KATILIMCILARI NELER BEKLİYOR. Marka takımları, bölgesel kulüpler ve

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KATILIMCILARI NELER BEKLİYOR. Marka takımları, bölgesel kulüpler ve"

Transkript

1

2 2014 yılında kurulan MITSUBISHI L200 TRITON TÜRKİYE grubunun katılımcı sayısı her geçen etkinlikte artış gösterdiği BÜYÜK BULUŞMA serisinin zamanla diğer marka katılımlarının da artmaya başlamasıyla Türkiye nin diğer aktif pickup kullanıcı grupları olan TOYOTA HILUX TÜRKİYE ve FORDRANGERTR grupları ile 2018 yılında PICKUP FEST adı altında tüm marka pickup araçları bir araya getirmek için bir araya gelmiş oluşumdur. PICKUP FEST oluşumu tüm pickup kullanıcılarını bir araya getirmek ve kamp, offroad, doğa gezileri yapmak, yapı itibariyle birbirine benzeyen araçların kullanıcılarına mekanik vb. yardımlaşma ortamı sağlamak amacıyla ortaya çıkmıştır.

3 KATILIMCILAR Organizasyonu oluşturan MITSUBISHI L200 (TRITON) TÜRKİYE, TOYOTA HILUX TÜRKİYE ve FORDRANGERTR grupları Türkiye çapında tüm üyelerini davet etmenin yanı sıra, NISSAN NAVARA 4X4 TÜRKİYE grubu, Mercedes X Class, Isuzu Dmax, Volkswagen Amarok, Ssangyong ve Fiat Fullback kullanıcıları davet edilmektedir. Bunun yanı sıra başta tüm offroad camiası kulüp ve dernekleri olmak üzere bölgede etkin olan offroad dernekleri tarafından bölge halkı festivale davet edilmektedir. Etkinliğe Pickup kullanıcılarının yanı sıra SUV araç kullanıcılarından da ilgi görülmektedir. Festival görüntüleri tüm sosyal medya mecralarında organizasyonu üstlenen ve katılımcı oluşumlar tarafından paylaşılacaktır.

4 KATILIMCILARI NELER BEKLİYOR Offroad Oyunları Kamp ve etkinlik alanında bulunan offroad parkurunda katılımcılar araçlarının performansını ölçmek ve diğer katılımcılar ile karşılaştırma yapmak için zamanlama turu yaparak etkinliği daha eğlenceli bir hale getirebilirler Takım Yarışmaları Marka takımları, bölgesel kulüpler ve derneklerin oluşturacağı takımların sadece araçla değil, araçsız da kendilerini kanıtlayabilecekleri halat çekme, çuval yarışı ile kazananlara ödülleri taktim edilecek. Donanım Alışverişi Offroad donanımı için her kullanıcı ayrı ayrı offroad aksesuarcılarını ziyaret etmesi, aracı üzerinde görmek istediği ürünler için belki de yüzlerce km yol katetmesi gerekir. Pickup festte ileri gelen aksesuarcılar bulunacak.

5 KATILIMCILARI NELER BEKLİYOR İşin Ustalarından Tavsiyeler Offroad sporunda deneyim en önemli unsurdur. Her etkinliğimizde aramızda bulunan ve sahip oldukları bilgiyi paylaşmaktan çekinmeyen işin ustaları ile görüşme ve fikir alışverişi fırsatı yakalanabilir. Doğa İle İç İçe Spor 2 gece 3 gün sürecek etkinlikte yürüyüş, bisiklet vb. sporlar ile ilgilenen katılımcılar yayla ve çevresinde doğa ile iç içe spor aktivitelerini sürdürebilme fırsatına sahipler. Soft Offroad Turu Araçlarının arazi kabiliyetleri konusunda daha önce deneyim yaşamamış kişilerin deneyimli kişiler öncülüğünde bölgede araçları deneyebilecekleri offroad turları.

6 ETKİNLİK ALANI PICK UP FEST 2018 etkinliği Düzce Yörükler yaylasında gerçekleşecektir. Yörükler yaylası yaklaşık 30 dönümlük kamp, etkinlik ve araç parklanma alanına sahip, beklenen ziyaretçi katılımının gerçekleşmesine engel teşkil etmeyecek yeterliliktedir. Yörükler yaylası mesire alanı özelliği taşıdığından alanda bay ve bayan ayrı olmak üzere 3 er kişilik tuvaletler bulunmaktadır. Bu olanak katılımcıların 2 gece konaklamalı etkinliğe katılmalarında olumlu yönde etki sağlayacaktır. Etkinlik alanında giriş bölümünde Festival danışma alanı kurulacak ve katılımcılara festival alanı ile ilgili bilgiler verilecek gerekli yönlendirmeler yapılacak. Ulaşım için kullanılacak alan otobandan Kaynaşlı gişelerden çıktıktan sonra 4 km mesafededir. Otobandan ayrıldıktan sonra gidilecek mesafede yol genişliği karşılıklı araç geçişine müsait ve her çeşit aracın yol alabileceği rahatlıktadır.

7 ETKİNLİK ALANI

8 SPONSORLUK Sponsorluk Bilgilendirmesi Sponsorluk Fiyatları Festival alanı ticari sadece faaliyet göstermeyen yerel, marka, model vb. offroad grupları, spor kulüpleri ve derneklerinin stand kurması, araç stickerı, broşür dağıtımı ve bilgi alışverişi için serbesttir. Otomobil üreticisi markalar...( TL) Stand kurma, araç sergileme, festival sahnesinde araç tanıtım süresi, ziyaretçi paketlerine promosyon ve tanıtım ürünleri dağıtımı hakkı elde edilir. Ürün pazarlama ve satışı için alanda bulunan ticari faaliyet gösteren araç, yedek parça, aksesuar satıcıları, offroad ürün uygulaması yapan işletmeler alanda stand kurmak, herhangi bir ürün veya hizmet pazarlamak için etkinlik bütçesine katkıda bulunmak durumundadır. Yedek parça, Aksesuar vb. ürün standları...(5.000 TL) Stand kurma, ürün tanıtım ve satış imkanı, ziyaretçi paketlerine promosyon ve tanıtım ürünleri dağıtımı hakkı elde edilir. Etkinlik Bütçesi Sponsorlar tarafından sağlanacak kaynakların tamamı festival alanında ısınmak için yakacak odun dağıtımı (tüm katılımcıların odun ihtiyacı karşılanması hedeflenmektedir), yapılacak etkinlikte dağıtılacak hediyeler (etkinliğe özel hediyeler, kupa, madalya vb.) Cumhuriyet Bayramı konvoyunda yapılacak etkinliklere ek balon, bayrak katkısı olarak kullanılacaktır. Bilgilendirme: Sponsor firmalar, kendi tercihine göre festival alanına yol gösteren tabela, festival alanında etkinlik yapılacak bölgelere ve offroad oyunları parkuruna bayrak, Cumhuriyet Bayramı konvoyundan sonra havaya bırakılacak balonlara logo baskısı yaptırarak katkıda bulunabilir.

9 FESTİVAL PROGRAMI 27 EKİM 12:00 Etkinlik alanına giriş başlangıcı 13:00 Açılış konuşması 14:00 Çadır Kurma Yarışı (öneri) 15:00 Lastik seçimi 16:00 Soft offroad turu 18:00 Okan Tozun İle offroad sohbeti 20:00 Sahne Performansları 00:00 Gün sonu 28 EKİM 11:00 Offroad Oyunları 14:00 Çuval yarışması 15:00 Branda yarışması 16:00 Sponsor marka araç tanıtımı 17:00 Sponsor marka araç tanıtımı 18:00 Sponsor marka araç tanıtımı 19:00 Yarışma ödülleri 20:00 Sahne Performansları 00:00 Gün Sonu 29 EKİM 10:00 Festival Alanında toplanma 10:30 deneme 11:00 Festival alanı temizliği 11:30 Alan Kontrolü 12:00 Kortej konvoy hazırlığı 12:30 Konvoy hareketi Bilgilendirme: Festival Programında katılımcı talepleri ve hava şartları göz önünde bulundurularak etkinliklerin düzenleneceği saatler değişiklik gösterebilir.

10 FESTİVAL BİLGİLENDİRMESİ ULAŞIM Yörükler yaylasına ulaşım için tahmini araç katılımına göre bölgelerden konvoy buluşma noktaları belirlenecek ve konvoylar halinde alana giriş yapılacaktır. Tek başına veya kendi takım, kulüp konvoyu ile ulaşım sağlamak isteyen kişiler Kaynaşlı gişelerden çıkınca solda Metro turizm bürosunun yanından devam edildiğinde yakın tarihte yerleştireceğimiz tabelalar takip edilerek 3 km içerisinde festival alanına ulaşılır. Yayla alanı kamp konaklaması için gayet uygun ve ulaşım için herhangi bir binek araçla bile rahatlıkla ulaşılabilir. Aile ile katılım için herhangi bir sakınca yoktur. Alanda ailesi ile gelenler imkanlar dahilinde belli bir bölgeye yönlendirilecektir. İHTİYAÇLAR Kamp malzemeleri, yiyecek, içecek vb. ihtiyaçlar katılımcının kendi sorumluluğundadır. Alanda bulunması için bölge halkına festival bilgisi verilmiştir. Alanda köfte, döner, gözleme, meyve, sebze ve meşrubat satıcıları bulunacaktır fakat katılımcı sayısını göz önünde bulundurarak ihtiyaç alışverişinin festival alanına bırakılmaması tavsiye edilir. İhtiyaç halinde festival alanına 12 km mesafedeki Düzce Merkez veya 6 km mesafedeki Kaynaşlı da ihtiyaçlar giderilebilir. KONAKLAMA Konaklamayı çevre otellerde yapmak isteyenler için ulaşım kolaylığı, temizlik ve fiyat bilgisi için ziyaret ettiğimiz otellerin bilgileri aşağıdaki gibidir. Rezervasyon, otelde konaklamak isteyen kişilerin kendi sorumluluğundadır. Yakın çevredeki otellerde kapasite sınırlı olduğu için otellerde konaklamak isteyen kişilerin erkenden rezervasyonlarını tamamlaması tavsiye edilir. Detaylı bilgiler için ilgili telefon numaralarını arayarak iletişime geçebilirsiniz. GRUPLAR, DERNEKLER Festival alanı ticari faaliyet göstermeyen yerel, marka, model vb. offroad grupları, spor kulüpleri ve derneklerinin stand kurması, araç stickerı, broşür dağıtımı ve bilgi alışverişi için serbesttir. İŞLETME KATILIMI Ticari faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların sponsorluk için iletişime geçmesi gerekir.

11 FESTİVAL BİLGİLENDİRMESİ ALAN AYDINLATMA Hava karardıktan sonra herkes kendi alan aydınlatmasından sorumludur. Kolay kullanım ve düşük maliyet için çevrenizdeki elektrikçilerden edinebileceğiniz ihtiyaca göre 12v şerit veya mercekli modül led araç aküsüne bağlanması durumunda yeterli olacaktır. GÜVENLİK Pickup Fest ilgili yetkililer tarafından onaylanan bir etkinliktir. Etkinlik alanı ve çevresinde Jandarma, İtfaiye, Ambulans ekipleri etkinlik süresi boyunca katılımcıların güvenliği için alanda bulunacaktır. GENEL SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ Tüm katılımcılar etkinlik süresi boyunca kendi sürüş güvenliğinden sorumludur. SOFT OFFROAD Soft offroad turu etkinliklerinde yer alacak katılımcılar araçlarının arazi kabiliyetlerinin bilincinde olarak katılım sağlamalıdır. OFFROAD OYUNLARI Offroad oyunlarına katılmak isteyen kişiler araçlarının arazi kabiliyetlerinin bilincinde olarak katılım sağlamalıdır ve araçlarında mutlaka vinç donanımı bulunmalıdır. ISINMA Etkinlik öncesinde toplam dağıtılacak yakacak odun miktarı iletişim bilgilerini ulaştırmış olan kişilere iletilecektir. Bu miktar sponsorların bütçesine bağlı olarak değişecektir.

12 ÖNCEKİ ETKİNLİKER ETKİNLİKLERLE İLGİLİ FİKİR EDİNMEK İÇİN KISACA...

13 ÖNCEKİ ETKİNLİKER 2 DOST GRUP MITSUBISHI L200 (TRITON) TÜRKİYE TOYOTA HILUX TÜRKİYE 30 HAZİRAN 1 TEMMUZ KEMERBURGAZ KAMP & OFFROAD BU BULUȘMA KAÇMAZ! HAYDİ SENDE ÇADIRINI ARABANI AL GEL! MARKAYA, MODELE, SAYIYA TAKILMA! SAYIYA TAKILANLAR HALA ETKİNLİK YAPACAKLAR! MUHABBETE GEL!

14

İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ZİRVESİ

İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ZİRVESİ I. ETKİNLİK ÖZETİ II. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ III. ETKİNLİĞİN TANIMI VE GENEL BİLGİLER IV. MALİYET DÖKÜMÜ V. ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİK PROGRAMI VI. SPONSORLUK VII. İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

www.tekfestankara.com 1 TEKNOLOJİ TÜRKİYE NİN KALBİNDE ATACAK! İÇİNDEKİLER TEKFEST Hakkında...4 Teknoloji Fuarı...6 Festival Alanı...7 Etkinlikler...8 E-Spor ve Oyun Turnuvaları...9 Influencers...11 Drone

Detaylı

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI 2. SPONSORLUK DOSYASI HAYDİ HEP BERABER GEÇMİȘTE DAHA FARKLI BİR YOLCULUĞA GİDELİM Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken, dönemlerine damgalarını vurmuș, günümüzün

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

28 Şubat - 1 Mart. Cumartesi - Pazar

28 Şubat - 1 Mart. Cumartesi - Pazar 28 Şubat - 1 Mart Cumartesi - Pazar IZHACK SPONSORLUK DOSYASI 2015 IEEE IZHACK Sponsorluk Dosyası Bu dökümanda IEEE IZHACK ile ilgilenen firmalara yöneltilecek sponsorluk teklifleri bulunmaktadır. Buradaki

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde tertiplediği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2014

TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2014 N N İÇİNDEKİLER I. İÇİNDEKİLER...1 II. ETKİNLİK ÖZETİ...2 III. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ...3 IV. ETKİNLİĞİN TANIMI VE GENEL BİLGİLER...4 V. MALİYET DÖKÜMÜ...6 VI. ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİK PROGRAMI...8 VII.

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

S PONS ORL U K D OS YAS I TR AB ZO N.

S PONS ORL U K D OS YAS I TR AB ZO N. S PONS ORL U K D OS YAS I 18 21-22 - 23 NiSAN TR AB ZO N www.kodla.co Kodla18 Takvimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Etkinlik Tarihleri ve Saati Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi NiSAN 2018 contact@kodla.co

Detaylı

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol su. Proje konusu Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı il genelinde yaklaşık

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

TÜRKİYE NİN İLK İKİ TEKER FESTİVALİ RIDE2DAY

TÜRKİYE NİN İLK İKİ TEKER FESTİVALİ RIDE2DAY - TANITIM DOSYASI - TÜRKİYE NİN İLK İKİ TEKER FESTİVALİ RIDE2DAY İki tekerlilerin festivali RIDE2DAY, ilk kez motosiklet ve bisiklet tutkunlarını aynı etkinlikte bir araya getirecek. Sadece sürenlerin

Detaylı

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 2, YARIŞI (BEYOFF) OFFROAD 17-18 / 05 /2014

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 2, YARIŞI (BEYOFF) OFFROAD 17-18 / 05 /2014 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 2, YARIŞI (BEYOFF) OFFROAD 17-18 / 05 /2014 ORGANİZATOR:Beykoz Off-Road Kulübü (BEYOFF) KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ: Kemal Kurtagiç

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2015 TOSFED RAID KUPASI 1. YARIŞI (TRAKOFF) RAID 20-21 / 06 /2015

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2015 TOSFED RAID KUPASI 1. YARIŞI (TRAKOFF) RAID 20-21 / 06 /2015 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2015 TOSFED RAID KUPASI 1. YARIŞI (TRAKOFF) RAID 20-21 / 06 /2015 ORGANİZATOR : TRAKYA OFFROAD KULÜBÜ (TRAKOFF) KATSAYI : 1 GÖZLEMCİ : Kemal KURTAGİÇ

Detaylı

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ 6-7-8 ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA 1 İÇİNDEKİLER Beauty and the Fest Hakkında...4 Festival Alanı...5 Etkinlikler...7 Makyaj ve Cilt Bakım Workshopları...8 Influencer

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, 1-3 MAYIS 2014 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu' da düzenlenecek olan 3. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası

Detaylı

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI Formula SAE Formula SAE, Uluslararası Otomotiv Mühendisleri Derneği (Society of Automotive Engineers) tarafından

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 2 Sponsorluk Seçenekleri 3 MAPIC Açılış Kokteyli + MAPIC Ödül Töreni + Konferanslar Speed Matchings Pitching Sessions Chairman s Club Business Lounge Yeni Perakendeciler

Detaylı

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI 16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI ANKARA-2019 ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI NEDİR? Hasta bilgilendirme yarışması, Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından her yıl

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 1

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 1 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞI (ANDOFF) OFF-ROAD 01-02/ 03 /2014 ORGANİZATOR: ANKARA OFF-ROAD KULÜBÜ KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ: KEMAL

Detaylı

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 3, YARIŞI (DOSOD) OFFROAD 02-03 / 08 /2014

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 3, YARIŞI (DOSOD) OFFROAD 02-03 / 08 /2014 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TOSFED TRIAL KUPASI 3, YARIŞI (DOSOD) OFFROAD 02-03 / 08 /2014 ORGANİZATOR:Düzce Otomobil Sporları Off-Road Kl. (DO KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ:

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 3

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 3 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 3. YARIŞI (DOSOD) OFF-ROAD 26-27/ 04 /2014 ORGANİZATOR: DÜZCE OTOMOBİL SP. OFF-ROAD KULÜBÜ KATSAYI: 1 GÖZLEMCİ:

Detaylı

Kodla19 Takvimi Nisan :00-17: Yenilikleri

Kodla19 Takvimi Nisan :00-17: Yenilikleri S P O N S O R L U K D O S YA S I Kodla19 Takvimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Etkinlik Tarihleri ve Saati Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 13-14 Nisan 2019 10:00-17:00 contact@kodla.com 0 (462) 326

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 10 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2018

Detaylı

Geleneksel Gymkhana Etkinliği

Geleneksel Gymkhana Etkinliği Riders of Bilkent Bilkent Üniversitesi nin ilk resmi motosiklet topluluğu olan Riders of Bilkent, 2012 yılı sonbaharında kurulmuş ve bünyesinde gerek okulda faal halde motosiklet kullanan insanları birleştirmeyi,

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. Sayın Yetkili, 29 Nisan- 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 4. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

15-18 MART 2015. Limak Limra Hotels

15-18 MART 2015. Limak Limra Hotels 15-18 MART 2015 Limak Limra Hotels KONGRE DAVET YAZISI Sayın Yetkili, Yerel Kalkınma Derneği; Global Düşün, Yerel Hareket Et felsefesini benimsemiş, kamu yararına hareket eden ve ülkemizde sürdürülebilir

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa Sayın Yetkili, 26 Nisan - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 7. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

SUNUM-SATIŞ VE TADIM I

SUNUM-SATIŞ VE TADIM I TÜRKİYE NİN TÜM YÖRELERİNİN EN LEZZETLİ VE EN ÖZEL KAHVALTILIKLARININ - SUNUM-SATIŞ VE TADIM I ÜRETEN, SATAN VE TÜKETENLER BULUŞUYOR BREAKFAST DERGİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KAHVALTI FESTİVALİ, TÜRKİYE

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

DAVET. Değerli meslektaşlarımız,

DAVET. Değerli meslektaşlarımız, DAVET Değerli meslektaşlarımız, Ülkemizde Klinisyen Veteriner Hekimlik hızla gelişmekte, hizmet alanları çeşitlenmekte buna bağlı olarakda yeni sorunlar ortaya çıkmaktadır. Başta eğitim konusu olmak üzere,

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde tertiplediği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 11 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2017

Detaylı

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ,

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, Çocuk ürolojisi ülkemizde yan dal uzmanlığı olarak tescil edilmiş bir bilim dalıdır. Ülkemizde çocuk ürolojisi hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, olgu çeşitliliğinin arttırılması,

Detaylı

ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ

ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ Meme Hastalıkları Koalisyon Derneği ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ KOŞUSU VE YÜRÜYÜŞÜ 12 MAYIS 2013 CADDEBOSTAN SAHİL YOLU / İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI Organizasyon Komitesi adına; Europa Donna Türkiye,

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

Proje Destekçileri Destekçileri

Proje Destekçileri Destekçileri EKİM 2015 1 Proje Ortakları Proje Proje Destekçileri Destekçileri Proje Özeti Projenin Süresi 24 ay Projenin Amacı 5.000 kadına yönelik yapılacak eğitim çalışmalarının, çeşitli aktivitelerle desteklenerek,

Detaylı

BULUŞMA NOKTASI VE KAYIT: SULTANSAZLIĞI/SULTAN PANSİYON (Koordinat 38 14'35.13"N 35 11'53.12"E)

BULUŞMA NOKTASI VE KAYIT: SULTANSAZLIĞI/SULTAN PANSİYON (Koordinat 38 14'35.13N 35 11'53.12E) !!! Detaylar ve Program; tarihler ve kamp yeri hariç etkinlik haftasına kadar değişebilir. Lütfen seyahate çıkmadan önce güncellemeleri takip ediniz. PROGRAM ve DETAYLARIN SON HALİ KAYIT MASASINDA VERILECEKTİR.

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER , REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER HOL BAYRAKLAMA Salonlarda rmanızın yerinin belli olması için ve/veya tüm fuar alanında tanıtımınızı yapmak için koridorlarda tavandan asılması sureti ile bayraklama çalışması

Detaylı

[ ab2018.karabuk.edu.tr ]

[ ab2018.karabuk.edu.tr ] [ ab2018.karabuk.edu.tr ] ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2017

SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2017 SPONSORLUK DOSYASI 16-17 EYLÜL 2017 PAŞAM ORGANİZASYON HAKKINDA 16-17 EYLÜL 2017 ANKAMALL AVM HAKKINDA 1999 yılında Migros Alışveriş Merkezi Ankara adı altında hizmete başlayan AVM, ziyaretçilerin oldukça

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal keyfi, ödüllü oyunlar, turnuvalar,animasyon gösterileri,yelken

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ SOKAKLARIN ESSİZ LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ BEEF&FISH DERGİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ, TÜRK

Detaylı

ALAMAYACAKSINIZ ALEVLENECEKSİNİZ İNANMAYACAKSINIZ SİZ EVLENECEKSİNİZ GÖNÜLLERİ FETHETTİK ELALEME İBRETTİK ÖDÜLLERE HASRETTİK SİZ DE GÖRECEKSİNİZ

ALAMAYACAKSINIZ ALEVLENECEKSİNİZ İNANMAYACAKSINIZ SİZ EVLENECEKSİNİZ GÖNÜLLERİ FETHETTİK ELALEME İBRETTİK ÖDÜLLERE HASRETTİK SİZ DE GÖRECEKSİNİZ SPONSOR FİRMA EQ DUYGUSAL ZEKA YARIŞMASI ŞARKISI GÖZLERİNİZİ BİZDEN HAYALLERİNİZLE SİZ KULAKLARINIZA HİÇ UMUTLARINIZLA SÖZ MAZİMİZİ YAD ETTİK AKILLARI ZAP ETTİK YILLARDIR BİZ SABRETTİK GELECEK VAAD ETTİK

Detaylı

10. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE LED AYDINLATMA FUARI 25-28 EYLÜL 2014. istanbul fuar merkezi (ifm) www.ledfuari.

10. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE LED AYDINLATMA FUARI 25-28 EYLÜL 2014. istanbul fuar merkezi (ifm) www.ledfuari. 10. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE LED AYDINLATMA FUARI 25-28 EYLÜL 2014 istanbul fuar merkezi (ifm) www.ledfuari.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Yaka İpi Sponsorluğu VESTEL Yaka

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir.

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir. ORGANİZASYONUN PARÇASI OLUN Organizasyonda etkin bir şekilde yer almak, fikirlerinizi bildirmek, katkıda bulunmak ve bizlerle görüşlerinizi paylaşmak için lütfen görüşmeye davet ediniz. Stand Standlar

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Dragon Bot Federasyonu (IDBF) Türkiye Kano Federasyonu standartlarına uygun ekipmanlarla ve yine IDBF nin belirlediği

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ 12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ PFZ NEDİR? Pazarlama ve Finans Zirvesi, yaklaşık 2000 üniversite öğrencisini bir araya getiren bir organizasyondur.itü

Detaylı

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı : Adresi : Telefon Numarası : Fax Numarası : Email Adresi : Vergi Dairesi : Vergi Numarası : Platin Sponsorluk Bedeli

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Proje Fuarı www.ieu.edu.tr/esmpf 31 Mayıs 2013 Sponsorluk dosyası 1 Proje Fuarı nedir? Bölümümüz öğrencilerinin mezun olmadan önce gerçek iş hayatından

Detaylı

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ perspective of the future SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ the future perspective of SECURITY 18. ULUSLARARASI GÜVENLİK VE RFID FUARI the future perspective of FIRE RESCUE 18. ULUSLARARASI YANGIN, ACİL

Detaylı

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Uluslararası Yönetim Asistanları Birliği Türkiye, ilk Ulusal Lansman ve Konferans

Detaylı

Spor. Sağlıklı Yaşam. Fuarı Ekim 2018, BURSA. Network Fuarcılık / Burkon. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi

Spor. Sağlıklı Yaşam. Fuarı Ekim 2018, BURSA. Network Fuarcılık / Burkon.   Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı 25 28 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi www.busasfuari.com Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com www.merinosakkm.com 444 9 443

Detaylı

1.Çorlu Trakya Balkan Ülkeleri, Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kültür ve Turizm Fuarı 2018 Katılım Ücretleri Genel Katılımcı Çorlu TSO Üyelerine 1.

1.Çorlu Trakya Balkan Ülkeleri, Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kültür ve Turizm Fuarı 2018 Katılım Ücretleri Genel Katılımcı Çorlu TSO Üyelerine 1. Başta Çorlu Kaymakamlığı, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Çorlu nun tüm kurum ve kuruluşlarınca desteklenen, Çorlu nun markalaşmasında önemli bir adım olacak Çorlu Alışveriş

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK.

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF 16 Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler Ortak Aktivite İstanbul, TÜRKİYE IFIA 2. IFIA DÜNYA KONGRESi 04 Mart 2016 03-06 Mart 2016 İstanbul, TÜRKİYE İstanbul Kongre

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız SPONSORLUK DOSYASI Stratejik Ortağımız GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Suzer Plaza, Askerocagi Caddessi, No:6, 34367 Elmadag, 34367 İstanbul

Detaylı