T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI"

Transkript

1 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçiş İle Fakültemize Kayıt Yaptıran Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Züleyha ÇAKMAK ve Sema ÇETİNKAYA nın İntibaklarına Ek Eğitim-Öğretim Yılında Kurumlararası Yatay Geçiş İle Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Ebelik Bölümü Öğrencisi İsmahan SEÇER in İntibakına Ek. 03. Ders Çakışması Nedeni İle Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Hemşirelik Bölümü I. ve II. Öğretimden Ders Alma İstekleri. 04. Fakültemiz Ebelik ve Hemşirelik Bölümünde Derse Giren Doç. Dr. Nilgün GÜRBÜZ ün Ders Telafisi.

2 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Ebelik Bölümü Öğretim Görevlisi Gülseren KAVAK ın Görev Süresi. 02. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Fadime Gamze TEKİN in Görev Süresi Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçiş İle Fakültemize Kayıt Yaptıran Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Hasan BEKTAŞ ve Emine TEMEL in İntibaklarına Ek Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Ebelik, Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Ders Görevlendirme Değişiklikleri. 05. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hatice YAKUT un İstanbul a Görevlendirilmesi ve Ders Telafisi.

3 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Numaralı Öğrenci Fatma Merve ATAŞ ın Başarılı Olduğu Fakat Sistemden Kaynaklanan Hatadan Dolayı Ekle-Sil Haftasında Çıkaramadığı Patoloji ve İç Hastalıkları Hemşireliği Derslerinin Transkriptinden Çıkarılması Talebi. 02. Ders Çakışması Nedeni İle Ebelik ve Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Hemşirelik Bölümü I. ve II. Öğretimden Ders Alma İstekleri Eğitim-Öğretim Yılında Kurumlararası Yatay Geçiş İle Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Yağmur KIZILAY ın İntibakına Ek. 04. Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler. 05. Ebelik Bölümü Öğrencisi Amasoltan KAKAMIRADOVA nın Ders Notu Yükseltme Amaçlı Doğum Bilgisi I Dersini Alma İsteği

4 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Ebelik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Rahime ASLANKOÇ un Görev Süresi. 02. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Çiğdem ÇETİN in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Akdeniz Üniversitesine Görevlendirilmesi. 03. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Çiğdem ÇETİN in 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Akdeniz Üniversitesine Göre Görevlendirilmesi. 04. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Yasemin DEMİR AVCI nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Akdeniz Üniversitesine Göre Görevlendirilmesi. 05. Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Sema SOYSAL ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Akdeniz Üniversitesine Göre Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Litvanya ya Gidecek Olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Yeşim ÖZÇATAL, Beste ELYAKAN ve Merve ŞENTÜRK ün Öğrenim Protokolü. 07. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon İle Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Ders Muafiyetleri Eğitim-Öğretim Yılında Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Özlem BOZ, Emine ŞANVERDİ ve Yurdagül RAHMANOĞLU nun İntibaklarına Ek Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçişle Gelen Hemşirelik İle Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerinin İntibakları. 10. Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler.

5 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. İstanbul Arel Üniversitesi nden Ders Alan Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencisine Ait Yaz Okulu Notu Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı, Yaz Okulu ve Tek Ders Sınavı Sonunda Mezun Durumundaki Öğrenci Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Mazeretli Kayıt Yaptıracak Öğrenciler Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Merve ŞAHİN in Öğrenim Protokolü Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Ebelik ve Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişiklikleri. 06. Ebelik Bölümü Ders Muafiyetleri Sayılı Kanununla Af Kapsamında Gelen Öğrencilerin İntibakları Eğitim-Öğretim Yılında Kurumlararası Yatay Geçiş (GNO) İle Fakültemize Kesin Kayıt Yaptıran Öğrencinin İntibakı ve İntibakı Yapılan Öğrencilerin İntibakına Ek. 09. Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenci.

6 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Karabük Üniversitesinden Ders Alan Fakültemiz Öğrencisine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği Eğitim-Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçişle Fakültemize Gelen Fatma GÜZEL ve Emine ŞANVERDİ nin İntibak Düzeltmesi. 04. Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenci. 05. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Esin ÇETİNKAYA USLUSOY un İzmir e Görevlendirilmesi ve Ders Telafisi. 06. II.Öğretimde Görevlendirilecek İdari Personel. 07. Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenci.

7 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Haliç, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitelerinden Ders Alan Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kesin Kayıt Yaptıran Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin İntibakları Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kesin Kayıt Yaptıran Kurumlararası Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin İntibakları Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Ebelik, Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği. 05. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanları Öğr.Gör. Sema SOYSAL, Öğr.Gör. Fatime UYSAL ve Arş.Gör.Dr. Kamuran CERİT in Görev Süreleri. 06. Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler Sayılı Kanunla (Öğrenci Affı) Kapsamındaki Öğrencilerin Kayıtları Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınav Sonuçları. 09. Fakültemize Yatay Geçiş Yapmak İsteyen Sakarya Üniversitesi Af Öğrencisi Esra ARIKAN ın Talebi. 10. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Giden Farabi Değişim Öğrencisi Gülen Sima ÇELİK in Öğrenim Protokolü. 11. Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Şiyar DAYAN ın Ebelik Bölümünden Ders Alma İsteği.

8 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim Öğretim Yaz Okulu Sonunda Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler. 02. Mehmet Akif Ersoy, Hasan Kalyoncu, Akdeniz, Eskişehir Osmangazi, Balıkesir, Dicle, Yozgat Bozok, Hatay Mustafa Kemal, Karabük Üniversitelerinden Ders Alan Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Ebelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği.

9 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenci Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonunda Mezun Durumundaki Öğrenci Eğitim Öğretim Yılı İçin Kurumlararası Yatay Geçiş (GNO) Göre Fakültemiz Ebelik, Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerine Yatay Geçiş Müracaatlarının Değerlendirilmesi. 04. Yabancı Uyruklu Öğrenci Soumıa Ashraf Mohamed Shawky Goher in Özel Öğrenci Olarak Kabulü Eğitim Öğretim Yaz Okulu Sonunda Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Ders Görevlendirmeleri. 07. Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Esin ÇETİNKAYA USLUSOY un Görev Süresi. 08. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Merve KARAPINAR ın Yurtiçi Görevlendirmesi.

10 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenciler Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemiz Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerine Yatay Geçiş Müracaatlarının Değerlendirilmesi.

11 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenciler Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ne Ders Görevlendirmeleri Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Büşra ÇAP ın Öğrenim Protokolü Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Yatay Geçiş Müracaatlarının Değerlendirilmesi. 05. Mehmet Akif Ersoy ve Harran Üniversitelerinden Ders Alan Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları.

12 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu na Ders Görevlendirmeleri Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Esra Nur BİLİCİ, Hidayet ŞİMŞEK ve Reyhan KARABOĞA nın Öğrenim Protokolleri. 03. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri.

13 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Kayıt Sildirmek İsteyen Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Arasınavı Mazeret Sınavına Girecek Öğrenci.

14 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. İstanbul Esenyurt Üniversitesi Öğrencisi Betül GÜNGÖR ün Özel Öğrenci Statüsünde Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Geçme İsteği Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümüne Ders Görevlendirmesi.

15 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği ve Hemşirelik Esasları Anabilim Dallarına Araştırma Görevlileri Atanması Teklifi Hakkında Eğitim-Öğretim Güz-Bahar Yarıyılında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu na Farabi Öğrencisi Olarak Giden Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Nursel DALMAZ ın Ders Tanınırlık Belgesi. 03. Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme Bilimleri Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında.

16 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Giden Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Hilal GEÇGEL in ve Yağmur ÖZTÜRK ün Almış Olduğu Ders Notlarının Dönüşümü Eğitim Öğretim Bahar Dönemi Sonunda % 10 a Giren Hemşirelik Bölümü II.Öğretim Öğrencileri. 04. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Gelen Farabi Değişim Öğrencisi Süeda BİNER in Öğrenim Protokolü. 05. Fakültemizde Görevli Prof.Dr.Cem ÇETİN in 37. Maddeye Göre Görevlendirmesi.

17 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemizde Yaz Okulu Kapsamında Açılması Kesinleşen Dersler ve Ders Görevlendirmeleri. 02. Ebelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Serpil ÖZBAŞ ın Görev Süresi.

18 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınav Sonuçları. 02. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Eğitim-Öğretim Güz-Bahar Yarıyılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine Farabi Öğrencisi Olarak Giden Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Zehra KAYA ve Seher YERLİ nin Ders Tanınırlık Belgeleri. 04. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Öğrencileri Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Üniversite Ortak Seçmeli Derslerin Ders Görevlendirmeleri ve Öğrenci Kontenjanları Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler.

19 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Gülçin ŞATIR ın Yurtdışı Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Dönemi Sonunda Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler. 03. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Öğrencileri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler.

20 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Sayılı Af Yasası Kapsamında Tutukluluğu Sona Eren ve Fakültemize Kayıt Yaptıran Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Numaralı Öğrencisi Mustafa IRMAK ın II. Sınav Hakkı Notları. 02. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Öğrencileri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Güz-Bahar Yarıyılında Mersin Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu na Farabi Öğrencisi Olarak Giden Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Elif YILDIRIM ın Ders Tanınırlık Belgeleri. 05. Araştırma Görevlisi Alımı İçin Ön Değerlendirme ve Sınav Jürisinin Belirlenmesi.

21 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Arş. Gör. Merve KARAPINAR ın Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 35.Madde Gereği Atamasının İptali Talebi. 02. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanları Arş.Gör. Tuğçe KAPLAN ve Arş.Gör. Fahriye PAZARCIKCI nın Görev Süreleri. 03. Hemşirelik Bölümünden Necmettin Erbakan Üniversitesi ne Özel Öğrenci Olarak Giden Eda Şükran AKIN YAVUZ un Mezuniyeti. 04. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Ebelik ve Hemşirelik Bölümü Öğrencileri. 05. Hemşirelik Bölümünden Necmettin Erbakan Üniversitesi ne Özel Öğrenci Olarak Giden Huriye ALTINTAŞ ın Almış Olduğu Notlar Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler.

22 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Arş.Gör. Menekşe ŞAFAK ve Arş. Gör. Zülal YILMAZ ın Yurtiçi Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler. 03. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Ebelik ve Hemşirelik Bölümü Öğrencileri.

23 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Gelen Farabi Değişim Öğrencisi Reyhan ÇELİK in Öğrenim Protokolü. 02. Fakültemiz Ebelik Bölümüne Gelen Farabi Değişim Öğrencileri Sibel İNANLI ve Şerife ABAK ın Öğrenim Protokolleri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler.

24 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Ebelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Banu ASLAN YILMAZ nın Görev Süresi. 02. Fizyoterapi ve Rahabilitasyon Bölümü Öğrencisi Hüseyin Samed HAN a Yeniden Diploma Verilmesi. 03. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Gelen Farabi Değişim Öğrencileri Ayşe LEYLEK, Ramazan GÖKDUMAN, Doğan BÜSER ve Naim NAVRUZ un Öğrenim Protokolleri. 04. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Gelen Farabi Değişim Öğrencisi Zeynep KURTOĞLU nun Öğrenim Protokolü Sayılı Af Yasası Kapsamında Tutukluluğu Sona Eren ve Fakültemize Kayıt Yaptıran Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Numaralı Öğrencisi Mustafa IRMAK ın I. Sınav Hakkı Notları.

25 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Çiğdem ÇETİN in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi.

26 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Fatma BAŞALAN İZ in Burdur a Görevlendirilmesi ve Ders Telafisi.

27 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Şükran ÖZKAHRAMAN KOÇ un Ders Telafisi. 02. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr.Öğr.Üyesi Hatice YAKUT un 37. Maddeye Göre Görevlendirmesi.

28 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler. 02. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hatice YAKUT un Burdur a Görevlendirilmesi ve Ders Telafisi.

29 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Dört Yıl Üst Üste Katkı Payı veya Öğrenim Ücretini Ödenmemesi İle Kayıt Yenilememesi Nedeniyle Kaydı Silinecek Öğrenciler Eğitim-Öğretim Güz-Bahar Yarıyılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine Farabi Öğrencisi Olarak Giden Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Zehra KAYA ve Seher YERLİ nin Ders Tanınırlık Belgeleri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Öğrenci Bilgi Sistemi Kaynaklı veya Sehven Öğrenci Kaynaklı Ders Kaydı Yaptıramayan Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Ara Sınav Mazeret Sınavına Girecek Öğrenciler.

30 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Yurdagül ŞAHİN in Görev Süresi. 02. Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Fatma BAŞALAN İZ in Yurtiçi Görevlendirmesi. 03. Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Işıl KALAYCI nın Yurtiçi Görevlendirmesi. 04. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Yasemin DEMİR AVCI nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 05. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 06. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Filiz SALMAN ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 07. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi İlknur ATASEVER in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 08. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Ayşe Sevim AKBAY ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi.

31 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Fadime Gamze TEKİN in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yılı İçin Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden Yüzüncü Yıl Üniversitesi ne Giden Farabi Değişim Öğrencileri Seher YERLİ ve Zehra KAYA nın Bahar Yarıyılı Öğrenim Protokolleri Eğitim-Öğretim Yılı İçin Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden Yüzüncü Yıl Üniversitesi ne Giden Farabi Değişim Öğrencileri Seher YERLİ ve Zehra KAYA nın Ekle- Sil Formları.

32 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Sevim ÖCAL ın Görev Süresi. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Aslı YİĞİT in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 03. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araş. Gör. Zülal YILMAZ ın Yurtiçi Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Yılı İçin Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden Yüzüncü Yıl Üniversitesi ne Giden Farabi Değişim Öğrencileri Seher YERLİ ve Zehra KAYA nın Güz Yarıyılı Öğrenim Protokolleri.

33 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Gülçin ŞATIR ın Yurtdışı Görevlendirmesi. 02. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hatice YAKUT un Yurtiçi Görevlendirmesi ve Ders Telafisi 03. Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Hande AÇIKGÖZ ün Erasmus Kapsamında Polonya dan Almış Olduğu Ders Notlarının Dönüşümü. 04. Ders Çakışması Nedeni İle Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Hemşirelik Bölümü I. ve II. Öğretimden Ders Alma İstekleri. 05. Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Kader SAVUMLU nun %10 luk Dilime Girebilmek İçin Daha Önce Muaf Olduğu İngilizce II Dersini Tekrar Alma İsteği

34 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Numaralı Öğrencisi Mustafa IRMAK ın Tutukluluğunun Sona Ermesi Sonrası 5806 Sayılı Af Yasası Kapsamında İntibak İşlemi. 02. Ebelik Bölümü Öğrencisi Amasoltan KAKAMIRADOVA nın Ders Notu Yükseltme Amaçlı Doğum Bilgisi II, Fizyoloji ve Ebelikte Yönetim ve Girişimcilik Derslerini Alma İsteği

35 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Ebelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Kadriye ESEN in Görev Süresi. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Işıl KALAYCI nın Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı İçin Mazeretli Kayıt Yaptıracak Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Ebelik, Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Ders Görevlendirmelerinde Değişiklikler. 05. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Ayşe DAĞLI, Rana EROL, Ceren ALTUNTAŞ ve Berhan ARSLAN nın Erasmus Kapsamında Polonya dan Almış Olduğu Ders Notlarının Dönüşümü Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenci. 07. Ders Çakışması Nedeni İle Ebelik Bölümünün Yatay Geçişle Gelen Öğrencisi Büşra Binnaz ÇOLAK ın Hemşirelik Bölümü I. Öğretimden Ders Alma İsteği.

36 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Sema SOSYAL ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 02. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Kamuran CERİT in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yılında Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Büşra Binnaz ÇOLAK ın İntibakına Ek Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirmelerinde Değişiklikler Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Öğrenci Değişim Programı İle Mersin Üniversitesine Giden numaralı Elif YILDIRIM ın Bahar Yarıyılı Ekle-Sil Formu Eğitim-Öğretim Güz-Bahar Yarıyılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine Farabi Öğrencisi Olarak Giden Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Meryem İŞLER, Ümmügülsüm BARUT, Dudu AKSOY ve Mersin Üniversitesi Sağlık Yüksekokuluna Giden Elif YILDIRIM ın Ders Tanınırlık Belgeleri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenci.

37 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeliha BAŞKURT un Görevlendirilmesi ve Ders Telafisi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenci Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınav Sonuçları. 04. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fetiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Ayşenur GÜLER in Özel Öğrenci Statüsünde Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Geçme İsteği.

38 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Merve KARAPINAR ın Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirmesinin İptali ve Yeni Görevlendirme Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Sonunda Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Ebelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Sonunda % 10 a Giren Hemşirelik Bölümü II.Öğretim Öğrencileri.

39 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Pınar Yaşar ın Görev Süresi. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Aslı YİĞİT in Görev Süresi. 03. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanları Arş.Gör. Azru TAT ÇATAL ve Arş. Gör. Kübra YILMAZ ın Görev Süreleri. 04. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Yardımcı Doçent Ataması. 05. Hemşirelik Bölümüne Yardımcı Doçent Ataması Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Hilal GEÇGEL in ve Yağmur ÖZTÜRK ün Öğrenim Protokolleri. 07. Ebelik Bölümünün Not Düzeltme Formu. 08. Hemşirelik Bölümü Numaralı Öğrenci Müberra KALAFAT ın V. ve VI. Yarıyıllarda Fazladan Aldığı ve Başarısız Olduğu Seçmeli Derslerinin Transkriptinden Çıkarılması Talebi Eğitim-Öğretim Güz ve Bahar Yarıyıllarında Erasmus ve Mevlana Kapsamında Açılabilecek Dersler ve Görevlendirmeleri. 10. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Tek Ders Sınav Tarihi ve Yerinin Belirlenmesi.

40 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Öğretim Üyesi Alımı İçin Yabancı Dil ve Bilim Sınav Jürisi Oluşturulması. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Hatice BÖLÜKBAŞI nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 03. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Hatice BÖLÜKBAŞI nın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirilmesi. 04. Hemşirelik Bölümü Numaralı Öğrenci Müberra KALAFAT ın Başarılı Olmasına Rağmen Tekrar Sistemden Kaldırılan Derslerin Yerine Konan Hemşirelikte Etik Ve Hemşireliğe Giriş Derslerinin Transkriptinden Çıkarılması Talebi Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Ders Görevlendirmeleri.

41 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Öğretim Üyesi Alımı İçin Yabancı Dil ve Bilim Sınav Jürisi Oluşturulması. 02. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Merve KARAPINAR ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 03. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet DURAY ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 04. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Ayşe Sevim AKBAY ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 05. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 06. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Çiğdem ÇETİN in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 07. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Yasemin DEMİR AVCI nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 08. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Filiz SALMAN ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 09. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Ayşe AYDINLI nın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 10. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi İlknur ATASEVER in 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 11. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Ayşe Sevim AKBAY ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 12. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 13. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi İlknur ATASEVER in 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 14. Hemşirelik Bölümü Araştırma Görevlisi Filiz SALMAN ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 15. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet DURAY ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi. 16. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi. Merve KARAPINAR ın 2547 Sayılı Kanunun 35.Maddesi ne Göre Görevlendirmesi.

42 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı için Fakültemizden Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programına Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı İçin Hemşirelik Bölümüne Kurum Dışından 31. Madde Gereği Ders Görevlendirmesi. 03. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Numaralı Öğrenci Selman KELEŞ in Yaz Okulunda Geçtiği Halde Transkriptinde Başarısız Olarak Gözüken Derslerinin Transkriptinden Çıkarılması.

43 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dudu ÇETİNKAYA nın Görev Süresi. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Hatice BAYGUT un Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 03. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Aslı YİĞİT in Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 04. Hemşirelik Bölümü Erasmus Öğrencisi Hande AÇIKGÖZ ün Eğitim-Öğretim Güz Yarılı Değişen Öğrenim Protokolü Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı için Fakültemizden Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programına Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Üniversite Ortak Seçmeli Derslerin Ders Görevlendirmeleri ve Öğrenci Kontenjanları.

44 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Gelen Farabi Değişim Öğrencileri Fatma GÜZEL ve Kübra BOZDAĞ ın Değişen Öğrenim Protokolleri. 02. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör. Mert USTA nın Yurtiçi Görevlendirmesi.

45 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Arasınav Mazeret Sınavına Girecek Öğrenciler. 02. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün Not Düzeltme Formu. 03. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Cem ÇETİN ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Tangül AYTUR ÖZEN in Yurtiçi Görevlendirmesi.

46 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Ders Çakışması Nedeni İle Hemşirelik Bölümü II. Öğretim Öğrencisi Sedat AVCI nın Hemşirelik Bölümü I. Öğretimden Ders Alma İsteği. 02. İranlı Leila OWRANGİ nin Ebelik Bölümü Lisans Diploma Denklik İçin Alacağı Uygulamalı Dersler Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçiş Ek Kontenjanı İle Gelen Hemşirelik Bölümü Öğrencisinin İntibakı. 04. Hemşirelik Bölümü Erasmus Öğrencisi Hande AÇIKGÖZ ün Değişen Öğrenim Protokolü.

47 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Yılı İçin Dikey Geçişle Fakültemize Gelen Sedat AVCI ve İbrahim ASLAN ın İntibak Düzeltmesi.

48 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Ders Çakışması Nedeni İle Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Hemşirelik Bölümü I. ve 02. II.Öğretimden Ders Alma İstekleri. 03. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör. Kamuran CERİT in Yurtiçi Görevlendirmesi.

49 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Hemşirelik Bölümüne Dışarıdan Ücretli Öğretim Elemanı Ders Görevlendirmesine Ek. 02. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Öğr.Gör. Tuba İNCE PARPUCU nun Yurtiçi Görevlendirmesi.

50 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Yılında Dikey Geçişle Gelen Hemşirelik İle Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerinin İntibakları. 02. Dumlupınar Üniversitesi nden Ders Alan Fakültemiz Öğrencisine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-öğretim Güz Yarıyılı Ebelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği. 04. Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Fatma Nur ÇAPAR ın Transkriptinden Muaf Olduğu Halde Sehven Seçtiği Dersin Silinmesi Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Elif YILDIRIM, Meryem İŞLER, Ümmügülsüm BARUT ve Dudu AKSOY un Farabi Ekle-Sil Formu Eğitim-Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Saim ATAŞ İntibaklarına Ek. 07. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör.Fahriye PAZARCIKCI nın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesinin İptali. 08. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör.Hatice AĞRALI nın Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesinin İptali. 09. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Tuğçe KAPLAN ın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesinin İptali. 10. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Kübra YILMAZ ın İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesine 39.Madde Görevlendirilmesinin İptali. 11. Fakültemiz Ebelik Bölümü Öğretim Elemanları Doç.Dr. Şükran ÖZKAHRAMAN KOÇ ve Öğr.Gör.Dr. Serpil ÖZBAŞ ın TÜBİTAK Programı Kapsamında Proje Görevlendirmesi.

51 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Sıddıka ERSOY un Görev Süresi. 02. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Kamuran CERİT in Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 03. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 04. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi nden Ders Alan Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-Öğretim Yılında DGS ile Gelen ve Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler. 06. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencisi Mahmoud BARKAWİ nin Ders Notu Yükseltme Amaçlı Daha Önce Almış Olduğu Yaşlılarda Fizyoterapi ve Mesleki İngilizce I Derslerini Alma İsteği 07. Ders Çakışması Nedeni İle Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Hemşirelik Bölümü I. ve II. Öğretimden Ders Alma İstekleri Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Ders Kaydı Yapmayan Hemşirelik Bölümü Son Sınıf Öğrencisi Ömer Faruk ELMA nın Mazeretli Kayıt Yaptırma Talebi. 09. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Yrd.Doç.Dr. Hatice YAKUT un Görevlendirme Talebi

52 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Aslı YİĞİT in Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Aslı YİĞİT in Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 35.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 03. Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr.Işıl KALAYCI nın Yurtiçi Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Saim ATAŞ ın İntibak Düzeltmesi Eğitim-Öğretim Yılı İçin Kurumlar Arası Yatay Geçişle Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Büşra ŞEN, Ayşe Betül KAHRAMAN ve Fatma AYKUT un İntibaklarına Ek. 06. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi. 07. Ders Çakışması Nedeni İle Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerinin Ebelik ve Hemşirelik Bölümlerinden Ders Alma İstekleri. 08. II.Öğretimde Görev Alacak İdari Personel.

53 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Dicle Üniversitesinden Ders Alan Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları. 02. Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenciler Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenciler. 04. Ebelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Ders Muafiyetleri. 05. Ders Çakışması Nedeni İle Ebelik Bölümü Öğrencilerinin Hemşirelik Bölümü I. ve II.Öğretimden Ders Alma İstekleri Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Mazeretli Kayıt Yaptıracak Öğrenciler. 08. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice BAYGUT un Gazi 09. Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 10. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice BAYGUT un Gazi 11. Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 35.Madde Gereği Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Erasmus Değişim Programı Kapsamında Polonya ya Gidecek Olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Ayşe DAĞLI, Rana EROL, Ceren ALTUNTAŞ ve Berhan ARSLAN ın Öğrenim Protokolleri Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümüne Dışarıdan Ücretli Öğretim Elemanı Ders Görevlendirmesine Ek.

54 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Araştırma Görevlisi Alımı İçin Ön Değerlendirme ve Sınav Jürisinin Belirlenmesi. 02. Kayıt Sildirmek İsteyen Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi. 03. Hasan Kalyoncu Üniversitesinden Gelen Fakültemiz Öğrencisine Ait Yaz Okulu Notu Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler Eğitim-öğretim Güz Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Tek Ders Sınav Sonucu. 07. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice BAYGUT un Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenci Eğitim-Öğretim Yaz Okulu Sonu Mezun Durumundaki Öğrenci Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kesin Kayıt Yaptıran Kurumlararası Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin İntibakları Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kesin Kayıt Yaptıran Yurt Dışından Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin İntibakları.

55 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası Eğitim-Öğretim Yaz Okuluna Başka Üniversitelerde Katılan Öğrencilerimizin Yaz Okulu Sonu Tek Ders Sınav Tarihinin Belirlenmesi. 02. Bozok Üniversitesinden Gelen Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-öğretim Güz Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Ders Görevlendirme Değişikliği. 04. Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr.Sıdıka ERSOY un Yurtiçi Görevlendirmesi ve Ders Telafisi. 05.Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice AĞRALI nın Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 06. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Tuğçe KAPLAN ın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 07. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Kübra YILMAZ ın İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesine 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi. 08. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Arzu TAT ÇATAL ın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Dondurmak İsteyen Öğrenci Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik II.Öğretime Gidecek Olan Farabi Değişim Öğrencisi Melis Nazlıcan TAŞKAN ın Öğrenim Protokolü.

56 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Aslı YİĞİT in Yurtdışı Görevlendirmesi. 02. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Hatice BAYGUT un Yurtdışı Görevlendirmesi. 03. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Hatice YAKUT un Yurtiçi Görevlendirmesi. 04. Kayıt Sildirmek İsteyen Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri. 05. Dumlupınar ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitelerinden Gelen Fakültemiz Öğrencilerine Ait Yaz Okulu Notları Eğitim-Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin İntibakları Eğitim-Öğretim Yılı İçin Yurtdışından (Suriye) Fakültemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencinin İntibakı Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokuluna Gidecek Olan Farabi Değişim Öğrencisi Nursel DALMAZ ın Öğrenim Protokolü Eğitim-Öğretim Güz ve Bahar Yarıyılları İçin Erasmus Kapsamında Panstwowa Wyzsza Szkola Zawodowa im.stanislawa Staszica w Pile-Polanya ya Gidecek Olan Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Hande AÇIKGÖZ ün Öğrenim Protokolü. 10. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elamanı Arş.Gör.Fahriye PAZARCIKCI nın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 39.Madde Gereği Görevlendirilmesi.

57 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ÖYP Araştırma Görevlileri Mert USTA, Menekşe ŞAFAK ve Zülal YILMAZ ın Görev Süreleri.

58

59 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Öğretim Görevlisi Tuba İNCE PARPUCU ve Araştırma Görevlisi Mesut ERGAN ın Görev Süreleri. 03. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Mezun Durumdaki Öğrencileri Eğitim Öğretim Yaz Okulu Mazeret Sınav Notları. 06. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Merve GÖKTEN ve Selma ŞİMŞEK in Erasmus Kapsamında Polonya dan Almış Olduğu Ders Notlarının Dönüşümü Eğitim Öğretim Yılı İçin Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatlarının Değerlendirilmesi Eğitim - Öğretim Yılı İçin Kurumlararası ve Yurt Dışından Fakültemize Yatay Geçiş Müracaatları. 09. Hasan Kalyoncu Üniversitesinden Gelen Yaz Okulu Notları Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı İçin Dışarıdan Ücretli Öğretim Elemanı (Emekli) Ders Görevlendirmesi İzni

60 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir önceki kararların imzası Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Mazeret Sınavına Girecek Öğrenci. 03. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi. 04. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elemanı Öğretim Görevlisi Emine AŞIK CANBAZ ın Görev Süresi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Ders Görevlendirmeleri Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Üniversite Ortak Seçmeli Derslerin Ders Görevlendirmeleri ve Öğrenci Kontenjanları.

61 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir önceki kararların imzası. 01. Kayıt Sildirmek İsteyen Fakültemiz Ebelik, Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencileri. 02. Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Gamze ÇALLI nın Erasmus Kapsamında Polonya dan Almış Olduğu Ders Notlarının Dönüşümü Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümüne Ders Görevlendirmesi.

62 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Bir önceki kararların imzası. 09. Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümüne Ders Görevlendirmesi. 11. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Vedat DALGIÇ ın Erasmus Kapsamında Polonya dan Almış Olduğu Ders Notlarının Dönüşümü Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumdaki Öğrenci. 13. Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden Mersin Üniversitesi ne Gidecek Olan Farabi Değişim Öğrencisi Elif YILDIRIM ın Öğrenim Protokolü.

63 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavı Sonunda Hemşirelik Bölümünde Mezun Durumdaki Öğrenci. 02. Kayıt Sildirmek İsteyen Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi. 03. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Cem ÇETİN in 37. Maddeye Göre Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Fakültemizden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Ders Görevlendirmesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Özel Öğrenciler.

64 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde Mezun Durumdaki Öğrenciler.

65 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Mazeretli Kayıt Yaptırmak İsteyen Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavına Giren Öğrencinin Notu Eğitim Öğretim Güz Dönemi Başı İtibariyle %10 a Giren Öğrenciler.

66 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğretim Görevlisi Halime HACIHİMMETOĞLU nun Görev Süresi. 02. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Ebelik Bölümü Öğrencileri. 03. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencileri. 04. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri. 05. Tek Ders Sınav Tarihi ve Yerinin Belirlenmesi ve Sınava Girecek Öğrenci Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavına Giren Öğrencilerin Notları Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemizde Yaz Okulu Kapsamında Açılması Kesinleşen Dersler ve Ders Görevlendirmeleri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Özel Öğrenciler.

67 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenciler ve Tek Ders Sınav Tarihi. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Gelen Farabi Değişim Öğrencileri Fatma GÜZEL,Kübra BOZDAĞ ve Fatma UĞURLU nun Öğrenim Protokolleri Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavı Sonunda Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Reahbilitasyon Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler. 04. Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ne Giden Farabi Değişim Öğrencileri Dudu AKSOY, Meryem İŞLER ve Ümmügülsüm BARUT un Öğrenim Protokolleri. 05. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencileri.

68 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Kayıt Sildirmek İsteyen Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenci. 03. Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencisi Çetin ÇAM ın Özel Öğrenci Statüsünde Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokuluna Geçme İsteği Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavı Sonunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler.

69 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Arş.Gör.Kamuran CERİT in 2547 Sayılı Kanunun 33/a Maddesine Göre Atanması. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Atanması Teklifi Hakkında. 03. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Farabi Değişim Öğrencisi Olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ne Giden Şule SERT in Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Aldığı Notları Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler.

70 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Hemşirelik Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon BölümüMezun Durumundaki Öğrenciler. 03. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Öğrenciler. 04. Yrd.Doç.Dr.Nurgül ŞENOL un Yurtdışı Görevlendirmesi. 05. Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Tangül AYTUR ÖZEN in Yurtiçi Görevlendirmesi. 06. Hemşirelik Bölümü Öğretim Arş.Gör.Betül BAYRAK ın 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi.

71 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Uzman Yurdagül ŞAHİN in Görev Süresi. 02. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Öğr.Gör.Sıddıka ERSOY un Görev Süresi. 03. Fakültemizde Görev Yapan Öğretim Elemanı Uzman Serdağ DAĞLI nın Görev Süresi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Sonunda Ebelik Bölümü Mezun Durumundaki Öğrenciler.

72 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Araştırma Görevlisi Alımı İçin Ön Değerlendirme ve Sınav Jürisinin Belirlenmesi.

73 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanları Arş.Gör. Günferah ŞAHİN ve Arş.Gör. Hatice AĞRALI nın Görev Süreleri Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Tuğba HURMAN a Yeniden Diploma Verilmesi.

74 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Esin ÇETİNKAYA USLUSOY un Muğla ya Yurt İçi Görevlendirilmesi. 02.Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğr.Gör.Dr.Işıl KALAYCI nın KIRŞEHİR e Görevlendirilmesi ve Ders Telafisi

75 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ferdi BAŞKURT un Ders Telafisi 02. Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Ömer Emre GÖKSU nun İntibakına Ek.

76 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Arş.Gör.Fatih KARATAŞLI nın Görev Süresinin Uzatılması. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Erasmus Öğrencisi Gamze ÇALLI nın Değişen Öğrenim Protokolü. 03. Fakültemiz Fiz. ve Reh. Bölümü Erasmus Öğrencileri Merve GÖKTEN ve Selma ŞİMŞEK in Değişen Öğrenim Protokolü Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Arasınav Mazeret Sınavına Girecek Öğrenciler T.C.

77 Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Büşra YILMAZ ın İstanbul Üniversitesi Florence Nigtingale Hemşirelik Fakültesi ne 2547 Sayılı Kanunun 39.Maddesi ne Göre Yurtiçi Görevlendirmesi. 02. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Ahmed İsmail İSMAİL in Not Düzeltme Formu. 03. Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne Farabi Değişim Öğrencisi Olarak Gelen Büşra DEMİRALAY, Asiye Gizem UĞUR ve Fatma ATEŞ in Öğrenim Protokolleri. 04. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü ne Eğitim Öğretim Yılında Yatay Geçiş İle Gelen Zübeyde GÜNDER ve Ferhan BARCIN ın Ders Muafiyetlerine Ek. T.C.

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 05.02.2018 Toplantı Sayısı : 316 00. Bir Önceki Kararların İmzası. 01. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Merve KARAPINAR ın Hacettepe Üniversitesi Sağlık

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 08.07.2015 Toplantı Sayısı : 204 01. Fakültemizden Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenci. 02. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Öğrenciler. 03. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 08.07.2015 Toplantı Sayısı : 204 01. Fakültemizden Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenci. 02. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Öğrenciler. 03. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :06/02/2014 Perşembe Toplantı Sayısı :453 01-Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Erdal DİKMEN in Amerika ya 02-Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Önder ŞİMŞEK in Üniversitemize

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 22/01/2015 Perşembe Toplantı Sayısı : 515 01-Sema ÇETİNKAYA nın Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında Coğrafya Bölümü Beşeri ve İktisadi Coğrafya Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI 25.09.2018 303 10 1- Özel Öğrenci Yasincan ÇELİK in kayıt sildirme talebinin 2- Erasmus Öğrencisi Büşra KOÇYİĞİT in not dönüşümünün 3- Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi Ünsal ALTUĞ un kaydının silinmesinin

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ YERLEŞTİRME SONUÇLARI 07-08 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ YERLEŞTİRME SONUÇLARI Tuğba YURTÇU ŞENÇOĞUR Emine Nur YAVUZ Böl. Ö.Türü İntibak Geldiği Taban Ebelik Anadolu 97.87000 UYGUN

Detaylı

YGS 2 puanıyla 4 yıllık bölümler puan arası

YGS 2 puanıyla 4 yıllık bölümler puan arası YGS 2 puanıyla 4 yıllık bölümler 204-482 puan arası EN 1 Hayvansal Üretim AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN Sİ 204,5142 204,1765 872000 1201000 2 Beslenme ve Diyetetik ULUSLARARASI KIBRIS Sİ (KKTC-LEFKOŞA)(Ücretli) -

Detaylı

1- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyetlerinin Uygunluğuna, 2- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Not Düzeltmelerinin Uygunluğuna,

1- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyetlerinin Uygunluğuna, 2- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Not Düzeltmelerinin Uygunluğuna, 19.06.2018 291 03 1- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyetlerinin 2- Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Not Düzeltmelerinin 3- Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat AKTEN in Yurtiçi Görevlendirilmesinin

Detaylı

2016 EN KÜÇÜK PUAN 2015 EN KÜÇÜK PUAN 2015 BAŞARI SIRASI 2016 BAŞARI SIRASI 2015 KON KON YER. PUAN TÜRÜ

2016 EN KÜÇÜK PUAN 2015 EN KÜÇÜK PUAN 2015 BAŞARI SIRASI 2016 BAŞARI SIRASI 2015 KON KON YER. PUAN TÜRÜ BÖLÜMÜN ADI ÜNİVERSİTE Acil Yardım ve Afet Yönetimi ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 62 62 62 YGS-2 306,344 331,4096 177000 216000 Acil Yardım ve Afet Yönetimi MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ (HATAY) 41

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GELEN ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİ. Fen Bilgisi Öğretmenliği

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GELEN ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİ. Fen Bilgisi Öğretmenliği Sayı Ad Soyad Geldiği Üniversite SDÜ SDÜ Bölüm Sınıfı 1 Hesna AYDEMİR 2 Ömer AKINCI 3 Doğan BİLİR 4 Arzum DERELİ 5 Ayşenur TOTA 6 Hatice Kübra AKIN 7 Büşra Nur YAVUZ 8 Mustafa GÖKÇE Ağrı İbrahim ÇEÇEN

Detaylı

T.C MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ PUANI İLE YATAY GEÇİŞ TABLOSU

T.C MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ PUANI İLE YATAY GEÇİŞ TABLOSU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ PUANI İLE YATAY GEÇİŞ TABLOSU BÖLÜM/PROGRAM: BESLENME VE DİYETETİK KONTENJAN : 1/1 62..%30 U 19 2/3 54..%30 U.. 16 1 ESRA BALBAY 2 FETHULLAH GÜZEL

Detaylı

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeler

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeler 30.05.2018 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeler 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

SAĞLIK/SAĞLIK HİZMETLERİ BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4.

SAĞLIK/SAĞLIK HİZMETLERİ BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. SAĞLIK/SAĞLIK HİZMETLERİ BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Sıralam a Adı Soyadı Üniversite Fakülte Fakülte Türü Mezun olduğu

Detaylı

İNGİLİZCE BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Edebiyat. Edebiyat.

İNGİLİZCE BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Edebiyat. Edebiyat. İNGİLİZCE BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Sıralama Adı Soyadı Üniversite Fakülte Fakülte Türü Mezun olduğu Program GNO Öğrenim

Detaylı

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI S. N. ADI SOYADI ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE BÖLÜM 1 OĞUZCAN EREN FATİH ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Tıp (Burslu) 2 ÖMER ÖZ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Tıp

Detaylı

1 Zeynep CEYHAN İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Gazi Üniversitesi RET

1 Zeynep CEYHAN İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Gazi Üniversitesi RET NO ADI SOYADI FAKÜLTE BÖLÜMÜ GİTMEK İSTEDİĞİ ÜNİVERSİTE SONUÇ 1 Zeynep CEYHAN İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Gazi 2 Zeynep GÜLPINAR İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Erciyes 3 Arzu YILMAZ İktisadi

Detaylı

Sıra No Ad Soyad. Tercih Edilen Üniversite BAŞVURU UYGUNLUK DENETİMİ VE BAŞVURU SONUCU. Ortala ması. Bölüm. 1 Mikail Orhan

Sıra No Ad Soyad. Tercih Edilen Üniversite BAŞVURU UYGUNLUK DENETİMİ VE BAŞVURU SONUCU. Ortala ması. Bölüm. 1 Mikail Orhan Sıra No Ad Soyad 1 Mikail Orhan 2 emre can sarı Bölüm Türk Dili ve Edebiyatı 3 Eda Tertemiz Yiyecek ve İçecek ciliği 4 esma biz pdr Sınıf Not Ortala ması Tercih Edilen Üniversite 2 2,73 Adnan Menderes

Detaylı

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 28.08.2018 tarih ve 225357 sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 27.08.2018 tarih ve 224666 sayılı yazıları ile İnşaat

Detaylı

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER 2012 Konte Taban Program Adı Açıklama Üniversite Şehir Üniversite Puan Türü Türü njan Puan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Abant

Detaylı

BÖLÜM KURUL KARARI YATAY GEÇİŞ KOMİSYONU. Öğr. Gör. Zeynep KIZGIN MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YERLEŞENLER

BÖLÜM KURUL KARARI YATAY GEÇİŞ KOMİSYONU. Öğr. Gör. Zeynep KIZGIN MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YERLEŞENLER T.C AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü TOPLANTI TARİHİ: 16.08.2017 TOPLANTI SAYISI:02 BÖLÜM KURUL KARARI Yüksekokulumuz

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ 2019-2020 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ SIRA NO AD SOYAD ENSTİTÜ/FAKÜLTE/Y. O/M.Y.O 1 Fatıma Yıldız Sağlık Bilimleri Fak.

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ PUANI HESAPLAMA TABLOSU

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ PUANI HESAPLAMA TABLOSU ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI HESAPLAMA TABLOSU BÖLÜM/PRORGAM ADI : MATEMATİK 2. SINIF ÖRGÜN ÖĞRETİM (4 Kontenjan) NURSENA GÜNHAN GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SONUCU O.Ö.Ö 394,02348 ASİL MENDERES ÜNİ. AYŞE ARSLAN ADNAN MENDERS

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SONUCU O.Ö.Ö 394,02348 ASİL MENDERES ÜNİ. AYŞE ARSLAN ADNAN MENDERS ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM YILI TABAN PUANA GÖRE EK MADDE I YATAY GEÇİŞE HAK KAZANANAN ADAYLARIN LİSTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ Adı Soyadı ÖZGE ALÇI ADNAN O.Ö.Ö 394,02348

Detaylı

DERSİ ÖĞRENCİ GRUPLAR

DERSİ ÖĞRENCİ GRUPLAR SIRA NO AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK EĞİT DERSİ ÖĞRENCİ GRUPLAR ÖĞRENCİ ADI, SOYADI ANABİLİM DALI 1 FATMA KAYA İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalı 2 MEHTAP ÇETİN İlköğretim

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 24.02.2014 102 01-16 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof.Dr. Menderes COŞKUN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :06/12/2013 Cuma Toplantı Sayısı :441 Toplantı Saati :11:00 01-Editörlüğünü Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa MERDAN ın yaptığı Solid State Electronic Devices adlı kitabın

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.05.2017 301 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 01.06.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri G Ü N D E M: 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.

Detaylı

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU 0.0.20 TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI İLANI 3.0.200 tarihli ve 263 (Değişik:RG-4/3/206-263) sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 30 Haziran 2015 Toplantı Sayısı : 10 Karar:1 "Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi"nin kurulması hakkında

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 05.12.2017 334 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :26/06/2014 Perşembe Toplantı Sayısı :477 01-Matematik Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Osman PALANCI nın yurtdışına (Hollanda) 02-2013-2014 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı arasınav, final

Detaylı

DEKANLIK. Dekan Prof. Dr.Yılmaz BÜLBÜL 0(462) Dekan Yardımcısı Doç. Dr.Sevilay HİNTİSTAN 0(462)

DEKANLIK. Dekan Prof. Dr.Yılmaz BÜLBÜL 0(462) Dekan Yardımcısı Doç. Dr.Sevilay HİNTİSTAN 0(462) Adres : Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Üniversite Mah. Farabi Cad. No:88 61080 TRABZON Telefon : 0 (462) 230 04 76 / 0(462) 377 88 63 Faks : 0 (462) 230 04 75 E-Posta : sbf@ktu.edu.tr

Detaylı

TARİH BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ)

TARİH BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) TARİH BRANŞINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR (OKUYAN/4. ÖĞRENCİSİ) Sıralam a Adı Soyadı Üniversite Fakülte Fakült e Türü Mezun olduğu Program GNO Öğrenim

Detaylı

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARIYA GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI KARAR:2018/26 Yükseköğretim Kurumlarında

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 18/06/2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/17 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 18/06/2014 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

1 ALARA FULYA ŞENSOY FELSEFE GÜZİN TARAR Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

1 ALARA FULYA ŞENSOY FELSEFE GÜZİN TARAR Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi GRUPLAR NO İSİM SOYİSİM BÖLÜM ÖĞRETMEN OKUL 1 ALARA FULYA ŞENSOY FELSEFE GÜZİN TARAR Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2 ALEYNA AYHAN FELSEFE GÜZİN TARAR Antalya Ticaret Borsası

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum içi ve Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum içi ve Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum içi ve Kurumlararası ları İçindekiler Kurumlararası ları... 2 Türkçe Tıp Programı İkinci Sınıf... 2 Türkçe Tıp Programı Üçüncü Sınıf... 2 Türkçe Tıp Programı

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü ŞANLIURFA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN DURUM LİSTESİ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ MERYEM KIYAM İLAHİYAT

Detaylı

2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi

2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi Yıl Adı Soyadı Program Kodu 2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi 2014 KÜBRA SELCAN DEMİRBAŞ 103350396 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ/Akçakoca Meslek Yüksekokulu/İşletme

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ Devlet ANKARA Askeri Tıp Fak. Askeri Tıp Fakültesi Sivil Lise-Erkek MF-3 491,589 470,441 221 17.400 4

Detaylı

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 13.12.2017 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Mühendislik Fakültesi Araştırma Görevlisi Ömer Haliloğlu

Detaylı

2014 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2014 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) Hemşirelik 175 175 YGS-2 336,30905 135.000 407,38702 309,31156 328,92630 52 52 YGS-2 461,90470 21.700 483,57847 438,97585 447,11705

Detaylı

T.C. BAYRAMPAŞA KAYMAKAMLIĞI Suat Terimer Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. BAYRAMPAŞA KAYMAKAMLIĞI Suat Terimer Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2008-2009 AL - 12. Sınıf / A Şubesi FEN BİLİMLERİ ALANI DAL YOK 2009382 BETÜL KINCIR 2009907 FATİH BAKİ 2009908 ONUR ÇADIRCIBAŞI 2009913 GÖZDE ÖZCAN 2009915 KÜBRA ELİF KARAOĞLU 2009918 SERVET YAPICIOĞLU

Detaylı

Gitmek İstediği. Sınıf

Gitmek İstediği. Sınıf CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİ Fakülte- Sıra No Ad Soyad öğrenci No T.C Kimlik No Yüksekokulu- Meslek Yüksekokulu Bölüm

Detaylı

Sınıf. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2,77 1. Türkçe Öğretmenliği 3,24 1 Akdeniz Üniversitesi Güz+Bahar 0539 507 48 52 KABUL

Sınıf. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2,77 1. Türkçe Öğretmenliği 3,24 1 Akdeniz Üniversitesi Güz+Bahar 0539 507 48 52 KABUL CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİ Fakülte- Sıra No Ad Soyad öğrenci No T.C Kimlik No Yüksekokulu- Meslek Yüksekokulu Bölüm

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI 1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Tıp Fakültesi MF-3 103 103 490,69 504,86 483,72 485,47 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon MF-3 36 36 397,16 444,53 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Fakülte/MY. Fakültesi. Mühendisliği. Fakültesi. Necatibey. Fakültesi DOKUZ EYLÜL. Fakültesi. Mühendislik. Fakültesi ORDU. Fakültesi.

Fakülte/MY. Fakültesi. Mühendisliği. Fakültesi. Necatibey. Fakültesi DOKUZ EYLÜL. Fakültesi. Mühendislik. Fakültesi ORDU. Fakültesi. Sayfa : 1-6 Adı 27566513768 BATUHAN SAMANTIR NORMAL 108710015 Sınıf RECEP TAYYİP ERDOĞAN (RİZE) 60589519508 AYŞE GÜRCAN NORMAL 108610273 Gıda Mühendisliği PAMUKKALE 45817614354 AYŞE EMRE NORMAL 101510241

Detaylı

HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK HUKUK HUKUK

HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK HUKUK HUKUK Fakülte: Bölüm:, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) Başvuru Tipi: Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjan Tipi: Yurtiçi Kontenjan: 4 Sınıf: 3. Sınıf Sira TC Ad Soyad Universite Fakülte Program Agno TabanPuan

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK YIL AÇILIŞ PROGRAMI. 24 Eylül 2018

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK YIL AÇILIŞ PROGRAMI. 24 Eylül 2018 Değerli Öğrencimiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Açılış Programımız 24 Eylül 2018 Pazartesi günü İstanbul Florence Nightingale Hastanesi 1. Kat Konferans salonunda ekteki saatte Abide-i Hürriyet

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 13.08.2015 Toplantı Sayısı: 32 Sayın Yönetim Kurulu Üyelerine, Fakülte Yönetim Kurulu 13.08.2015 Perşembe günü,

Detaylı

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr.

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM Sİ İLK BÖLÜMÜ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI 2016-2017 EĞİTİM YILI GÜZ YARIYILI OKUL DENEYİMİ DERSİ PROGRAMI (RMAL -4/A) S 1 130302001 MEHMET SIDDIK YALÇIN 2 130302002

Detaylı

Okul Öncesi Öğretmenliği (İngilizce) Okul Öncesi Öğretmenliği (TamBurslu) Okul Öncesi Öğretmenliği (İngilizce)

Okul Öncesi Öğretmenliği (İngilizce) Okul Öncesi Öğretmenliği (TamBurslu) Okul Öncesi Öğretmenliği (İngilizce) Üniversite Adı Bölüm Adı Puan Türü Taban Puan BOĞAZİÇİ HASAN KALYONCU (GAZİANTEP) ORTA DOĞU TEKNİK BAHÇEŞEHİR HACETTEPE (Bk. 789) TED (Bk. 789) DİCLE (DİYARBAKIR) EGE (İZMİR) İSTANBUL (Bk. 789) YILDIZ

Detaylı

A1/20 MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE LAB MAINCOURSE. Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. 3.Ders. 4.Ders. 5.Ders. 2.Ders. 6.

A1/20 MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE LAB MAINCOURSE. Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. 3.Ders. 4.Ders. 5.Ders. 2.Ders. 6. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ / Yabancı Diller Yüksekokulu DERSLİK 107 A1/20 ÜMMET AYDAN ÜMMET AYDAN TUBA AYDAN TUBA AYDAN 114 FIRAT LULACI / TUĞBA AKBAŞ ÜLKÜ ÖZDEMİR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ / Yabancı Diller Yüksekokulu

Detaylı

Geldiği Üniversite Öğrenci Numarası. Yerleştirme Puan Türü. 2 Sakarya Üniversitesi TM-3 375, ,79855

Geldiği Üniversite Öğrenci Numarası. Yerleştirme Puan Türü. 2 Sakarya Üniversitesi TM-3 375, ,79855 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ 2016-2017 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ RME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Geldiği Üniversite Geldiği Üniversite

Detaylı

7/3/1992-2/10/2017 tarih aralığında kayıtlanan 1/1/2003-2/10/2017 tarih aralığında mezun olan öğrenciler Tekstil Tasarımı Bölümü (N.Ö.

7/3/1992-2/10/2017 tarih aralığında kayıtlanan 1/1/2003-2/10/2017 tarih aralığında mezun olan öğrenciler Tekstil Tasarımı Bölümü (N.Ö. 7/3/1992-2/10/2017 tarih aralığında kayıtlanan 1/1/2003-2/10/2017 tarih aralığında mezun olan öğrenciler Tekstil Tasarımı Bölümü (N.Ö.) Ad Soyad Kayıt Sebebi 1 Seher SÜLEYMANOĞLU 2 Seda UYSAL 3 Sibel ONUR

Detaylı

N.E.ÜNİVERSİTESİ AHMET KELEŞOĞLU EĞT.FAK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ YEDEK LİSTESİ

N.E.ÜNİVERSİTESİ AHMET KELEŞOĞLU EĞT.FAK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ YEDEK LİSTESİ S.N TC KİMLİK NO ADI SOYADI ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE ADI BÖL.KD I. ÖĞR.- II. ÖĞR. BÖLÜMÜ SINIFI ÖZELÜNİV. YÜZDE 10 LYS PUANI 1 29089881140 HÜSEYİN MUSLU AHİ EVRAN EĞİTİM 131 I BİLGİSAYAR 2 319,295 2,84 245,387

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

BES 451-01 Onkoloji EAH Cansu Dölek Sema Akyüz Hatice Kanıbir Merve Merter Merve İnel Öznur Aydın Tuğba Ekici Huriye Saygılı BES 451-01 Atatürk EAH

BES 451-01 Onkoloji EAH Cansu Dölek Sema Akyüz Hatice Kanıbir Merve Merter Merve İnel Öznur Aydın Tuğba Ekici Huriye Saygılı BES 451-01 Atatürk EAH BES 451 H.Ü. DIŞI HASTANE VE KURUM STAJI - GÜZ DÖNEMİ - BAHAR DÖNEMİ 14 EYLÜL 05 KASIM 08 ŞUBAT- 24 MART 2. GRUP 1. GRUP 4. GRUP 3. GRUP Onkoloji EAH Onkoloji EAH Onkoloji EAH Onkoloji EAH Cansu Dölek

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ VE BAHAR YARIYILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ ASIL-YEDEK LİSTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ VE BAHAR YARIYILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ ASIL-YEDEK LİSTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ VE BAHAR YARIYILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ASIL-YEDEK LİSTESİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU T 1 Sibel KAYA Okul Öncesi Öğretmenliği 130301046 3 GÜZ+BAHAR 3,39 ASIL 2

Detaylı

BİYOLOJİ 1 YASEMİN ÖZÇOBAN BALIKESİR NECATİBEY EĞİTİM BİYOLOJİ 1 2010 316,876 307,875 ASİL

BİYOLOJİ 1 YASEMİN ÖZÇOBAN BALIKESİR NECATİBEY EĞİTİM BİYOLOJİ 1 2010 316,876 307,875 ASİL BİYOLOJİ 1 YASEMİN ÖZÇOBAN BALIKESİR NECATİBEY EĞİTİM BİYOLOJİ 1 2010 316,876 307,875 ASİL TARİH 1 HÜLYA İLSEVEN SELÇUK EDEBİYAT TARİH 1 2011 378,456 421,036 OLUMSUZ FİZİK 1 EMİNE ALPARSLAN ATATÜRK KAZIM

Detaylı

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-5 Puan Sıralı)

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-5 Puan Sıralı) OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-5 Puan Sıralı) BURSA İNEGÖL Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi 12. SINIF GENEL DENEME 19 712 5362 5362 Sıra Öğr.Nu. İsim Sınıf Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI 1 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 25.05.2018 14 2018 14/01-22 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim

Detaylı

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 27.04.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakut Akyön

Detaylı

SIRA NO PROJE NO AD SOYAD İKAMET İLİ ÜNİVERSİTE BÖLÜM

SIRA NO PROJE NO AD SOYAD İKAMET İLİ ÜNİVERSİTE BÖLÜM 1 2013-1-TR1-COM04-47097 Adem TOPRAK ZONGULDAK Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 2 2013-1-TR1-COM04-46886 Adem CELEP MANİSA Anadolu Üniversitesi Almanca Öğretmenliği 3 2013-1-TR1-COM04-46419

Detaylı

Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı Hüseyin Deniz İKİZLERLİ Fırat HÜNER Özge ŞENPINAR Gülşah YILDIZ

Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı Hüseyin Deniz İKİZLERLİ Fırat HÜNER Özge ŞENPINAR Gülşah YILDIZ Uyg. Okulu : Atatürk Ortaokulu Sınıf : 4/A Grup : Grup I Uyg.Öğretim Elemanı : Yrd. Doç. Dr. Sevim İNAL 160 Hüseyin Deniz İKİZLERLİ 11266 Fırat HÜNER 11269 Özge ŞENPINAR 091 Gülşah YILDIZ 102 Dilan Yağmur

Detaylı

Fen - Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen - Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi FİZİK 2.

Fen - Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen - Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi FİZİK 2. Şube 5 - Fizik Grubu - Kontenjan: 25 Diğer Üniversiteler Kontenjan: 6 Sıra Adı Soyadı Üniversite Fakülte Bölüm 1 SERDAR BAKIR 2 GİZEM USLAN 3 NAFİZ NALBANTOĞLU 4 FATMA AYDOĞAR 5 MERVE GÖNÜLTAŞ 6 GÖZDE

Detaylı

BEÜ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME ( EK MADDE 1) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

BEÜ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME ( EK MADDE 1) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI BEÜ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME ( EK MADDE 1) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI YERLEŞMEK SIRA NO ADI SOYADI GELDİĞİ ÜNİV. GELDİĞİ FAKÜLTE-MYO GELDİĞİ İSTEDİĞİ PUAN TÜRÜ ÖSYS

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

Fakülte/MY AMASYA. Hizmetleri Meslek Yüksekokulu. Hizmetleri Meslek Yüksekokulu. Yüksekokulu Yunus Emre Meslek Yüksekokulu.

Fakülte/MY AMASYA. Hizmetleri Meslek Yüksekokulu. Hizmetleri Meslek Yüksekokulu. Yüksekokulu Yunus Emre Meslek Yüksekokulu. Sayfa : 1-5 Adı 22445436268 BUSE NUR KAYALAR NORMAL 100950496 Tıbbi Laboratuvar 18203208734 ŞEYMA KOÇ NORMAL 111050082 Tıbbi Görüntüleme AMASYA SAĞLIK BİLİMLERİ 24410001440 SEMANUR ÖZVEREN NORMAL 100910073

Detaylı

Hemşirelik (MF-3) ÜNİVERSİTE

Hemşirelik (MF-3) ÜNİVERSİTE Hemşirelik (MF-3) ÜNİVERSİTE D/Ö 2015 2014 2015 2014 2015 2015 2014 2014 B.SIRA B.SIRA T.PUAN T.PUAN KON. YER. KON. YER. ACIBADEM Ünv. (İSTANBUL) (TB) Özel 40800 48700 389,6254 380,2946 6 6 6 6 ŞİFA Ünv.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 14/09/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/31 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu14/09/2017 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç. Dr. Ali

Detaylı

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ İLE HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2. SINIFA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ(Tablo-3)

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ İLE HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2. SINIFA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ(Tablo-3) KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ İLE HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2. SINIFA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ(Tablo-3) T.C. ADI SOYADI 15550374594 Furkan Şahin 19382041402 Betül Bektaş 11740465806 Mehmet Özdoğan 42536039956

Detaylı

T.C. Kabul Edildiği Sınıf/Yarıyıl

T.C. Kabul Edildiği Sınıf/Yarıyıl MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU BÖLÜM/PROGRAM: KONTENJAN : 2010:(48) 2012: (48) 2014; (48) 2011: (48) 2013: (48) 1 HALİL İBRAHİM TÜRKÜN YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ / GEMİ MAKİNALARI İŞLETME 2 RECEP KURT KARADENİZ

Detaylı

2019 DGS Hemşirelik Taban Puanları Kontenjanları

2019 DGS Hemşirelik Taban Puanları Kontenjanları 2019 yılında DGS ye hazırlanacak öğrenciler için alt bölmede sizler için hazırladığımız en güncel ÖSYM verileriyle kendinize ait bir tercih listesi oluşturabilirsiniz. Aşağıdaki veriler ÖSYM nin 2018 DGS

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ 05/08/2016 TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ 05/08/2016 TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ 05/08/2016 TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU 31.07.2008 tarihli ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ve 04.03.2014 tarihli ve 28931 sayılı

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ MERKEZİ YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

TURİZM FAKÜLTESİ MERKEZİ YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI TURİZM FAKÜLTESİ MERKEZİ YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı nda Fakültemizde açılan merkezi yatay geçiş kontenjanlarına toplam 86 adet başvuru yapılmıştır.

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARI

EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARI Toplantı Tarihi :14/09/2012 Toplantı Sayısı : 34 Karar : 243 Toplantı Saati: 10.00 EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARI Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof.Dr. Mehmet KUTLU başkanlığında toplanarak gündemindeki

Detaylı

TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ. Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı

TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ. Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı TEMEL EĞİTİM (SINIF ÖĞRETMENLİĞİ) ANABİLİM DALI GİRİŞ SINAVI LİSTESİ Adı Soyadı Başvurduğu Program Adı abdullah ADALI Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Abdullah Şahin Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ODYOLOJİ BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (KADRO SAYISI 2) (DERECE 7) (İLAN NUMARASI: 1012103 ) (ODYOLOJİ

Detaylı

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016/2017 ÖĞRETİM YILI SONU 10. SINIFLAR EBE YARDIMCILIĞI 14 SAĞLIK BİLİMLERİ ALANI DAL YERLEŞTİRE SONUÇLARI ( TASLAK LİSTESİ) HEMŞİRE YARDIMCILIĞI 28 SAĞLIK BAKIM

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ 2,07 1

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ 2,07 1 MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ Sıra No Ad Soyad Enstitü/Fakülte/Y.O/M.Y.O Bölüm Transkript Notu Gidilecek Üniversite

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 21.06.2016 KARAR 2016/015 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ATATÜRK ANADOLU LİSESİ (ANKARA - POLATLI) 2018 YILI SON

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ATATÜRK ANADOLU LİSESİ (ANKARA - POLATLI) 2018 YILI SON Ad Soyad Program Adı Üniversite Adı Fakülte/MYO Adı MUSTAFA RAMAZAN AYDIN BARIŞ PEHLİVAN İnşaat Teknolojisi ESKİŞEHİR OSMANGAZİ Sivrihisar Meslek Türk Dili ve Edebiyatı ERCİYES (KAYSERİ) Edebiyat ZELİHA

Detaylı

NOT: Öğrencilerin Sınav Öncesinde Dersin Öğretim Elemanıyla Görüşmeleri Gerekmektedir.

NOT: Öğrencilerin Sınav Öncesinde Dersin Öğretim Elemanıyla Görüşmeleri Gerekmektedir. FİZYOTERAPİ VE REHABİTASYON BÖLÜMÜ Klinik Nöroanatomi 1 1130080 Fatma AŞA Sağlık Problemi / 11.10.201 / 1 gün Anatomi I saatinde / Amfi-3 Terapatik Ölçme ve Değerlendirme 2 1120063 Betül DEDE Sağlık Problemi

Detaylı

vize1 vize2 vize3 vize4 vize5 vize6 vize7 ortalama arapca 85.7 krnort kuran 14.3 vize sonuc vizeyüzde sarf nahiv semanur 52 74 56 66 72 48 60

vize1 vize2 vize3 vize4 vize5 vize6 vize7 ortalama arapca 85.7 krnort kuran 14.3 vize sonuc vizeyüzde sarf nahiv semanur 52 74 56 66 72 48 60 vize1 vize2 vize3 vize4 vize5 vize6 vize7 ortalama arapca 85.7 krnort kuran 14.3 vize sonuc vizeyüzde sarf nahiv semanur 52 74 56 66 72 48 60 61,14285714 52,39942857 70 10,01 62,40942857 24,96377143 60

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI 2016.04.01. Felsefe Bölüm Başkanlığının, Araştırma Görevlisi (ÖYP) Mehmet Şirin CAN ın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesine göre Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim

Detaylı

barajı geçen üniversiteye yerleşiyor (mf)

barajı geçen üniversiteye yerleşiyor (mf) barajı geçen üniversiteye yerleşiyor (mf) www.dogrutercihler.com Üniversite Bölüm Puan T. 1 KAFKAS Ünv. (KARS) Fen Bilgisi Öğretmenliği MF-2 209,5382 230,9985 256000 259000 2 EGE Ünv. (İZMİR) Fizik MF-2

Detaylı

AŞAĞIDA ADINIZA YAZILMIŞ OLAN KARARLARI DİKKATLE İNCELEYİNİZ.

AŞAĞIDA ADINIZA YAZILMIŞ OLAN KARARLARI DİKKATLE İNCELEYİNİZ. NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKULUMUZA YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERE DUYURU Yüksekokulumuz 2014 2015 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Dönemi Hemşirelik

Detaylı