİZİ SEÇİNİZ 12 Eylül, Perşembe, sabah saat 8:30 da 500$ kazanma şansı için toplulum binasına geliniz ve oyunuzu veriniz

7 ŞİMDİ KAYIT BAŞVURUSU YAPINIZ (AVUSTRALYA FUTBOLU) MY CENTRE (MY MERKEZİ) - BROADMEADOWS AUSKICK MERKEZİ Jacana Reserve, Lorraine Cres, Jacana , 8, 15 ve 22 Eylül tarihlerinde 4 ÜCRETSİZ Ders - Cumartesi sabahı 09:30-10:30 Daha fazla bilgi için mark.morgan@afl.com.au ile iletişime geçiniz aflauskick.com.au adresinden kaydolunuz (MY Centre i tarayınız)

Veli Görüşleri Anketi. Kitap Haftası Geçit Töreni. Bilet satışlarıyla ilgili bilgi yakında gönderilecektir.

Veli Görüşleri Anketi. Kitap Haftası Geçit Töreni. Bilet satışlarıyla ilgili bilgi yakında gönderilecektir. DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ Müdür Vekili: Anne-Maree Grozdanoski Okul Konseyi Başkanı: Pat Townsend Müdür Yardımcısı Vekili: Ameera Hassanein Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au

Detaylı

Dallas Veb sitesi: E posta: MÜDÜRÜN KÖŞESİ

Dallas Veb sitesi:   E posta: MÜDÜRÜN KÖŞESİ DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ Müdür Vekili: Anne Maree Grozdanoski Okul Konseyi Başkanı: Pat Townsend Müdür Yardımcısı Vekili: Ameera Hassanein Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcısı: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcısı: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcısı: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au E-posta:

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ Müdür Vekili: Anne-Maree Grozdanoski Okul Konseyi Başkanı: Pat Townsend Müdür Yardımcısı Vekili: Ameera Hassanein Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au E-posta:

Detaylı

4. DÖNEM, Okulumuzda son birkaç hafta içerisinde yeni değişiklikler yapıldı. Yeni Soysal 21 Aralık, Cuma

4. DÖNEM, Okulumuzda son birkaç hafta içerisinde yeni değişiklikler yapıldı. Yeni Soysal 21 Aralık, Cuma DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ Müdür Vekili: Anne-Maree Grozdanoski Okul Konseyi Başkanı: Pat Townsend Müdür Yardımcısı Vekili: Michelle Borderick Dallas 9309 1181 Veb sitesi: Uwww.U36TUdallasps.vic.gov.auU36T

Detaylı

Dallas Veb sitesi: E-posta:

Dallas Veb sitesi:   E-posta: DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ Müdür Vekili: Anne-Maree Grozdanoski Okul Konseyi Başkanı: Pat Townsend Müdür Yardımcısı Vekili: Michelle Borderick Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au E-posta:

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au E-posta:

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au E-posta:

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Okul Konseyi Başkanı: Pat Townsend Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bay Justin Lania Dallas 9309 1181 Veb sitesi:

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Getti Spence Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au E-posta:

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne Maree Grozdanoski ve Bay Justin Lania Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au E posta:

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Yıl sonu neredeyse geldi. 4-6.sınıf öğrencilerimize son

Detaylı

2019 Öğrenim Yılına Hoşgeldiniz

2019 Öğrenim Yılına Hoşgeldiniz DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Ameera Hassanein Müdür Yardımcısı Vekili: Bayan Michelle Broderick Dallas

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak 1. Dönemi gururla tamamladık. Öğrencilerimiz dönem boyunca akademik çalışmaların yanı sıra sosyal

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Ameera Hassanein

DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Ameera Hassanein DALLAS BROOKS TOPLUMU İLKOKULU HABER BÜLTENİ MÜDÜR: Valerie Karaitiana Müdür Yardımcıları: Bayan Anne-Maree Grozdanoski ve Bayan Ameera Hassanein Dallas 9309 1181 Veb sitesi: www.dallasps.vic.gov.au E-posta:

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU ANASINIFI İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU ANASINIFI İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU ANASINIFI İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENİMİZ AMAÇLARIMIZ İngilizce dilini sevdirmek ve öğrencilerin dili rahat bir biçimde kullanmaları için olumlu bir ortam sağlamaktır.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Okullarımızda, eğitim ve öğretim çalışmaları planlandığı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni. Sayı:1 Nisan 2015

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni. Sayı:1 Nisan 2015 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:1 Nisan 2015 1 KİTAP VE KÜTÜPHANENİN ÖNEMİ 3 2014-2015 KÜTÜPHANE ORYANTASYONUMUZ 5 KÜTÜPHANEMİZ 8 OKUMA ŞENLİĞİMİZ 10 BRITANNICA ONLINE 12 SEVİM AK

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz, VKV Özel Koç Okullarında düzenlenen JMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (04 Mayıs-13 Haziran 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (04 Mayıs-13 Haziran 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (04 Mayıs-13 Haziran 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

ÖZEL GÖKYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 ÖĞRETİM YILI

ÖZEL GÖKYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖZEL GÖKYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 ÖĞRETİM YILI 1/B SINIFI KASIM AYI E-BÜLTENİ 1 İÇİNDEKİLER 1. Mihver Dersler 2.Branş Dersler 3.Kulüpler 2 TÜRKÇE Kasım ayında Türkçe dersinden harfleri öğrenmeye

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Sene sonu yaklaşıyor. Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

Alberta. Kanada'nın. Eyaletinde Eğitim Alın. Sizi eyaletimizde eğitim görmeye davet ediyoruz!

Alberta. Kanada'nın. Eyaletinde Eğitim Alın. Sizi eyaletimizde eğitim görmeye davet ediyoruz! Alberta'da Eğitim Kanada'nın Alberta Eyaletinde Eğitim Alın Sizi eyaletimizde eğitim görmeye davet ediyoruz! Dünyanın en iyileri arasında yer alan bir eğitim sistemine kayıt olun. Alberta Hükümeti tarafından

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ İstek Kemal Atatürk İlkokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bugün tamamlıyoruz. İlk dönem,

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI 29 Eylül 03 Ekim 2014 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER 5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI Tema: Ağaç Evler (GEMS) Özel Gün ve Kutlamalar: Hayvanları Koruma Günü Sosyal Sorumluluk Projesi: Hayvanları koruma

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI... Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. Sağlıklı Beden Algısı Sayın Velilerimiz, İlkokul

Detaylı

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER 5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI Tema: Parmak İzleri (GEMS) Kavramlar Sorumluluk Eğitimi Özel Gün ve Kutlamalar Görsel Sanat Teknikleri Pazartesi : Oyuncak Günü Portre Nedir?

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 26 Ocak Karne Günü Okulumuzun karne günü programı aşağıdaki gibidir. Gelmek isteyen tüm velilerimiz karne dağıtımı saatinde öğrencilerimizin

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Yine kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 EKİM 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 EKİM 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 EKİM 2016 CUMHURİYETİMİZİN 93. YILI KUTLU OLSUN! İlkokul öğrencilerimiz, Cumhuriyet Bayramımızı 27 Ekim 2016 Perşembe günü Çok Amaçlı Salon da yapılacak törenle kutlayacaklardır.

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere...

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Degerli Velilerimiz İki hafta süren Kayı Festivalinin bu hafta sonuna gelindi. İki hafta boyunca

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ  TÜRKÇE Değerli Velilerimiz, Bu hafta, planlanan konularımızı kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan yararlanarak, bahçedeki yer çizimlerimizi kullanarak işledik. Gelecek hafta ele alacağımız

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ Bu hafta anaokulu öğrencilerimiz, Meslekler Söyleşisi nde farklı meslek dallarını tanıdılar. Mesleklerle

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi:

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi: Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında (24 Mart 2014-09 Mayıs 2014) tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart-04 Mayıs 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir?

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? 3 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile ve aileyi

Detaylı