T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /"

Transkript

1 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı kararlar alındı. Toplantı saat 17:00 da sona erdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim-Öğretim Politika Belgesi taslağı görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim-Öğretim Politika Belgesi nin EK-I deki şekliyle kabulüne 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Önlisans/Lisans Öğretimi Uygulamalı Dersler Yönergesi konusu görüşüldü. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Önlisans/Lisans Öğretimi Uygulamalı Dersler Yönergesinin EK-I deki şekliyle kabulüne,2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi. KARAR NO : Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Yönergesinde değişiklik yapılması konusu görüşüldü. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Yönergesinin EK-I deki şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün, Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programına yeni derslerin eklenmesi ve mevcut bulunan derslerin yeniden güncellenmesi konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programına yeni derslerin eklenmesi konusunun Enstitüden geldiği şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6 ncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi.

2 Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün, Medya ve İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans programına seçmeli ders eklenmesi ve müfredatta değişiklik yapılması konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Medya ve İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans programına seçmeli derslerin aşağıdaki şekliyle eklenmesine, müfredat değişikliğinin ise Enstitüden geldiği şekliyle kabülüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6 ncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi. Eklenen Yeni Dersin: KODU ADI T.P.K AKTS Z/S İMA 626 İletişim ve Kentlilik Bilinci 303 7,5 Seçmeli İMA 627 Halkla İlişkilerde Yeni Eğilimler 303 7,5 Seçmeli Kaldırılılan Dersin: Yerine Konulan Dersin: KODU ADI TPK/ECTS Z/S KODU ADI T.P.K/AKTS Z/S İMA 601 İletişim Biliminde 202/6 Zorunlu İMA Sanat 303/7,5 Seçmeli Temel Model ve 601 Akımları ve Kuramlar Sinema Değişiklik Önerilen Dersin: KODU ADI K/ECTS Mevcut Durumu Önerilen Hali İMA 602 Sayısal Çağda İletişim Tarihi Araştırmaları 303/7,5 Zorunlu Seçmeli İMA 612 Kitle İletişiminde Metin Çözümleme Yöntemleri 303/7,5 Seçmeli Seçmeli Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün, İşletme Anabilim Dalı Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans müfredat programının yeniden güncellenmesi konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Müfredat Programında yer alan İŞL 523 Genel Ekonomi kodlu dersin kaldırılmamasına, Tezli Yüksek Lisans Müfredat Programında yer alan aşağıda kodu, adı ve kredisi belirtilen derslerin ise kaldırılmasının kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6 ncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi. TEZLİ YÜKSEK LİSANS MÜFREDAT PROGRAMINDAN KALDIRILAN DERSİN KODU ADI T.P.K AKTS Z/S İŞL 624 İktisada Giriş 303 7,5 Seçmeli İŞL 625 Mikro Ekonomi 303 7,5 Seçmeli İŞL 626 Makro Ekonomi 303 7,5 Seçmeli

3 Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünün, Veterinerlik Histoloji ve Ebriyoloji, Ebelik, Sağlık Yönetimi, Hemşirelik Yüksek Lisans ve Doktora programlarında zorunlu ve seçmeli ders değişikliği konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Veterinerlik Histoloji ve Ebriyoloji, Ebelik, Sağlık Yönetimi, Hemşirelik Yüksek Lisans ve Doktora programlarında zorunlu ve seçmeli ders değişikliğinin EK-I deki şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6 ncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünün, Fizyoloji, Tıbbi Biyoloji, Anatomi, Sinir Bilimleri, Veterinerlik Histoloji, Ebelik ve Sağlık YönetimiAnabilim Dallarının Yüksek Lisans ve Doktora programlarına yeni ders eklenmesi ve kaldırılması konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fizyoloji, Tıbbi Biyoloji, Anatomi, Sinir Bilimleri, Veterinerlik Histoloji, Ebelik ve Sağlık YönetimiAnabilim Dallarının Yüksek Lisans ve Doktora programlarına EK-I deki belirtildiği şekliyle yeni ders eklenmesi ve ders kaldırılmasının kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6 ncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi Sağlık Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün, Veterinerlik Anatomisi Yüksek Lisans ve Doktora Programlarındaki VAN608 Dolaşım Sistemi ve VAN705 Sindirim Sistemi adlı zorunlu derslerin seçmeli ders olarak değiştirilmesi konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Veterinerlik Anatomisi Anabilim Dalının Yüksek Lisans ve Doktora Programlarında okutulması zurunlu ve seçmeli ders değişiklikleri konusunun Enstitüden geldiği şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6 ncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi.

4 Sağlık Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün, Periodontoloji Anabilim Dalı Ders müfratından kalkması istenilen Lisansüstü Dersler konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Periodontoloji Anabilim Dalı Ders müfratından kalkması istenilen Lisansüstü Derslerin Enstitüden geldiği şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6 ncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürlüğünün, Veterinerlik Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Beslenme Bilimleri, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları, Veterinerlik Parazitolojisi Yüksek Lisans programları ile Periodontoloji, Ağız Diş ve Çene Radyolojisi, Tıbbi Biyokimya Doktora programlarında derslerin Ad/Kredi/AKTS değişiklikleri konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Sağlık Bilimleri Enstitüsü Veterinerlik Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Beslenme Bilimleri, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları, Veterinerlik Parazitolojisi Yüksek Lisans programları ile Periodontoloji, Ağız Diş ve Çene Radyolojisi, Tıbbi Biyokimya Doktora programlarında yapılan değişikliklerin Ek-I deki şekliyle kabulune, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6 ncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünün Hemşirelik Anabilim Dalı II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans, Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programı müfredatlarının güncellenmesi konusundaki, tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Anabilim Dalı II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans, Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programı müfredatlarında yapılan değişikliklerin Enstitüden geldiği şekliyle kabulüne,2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim- Öğretim Yönetmeliğinin 6 ıncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi.

5 Güzel Sanatlar Enstitüsü Anasanat/Anabilim Dallarının Lisansüstü Program müfredatlarında değişiklik yapılmasına ilişkin teklifin yeniden değerlendirmek üzere gündemden çekilmesine oy birliği ile karar verildi İlahiyat Fakültesi müfredat güncellemeleri, konusundaki tarihli ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, müfredat değişikliğinin fakülteden geldiği şekliyle kabulüne 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 14 üncü maddeleri uyarınca oy birliği ile karar verildi Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu müfredat güncellemeleri, konusundaki tarihli ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, müfredat değişikliğinin yüksekokuldan geldiği şekliyle kabulüne 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 14 üncü maddeleri uyarınca oy birliği ile karar verildi Devlet Konservatuvarı Müdürlüğünün, Müzik Bölümü Geleneksel Türk Müzikleri Anasanat Dalı Lisans Programında kullanılan iki ayrı müfredatın birleştirilmesi konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Geleneksel Türk Müzikleri Anasanat Dalı Lisans Programı müfredat değişikliklerinin Konservatuvardan geldiği şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi.

6 Mimarlık Fakültesi Dekanlığının, Mimarlık ve İç Mimarlık Bölüm müfredatlarının güncellenmesi konusundaki, tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Mimarlık Fakültesi Mimarlık ve İç Mimarlık Bölüm müfredatlarında yapılan değişikliklerin Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Önlisans ve Lisans Eğitimi Yönergesinde değişiklik yapılması konusu görüşüldü. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Önlisans ve Lisans Eğitimi EK-I deki şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi uyarınca oybirliği ile karar verildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimi Yönergesinde değişiklik yapılması konusu görüşüldü. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Eğitimi EK-I deki şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi uyarınca oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün, Turizm İşletmeciliği Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans müfredatlarına yeni derslerin eklenmesi konusundaki, tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans müfredatlarında yapılan değişikliklerin Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne, 2547 sayılı Kanunun 14 üncü maddesi ve OMÜ Lisansüstü Eğitim- Öğretim Yönetmeliğinin 6 ncı maddesi uyarınca oy birliği ile karar verildi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji, Biyoloji, Coğrafya, Felsefe, Fizik, İstatistik, Kimya, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Sanat Tarihi ve bölümlerinde Eğitim- Öğretim yılından itibaren geçerli olmak üzere yapılan müfredat değişiklikleri konusundaki tarihli ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik ve İstatistik Bölümü müfredat değişikliğine ilişkin teklifin Ek I deki şekliyle kabulüne 2547 sayılı kanunun 14 üncü maddesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 14 üncü maddeleri uyarınca oy birliği ile karar verildi.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması. 2018-132 2018-133 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85 2018-74 2018-75 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 11:30 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programlar Kontenjanlar Özel Koşul Yıllık Öğrenim Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 5 5 Bilgisayar Mühendisliği 1 0 *Bu Ana Bilim Dalında Yabancı Dil zorunludur. Bitki Koruma 2 1 Biyoloji

Detaylı

BAHAR YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI

BAHAR YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI Ağlasun Meslek Yüksekokulu 2016-2017 BAHAR YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI 3.03.2017 Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 2 5 Bilgisayar Programcılığı 88 29 117 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.)

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Ana Bilim Dalı Program ALES Puan Türü Türk Uyruklu Yabancı Uyruklu UNİP

Detaylı

GÜZ YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI

GÜZ YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI 2016-2017 GÜZ YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI 17.10.2016 Ağlasun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 2 5 Bilgisayar Programcılığı 95 30 125 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.)

Detaylı

Genel Kontenjan Teklifi. Yatay Geçiş. Yüksek Lisans. Doktora

Genel Kontenjan Teklifi. Yatay Geçiş. Yüksek Lisans. Doktora ENSTİTÜ ADI: SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Genel Kontenjan Teklifi Yurtdışı Kontenjan Teklifi ALES Yatay Geçiş Yatay Geçiş ANABİLİM DALI ADI PROGRAMIN ADI Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Doktora

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI ÖN ŞARTLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI ÖN ŞARTLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI ÖN ŞARTLARI ECZACILIK FAKÜLTESİ ANABİLİM DALLARI Lisansüstü TürüTez Türü Ön Şartlar ANALİTİK KİMYA AD -Eczacılık Fakültesi Fen Fakültesi / Fen Edebiyat

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / 01.0 Bitki Koruma Bafra Meslek okulu Alan kodu Derece

Detaylı

Yurtdışı Kontenjan Teklifi ALES. Yatay Geçiş. Puan Türü. Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Sağlıyor. Doktora. Doktora

Yurtdışı Kontenjan Teklifi ALES. Yatay Geçiş. Puan Türü. Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Sağlıyor. Doktora. Doktora ENSTİTÜ ADI: SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ANABİLİM DALI ADI PROGRAMIN ADI Genel Kontenjan Teklifi Yatay Geçiş Yurtdışı Kontenjan Teklifi Yatay Geçiş ALES Asgari Öğretim Üyesi Şartını sağlayıp sağlamadığı

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI ÖN ŞARTLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI ÖN ŞARTLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI ÖN ŞARTLARI ANALİTİK KİMYA AD Yüksek Lisans li ECZACILIK FAKÜLTESİ ANABİLİM DALLARI Ön - Fen Fakültesi / Fen Edebiyat Fakültesi-Kimya Bölümü, Biyoloji

Detaylı

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1 Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik Kapsamında hazırlanan; HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2019 YILI AKADEMİK PERSONEL

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Eğitim Dili Birinci Ebelik. Türkçe Yüksekokulu. Birinci Hemşirelik

Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Eğitim Dili Birinci Ebelik. Türkçe Yüksekokulu. Birinci Hemşirelik Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Akademik Birim Bölüm Program Program Eğitim Dili Seviyesi Türü Ebelik Balıkesir Sağlık Hemşirelik Antrenörlük Eğitimi Beden Eğitimi

Detaylı

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Programlar Kontenjanlar Yıllık Öğrenim Özel Koşul Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 4 4 Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) 2 1 *Öğretim Dili İngilizcedir. Bitki Koruma 4 2 Biyoteknoloji 8

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim Yılı

Detaylı

Fakülte Bazında Öğrenci Sayıları

Fakülte Bazında Öğrenci Sayıları 17.02.2016 08:58:34 Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi Lisans (%100 İngilizce) 158 110 268 : 158 110 268 1 / 15 17.02.2016 08:58:34 Fen Bilimleri Enstitüsü Biyokompozit Mühendisliği Anabilim

Detaylı

BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ

BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİYOLOJİ EĞİTİMİ ANABİLİM

Detaylı

ENSTİTÜ ADI: SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Programın Adı. Anabilim Dalı/ Sanat Dalı. Bilim Dalı/ Sanat Dalı

ENSTİTÜ ADI: SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Programın Adı. Anabilim Dalı/ Sanat Dalı. Bilim Dalı/ Sanat Dalı Yüksek Lisans Doktora Yatay Geçiş Yatay Geçiş Yatay Geçiş Yatay Geçiş Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Doktora ENSTİTÜ ADI: SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Programın Adı Genel

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik 0.6 Posta Hizmetleri 04.0 Deniz ve Liman İşletmeciliği 04.0 Yat İşletme ve Yönetimi 0.6 Otobüs Kaptanlığı 15.9 Çağrı Merkezi

Detaylı

Yüksek Lisans Doktora. Bilim Dalı/Sanat Dalı. Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi

Yüksek Lisans Doktora. Bilim Dalı/Sanat Dalı. Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi ENSTİTÜ ADI: SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTÜTÜSÜ Programın Adı Genel Kontenjan Yurtdışı Kontenjan Anabilim/Anasanat Dalı Bilim Dalı/Sanat Dalı ALES Puan Türü (İstanbul Tıp) 5 10 Sayısal Biyofizik (İstanbul Tıp)

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu ÖD: Öğrenci Değişimi Meslek okulu Kod 11.3 11.3 01.9 01.9 Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Programcılığı Organik Tarım Organik Tarım 01.9 Seracılık 01.9 Seracılık 0.9 0.9 0. 0. 0.9 0.9 Bankacılık ve

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU / 10.0 alet Bafra Meslek okulu / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı 04. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI MESLEK YÜKSEKOKULU / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / Kabul eden/ 10.0 alet Bafra Meslek okulu Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı Tıbbi ve Aromatik

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 10.09.2015 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyon Karar No: 993 Hukuk Fakültesi Fakülte Kurulu nun Hukuk Fakültesi Lisans Programı 6. Yarıyıl seçmeli dersi olan HUK 344 Uluslararası Örgütler

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA ANABİLİM DALLARI ÖN ŞARTLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA ANABİLİM DALLARI ÖN ŞARTLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA ANABİLİM DALLARI ÖN ŞARTLARI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ANABİLİM DALLARI Anabilim Dalı Adı Lisansüstü Türü Tez Türü Anabilim Dalları Ön Şartları AĞIZ DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ

Detaylı

26 ARALIK 2018 TARİHLİ VE SAYILI RESMİ GAZETE İLANIMIZ

26 ARALIK 2018 TARİHLİ VE SAYILI RESMİ GAZETE İLANIMIZ 26 ARALIK 2018 TARİHLİ VE 30637 SAYILI RESMİ GAZETE İLANIMIZ S.No Birimi Bölümü Anabilim Dalı / Anasanat Dalı / Programı Unvanı Kadro Der. Kadro Adedi ALES YDS veya Eşdeğeri İlan Özel Şartları 1 Yönetim

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Sanatta Yeterlik. Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora. Yatay Geçiş

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Sanatta Yeterlik. Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora. Yatay Geçiş ENSTİTÜ ADI: SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programın Adı Genel Kontenjan Teklifi Yurtdışı Kontenjan Teklifi Anabilim Dalı/Anasanat Dalı Bilim Dalı/Sanat Dalı ALES Puan Türü Tıp Tarihi ve Etik (İstanbul Tıp

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 21.03.2016

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 21.03.2016 ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ.03.0 Ağlasun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 5 Bilgisayar Programcılığı 38 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) 9 3 0 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 16.09.2015

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 16.09.2015 Ağlasun Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ.09.05 Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 5 Bilgisayar Programcılığı 9 38 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) 3 3 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Ana Bilim Dalı Program ALES Puan Türü Türk Uyruklu Yabancı Uyruklu UNİP

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2015-2016 eğitim-öğretim

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 17.01.2013 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyon Karar No: 287 Edebiyat Fakültesi Fakülte Kurulu nun Sosyoloji Bölümü Lisans Programında SOS 328 Toplumsal Hareketler dersinin seçmeli olarak

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / 0.6 Lojistik Bafra Meslek okulu Alan kodu Derece öğretim

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 28 Eylül 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 28 Eylül 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans 20 16 43 24 37 15 40 11 140 66 206 Maliye 29 25 58 40 57 46 110 62 254 173 427 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 28 37 42 69 73 36 92 92 235 234

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 30 Kasım 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 30 Kasım 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans 21 17 44 25 37 16 40 10 142 68 210 Maliye 31 27 59 39 58 48 108 60 256 174 430 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 35 41 44 65 72 39 90 86 241 231

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Ekim 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Ekim 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans 21 15 44 25 37 16 40 10 142 66 208 Maliye 33 28 58 39 58 48 108 60 257 175 432 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 35 41 44 67 72 39 90 86 241 233

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Ocak 2019 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Ocak 2019 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans 21 17 43 23 37 16 39 10 140 66 206 Maliye 31 28 59 38 58 48 107 59 255 173 428 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 35 41 43 61 72 39 89 85 239 226

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 17/12/2014 Toplantı Sayısı : 402 Karar Sayısı : 3421 3421- Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 6. maddesi çerçevesinde 2014-2015

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Ağustos 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Ağustos 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat 0 1 29 34 64 40 115 104 208 179 387 İşletme 1 3 9 21 51 52 119 151 180 227 407 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 2 4 41 67 70 35 93 90 206 196 402 Maliye 3 7

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik Bafra Meslek okulu / 11.3 Bilgisayar Programcılığı Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Organik Tarım 04. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bafra Turizm Meslek okulu /

Detaylı

LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARl

LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARl T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ GÜLHANE SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ) LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARl Anabilim Dalı Adı Program Askeri Psikoloji Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Detaylı

G E N E L T O P L A M

G E N E L T O P L A M Okul Kodu MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI BAŞLANGICI ÖĞRENCİ SAYILARI ÖNLİSANS / LİSANS / LİSANSÜSTÜ E K TOPLAM 12 Eğitim Fakültesi 1308 2349 3657 13 Fen-Edebiyat Fakültesi

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20162017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

L İ S A N S T O P L A M

L İ S A N S T O P L A M MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI BAŞLANGICI ÖĞRENCİ SAYILARI Okul Kodu ÖNLİSANS / LİSANS / LİSANSÜSTÜ E K TOPLAM 12 Eğitim Fakültesi 1294 2300 3594 13 Fen-Edebiyat

Detaylı

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Programlar Kontenjanlar Yıllık Öğrenim Özel Koşul Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 5 5 Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) - 1 *Öğretim Dili İngilizcedir. Bitki Koruma 4 2 Biyoteknoloji 7

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

7143 SAYILI KANUN AF YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU (LİSANSÜSTÜ) Üst Birim Birim Alt Birim Program Kontenjan

7143 SAYILI KANUN AF YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU (LİSANSÜSTÜ) Üst Birim Birim Alt Birim Program Kontenjan 7143 SAYILI KANUN AF YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU (LİSANSÜSTÜ) Üst Birim Birim Alt Birim Program Kontenjan Avrupa Birliği Enstitüsü Avrupa Hukuku İngilizce Tezli Yüksek Lisans 1 Avrupa Birliği Enstitüsü

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI TARİH Tarih COĞRAFYA Coğrafya SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 016-017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI Anabilim Dalı Lisansüstü Programın Adı / Dışı Yüksek Lisansa Başvuruda Bulunabilecek Lisans

Detaylı

ÖD : ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ

ÖD : ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ Taraf Kurum Koordinatörü Taraf Kurum Koordinatörü KAFKAS ÜNİVERSİTESİ D36-FARABİ-01 Doç. Dr. Onur ATAKİŞİ Tel: 0474 5 11 57-0474 5 11 50..56 ( 1117) Faks: 0474 5 11 61 E-Posta : farabi@kafkas.edu.tr ATATÜRK

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 03/06/2014 Toplantı Sayısı : 390 Karar Sayısı : 3291 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ 3291- Ankara Üniversitesi üstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 6.maddesi çerçevesinde 2014-2015

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ Ağlasun Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 1 Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 8 3 11 Bilgisayar Programcılığı 68 46 114 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) 31 26 57 Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI SIRA NO BİRİMİ ANABİLİM DALI 1019512 İktisadi ve İdari Bilimler Fak. Çalışma Eko.ve End.İlişkileri Yönetim ve Çalışma Psikolojisi Arş.Gör. 6 1 Çalışma

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Mayıs 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Mayıs 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat 28 37 65 40 58 53 97 69 248 199 447 İşletme 9 22 51 52 65 56 103 120 228 250 478 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 39 66 70 39 64 47 78 78 251 230 481 Maliye

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 29 Haziran 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 29 Haziran 2018 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat 28 37 65 40 58 53 63 54 214 184 398 İşletme 9 22 51 52 65 56 65 104 190 234 424 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 39 66 70 39 64 47 43 56 216 208 424 Maliye 60

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Ekim 2017 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 31 Ekim 2017 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat 27 37 64 38 58 56 105 69 254 200 454 İşletme 9 19 52 49 66 56 111 127 238 251 489 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 41 60 68 41 64 49 81 81 254 231 485 Maliye

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 29 Aralık 2017 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 29 Aralık 2017 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat 27 37 65 38 58 53 103 69 253 197 450 İşletme 9 19 51 49 66 56 110 127 236 251 487 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 40 60 68 39 64 47 80 82 252 228 480 Maliye

Detaylı

2014-2015 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ (26.03.2015)

2014-2015 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ (26.03.2015) 2014-2015 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ (26.03.2015) Ağlasun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 5 2 7 Bilgisayar Programcılığı 64 44 108 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.)

Detaylı

2 04/03/2009 2009/1 47. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı.

2 04/03/2009 2009/1 47. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği hükümleri gereğince Üniversitemiz Fen Bilimleri

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 07 Eylül 2017 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 07 Eylül 2017 Tarihi İtibariyle Eğitim Birimlerimizde Öğrenim Gören Öğrencilerin Dağılım Listesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat 22 32 60 36 60 57 106 71 248 196 444 İşletme 9 12 52 48 66 54 110 134 237 248 485 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 39 55 65 40 63 50 81 85 248 230 478 Maliye

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ SAYILARI RAPORU (16/10/2014)

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ SAYILARI RAPORU (16/10/2014) Program Akademik Birim Osym Kodu Bölüm Öğretim Tür Kız Erkek Toplamlar Lisans Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Edebiyat Fakültesi 116926 116917 Antrenörlük Eğitimi Beden Eğitimi ve Spor İkinci Öğretim

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 02.04.2015 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi : 02.04.2015 Eğitim Komisyon Karar No: 809 Eczacılık Fakültesi Fakülte Kurulu nun Eczacılık Fakültesi lisans eğitiminde verilmekte

Detaylı

Puan Türü. Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) Bilişim. Sistemleri Mühendisliği

Puan Türü. Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) Bilişim. Sistemleri Mühendisliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Bilgisayar Bilgisayar Sistemleri Sistemleri (KKTC Uyruklu) Öğretim leri Fen Bilgisi İlköğretim Matematik İngilizce Okul Öncesi Okul Öncesi

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 15 BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) 15 BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ

Detaylı

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL KONTENJANLARI YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI 108210011 Diş Hekimliği Fakültesi 5 2 108210841 Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi 4 3 Eğitim Fakültesi

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI Türk Dili ve Edebiyatı TARİH Tarih COĞRAFYA Coğrafya SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI Anabilim Dalı Lisansüstü Programın Adı Alan

Detaylı

TARİH: 26.08.2015 NO: 89

TARİH: 26.08.2015 NO: 89 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Davut TURAN Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan ABAY

Detaylı

KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BÖLÜM. Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ BÖLÜM

KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BÖLÜM. Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ BÖLÜM DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ Sanat Tarihi 2 Arkeoloji 2 Tarih 5 Sosyoloji 0 Türk Dili ve Edebiyatı 0 İngiliz Dili ve Edebiyatı 6 Alman Dili ve Edebiyatı 2 Fransız Dili ve

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar Yıllık Programlar Özel Koşul Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Ücreti BAĞIMLILIK VE ADLİ BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Adli Bilimler

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KONTENJAN ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DOKTORA ALES Puan Türü ÖZEL KOŞULLAR T.C. YABANCI T.C. T.C. YABANCI

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA AİT ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C.

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 07.04.2016 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Karar Tarihi : 07.04.2016 Karar Sayısı: 053 Sosyal Bilmler Enstitüsü Enstitü Kurulu nun Kamu Hukuku Anabilim Dalı bünyesinde Ekonomi ve Enerji Hukuku II. Öğretim

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik 0.6 Posta Hizmetleri 04.0 Deniz ve Liman İşletmeciliği 04.0 Yat İşletme ve Yönetimi 0.6 Otobüs Kaptanlığı 15.9 Çağrı Merkezi

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA ANABİLİM DALLARI ÖN ŞARTLARI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ANABİLİM DALLARI. Anabilim Dalları Ön Şartları.

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA ANABİLİM DALLARI ÖN ŞARTLARI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ANABİLİM DALLARI. Anabilim Dalları Ön Şartları. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ANABİLİM DALLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA ANABİLİM DALLARI ÖN ŞARTLARI Anabilim Dalı Adı Tez AĞIZ DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ AD Doktora Tezli Diş Hekimliği Fakültesi mezunu

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için kurum içi ve kurum

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12 Üniversitemiz Senatosu 26.06.2015 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI 209 YILI NORM KADRO PLANLAMASI REKTÖRLÜK UYGULAMALI BİRİMLER ANTROPOLOJİ FİZİKİ ANTROPOLOJİ PALEOANTROPOLOJİ ARKEOLOJİ KLASİK ARKEOLOJİ PREHİSTORYA PROTOHİSTORYA VE ÖNASYA ARKEOLOJİSİ 3 2 2 BİYOLOJİ FEN

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi lisansüstü eğitim ve öğretim yönetmeliği hükümleri uyarınca Sağlık Bilimleri Enstitüsü aşağıda belirtilen yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alacaktır.

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (İlanımız 14.08.2013 tarihli Zaman Gazetesinde yayımlanmıştır.)

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (İlanımız 14.08.2013 tarihli Zaman Gazetesinde yayımlanmıştır.) KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (İlanımız 4.08.203 tarihli Zaman Gazetesinde yayımlanmıştır.) Üniversitemize bağlı Sağlık Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerinin çeşitli Anabilim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2. Sınıf Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 0 3 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJAN TESBİT FORMU

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJAN TESBİT FORMU SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJAN TESBİT FORMU Anabilim Dalı Lisansüstü Programın Adı Alan İçi / Dışı Yüksek Lisans Kontenjan Teklifi Yüksek Lisansa Başvuruda

Detaylı