Başlangıç. Bu Whitepaper yayınındaki notlar, Aegeus cryptocurrency kavram ve özelliklerinin resmi olarak belgelenmesi amaçlanmaktadır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Başlangıç. Bu Whitepaper yayınındaki notlar, Aegeus cryptocurrency kavram ve özelliklerinin resmi olarak belgelenmesi amaçlanmaktadır."

Transkript

1

2 Başlangıç Bu Whitepaper yayınındaki notlar, Aegeus cryptocurrency kavram ve özelliklerinin resmi olarak belgelenmesi amaçlanmaktadır. Bu belge yöntemsel olarak açıklayacaktır, Aegeus sikke detayları, yapısı, amacı ve ilişkili masternode/saplama/ minting faydaları. Aegeus cüzdanları indirmeden ve madeni para satın almadan önce, bu belgeyi dikkatlice okumanızı ve anlamanızı öneririz.

3 Giriş Aegeus gizlilik odaklı bir Bitcoin tabanlı şifreleme, Ademi merkeziyetçilik, veri depolama, dağıtım ve güvenlik. Aegeus, Sürdürülebilirlik odaklı kilit toplum tabanlı hükümeti teşvik etmek için enerji tasarruflu bir hisse senedi (POS) protokolü ve masternode ağından yararlanıyor. Aegeus sürekli olarak yeni nesil bir kriptokurrency olarak konumunu korumak için daha gelişmiş bir yönetim sistemi olarak kendini kurmak için çalışıyor. Aegeus kolayca sıfır işlemler ücretleri ile anında tüm dünyada transfer edilebilir online dijital para şeklidir. Herhangi bir kişi ya da kuruluş tarafından sahip olunan ya da yönetilmeyen ve ağı dünyanın dört bir yanına yayılmış bir düğüm ağı tarafından güvence altına alınmıştır. Aegeus'ta uzun vadeli hedefimiz, hızlı, güvenli, Ademi merkeziyetçi, özel ve dünya çapında ticari tacirlere uyarlanabilir dijital para birimi tabanlı gelişmiş bir veri tabanıdır.

4 Aegeus Özellikleri Aegeus, aegeus ağını destekleyenlere yılda % 560'a varan staking ödüllerini sunan anonim bir peer-to-peer para birimidir. Aegeus, yüksek verimlilik POS modeli nedeniyle neredeyse sıfır işlem ücretleri vardır. Bu daha önce Bitcoin vardı mikro işlem iş fiyatlandırma modelleri için mükemmel anlamına gelir. Aegeus Dash, işlem süreleri hızlandırmak, katı gizlilik çözümleri sunan Bitcoin birçok sorunları çözdü bir proje ilham çekti pivx, dayanmaktadır ve Ademi merkeziyetçi bir yönetim ve finansman sistemi sahiptir. Aegeus, aegeus topluluğu için daha akıcı ve verimli teknolojiler geliştirmek için topluluk dinleyen son derece aktif, erişilebilir ve duyarlı bir gelişim ekibine sahiptir. Aegeus yakın gelecekte, güçlü IPFS veri depolama ve dağıtım blockchain özellikleri hem özel hem de özel için uygun entegre etmek için öneriyor.

5 Aegeus: Farklı Düşünme

6 Aegeus Masternodes Masternodes ağ için ek hizmetler sağlamak için aynı blockchain aynı cüzdan yazılımı çalıştıran düğümlerdir. Bu hizmetler, işlemlerin daha fazla gizlilik, anlık işlemler ve belirsiz öneri ve oylama sistemleri ile merkezi olmayan bir bütçe sistemi sağlayan merkezi olmayan bir yönetim için para karıştırma içerir. Bu tür hizmetleri sağlamak için, masternodes de her blok için ödül belirli bir kısmını ödenir. Bu, masternode sahipleri için pasif bir gelir eksi onların çalışan maliyeti olarak hizmet verebilir. Aegeus masternodes, merkezi olmayan ve güvensiz bir şekilde ağ hizmetleri sunma yeteneğine ve kullanılabilirlik dayalı ödül almak teşvik düğümler vardır. Masternode çalıştırmak, masternode çalıştırmayı seçtiğiniz sürece AEG teminat kilitleme gerektirir. Masternode sahiplerinin bütçe ve kalkınma önerilerine oy vermelerine izin verilir. Masternodes ve Aegeus network üzerinde mevcut ve gelecekteki hizmetlerin omurgası olan bu normal cüzdan kekemeler kıyasla biraz daha yüksek bir düzeyde ödüllendirilir gibi.

7 Ödül sistemi nasıl çalışır? Aegeus blok başına 70 AEG ve blok başına 70 AEG kadar çok çekici Masternode ödül yapısı staker için sunuyor. Blok başına 140 AEG. Şu anki operasyon bütçemiz azaldığında, biz... blok ödüllerini 143'e çıkaracak.blok başına ilave 3 AEG madeni para kullanılacaktır. Aegeus işletme bütçesi. Çok olacağız Yakın gelecekte bir 100/40 Mn ve Staker dahilmasternode sahipleri daha iyi ödüllendirmek için ayrılın. Bu olacak.qt kod taban cüzdan sürümünde yer alın.

8 Ips'ler nasıl çalışır? Her dosya ve içindeki tüm bloklar bir şifreleme karma denilen benzersiz bir parmak izi verilir. IPFS ağ üzerinden çoğaltmaları kaldırır ve her dosya için sürüm geçmişini izler. Her ağ düğümü yalnızca ilgilendiğiniz içeriği depolar ve kimlerin ne sakladığını anlamaya yardımcı olan bazı dizin oluşturma bilgilerini. Dosyalara bakarken, ağdan içeriği benzersiz bir hash'ın arkasına saklayan düğümleri bulmasını istiyorsunuz. Her dosya, İPFS adında bir adsız adsız adlandırma sistemi kullanarak insan-okunabilir adlar tarafından bulunabilir.

9 Teknik Özellikler Jeton Adı: AEG Varsayılan RPC: Coinbase olgunluk: 30 Hedef aralığı: 1 dakika Hedef Süre: 1 İşlem onayları: 30 Varsayılan TX ücreti: 0 Ayrılmış düğüm: 14 Blok ödül: 140 AEG Blok süresi: 60 saniye Toplam tedarik: Onaylar: 101 İşlem onayları: 6 Yıllık Staking%: 1960%

10 Gelecekteki Yenilikler Tam Kalkan Gizlilik Protokolü entegrasyonu Aegeus'ta hedefimiz IP adresi Katmanlama ve şifrelemeyi entegre etmektir. Hem gönderenler hem de alıcılar IP'leri, cüzdan parolalarını, parolaları ve ek güvenlik özellikleri sağlamak için usfa kimlik doğrulamasını kullanabilirler. Universal Community Governance biz bir topluluk yönetim sistemi uygulamak istiyoruz böylece masternot operatörleri de dahil olmak üzere tüm ağ kullanıcılarının topluluk, bu protokoller ve ilgili düzenlemeler çalışan kendi deyişlerine sahip. Mobil cüzdan uygulamaları hem Android hem de Apple cihazları için mobil cüzdan oluşturmak istiyoruz, Aegeus ağının güçlendirilmesine ve genişletilmesine neden olacak daha geniş bir kullanıcı yelpazesini artırmak için. Şifreli mesajlaşma biz cüzdan ayrı bir panel şifreli bir sohbet sistemine sahip istiyorum, kamu ve özel gruplar için güvenli mesajlaşma izin vermek.

11 Gelecekteki Yenilikler... Veri Depolama Aegeus, deduplication, yüksek performans ve kümelenmiş kalıcılık sağlayan ıpfs protokollerini kullanacak. Veri organize etmek yeterli değil, kolayca erişilebilir ve geri alınabilir bir şekilde depolanması gerekir. Veri Dağıtımı Siz veya şirketiniz kullanıcılara büyük miktarda veri sunuyorsa, eş-eşli bir yaklaşım size bant genişliğine tek başına tasarruf edebilir. P2p içeriği /veri dağıtımı sayesinde kullanıcılar kendi çalışan maliyetlerini düşürebilir ve operasyonel verimliliğini arttırabilir. Güvenlik/Gizlilik Bu blockchain üzerinde büyük miktarda veri koyarak söz konusu olduğunda güvenlik ödün hakkında endişelenmeyin. Kullanıcıların zaman damgası ve güvenli veri zincirine veri kendisini koyarak riske gerek kalmadan sağlayacak bir blockchain işlem içine değişmez, kalıcı FS bağlantıları yerleştirin. Bu özellikle telif hakkı ve fikri mülkiyet niş etkili olabilir.

12 Aegeus Ekosistemi Katı Gelişme Aegeus Vakfımız sağlam ve bu teknik şartname ve cüzdan özellikleri doğası ile görülebilir. Masternode Bu teşvik edilmiş düğümler (5000 AEG gerektiren) AEG ağı içinde bütçe ve kalkınma önerileri sahiplerine oy sağlar. Bu düğümler, AEG ağında sunulan mevcut ve gelecekteki hizmetlerin belkemiğidir. Masternodes tüm ağı güçlendirir ve daha fazla toplum yönetişim için izin ve gizlilik işlemleri ve anlık işlemler kolaylaştırır. Gizlilik / Anonimlik Aegeus'un en çekici özelliklerinden biri de gittiği yöndür. Çevrimiçi Gizlilik ve güvenlik çevrimiçi tüccarlar ve Ağ kullanıcıları için en önemli önceliktir. Bizim ileri düşünme ve yenilik bugün piyasada diğer çoğu POS kripto sikke önümüzde bizi koyuyor.

13 Gelecekteki Yenilikler

14 Aegeus Özellikleri Aegeus yol haritası, ağın genişlemesini sağlamlaştırmak için mevcut ve gelecek tabanlı teknolojileri ve hizmetleri düzene sokmayı amaçladığımız, bitmeyen bir süreçtir.

15 Sonuç Aegeus, ay-gus telaffuz Yunanca koruma veya kalkan anlamına gelir. Aegeus, hem ağ kullanıcıları hem de global tacirler için kriptocurrency dünyasına gerçekten yenilikçi bir güvenli ve özel kriptocurrency sağlamayı amaçlıyor. Aegeus kendi öncesi madeni paralar satıyor, 21 milyon arz eksi %25 pazarlama, operasyonel maliyet ve kalkınma için rezerv tutulur, bir ICO yürütmeden. Jetonlu satışlar üretildikçe birden fazla değişim ve gelişme devam edecektir. Paranın kalan %75'i borsalar aracılığıyla halka satılacak. Borsada satılamayan paralar 1 Temmuz 2018'de yakılacak. Aegeus, bizim beyaz örtü ile ilgili daha fazla bilgi için, ya da AEG madeni para satın alarak toplumun bir parçası olmak için, ziyaret edin:

16

BORSABIT COIN WHITEPAPER

BORSABIT COIN WHITEPAPER BORSABIT COIN WHITEPAPER EFLATUN YAZILIM 30.07.2018 Giriş Bitcoin, Ethereum ve yüzlerce alternatif kripto paranın dünya çapında milyonlarca yatırımcının dikkatini çekmesiyle, kripto paralar 2017 nin en

Detaylı

XGEN WHITEPAPER YENİ NESİL YATIRIM ARACI

XGEN WHITEPAPER YENİ NESİL YATIRIM ARACI XGEN WHITEPAPER YENİ NESİL YATIRIM ARACI Hızlı ve Ucuz Para Transferi Güvenli Sağlıklı Ağ Akıllı Yatırım Büyüyen topluluk En İyi Ekip Desteği HAKKIMIZDA XGEN günlük hayatınızda kullanabileceğiniz bir dijital

Detaylı

YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası

YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası YTLToken YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası Özet... 3 YTLToken Akıllı Sözleşmeler... 4 YTLToken Nedir?... 5 Nasıl Katılınır?... 6 YTLToken Dağılım... 7 YTLToken Dağıtım ve Tedarik...

Detaylı

TECHNICAL NOTES. Seesaw Reward Balance System. Whitepaper aka the Purplepaper. Revision 0.8a March Pivx.org

TECHNICAL NOTES. Seesaw Reward Balance System. Whitepaper aka the Purplepaper. Revision 0.8a March Pivx.org TECHNICAL NOTES Seesaw Reward Balance System Whitepaper aka the Purplepaper Revision 0.8a March 23 2017 Pivx.org Bu teknik notlar, Private Instant Verified Transaction parabiriminin özelliklerini ve kavramlarını

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık. TurkeyEnergy Token XTRL

Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık. TurkeyEnergy Token XTRL Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık TurkeyEnergy Token XTRL ETHEREUM ERC 20 KABUL EDİLEN SATIN ALMA YÖNTEMİ ETH Contract Adres 0x347a39127AE0730817B0caf177c4684e16a038fc

Detaylı

GOLDBLOCKS Präsentation Page

GOLDBLOCKS Präsentation Page GOLDBLOCKS Präsentation Page 1 Gold and Digital Money Goldblocks un tanıtım sunumuna Hoşgeldiniz GOLDBLOCKS Präsentation Page 2 Cryptocurrency The GOLDBLOCKS ALTIN KADAR DEĞERLİ! Digital Altın Madenciliği

Detaylı

Ignition Coin ve Ignition Ağı

Ignition Coin ve Ignition Ağı Ignition Coin ve Ignition Ağı Değer, Sürdürülebilirlik ve Büyüme için geliştirildi Detaylı bilgi için https://ignitioncoin.org - Ignition Coin Projesi ::Giriş:: Ignition Ağı ve onun jetonu Ignition Coin,

Detaylı

FİNANS DÜNYASINDA ERKEN DÖNÜŞÜM. Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO

FİNANS DÜNYASINDA ERKEN DÖNÜŞÜM. Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO İş dünyası, özellikle son 10 yıl içinde 3 farklı ana gruba doğru evrildi Büyüklük ve Güç Değişim ve Etki Çeviklik ve Esneklik Fintech ekosistemi hızlı ve sağlıklı bir

Detaylı

Whitepaper Versiyon 1.01 Kasım 1, 2018

Whitepaper Versiyon 1.01 Kasım 1, 2018 Whitepaper Versiyon 1.01 Kasım 1, 2018 1. BeLL Platformu 2 7. Yol haritası 17 2. BeLL Cüzdan ın Vizyonu 7 8. BeLL Token Detaylar 18 3. BeLL Cüzdanının Özellikleri 9. Token Dağıtımı 20 3.1 Sigorta 9 10.

Detaylı

01 WASTE Windows Linux ve macos (Sınırlı İşlevsellik)

01 WASTE Windows Linux ve macos (Sınırlı İşlevsellik) Küçük ofisiniz ve ev merkezi sunucunuz ya da P2P için bir Intranet kurmanın iki yolu vardır. Peer-to-Peer (Peer-to-Peer) ağının avantajı ya da sıklıkla bu günlerde adı geçen sel, merkezi bir sunucunun

Detaylı

PROF. DR. GÖKHAN ÖZERTAN PROF. DR. ARZU TEKTAŞ PROF. DR. VEDAT AKGİRAY. Başkan. Kurumsal Yönetim Merkezi. Boğaziçi Üniversitesi DOÇ. DR.

PROF. DR. GÖKHAN ÖZERTAN PROF. DR. ARZU TEKTAŞ PROF. DR. VEDAT AKGİRAY. Başkan. Kurumsal Yönetim Merkezi. Boğaziçi Üniversitesi DOÇ. DR. EĞİTMENLERİMİZ AYŞEGÜL TOKER ARZU TEKTAŞ VEDAT AKGİRAY GÖKHAN ÖZERTAN Dekan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yüksek Okul Müdürü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Başkan Kurumsal Yönetim Merkezi Bölüm

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri Hangi kimlik doğrulamalı baskı çözümü işiniz için doğru olanı? HP işinizin eşsiz olduğunu çok iyi biliyor. İşte bu nedenle kimlik doğrulamalı baskı dağıtımını yapmanız

Detaylı

Windows 10 ve Yenilikçi Mobil Cihazlar

Windows 10 ve Yenilikçi Mobil Cihazlar Windows 10 ve Yenilikçi Mobil Cihazlar WINDOWS 10 ile Geleceğe Hazır Mısınız? Selcen Arslan Windows Cihazları Çözüm Uzmanı sturkben@microsoft.com Parolalar artık yeterince güvenli değil Kurumlardan neler

Detaylı

Fiziki olarak olmayan, özel kodlar ve algoritmalar ile üretilen internet üzerinden belli protokoller ile kullanılan sanal para borsası

Fiziki olarak olmayan, özel kodlar ve algoritmalar ile üretilen internet üzerinden belli protokoller ile kullanılan sanal para borsası Fiziki olarak olmayan, özel kodlar ve algoritmalar ile üretilen internet üzerinden belli protokoller ile kullanılan sanal para borsası Sanal para birimlerinden en çok tanınan bitcoin; dolaşımdaki bitcoin

Detaylı

2. Ne sunuyoruz bağlam

2. Ne sunuyoruz bağlam 1. Soyut Biz Project Coin topluluğu olarak, kriptosferdeki katılımcılara yeni bir hizmet sunuyoruz. Projemiz ile, müşterilerimize kendi madeni paralarını yapmaları için ihtiyaç duydukları herhangi bir

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş Windows Azure Sunumu Y. Bora Kaykayoğlu 11-13 Ocak 2018 Kahramanmaraş 25 Cloud Platformları Big Data Bulut Teknolojisi Veri, görsel vs Bulut (Cloud) Teknolojisi; Tüm dünyaya yayılmış ve birbirlerine bağlanarak

Detaylı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Güçlü bir Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Uygun Maliyetli Buluta Çözümü Küçük ve orta ölçekli birçok firma, kurumsal seviyede veri yedekleme

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Blockchain / Dijital Defter Hizmetleri

Blockchain / Dijital Defter Hizmetleri Blockchain / Dijital Defter Hizmetleri 2017 kpmg.com.tr Blockchain nedir? Blockchain, başta finansal hizmetler sektöründe olmak üzere tüm sektörlerde dijital yenilik dalgası oluşturdu. Merkezi olmayan

Detaylı

Kullanım ve Yardım Kılavuzu

Kullanım ve Yardım Kılavuzu Kullanım ve Yardım Kılavuzu 2007 Genel Bakış TradeMaster International, uluslar arası piyasalardaki Hisse Senedi ve Futures işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır.

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül EROĞLU

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül EROĞLU Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0 Ayşegül EROĞLU 02 Sanayi 4.0 Nedir? Sanayi 4.0 Türkiye için neden önemli? Sanayi 4.0 ın İklimlendirme Sektörü üzerindeki potansiyeli nedir? Sanayi 4.0

Detaylı

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0 Ayşegül Eroğlu 02 2004 Robert Kolej mezunu 2008 Sabancı Üni. Üretim Sistemleri Mühendisliği mezunu 2015 Boğaziçi Üni. Executive MBA mezunu Fabrika Müdürü

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

RAPOR Bitcoin Özelinde Kripto Para

RAPOR Bitcoin Özelinde Kripto Para RAPOR Bitcoin Özelinde Kripto Para İbrahim Orkun TAŞDEMİR EPAM Asistanı İstinye Üni. Ekonomi Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi 07 Şubat 2018 Kripto paradan söz ederken öncelikle kripto/ kriptoloji nedir bu konu

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri 5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall 5651 Sayılı Kanun Kanunun Tanımı : İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen

Detaylı

BİZ GLOBAL BİR FİRMAYIZ

BİZ GLOBAL BİR FİRMAYIZ BİZ GLOBAL BİR FİRMAYIZ < 700 K Üye Avrupa & BDT < 70 K Üye Kuzey Amerika ve Karayipler Afrika & Orta Doğu Hindistan Alt-Kıtası Büyük Çin < 1M Üye < 160 K Üye Latin Amerika < 120 K Üye < 130K Üye Asya

Detaylı

İleri Düzey Bilgisayar Ağları

İleri Düzey Bilgisayar Ağları İleri Düzey Bilgisayar Ağları Ders 5 İnternet te Ses ve Görüntü Transferi İçerik Dağıtım Ağları ve Eşler Arası Ağlar Mehmet Demirci 1 Bugün Multimedia Streaming İçerik Dağıtım Ağları (CDN) Eşler arası

Detaylı

U-BET MASTERNODE VE AKILLI KONTRATLAR ÜZERİNE KURULU SERBEST ONLİNE SPOR BAHİS PLATFORMU TANITIM ÖZETİ

U-BET MASTERNODE VE AKILLI KONTRATLAR ÜZERİNE KURULU SERBEST ONLİNE SPOR BAHİS PLATFORMU TANITIM ÖZETİ U-BET MASTERNODE VE AKILLI KONTRATLAR ÜZERİNE KURULU SERBEST ONLİNE SPOR BAHİS PLATFORMU ios ve Android Aplikasyonlarla (U-BET cüzdanları, entegre döviz ve ödeme geçitleri) TANITIM ÖZETİ Blockchain üzerinden

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Türkiye Temsilciliği

Türkiye Temsilciliği Türkiye Temsilciliği On-Premise Virtual Appliance Libra Esva On-Premise Sanal Cihazı, işletim sistemi, anti-virüs, anti-spam ve eksiksiz bir yönetim ortamı da dahil olmak üzere tam kapsamlı bir anti-spam

Detaylı

Bilgi Parmaklarınızın Ucunda!

Bilgi Parmaklarınızın Ucunda! Bilgi Parmaklarınızın Ucunda! elearning Nedir? elearning olarak da bilinen çevrimiçi öğrenme, İnternet gücünü kullanarak bilgi zenginliğini doğrudan sunan bir eğitim yöntemidir. İster evinizin rahatında

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Daha genişbantlı, tamamen mobil

Daha genişbantlı, tamamen mobil Thuraya IP Daha genişbantlı, tamamen mobil T h u r a ya olarak, dünya çapında geniş bant uydu pazarı için yenilikçi, ucuz ve yüksek kalitede çözümler sunan öncü kuruluşuz. Performans ve tasarıda bir jenerasyon

Detaylı

Çerez Politikası paneller ve anketlere yönelik

Çerez Politikası paneller ve anketlere yönelik Çerez Politikası paneller ve anketlere yönelik Son güncelleme: 24 Mayıs 2018 İçindekiler 1 Çerezler, benzer teknolojiler ve günlük dosyaları hakkında... 2 1.1 Çerez nedir? 2 1.2 Yerel depolama nedir? 2

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

Daha komplike uygulamalar elektronik ticaret, elektronik kimlik belgeleme, güvenli e-posta,

Daha komplike uygulamalar elektronik ticaret, elektronik kimlik belgeleme, güvenli e-posta, Çift Anahtarlı (Asimetrik Şifreleme) Bilgi Güvenliği: Elektronik iletişim, günümüzde kağıt üzerinde yazı yazarak yapılan her türlü iletişimin yerine geçmeye adaydır. Çok uzak olmayan bir gelecekte kişi/kuruluş/toplumların,

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

Haşmet GÖKIRMAK. Yard. Doç. Dr. 7 Mart 2014

Haşmet GÖKIRMAK. Yard. Doç. Dr. 7 Mart 2014 Haşmet GÖKIRMAK Yard. Doç. Dr. 7 Mart 2014 Pazarlama nedir? Piyasa ve Müşteri İhtiyaçlarının Anlaşılması Müşteri Odaklı Pazarlama Stratejisi Bütünleşmiş Pazarlama Plan ve Programının Hazırlanması Müşteri

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Maden havuzu befargo.

fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Maden havuzu befargo. fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin twitter.com/fargocoin facebook.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Borsa coinrate.net Maden havuzu

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ağustos 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

BİLİŞİM SİSTEMLERİNİN PRENSİPLERİ

BİLİŞİM SİSTEMLERİNİN PRENSİPLERİ BİLİŞİM SİSTEMLERİNİN PRENSİPLERİ Derleyen: Prof. Dr. Güngör BAL Bölüm 8 Elektronik ve Mobil Ticaret Prensipler ve Öğrenme Hedefleri Elektronik ticaret ve mobil ticaret git gide gelişmekte ve işin yürütülmesi

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

REKABETÇİ SEKTÖRLER PROGRAMI PROJE ÇAĞRISI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 6 NİSAN 2017 ANKARA

REKABETÇİ SEKTÖRLER PROGRAMI PROJE ÇAĞRISI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 6 NİSAN 2017 ANKARA REKABETÇİ SEKTÖRLER PROGRAMI PROJE ÇAĞRISI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 6 NİSAN 2017 ANKARA İÇERİK 1 2 3 4 TEMEL BİLGİLER GENEL KURALLAR REHBER DOKÜMANLAR ÇAĞRI BAŞLIKLARI 5 BAŞVURU SÜRECİ 6 DEĞERLENDİRME

Detaylı

Satınalma Dergisi Reklam Tarifesi

Satınalma Dergisi Reklam Tarifesi Türkiye'nin Satınalma Alanındaki Lider Dergisi, 3. Yıl 36 Sayı! Satınalma Dergisi Reklam Tarifesi Tüm geçmiş sayıları Apple Gazetelik üzerinde inceleyebilirsiniz. Ücretsiz Örnek Sayı: Haziran 2015 Çalışma

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, mobil ve farklı konumlara dağılmış durumda.

Detaylı

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir

Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı. Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir Compiere Açık kodlu ERP + CRM yazılımı Hüseyin Ergün Önsel Armağan Serkan Demir ERP Nedir? ERP = Kurumsal Kaynak Planlama Organizasyonların farklı fonksiyonlarının ve departmanlarının kullandığı enformasyonu

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

WHITEPAPER VERSION 1.0 ERC20 TOKEN İÇİN AKILLI KONTRAT TABANLI OYUN

WHITEPAPER VERSION 1.0 ERC20 TOKEN İÇİN AKILLI KONTRAT TABANLI OYUN WHITEPAPER VERSION 1.0 İÇİNDEKİLER TANITIM..03 STAKER KONSEPTİ VE ÖZELLİKLERİ. 04 PİYASAYA GENEL BAKIŞ.05 STAKER CEE-LO ZAR OYUNU TANITIMI...06 STAKER CÜZDAN....07 NEDEN STAKER...08 STAKER BELİRTEÇLERİ.....09

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Network Bulut Çözümleri Batu AKALIN Güvenlik ve Ağ Hizmetleri Yöneticisi Anadolu Bilişim Hizmetleri Anadolu Bilişim Hakkında Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin Linkedin: linkedin.com/company/abh

Detaylı

İletişim Aracı Olarak Faaliyet Raporları

İletişim Aracı Olarak Faaliyet Raporları İletişim Aracı Olarak Faaliyet Raporları Sektöre Bakış ULAŞTIRMA, HABERLEŞME VE DEPOLAMA 3% Halka Açık Şirketlerin Sektörlere Göre Dağılımı MADENCİLİK VE TAŞ OCAKCILIĞI 1% ELEKTRİK GAZ VE SU 1% TARIM,

Detaylı

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun -

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - Rutty [Yeni Nesil Saha Personeli Takip Sistemi] sizin için tasarlandı. Günümüzde yaşanan yoğun rekabet, hız ve

Detaylı

Beğenilrin gelir kaynağı olma özelliğiyle sosyal ağ

Beğenilrin gelir kaynağı olma özelliğiyle sosyal ağ Beğenilrin gelir kaynağı olma özelliğiyle sosyal ağ https://monoreto.com Beğen. Paylaş. Kazan. 2018 yılında, sosyal ağların dünyası birçok zorlukla karşı karşıyadır: SIRADAN KULLANICI İÇİN KAR YOK Çoğu

Detaylı

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL Yeni bir dünyaya doğru 1 Milyar İnternet kullanıcısı 2 Milyar Web sayfası 2.6 Milyar Cep telefonu 3 Milyar Web araması 500 Milyar Gigabayte dijital

Detaylı

Kırsaldaki yaşamı geleceğe hazırlıyoruz

Kırsaldaki yaşamı geleceğe hazırlıyoruz Kırsaldaki yaşamı geleceğe hazırlıyoruz ÇALIŞMALARIMIZ Tarimsalpazarlama.com ve Tarim.com.tr Türkiye nin ilk tarımsal bilgi ve ticaret odaklı portalları Mobil Çözümler Çiftçi haber servisleri, SMS,

Detaylı

Sosyal Ağlar ve Kütüphaneler. Tuba Akbaytürk Çanak

Sosyal Ağlar ve Kütüphaneler. Tuba Akbaytürk Çanak Sosyal Ağlar ve Kütüphaneler Tuba Akbaytürk Çanak Ajanda Web 2.0 Kütüphane 2.0 Sosyal Ağ ğ kavramı Sosyal Ağ Örnekleri Kütüphaneler ve Sosyal Ağlar Web 2.0 nedir? Yeni bir kavramdır, 2004 yılında ortaya

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. halka arzı ile ilgili önemli bilgiler aşağıdaki tabloda bilgilerinize sunulmuştur. Halka Arz Detayları

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS.

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS. Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? 1 Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Bulutfon yüksek tutarlı telefon faturalarınıza daha uygun çözümler sağlamaktadır. Faturalarınızı

Detaylı

CoroDrill 808 Dar toleranslı derin delikler için ilk tercih

CoroDrill 808 Dar toleranslı derin delikler için ilk tercih CoroDrill 808 CoroDrill 808 Dar toleranslı derin delikler için ilk tercih Endüstriyi uzun yıllar boyunca yakından takip ettik ve dar toleranslar gerektiren derin delik delme konusunda yaşadığınız zorlukları,

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ

GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ İÇİNDEKİLER GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI 3 Sertifika Programının Amacı 4-5 Eğitim Haritası 6 Telekomünikasyon

Detaylı

Dünya Bankası Finansal Yönetim Uygulamalarında Stratejik Yönelimler ve Son Gelişmeler

Dünya Bankası Finansal Yönetim Uygulamalarında Stratejik Yönelimler ve Son Gelişmeler Dünya Bankası Finansal Yönetim Uygulamalarında Stratejik Yönelimler ve Son Gelişmeler ECA Bölge Perspektifi Marius Koen TÜRKİYE: Uygulama Destek Çalıştayı 6-10 Şubat 2012 Ankara, Türkiye 2 Kapsam ve Amaçlar

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Global Tedarik Zinciri Çözümleri

Global Tedarik Zinciri Çözümleri Global Tedarik Zinciri Çözümleri Trenco Hakkında Trenco,Uluslararası satınalma acenteliği konusunda uzmanlaşmış, kaliteli tedarik kaynaklarını entegre ederek küresel bazda tedarik zinciri yönetim hizmetleri

Detaylı

DİJİTAL REKLAMCILIK. ŞEFFAFLIK, KONTROL, RIZA Mart Teknik standartlar Geliştirilmektedir ve değişebilir

DİJİTAL REKLAMCILIK. ŞEFFAFLIK, KONTROL, RIZA Mart Teknik standartlar Geliştirilmektedir ve değişebilir DİJİTAL REKLAMCILIK ŞEFFAFLIK, KONTROL, RIZA Mart 2018 Teknik standartlar Geliştirilmektedir ve değişebilir Gündem Konu: AB Düzenleyici Zorluklar Çözüm Yolları Kapalı Ekosistem Bağımsız ve esnek bir ekosistem

Detaylı

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ Sürüm, 01 Ocak 2017 Tüm Kullanıcılarımızın gizliliği bizim için çok önemlidir. Bir Uygulama Kullanıcısı olarak Hizmetimizi kullandığınızda, (Uygulama Yayıncısı olarak)

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Sigorta Şirketi Bakış Açısıyla Dijital Dönüşüm. F. Kaan Toker - Allianz Sigorta Elementer Operasyonlar Direktörü

Sigorta Şirketi Bakış Açısıyla Dijital Dönüşüm. F. Kaan Toker - Allianz Sigorta Elementer Operasyonlar Direktörü Sigorta Şirketi Bakış Açısıyla Dijital Dönüşüm F. Kaan Toker - Allianz Sigorta Elementer Operasyonlar Direktörü Türkiye; büyüyen ekonomisi ve düşük sigorta penetrasyonu ile yüksek potansiyele sahip Türkiye

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Hizmetleri. Mustafa YILMAZ mustafayilmaz@tse.org.tr

Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Hizmetleri. Mustafa YILMAZ mustafayilmaz@tse.org.tr Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Hizmetleri Mustafa YILMAZ mustafayilmaz@tse.org.tr Türk Standardları Enstitüsü tarafından yapılan Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Hizmetleri Yazılım

Detaylı

İDARİ ÖZET VE ÖN PROTOKOLÜ

İDARİ ÖZET VE ÖN PROTOKOLÜ İDARİ ÖZET VE ÖN PROTOKOLÜ " Değişim yaşamın yasasıdır. Ve sadece geçmişe ya da şimdiye bakanlar, geleceği kaçırırlar." - John F. Kennedy - www.goldfinx.io www.goldfinx.com İDARİ ÖZET GoldFinX (GFX), dünya

Detaylı