Galatasaraylılar Derneği 2017 Faaliyet Raporu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Galatasaraylılar Derneği 2017 Faaliyet Raporu"

Transkript

1 Galatasaraylılar Derneği 2017 Faaliyet Raporu 1 Mali Genel Kurul 24.Şubat - 3.Mart 2017 Levent / İstanbul

2 Değerli Galatasaraylılar, Dernek yönetimimiz, geçtiğimiz sene tarihinde yapılan seçimli genel kurulda tek liste olarak aday olmuş ve bu şerefli göreve sizler tarafından 2 sene için seçilmiştir. Görev alan YK arkadaşlarımın listesi ekte bilginize sunulmuştur. Polat Bengiserp Başkan / Faik Akkök 116- Başkan Vekili / Mehmet Selim Yavuz Genel Sekreter / Ömer Haluk Camcı Veznedar Üye / Ömer Çirkin Muhasip Üye/ O.Emre Yıldızeli / Ayşe Önen / Özgür Özvardar / Emrah Şarlak / Polat Kalafatoğlu / Süha Yılmaz -138 / Fatma Tatlı -138 / Özgecan Korkmaz 141 / Çağdaş Umut Vardar 144 Yönetim kurulumuz görev aldığı 9 aylık süre içinde; 27 Haftalık Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirmiş. 4 GSTİK toplantısında derneğimizi temsil etmiş. 20 yi aşkın, 150. Yıl çalışma grubuna ve Üst Kuruluna katılmış ve önemli çalışma ve projeleri üstlenmiş, katkıda bulunmuştur senesi Galatasaray için çok önemli bir sene. Bir taraftan okulumuzun modern eğitime geçişinin 150. Yıldönümünü kutlarken, diğer taraftan Galatasaraylılar Derneği nin 110. yaşını gururla ve mutlulukla yaşayacağız. Ancak, 110. yaş kutlamaları, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda, hiçbir şekilde okulumuz 150.Yıl dönümü etkinliklerinin önüne geçmeyecek şekilde yapılacaktır. Normal dernek yaşamımızın yanı sıra, çok önemli bu iki kutlama nedeniyle bu sene biz de özel bir çalışma temposu içine girmiş durumdayız. Bazı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız sadece bu kutlamalara yoğunlaşmış şekilde mesailerini vermektedirler senesinde gelirimizin %44 oranındaki en büyük bölümü aidatlardan elde ettik. Seçim tek listeli olmasına rağmen bütçemizi % 96 ile gerçekleştirdik. Aidatlar derneğimizin en önemli geliri, hayat suyu. Bu senenin faaliyetlerini detaylı olarak ekteki raporda bulacaksınız. Etkinliklerimize katılan ve destek veren herkese YK adına bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyorum. Saygılarımla Polat Bengiserp Başkan 2 Mali Genel Kurul 24.Şubat - 3.Mart 2018 Levent / İstanbul

3 Geleneksel Görevlerimiz 83. Galatasaray Pilav Günü Derneğimiz tarafından her yıl Haziran ayının ilk Pazar günü Lisemiz de organize edilen Geleneksel Pilav Günü 4 Haziran 2017 Pazar günü Lisemiz bahçesinde düzenlendi. Yaklaşık Galatasaraylı ve yakınının bir araya geldiği 83. Galatasaray Pilav Günü, saat 09:30 itibariyle Atatürk anıtına çelenk koyma ve saygı duruşu ile başladı, Tevfik Fikret Salonu nda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenlerde, konuşmalar ve yaş kütüğüne çivi çakılmasının ardından, Em. Büyükelçi Şükrü Elekdağ a, 2017 Galatasaray Ödülü verildi. Tevfik Fikret Salonu nda yapılan törenler, 50. Yıllar Plaket Töreni ile son buldu ve saat 12:00 itibariyle Pilav a geçildi.

4 Geleneksel Görevlerimiz 14. Sultani Balosu 14. Sultani Balosu, 13 Eylül 2017 Çarşamba akşamı Galatasaray Kalamış Tesisleri nde gerçekleşti. Tüm Galatasaray camiasından yaklaşık 450 Galatasaraylının bir araya geldiği gecede Nükhet Duru sahne aldı. Dernek Başkanı Polat Bengiserp in açılış ve teşekkür konuşması ile başlayan gecede 14. Sultani Balosu na desteğinden ötürü Nef İnşaat adına yönetim kurulu başkanı Erden Timur a teşekkür plaketi verildi. 14. Sultani Balosu ndan elde edilen TL, yatılılık bursu olarak kardeşlerimize ulaştırılmıştır.

5 Geleneksel Görevlerimiz 149. Dönem Mezuniyet Yemeği Lisemizin 149. dönem mezuniyet töreni 22 Haziran 2017 Perşembe günü, Tevfik Fikret Salonu nda yapıldı. Törenin ardından, yeni mezunlar, alışılmış olduğu üzere, "Hoş Geldin 149" partisi ile Cemiyet te ağırlandılar. 149 dönemi mezuniyet töreninde lisemizi birinci, ikinci ve üçüncü olarak bitirmiş öğrencilere, dernek adına Abdurrahman Şeref Bey ödülleri verildi.

6 Geleneksel Görevlerimiz Tevfik Fikret i Anma Töreni Unutulmaz müdürümüz, şair ve düşünce adamı Tevfik Fikret i, 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü, ölümünün 102. Yıldönümünde Aşiyan da kabri başında anıldı. Cumhuriyet Bayramı Kokteyli Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıldönümünü, 29 Ekim 2017 Pazar günü 16:30 18:00 saatleri arasında derneğimizde düzenlenmiş olan kokteyl ile kutlandı. Tüm üyelerimizin davetli olarak katıldığı Cumhuriyet Bayramı kokteyline Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz konuşmacı olarak katıldı.

7 S osyal Faaliyetler Anneler Günü Kutlaması 14 Mayıs Anneler Günü, dernek bahçemizde düzenlenen Jazz Brunch ile kutlandı. Saat 11:00 itibariyle başlayan jazz müziği eşliğindeki brunch saat 14:00 e kadar devam etti. Cemiyet Geceleri Derneğimiz işletmesi 1481 Turizm in düzenlediği özel menülü gecelerin ilki 25 Ekim 2017 tarihinde Jilber Barutçiyan ( ) ile Mantar Tadım Gecesi adıyla düzenlendi, 29 Kasım 2017 Çarşamba günü düzenlenen Osman Kocaman (113) ile Deniz Mahsülleri Gecesi ile devam etti.

8 S osyal Faaliyetler Öğretmenler Günü Kutlaması Derneğimizin yıllardır üstlendiği, 24 Kasım Öğretmenler Günü nde, üyelerimiz, emekli ve çalışan öğretmenlerimiz ile Cemiyet te buluştular. Derneğimiz Başkanı Polat Bengiserp in kısa bir konuşma yaptığı akşam yemeğinde bir araya geldiler Geleneksel Lise pastamızı davete katılan öğretmenlerimiz ile birlikte kestik.

9 Lokalimiz Mayıs ayının ilk haftası başlayan ve aynı ay sonu itibariyle biten, yenileme ve tadilat çalışmaları ile derneğimiz bahçesi yeniden düzenlenmiştir. Ayrıca yaz sezonu boyunca alt kat kapalı salonlarımızın havalandırma ve ısıtma tesisatları elden geçirilmiştir. Cemiyetimiz, yenilenmiş ortamı sayesinde her dönem 13.sınıf talebelerinin uğrak ve buluşma mekanı olmaya devam ediyor. Lokal

10 Cemiyet Sohbetleri Cemiyet Sohbetleri yıl boyunca "2017 de Ekonomide ve Piyasalarda Beklentiler", "Dünü ve Bugünü ile İran", "Fransız Edebiyatı Okumaları", "Mekan İşletmeciliği", "Yurtdışında Eğitim ve Uluslararası Kariyer", "Fotoğrafçılık", "Motosiklet Aşkına Konuşuyoruz", "Futbolda Altyapı", "Avukatlık", "Münazara", "Spor Medyası" ve "Galatasaray Spor Kulübü Nasıl Kuruldu" başlıklarıyla devam etti. Ayrıca, 14 Aralık 2017 Perşembe günü Nebil Özgentürk "Galatasaray Tarihi ve Efsaneleri ", 25 Ocak 2018 Salı günü ise Cemre Birand, "Memoş lu Yıllar", kitaplarının tanıtımını Derneğimiz de gerçekleştirmiştir.

11 Kurumlar ile İlişkiler Galatasaray Lisesi Kariyer Günü Derneğimiz tarafından liseli kardeşlerimize meslek seçimlerinde yol göstermek amacıyla yapılan, 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü 14:30-15:30 arasında Lisemiz Tevfik Fikret Salonu nda düzenlenen Kariyer Günü nde, liseli kardeşlerimiz 114. Dönemden Ayşe Fidan Baturalp Güren, 117. Dönemden Bahadır Kaleağası, 126. Dönemden Ömer Çirkin ve 127. Dönemden Ferhat Pekin ile tıp, uluslararası ilişkiler, bankacılık ve hukuk alanlarında sohbet edip, soru sorma şansını buldular. Galatasaray Spor Kulübü Galatasaray Spor Kulübü GSK Olağanüstü Seçimli Kongre öncesinde adaylardan Mustafa Cengiz 16 Ocak 2018 Salı günü, Dursun Özbek ise 19 Ocak 2018 Cuma günü Derneğimizde düzenledikleri tanıtım kokteylleri ile yönetim kurullarını ve projelerini üyelerimiz ve Camia ile paylaşmışlardır. 20 Ocak Cumartesi günü yapılan seçimle GSK nın yeni başkanı olan Mustafa Cengiz ve kurullarındaki arkadaşları gelenek olduğu üzere Derneğimize gelerek üyelerimiz ile birlikte yemek yemişlerdir.

12 Sultani Turnuva 2017: Bu yıl 17. sı düzenlenen Sultani Turnuva nın ilk maçı 12 Mart Cumartesi günü yapılan devreleri maçıyla başladı. 83. Pilav Günü nde dönemleri arasında oynanması gereken final maçı ise 136. dönemden Mikail Eren Şen in vefatı dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Seyahatler 14 ve 15 Ekim 2017 tarihinde yapılması planlanan "Çanakkale Gezisi" katılım olmamasından dolayı iptal edilmiştir. Briç Kursları Üyelerimiz ve üye yakınları için geçtiğimiz dönemlerde başlamış olan Briç Kursları, 2017 yılının Haziran ayına kadar devam etmiş, ancak Eylül 2017 itibariyle katılım olmaması nedeniyle iptal edilmiştir. Pasaj Geceleri 2017 yılının ilk Pasaj Gecesi, Mustafa Ertürk ve Fasıl Ekibi nin müzikleri ile 8 Nisan 2017 Cumartesi gecesi Cemiyet te düzenlendi. İkinci "Pasaj Gecesi" ise, gelenek haline geldiği üzere 83. Galatasaray Pilavı nın akşamında yine Cemiyet te yapıldı. Üyelikler 2016 yılının Ocak ayından beri kullanılan ve Derneğimiz web sitesi üzerinden üyelerimizin kişisel giriş yapabildiği, üyelik sistemi "Raklet" ile 2017 yılında TL aidat bedeli toplanmıştır. Ayrıca, yapılmış olan bilgi güncelleme çalışmaları ile bugün üyemize Derneğimizden haberler direkt olarak ulaşmaktadır yılında 1 üyemiz özel sebeplerden istifa etmiş olup, 42 üyemiz vefat etmiştir. Geçtiğimiz yıl boyunca Derneğimize 36 yeni üye girişi olmuştur. Burslar 2000 yılından bugüne yapılan Sultani Balosu ndan elde edilen, toplamda yaklaşık 900 bin lira burs bağışı ile bir çok kardeşimiz eğitimlerine yatılı olarak devam edebilmişlerdir. Bugün ise 12. Sınıflardan 7; 11. Sınıflardan 5 ve 10. Sınıflardan ise 3 kardeşimiz Yatılılık Bursu ile lisemizde yatılı okuyarak eğitim hayatlarına devam etmektedirler. Ayrıca, Derneğimizin 2013 yılında almış olduğu kararla, Galatasaray Ödülü olarak verilen para ödülünün, lisemizdeki kardeşlerimize eğitim hayatları boyunca burs olarak iletilmesi ile 12. Sınıflardan iki kardeşimiz ile 9. Sınıflardan iki kardeşimiz Hıfız Topuz, Ferhan Şensoy, Işıl Karakaş ve Şükrü Elekdağ adına verilen yıllık TL burs ile eğitimlerine devam etmektedir.

13 Fahri Üyelik ve Öd üller Galatasaray Ödülü 2017 Galatasaray Ödülü, Jürimizin oybirliği ile almış olduğu karar sonucu diplomasi alanında göstermiş olduğu uluslararası düzeydeki başarıları nedeniyle Emekli Büyükelçi Şükrü Elekdağ a verilmiştir. Elekdağ a ödülü, 83. Pilav Günü nde, Tevfik Fikret Salonu nda yapılan törenle takdim edilmiştir. Fahri Üyelikler Derneğimiz Yönetim Kurulu nun tarihinde oybirliği ile almış olduğu karar ile Camiamıza katkılarından dolayı, beden eğitimi hocamız Cumhuriyet Şahin e fahri üyelik verilmiştir. D i v a n To p l a n t ı l a r ı Derneğimiz Divan Başkanlığı seçimi Cumartesi günü yapılmış ve Başkanlığa Aykut Ergil, Başkan Vekili görevine Levent Dönmez, raportör görevine ise Nur Sayın Türkay seçilmişlerdir. Divan Kurulu, 2017 yılı boyunca toplam 3 toplantı gerçekleştirmiştir.

14 150. Yıl Basın Toplantısı Lisemizin 150. Yılı Kutlamaları için 10 Ekim 2017 Salı günü Tevfik Fikret Salonu nda düzenlenmiş olan basın toplantısına, Derneğimiz adına Başkan Polat Bengiserp, Başkan Vekili Faik Akkök ile Yönetim Kurulu üyeleri Ayşe Önen ve Emre Yıldızeli katılmışlardır. GSÜ Rektörü Prof. Dr. Ertuğrul Karsak, GSL Müdürü Meral Mercan ve GSL Ders Nazırı Carole Lux un konuşmalarının ardından 150. Dönem öğrenciler tarafından okunan "Galatasaraylı Kuruluşlar Ortak Deklarasyonu" sonrasında, Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, Aydemir Akbaş, Dursun Özbek, Hakkı Âkil, Ahmet San, Nur Ger, Erman Kunter, Levent Erden, Prof. Dr. Şebnem Ünal, Korhan Abay ın sunumuyla "Galatasaray Lisesi nde Bir Sınıf"ı canlandırarak, Lise anılarını paylaştı.

15 Anıtkabir Ziyareti Lisemizin 150. Yılı Kutlamaları kapsamında 1 Aralık 2017 Cuma günü düzenlenen Anıtkabir ziyaretine derneğimiz Başkanı Polat Bengiserp ile yönetim kurulu üyeleri Emre Yıldızeli, Ayşe Önen ve Haluk Camcı katılmışlardır. Ankara Galatasaraylılar Birliğinin ev sahipliğinde yemek yiyen heyet, daha sonra Fransa Büyükelçisi tarafından kabul edilmiştir.

16 Mektepte Bir Gün / Fotoğraf Kitabı Projesi 150. Yıl Etkinlikleri kapsamında Derneğimizin sorumluluğunu üstlendiği Lisemiz Fotoğrafçılık Kulübü ile birlikte 117. Dönemden Niko Guido rehberliğinde başlayan Mektep te Bir Gün projesi için, fotoğraf makineleri 5 Aralık 2017 Salı günü Fotoğrafçılık Kulübü ndeki kardeşlerimize teslim edilmiştir. Proje sonunda hazırlanacak olan kitabın tarihinde yapılacak olan Pilav günü hazır olması hedeflenmektedir. Eski Sporcular Buluşması Derneğimiz üyeleri içinden gönüllü çalışma ile oluşan 150. Yıl Spor Komitesi tarafından düzenlenen "Galatasaraylı Eski Sporcular Buluşması" 30 Ocak 2018 Salı akşamı Derneğimizde yapılmıştır.

17 GALATASARAYLILAR DERNEĞİ KESİN HESAPLARI 2017 senesi Faaliyet Raporu GELİRLERİMİZ GİDERLERİMİZ GENEL GELİRLER ,38 1 GENEL GİDERLER ,08 1 AİDAT ,16 A PERSONEL GİDERLERİ ,14 2 ÜYELİĞE GİRİŞ ÖDENTİSİ 390,00 A1 MAAŞ ,04 3 ÜYE KART BASIM GELİRİ 550,00 A2 MUHTASAR ,52 4 LOKAL KULLANIM GELİRİ ,00 A3 SGK ,58 5 LOKAL İŞLETME GELİRİ ,11 B VERGİLER ,60 6 FİNANSAL GELİRLER ,11 C BAKIM ONARIM 5.405,99 A FAİZ GELİRLERİ ,52 D SİGORTA 0,00 B KUR FARKLARI ,59 E KIRTASİYE 2.645,25 7 BAĞIŞ GELİRLERİ ,00 F İLETİŞİM ,49 A KAPI GİRİŞ ,00 G TEMSİL&AĞIRLAMA 1.355,51 B HEDİYELİK EŞYA ,00 H ŞEHİRİÇİ ULAŞIM ,00 C REKLAM 40,00 I DİĞER ,10 FAALİYETLER GELİRLERİ I1 BANKA MASRAFLARI 8.205,17 D GELENEKSEL FAALİYETLER ,00 I2 KUR FARKI 191,40 D1 PİLAV ,00 I3 SAİR GENEL ,53 D2 BALO ,00 I4 KİRA ,00 E SOSYAL KÜLTÜREL FAALİYETLER 4.800,00 2 FAALİYET GİDERLERİ ,85 E1 DERNEK GEZİLERİ 0,00 A HEDİYELİK EŞYA 50,00 E2 PASAJ 0,00 B GELENEKSEL FAALİYETLER ,79 E3 TURNUVALAR 4.800,00 B1 PİLAV ,70 F DİĞER FAALİYETLER ,94 B2 BALO 1.718,29 G DİĞER BAĞIŞLAR ,57 B3 29.Eki 126,80 8 GSD TAŞINMAZ FON ,08 C SOSYAL KÜLTÜREL FAALİYETLER ,01 A GSD TAŞINMAZ FON TL 9.795,00 C1 GS BÜYÜK ÖDÜL ,00 B GSD TAŞINMAZ FON USD/TL 549,08 C2 DERNEK GEZİLERİ 0, YIL BAĞIŞ 500,00 C3 SÖYLEŞİLER 0,00 C4 YAYINLAR 1.500,00 Faaliyet Geliri ,97 C5 TURNUVALAR 4.329,01 C6 PASAJ GECESİ 0,00 C7 DİĞER FAALİYETLER 5.025,00 10 DEVRE FONU BAĞIŞLAR ,00 D TOPLANTI GİDERLERİ ,21 D1 DİVAN KURULU 3.795,60 D2 GENEL KURUL GİDERİ 7.937,61 E GS Lİ KURUMLARA YARDIMLAR ,04 E1 GSL ,99 E2 GSL ŞARTLI BAĞIŞ (YATILI) 0,00 E3 GEV 1.150,00 E4 GS İLKOKUL 0,00 E5 GS İŞBİRLİĞİ KURULU 5.000,00 E6 GS KÜLTÜREL FAALİYETLER ,05 3 SABİT KIYMET YATIRIMLARI ,80 A SABİT TESİS YATIRIMLARI ,80 B DEMİRBAŞ GİDERLERİ 1.475, YIL ORGANİZASYON BEDELİ ,00 Faaliyet Gideri ,93 Faaliyet Kar/Zarar ,04 5 DEVRE ŞARTLI BAĞIŞ ,05 GELİR TOPLAMI ,97 GİDER TOPLAMI , TL MEVCUTLAR 2016 YILI MEVCUDU TL ,02 DÖNEM BAĞIŞLARI , YILI MEVCUDU USD / TL ,33 AKBANK ,57 GARANTİ BANKASI 590, YILI TOPLAM ,35 DENİZBANK ,73 YAPI KREDİ BANKASI 6.472,32 TÜRKİYE İŞ BANKASI ,82 KASA 1.291,10 TOPLAM , USD/TL MEVCUTLAR DENİZBANK ,20 GARANTİ BANKASI 217,56 TOPLAM ,34 GENEL TOPLAM ,32 GENEL TOPLAM ,32

18 GALATASARAYLILAR DERNEĞİ 2018 BÜTÇESİ 2017 senesi Faaliyet Raporu GELİRLERİMİZ GİDERLERİMİZ GENEL GELİRLER ,00 1 GENEL GİDERLER AİDAT A PERSONEL GİDERLERİ ÜYELİĞE GİRİŞ ÖDENTİSİ 500 A1 MAAŞ ÜYE KART BASIM GELİRİ A2 MUHTASAR LOKAL KULLANIM GELİRİ A3 SGK LOKAL İŞLETME GELİRİ B VERGİLER FİNANSAL GELİRLER C BAKIM ONARIM A FAİZ GELİRLERİ D SİGORTA B KUR FARKLARI E KIRTASİYE BAĞIŞ GELİRLERİ F İLETİŞİM A KAPI GİRİŞ G TEMSİL&AĞIRLAMA B HEDİYELİK EŞYA H ŞEHİRİÇİ ULAŞIM C REKLAM 0 I DİĞER I1 BANKA MASRAFLARI 0 I2 KUR FARKI 0 I3 SAİR GENEL I4 KİRA FAALİYETLER GELİRİ FAALİYET GİDERLERİ D GELENEKSEL FAALİYETLER A HEDİYELİK EŞYA D1 PİLAV B GELENEKSEL FAALİYETLER D2 BALO 0 B1 PİLAV E SOSYAL KÜLTÜREL FAALİYETL B2 BALO 0 E1 DERNEK GEZİLERİ B3 29 EKİM RESEPSİYONU E2 PASAJ 0 C SOSYAL KÜLTÜREL FAALİYETLER E3 TURNUVALAR C1 GS BÜYÜK ÖDÜL F DİĞER FAALİYETLER C2 DERNEK GEZİLERİ G DİĞER BAĞIŞLAR C3 SÖYLEŞİLER GSD TAŞINMAZ FON C4 YAYINLAR A GSD TAŞINMAZ FON TL C5 TURNUVALAR B GSD TAŞINMAZ FON USD/TL 0 C6 PASAJ GECESİ YIL BAĞIŞ C7 DİĞER FAALİYETLER TOPLAM D TOPLANTI GİDERLERİ D1 DİVAN KURULU D2 GENEL KURUL GİDERİ E GS Lİ KURUMLARA YARDIMLAR E1 GSL E2 GSL ŞARTLI BAĞIŞ (YATILI) E3 GEV 0 E4 GS İLKOKUL E5 GS İŞBİRLİĞİ KURULU E6 GS KÜLTÜREL FAALİYETLER SABİT KIYMET YATIRIMLARI A SABİT TESİS YATIRIMLARI B DEMİRBAŞ GİDERLERİ YIL ORGANİZASYON BEDELİ GELİRLER TOPLAM GİDERLER TOPLAM GELİR FAZLASI 4.000

19 GALATASARAYLILAR DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ KESİN HESAPLARI GELİRLERİMİZ GİDERLERİMİZ 1 FAALİYET GELİRLERİ ,56 1 GENEL GİDERLER ,70 1A GELENEKSEL FAALİYETLER ,56 1A VERGİLER 3.613,19 1A1 YAYINLAR 1B KIRTASİYE GİDERLERİ 1.258,98 1A2 KATILIM BEDELİ-SPONSORLUK ,56 1C DİĞER GİDERLER ,53 1A3 TOPLANTI ORGANİZASYON-BALO ,00 1C1 BANKA MASRAFLARI 2.270,87 2 DİĞER FAALİYETLER ,19 1C2 SAİR GENEL GİDERLER ,66 ÜRÜN SATIŞ GELİRİ 1.389,00 1C3 KİRA GİDERİ 2.400,00 REKLAM GELİRLERİ ,00 2 FAALİYET GİDERLERİ ,49 DİĞER GELİRLER ,19 2A GELENEKSEL FAALİYETLER ,25 2A1 YAYINLAR 0,00 GELİR TOPLAMI ,75 2A2 TOPLANTI ORGANİZASYON-BALO ,25 2B ÜRÜN ALIŞ GİDERİ 3.654, YILI MEVCUDU (TL) 9.115,04 GİDER TOPLAM ,19 GENEL TOPLAM ,79 GELİR FAZLASI , MEVCUTLARI AKBANK 4.000,05 KASA 4.688,05 TOPLAM 8.688,10 GENEL TOPLAM ,79

20 GALATASARAYLILAR DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ 2018 BÜTÇESİ GELİRLERİMİZ GİDERLERİMİZ 1 FAALİYET GELİRLERİ ,00 1 GENEL GİDERLER ,00 1A GELENEKSEL FAALİYETLER ,00 1A VERGİLER ,00 1A1 YAYINLAR ,00 1B KIRTASİYE GİDERLERİ 2.500,00 1A2 KATILIM BEDELİ-SPONSORLUK ,00 1C DİĞER GİDERLER ,00 1A3 TOPLANTI ORGANİZASYON-BALO ,00 1C1 BANKA MASRAFLARI 3.000,00 2 DİĞER FAALİYETLER ,00 1C2 SAİR GENEL GİDERLER ,00 ÜRÜN SATIŞ GELİRİ 2.500,00 1C3 KİRA GİDERİ 3.000,00 REKLAM GELİRLERİ ,00 2 FAALİYET GİDERLERİ ,00 DİĞER GELİRLER ,00 2A GELENEKSEL FAALİYETLER ,00 2A1 YAYINLAR ,00 GELİR TOPLAMI ,00 2A2 TOPLANTI ORGANİZASYON-BALO ,00 2B ÜRÜN ALIŞ GİDERİ ,00 GİDER TOPLAM ,00 GELİR FAZLASI 9.000,00

Galatasaraylılar Derneği Olağan Genel Kurul 16/23 Şubat 2019

Galatasaraylılar Derneği Olağan Genel Kurul 16/23 Şubat 2019 Galatasaraylılar Derneği Olağan Genel Kurul 16/23 Şubat 2019 1 Galatasaraylılar Derneği 2018 Faaliyet Raporu 2 Olağan Genel Kurul, 16 Şubat / 23 Şubat 2019, Levent / İstanbul BAŞKAN dan Değerli Galatasaraylılar,

Detaylı

Galatasaraylılar Derneği 2016 Faaliyet Raporu

Galatasaraylılar Derneği 2016 Faaliyet Raporu Galatasaraylılar Derneği 2016 Faaliyet Raporu 1 2016 FAALİYET RAPORU S o sya l Fa a l i yetler Sevgili Galatasaraylılar, Yönetim Kurulumuz 2016 senesi içinde 44 toplantı yapmış, bütçemiz doğrultusunda

Detaylı

Galatasaraylılar Derneği. 2014 Faaliyet Raporu

Galatasaraylılar Derneği. 2014 Faaliyet Raporu Galatasaraylılar Derneği 2014 Faaliyet Raporu Sevgili Galatasaraylılar, Yönetim Kurulumuz 2014 senesi içinde 45 toplantı yapmış, alınan kararları uygulamış ve ekte bilgilerinize sunduğumuz etkinlikleri

Detaylı

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017 Faaliyet Raporu 23 Şubat 2015 04 Mart 2017 İçindekiler Sayfa Sosyal Tesis Re-Organizasyon 3 Ment to Be 5 Sosyal Sorumluluk Projeleri 7 Etkinlikler 9 Spor 22 Faaliyetler 24 Mali Tablolar 27 2 Sosyal Tesisimizin

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU GELİR-GİDER TABLOSU 01.08.2006 / 31.12.2006

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU GELİR-GİDER TABLOSU 01.08.2006 / 31.12.2006 TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU GELİR-GİDER TABLOSU 01.08.2006 / 31.12.2006 GİDERLER GELİRLER AMACA YÖNELİK GİDERLER YURTİÇİ ULUSAL TURNUVALAR 1.079.126,51 267.607,70 KONAKLAMA GELİRLERİ 1.651.702,26 336.575,38

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

KARŞIYAKA ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ

KARŞIYAKA ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 1 AĞUSTOS SALI 2 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 3 AĞUSTOS PERŞEMBE 4 AĞUSTOS CUMA 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS PAZAR 7 AĞUSTOS PAZARTESİ 8 AĞUSTOS SALI 9 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 10 AĞUSTOS PERŞEMBE 11 AĞUSTOS CUMA 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Zafer Bayramı Eylül 2 Eylül 3 Eylül. Sorumluluk Sınavları

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Zafer Bayramı Eylül 2 Eylül 3 Eylül. Sorumluluk Sınavları 16 Ağustos, 2017 Ağustos 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Sorumluluk Sınavları 28 29 30 31 1 Eylül 2 Eylül 3 Eylül Sorumluluk Sınavları Zafer Bayramı Kurban

Detaylı

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi TSM Koromuzdan Yaza Merhaba Konseri Meslek Odaları Futbol Turnuvası nda Genç Takımımız 2. oldu SDÜ lü Makine Mühendisi Adaylarına Baretli Mezuniyet e-bülten 1-15 Mayıs 2018 / Sayı 3 1 Mayıs ta Meydanlardaydık

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir.

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. Uluslararasi Inner Wheel in 2009-2010 Dönemindeki teması DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. 2009-2010 Dönemi Yönetim Kurulu (Soldan saga) Sevim Egemen (Sekreter), Birgül Beyatlı (Asbaşkan), Müge Hastürk (Başkan),

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI Eğitim dünyasının önde gelen kuruluşlarından TED Kayseri Koleji, 44.döneminde 93 öğrencisini mezun etti. Okul bahçesinde

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Ğ U S T O S 2 0 1 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 TEOG Sınavına Göre Yerleştirme İşlemleri İçin Tercihlerin Alınması 31 Temmuz-8

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

Tespitler sonrası toplantı yeter sayısının oluştuğu anlaşılarak diğer gündem maddelerine geçildi.

Tespitler sonrası toplantı yeter sayısının oluştuğu anlaşılarak diğer gündem maddelerine geçildi. KÖRFEZ TERMAL DEVREMÜLK TES İSLERİ SİTE YÖNETİCİLİĞİ 16.12.2018 TARIHINDE YAPILAN 2018 YILI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI KÖRFEZ TERMAL DEVREMÜLK TESİSLERİ SİTE YÖNETİMİ 'nin Kat Malikleri

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Müdürlüğümüzün katkılarıyla, Hamdi Öner in kişisel Resim Sergisi, Sivas Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı. Açılışa,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN Ö N S Ö Z 2012 2013 eğitim öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm eğitim

Detaylı

T.E.B. 29. BÖLGE MANİSA ECZACI ODASI 01/09/ /08/2018 GELİR TABLOSU A- BRÜT SATIŞLAR 1-BELGE VE HİZMET SATIŞ GELİRİ

T.E.B. 29. BÖLGE MANİSA ECZACI ODASI 01/09/ /08/2018 GELİR TABLOSU A- BRÜT SATIŞLAR 1-BELGE VE HİZMET SATIŞ GELİRİ T.E.B. 29. BÖLGE MANİSA ECZACI ODASI 01/09/2017-31/08/2018 GELİR TABLOSU 31.08.2017 31.08.2018 A- BRÜT SATIŞLAR 1-BELGE VE HİZMET SATIŞ GELİRİ CEZAEVİ SÖZLEŞMESİ İŞ BANKASI SÖZLEŞMESİ VAKIFBANK SÖZLEŞMESİ

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 1 AĞUSTOS PAZARTESİ 2 AĞUSTOS SALI 3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 4 AĞUSTOS PERŞEMBE 5 AĞUSTOS CUMA 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS PAZAR 8 AĞUSTOS PAZARTESİ 9 AĞUSTOS SALI 10 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 11 AĞUSTOS PERŞEMBE 12 AĞUSTOS CUMA

Detaylı

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2017 YILI GELİR BÜTÇESİ

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2017 YILI GELİR BÜTÇESİ 2017 YILI GELİR BÜTÇESİ HESAP İLK İKİNCİ HESAP, FASIL VE MADDE ADI 2013 2014 2015 2017 Bütçe KODU KIRILIM KIRILIM Gerçekleşen Gerçekleşen Gerçekleşen Tahsisatı TL TL TL TL 001 01 Kayıt Ücretleri Faslı

Detaylı

Program taslağı İzmir 2015. ULUSLAR ARASI KADINLAR KONSEYİ (Kuruluş yılı 1888)

Program taslağı İzmir 2015. ULUSLAR ARASI KADINLAR KONSEYİ (Kuruluş yılı 1888) Program taslağı İzmir 2015 ULUSLAR ARASI KADINLAR KONSEYİ (Kuruluş yılı 1888) 34. GENEL KURUL İzmir, Türkiye 30 Mayıs 5 Haziran 2015 21. YÜZYIL DA SAĞLIKLI YAŞAMA VE KADIN Program Taslağı Uluslar arası

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2017-2018 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Y HA F. GÜN 18 EYLÜL 2017 Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T

Detaylı

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2015 YILI GELİR BÜTÇESİ

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2015 YILI GELİR BÜTÇESİ ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2015 YILI GELİR BÜTÇESİ HESAP İLK İKİNCİ HESAP, FASIL VE MADDE ADI 31.12.2015 2015 Bütçesine KODU KIRILIM KIRILIM Konulan TL TL 001 01 Kayıt Ücretleri Faslı 001 Fevkalade Derece

Detaylı

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2016 YILI GELİR BÜTÇESİ

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2016 YILI GELİR BÜTÇESİ ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2016 YILI GELİR BÜTÇESİ HESAP İLK İKİNCİ HESAP, FASIL VE MADDE ADI 31.12.2016 2016 Bütçesine KODU KIRILIM KIRILIM Konulan TL TL 001 01 Kayıt Ücretleri Faslı 001 Fevkalade Derece

Detaylı

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat 2010 tarihlerinde Ankara da Sendika Merkezi nde tertip edilmiştir. 53 Üye fabrikalarımızın temsilcilerinin

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ 66 GENEL KURUL www.ceis.org.tr/dergi Sendikamızın 27. Olağan Genel Kurulu 23 Şubat

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

01/07/2015-31/07/2015 Gider CETVELİ

01/07/2015-31/07/2015 Gider CETVELİ Gider CETVELİ Sayfa No: 1/ 02 02.01 02.01.001 02.01.002 02.01.003 02.02 02.02.001 02.02.002 02.03 02.03.001 02.04 02.04.001 02.04.002 02.04.003 02.04.004 02.04.00 02.04.006 02.04.007 02.04.008 02.04.009

Detaylı

01/02/2015-28/02/2015 Gider CETVELİ

01/02/2015-28/02/2015 Gider CETVELİ Gider CETVELİ Sayfa No: 1/ 02 02.01 02.01.001 02.01.002 02.01.003 02.02 02.02.001 02.02.002 02.03 02.03.001 02.04 02.04.001 02.04.002 02.04.003 02.04.004 02.04.00 02.04.006 02.04.007 02.04.008 02.04.009

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ NO 1 2 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞLEM TARİH 17 Ağustos-30 Ekim 24 Ağustos-19 Eylül 2015 01 Eylül-19 Eylül 2015 Örgün ve Yaygın Eğitim nda 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması/Mesleki 01 Eylül 2015, Salı Çalışmalar

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

ANKARA TİCARET BORSASI TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR

ANKARA TİCARET BORSASI TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR ANKARA TİCARET BORSASI 31.12.2015 TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR Hazır Değerler 364.385,67 258.570,96 2.210.677,06 1.740.821,72 Kasa 32.565,73

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EYLÜL ÇARŞAMBA. Kitap standı 13 EYLÜL ÇARŞAMBA

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EYLÜL ÇARŞAMBA. Kitap standı 13 EYLÜL ÇARŞAMBA 1 EYLÜL CUMA KURBAN BAYRAMI 1.GÜN 2 EYLÜL KURBAN BAYRAMI 2.GÜN 3 EYLÜL PAZAR KURBAN BAYRAMI 3.GÜN 4 EYLÜL PAZARTESİ KURBAN BAYRAMI 4.GÜN Kitap standı 5 EYLÜL SALI Kitap standı 6 EYLÜL ÇARŞAMBA 7 EYLÜL

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN AĞUSTOS-EYLÜL 2018 / SAYI: 12 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî

Detaylı

EYLÜL EYLÜL PAZARTESİ

EYLÜL EYLÜL PAZARTESİ 1 EYLÜL PERŞEMBE Kitap Standı 2 EYLÜL CUMA Kitap Standı 3 EYLÜL 4 EYLÜL PAZAR 5 EYLÜL PAZARTESİ Okul Açılışı 1.snf.Veli Bilg.Topl. 6 EYLÜL SALI 2.snf.Veli Bilg.Topl. Kitap Standı 7 EYLÜL ÇARŞAMBA 3.-4.snf.Veli

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

EDİRNE ROTARY KULÜBÜ DÖNEM BÜLTENİ

EDİRNE ROTARY KULÜBÜ DÖNEM BÜLTENİ EDİRNE ROTARY KULÜBÜ 2017 2018 DÖNEM BÜLTENİ Ian H.S. RISELEY (UR Bşk.) Mustafa Kaan KOBAKOĞLU (2420. Böl. Guv.) Güzin CİRAVOĞLU (Guv. Yard.) Tarih Bülten No : : 21.11.2017 1533 Kulüp Toplantı No : 2009

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

İsviçre Türk Kadınları Yardımlașma ve Dayanıșma Derneği Türkischer Frauenhilfsverein Schweiz. 27. Genel Kurul Toplantısı 24 Mart 2013

İsviçre Türk Kadınları Yardımlașma ve Dayanıșma Derneği Türkischer Frauenhilfsverein Schweiz. 27. Genel Kurul Toplantısı 24 Mart 2013 Gündem: Açılış Misafirlerin tanıtılması Divan heyetinin seçilmesi Gündemin onaylanması Saygı duruşu Faaliyet ve muhasebe raporlarının okunması Denetim kurulu raporunun okunması Raporlar hakkında görüşler

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. İstanbulspor 87. Yıl Balosu. Mart 2013

Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. İstanbulspor 87. Yıl Balosu. Mart 2013 Aylık Bülteni Mart 2013 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İstanbulspor 87. Yıl Balosu İEL li kadınlar her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nde birlikteydiler. Beyoğlu Ponte de gerçekleştirilen

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

TEMMUZ 2016 AĞUSTOS 2016

TEMMUZ 2016 AĞUSTOS 2016 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi TEMMUZ 2016 TEMMUZ 2016 4 11 18 25 1 Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul Öğretmenlerin Tatile Girmesi 01 Temmuz

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı