T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /"

Transkript

1 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı kararlar alındı ve saat 18:30 da toplantı sona erdi Gündem onaylandı Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Şahin KÖKTÜRK ün, ve tarihleri arasında 80 (seksen) gün Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri Samsun İli Biyolojik Çeşitliliğe Dayalı Geleneksel Bilginin Belirlenmesi Projesi konulu danışmanlık faaliyeti kapsamında; Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Şahin KÖKTÜRK ün, ve tarihleri arasında 80 (seksen) gün Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri Samsun İli Biyolojik Çeşitliliğe Dayalı Geleneksel Bilginin Belirlenmesi Projesi konulu danışmanlık faaliyeti kapsamında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Prof.Dr. Ali Kemal AYAN ın, 22 Eylül 2017-Mayıs 2018 tarihleri arasında Samsun da BEL-DA Ticaret Ltd. Şti. ile 80 (seksen) gün süreyle Biyolojik çeşitliliğe dayalı Ulusal Geleneksel Bilginin Belirlenmesi konulu danışmanlık hizmeti kapsamında; Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Bafra Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ali Kemal AYAN ın, 22 Eylül 2017-Mayıs 2018 tarihleri arasında Samsun da BEL-DA Ticaret Ltd. Şti. ile 80 (seksen) gün süreyle Biyolojik çeşitliliğe dayalı Ulusal Geleneksel Bilginin Belirlenmesi konulu danışmanlık hizmeti vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

2 Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Alparslan ŞAHİN in, tarihinde 1 (bir) gün süreyle Samsun da Abdi İbrahim İlaç. San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılan Parkinson Hastalığında Global Trendler konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Alparslan ŞAHİN in, tarihinde 1 (bir) gün süreyle Samsun da Abdi İbrahim İlaç. San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılan Parkinson Hastalığında Global Trendler konulu eğitim faaliyetinde vereceği hizmet karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5.maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek 4000 (KDV Dahil) ücretin sözleşme tarihinin ilgili Yönetim Kurulu Kararından ( /539) önce olması nedeniyle Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde 1 (bir) gün süreyle İstanbul da Bristol Myers Squibb İlaçları Inc. tarafından yapılan Dünya Artrit Günü Kapsamında Romatolojik Hastalıklarda Yeni Tedaviler Nelerdir konulu toplantıda vereceği danışmanlık hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın, tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-A) Danışmanlık Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde 1 (bir) gün süreyle İstanbul da Bristol Myers Squibb İlaçları Inc. tarafından yapılan Dünya Artrit Günü Kapsamında Romatolojik Hastalıklarda Yeni Tedaviler Nelerdir konulu toplantıda vereceği hizmet karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5.maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek 4248 (KDV Dahil) ücretin sözleşme tarihinin ilgili Yönetim Kurulu Kararından ( /539) önce olması nedeniyle Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oy birliği ile karar verildi.

3 Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Müge Güler ÖZDEN in, tarihinde Samsun da Johnson&Johnson Sıhhi Malzemeler tarafından yapılacak olan Psöriasis ve Sistematik Tedaviler konulu eğitim faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Müge Güler ÖZDEN in, tarihinde 1 (bir) gün süreyle Samsun da Johnson&Johnson Sıhhi Malzemeler tarafından yapılacak olan Psöriasis ve Sistematik Tedaviler konulu eğitim faaliyeti vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Murat TERZİ nin, tarihinde Ankara da Roche Müstehzarları San. A.Ş. tarafından yapılacak olan Ocrelizumab Klinik Çalışmaları Üzerine Danışma Toplantısı konulu eğitim faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Murat TERZİ nin, tarihinde Ankara da Roche Müstehzarları San. A.Ş. tarafından yapılacak olan Ocrelizumab Klinik Çalışmaları Üzerine Danışma Toplantısı konulu eğitim faaliyeti vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

4 Veteriner Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze gönderilen, Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Eser AKAL ın, Türk Veteriner Hekimler Birliği Samsun-Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı tarafından Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Sığırlarda Rekto-Vaginal Yolla Suni Tohumlama Kursu na eğitimci olarak katılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Veteriner Fakültesi Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Eser AKAL ın, Türk Veteriner Hekimler Birliği Samsun- Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı tarafından Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Sığırlarda Rekto-Vaginal Yolla Suni Tohumlama Kursu nda vereceği eğitim karşılığında Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı tarafından 2.200,00 (KDV Dahil) ücretin sözleşme tarihinin ilgili Yönetim Kurulu Kararından ( /539) önce olması nedeniyle Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabına yatırılmasına, yatırılan bu ücretten %15 Araç Gereç ve Diğer İhtiyaç Alımları, %5 Bilimsel Araştırma Projesi, %1 Hazine Payı ve %8 Katma Değer Vergisi olan yasal kesintilerden sonra kalan miktarın adı geçen Öğretim Üyesine ödenmesine oy birliği ile karar verildi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Uçak Bakım ve Onarım Bölümü Öğretim Görevlisi Kıvılcım ÖZANER in, Ağustos 2017 tarihleri arasında vermiş olduğu SMS eğitimi hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek olan ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Bakım ve Onarım Bölümü Öğretim Görevlisi Kıvılcım ÖZANER in, Ağustos 2017 tarihleri arasında vermiş olduğu SMS eğitimi hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek olan 1.500,00 (KDV Hariç) ücretin sözleşme tarihinin ilgili Yönetim Kurulu Kararından ( /539) önce olması nedeniyle Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabına yatırılmasına oy birliği ile karar verildi.

5 Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Muhammet BAHADIR ın, tarihleri arasında Samsun Özel Pegem Akademi Kursu nda vereceği danışmanlık hizmeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Muhammet BAHADIR ın, tarihleri arasında her ayın son Cuma günü, günde 2 (iki) saat, toplam 14 (on dört) saat olmak üzere Samsun Özel Pegem Akademi Kursu nda danışmanlık hizmeti vermek üzere; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr.Hasan Murat AYDIN tarafından yürütülen LILLIY İlaç Tic.Ltd.Şti.tarafından desteklenen H9X-MC-GBGC Tip 2 Diabetes Mellitus lu pediatrik hastalarda haftada bir kez DULAGLUTİDİN etkisini plasebo ile karşılaştıran açık etiketli uzatma çalışması ile birlikte randomize, çift kör, bir çalışma (AWARD-PEDS: Assesment of weekly administration of LY İn Diabetes- Pediatric Study) (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr.Hasan Murat AYDIN tarafından yürütülen LILLIY İlaç Tic.Ltd.Şti.tarafından desteklenen H9X-MC-GBGC Tip 2 Diabetes Mellitus lu pediatrik hastalarda haftada bir kez DULAGLUTİDİN etkisini plasebo ile karşılaştıran açık etiketli uzatma çalışması ile birlikte randomize, çift kör, çalışması (AWARD-PEDS: Assesment of weekly administration of LY İn Diabetes- Pediatric Study) (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) kapsamında tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 inci maddeleri uyarınca; ilgili öğretim elemanının asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

6 Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Düzgün ÖZATLI tarafından yürütülen Quintiles İstanbul Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Danışmanlık Ltd. Şti. tarafından desteklenen Daha önce tedavi uygulanmamış kronik lösemili veya küçük lenfositik lenfomalı gönüllüler, obinutuzumab ve bruton tirozin kinaz inhibitörü inbrutinib kombinasyonu ile gerçekleştirilen randomize, çok merkezli, açık etiketli, faz 3 PCYC-1130-CA kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Düzgün ÖZATLI tarafından yürütülen Quintiles İstanbul Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Danışmanlık Ltd. Şti. tarafından desteklenen Daha önce tedavi uygulanmamış kronik lösemili veya küçük lenfositik lenfomalı gönüllüler, obinutuzumab ve bruton tirozin kinaz inhibitörü inbrutinib kombinasyonu ile gerçekleştirilen randomize, çok merkezli, açık etiketli, faz 3 PCYC-1130-CA kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Kadir ÖNEM tarafından yürütülen Ipsen Innovation adına Covance Klinik Ürün Geliştirme Ltd. Şti. tarafından desteklenen Spinal kord yaralanması veya multipl skleroz sebepli nörojenik detrüsör aşırı aktivitesi olan gönüllülerde üriner inkontinansın tedavisinde bir veya daha fazla inrtadetrüsör 600 veya 800 ünite Dysport tedavisinin etkililiğini ve güvenliliğini değerlendirmeye yönelik Faz III, çok merkezli, randomize, çift kör, paralel grup, plasebo kontrollü (D-FR ) kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Kadir ÖNEM tarafından yürütülen Ipsen Innovation adına Covance Klinik Ürün Geliştirme Ltd. Şti. tarafından desteklenen Spinal kord yaralanması veya multipl skleroz sebepli nörojenik detrüsör aşırı aktivitesi olan gönüllülerde üriner inkontinansın tedavisinde bir veya daha fazla inrtadetrüsör 600 veya 800 ünite Dysport tedavisinin etkililiğini ve güvenliliğini değerlendirmeye yönelik Faz III, çok merkezli, randomize, çift kör, paralel grup, plasebo kontrollü (D-FR ) kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

7 Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. İdris YÜCEL tarafından yürütülen Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. adına Covance Klinik Ürün Geliştirme Ltd. Şti. tarafından desteklenen Standart adjuvan tedavinin yeniden bölümlendirilmesi ve tamamlanmasından sonra erken evre NSCLC li hastalar için anti-pd-1 monoklonal antikor pembrolizumabın (MK-3475) plasebo ile karşılaştırıldığı bir randomize, faz 3 (PERALS) MK kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. İdris YÜCEL tarafından yürütülen Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti. adına Covance Klinik Ürün Geliştirme Ltd. Şti. tarafından desteklenen Standart adjuvan tedavinin yeniden bölümlendirilmesi ve tamamlanmasından sonra erken evre NSCLC li hastalar için anti-pd-1 monoklonal antikor pembrolizumabın (MK-3475) plasebo ile karşılaştırıldığı bir randomize, faz 3 (PERALS) MK kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. İdris YÜCEL tarafından yürütülen Regeneron Pharmaceuticals, Inc. adına ICON Ankara Klinik Araştırma Dış Tic. A.Ş. tarafından desteklenen İlerlemiş veya Metastatik PD-L1 + Küçük Hücreli Dışı Akciğer Kanseri Olan Hastaların Birinci Basamak Tedavisinde REGN2810 (Anti-PD-1 Antikoru) ve Platin Bazlı Kemoterapinin Karşılaştırıldığı Global, Randomize, Açık Etkiketli bir Faz 3 R2810-ONC-1624 kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. İdris YÜCEL tarafından yürütülen Regeneron Pharmaceuticals, Inc. adına ICON Ankara Klinik Araştırma Dış Tic. A.Ş. tarafından desteklenen İlerlemiş veya Metastatik PD-L1 + Küçük Hücreli Dışı Akciğer Kanseri Olan Hastaların Birinci Basamak Tedavisinde REGN2810 (Anti-PD-1 Antikoru) ve Platin Bazlı Kemoterapinin Karşılaştırıldığı Global, Randomize, Açık Etkiketli bir Faz 3 R2810-ONC-1624 kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

8 Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Canan ALBAYRAK tarafından yürütülen Quintiles İstanbul Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Danışmanlık Ltd. Şti. tarafından desteklenen Ağır Hemofili A (FVIII<%1) hastalığı bulunan, 6 yaşından küçük, daha önce tedavi uygulanmamış hastalarda (PUP ler) PEG ile faktör VIII in (BAX 855) güvenliliği, immünojenisitesi ve hemostatik etkililiğinin araştırıldığı faz 3, prospektif, çok merkezli, açık etiketli kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Canan ALBAYRAK tarafından yürütülen Quintiles İstanbul Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Danışmanlık Ltd. Şti. tarafından desteklenen Ağır Hemofili A (FVIII<%1) hastalığı bulunan, 6 yaşından küçük, daha önce tedavi uygulanmamış hastalarda (PUP ler) PEG ile faktör VIII in (BAX 855) güvenliliği, immünojenisitesi ve hemostatik etkililiğinin araştırıldığı faz 3, prospektif, çok merkezli, açık etiketli kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Canan ALBAYRAK tarafından yürütülen Quintiles İstanbul Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Danışmanlık Ltd. Şti. tarafından desteklenen Şiddetli von willebrand hastalığında rvwf ile profilaksinin etkililiği ve güvenliliğinin değerlendirildiği prospektif, faz 3, açık etiketli, uluslararası, çok merkezli kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Canan ALBAYRAK tarafından yürütülen Quintiles İstanbul Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Danışmanlık Ltd. Şti. tarafından desteklenen Şiddetli von willebrand hastalığında rvwf ile profilaksinin etkililiği ve güvenliliğinin değerlendirildiği prospektif, faz 3, açık etiketli, uluslararası, çok merkezli kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

9 Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Canan ALBAYRAK tarafından yürütülen Quintiles İstanbul Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Danışmanlık Ltd.Şti. tarafından desteklenen Şiddetli von willebrand hastalığı tanısı konulan çocuklarda kanama epizodlarının tedavisi ve kontrolünde ADVATE ile veya ADVATE olmadan rvwf NİN etkililiği, güvenliliği ve tolere edilebilirliğinin elektif ve acil cerrahi operasyonlarda rvwf nin etkinliğinin ve güvenliğinin ve rvw farmakokinetiğinin (FK) belirlendiği faz 3, prospektif, çok merkezli, kontrollü olmayan, açık etiketli kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Canan ALBAYRAK tarafından yürütülen Quintiles İstanbul Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Danışmanlık Ltd.Şti. tarafından desteklenen Şiddetli von willebrand hastalığı tanısı konulan çocuklarda kanama epizodlarının tedavisi ve kontrolünde ADVATE ile veya ADVATE olmadan rvwf NİN etkililiği, güvenliliği ve tolere edilebilirliğinin elektif ve acil cerrahi operasyonlarda rvwf nin etkinliğinin ve güvenliğinin ve rvw farmakokinetiğinin (FK) belirlendiği faz 3, prospektif, çok merkezli, kontrollü olmayan, açık etiketli kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) kapsamında tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; ilgili öğretim elemanının asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

10 Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen INC Research Klinik Araştırmalar Ltd. adına Parexel International Türkiye A.Ş tarafından desteklenen İlk tam remisyondaki FLT3/ITD hastalarında indüksiyon/ pekiştirme tedavisinin ardından idame tedavisi olarak uygulanan FLT3 inhibitörü gilterinib (ASP2215) için faz 3, çok merkezli, randomize, çift kör, plasebo kontrollü 2215-CL 0302 kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen INC Research Klinik Araştırmalar Ltd. adına Parexel International Türkiye A.Ş tarafından desteklenen İlk tam remisyondaki FLT3/ITD hastalarında indüksiyon/ pekiştirme tedavisinin ardından idame tedavisi olarak uygulanan FLT3 inhibitörü gilterinib (ASP2215) için faz 3, çok merkezli, randomize, çift kör, plasebo kontrollü 2215-CL 0302 kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi çalışması kapsamında Haziran Haziran 2023 tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; ilgili öğretim elemanının asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen Bayer Türk Kimya San.Ltd.Şti. tarafından desteklenen Relaps gelişen indolan non-hodgkin lenfoma (İNHL) tanılı hastalarda intravenöz PI3K inhibitörü copanlisib ve standart immünokemoterapi kombinasyonunun standart immünokemoterapiyle karşılaşırıldığı Faz III, randomize, çift kör, kontrollü, çok merkezli bir çalışma CHRONOS kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen Bayer Türk Kimya San.Ltd.Şti. tarafından desteklenen Relaps gelişen indolan non-hodgkin lenfoma (İNHL) tanılı hastalarda intravenöz PI3K inhibitörü copanlisib ve standart immünokemoterapi kombinasyonunun standart immünokemoterapiyle karşılaşırıldığı Faz III, randomize, çift kör, kontrollü, çok merkezli bir çalışma CHRONOS kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; ilgili öğretim elemanının asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

11 Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen Novartis tarafından desteklenen SOAR, İki kısımlı: Şiddetli edinilmiş aplastik anemi görülen hastalarda birinci basamak tedavi olarak siklosporin ile kombinasyon halinde eltrombopagın etkililiği ve güvenliliğinin değerlendirilmek üzere yürütülen girişimsel faz 2 tek kollu ve 60 aya kadar uzatılmış takibi CETB115E2403 kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında ilgili öğretim elemanının Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen Novartis tarafından desteklenen SOAR, İki kısımlı: Şiddetli edinilmiş aplastik anemi görülen hastalarda birinci basamak tedavi olarak siklosporin ile kombinasyon halinde eltrombopagın etkililiği ve güvenliliğinin değerlendirilmek üzere yürütülen girişimsel faz 2 tek kollu ve 60 aya kadar uzatılmış takibi CETB115E2403 kodlu (1910 OMÜ SUVAM Araştırma Projesi) çalışması kapsamında tarihleri arasında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca; ilgili öğretim elemanının asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Fakültenin Döner Sermayesine ait spor tesislerinde 2018 yılında uygulanacak ücretlerin belirlenmesi konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesinde 2018 yılında uygulanacak ücretlerin EK-I deki şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz Rektörlük Uzmanı Sezan İNCE GÜLER in, 2547 sayılı Kanunun 33. maddesi (e) fıkrası hükmü uyarınca; 1 (bir) yıl süreyle yeniden atanması ve 2547 sayılı Kanunun 38. maddesi hükmü uyarınca; Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığındaki görev süresinin uzatılması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi.

12 Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Cevdet KILIÇ ın, 2547 sayılı Kanunun 40/b maddesi hükmü uyarınca, Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesindeki görev süresinin 1 (bir) yıl süre ile uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı yazısı görüşüldü. Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Cevdet KILIÇ ın, 2547 sayılı Kanunun 40/b maddesi hükmü uyarınca; Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesindeki görev süresinin tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünün kapanmış olması nedeniyle Öğretim Görevlisi Mehmet Akif DEMİR in kadrosunun; İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalına aktarılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünün kapanmış olması nedeniyle, Yrd.Doç.Dr. Abdurrahman OKUYAN ın kadrosunun; Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalına aktarılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünün kapanmış olması nedeniyle Yrd.Doç.Dr. Mustafa KARA nın kadrosunun; Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalına aktarılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

13 Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Türkçe Hazırlık ücretini ödeyemeyecek durumda olan sınırlı sayıda öğrenciye ücretsiz Türkçe Hazırlık verilmesi konusundaki Merkezin tarih ve E sayılı teklif yazısı ve eki görüşüldü. Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde düzenlenen Türkçe Hazırlık ücretini ödeyemeyecek durumda olan aşağıda adı, soyadı yazılı öğrencilere Türkçe Hazırlık eğitiminin ücretsiz olarak verilmesine oy birliği ile karar verildi. 1- Omar Mustafa Fadheel AL-DIRAYYI (Irak) 2- Nazıfe ASLAMI (Afganistan) 3- Abudukaıyoumu MAIMAITIMIN (Çin) 4- Yuemaıerjıang MAIMAITIMIN (Çin) 5- Yuemaıer MAIMAITI (Çin) Tıp Fakültesi 2017 YDUS için ilan edilen kontenjanların kullanılabilmesi için Araştırma Görevlisi kadrolarının 78 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. maddesi uyarınca; ilgili anabilim dallarına aktarılmasına ve aktarılan bu kadrolar ile EK-I de belirtilen boş ve izinsiz kadrolara ilgili kararnamenin 5. maddesi gereğince kullanma izni alınmak üzere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oybirliği ile karar verildi sayılı İş Kanunun 25. maddesi gereği sendikasız işçilerde uygulanması düşünülen disiplin cezaları ile ilgili cetvelin EK:I deki şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verilir. Mimarlık Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Mimarlık Bölümü nde Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Doç. Dr. Mehriban MİKAYİLOVA nın, tarihinde sona erecek olan görev süresinin uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü nde 2547 sayılı Kanunu nun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Doç.Dr. Mehriban MİKAYİLOVA nın, görev süresinin tarihinden itibaren brüt 9.387,90 ücretle 1 (bir) yıl süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

14 Mimarlık Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan; Mimarlık Bölümünde Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğretim Görevlisi Robert John LEWIS ın, tarihinde sona erecek görev süresinin uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü nde 2547 sayılı Kanunu nun 34.maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğretim Görevlisi Robert John LEWIS in; görev süresinin tarihinden itibaren aylık brüt 6.447,90 ücretle 1 (bir) yıl süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde çalışmak üzere başvuruda bulunan Almanya uyruklu Hülya KEÇELİGİL in, sözleşmeli öğretim elemanı olarak görevlendirilmesi ve ücret tespiti konusundaki Yüksekokulun tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yabancı Diller Yüksekokulunda çalışmak üzere başvuruda bulunan Almanya uyruklu Hülya KEÇELİGİL in, 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde; tarihinden itibaren aylık brüt 5.976,90 ücretle 1 (bir) yıl süreyle görevlendirilmesinin kabulüne ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı nda sözleşmeli Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Doç.Dr. Nagah Abdelwahap Ahmed MOHAMMED in, tarihinde sona erecek görev süresinin uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı nda 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; sözleşmeli Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Doç.Dr. Nagah Abdelwahap Ahmed MOHAMMED in, görev süresinin tarihinden itibaren aylık brüt 7.710,00 ücretle 1 (bir) yıl süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

15 İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğretim Görevlisi Nezam Alddın EİD in, tarihinde sona erecek görev süresinin uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında görev yapan Suriye uyruklu Öğretim Görevlisi Nezam Alddın EİD in, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile çalıştırılmak üzere uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümünde Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğretim Görevlisi Khaled Khalıfa Abdelazım KHALLAF ın, tarihinde sona erecek görev süresinin uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümünde Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğretim Görevlisi Khaled Khalıfa Abdelazım KHALLAF ın; görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile çalıştırılmak üzere uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na sunulmasına oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğretim Görevlisi Abdel Raouf Moustafa Abdelraouf ABOUZID TAHA nın, tarihinde sona erecek görev süresinin uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında görev yapan Suriye uyruklu Öğretim Görevlisi Abdel Raouf Moustafa Abdelraouf ABOUZID TAHA nın, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile çalıştırılmak üzere uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

16 İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğretim Görevlisi Oways VISI nın, tarihinde sona erecek görev süresinin uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında görev yapan Suriye uyruklu Öğretim Görevlisi Oways VISI nın, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihinden itibaren 1(bir) yıl süre ile çalıştırılmak üzere uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğretim Görevlisi Batoul ALASAAD ın, tarihinde sona erecek görev süresinin uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında görev yapan Suriye uyruklu Öğretim Görevlisi Batoul ALASAAD ın, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile çalıştırılmak üzere uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Öğretim Görevlisi Öğretim Görevlisi Mai Gomaa Suhail GOMAA nın, tarihinde sona erecek görev süresinin uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında görev yapan Öğretim Görevlisi Mai Gomaa Suhail GOMAA nın, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile çalıştırılmak üzere uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

17 İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Abdul Hakim Atıeh in, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Abdul Hakim Atıeh in, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Said Mohamed Mahmud Moustafa nın, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Said Mohamed Mahmud Moustafa nın, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) yıl süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Eman Gaber Khalil Ahmed in, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Eman Gaber Khalil Ahmed in, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) yıl süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

18 İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Seyyid Ahmed ES-SEYYİD in, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan Seyyid Ahmed ES-SEYYİD in, görev süresinin 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihleri arasında 1 (bir) yıl süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Dinler Tarihi Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan İsmail HODZİÇ in, görev süresinin 1 (bir) yıl süreyle uzatılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri okunarak görüşüldü. İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Dinler Tarihi Anabilim Dalında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı statüsünde görev yapan İsmail HODZİÇ in, 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi hükmü uyarınca; aylık brüt 6.447,90 ücretle tarihine kadar 1 (bir) yıl süreyle uzatılmasına ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Fonksiyonları Teorisi ve Fonksiyonel Analiz Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Ayşe SANDIKÇI nın durumu görüşüldü. Doç.Dr. Ayşe SANDIKÇI nın, Fen Edebiyat Fakültesi Fonksiyonları Teorisi ve Fonksiyonel Analiz Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna 2547 sayılı Kanunun değişik 25. maddesi ile bu kanuna ilişkin olarak çıkarılan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi hükmü uyarınca gerekli şartları taşıması nedeniyle atamasının uygun olacağı görüşünün Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi.

19 Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Özgür Korhan TUNÇEL in durumu görüşüldü. Doç.Dr. Özgür Korhan TUNÇEL in, Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna 2547 sayılı Kanunun değişik 25. maddesi ile bu kanuna ilişkin olarak çıkarılan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi hükmü uyarınca gerekli şartları taşıması nedeniyle atamasının uygun olacağı görüşünün Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi Veteriner Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Üniversitemiz ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında yapılan protokol gereği; Prof.Dr. Tolga GÜVENÇ in, Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında ders vermek üzere görevlendirilmesi konusundaki Dekanlığın tarih ve sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü sayılı Yükseköğretim Kanunun 39. maddesi ve Üniversitemiz ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında yapılan protokol gereği; Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Tolga GÜVENÇ in, Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında Yakın Doğu Üniversitesi nde aşağıda belirtilen tarihlerde ders vermek üzere görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. 23 Ekim 2017 Pazartesi 25 Ekim 2017 Çarşamba 30 Ekim 2017 Pazartesi 01 Kasım 2017 Çarşamba 06 Kasım 2017 Pazartesi 08 Kasım 2017 Çarşamba 13 Kasım 2017 Pazartesi 15 Kasım 2017 Çarşamba 20 Kasım 2017 Pazartesi 22 Kasım 2017 Çarşamba 27 Kasım 2017 Pazartesi 29 Kasım 2017 Çarşamba 04 Aralık 2017 Pazartesi 06 Aralık 2017 Çarşamba 11 Aralık 2017 Pazartesi 13 Aralık 2017 Çarşamba 18 Aralık 2017 Pazartesi 20 Aralık 2017 Çarşamba 25 Aralık 2017 Pazartesi 27 Aralık 2017 Çarşamba 08 Ocak 2018 Pazartesi 10 Ocak 2018 Çarşamba

20 Yaratıcı Yazarlık Araştırma ve Uygulama Merkezi nin üyesi olduğu Avrupa Yaratıcı Yazarlık Programları Derneği yıllık üyelik bedeli olan 50 Euro ücretin Merkezin Döner Sermaye hesabından ödenmesine oy birliği ile karar verildi. Yaratıcı Yazarlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, 31 Temmuz-05 Ağustos 2017 tarihleri arasında Hayallerinizi Canlandırın ve Güneşe Tutulan Ayna çalışmalarında kurs eğitmenleri Ahmet Cenk DEMİR ve Hakkı ÖZDEMİR in vermiş olduğu hizmet karşılığı tahakkuk ettirilecek ücretin Merkezin Döner Sermaye hesabından ödenmesi konusundaki Merkezin tarih ve E sayılı teklif yazısı ve eki görüşüldü. 31 Temmuz-05 Ağustos 2017 tarihleri arasında Hayallerinizi Canlandırın ve Güneşe Tutulan Ayna çalışmalarında kurs eğitmenleri Ahmet Cenk DEMİR ve Hakkı ÖZDEMİR in vermiş olduğu hizmet karşılığı, tahakkuk ettirilecek ücretin aşağıdaki şekilde belirlenmesine ve Yaratıcı Yazarlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Döner Sermaye hesabından ödenmesine oy birliği ile karar verildi. Ahmet Cenk DEMİR 450,00 Hakkı ÖZDEMİR 600, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Hasan KORKMAZ ın, tarihleri arasında 80 (seksen) gün süreyle Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri Samsun İli Biyolojik Çeşitliliğe Dayalı Geleneksel Bilginin Belirlenmesi konulu danışmanlık faaliyeti kapsamında Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Hasan KORKMAZ ın, tarihleri arasında 80 (seksen) gün süreyle Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri Samsun İli Biyolojik Çeşitliliğe Dayalı Geleneksel Bilginin Belirlenmesi konulu danışmanlık faaliyeti kapsamında; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmeliğin 5 ve 7 nci maddeleri uyarınca asli görevini aksatmamak kaydıyla Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

21 Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrosunda olup, Personel Daire Başkanlığı'da görev yapan Beril ERKMEN in uzmanlık görev süresinin uzatılması konusu görüşüldü. Uzman Beril ERKMEN in tarihinden itibaren 2547 Sayılı Kanunun 33. maddesi (e) Fıkrası hükmü uyarınca 1 (bir) yıl süreyle yeniden atanması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrosunda olup, Gelişimsel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OGEM)'de görev yapan Sema GÜL TÜRK ün uzmanlık görev süresinin uzatılması konusu görüşüldü. Uzman Sema GÜL TÜRK ün tarihinden itibaren 2547 Sayılı Kanunun 33. Maddesi (e) Fıkrası hükmü uyarınca 1 (bir) yıl süreyle yeniden atanması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrosunda olup, İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi nde görev yapan Dr.Yaşam BARLAK ın uzmanlık görev süresinin uzatılması konusu görüşüldü. Dr.Yaşam BARLAK ın, tarihinden itibaren 2547 Sayılı Kanunun 33. maddesi (e) fıkrası hükmü uyarınca; 1 (bir) yıl süreyle Rektörlük Uzman kadrosuna yeniden atanması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrosunda olup, İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi nde görev yapan Filiz ÖZTÜRK ün uzmanlık görev süresinin uzatılması konusu görüşüldü. Filiz ÖZTÜRK ün, tarihinden itibaren 2547 Sayılı Kanunun 33. maddesi (e) fıkrası hükmü uyarınca; 1 (bir) yıl süreyle Rektörlük Uzman kadrosuna yeniden atanması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /45-72

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /45-72 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 104 2018 105 2018 106 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 10:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 295 2018 296 2018 297 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 16:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 351 2018 352 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103 2018 91 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 de Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 18:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-17

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-17 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /89-107

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /89-107 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 17:15 de toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 163 2018 164 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 11.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

Yönetim Kurulu Kararları

Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2014-48295 T.C. Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 273 2018 274 2018 275 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı.

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı. Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Dekan V. Prof.Dr.Nermin KILIÇ başkanlığında toplandı. Gerekli çoğunluğun olduğu anlaşıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NO: 2017/16 17/01/2017 tarihinde

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 13.01.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

34 01/10/2014 2014/1 18. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı.

34 01/10/2014 2014/1 18. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Karar No 1-2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemiz programlarına kabul edilecek olan yabancı uyruklu öğrencilerden

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 31/03/2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 29/11/2011 Salı Günü saat 15.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.06.2016 tarihinde saat 10.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 02/08/2012 Perşembe Günü saat 15.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:25.02.205 Toplantı Sayısı: 04 Konservatuvar Yönetim Kurulu 25.02.205 tarihinde saat 5:30 da Okul Müdür Vekili Prof.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.12.2016 Saat 10:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.09.2016 Saat 14:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67631 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/06/2014 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.08.2015 2014-2015/20

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.08.2015 2014-2015/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.02.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 21.09.2017 Saat 11:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/13.10 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.05.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması. 2018-132 2018-133 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 05.02.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

Salı Son Başvuru Tarihi Çarşamba Ön Değ. Sonuç Açıklama Tarihi Çarşamba Giriş Sınavı Tarihi

Salı Son Başvuru Tarihi Çarşamba Ön Değ. Sonuç Açıklama Tarihi Çarşamba Giriş Sınavı Tarihi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/09/2011 Perşembe Günü saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 31.10.2016 Saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28/09/2011 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı : 14 Aralık 2004 : 42 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar 1/1 Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Anasanat

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 02.01.2017 1 1-10 2017/1 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 02.01.2017 tarihinde saat 12.00'da

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 09 Ağustos 2016 Toplantı Sayısı : 27 Karar:1/1 Prof.Dr.Tamer TETİKER e ait Büyüme Hormonu eksikliği bulunan erişkinlerde 35 hafta süreyle her

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.08.2006 2006/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.08.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 21.03.2017 Saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemizce ilan edilen Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Mekanik Ana Bilim Dalı nda açık

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 18/01/ /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 18/01/ /14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18/01/2012 Çarşamba Günü saat 15.30 da Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.03.2006 2006/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 09.01.2018 1 1-14 2018/1 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 09.01.2018 tarihinde saat 12.00'de

Detaylı