Kültür ve Sanat Etkinlikleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kültür ve Sanat Etkinlikleri"

Transkript

1 Kültür ve Sanat Etkinlikleri MAYIS 2015

2 Kültür ve Sanat Etkinlikleri MAYIS 2015

3 Sevgili Sincanlılar... Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek için sizden aldığımız kuvvetle bir an olsun durmadan, gecemizi gündüzümüze kattık; çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bizim ana amacımız her zaman Sincan ımıza hizmet oldu. Hizmet ederken daima Sincanlılarla olduk. Katılımcı yönetim anlayışımızla sizlerden gelen istek, görüş ve düşünceler gücümüz ve rehberimiz oldu. Temel belediyecilik hizmetleri bizim için ne kadar önemli olduysa sosyal ve kültürel hizmetlere de o kadar önem verdik. Sizleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri ile buluşturuyoruz. Birbirinden kıymetli eğitmen ve akademisyenleri ağırladığımız seminerlerimizin yanı sıra pek çok tiyatroyu da sizlerin beğenisine sunuyoruz. Kültür ve Sanat Etkinliklerinde buluşmak ümidiyle. Sevgi ve Saygılarımla. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa TUNA

4 MESNEVİ SOHBETLERİ PAZARTESİ Saat : 14:00 Söyleşi Seminer Özel Program Dursun Ali TAŞÇI Ömrümün özeti şu üç sözden ibarettir: Hamdım, piştim, yandım. sözleriyle açıklayan Hz. Mevlana yı anmak eşsiz mesnevi eseriyle insanlığa ve kendimize ait doğrulara ulaşmak ümidiyle hazırladığımız söyleşimiz Dursun Ali TAŞÇI nın anlatımıyla sizlerle olacak. Mesnevi Sohbetleri programımıza tüm halkımız davetlidir.

5 SABIR VE KADERE İMAN Kent Meydanı Hanımlar Konağı ÇARŞAMBA Saat : 14:00 ANADOLU ERENLERİ SÖYLEŞİLERİ (Niyazi Mısri Hz.) CUMA Saat : 10:45 Sadık YALSIZUÇANLAR Din Hizmetleri Uzmanı Aliye DORUK Kadere iman bilindiği üzere imanın altı rüknünden birisidir. Kader içerisinde en önemli konu ise hayır ve şerrin Allah tan (cc) geldiği hususudur. İnsanlar hayır ve şerrin Allah tan (cc) geldiğini unutup sebeplere bakar. Şer karşısında öfkelenip deliye dönerler, dinden imandan çıkıp katil bile olabilirler; hayırda da Allah a (cc) şükretmeyi unutup vesilelere takılıp kalırlar. Oysaki sabır ve kadere imanı tam bir teslimiyet ile yaşayabilenler için rabbimizin sonsuz mükafatları vardır. Sabır ve kadere iman konusunda gerçekleşecek seminerimize tüm hanımlarımız davetlidir. Anadolu Erenleri Söyleşileri kapsamında Niyazi Mısri Hz. nin hayatı ve ilimleri üzerine eşsiz bir sohbet sizleri bekliyor. Sadık YALSIZUÇANLAR ın anlatımıyla gerçekleşecek programımıza tüm halkımız davetlidir.

6 TEFSİR DERSLERİ ANNELER GÜNÜ PROGRAMI MAYIS 2015 Saat : 13: PAZARTESİ Saat : 14:00 HER ANNE BİR MELEKTİR SİNCAN MÜFTÜSÜ OSMAN ŞENER & KUR AN KURSU ÖĞRETİCİSİ FATMA ŞENER Her Perşembe muzda Sincan Müftümüz Osman ŞENER ve Kur an Kursu Öğreticimiz Fatma ŞENER in anlatımıyla gerçekleşecek tefsir derslerimize tüm halkımız davetlidir. Anne, içimizdeki kâinat yolculuğunun anaç yazmalı şefkat rotası Anne, atlasın göğsüne toprağın tenini seren huzur mırıldanması Anne, üşüten bazen de yakan yaşam güvertesinde hep dalgalanacak olan sığınak bayrağı Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar demiş eskiler. Ne kadar güzel demişler. Bu söz annelerden başka kimseye de uymaz herhalde. Her dertlenişimizde, her ıstırap çekişimizde, her kederlendiğimizde aklımıza annemiz gelir. O yüzdendir ki, anne duası alarak cennetin kapısını aralayanlara yaşamın en güçlü kilitleri bile karşı koyamaz! Geleceğini ve ahirini annesinin ak sütündeki saflığın zırhında büyütenlerindir gerçek olan dünyanın huzuru. Sinan Yağmur bu kez annelerimizi anlatıyor. Her annenin bir melek olduğunu ve insan yaşamını nasıl şekillendirdiğini muazzam bir dille anlatıyor. muzda gerçekleşecek programımıza tüm halkımız davetlidir. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

7 MADDE BAĞIMLILIĞI ÇARŞAMBA Saat : 11:15 TV VE ÇİZGİ FİLMLERİN ÇOCUKLARIN DEĞER OLUŞUMUNA ETKİLERİ CUMA Saat : 14:00 Doç. Dr. Sinan CANAN Sincan Belediyesi olarak madde bağımlılığı ile ilgili eylül ayından itibaren bir çok çalışma ile bağımlılık ile mücadeleye destek verdik. Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Doç. Dr. Sinan CANAN ın eşsiz sunumuyla devam eden programlarımızın yanı sıra interaktif tiyatromuzla da görsel olarak farkındalık oluşturmaya çalıştık ve bu konudaki çalışmalarımıza da devam etmekteyiz. Mayıs ayında da madde bağımlılığı ile ilgili seminerimiz Doç. Dr. Sinan CANAN ın anlatımıyla sizlerle olacak. Programımıza tüm halkımız davetlidir. Mürşit Ekmel AYBEK Çocuk, ruhsal gelişimini aile içinde tamamlamak zorundadır. Yetişkin kişi olmayı, taklit dediğimiz büyüklere benzeme arzusu ile öğrenir. Çocuğun başlıca taklit kaynağı ana ve babasıdır. Gününün tamamına yakınını geçirdiği evinde anne ve babasının hareketlerini, konuşmasını, davranışlarını, olaylara verdiği tepkilerini, huylarını görüp taklit ederek büyür. Televizyon evlere girince anne ve baba arasındaki muhabbet ve hürmet dolu iletişim, aile sohbetleri oldukça azalır. Artık aile fertleri saatlerinin çoğunu televizyon karşısında geçirmektedir. Bunun yanı sıra yanlış içerikte hazırlanmış bazı çizgi filmler çocukların değer oluşumunda olumsuz etkiye sebep olmaktadır. Mürşit Ekmel AYBEK in anlatımıyla gerçekleşecek programımıza tüm halkımız davetlidir.

8 MESNEVİ SOHBETLERİ ÖN YARGI, ADALET VE MERHAMET Ulubatlı Hasan Hanımlar Konağı ÇARŞAMBA Saat : 10: ÇARŞAMBA Saat : 14:00 Prof. Dr. Adnan KARAİSMAİLOĞLU Ömrümün özeti şu üç sözden ibarettir: Hamdım, piştim, yandım. sözleriyle açıklayan Hz. Mevlana yı anmak eşsiz mesnevi eseriyle insanlığa ve kendimize ait doğrulara ulaşmak ümidiyle hazırladığımız söyleşimiz Prof. Dr. Adnan KARAİSMAİLOĞLU nun anlatımıyla sizlerle olacak. Mesnevi Sohbetleri programımıza tüm halkımız davetlidir. Din Hizmetleri Uzmanı Gülay AYDİL Merhamet, ancak kişinin kendi çıkarlarını düşünmediği bir durumda var olabilir. Istırap içindeki insana bakarken, onu dinlemeye, ona yardım etmeye çabalarken kişinin kendi beklentilerini halen yanında tutuyor olması, bu yardımın gerçeklikten uzak olmasına sebep olacaktır. Halen kendi çıkarını, menfaatini düşünen insan, ötekinin acısını henüz anlayamamış; ona kulak kabartamamış demektir. Ön yargı ve bencillik insanın içindeki güzel duyguları köreltir yok eder. Peygamberimizin de hayatından örneklerle hayatımıza geçirebileceğimiz adalet ve merhamet duygusu bizi biz yapan en güzel değerler olacaktır. Din Hizmetleri Uzmanı Gülay AYDİL in anlatımıyla gerçekleşecek programımıza tüm hanımlarımız davetlidir.

9 NECİP FAZIL I ANMA PROGRAMI PAZARTESİ Saat : 14:00 Dursun Ali TAŞÇI ALTERNATİF TEDAVİLER NE ZAMAN İŞE YARAMAZ; BİTKİSEL TEDEVİLER NASIL İŞE YARAR? CUMA Saat : 14:00 Ahmet Necip Fāzıl Kısakürek, Türk şâir, yazar ve düşünürdür. Necip Fazıl, 24 yaşındayken yayımladığı ikinci şiir kitabı Kaldırımlar ile tanınmıştır. Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi; Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi; Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır. Üstad : Fikir ve duyguda vasiyete lüzum görmüyorum. Bu bahiste bütün eserlerim, her kelime, cümle, mısra ve topyekün ifade tarzım vasiyettir.sözleriyle bizlere eşsiz eserlerini vasiyet bırakmıştır. ÇİLE Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök! Heybem hayat dolu, deste ve yumak. Sen, bütün dalların birleştiği kök; Biricik meselem, Sonsuza varmak.. Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK i 32. Ölüm yıldönümünde anmak ve vasiyetinde de belirttiği eşsiz eserlerini yadetmek üzere tüm halkımızı programımıza davet ediyoruz Doç. Dr. Sinan CANAN Alternatif tedavi yöntemleri, bütüncül ve kişiye özel yaklaşımlardır. Aynı zamanda herhangi bir hastalık durumuna karşı verilen standart reçeteler içermezler. Tedaviye ihtiyaç duyan kişinin yaşam tarzını değiştirmesi, rahatsızlığa sebep olan unsurları (kötü alışkanlıklar, takıntılar, beslenme bozuklukları vs) hayatından çıkartması gerekir. Kişi yaşamını bozan alışkanlıklarına devam ederken onun belirtilerini ortadan kaldırmaya yönelik nokta atışı ve geçici müdahaleler, bildiğimiz modern tıbbın tercih ettiği yöntemdir genellikle Doç. Dr.Sinan CANAN ın anlatımıyla gerçekleşecek programımızda alternatif tıbba ait bir çok konuda bilgiyle donanmayı hedefliyoruz. Programımıza tüm halkımız davetlidir.

10 LALE MEYDANI GÜNGÖRMÜŞLER KONAĞI PROGRAMI ULUBATLI HASAN GÜNGÖRMÜŞLER KONAĞI PROGRAMI Uzman Vaiz Cahit EROĞLU Vaiz Nurullah KARAKAŞ İslamda Anne İslamda Anne PAZARTESİ - 13: SALI - 13:30 Vaiz Nurullah KARAKAŞ Uzman Vaiz Cahit EROĞLU Miraç Kandili Miraç Kandili PAZARTESİ - 13: SALI - 13:30 Uzman Vaiz Cahit EROĞLU Vaiz Nurullah KARAKAŞ Dua Adabı Dua Adabı PAZARTESİ - 13: SALI - 13:30 Vaiz Nurullah KARAKAŞ Uzman Vaiz Cahit EROĞLU Fatih ve İstanbul un Fethi Fatih ve İstanbul un Fethi PAZARTESİ - 13: SALI - 13:30

11 YOL AYRIMI (MADDE BAĞIMLILIĞI) İNTERAKTİF TİYATRO ( UYGULAMALI DRAMA) LALE KONFERANS SALONU Tiyatrolar MAYIS SEANS 14: MAYIS SEANS 10:00-14:00 Sağlıklı fert ve toplum yapısının bozulmasının önemli nedenlerinden biri olan bağımlılık, başladığı andan itibaren tedavisi sonuçlanana kadar aileye ve topluma ağır yükler getiren bir hastalıktır. Bağımlılığın her türü tedavisi uzun süreler gerektiren, pahalı ve sonunda da her zaman yüz güldürücü olmayan bir sorundur. Oysa bağımlılığı önleme programları tedavi maliyetinin çok altında ve daha kolaydır. Önlemenin başında da eğitim yer almaktadır. Hedef kitlemiz olan gençleri bağımlılık konusunda bilinçlendirmek, aynı zamanda madde bağımlısı olan kişileri dışlayıcı değil onları yeniden topluma kazandırıcı, kişilik duygularını geliştirici eğitim çalışmaları yapmak öncelikli seçimimizdir. İnteraktif tiyatro yöntemiyle gençlerimize sağlıklı bir gelecek hazırlanması amacıyla başta sigara, alkol, uyuşturucu gibi madde bağımlılığı konusunda Drama Eğitmenimiz Emine EKİNCİ nin öncülüğünde Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibimiz ile oynanan YOL AYRIMI isimli İNTERAKTİF TİYATRO(uygulamalı drama)oyunumuza tüm gençlerimiz davetlidir.

12 YALANCI AFACAN KELOĞLAN İSRAFA KARŞI (ÇOCUK OYUNLARI) (ÇOCUK OYUNLARI) LALE KONFERANS SALONU LALE KONFERANS SALONU TARİH MAYIS 2015 TARİH 17 MAYIS 2015 SAAT 11:00-12:30-14:00 SAAT 11:00-12:30-14:00 YAZAR Veli SEVİNÇ YAZAR Veli SEVİNÇ OYUNCULAR SÜRE Veli Sevinç, Beyazıt Ongan, Burçe Geçimli, Buse Özdemir OYUNCULAR Orhan AY Faruk KARAGÜL Gökhan Ay- Başak Orhun-Sena AktaşMerve ÇAKMAKÇI 45 dk Oyun öncesi : Çocukların dikkatini toplamak için 10 dakika animasyon yapılır ve ardından oyun başlar. Oyunun konusu : Köşk yaptırmak için ağaçları ve çiçekleri yok eden Prenses yaptığı hatanın farkına varır ve iki çocuktan ağaçlar dikmesi için yardım ister. Çocuklardan biri çok akıllı biri çok tembeldir. Tembel çocuk prensesten korktuğu için sürekli yalan söyler. Finalde hatasını anlar ve herkesten özür diler. Oyun sonrası : Çocuklarla eğlenceli çocuk dansları yapılır. Keloğlanımızın bu hikayesinde anasıyla tarladaki mahsullerini koruma çabasındayken Kara Karga buna engel olmaktadır. Ağadan aldıkları haber onları şehirdeki israf yapan insanlara bir ders vermek için arayışa sokar ve oyunun sonunda çocukları ekmek israfı için mücadele vermeye davet edeceklerdir.

13 GÖKYÜZÜNDEKİ MASAL YÜZLEŞME (ÇOCUK OYUNLARI) LALE KONFERANS SALONU TARİH MAYIS 2015 SAAT 11:00-12:30-14:00 YAZAR KUKLA DEKOR Dilek KORKMAZ Abdullah BEYAZTAŞ Bahadır BIYIKLI İki kafadar Alican ve Ayşe her çocuk gibi sorular ile öğrenir Dünya yı. Oyunla anlamaya çalışır yaşamı. Yıldızlar neden kayarlar? Nereye giderler? Ay neden bu kadar parlaktır? Peki, Ay ne işe yarar? Fen doğa ikilisi çerçevesinde eğlenerek bilim ve kukla tiyatrosunu buluşturduk perdede. Okul müfredatlarıyla paralel olarak giden oyunumuz birçok bilimsel soruyu da işlemektedir. Yıldızları izlemeyi seven iki kafadarımız bir anda Ay ın gökyüzünden kaybolması ile bambaşka bir serüvene yelken açarlar. Gökyüzünde bambaşka bir masal yaşanmaktadır. Yıldızlar kendi aralarında eğlenirken Ay ı hiç oyunlarına almazlar. Ay bu duruma çok üzülür, fakat deniz canlıları Ay ı çok sevmekte onun sayesinde geceleri yollarını bulmakta ve karınlarını doyurmaktadır. Balıklar ve deniz canlıları Ay ı okyanusa davet edip oyuna dalarlar, dalarlar dalmasına ama dünyada da birçok şey ters gitmeye başlamıştır. Yıldızlar, insanlar ve hayvanlar Ay ı aramaya çıkarlar ve bakalım maceralar nasıl gelişir. (BÜYÜK OYUNLARI) LALE KONFERANS SALONU TARİH 12 MAYIS SALI SAAT 19:00 YAZAR Faruk KARAGÜL Faruk KARAGÜL OYUNCULAR İbrahim SEVİNÇ, Faruk KARAGÜL, Gökhan AY Bir uçak kazası sonucu hayatta kalan Diego ve Elton ın hikayesini konu alır. Daha tanışmalarının ilk dakikalarında kısa bir süre gördüğümüz Pierre Diego nun kollarında hayatını kaybeder. Oyun genel olarak toplum etiğini, insanların zayıf noktalarını ve bunlarla yüzleşmesini absürd bir komedi içerisinde ele alır. Günümüz Dünya sına ve insanın doğasını kabullenişini komedi ve dram unsurlarını kullanır. Oyun bireylere saygıyı, dini ve siyasi görüşlere saygıyı ve hayatta kalma mücadelesini yer yer trajik yer yer komik bir şekilde anlatır. Elton ve Diego oyunun sonunda kendi pencerelerinden belki de ilk kez dış Dünya ya dokundular. Gerçekten insan olmanın ne olduğunu keşfederler.

14 HOŞGELDİN HAYATA AYNA TUTALIM (BÜYÜK OYUNLARI) (İNTERAKTİF GENÇLİK OYUNU) LALE KONFERANS SALONU LALE KONFERANS SALONU TARİH 14 MAYIS 2015 TARİH 18 MAYIS 2015 SAAT 19:00 SAAT 19:00 YAZAR OYUNCULAR Orhan AY Orhan AY Faruk KARAGÜL Faruk KARAGÜL Orhan Ay, Faruk Karagül, Gökhan Ay, Başak Orhun, Zeki Ocaklı, Gözdenur Özden, Beyzanur Şentan, İbrahim Sevinç OYUNCULAR Faruk Karagül, Orhan Ay, İbrahim Sevinç, Başak Orhun, Gökhan Ay, Sena Aktaş, Merve Çakmakcı Günümüzde uyuşturucunun hayatımızın içine ne kadar çok girdiğini görüyor ve maalesef buna müdahale edemiyoruz. Bu bataklığa sürüklenen bir çok hikaye, bir çok fidan var ne yazık ki! Biz bu duruma bir ayna tutalım istedik. Bir arkadaş grubunun nasıl dağıldığına yanlış yolların bizleri nerelere götürebileceğine gelin hep birlikte şahit olalım. Ülkemize çok uzaklardan ziyarete gelen bir turist ve hayatları çay ocağına sıkışıp kalmış iki bitirim. Farklı diller, farklı dünyalar, farklı yaşam tarzları olsa da aynı nokta da Ankara da buluştular. Bakalım Hacı Bayram Veli Camiini ararken çay ocağına düşen turist umduğunu bulacak mı? Bol müzik ve bol kahkaha bu oyunda

15 KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ (BÜYÜK OYUNLARI) LALE KONFERANS SALONU TARİH 25 MAYIS 2015 SAAT 19:00 YAZAR Onur ERBİLEN Faruk KARAGÜL Orhan AY OYUNCULAR Orhan Ay, Faruk Karagül, Gökhan Ay, İbrahim Sevinç, Başak Orhun Berzah aleminde buluşan üç genç Üç farklı yaşam hikayesi... Ortak noktaları ise üçünün de aynı anda hayata veda etmeleri... Dünya ile berzah alemini birbirine karıştırmaları onları trajikomik hallere sokar. Dünya hayatında yapmış oldukları hataları fark ederek düzeltmek için tekrar dünyaya dönme mücadelesini konu alır. Oyun insanoğlunun geçmiş yaşantılarına ayna tutmasını sağlar. Oyunun sonunda anladıkları ise; Hayat kaybedildikten sonra değeri anlaşılan en önemli şeydir.

16

KASIM AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ. İnsan Odaklı Belediyecilik

KASIM AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ. İnsan Odaklı Belediyecilik KASIM AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ İnsan Odaklı Belediyecilik KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ KASIM AYI PROGRAMI İnsan Odaklı Belediyecilik Sevgili Sincanlılar... Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet

Detaylı

KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT AYI PROGRAMI. İnsan Odaklı Belediyecilik.

KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT AYI PROGRAMI. İnsan Odaklı Belediyecilik. KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT AYI PROGRAMI İnsan Odaklı Belediyecilik 444 4 762 www.sincan.bel.tr KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT PROGRAMI Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sevgili Sincanlılar...

Detaylı

Kültür ve Sanat Etkinlikleri

Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri KASIM 2015 Kültür ve Sanat Etkinlikleri KASIM 2015 Sevgili Sincanlılar... Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek

Detaylı

Aralık5. Kültür ve Sanat Etkinlikleri

Aralık5. Kültür ve Sanat Etkinlikleri Aralık5 201 Kültür ve Sanat Etkinlikleri Aralık5 201 Kültür ve Sanat Etkinlikleri Sevgili Sincanlılar... Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek

Detaylı

KÜLTÜR SANAT. Nisan 2016. Kültür ve Sanat Etkinlikleri

KÜLTÜR SANAT. Nisan 2016. Kültür ve Sanat Etkinlikleri KÜLTÜR SANAT Nisan 2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri Sevgili Sincanlılar; Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek için sizden aldığımız

Detaylı

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr EKİM EKİM 15 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular Geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz, kent ve insanımızı birlikte inşa etmek için çıktığımız

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

EDİRNE İL MÜFTÜLÜĞÜ 2015 MERKEZ 4. DÖNEM VAAZ (EKİM, KASIM, ARALIK) VE İRŞAT PROGRAMI

EDİRNE İL MÜFTÜLÜĞÜ 2015 MERKEZ 4. DÖNEM VAAZ (EKİM, KASIM, ARALIK) VE İRŞAT PROGRAMI 5.10.2015 Pazartesi 06.10 2015 Salı Y.ÇİFTÇİ S.AL Y.ÇİFTÇİ 7.10.2015 Çarşamba Y.ÇİFTÇİ 15:00 8.10.2015 Perşembe S.AL S.AL 9.10.2015 Cuma E.ÜZÜM S.AL Y.ÇİFTÇİ 15:00 E.ÜZÜM (Siyer ) Mirac ve Hediyesi Namaz

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ ( 2014 YILI 2. DÖNEM )

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ ( 2014 YILI 2. DÖNEM ) İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ ( 2014 YILI 2. DÖNEM ) TARİH GÜN SAAT İLÇE YER VAİZE ADI/SOYADI D 1.4.2014 Salı 14:00 Bornova Yeşilova Camii Fatma Özmen ERGEN Sağlık ve Önemi 1.4.2014 Salı 14:00

Detaylı

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI 2. DÖNEM BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN )

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI 2. DÖNEM BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN ) İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI 2. DÖNEM BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN ) TARİH GÜN SAAT İLÇE YER VAİZE ADI/SOYADI KONULAR 01.04.2014 Salı 14:00 Bornova Yeşilova Camii Fatma Özmen ERGEN Sağlık

Detaylı

Kültür Sanat. Etkinlikleri

Kültür Sanat. Etkinlikleri Kültür Sanat Etkinlikleri Kasım 2017 BIRAKMA KENDİNİ! BAĞIMLILIKLARINDAN KURTULMAK SENİN ELİNDE Söyleyişiler Seminerler Programlar Bağımlılık, kişilerin bütün fonksiyonlarını etkileyen; hem sosyal hem

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Konferans: Kariyer Uçuşu Tarih: 03 Aralık 2015-16.00 Yer: Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Konferans Salonu Konuşmacılar:

Detaylı

17.10.2014 11:30-12:30 24.10.2014 11:30-12:30 31.10.2014 11:30-12:30 7.11.2014 11:30-12:30 14.11.2014 11:30-12:30 AYHAN KAYA 21.11.

17.10.2014 11:30-12:30 24.10.2014 11:30-12:30 31.10.2014 11:30-12:30 7.11.2014 11:30-12:30 14.11.2014 11:30-12:30 AYHAN KAYA 21.11. MERSİN İL MÜFTÜLÜĞÜ İÇEL TV-YÖRÜK FM PROGRAM TABLOSU Cami ve Gençlik ( gençlerin camiye ilgisi,hz peygamber ve gençlik (kaynak : DİB cami-gençlik sayfası) İsraf duyarlılığı ya da Tüketim Ahlakı (Hasan

Detaylı

KÜLTÜR. SANAT ETKiNLiKLERi MAYIS 17

KÜLTÜR. SANAT ETKiNLiKLERi MAYIS 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiKLERi MAYIS 17 Sevgili Sincanlılar; Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek için sizden aldığımız kuvvetle bir an olsun

Detaylı

KIRŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI RAMAZAN AYI ÖZEL VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

KIRŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI RAMAZAN AYI ÖZEL VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI 29 Şevval Mehmet YAMAN İl Müftüsü Hoca Ahmet Yesevi Camii 15.5.2018 Salı Yatsıdan Önce RAMAZAN AYI VE ORUCUN FAZİLETİ 1 Ramazan Halil YILMAZ Vaiz Cacabey Camii 16.5.2018 Çarşamba Öğleden Önce ORUCA AİT

Detaylı

2016 YILI RAMAZAN AYI VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI

2016 YILI RAMAZAN AYI VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI TARİH GÜN VAKİT ADI-SOYADI UNVANI VAAZIN VERİLECEĞİ YER VAAZIN KONUSU AHMET ERDEM İL MÜFTÜSÜ ALİPAŞA CAMİİ Oruçlunun Dikkat Etmesi Gereken Hususlar ÜNAL TAN İL MÜF. YARD. ŞEHİTLER CAMİİ Oruçlunun Dikkat

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Şubat 2016 Kıymetli hemşehrilerim, Yeni yılda da heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsim kış olmasına rağmen dur durak bilmiyoruz. Bütün mesaimiz; şehrimizin güzelleşmesi,

Detaylı

Anlamı. Temel Bilgiler 1

Anlamı. Temel Bilgiler 1 Âmentü Haydi Bulalım Arkadaşlar aşağıda Âmentü duası ve Türkçe anlamı yazlı, ancak biraz karışmış. Siz doğru şekilde eşleştirebilir misiniz? 1 2 Allah a 2 Kadere Anlamı Ben; Allah a, meleklerine, kitaplarına,

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Geçtiğimiz ay sanatın hemen hemen tüm dallarını izleyebileceğiniz etkinlikleri sizlerle buluşturduk. Bunun yanı sıra, çeşitli kültürel etkinlikler de sunduk. Beğenilerin,

Detaylı

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Kültür ve sanatla dolu bir yılı daha arkamızda bırakırken yeni yılı yeni etkinlik ve projelerle karşılayacak olmanın

Detaylı

GİRESUN İL MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) ÜÇ AYLIK VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

GİRESUN İL MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) ÜÇ AYLIK VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI 1 1.4.2014 SALI ZEYNEP ÖZDEMİR UZMAN VAİZ HACI MİKTAD CAMİİ Ö.SONRA BİR İNSAN,BİR ARKADAŞ,BİR PERGAMBER OLARAK Hz.MUHAMMED MUHİTTİN ORAL İL MÜFTÜSÜ SEYİD VAKKAS CAMİİ Ö.ÖNCE Hz.PEYGAMBERİN ORTAYA KOYDUĞU

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

ŞİİR, HİKÂYE, MAKALE. Ekim 2013 Sayı 1. Yazar; HARUN ŞEN

ŞİİR, HİKÂYE, MAKALE. Ekim 2013 Sayı 1. Yazar; HARUN ŞEN ŞİİR, HİKÂYE, MAKALE Ekim 2013 Sayı 1 Yazar; HARUN ŞEN 1 İçindekiler KALDIRIMLAR 1... 3 DİYET... 4 ÇOCUKLARINIZA ZAMAN AYIRIN... 5 2 KALDIRIMLAR I Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında; Yürüyorum, arkama

Detaylı

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2004 YILI 2. DÖNEM BAY VAAZ PROGRAMI NİSAN-MAYIS-HAZİRAN VAİZ ADI/SOYADI

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2004 YILI 2. DÖNEM BAY VAAZ PROGRAMI NİSAN-MAYIS-HAZİRAN VAİZ ADI/SOYADI İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2004 YILI 2. DÖNEM BAY VAAZ PROGRAMI NİSAN-MAYIS-HAZİRAN TARİH SAAT GÜN VAKİT İLÇE YER VAİZ ADI/SOYADI VAAZ KONUSU 01.04.2014 10:30-13:00 Salı Öğle Namazı Gaziemir Merkez C. Ali ÖZDEMİR

Detaylı

2016 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN ) BAYANLARA YÖNELİK VAAZ İRŞAT PROGRAMI VAİZİN

2016 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN ) BAYANLARA YÖNELİK VAAZ İRŞAT PROGRAMI VAİZİN 1.Hafta 2016 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN ) BAYANLARA YÖNELİK VAAZ İRŞAT PROGRAMI VAİZİN VAAZIN Adı Soyadı Görev Yapacağı Yer Görev Tarihi Günü Vakti Konusu Amine BAYRAM Emir Bayırı Kur'an Kursu

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

2016 YILI 1. DÖNEM ÜÇ AYLIK VAAZ- IRŞAT PROGRAMI VAAZIN

2016 YILI 1. DÖNEM ÜÇ AYLIK VAAZ- IRŞAT PROGRAMI VAAZIN 2016 YILI 1. DÖNEM ÜÇ AYLIK VAAZ- IRŞAT PROGRAMI VAAZIN VAİZİN TARİHİ GÜNÜ VAKTİ ADI SOYADI ÜNVANI GÖREV YAPACAĞI YER KONUSU 1.01.2016 Cuma Öğleden Önce Şevket ŞİMŞEK Uzman Vaiz Mermerler Camii SORUMLU

Detaylı

KASIM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU.

KASIM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU. KASIM KASIM 15 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Yaşamın en değerli unsuru olan insanımızın kültürel hayatına dinamizm katmak, bizlerin asli

Detaylı

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜ 2015 YILI 2. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) ÜÇ AYLIK VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜ 2015 YILI 2. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) ÜÇ AYLIK VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI 1 M.Süleyman KAYIŞ VAİZ AKYAZI MH. C. Ö.ÖNCE TEVBE VE İSTİĞFAR Raşit DEMİR VAİZ KARŞIYAKA MH. MERKEZ C. Ö.ÖNCE TEVBE VE İSTİĞFAR Mustafa FIRAT VAİZ AZİZİYE (YALI) C. Ö.ÖNCE TEVBE VE İSTİĞFAR ZEYNEP TEKİN

Detaylı

ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YALAN SÖYLEME DAVRANIŞI

ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YALAN SÖYLEME DAVRANIŞI ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YALAN SÖYLEME DAVRANIŞI Yalan, insanları aldatmak amacı ile uydurulmuş kasıtlı davranış veya sözdür. Çocuğun yalana başvurması tıpkı yetişkin insanın yalana başvurması kadar kendini,

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

En güzel 'Anneler Günü' şiirleri

En güzel 'Anneler Günü' şiirleri On5yirmi5.com En güzel 'Anneler Günü' şiirleri En güzel 'Anneler Günü' şiirlerini sizler için listeledik... Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2013 Cuma (oluşturma : 1/17/2017) 12 Mayıs Anneler Günü... Sizin için

Detaylı

Karşındakini Var Etmenin En Zor Yolu: DİNLEMEK - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Karşındakini Var Etmenin En Zor Yolu: DİNLEMEK - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Fatma Atasever fatmaatasever@windowslive.com Uzun zamandır kendini kötü hisseden arkadaşıma bir psikoloğa gitmesini önerdim. Psikoloğa gidince ne değişecek? İlaç veremeyecek ki. Konuşarak ben nasıl tedavi

Detaylı

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK?

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı. Tasavvuf Ve Gelenek. Seminerleri

Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı. Tasavvuf Ve Gelenek. Seminerleri Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı Tasavvuf Ve Gelenek Seminerleri EDEBİYAT MEVSİMİ 2012 24 ARALIK 2012 PAZARTESİ AÇILIŞ PROGRAMI 4.İSTANBUL EDEBİYAT MEVSİMİ 11:00 Açılış Konuşmalar 24 ARALIK 2012

Detaylı

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ 16 ŞUBAT PER. 20 ŞUBAT PZT.

Detaylı

K E C E L E G ĞIMLILIĞI

K E C E L E G ĞIMLILIĞI GELECEK SENSiN SİGARA BAĞIMLILIĞI ALKOL BAĞIMLILIĞI İNTERNET GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SAĞLIKLI BESLENME DOĞRU BESLENME ÖZSAYGI HAYIR DİYEBİLME BECERİSİ AKRAN BASKISI AİLE İÇİ İLETİŞİM BAŞARI ZAMAN

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

ÖNCESİNDE BİZ SORDUK Editör Yayınevi LGS Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Yeni Tarz Sorular Nasıl Çözülür? s. 55

ÖNCESİNDE BİZ SORDUK Editör Yayınevi LGS Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Yeni Tarz Sorular Nasıl Çözülür? s. 55 Tarz Sorular Nasıl Çözülür? s. 55 8 Ey insanlar! Rabbiniz birdir, atanız (Âdem) da birdir. Hepiniz Âdem densiniz, Âdem ise topraktan yaratılmıştır. Allah katında en değerli olanınız, O na karşı gelmekten

Detaylı

ÖZEL EGEBERK ANAOKULU Sorgulama Programı. Kendimizi ifade etme yollarımız

ÖZEL EGEBERK ANAOKULU Sorgulama Programı. Kendimizi ifade etme yollarımız Disiplinlerüstü Temalar Kim Olduğumuz Bulunduğumuz mekan ve zaman Kendimizi ifade etme Kendimizi Gezegeni paylaşmak Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel,

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

FUAT SEZGİN VE İSLÂMÎ İLİMLER

FUAT SEZGİN VE İSLÂMÎ İLİMLER KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SİYER-İ NEBİ ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ I. ULUSAL GENÇ AKADEMİSYENLER SEMPOZYUMU FUAT SEZGİN VE İSLÂMÎ İLİMLER KAHRAMANMARAŞ 19 Nisan 2019 1 Kahramanmaraş

Detaylı

RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ

RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ www.konya.bel.tr RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ Tarih Sanatçı 19.06.2015 Cuma Ensar Kardeşler 20.06.2015 Cumartesi Grup Dergah 21.06.2015 Pazar Kahraman Tazeoğlu 22.06.2015 Pazartesi Ahmet Yücenurşen

Detaylı

ARKADAŞ SEÇİMİNİN ÖNEMİ

ARKADAŞ SEÇİMİNİN ÖNEMİ ARKADAŞ SEÇİMİNİN ÖNEMİ Değerli anne babalar; Her insan, yaşamını sürdürmek ve gelişmek için başka insanlara ihtiyaç duyar. Bu ihtiyaçları karşılamak için arkadaşlık ilişkileri, sosyal alandaki en önemli

Detaylı

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ EKİM 17

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ EKİM 17 ETKİNLİKLERİ EKİM 17 Sevgili Sincanlılar; Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek için sizden aldığımız kuvvetle bir an olsun durmadan,

Detaylı

penceremi ışığa açıyorum PARMAKLIKLAR ARKASINDAKİ YÜREKLERİ IŞIKLA BULUŞTURUYORUZ

penceremi ışığa açıyorum PARMAKLIKLAR ARKASINDAKİ YÜREKLERİ IŞIKLA BULUŞTURUYORUZ penceremi ışığa açıyorum PARMAKLIKLAR ARKASINDAKİ YÜREKLERİ IŞIKLA BULUŞTURUYORUZ Sosyal birer varlık olmaları itibarıyla insanlar, yeryüzünde var oldukları günden bu yana toplu halde yaşamakta ve birbirleriyle

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) VA'Z VE İRŞAD PROGRAMI

ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) VA'Z VE İRŞAD PROGRAMI ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) VA'Z VE İRŞAD PROGRAMI AY S.N ADI VE SOYADI ÜNVANI VAAZ YAPACAĞI YER TARİHİ GÜNÜ VAKTİ Ana Konu Alt Konu Vaaz Konusu 1 H.Basri DÜZDAŞ Müezzin-Kayyım

Detaylı

SOHBET. Ramazan 1. 1 Ağustos Pazartesi. Ahmet Bulut. Çeşn-i Sada Tasavvuf Grubu. Saat 21:15. Saat 23:00

SOHBET. Ramazan 1. 1 Ağustos Pazartesi. Ahmet Bulut. Çeşn-i Sada Tasavvuf Grubu. Saat 21:15. Saat 23:00 1 Ağustos Pazartesi Ramazan 1 Saat 21:15 SOHBET Ahmet Bulut Saat 23:00 Çeşn-i Sada Tasavvuf Grubu Ramazan etkinlikleri Ümraniye yeni meydanında düzenlenmektedir. 2 Ağustos Salı Ramazan 2 Saat 21:15 SOHBET

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu ÇOCUK TİYATROLARI Prensesin Rüyası Özüm Çocuk Tiyatrosu 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 Sevimli Bulut Tiyatro Bizbize 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 BURHANİYE MÜNEVVER AYAŞLI KÜLTÜR MERKEZİ 04 HAZİRAN

Detaylı

2015 YILI IV. DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK ) BAYANLARA YÖNELİK VAAZ İRŞAT PROGRAMI

2015 YILI IV. DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK ) BAYANLARA YÖNELİK VAAZ İRŞAT PROGRAMI 1.Hafta 2015 YILI IV. DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK ) BAYANLARA YÖNELİK VAAZ İRŞAT PROGRAMI VAİZİN VAAZIN Adı Soyadı Görev Yapacağı Yer Görev Tarihi Günü Vakti Konusu Elif GÜLSÜN Fatih Camii Kız Kur'an Kursu

Detaylı

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını

Detaylı

Çok Değerli Hemşehrilerim,

Çok Değerli Hemşehrilerim, Çok Değerli Hemşehrilerim, Sincanımızda devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak için gayretle çıktığımız bu yolda tek emelimiz sizlere daha iyiyi sunabilmek. Bu amaçla temel belediyecilik çalışmalarımızın

Detaylı

MAYIS 2014 BÜLTENİ. Merhaba! Mayıs ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz.

MAYIS 2014 BÜLTENİ. Merhaba! Mayıs ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz. MAYIS 2014 BÜLTENİ Merhaba! Mayıs ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu içindeyiz. DOĞUM GÜNLERİMİZ Şirinlerden Arda, Elif Sena ve Kerem

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İnsan Oyunla Başlar Hayata

İnsan Oyunla Başlar Hayata İnsan Oyunla Başlar Hayata Bebekken; henüz konuşamıyor, anlatamıyorken oyunlarla ifade etmeye çalışırız kendimizi. İnsanın kendini anlatma çabası, var olduğu sürece son bulmaz. İşte bu yüzden insan her

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ

ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ TERAKKİ VAKFI ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ ANAOKULU 2013-2014 EĞİTİM YILI Bilgi Bülten Sayı:2 ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ Hızla gelişen dünyada teknolojik ürünler hayatımızın büyük bir kısmını kapsamakta. İş ortamında

Detaylı

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52 Temmuz 2016 ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) 363 19 47-0(452) 505 51 52 / 50 52 Temmuz 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Hoşgörünün ve bereketin

Detaylı

2.DERS TÜRKÇE TÜRKÇE DRAMA TÜRKÇE İNİGLİZCE 3.DERS MATEMATİK TÜRKÇE TÜRKÇE AKIL OYUNLARI İNGİLİZCE

2.DERS TÜRKÇE TÜRKÇE DRAMA TÜRKÇE İNİGLİZCE 3.DERS MATEMATİK TÜRKÇE TÜRKÇE AKIL OYUNLARI İNGİLİZCE 1-A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 1-A PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.DERS HAYAT BİL. HAYAT BİL. HAYAT BİL. HAYAT BİL. HAYAT BİL. 2.DERS TÜRKÇE TÜRKÇE DRAMA TÜRKÇE İNİGLİZCE 3.DERS MATEMATİK TÜRKÇE

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

ORDU DA IV. ULUSLARARASI. Sempozyumu. Mayıs

ORDU DA IV. ULUSLARARASI. Sempozyumu. Mayıs ORDU DA IV. ULUSLARARASI Sempozyumu Mayıs 2018 Mayıs 2018 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Saygıdeğer Hemşehrilerim, Yapılamaz denilen nice büyük projeyi

Detaylı

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE 5-A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 5A PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK MÜZİK 2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 13/02/2017-58963 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı :18830503-821.06- Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI

ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI Sıra No ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI VAAZ EDENİN VAAZIN ADI SOYADI ÜNVANI YERİ TARİHİ GÜNÜ VAKTİ KONUSU Dr. İbrahim ÖZLER İlçe Müftüsü

Detaylı

T.C ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü BÜLTEN. Ayın Konusu

T.C ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü BÜLTEN. Ayın Konusu T.C ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü NİSAN Ayın Konusu FARKLILIKLARLA YAŞAMAK İÇİNDEKİLER 1. FARKLILIKLARA SAYGI DUYMA 2. EMPATĠ

Detaylı

KÜLTÜR MERKEZİ 2018 MART AYI ETKİNLİK LİSTESİ

KÜLTÜR MERKEZİ 2018 MART AYI ETKİNLİK LİSTESİ KÜLTÜR MERKEZİ 2018 MART AYI ETKİNLİK LİSTESİ TARİH GÜN SAAT ETKİNLİK ADI SALON 01.03.2018 PERŞEMBE 12:30 H.Ü TIP EĞİTİMİ VE BİLİŞİMİ ANABİLİMDALI -KLİNİK İLETİŞİM BECERİLERİ EĞİTİMİ 01.03.2018 PERŞEMBE

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI Tarih 23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 10.00 Anıt Meydanı *Mehteran Bölüğü Gösterisi *Ahilik Haftası Açılış Töreni Saat: 10.45 Ahi Evran-ı Veli Külliyesi *Ahi Evran-ı Veli

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

GEREDE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI IV. ÜNCÜ DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK AYLARI) VAAZ PROGRAMI

GEREDE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI IV. ÜNCÜ DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK AYLARI) VAAZ PROGRAMI GEREDE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI IV. ÜNCÜ DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK AYLARI) VAAZ PROGRAMI TARİH GÜN VAKİT ADI SOYADI UNVANI VAAZIN KONUSU VAAZIN YAPILDIĞI YER 3.10.2014 CUMA ÖĞLEDEN ÖNCE HASAN İZMİRLİ İlçe Müftüsü

Detaylı

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri 4 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış Yer: KMYO Önü Protokol Konuşmaları Halk Oyunları Gösterisi Geleneksel Türk Sanatları Sergisi - Yer: Mavi Salon Girişi 11.15 Türk Halk Müziği Konseri Yer: Mavi Salon 13.35

Detaylı

Selman DEVECİOĞLU. Gönül Gözü

Selman DEVECİOĞLU. Gönül Gözü Selman DEVECİOĞLU Gönül Gözü SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER BİRİMİ YAYINLARI Yayın No: 4 Editör Prof. Dr. Recep Toparlı Baskı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Matbaası Kapak ve İç Düzen Sivas Cumhuriyet

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

DENEYLERLE BÜYÜYORUZ

DENEYLERLE BÜYÜYORUZ BU AY HANGİ KAVRAMLARI ÖĞRENECEĞİZ? Hızlı-Yavaş Ön-Arka Sağ- Sol BEYİN FIRTINASI YAPALIM Büyüdüğünde hangi mesleği seçeceksin ve nasıl bir yerde yaşayacaksın? Bir gemi olsaydın nerelere giderdin? Neler

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek...

Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek... 14 Nisan 2013 Pazar 11:57 Haydi Çocuklar Lunaparka... Bugün Lunapark Ücretsiz Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek... 14-20

Detaylı

BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI

BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI Bilgi ancak değerle birleştiğinde anlam kazanır. Çünkü değerler kişinin yaşamına yol gösteren ilkelerdir. İNCİ YAŞAYAN DEĞERLER EĞİTİMİ

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun

Detaylı

Bilmeceli-Bulmacalı-Oyunlu. Namaz Kitabım. Bilal Yorulmaz

Bilmeceli-Bulmacalı-Oyunlu. Namaz Kitabım. Bilal Yorulmaz Bilmeceli-Bulmacalı-Oyunlu Namaz Kitabım Bilal Yorulmaz İstanbul 2012 DEĞERLER EĞİTİMİ MERKEZİ YAYINLARI Eserin Her Türlü Basım Hakkı Anlaşmalı Olarak Değerler Eğitimi Merkezi Yayınlarına aittir. ISBN

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Ocak 2016 Aralık 2015 Kıymetli hemşehrilerim, değerli kültür sanat dostları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik ve barış temasıyla yola çıktığımız kültür

Detaylı

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

Kültürümüzden Dua Örnekleri. Güzel İş ve Davranış: Salih Amel. İbadetler Davranışlarımızı Güzelleştirir. Rabbena Duaları ve Anlamları BÖLÜM: 3 URL:

Kültürümüzden Dua Örnekleri. Güzel İş ve Davranış: Salih Amel. İbadetler Davranışlarımızı Güzelleştirir. Rabbena Duaları ve Anlamları BÖLÜM: 3 URL: Hazırlayan: Mehmet Fatih Bütün URL: Kültürümüzden Dua Örnekleri Güzel İş ve Davranış: Salih Amel İbadetler Davranışlarımızı Güzelleştirir Rabbena Duaları ve Anlamları BÖLÜM: 3 Kültürümüzde birçok dua örneği

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden mutfak atölyesine, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı