Dünyanın en iyi markası Alpinestars ürünleri Motovento da

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dünyanın en iyi markası Alpinestars ürünleri Motovento da"

Transkript

1 Dünyanın en iyi markası Alpinestars ürünleri Motovento da Dünyaca ünlü motosiklet aksesuar ve kıyafet markası Alpinestars, Motovento bünyesinde 2013 yılından beri motosiklet severler ile buluşuyor. Motovento bünyesinde bulunan dünyanın bir numaralı sürücü kıyafet ve aksesuar markası Alpinestars, ileri derecede korumaya sahip motosiklet botları, tulumları, ceketleri ve gündelik kıyafetler üreten ve dünya genelinde 1.8 milyar kişiye ulaşan global bir markadır. Alpinestars motosiklet bot modellerinden Supertech R yüksek dayanıklılığa sahip ve bileğe tam oturan uzun esnek yapısı ile darbelere karşı ayağınızı korur. Mikrofiber malzemeden yapılmış dış yüzey su geçirmez ve her mevsim kullanım sağlar. Bakımı kolaydır. Esnek yapısı sayesinde de vites değiştirirken de bileğinizi zorlamaz. Alpinestars Atem motosiklet montu ise 4 mevsim kullanıma uygun olup, aşınmaya karşı dirençli 1.3 mm sığır derisinden yapılmıştır. Mevsim şartlarına uygun kullanabilmeniz için esnek mikrofiber göğüs panelleri, koltukaltı ve bel üzerinde kapsamlı gelişmiş streç panelleri ile memnuniyetinizi her kullanımda arttırır. CE sertifikalı olan bu üründe güvenliğiniz için Bio-Zırh omuzdirsek muhafazalı, göğüs ve PE koruyucu dolgulu sırt yastığı bölmeleri mevcuttur. Akşam kullanımlarına da uygun olan Alpinestars Atem de sırt ve kollarda yansıtıcılar vardır. Bay-Bayan içinde çeşitli ürünler sunan Alpinestars, her zevke uygun yüksek dayanıklılığa sahip ürün çeşitliliği ile Motovento bünyesinde sizleri bekliyor.

2 Şehrin Sokaklarını Keşfedin KYMCO Xciting 400i İster şehiriçi ulaşım ister uzun yol seyahatleri Hepsi için KYMCO Xciting 400i, sizi gitmek istediğiniz yere güvenle ve konforla ulaşmanızı sağlar. Onunla geçireceğiniz her saniye sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. KYMCO Xciting 400i nin koltuk yapısı seyahatlerinde konfor arayanlar için tasarlanarak, uzun yolculuklarınızda sizin ve yol arkadaşınızın rahat etmesi için ergonomik olarak dizayn edildi. Güvenliğinizi ileri derecede düşünerek geliştirilen KYMCO Xciting 400 i, uzun yolculuklarda, ıssız yollarda dahi görünürlük sağlayan uzun ve kısa modern Led DRL teknolojili kartal farları ile güçlü sinyalleri size güvenli sürüş imkanı sağlıyor. Arka da ise gövde ile uyumu sağlanmış Led ampuller tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Motosikletle çıkılan uzun seyahatlerde, bozuk yollar, motosikletin oluşturduğu titreşimler gereksiz yorgunluklara neden olur. KYMCO Xciting 400i üstün yol tutuş özelliği ile oluşacak titreşimleri en aza indiriyor. Uzun seyahatler yorucu olmaktan çıkıyor. Tasarımıyla en ince ayrıntısına kadar uyum içinde olan Xciting 400i nin Euro 3 standartlarına uygun, düşük emisyonlu çevreci egzoz yapısı estetik bir görünüm sağlıyor. Keyifli seyahatlerinize için tasarlanan KYMCO Xciting 400i, tüm KYMCO satış noktalarında

3 KALIPLARINI KIRMAYA HAZIR MISIN? Ergonomik yapısı ve spor dizaynıyla sürücüsüyle mükemmel uyum içinde olan YENİ RX3i Evo, yollarda etkileyici performans ve güç arayan herkesi etkisi altına alıyor. Genç ve dinamik tasarıma sahip YENİ RX3i Evo, 250 cc, su soğutmalı motor yapısı ile ister asfaltta ister arazide hakimiyetin tamamen sende olduğunu hissettiriyor. YENİ RX3i Evo da, önde 19 jant ve arkada 17 jant kullanılarak yolculuklarda cesaretine cesaret katarak yol alman sağlandı. Yere sağlam basan YENİ RX3i EVO konforlu ve güvenli seyahatler yaşatıyor. Tek kişi seyahat etmeyi sevmeyen kullanıcılar için artçı yolcularını da düşünen YENİ RX3i Evo da, yeni egzoz kapağı tasarımı ile egzozdan gelen sıcaklık en aza düzeyde hissedilmesi sağlıyor. Yolculuk anında rüzgardan daha iyi korunmanı sağlamak amacıyla kullanılan yüksek ön siperlik camı daha keyifli bir sürüş yaşatıyor. YENİ RX3i Evo, tamamen sürücülerini düşünerek, gösterge panelinin sağ tarafına konumlandırılan USB girişi ve sol tarafına konumlandırılan 12 V güç çıkışı ile yolculuk anında GPRS cihazını ve cep telefonunu sarj edebilme imkanı sağlıyor. Onu tamamlayan tüm bu özellikleri ile asfaltta ve arazide iz bırakmayı sevenlerin tek tercihi YENİ RX3i Evo ile kalıpların dışına çıkmaya hazır mısın?

4 E-MON DUO BIKE Güçlü ve Enerjik E-Mon Duo Bike, yoğun trafikte bile rengiyle kendini gösterecek kadar dikkat çekici ve çift aküsü ile gitmek istediğiniz yere zamanından önce varmanızı sağlayacak kadar güçlü bir yapısıyla kendine hayran bırakacak. Paket ve eşyalarınızı rahatça taşımak için tasarlanmış bagajı, eşyalarınız için saklama alanı sağlarken, ön torpido da bulunan cep yeri ise elinizdeki küçük eşyalarınız için depo alanı oluşturuyor. Aynı zamanda ön torpido cep alanında bulunan USB girişi ile de cep telefonunuzu yolculuk anında rahatlıkla şarj edebilirsiniz. 800 Watt güce sahip Duo Bike, şehir içinde rahat ve pratik kullanım keyfini sizlere sunarken, ergonomik, su geçirmez, kaymaz sele yapısı ve süspansiyon sistemiyle konforlu sürüşler sağlıyor. Duo Bike da kullanılan digital gösterge paneli, yolculuk anında görmek istediğiniz tüm bilgileri rahatça görmenizi sağlar. Gündüz farı özelliği sahip Duo Bike, trafikte fark edilirliğinizi üst seviyeye çıkartıyor. Duo Bike yi diğer modellerden ayıran özelliği ise üzerinde koruma demirinin mevcut olmasıdır. Olası durumlar da motosikletinizin düşerek, karanejının çizilmesini önlemek amaçlı tasarlanmıştır. Şarj ünitesi sayesinde, tek bir kablo yardımıyla herhangi bir elektrik prizinden kolayca sarj edilebilen Duo Bike, uzun mesafe yolculuklarınız için yüksek kaliteli aküye sahiptir. Elbette, elektrik enerjisi sıvı ve gaz yakıtlar ile kıyaslandığında son derece ekonomiktir.

5 HIZLI ZONTES S250 TÜRKİYE DE Tahminlerinin ve beklentilerinin oldukça üzerinde tasarlanan ZONTES S250, her bir parçası incelik ve dayanıklılık testine tabi tutularak geliştirildi. ZONTES S250 de, tasarım ve geliştirme süreçleri sonrasında motosiklet tutkunları için özgün bir tasarım olarak geliştirilen ve benzersiz bir motosiklet dizaynı elde edebilmek için, gövdede vidasız birleştirme yapılarak eşsiz bir dizayn oluşturma amaçlandı. ZONTES S250 modelinin motor bloğundan gövdesine kadar birçok aksamı TAYO firmasının güvencesiyle üretildi. Bir motosikletin dış plastik aksamının kırılmasını hayal etmek bile zorken TAYO, ZONTES S250 de kırılmaz karanej yapısı oluşturularak motosikletin dayanıklılığını üst seviyeye çıkartıldı. Ve tüm karanej parçaları arasındaki boşluklar ise 0,5 mm den daha az tutuldu. Tarzı ile oldukça çarpıcı ve görünümü ile agresif olan ZONTES S250, 4 zamanlı, üstten çift eksantrikli; yüksek performanslı yağ ve hava soğutmalı motor bloğu ile gücü doruklarda yaşatır. ZONTES S250 nin şasisi tamamen otomatik robotlar ile yapılarak kaynakların pürüzsüz olması ve hata oranının sıfır olmasına dikkat ederek, bir kez daha mükemmelliğe ve kusursuzluğu verdiği önemi göstermektedir. ZONTES S250 nin bir başka önemli detayı ise; uzun süre güneş ışınlarına maruz kalındığı takdirde oluşabilecek renk değişikliklerini önlemek amacıyla sülfüroz asit verniği atılarak, motosikletin renginin daha uzun ömürlü ve ilk günkü gibi çarpıcı olması sağlandı. Spor ve dinamik ön karanej, olağanüstü ışık dağılımı sağlarken, tüm aydınlatma farlarında tamamen akü ömrünü uzatmak ve aydınlatmaya yardımcı olması için LED aydınlatma kullanıldı. ZONTES S250 size tüm bu güzellikleri bir arada sunarak, hız ve tutkuyu doruklarda yaşamanız için şimdi Mondial yetkili bayilerinde. Çünkü siz mükemmelliği fazlasıyla hak ediyorsunuz.

6 CF MOTO 150 NK ENERJİSİNE KAPILACAKSIN 150 cc segmetinde rengiyle, dizaynıyla ve gücüyle tüm dikkatleri üzerine çeken bir motosiklet: CF Moto 150 NK İlk görüşte etkisine kapılacağın ve içindeki sürme hissini harekete geçirecek özelliklere sahip 150 NK, seninle yapacağı keyifli seyahatler hazır. Şehrin yollarında gezerken gücü ve konforu her teker dönüşünde fazlasıyla hissettiren 150 NK nın, dayanıklı kafes şasi yapısı ve mükemmel bir frenleme sağlamak için ön/arka fren sisteminde kullanılan disk fren sistemi ile güvenliğiniz arttırılmıştır. 150 NK nın 4 zamanlı, sıvı soğutmalı, 149,4 cc motor hacmi ile sürüş keyfi sağlanırken, yakıt sisteminde kullanılan BOSCH EFI sistemi ile de gaz tepkileri ayarlandı ve düşük yakıt tüketimi sağlandı. 150 NK nın sportif görünümüne uygun dizayn edilmiş, seni yolculuk anında rahat ettirecek ergonomiye sahip çift kademeli koltuk yapısı ile yolculukların bitmesini hiç istemeyeceksin. Kendi segmetinde 150 NK yı diğerlerinden ayıran bir önemli detay ise; iki farklı sürüş modu. Yolculuklarda gücün tamamen sende olduğunu ve yol durumuna göre ayarlayabileceğin Ekonomi-Sport modu özelliği ile sınıfının ilkleri arasında. İster Ekonomi Modu ile yolların keyfini çıkar, ister Sport Modu ile enerjini göster. Tercih tamamen senin. Modern ve kendine has far dizaynına sahip 150 NK da, LED DRL (gündüz sürüş farı) kullanılarak trafikte fark edilirliğin artırılarak, tüm hava koşullarında karşıdan gelen aracın seni fark etmesi sağlanmıştır. Sürüş güvenliğini desteklemesi ve karşıdan gelen araçların gündüz ve tüm hava koşullarında fark edebilmesi için gündüz farı kontak açıldığında devreye girer. Göz alıcı ön tasarımı ve keskin hatları ile olmasını istediğin tüm özellikleri tek bir gövde de buluşturan 150 NK, turkuaz rengi ile seni şehrin hakimi yapmaya hazır.

250 X-Treme Enduro: O Zoru Sever

250 X-Treme Enduro: O Zoru Sever 250 X-Treme Enduro: O Zoru Sever Tepeler, tümsekler, çamurlu yollar X-Treme Enduro ile hepsi birer eğlenceye dönüşüyor. Tüm off-road alanlarında rahatlıkla yol alan X-Treme Enduro ile doğanın tüm zorluklarını

Detaylı

TERRATRACK 200: DOĞA, SEN VE TERRATRACK! Bir terratrack in varsa hiçbir zorluk seni korkutamaz.

TERRATRACK 200: DOĞA, SEN VE TERRATRACK! Bir terratrack in varsa hiçbir zorluk seni korkutamaz. TERRATRACK 200: DOĞA, SEN VE TERRATRACK! Bir terratrack in varsa hiçbir zorluk seni korkutamaz. 200 cc tek silindir, dört zamanlı motoru ile arazi şartlarında yüksek performans sağlar. Bu sayede önüne

Detaylı

UMA EĞİTİMLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

UMA EĞİTİMLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. UMA EĞİTİMLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. Personellerinin eğitimine son derece önem veren UMA(Uğur Motorlu Araçlar), eğitimlerine hızla devam ediyor. Bu kapsamda başlatılmış olan UMA Satış Personeli Eğitiminin

Detaylı

Tasarımlarıyla farklı, modern ve göz kamaştırıcı renklere sah p E-Monlar, enerj tüket m yle de tam b r çevre dostudur. Çevreci.

Tasarımlarıyla farklı, modern ve göz kamaştırıcı renklere sah p E-Monlar, enerj tüket m yle de tam b r çevre dostudur. Çevreci. Tasarımlarıyla farklı, modern ve göz kamaştırıcı renklere sah p E-Monlar, enerj tüket m yle de tam b r çevre dostudur. Çevreci www.e-mon.com.tr Assist SS Tekn k Özell kler Motor (W) Akü Tipi Elektrik Girişi

Detaylı

Buccaneer 250i: Her Sürüşte Yeni Bir Heyecan.

Buccaneer 250i: Her Sürüşte Yeni Bir Heyecan. Buccaneer 250i: Her Sürüşte Yeni Bir Heyecan. Buccaneer 250i tasarımı ve duruşuyla her gittiğin yerde gözleri üzerinde toplayacak. Otantik cafe racer tarzı ve duruşu ile efsane Buccaneer 250i her yolculuğunda

Detaylı

CF Moto 2018 İstanbul Motobike Fuarı nda Göz Doldurdu

CF Moto 2018 İstanbul Motobike Fuarı nda Göz Doldurdu CF Moto 2018 İstanbul Motobike Fuarı nda Göz Doldurdu Motosiklet ve motosiklet aksesuarları alanında adından söz ettiren Uğur Motorlu Araçlar, Türkiye nin en büyük motosiklet fuarı Motobike İstanbul da

Detaylı

Çevreci.

Çevreci. Çevreci www.e-mon.com.tr Tekn k Özell kler Assist SS Motor (W) Akü Tipi Elektrik Girişi Şarj Süresi Max. Hız (km/h) Menzil (km) Tırmanma Açısı Tüke m (100km) Fren Tipi (Ön/Arka) Frenleme Metodu (Ön/Arka)

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

Gücü de büyük, yükü de...

Gücü de büyük, yükü de... 7.5 TON 175 HP EURO 3 COMMON RAIL TURBO DIZEL INTERCOOLER ABS HBB LSPV Gücü de büyük, yükü de... Yeni Isuzu, 175 HP, Euro 3, common rail, turbo dizel intercooler motoru ve yenilenen dış görünüşüyle şimdi

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

Dünyanın 1 Numaralı, Hindistanlı Motosiklet Üreticisi Türkiye Yollarında.

Dünyanın 1 Numaralı, Hindistanlı Motosiklet Üreticisi Türkiye Yollarında. 2016 ÜRÜN KATOLOĞU Dünyanın 1 Numaralı, Hindistanlı Motosiklet Üreticisi Türkiye Yollarında. ulaşan f irma unvanı. Dünyanın en hareketli sektörlerinden biri olan iki tekerli araç sektörü, yenilik ve teknolojinin

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

ÇEVRE DOSTU ARAÇLAR %100 YERLİ TANITIM KATALOĞU

ÇEVRE DOSTU ARAÇLAR %100 YERLİ TANITIM KATALOĞU ÇEVRE DOSTU ARAÇLAR 2017 %100 YERLİ TANITIM KATALOĞU ENBO OTOMOTİV İTH. İHR. SAN. VE TİC. A.Ş. Elektrikli araçlara gösterilen ilginin her geçen gün arttığı ülkemizde bu ihtiyaca yönelik çalışmalar yapan

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ PCR-4x4-lVr Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ 2016 Lastik teknolojisindeki gelişmelerden dolayı, bu katalog içeriğinde haber vermeksizin değişiklik yapılabilir. Baskı hatalarından kaynaklanan yanlışlıklardan

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

Basım tarihi: Nisan 2017

Basım tarihi: Nisan 2017 www.fiat.com.tr TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Büyükdere Caddesi 145 Tofaş Han 34394 Zincirlikuyu - İstanbul Tel: (0212) 275 29 60 Faks: (0212) 275 03 57 Basım tarihi: Nisan 2017 Fiat ın en yeni modellerini,

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

*Image shown with optional accessories.

*Image shown with optional accessories. *Image shown with optional accessories. Çok Yönlü ve Sportif Adını Japonca yıldırım kelimesinden alan Suzuki nin INAZUMA sı, sürücülere yüksek güç ve kullanım kolaylığını makul bir fiyatla sunuyor. Yeni

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

Yüksek tavan, yüksek konfor...

Yüksek tavan, yüksek konfor... Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan MD9 LE otomatik şanzımanı, bağımsız ön aksı, yükseklik ayarlı direksiyonu, geniş sürücü bölgesi ve ergonomik

Detaylı

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Şehirde araç kullanmak artık çok daha keyifli... B-Max, benzersiz tasarımı yanında segmentinde ilk kez sunulan yüksek teknolojik özellikleri ile sürüş

Detaylı

BİNEK 4X4/SUV HAFİF TİCARİ LASTİKLERİ

BİNEK 4X4/SUV HAFİF TİCARİ LASTİKLERİ BİNEK 4X4/SUV AFİF İCAİ LASİKLEİ Performans Lastikleri Binek Lastikleri S330 olero S532 Novaro S542 Naturen S552 Novaro S562 Naturen S730 Ultra Sport S740 Ultra Sport S750 Ultra Sport S760 Ultra Sport

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

OPALİN. Standartların Dışında...

OPALİN. Standartların Dışında... OPALİN Standartların Dışında... Standartların dışında... Sağlam gövde yapısı, modern tasarımı, ferah iç hacmi ve konforu ile orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Opalin, yolculuğun standartlarını

Detaylı

Hakkımızda. Online Alışveriş İçin Tüm ürünler Avrupa Standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

Hakkımızda. Online Alışveriş İçin  Tüm ürünler Avrupa Standartlarına uygun olarak üretilmektedir. 6 10% 4,5 Ah 1 6 10% 4,5 Ah Hakkımızda 1949 yılından beri ürünlerimizi üstün kalite ve teknolojide, özveri ve sevgiyle üretiyoruz. İtalyan markası olarak 65 yıllık bilgi birikimimiz, tecrübelerimiz ve

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

İçinizdeki Enerjiyi Harekete Geçirin

İçinizdeki Enerjiyi Harekete Geçirin İçinizdeki Enerjiyi Harekete Geçirin En ince detaylar düşünülerek üretilmiş bir motosiklet sürücüsüyle birlikte zamanın ruhunu yakalar. İşte o motosiklet, yeni Suzuki Inazumadır! Japonca da yıldırım anlamına

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

BAJAJ AUTO (GÜNLÜK) ULAŞIMIN DÜNYA LİDERİ

BAJAJ AUTO (GÜNLÜK) ULAŞIMIN DÜNYA LİDERİ COVER PAGE PAGE No. 1 PAGE No. 2 BAJAJ AUTO (GÜNLÜK) ULAŞIMIN DÜNYA LİDERİ Bajaj, dünyada en çok güvenilen 3 tekerli taşıt markasıdır. Bajaj RE dünyada günde 58 milyondan fazla yolcu taşımaktadır. 25 ten

Detaylı

Arttırılmış Operatör Konforu

Arttırılmış Operatör Konforu Arttırılmış Operatör Konforu Hem motor hem de kaput için ikili dalga sistemi kullanılarak önemli ölçüde azaltılmış titreşim. Koltuk, motor ve vites arasındaki dört noktalı kauçuk yastık emiciler sayesinde

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

FELCO 801 Elektronik budama makası

FELCO 801 Elektronik budama makası FELCO 801 Elektronik budama makası Budama hızınızı artırın www.felco801.com 2 FELCO 801 Yoğun budama işleri için en uygun budama makası Hızlı, hafif ve elinizin şekline en uygun. FELCO 801 budama sayısının

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Basım tarihi: Nisan 2018

Basım tarihi: Nisan 2018 www.fiat.com.tr TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Büyükdere Caddesi 145 Tofaş Han 34394 Zincirlikuyu - İstanbul Tel: (0212) 275 29 60 Faks: (0212) 275 03 57 Basım tarihi: Nisan 2018 Fiat ın en yeni modellerini,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A22 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 8 10-12 16 20 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu

Detaylı

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 2 3 7 6 4 5 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 YOLUN EN GÜVENLİ YERİ Ürettiğimiz her Mazda aracı, güvenliğinizi korumak için tasarlanmış çeşitli akıllı

Detaylı

Montaj Talimatnamesi. KYMCO Xciting i-300i i. UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Montaj Talimatnamesi. KYMCO Xciting i-300i i. UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü Montaj Talimatnamesi KYMCO Xciting 250-250i-300i-500-500i UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü 18.12.25 TSB No : MNT 16/07 Tarih: 26.12.26 İlgili Marka(lar) : Kymco İlgili Model(ler):

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Efsane Yeniden Doğuyor

Efsane Yeniden Doğuyor Bu katalogda gösterilen SUZUKI ürünlerinin teknik özellik, görünüm, renk (gövde rengi dahil), donanım, malzeme ve diğer özellikleri Suzuki tarafından önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir ve yerel

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 6 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve bağımsız

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

䄀 欀 愀 礀 䌀 愀 搀 搀 攀 猀 椀 一 漀 㨀 㘀 㐀 㔀 㜀 㤀 㜀 㠀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 漀 琀 漀 洀 漀 琀 椀 瘀 挀 漀 洀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 洀 愀 稀 搀 愀 挀 漀 洀

䄀 欀 愀 礀 䌀 愀 搀 搀 攀 猀 椀 一 漀 㨀 㘀 㐀 㔀 㜀 㤀 㜀 㠀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 漀 琀 漀 洀 漀 琀 椀 瘀 挀 漀 洀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 洀 愀 稀 搀 愀 挀 漀 洀 䄀 欀 愀 礀 䌀 愀 搀 搀 攀 猀 椀 一 漀 㨀 㘀 㐀 䜀 愀 稀 椀 攀 洀 椀 爀 Ⰰ 娀 䴀 刀 アハ ート 㔀 㐀 㔀 㜀 㤀 㜀 㠀 アハ ート 㘀 㐀 アハ ート 㔀 椀 渀 昀 漀 䀀 礀 攀 渀 椀 漀 琀 漀 洀 漀 琀 椀 瘀 挀 漀 洀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 洀 愀 稀 搀 愀 挀 漀 洀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 漀 琀 漀 洀 漀 琀 椀 瘀 挀 漀 洀 眀 眀 洀

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 www.hella.com.tr 2 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 İşinize daha fazla hız kazandırmaya ne dersiniz? HELLA daha güçlü ürün yelpazesiyle, daha profesyonel atölye donanımıyla ve

Detaylı

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI Fiat Autonomy, bedensel engellilere özel donanımlarla her ihtiyaca çözüm üretir, yolda hareket özgürlüğü sunar. Autonomy programı kapsamındaki Fiat modellerinden

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

DÜNYA İÇİN ÜRETİYOR, TÜRKİYE DE ÜRETİYOR!

DÜNYA İÇİN ÜRETİYOR, TÜRKİYE DE ÜRETİYOR! DÜNYA İÇİN ÜRETİYOR, TÜRKİYE DE ÜRETİYOR! 2014 KATALOG MOTOSİKLET - MOPED LASTİKLERİ Sayfa 08-15 NR-1 NR-9 NR-2 SPORTS (NR-SP) NR-14 NF-2 MB-79 NR-21 NF-25 AF-4 NR-47 NF-22 NR-25 NF-28 NR-30 MT-1 MS-1

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 İÇİNDEKİLER STİL 06 GÜVENLİK 14 TAŞIMA ÇÖZÜMLERİ 18 KORUMA 22 MULTİMEDYA 26 CITROËN İN BİRBİRİNDEN FARKLI AKSESUARLARIYLA FARK YARATIN Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU TBR SEGMENT Uzun Mesafe Bölgesel İnşaat Hafriyat Yol Dışı Otobüs Şehir içi Tam Çelik 17.5 Jant AVRUPA AVRUPA HARİCİ YURT İÇİ NORMAL YÜK AĞIR %1-5 YOL DIŞI %5-35

Detaylı

ISUZU D-MAX AKSESUAR BROŞÜRÜ

ISUZU D-MAX AKSESUAR BROŞÜRÜ ISUZU D-MAX AKSESUAR BROŞÜRÜ Orİjİnal aksesuarlarla Isuzu D-Max İnİzİ kişiselleştirin. Port bagaj Özel dizayn veya nikelaj boru tipi olarak üç farklı modeldeki port bagaj aksesuarından istediğinizi alarak

Detaylı

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı...

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı... MARATON Uzun Yolların Yeni Starı... Maraton yeniden yollarda... Güç ve estetiği bir arada yansıtan çizgilerle donatılan Maraton, sürücü ve yolcularına eşsiz bir seyahat deneyimi yaşatmak için tasarlandı.

Detaylı

Fiat Punto V Dynamic

Fiat Punto V Dynamic İlan no: 389058 Fiat Punto 1.4 16V Dynamic Sahibinden OTOMATİK VİTES, PANORAMİK CAM TAVAN, 32.000 KM'DE TERTEMİZ 44.500 TL İlan tarihi: 22 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI

ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI 1) Araca her binildiğinde aşağıdakilerden hangisi kontrol edilir? A) Lastikler B) Hava filtresinin temizliğine, C) Polen filtresinin temizliğine, D) Yağ filtresinin temizliğine

Detaylı

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ön aks lastikleri Ön aks lastikleri Kamyonlar için lastik etiketi Yeni mevzuat, ticari işletmelere lastik seçiminde yardım ediyor. 1 Kasım 2012 itibarı ile geçerli

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

DUYULARIN USTALIKLA BİLEŞİMİ

DUYULARIN USTALIKLA BİLEŞİMİ DUYULARIN USTALIKLA BİLEŞİMİ 1988 yılında kusursuz tekneler üretme tutkusu ve amacıyla yola çıktık. Bugün aynı tutku ve heyecanla, İzmir / Türkiye tesislerimizden 4 kıtada 40 ülkeye, müşteri memnuniyetini

Detaylı

V E S P A E L E T T R I C A

V E S P A E L E T T R I C A VESPA ELETTRICA GÜÇ BENDE ELEKTRİKLİ ZARAFET ELEKTRIKLI MOBILITE ARTIK BAMBAŞKA BİR SEVİYEDE! VESPA ELETTRICA YA BAKTIĞINIZDA, ONUN ÇEVRE VE TEKNOLOJI ARASINDAKI YENI BIR TASARIM ILIŞKISINI ZARIFÇE YORUMLADIĞINI

Detaylı

DÜNYAYI DEĞİŞTİREN DEĞİŞİM

DÜNYAYI DEĞİŞTİREN DEĞİŞİM DÜNYAYI DEĞİŞTİREN DEĞİŞİM DMA, TÜRKİYE DE İLK KEZ TAMAMEN ELEKTRİKLİ BİR ARAÇ TEKNOLOJİSİ GELİŞTİRDİ VE BUNU BİR KAROSER İLE BİRLEŞTİRDİ. OTOMOTİV ALANINDA YARATTIĞI BU TEKNOLOJİ İLE DMA, ÜLKEMİZDE TİP

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A25 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 10 16 18 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu : LGBF

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER nıssan MICRA 2 ŞEHRİN ANAHTARI SİZİN OLSUN! NISSAN MICRA, EŞSİZ TASARIMI VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİSİYLE ARADIĞINIZ ŞEHİR OTOMOBİLİ Her yere rahatça park etmenizi sağlayan kompakt boyutu, kesintisiz sürüş

Detaylı