T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI"

Transkript

1 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Merve KARAPINAR ın Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirmesinin İptali ve Yeni Görevlendirme Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Sonunda Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Ebelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Sonunda % 10 a Giren Hemşirelik Bölümü II.Öğretim Öğrencileri.

2 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Pınar Yaşar ın Görev Süresi. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Aslı YİĞİT in Görev Süresi. 03. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanları Arş.Gör. Azru TAT ÇATAL ve Arş. Gör. Kübra YILMAZ ın Görev Süreleri. 04. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Yardımcı Doçent Ataması. 05. Hemşirelik Bölümüne Yardımcı Doçent Ataması Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Hilal GEÇGEL in ve Yağmur ÖZTÜRK ün Öğrenim Protokolleri. 07. Ebelik Bölümünün Not Düzeltme Formu. 08. Hemşirelik Bölümü Numaralı Öğrenci Müberra KALAFAT ın V. ve VI. Yarıyıllarda Fazladan Aldığı ve Başarısız Olduğu Seçmeli Derslerinin Transkriptinden Çıkarılması Talebi Eğitim-Öğretim Güz ve Bahar Yarıyıllarında Erasmus ve Mevlana Kapsamında Açılabilecek Dersler ve Görevlendirmeleri. 10. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Tek Ders Sınav Tarihi ve Yerinin Belirlenmesi.

3 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Öğretim Üyesi Alımı İçin Yabancı Dil ve Bilim Sınav Jürisi Oluşturulması. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Hatice BÖLÜKBAŞI nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 03. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Hatice BÖLÜKBAŞI nın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 04. Hemşirelik Bölümü Numaralı Öğrenci Müberra KALAFAT ın Başarılı Olmasına Rağmen Tekrar Sistemden Kaldırılan Derslerin Yerine Konan Hemşirelikte Etik Ve Hemşireliğe Giriş Derslerinin Transkriptinden Çıkarılması Talebi Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Ders Görevlendirmeleri.

4 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Öğretim Üyesi Alımı İçin Yabancı Dil ve Bilim Sınav Jürisi Oluşturulması. 02. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Merve KARAPINAR ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 03. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet DURAY ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 04. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Ayşe Sevim AKBAY ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 05. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 06. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Çiğdem ÇETİN in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 07. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Yasemin DEMİR AVCI nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 08. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Filiz SALMAN ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 09. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Ayşe AYDINLI nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 10. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi İlknur ATASEVER in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 11. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Ayşe Sevim AKBAY ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 12. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 13. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi İlknur ATASEVER in 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 14. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Filiz SALMAN ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 15. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet DURAY ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 16. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi. Merve KARAPINAR ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi.

5 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı için Fakültemizden Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programına Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı İçin Hemşirelik Bölümüne Kurum Dışından 31. Madde Gereği Ders Görevlendirmesi. 03. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Numaralı Öğrenci Selman KELEŞ in Yaz Okulunda Geçtiği Halde Transkriptinde Başarısız Olarak Gözüken Derslerinin Transkriptinden Çıkarılması.

6 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dudu ÇETİNKAYA nın Görev Süresi. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Hatice BAYGUT un Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 03. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Aslı YİĞİT in Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 04. Hemşirelik Bölümü Erasmus Öğrencisi Hande AÇIKGÖZ ün Eğitim-Öğretim Güz Yarılı Değişen Öğrenim Protokolü Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı için Fakültemizden Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programına Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Üniversite Ortak Seçmeli Derslerin Ders Görevlendirmeleri ve Öğrenci Kontenjanları.

7 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Gelen Farabi Değişim Öğrencileri Fatma GÜZEL ve Kübra BOZDAĞ ın Değişen Öğrenim Protokolleri. 02. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör. Mert USTA nın Yurtiçi Görevlendirmesi.

8 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Arasınav Mazeret Sınavına Girecek Öğrenciler. 02. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün Not Düzeltme Formu. 03. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Cem ÇETİN ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Tangül AYTUR ÖZEN in Yurtiçi Görevlendirmesi.

9 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Ders Çakışması Nedeni İle Hemşirelik Bölümü II. Öğretim Öğrencisi Sedat AVCI nın Hemşirelik Bölümü I. Öğretimden Ders Alma İsteği. 02. İranlı Leila OWRANGİ nin Ebelik Bölümü Lisans Diploma Denklik İçin Alacağı Uygulamalı Dersler Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçiş Ek Kontenjanı İle Gelen Hemşirelik Bölümü Öğrencisinin İntibakı. 04. Hemşirelik Bölümü Erasmus Öğrencisi Hande AÇIKGÖZ ün Değişen Öğrenim Protokolü.

10 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Yılı İçin Dikey Geçişle Fakültemize Gelen Sedat AVCI ve İbrahim ASLAN ın İntibak Düzeltmesi.

11 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Ders Çakışması Nedeni İle Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Hemşirelik Bölümü I. ve 02. II.Öğretimden Ders Alma İstekleri. 03. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör. Kamuran CERİT in Yurtiçi Görevlendirmesi.

12 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Hemşirelik Bölümüne Dışarıdan Ücretli Öğretim Elemanı Ders Görevlendirmesine Ek. 02. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Öğr.Gör. Tuba İNCE PARPUCU nun Yurtiçi Görevlendirmesi.

13 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçişle Gelen Hemşirelik İle Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerinin İntibakları. 02. Dumlupınar Üniversitesi nden Ders Alan Fakültemiz Öğrencisine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-öğretim Güz Yarıyılı Ebelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği. 04. Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Fatma Nur ÇAPAR ın Transkriptinden Muaf Olduğu Halde Sehven Seçtiği Dersin Silinmesi Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Elif YILDIRIM, Meryem İŞLER, Ümmügülsüm BARUT ve Dudu AKSOY un Farabi Ekle-Sil Formu Eğitim-Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Saim ATAŞ İntibaklarına Ek. 07. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör.Fahriye PAZARCIKCI nın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesinin İptali. 08. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör.Hatice AĞRALI nın Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesinin İptali. 09. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Tuğçe KAPLAN ın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesinin İptali. 10. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Kübra YILMAZ ın İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesine 39.Madde Görevlendirilmesinin İptali. 11. Fakültemiz Ebelik Bölümü Öğretim Elemanları Doç.Dr. Şükran ÖZKAHRAMAN KOÇ ve Öğr.Gör.Dr. Serpil ÖZBAŞ ın TÜBİTAK Programı Kapsamında Proje Görevlendirmesi.

14 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Sıddıka ERSOY un Görev Süresi. 02. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Kamuran CERİT in Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 03. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 04. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi nden Ders Alan Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-Öğretim Yılında DGS ile Gelen ve Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler. 06. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencisi Mahmoud BARKAWİ nin Ders Notu Yükseltme Amaçlı Daha Önce Almış Olduğu Yaşlılarda Fizyoterapi ve Mesleki İngilizce I Derslerini Alma İsteği 07. Ders Çakışması Nedeni İle Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Hemşirelik Bölümü I. ve II. Öğretimden Ders Alma İstekleri Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Ders Kaydı Yapmayan Hemşirelik Bölümü Son Sınıf Öğrencisi Ömer Faruk ELMA nın Mazeretli Kayıt Yaptırma Talebi. 09. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Yrd.Doç.Dr. Hatice YAKUT un Görevlendirme Talebi

15 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Aslı YİĞİT in Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Aslı YİĞİT in Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 35.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 03. Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr.Işıl KALAYCI nın Yurtiçi Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Saim ATAŞ ın İntibak Düzeltmesi Eğitim-Öğretim Yılı İçin Kurumlar Arası Yatay Geçişle Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Büşra ŞEN, Ayşe Betül KAHRAMAN ve Fatma AYKUT un İntibaklarına Ek. 06. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi. 07. Ders Çakışması Nedeni İle Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerinin Ebelik ve Hemşirelik Bölümlerinden Ders Alma İstekleri. 08. II.Öğretimde Görev Alacak İdari Personel.

16 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Dicle Üniversitesinden Ders Alan Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları. 02. Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenciler Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler. 04. Ebelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Ders Muafiyetleri. 05. Ders Çakışması Nedeni İle Ebelik Bölümü Öğrencilerinin Hemşirelik Bölümü I. ve II.Öğretimden Ders Alma İstekleri Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Mazeretli Kayıt Yaptıracak Öğrenciler. 08. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice BAYGUT un Gazi 09. Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 10. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice BAYGUT un Gazi 11. Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 35.Madde Gereği Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Ayşe DAĞLI, Rana EROL, Ceren ALTUNTAŞ ve Berhan ARSLAN ın Öğrenim Protokolleri Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Dışarıdan Ücretli Öğretim Elemanı Ders Görevlendirmesine Ek.

17 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Araştırma Görevlisi Alımı İçin Ön Değerlendirme ve Sınav Jürisinin Belirlenmesi. 02. Kayıt Sildirmek İsteyen Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi. 03. Hasan Kalyoncu Üniversitesinden Gelen Fakültemiz Öğrencisine Ait Yaz Okulu Notu Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler Eğitim-öğretim Güz Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Tek Ders Sınav Sonucu. 07. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice BAYGUT un Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenci Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Mezun Durumundaki Öğrenci Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kesin Kayıt Yaptıran Kurumlararası Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin İntibakları Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kesin Kayıt Yaptıran Yurt Dışından Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin İntibakları.

18 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Yaz Okuluna Başka Üniversitelerde Katılan Öğrencilerimizin Yaz Okulu Sonu Tek Ders Sınav Tarihinin Belirlenmesi. 02. Bozok Üniversitesinden Gelen Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-öğretim Güz Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği. 04. Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr.Sıdıka ERSOY un Yurtiçi Görevlendirmesi ve Ders Telafisi. 05.Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice AĞRALI nın Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 06. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Tuğçe KAPLAN ın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 07. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Kübra YILMAZ ın İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesine 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 08. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Arzu TAT ÇATAL ın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenci Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik II.Öğretime Gidecek Olan Farabi Değişim Öğrencisi Melis Nazlıcan TAŞKAN ın Öğrenim Protokolü.

19 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Aslı YİĞİT in Yurtdışı Görevlendirmesi. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice BAYGUT un Yurtdışı Görevlendirmesi. 03. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Hatice YAKUT un Yurtiçi Görevlendirmesi. 04. Kayıt Sildirmek İsteyen Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri. 05. Dumlupınar ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitelerinden Gelen Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin İntibakları Eğitim-Öğretim Yılı İçin Yurtdışından (Suriye) Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencinin İntibakı Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokuluna Gidecek Olan Farabi Değişim Öğrencisi Nursel DALMAZ ın Öğrenim Protokolü Eğitim-Öğretim Güz ve Bahar Yarıyılları İçin Erasmus Kapsamında Panstwowa Wyzsza Szkola Zawodowa im.stanislawa Staszica w Pile-Polanya ya Gidecek Olan Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Hande AÇIKGÖZ ün Öğrenim Protokolü. 10. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Fahriye PAZARCIKCI nın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi.

20 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ÖYP Araştırma Görevlileri Mert USTA, Menekşe ŞAFAK ve Zülal YILMAZ ın Görev Süreleri.

21

22 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Öğretim Görevlisi Tuba İNCE PARPUCU ve Araştırma Görevlisi Mesut ERGAN ın Görev Süreleri. 03. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Mezun Durumdaki Öğrencileri Eğitim Öğretim Yaz Okulu Mazeret Sınav Notları. 06. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Merve GÖKTEN ve Selma ŞİMŞEK in Erasmus Kapsamında Polonya dan Almış Olduğu Ders Notlarının Dönüşümü Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatlarının Değerlendirilmesi Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kurumlararası ve Yurt Dışından Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatları. 09. Hasan Kalyoncu Üniversitesinden Gelen Yaz Okulu Notları Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Dışarıdan Ücretli Öğretim Elemanı (Emekli) Ders Görevlendirmesi İzni

23 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir önceki kararların imzası Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Mazeret Sınavına Girecek Öğrenci. 03. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi. 04. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elemanı Öğretim Görevlisi Emine AŞIK CANBAZ ın Görev Süresi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Ders Görevlendirmeleri Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Üniversite Ortak Seçmeli Derslerin Ders Görevlendirmeleri ve Öğrenci Kontenjanları.

24 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir önceki kararların imzası. 01. Kayıt Sildirmek İsteyen Fakültemiz Ebelik, Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencileri. 02. Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Gamze ÇALLI nın Erasmus Kapsamında Polonya dan Almış Olduğu Ders Notlarının Dönüşümü Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümüne Ders Görevlendirmesi.

25 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir önceki kararların imzası. 09. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümüne Ders Görevlendirmesi. 11. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Vedat DALGIÇ ın Erasmus Kapsamında Polonya dan Almış Olduğu Ders Notlarının Dönüşümü Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumdaki Öğrenci. 13. Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden Mersin Üniversitesi ne Gidecek Olan Farabi Değişim Öğrencisi Elif YILDIRIM ın Öğrenim Protokolü.

26 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavı Sonunda Hemşirelik Bölümünde Mezun Durumdaki Öğrenci. 02. Kayıt Sildirmek İsteyen Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi. 03. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Cem ÇETİN in 37. Maddeye Göre Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Özel Öğrenciler.

27 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde Mezun Durumdaki Öğrenciler.

28 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Mazeretli Kayıt Yaptırmak İsteyen Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavına Giren Öğrencinin Notu Eğitim Öğretim Güz Dönemi Başı İtibariyle %10 a Giren Öğrenciler.

29 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğretim Görevlisi Halime HACIHİMMETOĞLU nun Görev Süresi. 02. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Ebelik Bölümü Öğrencileri. 03. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencileri. 04. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri. 05. Tek Ders Sınav Tarihi ve Yerinin Belirlenmesi ve Sınava Girecek Öğrenci Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavına Giren Öğrencilerin Notları Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemizde Yaz Okulu Kapsamında Açılması Kesinleşen Dersler ve Ders Görevlendirmeleri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Özel Öğrenciler.

30 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler ve Tek Ders Sınav Tarihi. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Gelen Farabi Değişim Öğrencileri Fatma GÜZEL,Kübra BOZDAĞ ve Fatma UĞURLU nun Öğrenim Protokolleri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavı Sonunda Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Reahbilitasyon Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler. 04. Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ne Giden Farabi Değişim Öğrencileri Dudu AKSOY, Meryem İŞLER ve Ümmügülsüm BARUT un Öğrenim Protokolleri. 05. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencileri.

31 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenci. 03. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Çetin ÇAM ın Özel Öğrenci Statüsünde Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokuluna Geçme İsteği Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavı Sonunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler.

32 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Arş.Gör.Kamuran CERİT in 2547 Sayılı Kanunun 33/a Maddesine Göre Atanması. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 03. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Farabi Değişim Öğrencisi Olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ne Giden Şule SERT in Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Aldığı Notları Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler.

33 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon BölümüMezun Durumundaki Öğrenciler. 03. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Öğrenciler. 04. Yrd.Doç.Dr.Nurgül ŞENOL un Yurtdışı Görevlendirmesi. 05. Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Tangül AYTUR ÖZEN in Yurtiçi Görevlendirmesi. 06. Hemşirelik Bölümü Öğretim Arş.Gör.Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi.

34 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Uzman Yurdagül ŞAHİN in Görev Süresi. 02. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr.Gör.Sıddıka ERSOY un Görev Süresi. 03. Fakültemizde Görev Yapan Öğretim Elemanı Uzman Serdağ DAĞLI nın Görev Süresi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Ebelik Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler.

35 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Araştırma Görevlisi Alımı İçin Ön Değerlendirme ve Sınav Jürisinin Belirlenmesi.

36 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanları Arş.Gör. Günferah ŞAHİN ve Arş.Gör. Hatice AĞRALI nın Görev Süreleri Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Tuğba HURMAN a Yeniden Diploma Verilmesi.

37 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Esin ÇETİNKAYA USLUSOY un Muğla ya Yurt İçi Görevlendirilmesi. 02.Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğr.Gör.Dr.Işıl KALAYCI nın KIRŞEHİR e Görevlendirilmesi ve Ders Telafisi

38 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ferdi BAŞKURT un Ders Telafisi 02. Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Ömer Emre GÖKSU nun İntibakına Ek.

39 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Fatih KARATAŞLI nın Görev Süresinin Uzatılması. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Erasmus Öğrencisi Gamze ÇALLI nın Değişen Öğrenim Protokolü. 03. Fakültemiz Fiz. ve Reh. Bölümü Erasmus Öğrencileri Merve GÖKTEN ve Selma ŞİMŞEK in Değişen Öğrenim Protokolü Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Arasınav Mazeret Sınavına Girecek Öğrenciler T.C.

40 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Büşra YILMAZ ın İstanbul Üniversitesi Florence Nigtingale Hemşirelik Fakültesi ne 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Ahmed İsmail İSMAİL in Not Düzeltme Formu. 03. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Farabi Değişim Öğrencisi Olarak Gelen Büşra DEMİRALAY, Asiye Gizem UĞUR ve Fatma ATEŞ in Öğrenim Protokolleri. 04. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü ne Eğitim Öğretim Yılında Yatay Geçiş İle Gelen Zübeyde GÜNDER ve Ferhan BARCIN ın Ders Muafiyetlerine Ek. T.C.

41 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Fadime Gamze TEKİN in Akdeniz Üniversitesine 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi. 02. Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Fadime Gamze TEKİN in Akdeniz Üniversitesine 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirilmesi Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Şule SERT in Farabi Öğrenim Protokolü Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Sümeyye Muhsine GÖNEL in Farabi Ekle-Sil Formu.

42 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Hemşirelik Bölümü Araş.Gör.Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi. 02. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Kübra YILMAZ ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Marmara Üniversitesi ne Görevlendirilmesi 03. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Fatma YENER in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Marmara Üniversitesi ne Görevlendirilmesi Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Şeyma ERTEM in II.Öğretimden I.Öğretime Geçme İsteği Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Seher ÖZBEK in Ders Alma Talebi

43 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Arzu TAT ÇATAL ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi. 02. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Marmara Üniversitesi ne Görevlendirilmesi 03. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş.Gör. Aslı YİĞİT in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçişle Gelen Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Cihad SEMEN nin İntibakına Ek.

44 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir önceki kararların imzası. 01.Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinden Emrah GÖKSU ve Berivan MALGİR in İntibak 02. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencisi Sedat ULUĞ un Ders Yükseltme Amaçlı Daha Önce Muaf Olduğu Patoloji Dersini Alma İsteği Eğitim-Öğretim Yılında Erasmus Kapsamında Açılacak Dersler ve Görevlendirmeler Güz Yarıyılında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden Mezun Durumundaki Öğrenci 05. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Farabi Değişim Öğrencisi Olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ne Giden Şule SERT in Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Aldığı Notları. 06. Ders Çakışması Nedeni İle İstediği Sınıftan Ders Almak İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirmelerinde Değişiklik ve Ek. 08. Hemşirelik Bölümü Öğr.Gör. Dr. Tangül AYTUR ÖZEN in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi.

45 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Tek Ders Sınavına Katılan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisinin Notu. 02. Ders Çakışması Nedeni İle I.Öğretim Öğrencilerinin II.Öğretimden veya II.Öğretim Öğrencilerinin I.Öğretimden Ders Almak İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri. 03. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör.Fatih KARATAŞLI nın Görev Süresi. 04. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör.Büşra YILMAZ ın Görev Süresi. 05. Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Sema SOYSAL ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirmeleri Değişikliği ve Ek Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Gamze ÇALLI nın Yenilenen Öğrenim Protokolü.

46 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Sonunda Mezun Durumundaki Öğrenciler. 02. Kayıt Sildirmek İsteyen Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı İçin Mazeretli Kayıt Yaptıracak Öğrenciler. 04. Hemşirelik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Ders Muafiyetleri Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler. 06. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün Not Düzeltme Formu Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Ders Görevlendirmeleri Değişikliği ve Ek. 08. Hemşirelik Bölümü Nolu Öğrencisi Sibel CEYLAN ın İntibakına Ek. 09. Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Açılmayan Seçmeli Ders Yerine Başka Seçmeli Ders Alma Talepleri.

47 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Tek Ders Sınav Tarihi ve Yerinin Belirlenmesi Eğitim-Öğretim Bahar Dönemi Başı İtibariyle %10 a Giren Öğrenciler Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler. 04. Ebelik Bölümü Öğrencisi Sevilay KILIÇ a Yeniden Diploma Verilmesi. 05. Hemşirelik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün Not Düzeltme Formları Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı İçin Fakültemizden Spor Bilimleri Fakültesine Ders Görevlendirmesi. 07. Hemşirelik Bölümüne Yardımcı Doçent Ataması. 08. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Hatice AĞRALI nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesine Göre Hacettepe Üniversitesine Görevlendirilmesi. 09. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Menekşe ŞAFAK a Kurs Katılım Bedelinin ÖYP Bütçesinden Ödenmesi.

48 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Sonunda Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı İçin Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirmelerine Ek Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçişle Gelen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Mehmet YETGİN in İntibakına Ek Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Vedat DALGIÇ ın Öğrenim Protokolü. 06. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Fatma AYKUT un Özel Öğrenci Statüsünde Batman Üniversitesine Geçme İsteği. 07. Hemşirelik Bölümünden Kaldırılan İntörnlük II Dersine Kalan Öğrenciler İçin Ders Görevlendirmesi. 08. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Nurgül ŞENOL un Görev Süresi.

49 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Öğretim Elemanı Arş.Gör.Fatih KARATAŞLI Hakkında Yapılan Soruşturma Raporunun Görüşülmesi. 02. Öğretim Üyesi Alımı İçin Yabancı Dil ve Bilim Sınav Jürisi Oluşturulması Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı İçin Fakültemizden Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı İçin Fakültemizden Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı İçin Fakültemizden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Ders Görevlendirmesi.

50 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Yılı İçin Fakültemiz Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu Oluşturulması.

51 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Şengül ŞİŞE nin Görev Süresi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Ders Görevlendirmeleri Eğitim-Öğretim Yılında Kapatılan Üniversitelerden Fakültemize Özel Öğrenci Statüsünde Gelen Fadime ÇETİN in Muafiyetine Ek Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Gamze ÇALLI nın Öğrenim Protokolü Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Üniversite Ortak Seçmeli Derslerin Ders Görevlendirmeleri ve Öğrenci Kontenjanları.

52 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Doğum ve Kadın Sağlığı Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 03. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 04. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 05. Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme Bilimleri Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 06. Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme Bilimleri Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 07. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Musa ÇANKAYA ya Yeniden Diploma Verilmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Merve GÖKTEN ve Selma ŞİMŞEK in Öğrenim Protokolleri.

53 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Araştırma Görevlisi Alımı İçin Ön Değerlendirme ve Sınav Jürisinin Belirlenmesi. 02. Araştırma Görevlisi Alımında Ön Değerlendirme ve Sınav Jürisi İçin Başka Üniversitelerden Fakültemize Gelen Öğretim Üyelerine Yolluk ve Yevmiye Ödenmesi. 03. Ders Çakışması Nedeni İle I.Öğretim Öğrencilerinin II.Öğretimden veya II.Öğretim Öğrencilerinin I.Öğretimden Ders Almak İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri.

54 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Araştırma Görevlisi Alımı İçin Ön Değerlendirme ve Sınav Jürisinin Belirlenmesi

55 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı için Fakültemizden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Ders Görevlendirmesi.

56 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize Dikey Geçişle Gelen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Berivan MALGİR in İntibakı Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Ebelik Bölümü Ders Görevlendirmelerine Ek Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler Eğitim - Öğretim Yılında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Farabi Kapsamında Gelen Halime Nur BIÇAKCI nın Öğrenim Protokolü Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Arasınavlarına Mazeretli Girecek Öğrenciler. 06. Ebelik Bölümü Öğretim Elemanlarının Görev Süresi. 07. Ders Çakışması Nedeni İle I.Öğretim Öğrencilerinin II.Öğretimden veya II.Öğretim Öğrencilerinin I.Öğretimden Ders Almak İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri.

57 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Ders Çakışması Nedeni İle I.Öğretim Öğrencilerinin II.Öğretimden veya II.Öğretim Öğrencilerinin I.Öğretimden Ders Almak İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonunda Mezun Öğrenciler Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatı Kabul Edilerek Kesin Kayıt Yaptıran Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Lütfi KAZAK ın İntibakına Ek. 04. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Farabi Değişim Öğrencisi Olarak Gelen Fatma ATEŞ, Asiye Gizem UĞUR ve Büşra DEMİRALAY ın Değişen Öğrenim Protokolleri. 05. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elemanlarının Görev Süresi. 06. Fakültemiz Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ayşe YİĞİT Hakkında Yapılan Soruşturma Raporunun Görüşülmesi. 07. Fakültemiz Öğretim Elemanı Öğr.Gör.Emine BEYDİLLİ Hakkında Yapılan Soruşturma Raporunun Görüşülmesi. 08. Fakültemiz Öğretim Elemanı Arş.Gör.Kübra SONAT Hakkında Yapılan Soruşturma Raporunun Görüşülmesi. 09. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Reşit TAŞ ın Devam Ettiği Dersin Öğrenci Bilgi Sistemine İşlenmesi.

58 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayıs ı : Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr.Gör.Dr.Işıl KALAYCI nın Yurtiçi Görevlendirmesi. 02. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr.Gör.Sema SOYSAL ın Yurtiçi Görevlendirmesi ve Ders Telafisi Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize Dikey Geçişle Gelen Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Hümeyra BAŞPINAR ın İntibakına Ek Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler.

59 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçişle Gelen Hemşirelik İle Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerinin İntibakları Eğitim-Öğretim Yılında ÖSYM Tarafından Yerleştirilen ve Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Kayıt Yaptıran Betül YAĞCI nın Muafiyeti Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatı Kabul Edilerek Kesin Kayıt Yaptıran Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Lütfi KAZAK ın İntibakına Ek. 04. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Büşra YILMAZ ın Özel Öğrenci Statüsünde Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine Geçme İsteği. 05. Ders Çakışması Nedeni İle I.Öğretim Öğrencilerinin II.Öğretimden veya II.Öğretim Öğrencilerinin I.Öğretimden Ders Almak İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler. 07. Ebelik Bölümü Öğrencilerinin İngilizce III Dersinden Muaf Sayılmaları.

60 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayıs ı : Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatı Kabul Edilerek Kesin Kayıt Yaptıran Hemşirelik Bölümü Öğrencisi İbrahim Halil DURMAZ ın İntibakına Ek Eğitim-Öğretim Yılında Kapatılan Üniversitelerden ÖSYM Tarafından Yerleştirilen ve Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Kayıt Yaptıran Ahmet UZÇİRÇİ nin İntibakı Eğitim-Öğretim Yılında ÖSYM Tarafından Yerleştirilen ve Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Kayıt Yaptıran Bayram ÇALIŞKAN ın Muafiyeti Eğitim-Öğretim Yılında ÖSYM Tarafından Yerleştirilen ve Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Kayıt Yaptıran Muhammet BÜYÜKGÜLER in Muafiyetine Ek Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Ebelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği. 06. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Marmara Üniversitesine Görevlendirilmesi. 07. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Defne DİZLEK in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Akdeniz Üniversitesine Görevlendirilmesi. 08. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Zeynep KİSECİK ŞENGÜL ün 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Gazi Üniversitesine Görevlendirilmesi. 09. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Zehra KAYA nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre İstanbul Üniversitesine Görevlendirilmesi. 10. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Büşra YILMAZ ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre İstanbul Üniversitesine Görevlendirilmesi. 11. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Ayyüce Tuba KULAKSIZ ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Selçuk Üniversitesine Görevlendirilmesi. 12. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Mukaddes BAŞKAYA nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesine Görevlendirilmesi. 13. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Fadime Gamze TEKİN in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Akdeniz Üniversitesine Görevlendirilmesi. 14. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Ayyüce Tuba KULAKSIZ ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Selçuk Üniversitesine Görevlendirilmesi. 15. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Mukaddes BAŞKAYA nın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesine Görevlendirilmesi. 16. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Büşra YILMAZ ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre İstanbul Üniversitesine Görevlendirilmesi. 17. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Zehra KAYA nın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre İstanbul Üniversitesine Görevlendirilmesi. 18. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Zeynep KİSECİK ŞENGÜL ün 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Gazi Üniversitesine Görevlendirilmesi. 19. Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Defne DİZLEK in 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Akdeniz Üniversitesine Görevlendirilmesi. 20. Ebelik Bölümü Öğretim Elemanlarının Görev Süresi. 21. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi. 22. Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Esin ÇETİNKAYA USLUSOY un Yurtiçi Görevlendirmesi ve Ders Telafisi. T.C.

61 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatı Kabul Edilerek Kesin Kayıt Yaptıran Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Songül SEZGİN in İntibakına Ek Eğitim-Öğretim Yılında ÖSYM Tarafından Yerleştirilen ve Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Kayıt Yaptıran Muhammet BÜYÜKGÜLER in Muafiyeti Eğitim-Öğretim Yılında Kapatılan Üniversitelerden Fakültemize Özel Öğrenci Statüsünde Kayıt Yaptıran Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Halil Atakan KARLİ nin İntibakına Ek Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemiz Hemşirelik 2.Öğretime Yatay Geçiş Müracaatı Kabul Edilerek Kesin Kayıt Yaptıran Nihal AKKUZU nun İntibakına Ek. 05. II.Öğretimde Görevlendirilen İdari Personel Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonunda Mezun Öğrenciler. 07. Kayseri Erciyes Üniversitesine 35.Maddeye Göre Giden Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Ayşe AYDINLI nın Geri Çağrılması.

62 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Yılında Kapatılan Üniversitelerden ÖSYM Tarafından Yerleştirilen ve Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Kayıt Yaptıran Öğrencilerin ( Neslihan KÜÇÜKATALAY ve Behiye ELÇİ ) ile Hemşirelik Bölümü Öğrencisinin ( Reyhan KARABOĞA ) İntibakları Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatı Kabul Edilerek Kesin Kayıt Yaptıran Öğrenci ( Selim KARAKAYA )nın İntibakına Ek Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kurumlararası ve Yurt Dışından Fakültemize Yatay Geçiş Yaparak Kesin Kayıt Yaptıran Öğrenci ( Emre AYDIN ) ın İntibakına Ek. 04. Ders Çakışması Nedeni İle I.Öğretim Öğrencilerinin II.Öğretimden veya II.Öğretim Öğrencilerinin I.Öğretimden Ders Almak İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri. 05. Fakültemizden Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenciler. 06. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Esra BALKIR ın Özel Öğrenci Statüsünde Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine Geçme İsteği. 07. Ebelik Bölümü Öğretim Elemanlarının Görev Süresi. 08. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr.Gör.Dr.Tangül AYTUR ÖZEN in Görev Süresi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirmelerine Ek.

63 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Yılında Kapatılan Üniversitelerden Fakültemize Özel Öğrenci Statüsünde Müracaat Eden Öğrencilerin Durumları ve İntibakları Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Fakültemizden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirmelerine Ek. 04. Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Sema SOYSAL ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi. 05. Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr.Tangül AYTUR ÖZEN in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi. 06. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Nilgün GÜRBÜZ ın Yurtiçi Görevlendirmesi.

64 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatı Kabul Edilerek Kesin Kayıt Yaptıran Öğrencilerin İntibakları Eğitim-Öğretim Yılı Dışarıda Yaz Okuluna Katılan Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimizin Almış Olduğu Notlar Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ebelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler Yaz Okulu Sonunda Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Yılı Ebelik, Fiz. ve Reh. Bölümleri Ders Muafiyetleri 07. Ebelik Bölümünde Dersleri Çakışan Öğrencilerin Hemşirelik II.Öğretimden Ders Alma Talepleri 08. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Mustafa Kemal Üniversitesinden Yaz Okuluna Gelen Öğrencinin Not Düzeltme Formu.

65 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim Öğretim Yılında Özel Öğrenci Olarak Necmettin Erbakan Üniversitesine Geçmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi (Mevlana Üni.Gelen) Huriye ALTINTAŞ ın Talebi Eğitim - Öğretim Yılında Giresun Üniversitesinden Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Farabi Kapsamında Gelecek Olan Merve ERDOĞAN ın Öğrenim Protokolü Eğitim - Öğretim Yılında Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Farabi Kapsamında Gidecek Olan Şule SERT in Öğrenim Protokolü Güz Yarıyılı Mazeretli Kayıt Yenilemek İsteyen Öğrenciler Eğitim-Öğretim Yılı Dışarıda Yaz Okuluna Katılan Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimizin Almış Olduğu Notlar Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirme İptali. 08. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanlarının Görev Süreleri.

66 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatlarının Değerlendirilmesi Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kurumlararası ve Yurt Dışından Fakültemize Yatay Geçiş Yaparak Kesin Kayıt Yaptıran Öğrencilerin İntibakları Eğitim-Öğretim Yılı Dışarıda Yaz Okuluna Katılan Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimizin Almış Olduğu Notlar. 04. Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler.

67 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Yılı Dışarıda Yaz Okuluna Katılan Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimizin Almış Olduğu Notlar Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Yılı İçin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Kurumlararası Yatay Geçiş Müracaatlarının Tekrar Değerlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonunda Mezun Öğrenciler Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılından İtibaren Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Gelecek Olan Özel Öğrenci Ercan ÇELEBİ nin Fakültemizde Alacağı Dersler.

68 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Şengül ŞİŞE Hakkında Yapılan Soruşturma Raporunun Görüşülmesi. 02. Fakültemiz Öğretim Elemanı Arş.Gör.. Züleyha AYKUT Hakkında Yapılan Soruşturma Raporunun Görüşülmesi Eğitim-Öğretim Yılı Dışarıdan Yaz Okuluna Katılan Hemşirelik Bölümü Öğrencimizin Almış Olduğu Notlar Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Sonunda Tek Ders Sınavına Katılan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisinin Notu

69 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Tek Ders Sınav Tarihi ve Yerinin Belirlenmesi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Fakültemizden Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ne Ders Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler Eğitim-Öğretim Yılı Dışarıdan Yaz Okuluna Katılan Öğrencilerin Almış Olduğu Notlar.

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 23.10.2018 Toplantı Sayısı : 353 00. Bir Önceki Kararların İmzası. 01. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçiş İle Fakültemize Kayıt Yaptıran Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Züleyha

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 08.07.2015 Toplantı Sayısı : 204 01. Fakültemizden Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenci. 02. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Öğrenciler. 03. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 08.07.2015 Toplantı Sayısı : 204 01. Fakültemizden Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenci. 02. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Öğrenciler. 03. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :06/02/2014 Perşembe Toplantı Sayısı :453 01-Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Erdal DİKMEN in Amerika ya 02-Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Önder ŞİMŞEK in Üniversitemize

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 22/01/2015 Perşembe Toplantı Sayısı : 515 01-Sema ÇETİNKAYA nın Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında Coğrafya Bölümü Beşeri ve İktisadi Coğrafya Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI 25.09.2018 303 10 1- Özel Öğrenci Yasincan ÇELİK in kayıt sildirme talebinin 2- Erasmus Öğrencisi Büşra KOÇYİĞİT in not dönüşümünün 3- Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi Ünsal ALTUĞ un kaydının silinmesinin

Detaylı

1- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyetlerinin Uygunluğuna, 2- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Not Düzeltmelerinin Uygunluğuna,

1- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyetlerinin Uygunluğuna, 2- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Not Düzeltmelerinin Uygunluğuna, 19.06.2018 291 03 1- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyetlerinin 2- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Not Düzeltmelerinin 3- Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat AKTEN in Yurtiçi Görevlendirilmesinin

Detaylı

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI S. N. ADI SOYADI ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE BÖLÜM 1 OĞUZCAN EREN FATİH ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Tıp (Burslu) 2 ÖMER ÖZ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Tıp

Detaylı

Geldiği Üniversite Öğrenci Numarası. Yerleştirme Puan Türü. 2 Sakarya Üniversitesi TM-3 375, ,79855

Geldiği Üniversite Öğrenci Numarası. Yerleştirme Puan Türü. 2 Sakarya Üniversitesi TM-3 375, ,79855 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ 2016-2017 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ RME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Geldiği Üniversite Geldiği Üniversite

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 24.02.2014 102 01-16 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof.Dr. Menderes COŞKUN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.05.2017 301 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeler

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeler 30.05.2018 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeler 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :06/12/2013 Cuma Toplantı Sayısı :441 Toplantı Saati :11:00 01-Editörlüğünü Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa MERDAN ın yaptığı Solid State Electronic Devices adlı kitabın

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :26/06/2014 Perşembe Toplantı Sayısı :477 01-Matematik Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Osman PALANCI nın yurtdışına (Hollanda) 02-2013-2014 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı arasınav, final

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 23.06.2017 18 112-127 2017/112 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 23.06.2017 tarihinde saat

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

DEKANLIK. Dekan Prof. Dr.Yılmaz BÜLBÜL 0(462) Dekan Yardımcısı Doç. Dr.Sevilay HİNTİSTAN 0(462)

DEKANLIK. Dekan Prof. Dr.Yılmaz BÜLBÜL 0(462) Dekan Yardımcısı Doç. Dr.Sevilay HİNTİSTAN 0(462) Adres : Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Üniversite Mah. Farabi Cad. No:88 61080 TRABZON Telefon : 0 (462) 230 04 76 / 0(462) 377 88 63 Faks : 0 (462) 230 04 75 E-Posta : sbf@ktu.edu.tr

Detaylı

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı.

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı. Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Dekan V. Prof.Dr.Nermin KILIÇ başkanlığında toplandı. Gerekli çoğunluğun olduğu anlaşıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NO: 2017/16 17/01/2017 tarihinde

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 13.08.2015 Toplantı Sayısı: 32 Sayın Yönetim Kurulu Üyelerine, Fakülte Yönetim Kurulu 13.08.2015 Perşembe günü,

Detaylı

ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ı

ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ı A - 305 1 171036001 BETÜL YILDIZ Meslek YükUygulamalı İngilizce ve Çevirmenl 2 171036002 FATMA BALKIÇ Meslek YükUygulamalı İngilizce ve Çevirmenl 3 171036003 UĞUR KELEŞ Meslek YükUygulamalı İngilizce ve

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ YERLEŞTİRME SONUÇLARI 07-08 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ YERLEŞTİRME SONUÇLARI Tuğba YURTÇU ŞENÇOĞUR Emine Nur YAVUZ Böl. Ö.Türü İntibak Geldiği Taban Ebelik Anadolu 97.87000 UYGUN

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ 2019-2020 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ SIRA NO AD SOYAD ENSTİTÜ/FAKÜLTE/Y. O/M.Y.O 1 Fatıma Yıldız Sağlık Bilimleri Fak.

Detaylı

HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK HUKUK HUKUK

HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK HUKUK HUKUK Fakülte: Bölüm:, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) Başvuru Tipi: Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjan Tipi: Yurtiçi Kontenjan: 4 Sınıf: 3. Sınıf Sira TC Ad Soyad Universite Fakülte Program Agno TabanPuan

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

DERECESİ 4 Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunu Olmak ve İlgili Alanda Yüksek Lisans veya Doktora Yapıyor Olmak

DERECESİ 4 Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunu Olmak ve İlgili Alanda Yüksek Lisans veya Doktora Yapıyor Olmak BESLENME VE DİYETETİK BESLENME BİLİMLERİ Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunu Olmak ve İlgili Alanda Yüksek Lisans veya Doktora Yapıyor Olmak Sıra No Adı Soyadı Ales Puanı Puanı + 1 Aslı YİĞİT 76,49346

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 25.12.2017 Toplantı Sayısı : 73 01. 2018 Yılı Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kontenjanları. 02. Fakültemizin Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonlarındaki Değişiklikler.

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK YIL AÇILIŞ PROGRAMI. 24 Eylül 2018

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK YIL AÇILIŞ PROGRAMI. 24 Eylül 2018 Değerli Öğrencimiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Açılış Programımız 24 Eylül 2018 Pazartesi günü İstanbul Florence Nightingale Hastanesi 1. Kat Konferans salonunda ekteki saatte Abide-i Hürriyet

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :11/07/2013 Perşembe Toplantı Sayısı : 416 01-Matematik Bölümü öğretim görevlisi Dr. Cüneyt TOYGANÖZÜ ve öğretim elemanı Arş.Gör. Zeynep Hande TOYGANÖZÜ nün Bosna Hersek e görevlendirilmeleri.

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.08.2016 28 08 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

TARİH BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ)

TARİH BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) TARİH BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Sıralam a Adı Soyadı Üniversite Fakülte Fakült e Türü Mezun olduğu Program GNO Öğrenim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 13.02.2015 Toplantı Saati : 10:00 Toplantı No : 2015/06 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ 1. Anabilim Dalı Başkanlıklarından gelen

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 03.10.2018 Toplantı Sayısı : 79 01. Fakülte Kurulu Üyeliğine (Profesör Temsilcisi) Seçimi. 02. Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliğine (Profesör Temsilcisi) Seçimi. 03. Fakülte Kurulu Üyeliğine

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ VE BAHAR YARIYILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ ASIL-YEDEK LİSTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ VE BAHAR YARIYILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ ASIL-YEDEK LİSTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ VE BAHAR YARIYILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ASIL-YEDEK LİSTESİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU T 1 Sibel KAYA Okul Öncesi Öğretmenliği 130301046 3 GÜZ+BAHAR 3,39 ASIL 2

Detaylı

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 01.06.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri G Ü N D E M: 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.

Detaylı

T.C MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ TABLOSU (KURUMLARARASI)

T.C MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ TABLOSU (KURUMLARARASI) NOT : KAYIT TARİHİ 13 EYLÜL 2013 CUMA GÜNÜDÜR. T.C BÖLÜM/PROGRAM :İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMINA

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 18/06/2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/17 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 18/06/2014 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.

Detaylı

14 Nurdan Karakaya Y-MF-3 puan türü belge yok Sağ.bil Fak ÖSYM Hemşirelik Normal Öğretim Y-MF3 Türü Taban Puan: 314.

14 Nurdan Karakaya Y-MF-3 puan türü belge yok Sağ.bil Fak ÖSYM Hemşirelik Normal Öğretim Y-MF3 Türü Taban Puan: 314. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MALATYA SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK (NORMAL ÖĞRETİM) BÖLÜMÜ ÖSYM PUANINA GÖRE Öğrenci Adı Soyadı OSYM (Y-MF3) 1 Seval DAĞCI 375.25263 Yatay Geçişi Uygun 2 Osman ÇİFTEL

Detaylı

SAĞLIK/SAĞLIK HİZMETLERİ BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4.

SAĞLIK/SAĞLIK HİZMETLERİ BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. SAĞLIK/SAĞLIK HİZMETLERİ BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Sıralam a Adı Soyadı Üniversite Fakülte Fakülte Türü Mezun olduğu

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 05.12.2017 334 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

vize1 vize2 vize3 vize4 vize5 vize6 vize7 ortalama arapca 85.7 krnort kuran 14.3 vize sonuc vizeyüzde sarf nahiv semanur 52 74 56 66 72 48 60

vize1 vize2 vize3 vize4 vize5 vize6 vize7 ortalama arapca 85.7 krnort kuran 14.3 vize sonuc vizeyüzde sarf nahiv semanur 52 74 56 66 72 48 60 vize1 vize2 vize3 vize4 vize5 vize6 vize7 ortalama arapca 85.7 krnort kuran 14.3 vize sonuc vizeyüzde sarf nahiv semanur 52 74 56 66 72 48 60 61,14285714 52,39942857 70 10,01 62,40942857 24,96377143 60

Detaylı

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI BİLGİSAYAR 2018-2019 EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ BAŞVURU LARI SIRA 1 SELÇUK OKUYUCU 2 ALİ ATAKAN AKMAN 3 ÖZGE SARIKAYA 4 5 6 MUHAMMET YUSUF PİROĞLU AHMET BATUHAN AVCIOĞLU ABDURRAHMAN ÖZKAN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI D A Ğ I T I M Üyesi bulunduğunuz Fakültemiz Yönetim Kurulu 27 Eylül 2017 Çarşamba günü saat: 14.00 te aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Katılımınız hususunda gereğini rica

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi hakkında görüşüldü.

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi hakkında görüşüldü. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 21 Şubat 2017 Toplantı Sayısı : 04 Karar:01 Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi hakkında görüşüldü. Çukurova Üniversitesi Meslek

Detaylı

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARIYA GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI KARAR:2018/26 Yükseköğretim Kurumlarında

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.09.2014 Toplantı No: 38 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

11 ŞUBAT TARİHİNDE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞLAYAN KURSİYERLERİN DERS MUAFİYET LİSTESİ

11 ŞUBAT TARİHİNDE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞLAYAN KURSİYERLERİN DERS MUAFİYET LİSTESİ SIRA NO ADI SOYADI BÖLÜMÜ MUAF OLDUĞU DERSLER 1 ABDULLAH GÜLSEVER FELSEFE MUAF DEĞİL 2 ABDULSAMET ŞENDİL İLAHİYAT 3 ABDURRAHMAN BADACI İLAHİYAT 4 AÇELYA PORTAKALDALI FELSEFE MUAF DEĞİL 5 6 AHMET FURKAN

Detaylı

İNGİLİZCE BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Edebiyat. Edebiyat.

İNGİLİZCE BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Edebiyat. Edebiyat. İNGİLİZCE BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Sıralama Adı Soyadı Üniversite Fakülte Fakülte Türü Mezun olduğu Program GNO Öğrenim

Detaylı

3,25 21,50 492,160 29,6716 Erciyes Üniversitesi 11 Pınar Beyhan 3,92 20,50 476,762 29,1876 Yeditepe Üniversitesi 12 Veysi Kanat

3,25 21,50 492,160 29,6716 Erciyes Üniversitesi 11 Pınar Beyhan 3,92 20,50 476,762 29,1876 Yeditepe Üniversitesi 12 Veysi Kanat Yurtiçi 2.sınıf yatay geçiş sıralaması İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Yatay Geçiş Sonuçları ASIL 1 İbrahim Sağlam 3,96 26,00 486,441 34,8244 Yeditepe Üniversitesi

Detaylı

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU 0.0.20 TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI İLANI 3.0.200 tarihli ve 263 (Değişik:RG-4/3/206-263) sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan

Detaylı

ALES PUANI YABANCI DİL ALES %60 1 HAZAL AKSOY 71,035 67,50 42,62 27,00 69,62 2 BURCU PEHLİVAN 80,924 52,50 48,55 21,00 69,55

ALES PUANI YABANCI DİL ALES %60 1 HAZAL AKSOY 71,035 67,50 42,62 27,00 69,62 2 BURCU PEHLİVAN 80,924 52,50 48,55 21,00 69,55 FAKÜLTE/YO/ENSTİTÜ BÖLÜMÜ KADRO UNVANI : GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ : RESİM : ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ADI SOYADI 1 HAZAL AKSOY 71,035 67,50 42,62 27,00 69,62 2 BURCU PEHLİVAN 80,924 52,50 48,55 21,00 69,55 GİRİŞ

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 30 Haziran 2015 Toplantı Sayısı : 10 Karar:1 "Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi"nin kurulması hakkında

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI 2016.04.01. Felsefe Bölüm Başkanlığının, Araştırma Görevlisi (ÖYP) Mehmet Şirin CAN ın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesine göre Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim

Detaylı

YGS 2 puanıyla 4 yıllık bölümler puan arası

YGS 2 puanıyla 4 yıllık bölümler puan arası YGS 2 puanıyla 4 yıllık bölümler 204-482 puan arası EN 1 Hayvansal Üretim AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN Sİ 204,5142 204,1765 872000 1201000 2 Beslenme ve Diyetetik ULUSLARARASI KIBRIS Sİ (KKTC-LEFKOŞA)(Ücretli) -

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 07.01.2016 ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI REKTÖRLÜK OKUTMAN (KADRO SAYISI 1) (DERECE 5) (İLAN NUMARASI: 1004392) (İngilizce Öğretmenliği veya İngiliz Dil Bilimi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SONUÇLARI

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SONUÇLARI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SONUÇLARI İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Detaylı

ALES PUANI KADRO ÜNVANI KAD. DER. Beslenme ve Diyetetik Bl Arş.Gör. 6 88, , Beslenme ve Diyetetik Bl Arş.Gör. 6 82, ,50000

ALES PUANI KADRO ÜNVANI KAD. DER. Beslenme ve Diyetetik Bl Arş.Gör. 6 88, , Beslenme ve Diyetetik Bl Arş.Gör. 6 82, ,50000 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ SU 1012303 NOLU İLAN ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU in 1 Buket GÖNEN Arş.Gör. 6 88,45327 73,75000 53,0719 6 29,5 82,57196 Uygun 2 Nefise BAYGELDİ Arş.Gör. 6 82,63279

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2016 Özel Yetenek Sınavı Sonuçları Başarı Sırası Kadın Aday Listesi

Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2016 Özel Yetenek Sınavı Sonuçları Başarı Sırası Kadın Aday Listesi 1. Asil 401 FATMAHANIM GÖKCE Kadın 326,41245 387,85 0 0 43,87 60,6937 185,4858 2. Asil 503 BUSE GÜL Kadın 277,90676 427,95 0 0 42,14 65,5523 184,9101 3. Asil 740 SUNA UÇAR Kadın 248,19332 428,4 1 0 45,31

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans

Detaylı

1 Zeynep CEYHAN İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Gazi Üniversitesi RET

1 Zeynep CEYHAN İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Gazi Üniversitesi RET NO ADI SOYADI FAKÜLTE BÖLÜMÜ GİTMEK İSTEDİĞİ ÜNİVERSİTE SONUÇ 1 Zeynep CEYHAN İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Gazi 2 Zeynep GÜLPINAR İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Erciyes 3 Arzu YILMAZ İktisadi

Detaylı

Sıra No Ad Soyad. Tercih Edilen Üniversite BAŞVURU UYGUNLUK DENETİMİ VE BAŞVURU SONUCU. Ortala ması. Bölüm. 1 Mikail Orhan

Sıra No Ad Soyad. Tercih Edilen Üniversite BAŞVURU UYGUNLUK DENETİMİ VE BAŞVURU SONUCU. Ortala ması. Bölüm. 1 Mikail Orhan Sıra No Ad Soyad 1 Mikail Orhan 2 emre can sarı Bölüm Türk Dili ve Edebiyatı 3 Eda Tertemiz Yiyecek ve İçecek ciliği 4 esma biz pdr Sınıf Not Ortala ması Tercih Edilen Üniversite 2 2,73 Adnan Menderes

Detaylı

Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yerleştirilmiştir.

Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yerleştirilmiştir. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (Güz Dönemi) YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Sıra No T.C Kimlik No Adı Soyadı Bölümü 1 40342397710 SELEN KARAYÜREK PRG. Yerleştirilme

Detaylı

TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ. Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı

TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ. Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı abdullah ADALI Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Abdullah Şahin Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINCA ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İÇİN 25.04

HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINCA ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İÇİN 25.04 HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINCA ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İÇİN 25.04.2018 TARİHİNDE YAPILAN B1 YABANCI DİL SINAV SONUÇLARI Puanı Adı Soyadı Öğrenci No 1 Devran

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ODYOLOJİ BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (KADRO SAYISI 2) (DERECE 7) (İLAN NUMARASI: 1012103 ) (ODYOLOJİ

Detaylı

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 28.08.2018 tarih ve 225357 sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 27.08.2018 tarih ve 224666 sayılı yazıları ile İnşaat

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ 2014 LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ 2014 LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ARDA KIRKAĞAÇ T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ 2014 LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI OSMAN DOĞUHAN ÇİFTÇİ GÖKBERK ÖZSOY HİLAL DEMİR MEHMET YILDIRIM İLAYDA CUMA BUKET KAYA ARZU ALPAN EGE ERDEM ALİ SERHAT

Detaylı

DUYURU TARİHİNDE YAPILAN ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI SINAV SONUÇLARI

DUYURU TARİHİNDE YAPILAN ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI SINAV SONUÇLARI DUYURU 22.01.2019 TARİHİNDE YAPILAN ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI SINAV SONUÇLARI DUYURULAR TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLUP ADAYLARA AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR. KAZANAN ADAYLARIN AŞAĞIDA BELİRTİLEN BELGELERLE BİRLİKTE

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 25.1.219 42 13 KARARLAR 2- Mezuniyetler hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 24.1.219 tarih

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi:11/03/2014 Perşembe Toplantı Sayısı:460 01-2013-2014 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Fakültemize Yatay geçiş yapmak üzere başvuru yapan öğrencilerin durumları. T.C. Toplantı Tarihi:13/03/2014

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ T.C. BİLİM 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş ve kurumlararası yatay geçiş kayıtları 30 Ocak-3 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için gerekli

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 06.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.09.2014 127 01-13

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.09.2014 127 01-13 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.09.2014 127 01-13 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ders Muafiyet işlemleri 1 Saat 3 Dk. Bölüm Sekreterliği Öğrenci daha önce öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumunda başarılı olduğu derslerden muafiyetine ilişkin dilekçesini transkript ve ders içerikleri

Detaylı

ŞEYDA EMEKCİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 24, , , , ,27896

ŞEYDA EMEKCİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 24, , , , ,27896 ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI SINAV LARI SINAV SONUCUNA GÖRE KAZANAN ADAYLARIN 15 GÜN İÇİNDE AŞAĞIDA İSTENİLEN BELGELER İLE BİRLİKTE PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞINA MÜRACAAT

Detaylı

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KARS SAYI : Öğretmenlik Uygulaması I

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KARS SAYI : Öğretmenlik Uygulaması I Fakültemiz lisans programı Eğitim-Öğretim Yılı Uygulama Okulunun Mihralibey Ortaokulu Murat GÖKTAŞ Emrah ERTONGA 1.Grup Fakülte No Soyadı 140406002 SEMRA BAŞKUTLU 140406004 YAĞMUR LALE 140406005 MIZGİN

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü ŞANLIURFA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN DURUM LİSTESİ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ MERYEM KIYAM İLAHİYAT

Detaylı

Fakülte: Sağlık Bilimleri Fakültesi

Fakülte: Sağlık Bilimleri Fakültesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ve ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROLARINA ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İlgili kadrolara başvuran adayların durumları; 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

FORMASYON SÜRE UZATIMINDA BAŞVURUSU KABUL EDILEN ÖĞRENCILER LISTESI

FORMASYON SÜRE UZATIMINDA BAŞVURUSU KABUL EDILEN ÖĞRENCILER LISTESI T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ FORMASYON SÜRE UZATIMINDA BAŞVURUSU KABUL EDILEN ÖĞRENCILER LISTESI COĞRAFYA BOLUMU 3. SINIF 1. ÖĞRETİM 2016-2017 Öğretim Yılı İtibarıyla

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.05.2018 360 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr.

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM Sİ İLK BÖLÜMÜ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI 2016-2017 EĞİTİM YILI GÜZ YARIYILI OKUL DENEYİMİ DERSİ PROGRAMI (RMAL -4/A) S 1 130302001 MEHMET SIDDIK YALÇIN 2 130302002

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 4 20-32 2018/20 Gündem onaylandı. 2018/21 Üniversitemiz Rektörlüğünün 28.12.2017tarih ve 90212838-929-E.132082 sayılı yazısı

Detaylı

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER 2012 Konte Taban Program Adı Açıklama Üniversite Şehir Üniversite Puan Türü Türü njan Puan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Abant

Detaylı