ÜRÜN KATALOĞU. Motor ürün ve aksesuarları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜRÜN KATALOĞU. Motor ürün ve aksesuarları"

Transkript

1 ÜRÜN KATALOĞU Motor ürün ve aksesuarları

2 Japon Koruma Teknolojisi

3 Hit-Air Türkiye Hit-Air in hikayesi 1995 yılında Japonya nın Nagoya kentinde, o zamanlar genç bir mühendis olan Mr. Kenji Takeuchi nin yepyeni bir teknoloji icat etmesi ile başladı; Darbe Emici ve Giyilebilir Hava yastığı. Mr. Kenji, ürünün patentinin alınmasından 3 sene sonra ve yoğun uğraşlar sonucunda Dünya nın ilk hava yastıklı motosiklet ceketini dünyaya tanıttı yılında ceket, Dünya nın güvenlik standartları en yüksek bölgesi olan Avrupa da piyasaya çıktı. Avrupa Birliği Kişisel Koruma Ekipmanları Standartları CEC 1989 un son derece katı kriterlerine dahi tam uyum sağlayan bu yeni teknolojiyi İtalya dan Spidi, İsviçre den IXS ve Almanya dan Louis adlı firmalar ticari bir ürün olarak piyasaya sürdüler yılında Fransa da Global Salon du Cheval den alınan Altın Madalya, ürünün sadece motosikletliler için değil, biniciler için de Dünya daki yeni güvenlik standartlarını belirleyeceğini gözler önüne seriyordu. Bu teknolojinin artık kendi evi Nagoya dan Dünya ya bir ticari ürün olarak yayılması kararı da sonraki yıl verildi ve Hit-Air 2001 yılında kendi adıyla ilk ceketini üretti. Mr. Kenji ve mühendislik ekibi, teknolojiyi geliştirmeye devam etti. Üretilen ceketler ve yelekler önce Japon Polisinin motorsikletli üniteleri tarafından yaygın bir şekilde motosikletli üniteler için kullanılmaya başlandı. İspanya Polis Gücü ve ardından da Fransa Jandarma Kuvvetleri nde standart motosiklet yeleği olarak kullanılmaya başlanması, teknolojinin bilinilirliğini en üst seviyeye çıkardı yılında icat edilen S- System, ceket infilak süresini yarı yarıya indiriyordu. Bu gelişme şu an VHR modelinde görülen 0.1 saniye gibi inanılmaz bir aktivasyon performansının alt yapısını oluşturacaktı. Hit-Air in başarısı bununla sınırlı kalmadı: Yıl 2015 e geldiğinde; İrlanda, Çin, BAE, Avustralya ve Türk Polisi çoktan Hit-Air i motosiklet ceket ve yelek alanında bir numaralı iş ortağı yapmıştı. Binicilik alanında ise Hit-Air artık sektör ve güvenlik standartlarını belirliyordu. BİZ KİMİZ?

4 MLV-C Hava yastıklı yelek standardını belirleyen ürün Tüm dünyada en çok satılan darbe emici özellikli yelek Türk Polisi de dahil dünya üzerindeki bir çok silahlı kuvvetin (Japonya, İspanya, Çin, BAE, İrlanda, Fransa, İngiltere) en çok kullandığı hava yastıklı çözüm: MLV-C. Hit-Air MLV-C nin patentli teknolojisi, bağımsız laboratuvar testlerinden en yüksek puanları almış (JARI-Japanese Automobile Research Institute onaylı) Hit-Air havayastıklı ceket ve yeleklerin alt yapısını oluşturmaktadır. Piyasadaki ürünler içinde en geniş hava yastığı alanı MLV-C ye aittir. Göğüs, yan boşluklar, kalça, boyun, sırt, omurga, koprücük kemiği ve iç organlar = MAX KORUMA Tüm dünyada sadece 2 yıl içerisinde 200 bin adet satmış ultra hafif bir yelektir. MLV-C, isteğe bağlı yan, göğüs ve sırt zırhları ile kombine edilebilir ve bu koruma fonksiyonunu daha da geliştirir. Yollar Şimdi Daha GÜVENLİ!

5 MLV-P MLV-P modeli, motosiklet sürücüleri icin özel dizayn edilmiş ultra-hafif MLV-C adlı modelin reflektif panelli modelidir. MLV-P hafif olmasına rağmen vücut için maksimum koruma sunar. Air-bag aktivasyon süresi 0.18 saniyedir, bu sure göz açıp kapayıncaya kadar geçen sürenin yarısıdır. Hit-Air MLV-P yüksek görünürlük özellikli hava yastığı yelekleri, gece boyunca Refleks ışık yansıtıcı panelleri sayesinde mükemmel gece görünürlüğü sağlar. Göğüs, yan boşluklar, kalça, boyun, sırt, omurga, köprücük kemiği ve iç organlar için maksimum koruma sağlar. MLV-P de, diğer Hit-Air ürünlerinde olduğu gibi, dışarı doğru açılan bir sistem ile donatılmıştır. Etkinleşme anında iç organlara her hangi bir baskı uygulamaz, Bu Hit-Air i rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerinden birisidir. HIT AIR TURKEY MLV-RC MLV-RC modeli, motosiklet sürücüleri icin özel dizayn edilmiş ultra-hafif MLV-C adlı modelin reflektif noktalı sürümüdür. MLV-RC hafif olmasına rağmen vücut için maksimum koruma sağlar. Hit-Air MLV-RC yansıtıcı hava yastıklı yeleği, ışık kaynağına maruz kaldığında tüm yeleği aydınlatan küçük LUMIDEX yansıtıcı noktalarla kaplıdır. Bu, gece görüşünü büyük ölçüde geliştirirken, gün boyunca şık bir görünüm sağlar. Siyahın şıklığından taviz vermek istemeyen ve aynı zamanda da maksimum görünülürlük isteyen sürücüler için eşsiz bir üründür. Sahip olduğu hava yastığı alanı olarak sınıfının lideridir. Göğüs, yan boşluklar, kalça, boyun, sırt, omurga,köprücük kemiği ve iç organlar için maksimum koruma sağlar.

6 EU6 Motosiklet ceketi besin zincirinin tepesindeki ürün Hit Air EU 6, S-Sistem hava yastığı sistemi içermektedir ve ceketin aktivasyon süresi 0.25 saniyenin altındadır. EU6 hava yastıklı ceket; boyun, servikal omurga, omurga, göğüs, iç organlar, kalça kemiğine maksimum koruma sağlar ve darbeleri 80% e kadar azaltır. Ceket; boyun, gövde, yan boşluk ve kalça bölgesine entegre hava yastığı desteği sağlamaktadır. EU6 ceket, bütünleşik aksesuarları ile aradığınız tüm özellikleri tek bir paket içerisinde sunar. EU6 nın mevcut reflektif kumaş alanı, standart ve çıkarılabilir interon+kapitone astarları, standart dirsek ve omuz zırhları gibi daha nice özellikleri, bir motosiklet ceketinden beklediğiniz tüm beklentilerin üzerine çıkmasını sağlar. Güvenli sürüşün keyfine varın!

7 MC3 MC3 yelek, güçlü ve yüksek nefes alabilir ağ kumaştan yapılmış ve yüksek air-bag alanı sunan S sisteme sahip bir üründür. Tüm omurga, boyun, göğüs kafesi, kaburga ve kalça için hava yastıkları içerir. MC3, güçlü ve nefes alabilen kumaştan yapılmıştır, havalandırma kabiliyeti, onun en belirgin özelliğidir. Göğüs bölgesine gelen darbelere karşı şok emici işlevi güçlendirmek için hava yastığı, anahtar kutusunun arkasına yerleştirilmiştir. Her mevsim için uygundur. MX7 HIT AIR TURKEY MX7 yazlık ceket tüm omurga, boyun, göğüs kafesi, kaburga ve kalça için hava yastıkları içerir. Dirsek ve omuzlarda EN standardını karşılayan koruma pedleri mevcuttur ve isteğe bağlı olarak satılan EN standardına uygun bir omurga koruması edinilebilir. Hit-Air MX7 örgü kumaştan yapılmıştır. Bu onun olağanüstü direncini, sürüşü mükemmelleştiren sağlıklı bir havalandırma özelliği ile birleştirir. Ceket rüzgar ve yağmura karşı koruyan su geçirmez bir astar (Çeşitli astar modelleri internet sitemiz ve bayilerimiz de mevcuttur.) ile birleştirilerek her mevsimde kullanılabilir. Göğüse gelen darbelere karşı şok absorbasyon işlevini güçlendirmek için hava yastığı anahtar kutusunun arkasına yerleştirilmiştir. Ceket, diğer ürünlerimizde de olduğu gibi, bağlantı kordonları ve Co2 kartuşlarıyla birlikte kullanıma hazır şekilde satılmaktadır

8 RS1 Daha fazla güvenlik hissi, daha fazla sürüş konsantrasyonu! Motosiklet yarışları için geliştirilmiş hafif performans modelidir Yelek, büyüklüğü ne olursa olsun aerodinamik kambur ile motosiklet tulumlarına mükemmel uyum sağlayacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Özel olarak yerleştirilmiş CO2 kartuşu, binicinin hareket etmesini engellemez ve tank üzerinde uzanırken varlığını size unutturur. Hava yastığı; boyun, omurga, kiriş kemiği, sırt ve göğüse daha fazla koruma sağlar. Yeleğin önüne ve/veya arkasına herhangi bir grafik aktarmak da mümkündür. Dinamik tasarım ve şıklığı güvenlikle birleştiren eşsiz bir üründür. Daha fazla sürüş konsantrasyonu!

9 JV Hit-Air tarafından, büyük bedenler için özel üretilmiş hava yastıklı motosiklet yeleğidir. Üründe ağ kumaş kullanımına ağırlık verilmiştir ve bu özelliği ile inanılmaz bir havalandırma sağlar. Yelek boyunca yer alan reflektif şerit ve kumaşlar, güvenlik konusunda yeleği ayrı bir yere konumlandırır. Tüm omurga, boyun, göğüs kafesi, kaburga ve kalça için hava yastıkları içerir. HIT AIR TURKEY MV6 MV6, benzersiz tasarım ve göz alıcı özelliklerle üretilen ve piyasaya sunulan en yeni Hit-Air yeleklerindendir. Yüksek kalitede dayanıklı ve MESH malzemesinden yapılmış olması vücudun havalandırılmasını sağlamakta ve dolayısı ile komforlu bir sürüşe izin vermektedir. Açılan hava yastığı sistemi boyun, göğüs, sırt, kaburgalar ve kalça gibi üst vücudun önemli bölgelerini korumaktadır. Yelek üzerindeki Lumidex reflektif özellik, detaylı tasarım hesaplamalarına dayanması itibari ile maksimum görüş kabiliyeti sağlarken yelek estetik özelliklerini de korumaktadır.

10 MOTORRAD 2 Motorrad 2 = Detaylara verilen önem Hit-Air Enduro modeli, üstün havalandırma özelliği sayesinde tüm mevsimlere uygundur. Motorroad 2, Hit-Air S hava yastığı sistemine sahiptir. Aktif hale gelen ceket, insan vücudunu korumak için gerekli şok emici özelliğe anında kavuşur. Hit-Air ceket, omuzları, dirsekleri ve omurgaları korumak için CE sertifikalı zırhlar kullanır. Ek göğüs ve sırt koruması için gerekli pedler, cekette mevcut olan ceplere yerleştirilebilir. Anında etkinleşmesi ve çekici tarzı ile Hit-Air ceketi motosikletçiler için en güvenli ve ideal çözüm! Detaylara verilen ÖNEM!

11 HS5 Motorrad 2 nin tasarımsal türevlerinden birisidir. Üstün havalandırma ve reflektif kumaş özellikleriyle konfor ve güveni en yüksek seviyede deneyimleyemenizi sağlar. Aktif hale gelen ceket, insan vucudunu korumak için gerekli şok emici özelliğe anında kavuşur. En son S-Sistem teknolojisi ile üretilmiştir. Hit-Air ceket, omuzları, dirsekleri ve omurgayı korumak için CE sertifikalı zırhlar kullanır. Anında etkinleşmesi ve çekici tarzı ile HS5 motosikletçiler için en güvenli ve ideal çözümlerden birisidir. Opsiyonel: B-Liner 5 astar alınarak dört mevsim özelliğine kavuşturulabilir. HIT AIR TURKEY VHR MLV-C modelinin geliştirilmiş üst versiyonudur saniyelik aktivasyon süresi sınıf standartlarını belirler. Sağladığı göğüs havayastığı alanı açısından sınıfının lideri konumundadır. VHR; isteğe bağlı yan, göğüs ve sırt pedleri ile kombine edilebilir ve bu koruma fonksiyonunun daha da pekişmesini sağlar. İnanılmaz hafifliği, içgüdüsel açılma süresi ve havayastığı alanı düşünüldüğünde, VHR bütün motosiklet yelekleri içerisinde amiral gemisi konumundadır.

12 MLV-YC MLV-C modelinin sarı reflektif kumaştan yapılmış bir türevidir. MLCV-YC hafif olmasına rağmen maksimum koruma sağlar. En üst düzeyde görünürlük için sarı polyster/mesh kumaş ile LUMIDEX(Reflex) kumaşın eşsiz bir kombinasyonu uygulanmıştır. Bu kombinasyon gece maksimum güvenlik sağlarken gündüz sürüşleri içinde estetik bir görünüm sağlamaktadır. Eşsiz kombinasyon!

13 SKV Hit-Air SKV çocuklar veya ekstra küçük beden yetişkinler için geliştirilmiş bir çözümdür. Hava yastığının şişmesi için sürücünün 25 kg veya daha fazla ağırlığa sahip olması gerektiğini lütfen unutmayınız, şişirme mekanizması sadece 25 kg veya daha fazla bir ağırlığa karşı aktive olur. Tüm omurga, boyun, göğüs kafesi, kaburga ve iç organlar için hava yastıkları içerir. HIT AIR TURKEY

14

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti.  Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. www.lemturkey.com 2017 Ceketler / Jackets Pantolonlar / Pants Eldivenler / Gloves Aksesuarlar/Accessoies Ceketler 2017 Ceketler / Erkek 145,00 Euro City LW800N

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A25 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 10 16 18 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu : LGBF

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: oksijenli ferdi kurtarıcılar Dräger Oxy 3000 ve 6000 MK II, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A22 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 8 10-12 16 20 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu

Detaylı

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF sabit akışlı Acil Kaçış Solunum Cihazı, tehlikeli ortamlardan güvenli, etkili ve kolay kaçışa olanak tanır. Kolay takılan ve otomatik çalıştırılan

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST

Oyster Perpetual DATEJUST Oyster Perpetual DATEJUST Oyster, 41 mm, çelik ve sarı altın DATEJUST II İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops gözü, onu

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: Oksijen ferdi kurtarıcı Dräger Oxy 3000 ve 6000 cihazları, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Dräger PAS Lite Bağımsız Solunum Cihazı

Dräger PAS Lite Bağımsız Solunum Cihazı Dräger PAS Lite Bağımsız Solunum Cihazı Basit, sağlam ve kolay kullanımlı solunum cihazlarına ihtiyaç duyulan endüstriyel uygulamalarda kullanım için Dräger PAS Lite Bağımsız Solunum Aparatı (SCBA) güvenilirlik,

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Uniwest UW 320 Tek Renk Parka

Uniwest UW 320 Tek Renk Parka Uniwest UW 320 Tek Renk Parka * Önde sağ ve sol cepler (fermuarlı, koruyucu kapaklı) * Alt cırt cırt bantlı cepler ve cep içinde Seffaf isimlik Sertifika: EN471 Class 2:2 / EN343 Class 3:1 Uniwest UW 321

Detaylı

Dräger X-plore 8000 başliklar Başlıklar, kasklar, yüz vizörleri ve maskeler

Dräger X-plore 8000 başliklar Başlıklar, kasklar, yüz vizörleri ve maskeler başliklar Başlıklar, kasklar, yüz vizörleri ve maskeler Yenilikçi başlıkları, yeni motorlu hava temizleme respiratörlerinin (PAPR) ayrılmaz bir parçasıdır. Hem bol hem de dar seçenekleri, hava yolu uygulamaları

Detaylı

Power. POWER Katman Nedir? Isı Yönü

Power. POWER Katman Nedir? Isı Yönü Power 832147 POWER Katman Nedir? 4 6 5 Isı Yönü 1. Katman - Dış Kumaş Nomex Outershell Tough %75 Meta-Aramid, %23 Para-Aramid, +2 Antistatik Elyaf 2. Katman - Nem Bariyeri Isıya dayanıklı Nonwovena lamine

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

PROTEK PROSTAR İtfaiyeci Elbisesi

PROTEK PROSTAR İtfaiyeci Elbisesi PROTEK PROSTAR Üretim Model Numarası 832100 o Dış Katman: Nomex Outershell Tough o Nem Bariyeri: Örgü Kumaşa lamine edilmiş PU Membran o Isı Katmanı: %100 Aramid keçe o İç Astar: Aramid/Viscose FR 50/50,

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

Strong, Handsome, Reliable. Distractingly alpha-male!

Strong, Handsome, Reliable. Distractingly alpha-male! HOME COMFORT Strong, Handsome, Reliable. Distractingly alpha-male! Görünümde dinamik, keskin hatları olan bu tasarım, nihai bahçe lüksünü temin eder. Açılı detayları ve güçlü özellikleriyle Pavilion, yıl

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

Yapı Endüstrisi ve Dekorasyon için Mirka Çözümleri

Yapı Endüstrisi ve Dekorasyon için Mirka Çözümleri Yapı Endüstrisi ve Dekorasyon için Mirka Çözümleri YAPI ENDÜSTRİSİ VE DEKORASYON Yapı Endüstrisi ve Dekorasyon için Mirka Ürünleri Toz içermeyen yepyeni bir zımparalama dünyasına hoş geldiniz. Mirka çözümü

Detaylı

Dräger SPC 2400 PVC / Fleksotan Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi

Dräger SPC 2400 PVC / Fleksotan Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi Dräger SPC 2400 PVC / Fleksotan Sıçramaya Karşı Korumalı Giysi Dräger SPC 2400 yeniden kullanılabilir bir giysidir ve sizi sıvılardan ve tozlardan güvenilir şekilde korur. Giysi, PVC'den üretilmiş özellikle

Detaylı

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Şehirde araç kullanmak artık çok daha keyifli... B-Max, benzersiz tasarımı yanında segmentinde ilk kez sunulan yüksek teknolojik özellikleri ile sürüş

Detaylı

TCDD. KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM ve EĞİTİM (KKD VE YÜKSEKTE ÇALIŞMA) TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TCDD. KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM ve EĞİTİM (KKD VE YÜKSEKTE ÇALIŞMA) TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TCDD TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK ŞARTNAME SİVAS BETON TRAVERS FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM ve EĞİTİM (KKD VE YÜKSEKTE ÇALIŞMA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820, sorumlu sürücülere nefeslerindeki alkolü test etmek için güvenilir bir yöntem sunar ve yasal olarak araç kullanmaya uygun olduklarının garantisini

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025 ÜNİFORMA KATALOĞU ZABITA MONT ESN1021 Bonding Kumaştan imal edilmiştir. Su geçirmezlik özelliğine sahiptir. İçi Kapitoneli ve elyaf takviyeli olup reflektörlüdür. ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ESN1022

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ www.fnss.com.tr M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI 62 GENEL BAKIŞ FNSS nin modernizasyon ve ömür uzatma çözümleri, tüm M113 Araç Ailesinin;

Detaylı

Ürün Kodu : S21 Genişlik : 2.550 mm Yükseklik : 3.550 mm Dingil Mesafesi : 1.310 mm Boş Ağırlık : 5.250 ~ 5.800 kg ± %5 (Seçilen donanıma göre farklılık gösterir) King-Pin Yüksekliği : 1.220 mm (Yüksüz)

Detaylı

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN!

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN! Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN! ELEGAN Smart FLOW Çekmece Sistemleri 12,8 mm ULTRA ince Yanak Smart FLOW, kusursuz, ince ve zarif yanak tasarımı ile sofistike bir görünüm sağlar. FARKLI YANAK

Detaylı

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite En hafif, tümüyle hava geçirgen kaplamalı eldiven olmak üzere tasarlanıp geliştirilen MaxiFlex Elite kuralları tümüyle baştan yazıyor. Geleneksel köpük nitrilli eldivenlere göre

Detaylı

Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır.

Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. Sırt kısmında bulunan ekstra güçlendirilmiş ped ile bel ve sırt askılıklarını kendi bedeninize göre ayarlayabilirsiniz Yastıklı, antibakteriyel,

Detaylı

QUICK-R Yelek OPERASYONAL PERFORMANS ÇÖZÜMLERİ TEKNİK ÖZELLİKLER. Renk Kodları : TÜM RENKLER MEVCUTTUR

QUICK-R Yelek OPERASYONAL PERFORMANS ÇÖZÜMLERİ TEKNİK ÖZELLİKLER. Renk Kodları : TÜM RENKLER MEVCUTTUR QUICK-R Yelek Yüksek Dayanıma Sahip 600 Denye Nylon Kodra Kumaş, Yırtığa karşı takviyeli (RIPSTOP), Görünmez ve Alev Almaz Kumaş, Amax Sırt Sistemi Bir File Yardımıyla Terlemeyi Azaltır. Alev Almaz Amax

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu LEEEPEASY 2016 Yatak Koleksiyonu Diamond Europed Pedli ve dolgun görünümüyle eşsiz konfor sunar. Üst yüzey içerisinde bulunan ekstra sünger katman uyku pedi ile vücudun ergonomik yapısını korur. Ultra

Detaylı

MICHELIN Pilot Power SPORT MOTOSİKLETLER İÇİN EN HESAPLI RADYAL LASTİK

MICHELIN Pilot Power SPORT MOTOSİKLETLER İÇİN EN HESAPLI RADYAL LASTİK MICHELIN Power RS - 2CT SPORT MOTOSİKLET PAZARININ YENİ LASTİĞİ! * Benzersiz yol tutuş hissi, * Standart üstü viraj kabiliyeti, * Ani frenleme ve hızlanmalarda çevik ve karalı yol tutuş, * Arka lastik,

Detaylı

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şt. Ceketler / Jackets Pantolonlar / Pants Eldivenler / Gloves Aksesuarlar / Accessorıes

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şt.  Ceketler / Jackets Pantolonlar / Pants Eldivenler / Gloves Aksesuarlar / Accessorıes Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şt. www.lemturkey.com 2017 Ceketler / Jackets Pantolonlar / Pants Eldivenler / Gloves Aksesuarlar / Accessorıes Ceketler 2017 Ceketler / Erkek C ty LW800N Kentsel

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: Oksijen ferdi kurtarıcı Dräger Oxy 3000 ve 6000 cihazları, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI KULLANIM TALİMATLARI CONQUEST V.H.P. Çok uzun yıllardır devam eden kuvars saat deneyimimizden güç alan kanatlı kum saati logolu markamız kendine has, son teknoloji makine ile donatılmış yeni Conquest V.H.P.

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR SECU CRS. Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR SECU CRS. Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METXDOOR SECU CRS Güvenlikli Dairesel Kayar Kapı METXDOOR SECU CRS SECU CRS 100 SECU CRS 200 METXDOOR SECU CRS Sağlam,ekonomik

Detaylı

Fire. FIRE Katman Nedir? Isı Yönü

Fire. FIRE Katman Nedir? Isı Yönü Fire 832134 FIRE Katman Nedir? Isı Yönü 9 4 1. Katman - Dış Kumaş Nomex Outershell Tough (Ripstop) %75 Meta-Aramid, %23 Para-Aramid, %2 Antistatik Elyaf 2. Katman - Nem Bariyeri Isıya dayanıklı Nonwovena

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

MICHELIN Pilot Road 4 SPORT TOURING KULLANIM İÇİN SEGMENTİN YENİ STANDARTI

MICHELIN Pilot Road 4 SPORT TOURING KULLANIM İÇİN SEGMENTİN YENİ STANDARTI MICHELIN Pilot Power 3 SPORT MOTOSİKLETİNİZDE ÖDÜN VERMEDEN KEYİF! MICHELIN Yeni Çift Hamur Teknolojisi 2CT+ sayesinde, uzun ömür ve mükemmel yol tutuşa ek olarak, virajlarda ve ani hızlanmalarda ki istikrarlı

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

Rüyalarınız için temiz hava akımı

Rüyalarınız için temiz hava akımı Rüyalarınız için temiz hava akımı Daha iyi bir uyku için temiz hava Temiz hava, Dünya üzerindeki en temel unsurlardan biridir ve insanlar için hayati önem taşır. Akciğerlerimizi günde 25,000 kereden daha

Detaylı

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR...

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR... MÜKEMMELİ VE KUSURSUZU ARAYANLAR İÇİN, BİLİNEN STANDARTLARIN ÜSTÜNDE KALİTELİ BİR YAŞAMIN KAPILARINI AÇIYOR. LÜKS, İLE YENİDEN TANIMLANIYOR... SADECE ON İKİ SEÇKİN AİLEYE! Yeni lüks, hiç beklemediğiniz

Detaylı

ALET ÇANTALARI. Sayfa

ALET ÇANTALARI. Sayfa Alet Çantaları ve Askıları İhtiyaçların tam karşılığı için geniş alet depolama ve alet çantası seçeneği. Aletlerin, avadanlıkların ve aksesuarların düzenli olmasını ve kolay bulunabilmesini Uzun hizmet

Detaylı

Setler. www.oztaskin.com.tr

Setler. www.oztaskin.com.tr Setler 4 Asos Set 5 6 Royal Silver Set 7 8 Royal Bamboo Set 9 10 Visco Royal Set 11 12 Cashmere Set 13 14 Cool Set 15 16 Capri Soft Set 17 18 Leon Set 19 20 Smartwool Set 21 Nilüfer King Baza 22 Yataklar

Detaylı

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar ARENA 8 ARENA 10 ARENA 12 ARENA 15 ARENA SW15 ARENA SW18 ARENA 8 PRO ARENA 10 PRO ARENA 12 PRO ARENA 15 PRO ARENA SW15 PRO ARENA SW18 PRO Profesyonel Pasif Hoparlörler & Sublar 90 ARENA Profesyonel Pasif

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55501 Digitus 4K Uzatıcı Seti, HDBaseT hem yüksek netlikte grafik ekranı hem de kesintisiz video oynatımına yönelik en yüksek talepler için 100 metreye

Detaylı

Dünyanın en hızlı dönme momenti (tork) anahtarı

Dünyanın en hızlı dönme momenti (tork) anahtarı FLIPGUN & jgun İş güvenliği, Kalite Dünyanın en hızlı dönme momenti (tork) anahtarı Patentli hassas çalışma mekanizması Çabuk bir şekilde sıkma fonksiyonundan açma fonksiyonuna geçiş Çabuk anahtar değişimi

Detaylı

KAMARA FIRINLAR. PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi

KAMARA FIRINLAR. PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi KAMARA FIRINLAR PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi Kamara Fırınlar PLF Serisi PLF 160/30 PLF serisi uzun yıllardır güvenilir bir şekilde profesyonel kamara fırını olarak labaratuvarlarda

Detaylı

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ PCR-4x4-lVr Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ 2016 Lastik teknolojisindeki gelişmelerden dolayı, bu katalog içeriğinde haber vermeksizin değişiklik yapılabilir. Baskı hatalarından kaynaklanan yanlışlıklardan

Detaylı

The shining structure of pure brilliance

The shining structure of pure brilliance HOME COMFORT The shining structure of pure brilliance Brilliant, mükemmel tasarımıyla sizi ve sevdiklerinizi stil ve karizmayla karşılar. Değişen mevsimleri onun lüksü ile yaşayın. Motor & Otomasyon

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST

Oyster Perpetual DATEJUST Oyster Perpetual DATEJUST Oyster, 36 mm, çelik ve sarı altın DATEJUST 36 İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops gözü, onu

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

MICHELIN Pilot Road 4 GT - 2CT 2AT* TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE, AĞIR VE GT TARZ MOTOSİKLETLER İÇİN DENGELİ SÜRÜŞ

MICHELIN Pilot Road 4 GT - 2CT 2AT* TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE, AĞIR VE GT TARZ MOTOSİKLETLER İÇİN DENGELİ SÜRÜŞ MICHELIN Pilot Power 3-2CT SPORT MOTOSİKLETİNİZDE ÖDÜN VERMEDEN KEYİF! MICHELIN Yeni Çift Hamur Teknolojisi 2CT+ sayesinde, uzun ömür ve mükemmel yol tutuşa ek olarak, virajlarda ve ani hızlanmalarda ki

Detaylı

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR.

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR. SUR CORPORATE WEAR, SUR INTERNATIONAL INVESTMENT CO. NUN BİR İŞTİRAKİ OLARAK, KÜRESEL PAZARLARDAKİ KURUMSAL GİYİM ÜRÜN VE HİZMET BOŞLUĞUNU DOLDURMAK İÇİN KURULMUŞTUR. İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK

Detaylı

Dünyanın en iyi markası Alpinestars ürünleri Motovento da

Dünyanın en iyi markası Alpinestars ürünleri Motovento da Dünyanın en iyi markası Alpinestars ürünleri Motovento da Dünyaca ünlü motosiklet aksesuar ve kıyafet markası Alpinestars, Motovento bünyesinde 2013 yılından beri motosiklet severler ile buluşuyor. Motovento

Detaylı

Dräger X-plore 3300/3500 Yarım Yüz Maskesi

Dräger X-plore 3300/3500 Yarım Yüz Maskesi Dräger X-plore 3300/3500 Yarım Yüz Maskesi Mükemmel bir kombinasyon: modern tasarım ve hafif ağırlık, size ekstra koruma ve konfor sunar. Az bakım gerektiren, uygun maliyetli Dräger X-plore 3300 yarım yüz

Detaylı

Alev Almayan Kumaş ve Nefes Alabilen Özelliğiyle Hazır Giyim Markası

Alev Almayan Kumaş ve Nefes Alabilen Özelliğiyle Hazır Giyim Markası Alev Almayan Kumaş ve Nefes Alabilen Özelliğiyle Hazır Giyim Markası DRIFIRE ve Sonar Diving Ocak 2013 itibari ile Sonar Diving, DRIFIRE ın Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan bölgelerinde tek

Detaylı

Power. POWER Katman Nedir? Fener askı şeklidir. Isı Yönü

Power. POWER Katman Nedir? Fener askı şeklidir. Isı Yönü Power 832143 OMUZDA İLAVE TAKVİYE umaş POWER Katman Nedir? 10 oven 4 Isı Yönü 1. Katman - Dış Kumaş Nomex Outershell Tough %75 Meta-Aramid, %23 Para-Aramid, %2 Antistatik Elyaf 2. Katman - Nem Bariyeri

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR FHT 30 Tam Boy Turnikeler METAXDOOR FHT 30 METAXDOOR FHT 30 S METAXDOOR FHT 30 D METAXDOOR FHT 30 H METAXDOOR

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS Römorklar MICHELIN HIGH FLOTATION MICHELIN HEAVY DUTY MICHELIN MICHELIN XS Römorklar Toprak üzerinde daha az etkisi olan yükler için düşük basınçlı römork lastiği YENİ MICHELIN HIGH FLOTATION HOMOJEN VE

Detaylı

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KAALOĞU 2 HAKKIMIZDA HDS AYAKKABI olarak biliyoruz ki insanlar hayatlarında ve çalışma alanlarında daha iyi korunduğunda, daha kaliteli ekipmanlarla donatıldığında ve daha iyiye

Detaylı

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. +0m Ebeveyne dönük kullanım 3 aydan itibaren +6m Dışa doğru kullanım 6 aydan itibaren +6m Sırtta taşıma

Detaylı

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2 Ayak Koruyucular F40 THOR S1 Hakiki deri saya Genuine leather upper 70 F40 THOR S2 A22 ODIN S2 S3 EN ISO 20345-S2 Hakiki deri suya dayanıklı saya Genuine leather, water resistant upper EN ISO 20345-S2

Detaylı

20-21 05-15 24-29 30-33 16-19 INDEX. KIŞ LASTiKLERi. MOTOSİKLET LASTiKLERi BİSİKLET LASTİKLERİ ÖZEL AMAÇLI LASTİKLER. SCOOTER LASTiKLERi ATV GOLF

20-21 05-15 24-29 30-33 16-19 INDEX. KIŞ LASTiKLERi. MOTOSİKLET LASTiKLERi BİSİKLET LASTİKLERİ ÖZEL AMAÇLI LASTİKLER. SCOOTER LASTiKLERi ATV GOLF 2016 1 INDEX KIŞ LASTiKLERi Sayfa 20-21 SC-500 NR-50 MB-81 KIŞ LASTiKLERi Sayfa 04 WINTER GRIP PLUS GOLF Sayfa 22 ATV 23 Sayfa MOTOSİKLET LASTiKLERi Sayfa 05-15 TURF-FIGHT AN-TRACK CAPRARD CAPRAR CAPRAR

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin KANITLANMIŞ PERFORMANS MODERN TASARIM Pnömatik kırıcıların sağlam, güçlü ve aynı zamanda kolay kullanılabilir olması gerekmektedir.

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri İşbir Yatak, yaptığı AR-GE çalışmaları sonrasında sektörde bir devrim niteliğinde olan viskoelastik malzemeyi üretti.

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı